Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A tenger mélyének szörnyei
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
A mendemondák szerint a tengerekben most még elérhetetlen mélységekben is létezik élet. Talán ha már teljes egészében sikerült feltérképezni a kisebb és nagyobb tengeri barlangokat, elegendő tudás birtokában leszünk ahhoz, hogy a saját szemünkkel győződhessünk meg az állítás valóságtartalmáról.
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati védelem (546. tudati képesség)
Tudati ostrom II. (539. tudati képesség)
Termékismertető - Kártyavédő fólia

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47092)
Lapötletek (64961)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
ezzel az 1-2-3-4 attoressel az a bajom hogy jojo, persze minden aprosag hasznos, de 10. szinttol kb a lenyek reze VAGY 15nel kisebb vagy 130++

ezzel a +3 attoresemmel is kitorolhetem.

jelenleg a karim attores+elemek uralmabol lekap uszkve 50 rezt, forras erintessel meg 40et. most ha erre kapok klanrang/20 attorest akkor 90 helyett mar 94 rezt tudok kinullazni! whoa. kar hogy a rez miatt mumus lenyek 130 es 200 kozt vannak szal teljesen totaltokmindegy

Soma
 
pl. mert azert vadaszni nem ua. mint zenelni mar ha csak az erdekeseget nezzuk.eddig is eleg nagy szivas volt mikor Miklos bevezette ,hogy 1szinten ossze kellett gyujtene ebbol ennyit ,abbol meg annyit.
en se tartanek itt ha nem 1karakterrel jatszanek es sajat magamnak kellett volna osszeszednem a komponenseket.
gyak. akarcsak a xeno kutatasnal most az orglingoknal is ki vannak zarva a bardok hacsak nem akarjak bukni a bonuszt/klanhaborura mar nem emlekxem,hogy ott is ez volt-e?/
persze en nem azt mondom ,hogy gyenge klan mert szerintem nem rossz,de azt nem tudom miert kell
belekotni,hogy had menjek el mar vadaszni 3* koronkent 90es rangnal ami azert nem keves befektetes.

Khalel
 
azert a halhatatlanok mellett a bardok a masik klan akik tokeletesen univerzalis tapot kapnak a klantol. nem ertem mi a gond a zeneleses kompikapassal? ezzel MINDENT meg tudnak oldani, max nyomker helyett zenet knoznak, najo a klan ad 1-2 vd-s kuldit+orglingokra se vdzhetnek de ennyi az ossz hatrany

Soma
 
"Bevallom, meglepett a pszi klános játékosok reakciója az írásomra."

Te irtad hogy mi koze a pszionicistaknak a fizikai harchoz es ezek utan meglep hogy nehanyan ellenkezojet allitjuk?

Nyilvan szukseg van fizikai erositesre a klan tagjainak, mivel eleg sok kno-t kell beleolni a pszibe es igy a "normal" harcban altalaban gyengebbek vagyunk.
 
mondjuk en is meg vagyok elegedve a bardok kepesegevel ha ez marad.egyatalan nem ertek egyet akik mondtak ,hogy inkabb zenenel lehessen megadni 1 targyat amit %eselyel esetleg bedobnak.
ha megnezzuk egyik klannak sincs olyan hatranya,hogy ha valamit csinal abban a korben nem kapja meg a klanbonuszt,tehat igy is csak a hatranybol
vesznek vissza!
 
Ange, igy van. A pszisek kepessegevel semmi bajom.
Ha az attorest felere vennek meg akkor is tetszene, mert azt szerencsere elegge ritkan kell hasznalnom.
A tobbi klanhoz nem tudok hozzaszolni erdemben mert ugyan van tolvajom meg tisztogatom, de meg nagyon alacsony szintuek a klanban es a 9.en jarnak tehat nem tudom mi var rajuk fentebb (es amugy is utnek, tehat eddig nem volt bajuk semmivel )
 
mondjuk a képességek balance-ához egy dolgot fűznék hozzá. Eddig az összes klán azt mondta, hogy ez kevés ezzel nem elégedett, ennél többet akarnak.

