Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Gnómlak
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
Az a sok ismeretlen rendeltetésű kütyü a gnómlak környékén minden bizonnyal ámulatra késztet, és akkor még nem is jártál az épület belsejében.
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47092)
Lapötletek (64961)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Nézet:
Köszönjük eme értelmes hozzászólást!
 
Hát igen, de én inkább azt venném fel, amit nem szeretek, abból lehet, hogy kevesebb van (egyenlőre).
Hát, nem tudom, a körzősben nem vettem részt, nem is követtem figyelemmel, viszont amit Larm barátom alkotott a Humor ötletekben, az se kutya!!!
 
100
 
Egyetértek az elöttem szóloval abban, miszerint a topikotok és TK tragédiája közt van némi (jókora) különbség...azt a témát nem lehet utolérni.Egyébként egy tipp minden fórumozónak: a kedvenc topikjaidat vedd fel a kedvencek közé, és csak azokba írj...:P
 
1. Az hogy Téged idegesít eléggé a magánügyed, ezáltal, mint érv nem igazán meggyőző.Különben is: senki nem mondta, hogy Neked mindent el kell olvasni.

2.
" 2 topicnak köze nincs egymáshoz hisz a társalgó egy kártyákon kívüli értelmes beszélgetésre invitál, a mi topicunknak meg köze nincs az értelemhez."

Megint egy teljesen megdönthetetlen indok (értsd: egyszerűen faxság).Egyébként ott van a válasz az előző hsz.-emben: hány hozzászólás is foglalkozott a topic 'témájával'?

deathlordnak

Nyugodtan hasonlítsd ezt a számot össze a TK tragédiájával... (mellesleg számomra felfoghatatlan, hogy nem érzitek a kettő közötti különbséget, de hát minden szentnek vagy mi...)
 
Vagy egy helyen elolvasod mind a 3 megközelítést!
 
Átolvasod mind a hármat, már csak azért is, hogy több féle aspektusból is körüljárd a témát (épület deck, kombó épület deck, épület nélküli épület deck etc.).

Ez nem igazán volt meggyőző
 
jaj és még hülye történeteket is tudunk oda írni. Anno a Tipródó körző tragédiája is erről szólt, szóvsl akkor azt it össze lehetne vonni (ezt nehogy felsólításnak vegyétek).
 
2. ÉN VISZONT IGEN!
 
1. Én is erről ebszélek. A sok egyforma topc a legzavaróbb.

2. Nagy iagzság van ebben, csak tudnám, hogy ki az a Deathlord... ) egyébként a topic egy poén topik (ebben tényleg hasonlít a Társalgóra) viszont eredetlieg másról szól 8csak tesség belenzézni. Egyébként jelezném, hogy nem csak miattam nyílt újra a topic, hanem többen is jelezték, hgy tetszett nekik. De én nem akadok ki, ha megint összevonják.
 
Az nem egy tök fölösleges topic, hanem egy víg kedéjű, lazas topic, amiből nagyon kevés van és egyik humoros oldalra se lehet írni.
 
1. Változtathatóság kérdése: A fórum tényleg átlátható, de eléggé idegesítő, hogy több ugyanolyan ficeg a fórumon belül és kersgélhetek köztük, ezáltal időt vesztek. Ha csak 1 lenne, azt könnyebb lenne átnézni.

2. Az meg egy másik dolog: Itt meg pont csináltak vmit, amit nem kéne! A 2 topicnak köze nincs egymáshoz hisz a társalgó egy kártyákon kívüli értelmes beszélgetésre invitál, a mi topicunknak meg köze nincs az értelemhez.

Ja, és Omar, én, Deathlord, és And888 is akarja ezt egészben, meg biztos mások is.

Ki tudnám deríteni, mennyien, de az öngyilksság lenne.
 
Bubu, deathlord, azért lenne egy kérdésem: ti is harcoltok a sok felesleges topic ellen, egy általatok nyitott (jegyezzük meg, teljesen felesleges) topicot törölnek, és mit csináltok ahelyett, hogy ötülnétek?:
Nekiálltok, és újranyitjátok, ezzel az értelmi színvonalatokat és az őszinteségeteket bizonyítva...
 
Értelmes indok: tegyük fel, hogy új vagy. Feljössz a fórumra. Keresel infót az Épületekhez. Van vagy 3 épületekkel foglalkozó topic, ahol teljesen más a téma, hát mit teszel?
Nyitsz még egyet,m hogy megtudd, ami érdekel...

A deathlordos topic összevonással egyetértek!
 
"Rengeteg olyan téma van, amiből több is van:
Lapötletek, mer hát ez is kéne
Lapötletek általában

Épületek és helyszínek
Épületpakli

Motyi és mentor deck
Motyogókról mindent.....

Stb.

Ilynek ellen miért nem lehet semmit tenni?"

Most jön a lényeg: miért kéne egyáltalán valamit is tenni?
A fórum átláthatóságával nincs baj (remélem akik itt sírnak a sok topic miatt néha olvasnak indexet vagy origot stb.), innentől kezdve ha valaki mond erre egy értelmes indokot hajlandó vagyok újragondolni az álláspontomat .

