Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Életszívás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
A sötét mágia követői nem rettennek el attól, hogy saját sebeiket más élet elpusztításával regenerálják. Leah az egyetlen isten, aki képes lehetett megalkotni ezt a nagyhorderejű, növényzetsorvasztó varázslatot.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8141)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Engem az idegesít rohadtul, ha az ilyent, meg az olyant pontos "j"-vel írod!
 
debreceni háziversenyen egy kontroll és egy teknős játszott egymás ellen

srácnak lenn volt egy teknős tojás
megszólal a kontrollos:
"Most pedig elnyelem a tojásod"
 
egyébként csak most rontottam el
nem szoktam
bocs ha zavar
 
te ha még egyszer p-vel írod az egyébként-et..........
 
Már nem tudom milyen verseny volt de a Peti: általános f.szfej beszólása tényleg mindent visz.
 
egyépként nem is tudtam hogy focizom(levi)
 
vagy sima taktika meg fair play
 
eggyik versenyengyereknek fókuszkristály dekke volt
és amikor az elsőt haználta atz mondta passz(passzivizálta)én meg mondtam hogy oké én vagyok 3vp 4lap ..........ezután nyögte ki hogy nem átadta .....
 
Ez nagyon tetszik...de ha már futballmeccs, akkor a Huraggin taktikája befért volna...vagy akár a Sziránusz stratégia is.
 
Jól van na, egy vízió decknél a két lap nem mindig 2 út, és asszem ott víziókkal játszottam....vagy nem?

Bár azért Pécsett voltak már ennél jobb beszólásokat...szerintem a Peti mindenkit überel
 
Nagyon kiraly. Grat. Meg sok hasonlot...
 
ez durva
de lehet hogy az eggyik a bíróhoz a másik a wc-re vezet
 
jah elég komoly
 
Bubu ellen játszok versenyen (aki már játszott vele tudja, hogy kicsit lassú) már 5 perce áll a játék két lap van a kezében erre a következő mondatot nyögi ki: Hááát két út van. (erre bedobtam)
 
