Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A halál sekrestyése
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Leah túlvilági teremtményeit általában egy dolog motiválja csak: minél több lelket halálba küldeni, hisz csak így araszolhatnak felfelé uruk kegyeltségi ranglistáján.
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati védelem (546. tudati képesség)
Tudati ostrom II. (539. tudati képesség)
Termékismertető - Kártyavédő fólia

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47092)
Lapötletek (64961)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
A toborzó kampányom asszem véget ért, hívtam ma is egy kolleganőt a játékosok táborába így összesen 4 embert hívtam meg, mindenki most még az ingyenesbe van és van egy aki már éles játékban van 3 karival és mind 15 fordulós. Nem jár nekem valami ajándék?
 
A táp nem számít, teljesen felesleges egy ilyen játékba, igazából jó Így a játék a maga állandó kihívásaival hyper és segítség nélkül. Régen is emellett voksoltam s bár hypereztem picit, meg is bántam. Az új arcok -ismerve őket- tuti nem fognak adatbázist használni. Nekem már mutatták micsoda képletekre és összefüggésekre jöttek rá Ők most fedezik fel ezt a közel 20 éves játékot és nagy élmény de ez így a jó.
 
Én sem panaszkodom Amúgy tisztára úgy beszélsz mint aki megint sok fórum hozzászólást elolvasott.. Gyanús vagy, teljesen felveszed a TF szlenget!
 
Hohó! Szuper jó lett mindegyik karim fordulója, tartalmas, hosszú, telitalálatos, szintlépős, mindenes! Hajrá mi (én?!) Blax a tárnaőr, Prometh a Tűzörző és Szutyokmanó
 
Nincs semmilyen versengés, csak épp sokan örülünk, hogy ilyen sokan, pláne ilyen szerepjátékos módon álltatok neki a TF-nek, és a TF-esekben benn van az önzetlen segítő szellem :-)
Amúgy lehet KT-t alapítani, és ha nagy ívben szartok a tápra, és van egy közös koncepciótok, akkor létjogosultsága is lehet neki. Elvileg nem lehet új képességet fejleszteni (csak a meglevőkből választani), gyakorlatilag ezt Dr. Rágó ügyvéd úrtól meg tudjátok kérdezni.
Amúgy nem is muszáj egy KT-ban lennetek a Szövetség miatt, tkp. ha egy szövetségben levő KT-t választotok, ugyanúgy tudtok tárgyat, infót átadni, és nem lesznek e téren egysíkúak a fordulók. Újszövetség pl: http://hyper.pbm.hu/webhyper/ktszov.php?ssz=9 310
Osztán azt csináltok amit akartok
 
Micsoda versengés van ezért a közel 21 karakterért ..és ha saját KT -juk lesz akkor mi lesz? Amúgy annak nem tudom mennyi értelme bár mondjuk szerepjátékos szempontból ha nem felel meg egyik sem, akkor jó ha alakítotok újat. (nem tudom azt lehet e még egyáltalán)
 
Kobudera karakteretek van?
 
Az tényleg nem elvetendő ötlet, hogy egy KT-ba menjetek. Rengeteget tudtok segíteni egymásnak utána. A Jégmágusoknál remek, (nem csak a játék keretein belül) összetartó csapat van.
 
Ma dadogtam.

Helyesen:
Ha igazán megfelelő KT-t akartok találni magatoknak, akkor a Fekete Druidák KT-t (#9155) keresitek meg.
Ennek egyik (a legfőbb!) előfeltétele, hogy előtte sikeresen beáldozzatok Sheran Istennőnek, a szeretett Földanyának, majd oltárt építsetek és szenteljetek az Ő tiszteletére!

Nardaal, az Igazhitű Fekete Druida
 
Nagyon gyenge próbálkozás!

Ha igazán megfelelő KT-t akatok találni magatoknak, akkor a Fedete Druidák KT-t (#9155) keresitek meg.
Ennek egyik (a legfőbb!) előfeltétele, hogy előtte sikeresen beáldozzatok Sheran Istennőnek, a szeretett Földanyának, majd oltárt építsetek és szenteljetek az Ő tiszteletére!
 
DE ha a tolvajlét üldözöttségét szeretnétek,és a nálatok 100 szinttel magasabbakat froclizni,akkor vár a Menő kt
 
Elmentek a f*szomba, első dolgotok, hogy a vadiúj TF játékosokat nyúlfaktorral riogatjátok .-)

Amúgy egy jó tanács, uraim: egy Közös Tudatba menjetek és 26. fordulótól minél hamarabb lépjetek be valamelyikbe. Vagy ha nem is ugyanabba a közös Tudatba kerültök, legalább egy Szövetségben legyen (és az az Újszövetség legyen). Ha vonzó a Vámpír lét, tudom javasolni a Vértestvérek Közös Tudatot, ha gonoszok vagytok, nagyon gonoszok, mint Leonció aki megkínozta Isaurát, akkor a Sötét Inkvizíció Apostolait
 
Később lesz tárgy is, egyéb mód is, amivel tvp-t kaphatsz. Az egészség növelésétől nem fog nőni. Tipp: GY helyett használj FGY-t, és minden fordulóban lépj nyolcat, max. nem mindre jut tvp.
 
Na megjöttek a 4. fordulóim, elég egyszerűek lettek mert sok volt a készítendő tárgy, élelemszerzés, gyógyításra szánt tvp. Azt vettem észre -bár melchiorpatikus fordulói kicsit cáfolnak-, hogy minden 2. forduló lesz igazán sikeres mert elég kevés a tvp. Esetleg van valami taktika TVP gyűjtésre? Lesznek olyan tárgyak vagy bármilyen képesség amivel nőhet a TVP-m? Jó lenne úgy ha fordulónként legalább 2 GY 40 és mondjuk 8 mező beleférjen. Nézegettem, hogy apránként nő a TVP mennyisége de ez nem túl sok. "Fáradság" okán csöken. Ha nő az egészségem akkor nem nőne a TVP-m? Nincs ilyesmi?
 
beüt a nyúl faktor
 
Haverkodj Csigusszal, és nem lesz tőbbé ilyen!
 
