Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ghalla szörnyei
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Csak indulj neki a Túlélők Földjének egy göcsörtösszárú kőhegyű lándzsával a kezedben, és meglátod: olyan szörnyekkel és torz teremtményekkel találkozol majd, melyek még a legvadabb rémálmaid szereplőit is felülmúlják. Persze némi áldozat árán, hamar rá fogsz jönni melyik ellen mi a megfelelő taktika.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (47)
HKK kérdés? (47089)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Ja, es anno volt egy jo kis munkacsapat aki ez ellen akart tenni. De szep lassan a sullyesztobe lett iranyitva. Kb. ilyen indokokkal: "ez biztos nem mozgatna meg a TF _elit_ magjat, mert nincs benne tap, vagy tul korulmenyes megszerezni..."
Egyedi isteni kuldetesek, kasztosodas, egyedive tett karakterek. Csomo munkaora es ment a semmibe. :S
Sz'al amig nem tudod, mit tett a masik, addig ne itelkezz, Teso.
 
En nem veszem magamra.
Mert aki "fanyalog", nem a TAP kimaradasert fanyalog. Hanem a "kimaradas"-ert. Comprende?
Hagyjatok mar ezzel a hulye "aktivizald a KT-dat" dumaval. Eselytelen. Foleg egy ilyen indokkal. Talan ha ingyenes lenne a TF, akkor.
A pesszimizmusom meg hadd engedtessek meg nekem. A vilag nem a hudenagy egymasraborulastol es bekes megelegedestol halad elore. :P
 
Szerintem Dessnek...
 
akinek nem inge, ne vegye magara
 
Ez most nekem szólt? :-O
 
nem tudi rola semmit, de mar el van temetve. Akinek mozgatni kene a KT-jat, az inkabb nyafog es kesereg.
Teso: egynel tobbszor meg lehet egy labit vagy kuldetest csinalni? Persze lehet egybol kombinalni, de lassan tenyleg elegem van az allando pesszimizmusodbol es osszeeskuves gyartasbol. A jatek nem ilyen lett, hanem ilyenne tettek a jatekosok mert erre volt igeny. Mindenki nezzen magaba mit tett azert hogy ne ilyen legyen. Azok keseregnek a kis "szerepjatekos KT"-k neveben akiknek a szeme elott az lebeg, hogy gyozni a TAP-ert???? Elegge koponyegforgatasnak tunik. Egyreszt lehet tenni ellene, masreszt lehet keseregni es varni hogy majdcsak lesz valami. A keserges azert jobb, mert utolag, kozben es elore is mukodik.
 
Mi lenne, ha legalább addig nem állnánk hozzá negatívan a dologhoz, amíg SEMMIT nem tudunk róla konkrétan!!!
:-/

Alendaar
 
En meg tovabbra is bizakodok. Max egy hostettek rovatba bekerules el kene erni vagy valamit. Meg rajonni, hogy milyen invazio ellen is toboroznak. De az is lehet, hogy csak 2-3 uj labi az egesz es kifujt, lehet nem is tortenelmi esemeny lesz csak mi szeretnenk annak. Az meg engem nagyon nem tud mozgatni, hogy Holtido igy meg ugy, ha raugranak es nyomjak akkor nyerjek meg mit erdekel engem, de attol meg en is reszt akarok venni benne!
 
Nincs miért szégyenkezni, mert megmondtad az igazat. A gyomrom kifordul attól, ami lett a TF-ből, és valószínűleg már csak színtiszta mazochizmusból követem (úgy-ahogy) a történéseket.
 
Ryukun is van toborzoiroda, vagy nem? Hude le kell masznia... Esetleg ket-harom fordulora elnyulik, mert mondjuk forduloja vegen ugrik oda. Ah' majdnem elfelejtettem, van Kedvenc Taborhelye... Oooo... igy meg nehezebb, tenyleg.
De elmondom mi lesz: a taposabbik fele egesz addig lapit, amig valaki fel nem deriti nekik, hogy voltakepp mi is ez. Aztan majd dont. Esetleg ha tovabbi fejlemenyek lesznek szeptembertol, es neadjisten, valamiert kimaradna belole, akkor tuti besirja magat. Mint az ejfattyakat 220-ra...
A kis aktiv letszamu KT-kban levok meg a "teljesen felesleges" erzes miatt nem fognak nekimenni. :S Mert minek futni egy olyan dolog utan, amiben nem nyerhetsz? Mert az _eselyet_ is elvettek a verseny kiirasakor? Az a duma meg, hogy "aktivald a KT-d", ez eleg vicces. Egy toborzoiroda megjeleneseert akik abbahagytak a TF-et, nem fognak egeto izgalommal ujra TF-ezni. A TF-nek valaha volt varazsa, ami megfogta az embereket. Mostanaban ezt szisztematikusan szedik szet. Ja, es ujra csak negativ tudtam lenni. Ez van.
 
