Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Fejnélküli gladiátor
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Vannak labirintusok, melyeket élőholt lelkek laknak. Az ilyen helyeken már belépéskor az emberre telepedik valami megfoghatatlan elmúlás-érzés. Hát még amikor a kanyar mögül kibukkan az első legyőzendő ellenfél, egy fejnélküli gladiátor.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | ...
Nézet:
-Gokk nem tudja melyik szülő!Gokknak soha nem mondták meg Gokknak!Gokk soha nem találkozott szülővel!-mondta zaklatottan az óriás-Gokk menne szívesen ,de munkás nem engedi, munkás mondta Gokk rossz......ezzel lehajtotta a fejét és nem mozdult.

A manó figyelte az eseményeket. Talán ő is velük mehetne.Talán ,ha....Talán nem is kéne tudniuk róla!
Megitta a vörösborát és csengő ezüstpénzeket dobott az asztalra......
 
-És mond csak Gokk, ha nem vagyok tolakodó melyik szülőd volt ember? Ha van kedved hozzá, csatlakozz hozzám. És a barátaimhoz. Ezzel körbemutatott az asztalná ülőkőn. Szívesen megtanitunk neked mindent, amit a kalandozáshoz tudni kell.
 
Az óriás leült a székre ami hangosat reccsent ,de nem tört össze alatta.Megragadta a korsó sört és egy húzásra megitta.Kézfejével megtörölte a száját és beszélni kezdett:
-Gokk jött ide nagy....nagy köveket rakni!Nehéz kövek!-tette hozzá gyorsan-és Gokk akar világot járni!De Gokk most csak köveket rak.Sóóók követ.De Gokk nem akar követ.De kis ember mondja Gokk pakolj!És Gokk pakol!De Gokk akar mást!-ezzel abbahagyta a beszédet.....
 
-Úgy látom itt nem látják szívesen az új vendégeket.
Süvíti a tünde majd kilebben a kocsmából.
 
-Nem vagy éppen szószátyár, hatalmas termetű barátom. Miért jöttél ide, mit csináltál eddig, és mik a terveid? Azzal az új jövevény felé fordult.
-Ülj le közénk szeles idegen, és mesélj még. Még italt!
Ezt már szeretem, minnél többen vagyunk annál jobb a hangulat!
 
//plz ne igen rondíts bele Lord Raptor barátunk által ebbe a világba ültettet Adun hívő törp klánnak a történetébe.Vannak igen, itt is olyanok, akik ismerik az SC világát nagyon jól.Olvasgassad a fogadóban korábban elmesélt történeteket: Raptor volt az első aki ezeket beleszőtte karaktere háttérvilágába, és igen finom szerkezetet épített a történetbe, hogy minden összefüggjön.Ha most te őt leleplezed, avval eléggé tönkrevágod a karakterét.Várd meg amíg visszajön, beszéld meg vele, aztán cselekedj.Kösz.//
 
Zöld köpenybe burkolózó tünde lép be a fogadóba. A beszélgető társaság felé fordul, majd a szél süvítéséhez hasonló hangon megszólal:
- Úgy hiszem tudom a kérdésetekre a választ. Messzi tartományban hallottam én Adunról, ki nagy és hatalmas vezére volt az úgynvezett Zealot hordáknak. Neki épített lebegő oltárt a Protoss nép, melyet Citadel of Adunnak neveztek el.
 
Az óriás megszólalt.Dübörgő hangja betöltötte a fogadót:
-A messzi....a messzi hegyekbül!-mondta és az ujjával észak irányba mutatott.-Arra ,ni arra!
 
-Nagy sajnálatomra nem tudok erre a kérédsedre válaszolni. Nem tudom ki lehet Adun. Viszont az engem is érdekelne, hogy te hová való vagy? Azzal a félóriás felé fordult.
 
-Mondd ki az az Adun? Most hogy a törpe szabadságra ment nem tudom megkérdezni tőle.-aztán az óriás felé fordul.
-Te melyik városból jöttél?
 
Vándor megörült, amikor a hegyesfülű barát leült mellé.
-Üdvözöllek Lordom! Foglalj helyet. Épp várok valakit, talán te is kíváncsi vagy rá! Ekkor hangos csattanással kivágodott a fogadó ajtaja, és megjelent a várvavárt idegen. Hatalmas alakja betöltötte az egész fogadót. Amikor odaért az asztalhoz, bátortalanul üdvözölte az ott lévőket.
-Foglalj helyet barátom. Bemutatom Elf Lordot, benne ugyanúgy megbízhatsz mint bennem. Barátok között vagy. Halgatlak benneteket. Azzal italt rendelt mindhármójuknak, és érdeklödve halgatott.
 
