Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Raken lovas
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Az idegen, távoli kontinensről érkezett seanchan sereg legveszélyesebb felderítői a rakeneknek nevezett repülő gyíkok lovasai egész életükben erre a hivatásra készülnek. Mégis általában csak a nők és a fiatalok képesek túlélni a levegőben való száguldást.
Nézz szét a galériában!
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.)
Épülettervező pályázat 2. - eredményhirdetés
LXI. Alanori Olimpia
Varázsdimenzió lapbemutató 2. hét
60. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2024.06.15. PROGRAMJA

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 9., Vác
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Épülettervező pályázat 2. - eredményhirdetés (5)
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.) (7)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (58)
Lapötletek (64971)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8146)
Zarknod Börtönében (979)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | ...
Nézet:
mert oda van írva hogy: "ezt addig kell folytatnod amíg" tehát utána már nem folytatod szerintem ez egyértelmű, szerintem.
 
Én voltam . Akkor is válaszoltál? Miért csak egyszer?? Indokold meg!
 
Szerintem egyértelmű hogy csak egyszer, de ezt már kérdezték korábban is csak nem itt.
 
Mi történt a hozzászólások melletti sorszámozással?
 
Megkérdezem ezen a topicon is : a KAPTÁR nevű lappal hányszor kereshetek lényt egyszer vagy ahányszor akarok.Ha válaszol valaki indoklást is irjon és ne azt hogy a szabálykönyvet nézegessem. Köszi
 
Olvasd végig a aszabálykönyvet és kiderül amúgy a végzeturasban a 31. oldalon van.
 
kratüsz képessége alap vagy módosított IK-ra vonatkozik?
 
Mennyi pontosan az amatőr kategóriában a dijízás a beholderes wekerlés versenyeken az 1. 2. 3. helyen?
 
jahm,az erdős tárgy egész jó lehetne vele
 
jól jár az eszed
én igen hálás lennék ha visszakerülne
 
A sárkány kincse előre láthatólag meddig lesz tiltott?
A mai környezetben szerintem nem egy sztár lap.
 
A Dungeonos kvalifról, még nincsenek beírva a nemzetire bejutottak közé az érintettek. Normális ez...?
 
a feledés korszakánál volt írva hogy ha előbb van kint a feledés korszaka mint a nasothin akkor nem kap jelzőt a nasothin így ha utána lelövik akkor sem működik a képessége de ha előbb van kint a nasothin mint a feledés korszaka az van hogy nem működik a nasothin képessége de addig nem esik le a jelző róla az előkészítő fázisban. valószínűleg ugyan ez a szitu a sármanóval
 
anno a morgan pácájára volt faq h ha passzivizáltad azon rajtamaradt az időleges hatás jelző, szerintem ezen is rajtamarad
 
nem
 
Sziasztok!

Drágul az Autentikus kreációm, ha Lassan járj! a szabálylapom?

Előre is köszi a választ!
 
Egy kérdésem lenne:ha kinn van egy Naso-thin, egy Sármanó.Ha a következő körömben Sármanónak Naso-thint nevezek meg, rajta marad a jelző?
 
de az idő kerék is azt írja ISMÉT te következel mégis 2 köröm lesz ha az ellenfél passzol
 
"Mivel az Elmerágó az én lapom, ezért én döntök arról, hogy a véletlenszerű vagy általa választott dobást növeli. "
egy forrást csak egyszer erősít
olvasd el a FAQ-t alatta
 
van kint egy elmerágóm és kijátszok egy irányított őrületet dobatsra? menyit és random vagy általa valásztott lapot dobatok?
 
"a köröd azonnal végetér" - nincs köröd, nem ér véget.
 
csá
ha van kint 1 Elmeuralom az oldalamon és azonaliként kirakok egy Agyfürkészést akkor az történik hogy megszakítom az ellenfél körét és kerestem egy lapot?
 
sok mindent lehetne (és érdemes is lenne) kezdeni a hkk-val kapcsolatban; de amíg arra nincs energia, hogy a hkk-s fórumban ne a Túlélők Földje menüje jelenjen meg a baloldali sávban (1 perces meló lenne), addig szerintem kár bármiről is beszélni :P
 
ezen besirtam :
 
Azokon szerintem az egyszerűség kedvéért nincs rajta.
 
A Lávagólemről és a Kvazárbehemótról lemaradt az, hogy nem cserélhet gazdát.Mert azokon kívül minden gólemen rajta van és még a Lélek felszabadításán is kimondja, hogy a gólemek nem cserélhetnek gazdát.Kérem, a hiba mielőbbi kijavítását.

Köszönettel: Németh Miklós.
 
Zsoltival kell hogy egyet értsek.
 
Az amit mondasz jó, az én meglátásom ellenben mást tükröz!

Nálunk Nyíregyházán nem nagyon kell vadászni az emberekre, manapság CSAK a környékről vagyunk 10-14-en SZERDÁN du játszani! Összedobjuk a pénzt és veszünk kieget. Semmi UR, csak játék! Nagyon fontos része a dolognak, hogy maguk a játékosok hogy tudják eladni a játékot! Mert ugye az a HKK lényege, hogy tudd úgy elmagyarázni a játékot, hogy a második mondat után ne ásítson a kezdésre szánt delikvens! Ha maguk a játékosok jó benyomást keltenek a játékról, a kártya saját magát adja el! Mert akinek egy kevés esze van, az észreveszi a minőséget!

