Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Az Ellenség támadása
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Arról az eseményről, amely során az Ellenség lecsapott őseinkre, és a föld alá űzte őket, nem sok írásos emlékünk van. Talán pont így történt, mint a képen látható: az Ellenség iszonyatos hatalma rengette meg földjeinket, és csapott le fajunk tagjaira.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
Lapötletek (64958)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
HI
Azóta már régen vissza lett állítva a felhasználója, sőt már átadta másnak (Jozef) ... =)
 
Én cak 13 éves vagyok és itt is új(1 éve játszom),de úgy gondolom hogy a bűnözők is letöltenk pár évet a börtönben attól függően,hogy mi volt a vétke.Artic 25 káromkodott a fórumban.Letiltottátok.De örökké?Szerintam már az illető letöltötte a büntetését és vegyétek le a tiltást róla!Ha már leszedtétek előzőleg,akkor bocsánatot kérek a beszólásért.

Áron(dubline)
 
ÉN csak 13 vagyok és itt is új,de úgy gondolom,hogy abűnözők is csak egy bizonyos ideig ülnek börtönben,attól függően,hogy mit követtek el.Szerintem ő már letöltötte a büntetését és leszedhetnétek végre azt a tiltást(ha eddig nem tettétek meg,de ha mégis bocsi hogy feleslegesen beszóltam.
 
Kedves moderátorok!
Az egyik kalandozásom során sikerült szereznem egy márvány fejéket, de nem tudom használni, csak a boltban adhatnám el, de nagyon jó tárgy ezért nem szeretném. Kérlek, mondjátok meg hogy mit tegyek! Kösz.
 
nagyon időszerű volt már ez a statisztika szűkítés!
ezzel 1 volemenbe azt kellene megoldani hogy a személyes adatokba azt tüntetnétek fel hogy mikor jelentkezett be utoljára a mostani mikor fórumozott utoljára helyett.........remélem ezt is megoldjátok
 
Ez már nekem is eszembe jutott, semmi értelme a pénznek. Max lehet nézegetni a statisztikában, hogy hűűű neked már ötven milcsid van nekem még csak negyven...jajj jajj mi lesz velem...
 
nagyon sok pénzem van nem lehetne egy új menüpontal pénzért tulajdonságot(erő,ügy,stb) növelni lehetne pl: edzőterem vagy kiképzőtér.
 
Sziasztok!
Meg lehetne-e oldani, hogy a boltban vissza lehessen vonni tranzakciót. Ugyanis velem többször is előfordult, hogy ugyanazt a tranzakciót többször is "bevette" a rendszer, és fontos tárgyaim eltűntek. Vagy azért, mert lassú volt a válasz, és türelmetlenségemben többször elküldtem, de olyan is volt, hogy egyszerűen "beragadt" a küldés gomb, és önhatalmúlag többszörözött.
 
Sziasztok!

Szerepjátékos szemmel el lehet képzelni azt, hogy következett 2 olyan szint, ahol nincs új tárgy (semmilyen). Célszerű lenne egyszerűen végigmenni, rajtuk és 98. szinttől újra tárgyakat találni. DE. Szinte folyamatosan akkor lettek "bebillentve" a tárgyak az új szintekre, mikor az éllovasok már jó pár napi cselekvésüket elkattogták ott.
Ezért merült fel bennem, hogy esetleg ez most sem egy "szerepjátékos" megfontolás, hanem valami más húzódik a tárgyak elmaradásának hátterében.

Szeretnék információt kapni arról, hogy végleg megszűntek-e a tárgyak 96. szinttől a Sárkányölőben.
 
Most már minden helyre állt... Pedig én először azt hittem hogy a letöltésem miatt van, mert kb. 20 GB letöltés megy és gondoltam amiatt egy "kicsit" belassúlt, de ezek szerint akkor nem azért volt... ;)
 
A sárkányölő kalandozása ma félórás válaszidőkkel dolgozik nálam. A szerverrel van valami probléma, vagy nálam?
 