közel sem biztos egyébként, hogy a Holtidő nyer. A TÁP hajhászok helyett inkább sanszos valamelyik szerepjátékos bagy baráti társaság, aki nekifekszik ezeknek ...
Ryukuról másszon le rizi, hogy az avatárokhoz hasonlóan fix koordinatakon levo labikban pattogjon, a vegen meg kapjon erte 5000 aranyat? Nemhinnem, hogy raveszed ...
Valoszinu keves KT tud erre megmozgatni 10 fonel tobbet, igy barki sanszos, aki nem csak sir.
 
Próbálta már valaki magas agresszíóval?
 
FX mellett vagyok!
Aktivizald a KT-dat, ha nem megy, akkor igy jartatok...
Most akkor kezdjek en is sirni, hogy 56-bol csak 16 lep...

Nezzuk azt, hogy melyik ket KT aktiv tagjainak van a legtobb HM-je, es megoldodik a dolog! :P (maris csak keteselyes a verseny, es legalabb nem csak egy befuto van)
 
Ha az arányokat nézzük, a nagy KT-knak ugyanúgy nincs esélyük, ugyanis nem mindegy, hogy 20 tagból vagy 60-ból van mondjuk 50%-os részvétel...
Eleve nem is kéne ez a verseny, úgyis a holtidő nyer.
 
szerintem nem lenne rossz dolog ez a toborzóiroda, de valamit nem ártana tisztázni.
azokban a kt-kban, ahol a jelenlegi létszám el se éri a teljes kt-k aktív létszámát esély sincs rá, hogy említésre méltó teljesítményt érj el. (nálunk 55-60% körül van az aktív létszám, ami alig tizenpár aktív kalandozó!)
szóval az egészből azt szeretném kihozni, hogy ne a létszámot nézzük, hanem a részvételi arányt! legyen esélye a kis taglétszámú kt-knak is eredményt elérni!
meg persze összlétszámban ennyi erővel a közös tudati szövetségeket is nézhetjük egynek, és akkor a maxos kt-knak sincs esélyük ;)
 
Nagy a valoszinusege!
 
aztan majd te demezel tole...)
 
Azt nyerik, hogy ok mehetnek az elso sorban, ahol mindenki a szintjenek es erossegenek megfeleloen masfelszeres erossegu szornyeket kap (legyengitik, eldemeznek) mi meg majd kinyirj
 
ehh... így jár aki nem csak a saját login-jával szokott bent lenni... sorry. Előző comment az enyém...
 
Én mindenképp remélem, hogy a dolog nem áll meg a "versenynél".
Abban mi a "történelmi esemény"?
Ha szeptemberben lezajlik ez a dolog utána indul(hat/na) az igazi event...
Ha ennyi lesz az egész, akkor tényleg fantáziátlan és előre lefutott ügyről van szó...

Reménykedem... ezért is írtam az első kommentben azt amit...
 
Hat ez szep rugas a kicsi, haldoklo KT-kba. Gratulalok. :/ Ha mar igy is kevesen lepnek bennuk, hagyjuk mar ki oket barmifele "jutalom"-bol. Vagy ertsem ugy, hogy azokat jutalmazzuk, akik az arctalan, taprameno KT-kba mennek? Mert igy is lehet nezni.
 
Tudja fene. Hátha valamilyen szinten nem csak darabszámra nézik, hanem arányosan a KT létszámához viszonyítva valamilyen súlyozott dolog is belekerül.
 
No lam csak lam... Valami lesz ez hatarozottan tetszik! Igy latatlanban nem sok selyem van, hogy valamelyik KT gyozzon ahol vagyok, de ki tudja! Majd az Ejharcosok talan...
:-)
 
Forcsi végi infóról.
 
Miről van szó?
 
Ha nem is szerepjátékos, de legalább közösség formáló akció :-). Nééékemtetszik!!!!

Tud valaki határidőt, hogy mikor ellenőrzik az érméket?

Kenji.
 
Ledobtak par deszantost, akik felmerik, hogy a Ryuku teruleteken kalandozo karakterek eleg erosek-e, hogy ryukukat oljenek...
 
Na ja, azt én is borítékolom, hogy a holtidősök fognak nyerni...

1 kérdésem viszont lenne: mit keres Borax toborzóirodája a ryukuknál?
 
Mi ebben a szerepjatekos?

hajra Holtido
 
Remélem jó lesz a móka!
De végre valami érdekes és szerepjátékos verseny a TF-en!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.