nemrossz
 
 
ÉÉÉÉÉÉÉÉs elkezdődött kedves nézők, hölgyeim és uraim az idei HKK focibajnokság itt, a Semleges csatamezőn. A két profi csapat csap most össze a bajnokság döntőjében! Egymással szemben már a pályán a két csoport, ez még szinte A béke szigete. De majd lesz itt Kalamajka, nem kell félni! Ezennel pedig megfújta a bíró a sípot, és Az idő kereke forog! A bíró egyébként nem más, mint Csár apó, aki hamiskás mosollyal figyelte az előkészületeket, aztán laza mozdulattal a pálya közepére kocogott, feldobott egy érmét, majd intett. És már gurul is a labda, Baghar golyóbisa jobbra balra, ahogy adogatják egy másnak ezt az Adományt a játékosok! Most a kezdő csapatnál van a labda, Akmal szépen fut vele. Nem is fut, repül!
Ez aztán sebesség, Gyors reflexekkel cikázik jobbra-balra, majd adja tovább, örök barátjának, Grimornak, aki nem rest és nekiiramodok. EJNYE! Szabálytalan volt, kedves Gyorskezű Trix, szabálytalan. Itt lábbal játszunk... na, erre belerúg még egyet!
Szégyen gyalázat! Így kezdeni ezt a Nemesi párbajt! Mellesleg az ellenfélnek ez az Utolsó esély, hogy visszakerüljenek a trónra. De lényeg a lényeg, a meccset rögtön egy Büntetővel folytatják, mert Trix barátunk erőszakos volt. Szándékos Brutalitással ment bele Grimorba! A büntetést azonban nem a sértett, hanem másik barátja, Maedin fogja elvégezni. Hosszan igazgatja a labdát - hát igen, A rend ereje, nem tud tőle elszakadni. Hátrál kicsit, felnéz... nos, merre menjen? Örök dilemma... Nekifut... GÓL!!! Mekkora gól!!! Majd kiszakítja a golyóbis a Dróthálót! A kapus, Pufók Molly rossz irányba vetődött, és csak a port verte fel, de a labdát messze elkerülte. Tessék, egy kis Jutalom a szabálytalanságért cserébe.
A golyóbis ismét középen van, most a Kamdemu vezette csapat támad, ügyesen cselezget, passzol Haarkonnak, ő továbbadja Sistergő Pumpának... jaj micsoda becsúszást láttunk Aquantól! Hát igen, repül, úszik, csúszik-mászik, és lopja a labdát! Ügyes megmozdulás, és jön a Riposzt! Elemi Argon cikkázik mint egy Gömbvillám, átadja az Éjmágusnak, ő pedig Levinek adja.... ajjaj, Levi lábához ragadt a labda, próbálja leszedni... na, már segítenek neki. Társai húznák, ellenfelei lerúgnák róla... na, sikerült… Levit közben leviszik a pályáról.
Megy az ellentámadás! A kalandozók városa még nem látott ilyen csatározást! Ide-oda pattog a labda, lábról-lábra, csápról-csápra... szegény Csár apó csak kapkodja a fejét... Nos, igen, javasolták az elején, hogy talán nem neki kellene vezetni a meccset, elvégre egy sör után sokat lát már az ember... Sokan a Hétfejű Hidrát javasolták (több szem többet lát alapon), de végül is így maradt. A Sörsátor meg köszöni a bevételt. De megy tovább a Tomboló csata! Ide-oda cikázik a labda, szemmel nem lehet követni ezt a mozgást, összehangolt támadással az élen Gyorskezű Trix, mögötte Tou Szang és Yvden szedik a lábaikat. Hopp, Tou Szang magával hozta a felfújható kardját... ejnye, ezt már nem nézi jó szemmel Csár apó (mert az egyiket már ki is csapta a nagy hadonászásban a távolról jött vendégjátékos) ki is állítja őt! Újra egyenlőek a csapatlétszámok, ismét fenn állnak az Egyenlő esélyek, középről indul a harc.
Már pörög is a kocka... labda - bocsánat - és ismét indul a harc a középmezőn. Oda-vissza vándorol a játék lényege, az edzők lázas igyekezettel kiabálnak embereiknek. Egyikük felcsapja A Mindenttudás kódexét, majd a földhöz vágja – ezek szerint nem segített az irat. Semmi gond, megy tovább az izgalmas meccs. Gyorskezű Trix ellop egy passzt, a labda viszont rápattan Mechanikus végtagjára… ajjaj, kezezés… bár mondjuk testnél volt, tehát megy tovább. Mantrion hozza játékba a golyóbist, tovább a Fagymesternek, akinek lábához kivételesen odafagy a labda… na… ez az, némi Tűzmágia segít, csak most valaki mossa fel a Fagymestert… De megy tovább a játék! Állati félelem költözik néha elmémbe, ahogy nézem a mezőt!
Mindenki a helyén van! Most pedig azt veszem észre, hogy kezdődik a Visszavágás, ellentámadás! Nagyon gyors! Akmalt mintha Agyhalál érte volna, ahogy elszáguldanak mellette a támadók, elővéve briliáns Támadó taktikájukat, egy passz oldalra… fejes… be közép…. MEKKORA KAPUFA!!! EZT AZ ŐSI HIBÁT! De nagy kár! Pótolhatatlan veszteség! Csoda, hogy mindenki lassan bereked az Ordítástól?!
Ka-Boom a fejét fogja! Ő hibázott, igen nagyot. De a játék nem áll meg, megy tovább! A kapus kirúgja a labdát, száll a felezőn túlra. Lágy passzok, ez a csapat nem adja fel. Persze, Különleges képzést kaptak az edzőjüktől, aki most is integet nekik! Szép lassan elkészül a támadáshoz elegendő energia, és már indul is egy ellenhullám. Egyik oldal… másik… a labda átrepül, szép fejes vissza… gólközel… mellé!
A kapus megmarkolja, kirúgja, ellentámadás indul… jaj, de lemaradtak a védők! Nagyon Lassan járnak! Elöl Gyorskezű Trix! Mögötte száguld Bobó, a tőzegelementál, aztán a csapat többi tagja – és már jön a labda, Magger mellel-lábbal-fejjel tolja tovább, vissza Gyorskez… nem, ez a Sárkányidomáré és GÓL!!! HONNAN JÖTT EZ??? A Sárkányidomár! A mindenttudó! Annyit mondott: „Mindent nekem!” – és jött a gól! A Teljes front a vállára veszi, úgy viszik vissza! Kérem, ez a játék!
Ekkor pedig megszólal a Kürt… jöhet az Ebédszünet. Pontosabban csak kis Pihenő, mert néhány perc és jövünk vissza.

