Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A Tűzvihar, mely felégette Ghallát
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
A Világégés, melyet Dornodon bocsátott a világra, nem kímélte a békés teremtményeket sem. Többmillió életforma menekült keletre, ahol még volt esély a túlélésre.
Nézz szét a galériában!
HKK a Board Game Expon
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Manaszipoly
Legendák Viadala 2024 videók
Varázsdimenzió lapbemutató 1. hét
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64966)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (24)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | ...
Nézet:
Vándor ámulva nézi, hogy mivé alakul át barátja.
-Hát azért nem egy szép látvány! Morfondirozik magában. Majd hatalmas lendületeket véve csapásokat oszt a lefoglalt szörny lábaira.
 
Sovellis újra tölt, és az utorsó óriás fejébe lő.Az szinte meg sem érzi, és tovább megy.
 
A szörnyeteg felröhögött és éppen lesújtani készült a Vándorra, mikor egy velőt rázó ordítást hallott onnan, ahol az előbb még az árnyelf feküdt:
- Gul'dan ereje segíts meg! - üvöltötte Ilidan.
Az elf lassan elkezdett átalakulni. Méretileg kétszeresére nőtt és mintha testéből egy nagy feketeség lett volna. Szárnyak nymultak ki a lapockáiból és szarvak nőttek ki a halántékán. Egy DÉMONNÁ alakult át a démonvadász! Túlvilági kacajt hallatva egy fekete energigömböt formált két kezével és egyenesen a golint képébe hajította, a szörny hátratántorodott és ezt kihasználva az UJ Ilidan előrelendült és lesújtott hatalmas öklével!
 
//sztem most döntsük el, hogy a harmadik óngóliánt a földön fekszik, vagy Ilidant és Vándort támadja//
 
Vándor és Ilidan most már vált válvetve harcoltak tovább!
 
A megmérgezett óngóliánt hirtelen megmerevedik, majd már meghalva esik el. Hatalmas rengések rázzák meg a várost, ahogy a földre érkezik.
 
Ám ez a csapás nem volt elég ahoz, hogy megsértse azt. De elég volt ahoz, hogy lelassítsa azt.
-Állj fel barátom! És ne heveréssz, dolgunk van.
 
Zuluhed leugrott az óriás felyéről és visszaváltozott.Malyd újra mormolni kezdett és egy tüzgolyót hozott létre.Malyd az árnyelfet támadó órás felé küldte.........
 
// ÉS akkor mi lesz Ilidannal? Vegyük úgy, hogy a 3. golint ostromolta a fejvadászbázist é az egyik még mindig fenyegeti Ilidant, ok? //
 
Vándor futás közben vette észre, hogy Ilida bajban van. Velőt rázó órdítás közepette állt közé, és a ször közé. Majd meglendítve fegyverét, azt a szörnyeteg lábába vágta.
 
Az Aréna kiorgja megtámadja a fejvadászbázist támadó óngóliántot, és simán leteríti, majd egy tűzlehelletet bocsájt rá. A Bázis rúnái felvisítanak, ahogy meg próbálják akadályozni a mágiahasználatot, de a pustító őstüzet nem tudják megállítani. Az óngóliántból csak egy füstölgő hulla marad.
 
//bocsesz mennem kell,aki akarja és ha jonak látja vegye át karaktereim irányitását,csak meg ne ölje öket,halálos sebet se kapjanak csak kis sérülést,Remélem segitettem valamit a harcban.Holnap mindent elolvasok.Sok sikert és ötletet.//
 
Vándor lihegve ért a csata szinhelyére, és az egyik sötét utcában egy alakot pillantott meg. Egy csuklyás varázsló volt, aki az egyik szörnyeteget segítette.
-Te meg mit művelsz ! Dörgött rá. majd iramán nem lassítva fegyverét a mágus gyomrába méllyesztette. A mágus az ütés hatására a falhoz csapódott, majd hangos nyekkenéssel földet ért.
 
