Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A sasok királya
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A királysas a levegőég talán legfenségesebb teremtménye: olyan magasan köröz a vidék felett, ahová egyetlen más élőlény sem képes felhatolni, a földről legfeljebb csak fekete pontnak látszik. Éles szemével a legapróbb prédának valót is felfedezi, és süvítve csap le rá.
Nézz szét a galériában!
HKK a Board Game Expon
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Manaszipoly
Legendák Viadala 2024 videók
Varázsdimenzió lapbemutató 1. hét
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64968)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (28)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Gród a vizihullákat felküldi a harmadik szintre amit most varázsolt.Ez egy felhő melyen kovácsoltvas kapu van és közötte sejtelmes köd szüremlik ki.Leah birodalma akit megérintett a béke,nem pusztitani és ocsmány dolgokat jött ide csinálni hanem pihenni és harcot nézni.Gród elküldi a vizihullákat urukhoz és várja a párbajt...
 
Gród csodát lát!!3 óriási sas cipel egy hidrát és amikor körberepülték az arénát a tó felett elengedik és a hidra belecsobban,majd felemelkedik és nevető hangot ad ki.Gród csodálkozik hogy milyen béke honol itt.Aztán ötlete támadt.

Ayostion Qwery Yeloy-szólítja Gród az élőlényt párbajozni szeretnék.
De van egy ötletem.egy harci szimulátor ami olyan mintha valóságban történne meg a csata de nem pusztítja ezt a szép helyet.Pszihikai elven működik...
 
//Ebből az arénából bevehetetlen erőd lesz); kösz a támogatást, de szerintem a vízihullákat rendeld vissza; azok lehetnének a felső szinten. Tudod, Sheran és Leah teremtményei nem kedvelik túlságosan egymást...a felső szinten nem lenne gond, a wywern a Káosz teremtményei, a sasok pedig nem törődnének velük, de képzeld el, mit csinálna két griff a vízihullákkal;)//
 
//Kösz a megtiszteltetést//

A víz az első szintről a szökőkútra esik és a griff hátán szétfröccsenve enyhe vízpárával árasztja el az óvatlan járókelőt.
A levegőben hirtelen sasok és griffek jelennek meg, mindegyikük egy-egy állatot visz a karmaiban. Az állatok furcsamód nem idegesek, hanem mintha élveznék a repülést. A szárnyasok beszállnak az első szintre, és ott elengedik az állatokat.
Egy másik irányból is sasok jönnek, ők halakat hoznak. Egy-két hal a szökőkútba pottyan, ezeknek fényesen szikrázó pikkelyeik vannak, amik visszaverik a fényt, kis szívárványokat létrehozva a párafelhőben. 5-6 sas felrepül a felső szintre, ők segítenek a wywernnek az őrzésben; szintén 5-6 példány az első szinten marad. A többi sas és a griffek elszállnak az erdő irányába. Xojertha lehívja az egyik griffet az Őrzők közül, majd odakiáltja a tömegnek.
-Emberek, figyeljetek! Ez a griff fogja felhozni a párbajozókat, csak hívni kell! A neve Ayostion!
 
//Igazán esztétikus //
Seoth felébred, és szörnyen fáj a feje.Látja milyen fennségesen néz ki az aréna, de úgy érzi valami még hiányzik.Az aréna körül egy körben fel lebegteti a földet, majd kövekké tördeli.Ezekre most mindegyikre egy egy pentagramma rúnát éget.A kövek elkezdenek az aréna körül repkedni szép szabályos körökben, de mindegyik más magasságban.Seoth valami kegyetlen büszke magára, és elmegy a mágustoronyba.
 
Gród örül hogy ismerősre lelt ezért még egy kis extrát ad.Elővesz egy fiolát tatalmát felhajtja majd hörgő,morgó hangokat hallatva kiált valamit.Erre a Földből 2 hidra és egy tucat vizihulla lép elő.Gród utasítja öket és a szörnyek elfoglalják a medencét az aréna közepén.
-Igy ni a vízben is kell a védelem.Na meg szeretem a varázsitalok ízét..-lelkendezik.
 