Egy klánt kivéve! A pszi klán azt mondja ez igenis igy jó, nehogymár gyengitsünk rajta (tehát erősiteni nem is akarnak, csak azon fáradzonak, hogy ne legyen gyengitve). Nos én sem irigylem tőlük, de ez a folyamat azért sokat elmond arról, hogy a saját klánjának adott tápot mennyire találja használhatónak a kalandozók többsége.
 
Érdektelenségbe fulladunk???
 
Ezzel csak az a baj, hogy amit pszibe oltem az nem segit atjutni a szinten, level a csarnokben egyetlen pszi leny sem jon szembe. Mig a Te varikba olt KNO-d (es klanbonuszod is) segitett ebben Teged es azutan is fog, meg akkor is, ha a torzak 50%-a magiaimmunis lesz. (Amugy en nem sajnalom Toled a +lehit es a +vegtagmeretet, sosem erdkelt, hogy masik lan mennyivel taposabb vagy sem. )
 
Hello Mindenkinek!

Bevallom, meglepett a pszi klános játékosok reakciója az írásomra.

Ezért egy irányba fordulok az árral, és javaslok a saját klánomnak, a MÁGUS klánnak egy új képességet:

80-as rang felett (Klánrang/3) bónuszt kérek szépen minden LEHELETemre, és VÉGTAG SEBZÉSEMREre.

Indoklás:
Azért kell, mert a 10.-en a cselekedeteimnek csak kisebb részét tudom varázslással tölteni, a sok aranyos mágiaimmunis lény miatt. Viszont meglepő módon kiderült, hogy mivel sok kno-t öltem a varázslataimba, közelharcban gyenge vagyok. Tehát ugyanannyira logikus, indokolt, és szerepjátékos megoldást kérek erre a problémámra, mint amilyen megoldást a pszi klánosok kapnak a harci gyengeségükre.

Én, mint mágus, én is arra kérek tápot, amit nem fejlesztettem kno-ból, én is arra kérek tápot, amit a klánom eddig soha nem támogatott.

Én sem akarok olyan szakértelmekre kno-t pakolni, ami csak egy másodlagos támadási forma a számomra.

Na, ez akkor így most rendben van ugye, és nem is haragszik rám senki, és tök jó, amit írtam, ugye?

Demo
 
Udv Galetkik!

En is azt vallom, hogy a bonus legyen a klanra jellemzo, es hogy 80 szint utan mar tenyleg valami hasznosat erdemlunk. Ha ezek nem teljesulnek, akkor mi ertelme eroltetni a klan rangot?

Hogy konkretan mit is kapjunk? Hat semmi keppen, +vitalitas vagy +szivossag szeru dolgokat. Ha novelni akarom a vitalitasomat, akkor majd megnovelem kno-val vagy oskovel. A bonus legyen tenyleg kulonleges es egyedi! (Az attores mas lapra tartozik, mert az magadtol nem tudod novelni.) Tudom, hogy hosszu tavra kell tervezni, de hogy 30 rangonkent valtozzon egy bonus az lehangolo.

Tetszett az otlet, hogy a hallhatatlanok x szazalek valoszinuseggel visszakapjak a meretuk y szazalekat egy csataban. En azt javaslom, hogy egy halhatatlan x kor ajulas utan terjen magahoz y a merete szazalekaval. Azt is jo otletnek tartom, hogy egy bizonyos rang eleresekor a klanok valami egyedit kapjanak. Pl. hallhatatlanok 20-as rangtol nincs meret vesztes

Csao Triz
 
Hali!