//Err, inkább ne induljon el. //
 
Muradin hamar észrevette hova kell mennie, a tápászkodó óngoliantot célozta meg. Mélyrepüléssel megközelítette, majd az utolsó pillanatban elkanyarodott a griffel, és ezzel egyedőben irdatlan nagyot súlytott le a behemót fejére. Az felüvöltött fájdalmában, de mire felócsúdhatott volna már a többi grifflovas is őt csapkodta. Muradin sem maradt ki a küzdelemböl, ujbol és ujbol lecsapott kalapácsával.

------------------------------------------------------------

Ilidan segítséget várva húzódott meg a fedezékében. A goliant egy ideig kereste, majd hirtelen meggondolásbol elkezdett mindenfele csapkodni az imént letépett toronnyal. Ilidan szerencsétlenségére a fedezékül használt lakóházon is végigsöpört a bunkójával. Ilidan aléltan terült el a 10m-nyi repülés után az egyik ház tövében. A behemót egyre közelebb és közelebb ért hozzá, már csak pár másodperc hiányzott, hogy péppé zúzza az árnyelfet.
 
Sovellis nem tartott velük, hanem a földrők íjpuskájával az eggyik óriást szembe lőtte.Árnyék pedig a druidának segített.(Zuluhednek)
 
Az ongóliant, aki Ilidannal harcolt, most mintha megigézték volna, elindult a fejvadászbázis felé, és minden erejéből elkezdte a földel egyenlővé tenni az épületet... lassan ment neki, de nem látszott rajt fáradtság: mintha az élete függne tőle, úgy verte a vele egy magas épületet...
 
//Drizzt,hol??Aztat nagyon birom.Énis behoztam Drizzteset csak ez nő)//

Gród elment megkeresni a mágust.A kolosszusok mögé lopakodott és egy fa takarásában észrevette a barnaköpönyeges varázslót.
-Áhh szóval Tharr hivő-morgott Gród.
-Hipha -szólt mire otthonfelejtett botja a kezébe került.
Snexo-mormolta mire villám csapott a varázsló felé,de az észrevette Gródot és háritotta a csapást egy elnyelő tükörrel.
-Varázspálcát tartott Gródra.
-Pusztitsd el-bökött egy várfalon lévö kalandozóra.
-Jól van mondta Gród és egy Tüzförgeteget küldött a kalandozóra.De mielött elérte volna egy dimenziókapu elnyelte.
-Mi a-kezdte mondani a köpenyes mágu,mire mögötte megnyilt egy másik dimenziókapu és a tüz beboritota.Pár perc mulva már alig füstölgött.
-Nesze neked-mondta Gród,majd mágikusan felerösitett hangján közölte hogy a mágus meghalt..
 
A grifflovasok rátámadnak az egyik óngóliántra, és ütik-vágják, ahol csak érik, kevés sikerrel. Ekkor megjelennek a fejvadászok. Jakhsjahlang egy biccentéssel üdvözli a drowt, aki egy árnyékösvényt teremt az óngóliánt nyakáig. A fejvadászok eltűnnek az árnyékban, és felkúsznak az óriás nyakáig, ahol mérgezett tőreiket belevágják a főartériájába. Egy pár percig el fog tartani, míg a méreg hatni kezd, addig tovább gyilkolásznak...
 
Zuluhednek hirtelen bundája nöt, és 4 lábra ereszkedett.Kezei és lábai helyet mancsok nöttek, és feje is átváltozott.Az átalakuás végére mindenki láthatta hogy párduc lett belölle, mindez olyan gyorsan hogy sokan észre se vették.Ezután a fekvő óriás fejére ugrott, és karmait a húsba méllyesztette......
 
//a dögök irányítása 1 darabig a tietek lesz, megyek fürödni ))//
 
// köszke, de van saját griffje )) //
 
//az a sok Drizzt wannabe DD//
A fekvő szörnyeteg egyik karjával megpróbálta elhesegetni a rá támadó kalandorokat, másik karjával pedig féltérdre segítette lassacskán magát.Éles fájdalom nyilalt a támasztó karjába: néhány kalandor és Koga verték teljes erőből a testrészt, melyben a zsibbadás lassan felülkerekedett...