//a gyámoltalan félóriás figurája zseniális )))//
 
A fogadó ajtajai hangos csattanással kitárultak és egy hatalmas alak lehajolva lépett be rajta.Az alak felállt így már látszott rajta ,hogy ki is valójában. A két és fél ,méter magas "torzszülött" minden léptére a fogadó szinte megremegett. Kopasz fejével körbenézett ,láthatóan keresett valakit. Amikor megpillnatotta az asztalnál ülő Vándort ,arcán apróka vigyor jelent meg. Odasétált hozzá. Nem ült le ,mert tudta-tapasztalatból- ,hogy ezek a székek nem bírják hatalmas súját.
-Üd..üdvözlet!-mondta bizonytalanul.-E..eljöttem ide!
 
Ekkor az elf jött le a szobájából és odament Vándorhoz. Szó nélkül leült vele szembe.
-Beszélnünk kell!-kezdte.
 
A furcsa találkozás után, Vándor visszatért a fogadóba. Keresett egy üres asztalt, majd két üres kupával leült és várt. Nem tudhatta hogy mit hoz a jövő, de érdeklődve várta azt.
 
Alton amint beért egy asztalt keresett.Leült ledobta a táskáját majd egy erős sört kért.Ezután egy szobát kért, majd cuccaival felment pihenni.
 
Békésen üldögélt Vándor egy asztalnál, amikor ismerőst pillantott meg. A manó volt az. Már épp odakiáltott volna valamilyen üdvözlés félét, amikor a manó kisétált a fogadó ajtaján. Vándor felált, és utánaindult a kis kópénak.
 
//Visszatértem//

A manó kisétál a fogadóból és elindul körülnézni a városban.....
 
//Mindenki elfogy? X(((//
Dharon miután berendezték a két szobát, odamegy a törphöz, és leperkálja az összeget.Visszafelé menet jól megnézi a fogadót, mielött bemenne a szobájába.Leheveredik az ágyra, és pihen...
 
A törp egy kis szíverősítővel fogadja az újonan érkezetteket, amint azok becígelték a motyójukat az előtérbe.
-Erre a ház vendégei *eléjük tolja a felest* és a klón segít felvinni a cumót. Csakhogy *az egyik falon függő árlap felé mutat //641. hozzászólást olvasd el//* a szoba kicsit többe fog kerülni. Persze ezért az árért szépen berendezett szobát kapnak. Az én nevem Lord Raptor, én vagyok itt a tulaj *biccent*.

Ekkor nyílik az ajtó. Egy alak rajzolódik ki a sötétből, borzongatóan világít a sötétben a vakító kék szembogara. Nagyjából 170 cm magas, ember fajú. Az idegen éjfekete köpenyt és kopott utazóruházatot visel. Oldalán valamilyen fura formájú szabja van, aminek csak a markolatát lehet látni, mert a többit tok fedi. Arcát, száját és orrát fekete-barna kendő takarja. Ahogy belép hűs fuvallat járja át a kocsmát, és megborzongat minden jelen levőt. Akik ismerték ennek előtte a törpöt érdekes furcsaságot fedezhetnek fel az utazón: az ő ujján is hajszálra ugyanolyan gyűrű van, mint a törpén.. de nem, mégsem, az idegen gyűrűjén nem sáska, hanem egy unikornis szimbólum látható. Egyenesen a törphöz megy, és megszólal - hangja szinte majdnem hogy mélyebb, mint a törpé-:
-Adun thoredas!
Erre a törp elmosolyodik, és viszonozza az üdvözletet:
-En taro Adun, testvérem!

Erre se szó, se beszéd az idegen átad egy tekercset. A törp feltöri a pecsétet -a pecséten is valamilyen szimbólum volt, de nem lehetett kivenni a gyér megvilágításban- és olvasni kezdi. A környéken állók megpróbálnak beleolvasni, de hasztalan, mert a pergamen csupán egyforma háromszögek halmazát tartalmazza. A fogadóban eközben síri csend honol, lélegzet sem hallatszik, mindenki a bizarr esemény végkifejletére vár. A törp felsóhajt:
-Hát így állunk. -ezzel visszaadja a tekercset.
Törpünk lehúzza magáról a fogadóskötényt, sebtében felcsatolja a vértjét és helyére csúsztatja fegyvereit. Eztán a tétován áló idegen felé fordul:
-Köszönöm. Most indulok is. *a többiek felé fordul* -Most el kell mennem barátaim, ha van valami, akkor a klónnal beszéljétek meg, ő veszi át a kocsmát amíg én távol vagyok. -ezzel elindul az ajtó felé.
Az utazó még utánna szól:
-Adun legyen veled testvérem.. -halkít egy kicsit a hangján- hisz szükséged lesz rá...
A törp elhagyja a fogadót. Minden szem az idegenre szegeződik. Ő zavartalanul felhajtja az egyik kitett felest, majd köszönés nélkül elhagyja a helyiséget (de nem a törp után indul). Mentében huzat támad, mely percekig nem ül el. Vajon mi lehetett a levél tartalma? Mi szólíthatta el a törpöt? Talán majd ha visszatér megtudják a fogadó lakói, de lehet persze hogy nem tudják meg.. vagy nem tér vissza a törp hogy elmesélje...