Szerintem ugy kene kiegyensulyozni a klanokat, hogy pl a katonaknak (akik az egyik legerosebb klan, lasd torzszulott arena) a tamadas bonusz 80-as rangtol negativba szamit. Igy a 11 szintes tamadas keplet valtozas meg hasznos is nekik, mert kisebb buntetest kapnak.

kuli
 
Nos egy par dolog.
Elsokent nagyon jo lenne, ha tenyleg aki ide ir, az nem poennal tomkodne tele a hozzaszolasat, ez egy forum es nem irc. Koszi.
Masik, Somahoz csatlakozva, aki 70-es rang kornyeken jar, vagy felette az tudja milyen kuldik vannak, namarmost en ezek teljesiteseert igenis tapot varok el, es nem azt hogy 5% esellyel lesz vmi esetleg a forcsimban.
Utoljara pedig en is azt kerem, Miklos legyszives vmi jelzes, hogy egyaltalan olvasod a hozzaszolasokat.
Elore is koszi!

Udv: Misi /Brutus/
 
Elnézést. A bárdhoz elfelejtettem odaírni, hogy ha csak 1 ellenfel van az adott harci körben az ellenfél nem csinál semmit (a'la parancs)
 
Üdv Mindenkinek!

Sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e az alábbi gondolatokat, mert annyira széthúzóak, a vélemények, hogy nem lesz kompromisszumos megoldás, de végül is ha már kiötlöttem őket...

1. Szerintem ne legyen egyensúlyozgatás. Ami eddig van fogadjuk el és legyenek az elkövetkezők egyensúlyban (lentebb már kifejtettem miért)

2. Minden klánnak a bónusza egyvalamire vonatkozzon, de klánra jellemző módon. (én a harcra koncentráltam)

3. Minden képesség Rang/8%, de max 20% eséllyel jön be, de MINDEN HARCI KÖRBEN van rá esély! 80-as rang esetén 10%. Ha azt vesszük figyelembe, hogy egy csata mondjuk 5 körig tart, akkor átlagosan minden második csatában bejön egyszer a képesség!

4. A képességek létrejötte a harci kör előtt és nem közben dől el.

5. csupán ezekre a képességekre alapozva nem lehet biztosra menni egy csatában sem, de ha bejönnek tök látványosak.

6. egy két számot hasraütésre írtam be. pl tisztogatók sebzés szorzója

Lássuk:

Halhatatlanok:

-Az addig a csatában elvesztett életpontjuk felét az adott kör végén vissza regenerálják. Még akkor is, ha a kör végén meghalnának.

Mágusok:

-TV listából elmond, a TV listánál leírteknek megfelelően egy(akár támadó) varázslatot (VP duplán levonódik), de nem számít bele a körbe, tehát ettől függetlenül ezt követően Ő még elmondhatja a két védekező, 1 támadó variját, vagy akár közelharcolhat, stb is.

Katonák:

Az ellenfél védekezésétől, vastagbőrétől, immunitásától, gránitbőrétől stb... függetlenül 100%-osan betalál, és 100%-ot sebez.

Tisztogatók:

-Az adott harci körben egyetlen ütéssel, leheléssel leteríti TORZSZÜLÖTT!!! ellenfelét függetlenül annak védekezésétől, vastagbőrétől, gránitbőrétől, végtaggal, lehelettel meg nem üthetőségétől stb... (az ellenfél elszenved rang*6 sebzést pl 80-as rangnál 480-at-> a legendás szörnyeket nem vágja agyon, csak sebez rajta egy jó nagyot)

Mutánsok:

-Az adott harci körben minden harci képességük (#10-#27) illetve minden végtagméretük, végtagszakértelmük, végtag spec. szakértelmük, leheletük megduplázódik

Tolvajok:

-Gyorsaságtól függetlenül, első körben akár (ha a HP-juk máshogy nem szól) meglepetésből (azaz közelről) ők kezdik a kört. Ebben az esetben lopakodásuk szintje, ha lehelnek hozzáadódik a leheletükhöz, ha végtaggal támadnak +lopakodás szint/2 sebzést kap minden végtag. (Erre még rajöhet a dupla sebzés!!!)

Pszionisták

A test feletti tökéletes szellemi kontrolnak köszönhetően az adott körben minden őt ért hatás (sebzés, mérgezés - még kontakt, vagy para. is - egyéb varázslat hatás) 0 lesz, illetve nem érvényesül.