Sikokon??? Na majd privátba megbeszéljük ;)
 
Valoszinü...most vagy a sikokon ;)
 
Hi! Nagy poén az amikor kiirja h 19 perc mulva kalandozhatsz ujra, és 20 perc mulva vissazmek. Rámegyek arra hogy kalandozás és nem hoz elő kalandot hanem kiirja hogy 1 óra 35 perc mulva lessz uj kaland! Ezt miért csinálja?
 
akkor duplán köszi;)
 
Hi! Idővel ez csökkeni fog 20 percre, de az még olyan 40. szint körül lesz... ;)
 
háát én nem azért írtam hogy nem ide tartozik, mert nekem baj, csak megelőztem azt mielőtt olyan írt volna akivel esetleg összeveszés lett volna vége... egyébként nincsmit ;)
 
Hi! Azt szeretném mondeni, hogy a cselekvés után sokat kell várni!! Szüntessék mrg azt hogy órákat keljen várni pls!
 
bocs h nem vágott témába csak gondoltamegy moderátor tud segíteni... midenesetre köszi
 
háát szerintem ez nem épp a témához kapcsolódik... ;)
 
hello! kérdezni szeretnék vmit. mikor tudok mást is vásárolni a tolvajkulcson kívül?
 
Igazad van, meg egyébként is, akárhova kattintunk a neten mindenhol reklámok garmadájával találkozunk, és állítom h már akkor sem nézi meg őket senki. Most még a kalandozások után is reklám... :S nem tetszik. persze értem h ebből tartja fenn magát az oldal de azért mégis...
 
Az egy dolog, hogy reklámokat raktok be, de nem kellene 20 másodpercenként kattogtatni, és nem kellene lehetetlenné tenni a kalandozást, akinek 800*600-as felbontása van, mert teljesen széthúzza az ablakot, és nem látom a karakteremet! Sem az ép-jét, sem azt, hogy szintet lép-e! Így is eléggé unalmas a kalandozás, nem kell még megduplázni az ezzel eltöltött időt, mert nekem azzal kell tökölnöm, hogy oda-vissza húzzgáljam a görgetősávot!

Bocsánat a modorért, de ez marhára idegesítő!
 
Pedig szerintem ne várj választ kérdésedre, mert a legutóbbi hozzászólás eme topicban amit a Moderator írt az már majd egy éve volt... persze jogos a kérdésed
 
Nincs válasz. ((
Az élboly karaktereit lassacskán megfolytja az unalom, tárgyak nélkül egyre kevesebb a motiváció. A fejlesztők azt szeretnék, ha abbahagynánk? Nem értem.
 
Kedves Moderátorok!
Tudom, hogy ez egy ingyenes játék, és ajándék lónak ne nézzem a fogát, de kezd egy kicsit kilátástalanná válni a klikkelgetés, így, hogy már a második tárgy nélküli szinten járunk. Sem 96., sem 97. szinten nincs új felszerelés, rajtam pl. 4-8 szinttel ezelőtti cuccok vannak.
Nem lehetne valamit tenni ezügyben? Legalább 100. szintig hadd menjen el a játék, aztán szépen nyugalomba vonulnak a karakterek!
 
szólhattál volna nekem! töröld ki a sütiket (cookie) és akkor majd megy újra a reg... sajnos ezt tapasztalatból mondom
 
A karaktereknek az egészsége milyen sebességel töltődik vissza?
 
Egyenesen a Beholdert kérdezem, hogy milyen alapon vonja meg a regisztrálást tőlem!?!? Én úgy gondolom semmivel sem írok durvább, trógerebb hozzászólásokat, mint drága, jó játékostársaim! Szóval azért ezen nem árt elgondolgodni kicsit! Na byez!

Andy! :-)
 
Helló!
Mikor akarok regelni egy uj nicket, ezt irja ki:
Nem regisztrálhatsz a rendszerünkbe, a korábban tanusított viselkedésed miatt! Honlapunkat csak olvashatod.
Most ez mi akar lenni??? Mindenkinek szól! :-(((
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.