//Most pár hétig nem leszek internetközelben, addig is rátok bízom a kocsmát, rátok törzsvendégekre, bízom bennetek! A paplovag elkérheti a már elkészült tekercseket a klóntól (várterv), hogy az alapján épülhessen a vár. Jó fórumozást továbbra is!//
 
-Majd késöbb folytatjuk ezt a megbeszélést-mondja Koga-de most be akarjuk hozni a felszerelésünket.Ma éjjel a fogadóban alszunk.
-Rendben.Törp, ma éjjelre szeretnénk bérelni 2 szobát!-szól Dharon, majd egy aranyat nyújt át a klónnak.
A két kalandor kimegy a fogadó elé, ahol a ládájuk meg a hátasaik vannak.A láda körül a sötétben néhány fickó mászkál.
-Gyorsan, nyissad má csezzeg!-suttogja az egyik.
-Jóvanna!Ez a szerencsétlen zangrozi lakat!Ilyet nem könnyű kinyitni!-hangzik a válasz.
-Ne szerencsétlenkedjetek, vigyük az egész ládát!-egy harmadik hang zeng bele a sötétségbe.
Dharon és Koga óvatosan közelednek feléjük.
-Ti meg mit csináltok a ládánkal?
-Ó francba!-a tolvajok felugranak.
-Nini, ez csak két kalandor!Nyissátok a ládát szépfiú, vagy elmetszük a torkotok!-a sötétből egy magasabb férfi lép ki.A hang alapján ő tette a javaslatot a láda egészben való elhordására.
Koga közelebb sétál a nála jó két fejjel magasabb emberhez, majd így szól:
-Kaptok 15 másodpercet hogy elhúzzatok innen ember!
A másik két férfi fölröhög.Az egyikőjük felsikít hirtelen:
-Aaaa!Avval meg mi történt?!-mutat Dharon irányába, aki most 3 méter magas izomkolosszusnak látszott.-AZ ELÖBB MÉG KISEBB VOLT!!!-avval őrülten elkezd rohanni.A másik tolvaj éberebb, felfogja hogy ez csak illúzió.
-A trükkjeid nem fognak segíteni neked mágus!-avval előhúzza tolvajtőrét, és Dharonnak ront.Vagyis rontana, mert a mágus alakján egyenesen átesik.Egy láb nehezedik a válára, és fént lát.Az illúzionista áll felette, kezében egy lángoló tűzgömb.
-Bah!Ez is csak trükk!-röhög a férfi, de menten abbahagyja, amint a mágus a feje mellé vágja a tűzgolyót.
-Kussolsz, és itt maradsz!-szól Dharon, mikor Xojertha kilép a fogadóból.
-Segíthetek?-kérdi a druida.
-Ja, nagyon izeg mozog ez a srác!
Xojertha indákat idéz a tolvaj köré: gúsba kötve fekszik a földhöz ragadva a férfi a varázslat végeztével.
Eközben, a nagydarab ember, aki nem látta hogy a druida is kijött, így szól az elötte álló kobuderához:
-Takarodj innen te korcs!-bal karját ütésre lendíti, de amint egy kí val megtelt ököl a bőrpáncélját átszaggatva a hasfalába fúródik, a karja is elernyed.Térdre rogyik, karjait az összetört hasizmához szorítja.
A kobudera csak nézi, amint a nála két fejjel magasabb férfi szemei elkerekednek, pupillája kitágul, majd arcra esik.
-Bah, gyenge emberek!-szól, majd Dharonnal a ládát beviszik a fogadóba.Xojertha időközben szól azőrségnek, akik elhordják a rablókat a fogdába.
 