Bárdok:

-Zenéjének, karizmájának hatására ellenfeleinek egy része(ellenfél/2 lefelé kerekítve pl 3-nál 1 db) az adott kör idejére átáll hozzá (ha netalán gyenge lenne lehet a csatára is). Az átált ellenfelek kiválasztása véletlenszerű. Lehet(nek) akár a legerősebb(ek), vagy a leggyengébb(ek) is.

Tudósok:

-Tanulmányaikank és nagyszerű felfogó és emlékező képességüknek köszönhetően minden torszülöttet, galetkit ismernek (legfőbbképpen harci szokásaikat, tudják hogyan kell ellenük harcolni). Ez abban nyilvánul meg, hogy az adott harci körben minden ellenfelük (aki őt támadja, illetve akit ő támad)minden tulajdonsága, harci szakértelmei, varászlatai (még azok is amik rajta vannak) magyarul minden a harcban használatos dolog szintje feleződik.


Hát ennyi. Szerintem tök jók. Én úgy látom, hogy 1:10-1:5 "bejövési" arány elég jó, hogy ezek a brutál, tápos hatások érvényelüljenek. Várom a véleményeket. A fikázásokkal finoman, mert ezeket jószándékkal írtam le és nem azért, hogy bárkinek a lelkivilágába beletapossak.

Ében
 
Udv,

Eloszor megin szeretnem megemliteni mert latom paran nem olvassak el a regi irasokat hogy itt most nem azt kell nezni hogy most ki mekkora tapot kap, hanem hogy ezekkel a kapott tapokkal hogy all majd a tobbi klanhoz kepest. Ezert is ertheto pl. a pszi es tolvaj klan a tobbihez kepest kiugroan nagyobb tapja(igen, kozben a tolvajok tapjaval is megbekeltem es rajottem hogy rajuk ferne ugyanugy mint a pszisekre).

A kovetkezo amit tenyleg eszebe kene vesnie az embereknek, koztuk a beholdereseknek is, hogy az hogy valami 5% esellyel jon be az semmit sem jelent. Nem lehet vele szamolni, raadasul a randomot ismerve(28 osoreg pofetegbol 0 sziv esett nekem eddig) lehet hogy evekig nem latom a kepesseget.

Es legvegul tenyleg olyan dolgok kellenenek amik erdemben is hozzatesznek valamit a klantagokhoz.

Felvetette valaki mar hogy nah de akkor lesz egymasra mutogatas meg miegymas, de konyorgom, a jelenlegi +80 tvpt ado halhatatlan klan tapjat nem igazan tudom semmivel sem osszehasonlitani! Es mivel klant letapolni nem lenne ertelme es ilyent nem is javasolnek semmikepp kenytelen vagyok azt mondani hogy itt igencsak tapot kellene par klannak osztani. Lehet szamolgatni, emlitettem mar hogy szivesen elszamolgatok en ha kiadjak mit kene vegigszamolnom.

Es legvegul egy halovany jel tenyleg jo lenne a beholder, foleg Miklos reszerol(nem, nem Talbot reszerol akinek irtam hogy itt van valszeg egy bug amit tesztelni kellene vagy szoljon Miklosnak, amire annyit irt vissza hogy majd a talalkozon beszelhetek Miklossal...) hogy mikent modosultak a klankepesseg otletek, mert a reakciok alapjan 100% hogy gyakorlatilag majdnem mind valtozott.

koszonettel:

Zolika
ps.: es megkernek mindenkit hogy ha lehet tenyleg csak a topicba valo dolgokkal foglalkozzon itt, es ne is itt irceljenek 4-5 szavaz reakciokkal
 
Vagy mi lenne, ha a már meglévő - másik klán - másodlagos (25-os rangtol) kepességei lennének szétosztva. Pl: pszichok megkapnák a tudósok extra fejlődését vagy a mutánsok a nemhalók méretnemvesztését. :-))

Na persze ez csak vicc volt! :-D

Ejfeny
 
*Pszionistak:
*olcsobb VD pszi lenyekre (a mertek itt is lehet *rangfuggo


Rhem!
Hagyjuk már ezeket... Ez olyan mint ha egy mágus csak minden 6. ellenfél ellen kapna varibónuszt, vagy egy tudos csak a régészetre kapná meg a kincskeresés %-ot...