Itt is vagyunk kedves nézők! Tomboló aréna, rém szép képekkel a közönségről! Kezek a magasban, ahogy üdvözlik a játékosokat! Besétál lassan mindenki, a csapat végén az utolsó, A tizennegyedik! Már szól is a síp, már pattan a labda, mint Kandeláberből a Szikra! Ismét szédítő sebességre kapcsoltak a játékosok! Akmal támad, Nanda kapja, majd a Napkirály… csak úgy lobog utána a Királyi palást! Előre tör, de megakad a védekező Borax királyban! Na, uralkodók, ha találkoznak… hasra esik szegény – hm, A sors fintora. Indul egy szép ellentámadás, szép passzokkal, aztán visszajut a labda. Grimor próbálkozik előre törni… megy az, megy… egy csel… kettő… passzol, szép tolás, továbbengedi a bíró a Harci mágushoz eljuttatott labdát! Micsoda passz középre, szép ejtés… LÁGY FEJES!!! ÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! A felső lécre tudja kitolni a kapus! Ej! Na, nem baj, Majd legközelebb! Szöglet jön!
Helyezkedés középen, aztán ív!! SZÉP ÍV! GÓL!!!
AZ EDDIG IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN LAVÍROZÓ GRIMOR GÓLT FEJEL!
Tombol mindenki! Megtáltosodik a csapat! Csodálkozunk, mindenki üvölt, itt A szó hatalma segíti őket! De gondolom, most jön a Bosszú! Mint Tomboló vihar, úgy indul meg az ellenfél, pörögnek-forognak, passzolnak! Ügyes továbbcsúsztatás a Nyálkacsiga trutymóján át, aztán egy erőteljes rúgás! A kapus felpattan és mellkasához szorítja a golyóbist! Könnyű préda! Már küldi is előre! De rossz helyre jut a kirúgás, jönnek vissza… nagyon jönnek! Ó, de mennyire, aztán egy gyors passz Gyorskezű Trixnek, aki visszatolja Bagharnak, és egy rúgás! De a kapus csak felnyúl, megfogja, aztán így üvölt Bagharnak: „Azt mondtam, nem!”
Kötélből vannak az idegei, az biztos!
Megy vissza a labda!
Csár apó közben az időt is figyeli, mert az vészesen fogy! A kezében tartott Homokórában egyre gyorsabban peregnek a szemek! Tomboló vihar gyanánt üvölt a közönség, biztatja mindenki saját kedves csapatát! Démoni kántálásban skandálják a játékosok neveit! Közben az enyhén ingadozó bíró felemeli kezét, a játékosok észreveszik, hogy lassan elfogy az idő. Nagyobb sebességre kapcsolnak, cikáznak, passzolnak, gyönyörű játékot látunk tőlük!
Aztán Csár apó keze lecsap, a sípjába fúj…. Vége… vége… A nagy mérkőzés véget ért, az évszázad meccsét láthattuk kedves nézők! Köszönöm a figyelmet, jöjjön most egy Fájdalmas búcsú! Viszlát!

 
na te is benne voltál a kórusban?
az jó
én azóta ezen röhögök ha rágondolok
 
Az sirály volt!
Krisz kicsit morci volt, biztos nem szereti az ilyen numetal divatot, mert ő true...
 