//én is elemezgetek már egy kicsit,. hamár így belejöttünk:
Lord Raptor - a törpöm
az öreg Titusz - ő ment egy másik létsíkra (már nem ír ebbe fórumba, mert egyéb teendői lefoglalják)
ifj. Titusz - ő most valamerre kalandozik (ugyanaz a gazdája, mint az időssebbiké, tehát amiatt nincs erre)
klón - ő a fiatalabbik titusz mágikussan felerősített klónja, őt lehet irányítani a fórumon nyugottan, pl kihozatni a sert
ennyi lenne, de a klón nem az én klónom )//
 
A két idegen először meglepődik, majd a kobudera beszélni kezd.
-Mivel meglehetősen sötét van, nem volt alkalmunk megszemlélni a várost.
-Igen.Egy régi barátunkhoz jöttünk.-szól az ember.Furcsa, gondolja Xojertha, az elöbb még barna haja volt.Most meg vörös.
-Hátha ismered...-kezdi a kobudera, de a másik a szavába vág.
-Egy öreg emberről van szó, nemrég ért ide ő is.-mondja az ember.Xojertha nem hisz a szemének.Most meg valami kegyetlen ismerős volt benne...de mi?
-Igen, az illető mágus...-mondja a kobudera, de az ember ismét a szavába vág:
-Lehet hogy már meg is emelte a mágustornyot!Van mágustorony a városban druida?-Xojertha időközben rájött mi volt olyan baromi furcsa: az illető az ő arcát vette fel.Most megin máshogy nézett ki: az időközben arra eljött klón törpe arcát vette fel!
-Jaj de még be sem mutatkoztunk!-mondja a kobudera.Észreveszi, hogy társa már nyitná a száját, úgyhogy kirugja alóla a széket.-Az én nevem Koga.A társam pedig...-ám a földön heverő ember, aki most már teljesen úgy néz ki mint amikor bejöttek, közbevág:
-Én pedig Dharon vagyok.Dharon, az illúzionista.-avval feltáplászkodik, visszaül a székre.
A kobudera beszélni kezdene, de Xojertha nem bírja ki röhögés nélkül:a feje helyén egy kecskefej látszik.Nyilván az illúzionista újabb trükkje.A kobudera észreveszi a trükköt, és megint kirugja társa alól a széket.Az meg csak röhög.Miután újra fölül, haggya Kogát beszélni.
-Naszóval: mi Ghalláról jöttünk, és már három napija jártuk a pusztát: a kapu amelyen átjöttünk eléggé messze volt innen.
-No meg a városba sem könnyű bejutni éjjel, de sikerült meggyőznöm az őröket arról, hogy be KELL engedniük minket.-Dharon vigyorog.
 
Xojertha belép a fogadóba. Egyből kiszúrja a két idegent. Leül közéjük.
-Helló! Leülhetek?...Köszönöm. Egy sört mindegyikünknek klón!...Én Xojertha vagyok, Elvandar druidája. Részben az én művem az Aréna. Gondolom már láttátok...És ti kik vagytok?
 
Nyílik a fogadó ajtaja az éj közepén: két ismeretlen alak lép be rajta.Amint beljebb jönnek, tisztán látszanak.Az egyik, egy magas ember férfi:barna haj, borostás arc, szemei feketék.A másik, egy nála majd egy fejjel alacsonyabb kobudera:látszólag harcművész, szerzetes ruhában van.Kopasz fején a világítás fénye meg megcsillan:szűk szemei körülkémlelnek.Leülnek az egyik asztalhoz, és csöndben várnak.
 
Vándort hirtelen furcsa érzés tölti el, mintha már rég tudott volna valamit de csak most jött rá a lényegére.
Felpattan a helyéről, majd a csodálkozó tekintetektől kísérve kiviharzik a fogadóból.
 
//Szal, akkor most már vágod a kómát Raptor? ))//
 
//Én is elemzek, nehogy bizonyos törpék elveszítsék a fonalat//
S'almeyna: elf Sheran-paplovag Elvandarból, lovagvárat építtet a város mellett
Jakhsjahlang: elf fejvadász Elvandarból, az árnyékmágia ismerője, a Szabad Fejvadászok vezére
Xojertha: Elvandar második druidája, elf, S'almeyna és Jakhsjahlang testvére, a Sasok Ura, kedvenc varázslata a darázsrajidézés ;)
Lyation: barbár nő, Vándor csaja, most valahol a világ háta mögött kószál
Ayostion: az Aréna Őrzője, griff, a párjával védik az Első Szintet
 
//Akkor rövid elemzés, hogy mindenki vágja )
Seoth: őrült, káoszhívő elf varázsló, aki most kint mászkál az erdőben.
Csuhás: a mágustorony vezetője, öreg mint a roszseb, a pszi nagyhatalmú használója.
Na így már világos??? ))//
 
//Ő nem a káoszmágusod? banyek, tudja ezt követni a hóhér ha neki nincs köze a káosz erőihez, akkor kapásból hatott a törpre a nyugtatás. de ha van köze.. akkor az történt amit írtam )//
 
  ... | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.