Zuck
 
A mutánsoknak a következőt javaslom:
Rang/20 + a harci képességekre (mindre!!!).
Mivel szinte mindent számon kérnek, lehelettől a lőfegyverig és végtagokig!
 
Egyebkent van ebben valami. Ami energia elmegy a klanban valo elorejutasra az iszonyatos, en le is altam ahogy esik ugy puffan alapon ami epp sikerul az sikerul, ha lesz eleg kompi kuldi stb akkor megcsinalom de felesleges erre gyurni, es raaldozni fordulokat.

Ha jutalom akkor legyen nagy! Az elojel mar mindegy legyen nagy szivas vagy nagy tap. De a legjobban annak orulnek ha nagy lehetoseg lene. Mondjuk a 80. rangtol lehetne speci kuldiket csinalni mondjuk ellensegfelderites stb, vagy bealni kissebb csoportokba a klanon belul bronzvarazslok rendje, ezustmagusok rendje stb. Ennek a plusz jateklehetosegnek azthiszem mindenek felett minden tapnal jobban tudnek orulni.

De addig akar olyan tap is johetne, hogy megjelolhetsz egy klnatol fuggo kepesseglistan 1 kepesseget (letezo vagy majd most kitalalt) amire adnak 200-500 KNO-t es kesz Afogalmamsincsmilyen klan vegtaglevagdosos kuldije ellentetelezzeseknt is jo volna ))

Vagy johetne olyan szamithato tuti tap, hogy valassz egy szornyet es tuti legyozod ))))) Vagy hogy Soma legyozi a csunya ellenfelet varazslat amit ha ello vege a harcnak es az ellenfel elterul veszit egy meretet es elkullog )))) Szornyekre is !

Bocsi de ezt a vitat mar ne tudom komolyan venni, mivel engem ilyen kicsi bonuszok ugysem fognak soha az eletbe' erdekelni, egyreszt mivel nem tapolok masreszt mivel a szerepjatek resze ennek a strategiai tapjateknak jobban erdekel )))
 
Sajnos ilyen képességek mellett eszem ágába nem jut erölködni a 80-as rangért. Azt ígérték, hogy milyen jó dolgok is lesznek, megéri szenvedni a küldetésekkel!
Hát nem tudom. 2-3 áttörésért én az ujjamat nem rakom keresztbe, nemhogy 15 fordulóig ne vadásszak, meg ne költsek HO-t. Meg 3 őskő stb.
Mielőtt leszólna bárki nem táp kell! Csak legyen valami érdekes. Valami egyedi.
Ja és nem az én dolgom kitalálni, hogy az mi legyen szal nem is töröm rajta a fejem. :P
 
Mi is lenne a motivacioja a 80+ klanrangnak???
))
Ne kelljen cipekedni?

Branca, a Fogtunder
 
Tudom mar mi a baja itt mindenkinek. mindenkit elvakit a tap, meg a tap, meg a tap! Kinek jo kinek rosz azzal ertek egyet hogy mivel mindenki masra kapna a tapot mindig lennenek irigyek. Rgysegesen kell adni es nem tapot, aki 80. rang fole szeretne emelkedni ahhoz csaszari tamogatast kell szereznie ugyhogy mindenki adjon le szepen egyesevel 10 oskovet 100000 aranyat es lehet tovabbnemmi. Ez kell ide nem tap ))

Ben
 
Sok jo otlet elhangzott a megtobb atgondolatlannal egyutt, de meg parat irnek, ami szerintem balanszos, es klanhoz illo lenne:

Tudosok:
AZ(onositas) parancs ezentul 0 TVP nekik
Esetleg lehetne kincsesladajuk, aminek az oriztetessert fordulonkent kellene mondjuk 100 aranyakat fizetniuk. Ez plusz ladikahelykent uzemelne.
Ha nincs ennyi penzuk, akkor a targy kikerul a ladikabol.