ez nemrég történt egy dungeonos versenyen
eredményhírdetés közepe és megszólal a mobilom a táskám mélyéről
a slipknot dualiti című száma
amíg előhalásztam a volt egy kis idő
krissz elég ideges volt ám valaki felkiáltott
"ez egy jó szám"
és úgy 10-15 ember egyszerre elkezdte démoni hangzásban mormolni a szöveget
 
kegyetlen a lucys sztori
a sárkányos kicsiket pedig ne bántsd,minden elismerésem,hogy ez a korosztály is képviseli magát a versenyeken
 
Pécsen Flugi egy játék közben : most pedig megidézek egy villámsújtást, wzzsszszszzwzzszzsszszwz(ez egy nagyon dúrva hangeffekt akar lenni ami egy villámot utánoz)
 
Kezdő játékos első harci fázisa:

feltol egy lényt, majd így szól:
- Na! Csitt-csatt-bimm-bumm!
 
gondolom +1/+1-es erőjelzők
 
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de miért volt rajta d4?
 
EZT kár hogy nem láttam, de azért elképzelve is jó volt!
 
inkább a gyerek volt élőholt
 
nekem is van egy pár sztorim:

Anno 2000.-ben mikor megjelent az Ő.V. az egyik szentesi srác (Bakter) összedobott egy hátas dekket.
Abba ugyebár a Bikaviadal az alap volt benne.
A történet: már kb 8-10 partit lejátszottak mikor az ellenfél megkérdezi tőle:
-értem, hogy a bikaviadallal tápolod a hátasokat, de milyen HATÁST lehet vele keresni??

Másik sztori:
Ez most történt a frissenbontotton és nekem is mesélték.
Aki ott volt az tudja hogy volt egy testvérpár (fiú és a lány) nem lehettek többek 8 évesnél.
A kisfiú lehozott egy sárkány és a következőt mondta( ezt mind felkiáltással :
-Lehozom ezt a sárkányt és 'ROCK N' ROLL'
Amikor ezt a cimbim elmesélte majdnem fának ütköztünk a kocsival annyira beborultunk a röhögéstől.


Ez is a már rég történ és ez nem beszólás hanem egy mozdulatsor volt.
Dönczi Krisz játszott Bakterral egy szarvasi vagy szentesi versenyen, de nem is az a lényeg.
Bakternál volt egy lucytánia a tartalékba(ő köre van) rajta egy NÉGYOLDALÚ dobótest. Manája sok
Krisznek az őrposztba voltak lények különböző életpontúak egyiken 1 élet, és Krisznek az Ép-je 3 vp-je nulla, már-már feladta a küzdelmet mivel gondolta lucyval lőnek sokat a lényekbe az életesen kívül mindenki meghal és utánna lucy megint lő és az életes lény is meghalna.
Na de ez nem így történt.
Lucyval lőtt Bakter sokat az életes lény kivételével mindenki meghal és lucy ment leütni a lényt LOL
(Bakter ne hari de ez van), így mindketten meghaltak és az idő is lejárt már és aki nyer az az első. Döntetlennél is Krisz nyer.
Bakter kimondta hogy passz.
Erre Krisz megmondta neki hogy lehetett volna végezni vele, Bakter állította hogy nem mert lucyt csak egyszer lehet használni és azt is csak a saját körödben.
Mondtuk neki olvasd el rendesen, mert ugy ez így szokott hangzani:Ezt a képességet csak a saját körödben, körönként egyszer használhatod.
De lucyra nem ez van írva, hanem csak ....
Bakter lehajtott fejjel olvassa lucytániát és mikor elolvasta felordítva, a fejét hátra hajtva üvöltött egyet és azzal a lendülettel előre Úgymond megfejelte lucyt az asztalon.
Igen ám de mi volt lucyn???
A NÉGYOLDALÚ dobótest
Utánna még hátra is esett, úgy meglepődött a következményektől.
Gondolhatjátok, a közönség besz...rt a röhögéstől.
 
Múltor pároson: (kinnvolt 3 páros affinitás, meg egy sziránusz bűbáj)
"Hát, most annyit ér a paklim, hogy akár fel is dughatnám a seggembe...,,



(erre mondom: Hajrá )
 
jaaaa
gondolom élőholt dekk
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.