Másik: a profik hozzáállása. Na, ez már egy kényes téma és tudom, hogy ezzel sok ember gyomrába lépek, de egy tény: a profi egy idő után azt nézi, hogy hol a haszon? Itt egy kiscsávó, elkezdte... bontott egy Kurtzot? "Nézd csak öcsi, itt van azért a vacak kék izéért... mi a neve? Mindegy... itt van érte ez a három Ardun mork! Nézd, mennyit sebez! Meg adok mellé még két ilyen Tűzcsapás nevű lapot... NÉGYET SEBEZ!!!!" A kezdő meg ugye mindent elhisz... lapok gazdát cserélnek, három nap mulva meg szegény kissrác látja, hogy bezony az a "vacak" 1000-1300-ban megy... persze, hogy azonnal megunja! Sokszor a játékosok (bocs a kifejezésért, aki ismer az tudja, hogy ez nálam nagy szó) MOCSOKSÁGÁN múlik, hogy elvész a játék! Holott annak a profinak otthon halomban áll talán a sok gy-ngy, amiket talán rendbe kellene szedni, és esetleg a versenyeken ezeknek a srácoknak (akik ugye kibérelik az utolsó helyeket...) szétosztani. ÉLMÉNY! Nyert valamit... nekem már semmit nem jelent a 25. Ardun Mork meg a 12. Szibarita váz, de NEKI az ELSŐ!!!

A harmadik meglátásom a Behó felé szól. Tudvalevő, hogy maga a játék jó! Aki kipróbálta és játssza már évek óta, tudja. Nem akármiért tartanak ki emberek 10-13 év után is a HKK mellett! De az is tény, hogy az árak sokszor elriasztanak emberkéket. Az új nemzedék sokszor drágának látja a csomagokat. Talán nem kellene a vacak KGK-ba fektetni energiát, meg Álomfogó meg anyám tudja mibe... Ha valami működik, abból kell pénzt csinálni! Mert abból lehet! Csak tippelni tudom, hogy mennyi volt az Álomfogón a bukta a Behónak... Magyarán: egyszerre egy vasat kell a tűzben tartani, és jobb lesz a kard! Ha a Behó csak a működőképes cuccaival foglalkozna, talán jobban állnának, és még talán lejjebb is csúszhatna a csomagok ára (vagy legalább stabilizálódna).

Utolsó véleményem a témához: a reklám. Volt egy ultra gagyi animációs reklám valami nyominger sárkánnyal meg egy lángra lobbanó katonával... háááát... ebbe szerintem viszont megérné pénzt fektetni. Semmi 3D grafika, szimpla kamera, amibe a srácok az ország minden részéről mondják, hogy "Játszom, mert jó!" (alatta név, lakhely, kor) kisebbek és nagyobbak és a végén egy marha nagy HKK logó, és GYŰJTSD ÉS JÁTSZD! meg egy térkép arról, hogy hol lehet venni HKK-t. Ha kétszer le tudják adatni TV-ben, eszméletlen hatása volna szerintem. Nem kell ehhez nagy tudomány, csak egy kis képzelőerő. Nem tudom emlékeztek-e az X-cite nevű rágóra. Egy darabig csak ez ment... valami pattog, robban és a név... a fél ország meg azt kérdezte: mi ez? Valami hasonló kellene! A hatás meg szerintem nem maradna el...

Kösz a figyelmet, bb
 
Gondoltam irok egy kis cikket nehany dologrol. Ezek az en nezeteimet tukrozik. Nem vagyok profi, de kisebb-nagyobb megszakitasokkal eleg regota foglalkozom HKK-val. Valamint egyaltalan nincs belatasom a beholder kft kis vilagaba, de sejteseim vannak.

En ugy kepzelem el ceg vagy kft eletet ha tobb uzletaggal foglalkozik itt jelen helyzetunkbe ertsd: TF, Galtkik, Kalandok foldje, Alomfogo, HKK, KGK, Konyvkiadas, Talalkozok, Versenyek, Netes jatekok mint pl Vegzetur. Szoval ha mindezek egyuttveve nyereseges akkor OK, ha ezek osszeveve veszteseges akkor NEM ok. Es max csak a legvesztesegesebb reszleget zaratom be. Ez azert jutott szembe mert keringenek koszak hirek a HKK jovojet illetoen. Eleg keves ember jatszik manapsag es Budapesten tudtommal csak 2db klub uzemel es csak az egyik igazan jo. Nev szerint a Dungeonra gondolok amiben manapsag eleg sokszor megesik, hogy pang az uressegtol, vagy csak a hardcore torzstagok vannak lent keves penzugyi kapacitassal. Valamint az orszagszerte megrendezesre kerulo versenyek is DUPLA EKKORA letszammal lennenek az igaziak, mert videkre is ugy kell osszevadaszni az embereket hogy ki lehessen osztani az ÚR-t, de Pesten sincs soha telthaz. Egyebkent en egyaltalan nem vagyok megelegedve az amator kategoria dijazasaval. Lehet hogy tevedek, de 10 evvel ezellott sokkal tobb pakli lett kiosztva. Es talan lehetne tobb versenyt is szervezni. Mondjuk havi 2db lenne. 1nagy meg 1kisebb. Vagy 1db Pesten es 1 masik mindig mas videki nagyvarosokban.