//Legyen//

Xojertha, miután felébredt, észreveszi, hogy az aréna most a tölgyfaliget mellett van. Észreveszi a szalonnázó Gródot a ligetben, és megkéri, hogy ismételje meg a mutatványát. Gród koncentrál, aztán az aréna megemelkedik egy olyan 30 méterre aztán ottmarad. A druida megkéri Gródot, hogy tartsa meg egy kis ideig, majd sietősen rúnákat rajzol a levegőbe, mire azok aranyszínben felragyognak, eltűnnek, és megjelennek az aréna oldalán. Ebből gyorsan csinál még további 9-et, majd szól Gródnak, hogy elengedheti, mire az aréna megremeg és megmarad a levegőben. Xojertha megköszöni Gródnak az együttműködést, és elkeszd varázsolni. Az aréna középen megreped, majd hirtelen juharfák nőnek ki a résen, és felemelik az arénát a levegőbe. Ezután több forrás fakad az aréna felső részén, és lecsorog az 1. szintre. Egy pár mozdulat hatására a juharok úgy nőnek össze, hogy az egyes patakok a fákon csorogjanak az első szint közepére, tavat képezve. Onnan egy patak vezet el a peremig, és lezuhan a mélybe. Xojertha idehív egy hím és egy nőstény griffet, ők az első szint Őrzői, majd egy wywern párt az aréna védelmére.
 
Gród megette a szalonnáját és ugygondolta visszahelyezi az arénát mert csak.És még szökőkutakat varázsolt amik egy druidát ábrázoltak amint a víz egy griff felé csobog.És Gród közelebb lépett
 
//Legyen kaotikus módon többszintes: az első szinten vannak a tölgyek, az első szint lebeg.A második szintet meg a tölgyek tartják.//
 
//Nem lenne jobb, ha az Aréna így a tölgyfákon lenne? Szerintem úgy sokkal divatosabb lenne, nem?//
//Ja, és ha kevés a tölgy, növesztek még párat;)//
 
Gród szeme megakad egy furcsa látványon.Tölgyfák tartanak egy arénát.
Ofamegy ugy gondolja segít.Halkan mormog mire a levitáció érvénybe lép és az arána ujra a földön van.Ezzel odaül egy tölgyfa alá és elkezd falatozni a szalonnájából.
 
//jaja, nagy viadal vót //
Csuhás kiáll a főtérre, ellő egy hangosító varázst, és a következőket mondja:
-Figyelem emberek!Minden kalandor készüljön fel, a civilek menjenek a pincébe!Egy ongóliant közelít a városunkhoz, és hamarosan ide is ér!Holnap estére várom a megjöttét, készüljön föl mindenki!
Miután befejezte a mondandóját visszacsoszogott a Mágustoronyba.
 
//AHHA az biztos.Gród készen áll
 
//Én is elmentettem; ilyen párbajokat kéne még rendezni. Figyeljetek, az aréna megmaradt, ott van, ahol hagytuk!//
 
//énis elmentettem nagyon teccett//

Gród tudomására jut hogy barátja itt van.Ezzel elsiet a toronyba

//amugy a szörnyírtásba igaz nem azt a nevedet kell beirni ami a sárkányölöbe van,hanem azt akit itt irányitasz ebben a forumban//
 
//a csata tördelt verziója tőlem elkérhető, lementettem .docba ;)//
 
//Emberek ez teccett)//

Gród a neve mellé jeligét is ír:,,Minden gyilkossággal egyre bölcsebb leszek és ahogy bölcsességem gyarapszik úgy válok egyre erősebbé."
//ezt persze a szörnyekre érti hisz ő jó jellemű,ja és egyre gyarapodnak a külőnböző világok.Valaki Cherubion??//
Majd elégdetten elindul hisz ilyen bölcset még nem talált ki.Valami nagy mágia segítette ami ott volt a levegőben.De miért is volt ott a levegőben.Mostmár sietett és épp látta az istenek harcát!!Életében nem látott még ilyet,rengeteg mágia volt a levegőben.Hirtelen ugy érezte majd kicsattan az erőtől.Na meg a sok mágiától.

