Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Luhaine, a varázsló
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Luhaine, a varázsló a Sziklakürtőnek nevezett mágikus börtön lépcsőjénél. Több hatalmas, gonosz lényt is zártak ide az idők folyamán, pl. a Ködszellem is itt raboskodik.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái verseny - 2024. október 27., KMO
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Lapötletek (64961)
HKK kérdés? (47091)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Nézet:
Zan trükkje
2 áldozás
dornodon azonnali

közvetlenül azután játszhatod ki hogy valaki kijátszot egy lapot, úgy kell tekinteni mintha ezt a lapot játszottad volna ki, a lap létrejötte után a Zan trükkje a semmibe kerül, egykörben csak egy Zan trükkjét játszhatsz ki, kijátszhatod 2szk-ból is, ha asztalon maradó lapot másoltál akkor sikeres kijátszása után sebződsz 5 ép
 
Olyan mar nincs, azt mar nem tudja
 
Amugy a 2. visszavetető hatás helyett inkább leszedés lenne a rulezebb.
 
Segond.=)
 
bocsesz
 
Az üzenet első részét önkritikaként fogalmaztam meg...
 
"de nem valaszthatsz olyat, amit kijatszasakor nem lehetett volna valasztani. " ez az resz pont azt hivatott megfogalmazni
 
AÁÁÁ, jogos. A multifunkciót (visszavetetés azonnaliként) ki lehet hagyni, azt viszont nem szabad lefelejteni, hogy csak akkor működjön, ha a megkánterelt lapot ki lehet játszani a másik formájában.

A jelenlegi verzió már-már üzemképesnek tűnik.
 
Nem rossz, de nekem jobban tetszett az elobbi verzio. Esetleg lehetne a kettot kombinalni es kihagyni a Majd legkozelebbre utalo reszeket!

Felsőbb utasítás
0 Vp, vmilyen színű, azonnali, reakció
Húzz egy lapot.
Közvetlenül azután játszhatod ki, hogy ellenfeled kijátszott egy többféleképpen használható lapot. Ekkor eldontheted, hogy a lap mely modon jojjon letre, de nem valaszthatsz olyat, amit kijatszasakor nem lehetett volna valasztani. Illetve donthetsz ugy, hogy a lap nem jön létre, csak visszakerül a tulajdonosa kezébe.
Idézési költsége nem módosítható. Ha a Felsőbb utasítás sikeresen létrejött, 2 Vp-ért visszaveheted a kezedbe.
 
Na ja, nem tudok mit mondani, valóban nehéz jóra kihozni az E/gy e/gy lapok ellen.

Lehet, hogy újra kellene gondolni a koncepcióját. Lehetne ilyen is:

Felsőbb utasítás
0 Vp, vmilyen színű, azonnali, reakció
Húzz egy lapot.
Közvetlenül azután játszhatod ki, hogy ellenfeled kijátszott egy többféleképpen használható lapot. A lap nem jön létre, csak visszakerül a tulajdonosa kezébe. Ilyen lapot a kör hátralevő részében nem lehet kijátszani, se egy újabb Felsőbb utasítást.
Kijátszhatod azonnaliként is, ekkor egy célpont többfunkciós lap visszakerül a tulajdonosa kezébe.
Idézési költsége nem módosítható. Ha a Felsőbb utasítás sikeresen létrejött, 2 Vp-ért visszaveheted a kezedbe.
 
Jaja, azaz!!

Tovabbra is tartom a velemenyem, hogy a Gyenge... cuccok ellen nagyon nehez bevetni, s nem is termel eleg elonyt. Ki kell probalni, hogy az atlagos kornyezetben hany lap ellen jo!
 
Nem, semmiképpen nem helyettesíti sem a Gyors reflexet, sem a Sors fintorát, csak annyi, hogy A gyenge/erős gyengéjés/erejés (de utálom leírni!=)) esetben 1 Vp-vel és 1 lappal jobban jársz, ha a Gyors reflex helyett a Felsőbb utasítás van a kezedben (és lény az asztalon, stb.).