---------------------------------------
Az ongóliant meghökkenve vette észre a háta mögött gyülekező csapatot.Förtelmes bömbölése noymán a hegyek megremegtek, majd olyan történt melyet a rémálmok se hozhatnak: a monstrum szemei felizzadtak, látszólag izmai mégjobban megdagadtak, és megindult a kalandorok felé... egy mágus segítette a szörnyetegeket!
 
//Ehh persze nem az ongóliant ment oda Gródhoz hanem az aki megtámadta.csak a szövegböl igy jön ki:Az ongóliant odament Gródhoz))//
 
Xojertha hívására tucatnyi griff közeledik a város felé; kettő le is szállt lord Raptorhoz és Muradinhoz, akik rögtön fel is szállnak rájuk. Muradin csatacsákánya egyből átalakul grifflovas harci kalapáccsá. (Itt rögtön bocsánatot is kérnék a karakterirányításért, de a törpök nem tudnak ellenállni a grifflovaglásnak; Muradin kalapácsa egyből visszaalakul, amint leszáll a griffről)
A többi griffre a lovagok szállnak fel, de meglátszik rajtuk, hogy nem ülnek rajta olyan biztosan, mint a törpök.
 
Ilidan villámgyorsan arrébbugrott, ám mégsem bizonyult elég gyorsnak, a monstrumnak sikerült eltalálnia. A tünde hamar feltápászkodott a hatalmas erejű ütéstől, és fedezékbe vonult. Csak ekkor vette észre, hogy bal kezében tartott holdpengéje kettétört, amikor ráesett, így bizony nehéz lesz harcolnia.

------------------------------------------------------------

A törp kihasználta, hogy az óriás nem figyel rá és ügyesen beslisszolt a betört kapun, majd felhágott a falra vezető lépcsőn és betöltötte puskáját. Célzott, és, BUMM! Óriásit robbant a lőfegyver, ám a kis golyóbis csak arra volt elég, hogy felhivja magára a figyelmet a kis törpicsek.
- Bahh, fenének kell ilyen szörnyeknek születniük! - mérgelődött - WingedGlory! Ide hozzám!
A parancsra egy griff tűnt fel a város fölött majd leszállt a törp mellé, aki rögtön felült a nyeregbe.
 
//Bocs hibáztam egy kicsit:Majd Zuluhed felkiált://
 
Zuluhed kántálni kezd, és hírtelen a lépő kolosszus támaszkodó lábáraindák tekerednek, így azelveszti eggyensullyát és elesik.Majd felkiált:
-Roham!!!!!!!!!!!
 
Az egyik monstrum épp Gródra támadt volna mikor zavartan hátranézett.Támadás érte.Na de mögülük!!.Valaki az ongóliantok mögött támadott.
Odasietett GRódhoz.
-Jól vagy?-dallamos hangja volt.Ahogy egy villámlás megvilágitotta a területet Gród ránézett.Sötét bör fehér haj.De hisz ez egy nő!.Méghozzá drow!!Gród hallott már a gonosz sötételfekröl,akik szörnyü dolgokat müvelnek.Félve elhuzódott.
-Ne félj-szólt a drow-nem bántalak.Megvetem fajtám cselekedeteit.
-Áhh kössz jól vagyok-mondta némiképp megnyugodva Gród-de most harcolnunk kell.
Tetszett neki a nő
-Mi a neved?-kérdezte-az enyém Gród.
-Elsyha-mondta a nő,azzal az ongóliantok felé fordult és egy sötétséggömböt varázsolt az ongóliant fejére.
-Valaki csináljon valamit amig nem lát-kiáltotta...
 
A monstrum irdatlanul megharagudott a varázslóra: társa iránt érzett ellenszeve egyből szétoszlott és lábát taposásra emelte....
 
  ... | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.