Egyébként az egyetlen topic aminek az összevonását sajnáltam a 'Dinók kellenek' (született: Guldor boltja) c. volt, de azóta már megbékéltem vele, hogy eltűnt.

On téma

Lehet fikázni, de én is logikusnak tartom, hogy ha egyszer valaki kitalálta a Társalgót (véleményem szerint faxság, de nem rinyálok miatta) és jön egy téma ami nem a HKK-val kapcsolatos (ráadásul kimondottan társalgás szaga volt-tessék megnézni a hsz.-eket a 6-tól\31), azt ott kéne megbeszélni.Amikor meg összevonják vele akkor probléma.Akkor hogy is van ez?

Én azt mondom, ha a kedves moderátor bácsik következetesek, összevonják újra (inkább most, mint hogy később még nagyobb legyen a felháborodás).


u.i.: ha rajtatok kívül másnak is az jönne le (esetleg néhány hsz. ezt támasztaná alá), hogy ez a téma tényleg külön topicot érdemel, akkor természetesen én kérek.... addig nem
 
Többre nem telleedt védelem terén.

Maximum a bux2 és a T.L.G neveket ajánlom figyelmedbe.
 
Én is eztet próbálom magyarázni! Sok helyen nincs semi infó, máshol meg 4 különböző topicban van szétszórva.

És egyet értek! Kérjük vissza a témánkat, mert, ha nem megnyitom újra (vagy megnyitja And88, mert anyira akart először is)!

És jól be is védted magad! .)

ui: NEM Deathlord, hanem deathlord!!! )
 
Nem szretek moderátoroknak visszaszólni és őket kritizálni, de most meg kell tennem:

Amit mondasz, az odáig jó, hogy legyenek meg és lehessen benne információt szerezni. De rengeteg olyan téma van, amiben semmi használható infó nincs, csak azért van, hogy legyen. Ezt nem értem. Ráadásul van pl.: A KF lovas deck, amilyen pakli gyakorlatilag nincs, csak 1-2 ember használja, semmi komly dolog nincs benne.

Rengeteg olyan téma van, amiből több is van:
Lapötletek, mer hát ez is kéne
Lapötletek általában

Épületek és helyszínek
Épületpakli

Motyi és mentor deck
Motyogókról mindent.....

Stb.

Ilynek ellen miért nem lehet semmit tenni?

Az utolsó csepp a pohárba nálam meg az, hogy a Deathlord a borzalmak borzalma téma és a Társalgó összevonásra került, miközben közük nincs egymáshoz, ezt határozottan állítom. EZ PEDIG NAGYON KIAKASZTOTT!

Ezen kéretik elgondolkodni.

Ui.: Ha a hozzászólást törlitek vagy ezért letiltotok, azzal csak alátámasztjátok igazamat.
 
Az nem gáz, ha vannak, mert ha nincsenek, akkor minden 7en nyitnak belőle 3at.
Inkább az olyanok feleslegesek, amik már idejét múltak!
 
Javaslat: az összes etnikum, ami nem ért eddig el semmiféle versenyeredményt az elmúlt 2 évben, nem érdemelnek topikot, szerintem.Szerinted?A gumicsirke szerint igen.(Gumicsirke etnikum? :P)
 
Ezt neked. )
 
Világos volt. Tehát csak a nagyon madárságok lesznek törölve.
Értettem és köszi a felvilágosítást!
 
Nofene, az én szép kis topicomat összevonták a Társalgóval. Mondjuk így is tovább élt, mint hittem. Csak azt nem tudom, hogy mi köze a Társalgóhoz?
 
Diablo!
Azt, hogy egy topic nem aktuális, egyféleképpen lehet eldönteni, hogy nem történik a témájában hozzászólás. Viszont ha nincs hozzászólás lesüllyed az X-dik oldalra, ahol már senkit az ég világon nem fog zavarni.
Minden internetes fórum így működik, topicokat sehol nem törölnek.
Azt hittem, világos voltam a Quwargos példával.
 
Hahó, hova lettél???
 
Mondjuk ebben is teljesen igazad van, de mint kértem, az olyanokat, amik biztosan nem kellenek...?
 
Iagzad van, csak néha meg fordítva is iagz. Hogy nem azért nincs info, emrt nincs tekis topic, hanem szétszórodik egy csomó minden a topicok között. Pl. hA valaki látni szeretne minél több tekis hozzászólást, akkor az most figyelhet 2 topicot egy helyett.
 
És azt szeretném kérdezni, hogy pl az Ébredés és a már nem aktuális topicokat nem lehet eltávolítani (pl.: Flavorok, ViaSat 3 Reklám...)?
 
Azt én sem szeretném, hogy sok ugyanolyan topic legyen, viszont szerintem ezzel az összevonási lázzal teljesen átestek a ló túloldalára.
 
Nagy részint igazad van, csak azért más az, hogy van 6 féle különböző paklikról zsóló topiv és más az, ha van 200, amin senki sem tud kiigazodni. Ráadásul van, hogy két ugyanazon témával foglalkozó topic is megynitásra ekrül, mert a topicnyitó nem nézett utána. De abban egyet értünk, hogy senkinek nincs joga mindenki nevében beszélni és és nem is ezt teszem, csak a saját nevemben mondom, hogy ez engem néha már idegesít.
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.