Teljesség, megvan! Chara-dinos vagy létsíkos, és ótvar kék-vörös-barna grafikája van, talán yin-yang jellel a közepében, igaz?=)
 
Teljesseg
3 VP Raia Altalanos
Kijatszasi feltetele, hogy legyen jatekban aktiv lenyed, targyad, bubajod es epuleted. Huzz 3 lapot es gyogyulsz 4 EP-t.

Gyors reflexet, Sors fintorat vagom, csak nemtom, hogy a Felsobb utasitas mikent tudja helyettesiteni.

A visszavetetesrol meg: Ja, persze! Hogy is felejthettem el? Tenyleg elfelejtettem, pedig most mar emlekszem, hogy ott volt.
 
Rendben van, kézben szorongatós a történet, de mint mondtam, azzal, hogy mindig jönnek ki újabb és újabb többfunkciós lapok, a használhatósága lassacskán növekedne (jó, mindig csak side lap maradna, de akkor is).

Gyors reflex - 1-ért kánterel egy kántert.
Sors fintora - 1-ért kánterel egy spec képességet és húzhatsz egy lapot.
Az Erős ereje esete: kijátszom a lapot, ő Erős erejézik, én Felsőbb utasítom, erre 1 Vp-ért meg kell néznie a kezemet (ha van 1 Vp-je). A többi Gyenge/Erős gyengéje/ereje egyértelműbb, mivel ott nem kell Vp-t rákölteni, ilyenkor célpont lény sebződik 1-et. Persze, ha nincs célpont lény, akkor az van, ami a Felsőbb utasítás eredeti verziójában is szerepelt: ki se lehet játszani, ha nincs legális választási lehetőség a többfunkciós lap esetében. A Teljességet nem vágom - mit tud?

Visszavetetés: persze, az volt a második funkciója /ezáltal az ellenfél Felsőbb utasítása ellen is jó... defullkombómán!=)/, hogy azonnaliként visszavetet egy multifunkciós lapot.
 
"Jogos, 0-nál több Vp-t nem ér. Ugyanakkor, ne nagyon lehessen egynél többet húzni rá,"
Azert nem lenne durva 1-nel tobbet huzni, mert a jatek nagy reszeben csak szorongathatnad. Igy, ha vegre ki tudod jatszani, akkor johet a Haleluja

" így is lap- és manahátrány nélkül megakadályozhatod egy lapod megakadályozását (meg egy-két apróbb dologra használható). Némiképp hasonló a Sors fintorához, csak eggyel jobb, sőt, némely esetekben a Gyors reflexnél is kellemesebb. "
Ezt nem feltetlenul ertem... Mondjuk kijatszol egy lenyt, o azt mondja: Eros ereje, ha nincs jatekben mas leny, akkor nem is tudod ra kijatszani!! Szal szerintem egy nehezen bevetheto lap lenne, mely altal nyugodtan csinalhat sokmindent! Mint a Teljesseg

"Ha visszavetetésre használod, a visszavetetett lapot ne lehessen ebben a körben újra kijátszani, se egy újabb Felsőbb utasítást. "
Ezt itt nem ertem...Ez tud visszavetetni is?

A szintelen eleg tre, de legyen
 
(persze a színtelen az ugyanaz az effekt, mint a Bufa, de legalább vizuálisan más egy kicsit)
 
Jogos, 0-nál több Vp-t nem ér. Ugyanakkor, ne nagyon lehessen egynél többet húzni rá, így is lap- és manahátrány nélkül megakadályozhatod egy lapod megakadályozását (meg egy-két apróbb dologra használható). Némiképp hasonló a Sors fintorához, csak eggyel jobb, sőt, némely esetekben a Gyors reflexnél is kellemesebb.