Ekozben Tanghor épp tanult.Elsö varázslata a szikrák csodálatosan müködött.
 
//Ja, valami egészen extrém környezetben )))//
 
//Kösz, méltó ellenfél voltál. Megadom magam az erősebbnek. A visszavágót majd valamelyik másik létsíkon szervezhetnénk...érdekesebb lenne;)//
 
//legalább deformáltuk a várost XD.Szép csata volt, congratulacje!Mikor lesz a visszavágó? XD//
 
Tehát a sárkányok torkából tüzes lehellet borítja be Seothot, a démonok pedig elkezdik kaszabolni a tüzes kardjukkal. A villámok pedig elevenen megsütik. Seoth visszaalakul az emberformájába, és leeseik a földre Xojertha mellé. Sheran őrá is gyógyító álmot bocsájt, hiába Chara-Din kegyeltje.
A sárkányok felemelkednek a felhők fölé és eltűnnek a bámészkodók szemei elől. A démonok elkezdenének pusztítani, de Dornodon tűzcsóvái jobb belátásra térítik őket, és visszatérnek a kapun keresztül a démoni létsíkra. Ezek után az ég kitisztul, és ragyogó napsütés fogadja a városlakókat. A földön mindenhol alvó griffek fekszenek; S'almeyna és lovagjai védelmezik őket a trófeagyűjtőktől. A város szélén az aréna megmaradt; a tölgyek megfogják.
 
//Semmi gond//

Jakhsjahlang előkapja a két tőrét, és hirtelen eltűnik az árnyékban. Most óvatosabb, hangtalanul közeledik. Megkerüli Roviant, és egy villámgyors mozdulattal belemetsz Rovian hátába egy ,,J"-t (bocs, nem hagyhattam kiB)). Egy pár csepp vér hullik a padlóra, és vége a küzdelemnek. Rovian már el akarja hagyni az épületet, nyilvánvalóan nem felelt meg.
De az elf fejvadász előtűnik a falból.
-Várj! Jól küzdöttél, beveszlek a szervezetbe. Van egy pár hibád, de ezeket ki lehet javítani...blablabla
 
//Ez aranyos meg minden, de az amulett összetörése az csak annyi volt, hogy mivel Seoth Chara-dintól kapta ajándékba, hogy végső esetben átalakulhasson egy Káosszörnyé... )//
 
//Ok csak nem tudtam mást kitalálni//
Rovian most hallására hagyatkozott és hirtelen oldalra vetette magát Megfordult és hirtelen ő is eltűnt néha egy-egy kardcsattanás.Sovellis érdeklődve figyelte a harcot.Rovian hírtelen elvesztette álcáját, mivel Jakhsjahlang erős támadását nem állta meg .Mikor felállt hirtelen egy kardcsapás miatt elejtette a kardját. De ő nem adta fel.Meghallotta, amint valaki hátulról rohamozza megfordult és egy erős rúgással földre, küldte ellenfelét.Az elvesztette álcáját és kardját is.Roviannak szerencséje volt mivel a kobuderák puszta kézzel egy lovagot is leterítenek.

//bocs hogy átvettem a karaktered irányítását//
 
//Ha már isteneknél tartunk...//

Az istenek az égben nem nézik jó szemmel, hogy valaki olyan hatalmas legyen, mint ők ezért hirtelen több dolog történik egyszerre: először is hatalmas sárkányok szállnak le az égből, és megtámadják a szörnyet. Chara-Din dimenziókaput nyit a bázis közelében, és a vörös rúnák fájdalmasan felnyögnek, de nem tudnak vetekedni az isteni mágiával. A kapun keresztül szárnyas démonok jelennek meg, és szimtén rátámadnak a bestiára. Fairlight vihart kavar, és tucatnyi villám csap bele Seothba. Sheran pedig gyógyító sugarakat küld a griffekre, köztük Xojerthára is. Xojerthának akaratlanul is be kell ismernie, hogy legyőzték. De még mielőtt gyógyító álom kifejtené hatását, észreveszi az istenek harcát. Minden városlakó ámulva nézi az eget.