En a hibat nem a kartyak araiban latom, mert az olyan tetemesen nem valtozott az elmult evekben. Meg ertem en hogy sokan kockulnak otthon gepen a jatekokkal es valsag is van (Mo. mikor nem volt?) stb., de a beholder kft meglatasom szerint nem viszi tulzasba a reklamozast.

PELDAUL IGY:


1. Amikor en altalanos iskolaba jartam minden 2hetben jott valami foszer asvanyokkal, vagy kaktuszokkal, vagy sportagakra toborozni, vagy fenykepeket kesziteni ertelemmel teli arcocskakrol, de HKK-s/Fantasy figura nem jott egyszer se. Ezt ugy kell elkepzelni, hogy az emeleti aula sarkaban kaptak helyett es 1napig maradhattak evente egyszer. Gondolom valamennyit perkalni kellett az igazgato zsebebe vagy ilyesmi. Mondanom se kell hogy a penzes bukszakkal a kezukben a gyerekek egybol bevadultak amikor meglattak a megkovesedett dino pisit vagy a husevo kis novenyeket no meg a fenykepes kulcstartot anyucinak. Szoval hajra beholder kft!

2. Gyerek ujsagokban lehetne nyomni a hirdetest es az ujsagba belelehetne tenni nehany lapot is a gyerekek izgalombahozasatmegcelozvan es felgerjesztvenakis agyukat.




Valamelyik forumon mintha hallottam volna hogy heggesztik a HKK netes verzióját. A Magic the Gathering kartyajatekbol regebben csinaltak ilyet, nem tudom, hogy letezik e meg. Az sikeres volt jo darabig - evekig. Jó lesz ez nekünk? Pontokba szedtem az erveket es ellenerveket amik eszembe jutottak:

+ mint pozitivunok

-Videki jatekosok elvesztik ama hatranyt hogy el vannak szigetelve
-Kulfoldon elo hkk-sok is tudnak jatszani
-A lapok nem aznak el, szakadnak el, serulnek, porosodnak
-Nem jelent gondot a sokezer lap tarolasa
-Nem kell penzt kolteni mappakra, foliakra, kockakra
-Sokkal egyszerubb a csere
-Adas-vetel megszunik
-Sokkal egyszerubb a versenyek szervezese, nevezes, reszvetel
-Tobb versenyt lehet szervezni
- „Nem lopjak el a kartyakat”

- mint negativumok

-Az a bizonyos feeling elveszik
-Elveszik a kartyak kezzelfoghatosaga, es a kartya talan ettol kartya
-Adas-vetel megszunik
-Nem mindenkinek van netje és lehet hogy pont a hkk miatt nem gepezik
-Feltorheto fiokok
-Mi be kerulne ez nekunk? Valos es atvitt ertelemben.
-A hkks tarsadalom csekely letszama is ketfele szakadhat


Masteszta:
Itt azert a jatosoknak is el kene gondolkodniuk egy kicsit. Aki csak azert hkkzik, hogy „ebbol gazdagodjon meg” az inkabb ne jatszon. Fel jovok a forumra es azt latom hogy 10topivbol 9 csak az eladasrol szol. Raadasul olyan bena szovegekkel hogy sirni tudnek.

Pl.:Par hete-honapja-eve abbahagytam a jatekot es mit ad isten megtalaltam a nyomi lapjaimat a fiokba es megvalnek toluk de persze csak penzert. Es akkor mond valami olyat hogy 15000 vagy hasonlo. Na marmost aki versenyzik es szan ennyi penzt a jatekra az UReket fog venni meg Spoiler lapokat a versenypaklijaba es nem Gipsz Jakab nyomi parszaz-ezer lapjat. Gipsz Jakab tegye fel netre hogy 2000forintert azonnal elviheto.
Ide sorolnak olyanokat is hogy nagyon surgose-azonnal elado orgling dekk ar nelkul felrakja naponta 20x-szor.

Szerintem erre senki sem kivancsi. Eleg ha felrakja !hetente 1szer es aki orgling dekket akar venni az ugyis megtalalja. Persze arat tegyen fel hozza. De most komolyan.

Miert nem lehet a forumot fzikálisan teljesen ketfele valasztani, hogy rendes forum es piac. Miert nem?? Most mondja azt a beholder kft vagy akarki hogy nem-e lenne jobb. ATOMJO lenne.



Na hat ezek a dolgok jutottak igy eszembe. Remelem kultur emberek forumoznak es nem anyazas lesz hanem eszmecsere normalis hangnemben. Sziasztok!
 
Türelem barátom ez is része a nagy tervnek, amit hkk mitosznak hivunk, mi akik nem értjük a logikáját.
 
  ... | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.