Ami lemaradt róla, illetve amitől jobb lehetne:
* Kijátszási költsége nem módosítható
* Ha visszavetetésre használod, a visszavetetett lapot ne lehessen ebben a körben újra kijátszani, se egy újabb Felsőbb utasítást.

A szín. Bufával van némi ellenérzésem, tekintve, hogy másoknak meg utánérzésük lesz majd tőle - Majd legközelebb utánérzése.=) Lehetne színtelen, Elenios, Leah, ha Tharr semmiképp nem jó.
 
Mi lenne, ha megturboznank egy kicsit!
Mondjuk,
0 VP
azonnali reakcio Bufa
Sajat lapodra nem jatszhatod ki. Kozvetlenul azutan jatszhatod ki, hogy vki kijatszott egy tobbfelekeppen is mukodheto.../az eredeti szoveg/ . Huzz 2 lapot!

Igy mar tap is lehetne, s egy egesz franko gyogyszer az Eros ereje ellen!
 
Hát persze, hogy nincs ilyen pakli, vannak viszont ilyen lapok, ráadásul mindig lesznek újabbak és újabbak. Világos, nem ettől kell várni a lap használhatóságának égbe szökését (Bíbor möszét, Manaszondát, Gyenge/Erős gyengéjét/erejét, Élettelenség megcsúfolását, Lohd Haven hikoltását most is használnak, egyébiránt).

A szín lehet szinte bármi más is (Tharr tényleg fos), ebben csak a LEKVAR-féle ötletet vettem alapul.
 
Sideba is tejjesen fos hiszen a szine nem valami jo, meghát nincs ilyen pakli!
 
Persze, világos, csak és kizárólag side-ba jó, nem is volt más a célom. A cantripelés jó ötlet (vagy cycling, mint a Nekrofun trón esetében: 1-ért vagy 2-ért eldobod, és húzol helyette).

Sanya: mit szeretnél mondani?
 
Lehessen ra huzni egy lapot! Akkor jo kieg lapnak, talan
 
Télleg az, de legalabb van benne fantazia!
 
Hogy ez makkora szar.
 
LEKVAR bűbáj-ötletéből /Diktatúra/ interpretálva:

Felsőbb utasítás
1 Vp, Tharr azonnali, reakció
Közvetlenül azután játszhatod ki, hogy egy játékos kijátszott egy többféleképpen használható lapot. Te választod ki, hogy a lap melyik formájában jön létre. Nem választhatsz olyan formát, amit az adott helyzetben nem lehet kijátszani.
Ezt a lapot kijátszhatod azonnali varázslatként is egy játékban lévő, többféleképpen használható lapra. A lap visszakerül a tulajdonosa kezébe.
 
teljesen folosleges ra a hatrany

a manaszonda pl. 4ert ad 4vp elonyt, BARMIKOR, es BARMIRE koltheted
a te lapod, ha 1ert jon, kijatszasi feltetellel, csak lenyre koltheted az 5-6 vpt (altalaban 5-6os a legdragabb leny amit hasznalnak) es nem is biztos h ki tudod hasznalni a lapot

tehat a manaszonda meg mindig jobb nala
 
Végülis igazad van!
 
ja, ja, igazad van, sok a 4 Vp. Inkább 1-2-ből jönne, és köv. körben annyival kevesebb Vp-t kapok, amennyi a lény idézési költsége.
 
nem, rosszul tudod
a kontroll lenyege, h uralja a jatekot, megbenitsa az ellenfelet, es altalaban keves ololapja van
teljesen mind1 h varazslatokkal vagy lenyekkel oldja meg a dolgot
 
folosleges a htrany, mert 4vpert, kijatszasi feltetellel kirakhatsz egy lenyt (aminek altalaban nem nagyobb az idktg-je mint 6), tehat 2vp eolny

ez a lap 1vpert esetleg jo lenne
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.