Magusok:
Ha nem is teljes immun a tudatrombolas/direkt kontaktus ellen, de legalabb rangfuggo immunitas IQ mentos spellek ellen (pl rang/2%). De vegulis az attores is jo lehet.

Pszionistak:
olcsobb VD pszi lenyekre (a mertek itt is lehet rangfuggo), es/vagy kapnak beloluk jollakottsagot/cuccot/oskovet, stb.

Tisztogatok:
rangtol fuggoen kevesebb serules tuskesbortol

Bardok:
Zene fuggoen a csapattarsaknak kulonbozo bonuszok, pl moral, tamadas, gyorsasag.
De meg jobb lenne tenyleg az, hogyha zeneleskor adhatnak meg, hogy milyen kompit szeretnenek, es akkor rangtol es elkoltott TVP-tol fuggoen lenne egy eselyuk, hogy azt kapnak (de csak mintha leoltek volna a lenyt, amibol potyog, tehat ha %-os esellyel esik csak belole a cucc, akkor nekik is csak annyi eselyuk van ra, kulonben valami mast kapnak).

Tobbi klannal nincs olyan otletem, ami meg ne hangzott volna el.
Halhatatlannal a Morq fele vitalitasos verziot tamogatom, mutansnal a harci skill trafozhatosagat, tolvajnal a lopasnal kapott lelekeenrgiat, katonaknal pedig vagy a tisztelet, vagy a graniton atutes (de ott is az, hogy pl fixen 30-35 rangonkent at tudnak utni 1-1 granitot)
 
Stave_bacsi, bocsi, igazad van
Ange: Ha "tamado" lenne, akkor en gyak. sosem hasznalnam, max LCS-ben
 
"ja es ha lehet aki mondjuk 9. szint alatt leledzik es a rangja se vetheto ossze a 80al, az nagyon nagyon ovatosan mondjon velemenyt. en se meseltem el az oviban hogy kepzelem az egyetemet, kresz oktatason is kirohogik aki elmeseli mit szurt el a schumacher es hogy csinalhatta volna"

Szerintem ezt mondanod sem kell, nem hiszem hogy barki is azt mondta volna az "also" szintekrol hogy "ez es ez legyen", en is csak a velemenyemet mondom el es probalok otleteket adni, amikre varom a reakciokat az "elol" jaroktol.
Ezert nyilvanos forum, nem?
 
Hi!

Pötyös, szerintem felrenyomtal es nem az en beirasomra akartal valaszolni, mert en pont azt irtam, hogy van kozunk a "fizikalis harchoz".

Steve
 
már meg is válaszoltad, hogy hogyan lehetne támadó a pszisek +okat adó varázslata
 
Feltamasztas ugyan "tamado", de csak baratra hat, ezert nincs ra reziszt.
 
hi!

Szep álmokat olvastam eddig, de voltak benne jó nagy "zőccségek" is. Nem azt mondom, hogy en majd megmondom a tutit, de az én szemszogembol is megprobalok ravilagitani a dolgokra.

Ha mar a psziseknél járunk elárulom, hogy pszichonistaként lehet máshogy is jatszani, mint ahogy egyesek elképzelik. Megsúgom, hogy nem járok pszi csatazni (csak 1/ford), nem vdzek pszi lényre passzióból, nem egy mentalis csarnokot nyomok, hanem ugyan azt mint mindenki mas. Egy előnyét látom a klánnak jelenleg, méghozzá hogy talán (!)könyebben megoldom a pszi torony küldijeit. Persze nem nyafogok, hogy tápoljanak halálra, mert ezt a klant valasztottam, de ne vonjátok ennyire külön a pszi klánt a többitől. Ugyan azokat az akadalyokat kell leküzdenünk mint nektek. A klán mindenképpen megérdemelné, hogy kapjon valami harci tápot, hogy ha ne is nagyon, de egy picit megérje törekedni a 80-as pszi rangra és lehetőleg ne az várjon ott, hogy "a pszi dögöket nem 100%-osan, hanem 120%-osan trancsírozhatom szét".

Zuck
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.