//Asszem itt csap át hyperfantasztikusba ))))))))))))))))))))))))))))))))))))//
 
//ejnya, zseniális ezen gondolkoznom kell...//
Seoth zuhan lefele, már lepereg elötte élete filmje, amint látja: nincs remény.Vagy is már csak egy lehetősége maradt, de ezt csak drasztikus esetben játsza majd ki.Pontosabban most, mivel már csak méterek választották el a haláltól.A nyakában lógó amulettet összeroppantja, ami hihetetlen hatást kelt.Az elf megáll a levegőben, mindenki érzi az anti mágikus torony és a felsőbb hatalmak küzdelmét.A levegő felforr, de az Istenek hatalmával nem vetekedhet semmilyen épitmény: Seoth teste fényleni kezd, az egész formája elhomályosul, majd deformálódik.Elemelkedik a toronytól, és amikor elenyészik a fény körülötte, egy felismerhetetlen élőlény lebeg a helyén.Ráfordul ellenfelére, és a másodperc tört része alatt elötte terem.Szemei fehéren izzanak, és a griff ereiben megfagy a vér a félelemaura erejétől.Egy csápszerű izé hajlik ki a mágus új alakjából, és olyan hatalmas csapást mér a griffre, hogy az a földhöz csapódik.
//Muhahahaha... XD//
 
//A kis gonosz!//

Xojertha megrémülve veszi észre, hogy az egész aréna felé indul. Aztán elmosolyodik. Elmormol egy pár szót, mire az egész aréna alatt tölgyfák nőnek hihetetlen sebességgel, és felfogják a földtömeget. Xojertha egyszerűen elrepül alóla, és rátámad megint Seothra. Most is megfogja, de úgy hogy rámond egy pár mágiaakadályozó varázslatot.
-Hiába vagy ősmágus, olyan gyorsan nem tudod kijátszani ezeket!
Ezekkel a szavakkal megint elrepül, de most egyenesen a Szabad Fejvadászbázis fölé viszi, és elejti. A mágiaakadályozó varázslatok pillanatok alatt eloszlanak, ahogy a mágus egyre közeledik az épület felé. Innen már nem segítheti ki mágia, mivel ezek a rúnák megakadályozzák a mágiahasználatot.

//Most bajban vagy! )))))))))))))))))))//
 
//Hehe...//
Seoth 5 méterrel a föld felett dimenziókaput nyit, majd eltűnik benne.Dermedt csend mindenütt, majd újabb kapu nyílik: a griff fölött!Seoth kizuhan belőle, ám nehezítő varázs alatt ál, így amint ráesik a fenséges teremtményre, mindektten zuhannak tovább.Újabb kapu nyitás: mindketten eltűnnek.Az aréna alatt nyílik a kijárat, itt esnek ki mindketten.Az elf röhögve elrugaszkodik a griffről, és ráteleportál az arénára.Xojertha és Seoth között a lebegő földtömeg remegni kezd amint a mágus feloszlatja a tartóvarázst: a több tonnás aréna zuhanni kezd...
//Na erre varrj gombot ;)//
 
//Ügyes, nagyon ügyes!))//

Xojerthának nem kell kivédenie, egyszerűen csak kikerüli, ráveti magát a mágusra, és felkapja a mágust a levegőbe, elrepül a város széle felé, majd elejti a mágust.

//Most már kénytelen leszel repülni//
 
//valami Final Fantasy beütést érzek benned //
-Bah!Szánalmas!-üvölti a mágus, majd aktiválja a varázslat tárolót az elméjében: először hatalmas tűzgolyó robban rajta, amitől az elemi védelem megvédi, de a griffeket eltaszítja minden felé.A következő varázslat pedig a tiltottak közül való: az örök éhség varázslata.Fekete massza indul mega fénysugár felé, és elnyeli azt gyengülés nélkül.De ez még nem minden: a varázslat tovább indul, egyenesen Xojertha felé...//bocs, de ha ezt kivéded, ügyes vagy //
Ezt követően ismét ismét egy kis trükk: az aréna megint csak megfordul, de a fordulat közben az aréna széle néhány griffet elsodor...
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.