Nagyon durvajó fordulóim lettek mind a három karakteremmel! Rengeteg enciklopédia, istenségekről, stb infó! ..sok szörnyet legyőztem, szereztem (találtam!) mindenféle szörnykomponenst is! Szép hosszú forduló sok érdekes dologgal. Tessék irigykedni
 
Időutazók
 
Ne lopd a szlogenem! A "rettegjetek, jövök" és hasonló csatakiáltások stipistopisak! Vagy ha nem viselkedsz rád küldöm a trollom!
 
Köszönöm az információt!
 
Rettegjetek, jövök! Sajnos lemaradtam 1 napra, így most a hétvégén jól leinformálom magam mi-micsoda-meddig-hogyan és én nekem lesznek a legtökösebb -vagy töketlenebb, ha nő-karaktereim! Lunirist: ne sírjon a szájad-e! Azért volt amelyik karid aprított mint motolla
 
Tényleg új játékosok vagyunk. Egy régebbi TF játékos kezdte újra -folytatja- a játékot akivel egy helyen melózunk és ő javasolta. Bár ő nem lép túl sokat, majd ha utolértük a kis 8. szintű karakterét akkor tart velünk. Igazából mi kértük, hogy Mi 4-en egy szálláson lakunk és megbeszéltük, hogy nem rontjuk el egymás örömét és nem használunk adatbázist csak nagyon-nagyon ritkán ha valamit nagyon nem értünk de inkább érdeklődünk itt. Volt pár online játék (mmo) amit próbáltunk de azok unalmasak és ez olvasgatós, regényes rendszer nagyon tetszik. Munka közben ha van néha 10-20 perc szünet van egy gép amin szabad neteznünk, azon szoktunk felváltva fordulót olvasni vagy kilopózunk 3-4 percre Itt a szálláson nekem van gépem meg netem és a többiek is átjönnek, hogy megírják a fordulóikat, stb. Vezetünk excelben saját kis adatbázist és szépen haladunk a játékkal. Persze minimális infót osztunk meg mert bár nekem Keledor (ő a meglévő TF játékos) mesélt pár mondatot meg adott infót de igyekszünk nem elrontani egymás örömét. pl ma megjött fordulókban tök vártuk a feltalálás parancs eredményét mert olyan tárgyakat talált az egyik karakter amit még a másikkal nem is láttunk és egyik sem volt eredményes, de láttátok volna azokat a fancsali arcokat Szóval nagyon jó kis játék ez, igyekszünk másokat is hívni.
 
Még véletlenül se lankasszon ez a kezdetleges kis különbség! Lehet neked másban lesz sokkal nagyobb szerencséd mert ennek a játéknak ugyan úgy mint az életnek ez is egy befolyásoló tényezője!
Ha pontosan akarsz előre tervezni akkor használd az adatbázist amit sok-sok játékos infijából fejlesztettek, bővítettek. Élesben pedig kérj segítséget és hidd el kapni is fogsz. Tárgyakat, aranyat, tippeket, tanácsokat.
 
Ne aggódjatok, a fejlődés folyamatos lesz, előbb utòbb lemennek a démontetük. Sokat kell harcolni, az se baj, ha nem mennek le, a lényeg hogy fejlődjenek a szakértelmek.
 
Roppant kíváncsi vagyok...tényleg jött néhány totál új játékos,vagy a beho beépített emberei huncutkodnak

Iratkozzatok fel a Ghalla Népére,az a tf játékosok nem hivatalos ketrecharca,ott röhöghettek eleget.Valamelyikőtök nem akar tolvaj lenni?
 
Beszélgettünk a fordulókról. Nézegettük, hogy teljesen más életerővel rendelkezhet ugyanaz a lény. Néha 2-3 sebzés után (akkor is ha nem legyengült) meghal egy szörny, néha ugyanaz még 6 ép-nél is el tud menekülni. 2 körös egy csata. D4, D6 sebzésű a fegyverem és 8 lépésből 4-nél tudok max megölni valakit. A rambó bogár meg a démontetű a "legalapabb" szörny de még sokszor ezt sem bírjuk leverni. Nézegettem melchiorpatikus fordulóit, az elején ős is küzdött de ez elég frusztráló. Vissza kell mindig mászkálni, hogy kinyírhassam őket és megkapjam a TP-t. A szörnykomponensekről nem is beszélve. A kőkéses árnymanó a legtutibb választás a játékban eleinte. Kajára nem kell TVP mert a démontetűből pottyan 3 is. ..hümm, Kár, hogy a szabálykönyvbe nem találtam arról infót ki milyen fegyverrel hogyan kezd. Most már a 3. fordulómban megvannak a kőkések infói és tudok gyűjteni de 3 forduló alatt a másik már megspórolt egy csomó TVP-t ez miatt. Na majd ha lefut a 10 forduló, meglátom melyik lesz éles játékban
 
Beleolvastál a fordulómba látom ..te még nem is láttál surranókígyót! Ha látsz akkor viszont jól jársz mert jó a bűrkéje' pár dologra ;)
 
Szerintem Ők nem akarnak meghalni.
 
De jó volt visszaolvasni 3-4 napot.
Hajrá srácok, ha kell segítség szóljatok.
 
Gonosz a legpoénabb....Jellempróbákon széthaltok!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.