Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Hart, a tünde árnyvadász
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
A tündék nem csak szépek és kecsesek, hanem halálosak is tudnak lenni. Különösen igaz ez Samuel Verner, alias Csavar barátjánál, Hartnál.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész
Varázsdimenzió lapelemzés 2. rész
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03.
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Varázsdimenzió lapelemzés 1. rész

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47119)
Varázsdimenziók lapelemzés 1. rész (23)
Lapötletek (64979)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8173)
Ghalla Története (2)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | ...
Nézet:
2.
 
Hogy kell elképzelni ezt a 18-ai versenyt a Jövő Házában?
1. Elkülönített helyen, zárt rendszerben zajlik majd; vagy
2. Zoo csemegével etetnek minket a kiállítás közepén?
 
Jár, megkérdeztem a bontotton.
 
A december 18.-án megrendezett Behós versenyre rendesen jár a behós profi pont vagy ez olyan lesz mint egy vidéki verseny?
 
nem utasítottam senkit, azt írtam kár ezzel foglalkozni, ennek ellenére természetesen lehet, csak nem érdemes.
 
bocsi, az én hozzáállásom nem negatív, hanem racionális, az ötlet jó, meg is valósítható, de mive la behónak ez ne, érdeke, sőt még kára is lehetne belőle, így ilyen nem lesz. a "telefosós" módszer is borzalmas, de sajnos ezt lehet tenni. aki szabadulni akar a lapoktól, annak hírdetnie kell minél többször minél nagyobb felületen. nem modnom hogy ez jó, sokka ljobb egyszerűbb és igényesebb lenne amit te szeretnél,én nem az öteletet húztam le, hanem megpróbáltam röviden összefoglalni azon téynezőket, amik ezt nagy valószínűséggel meggátolják.

üdv
 
igen, másrész, meg már vki elmagyarázta mi a helyzett, igy adott, hogy a halgatás a vele való egyetértést jelenti (mármint a Viktorral való egyetértést )
 
Teljesen felesleges szavazni.

Kb olyan hogy Mo-n akarhatna mindenki 1milliós minimálbért de nem lesz soha.
 
2:1 az igennek
 
Lehet tudni egy kb időpontot, hogy mikor kerülnek bele az örökkévalóságos lapok a lapkeresőbe?
Köszi a választ előre is.
 
Amennyiben te vagy a Beholder kft HKK termékmenedzsere, úgy ezt a témát le is zárhatjuk, egyetlen megjegyzéssel: úgy látszik nem olvastál elég figyelmesen, mert leírtam, hogy én már csináltam ilyet, tehát MEGVALÓSÍTHATÓ, kb 2 napos munka.

Ha esteleg mégsem te volnál a termékmenedzser, akkor nem tudom honnan veszed a bátorságot, hogy 'lelődd' a még el sem indult projektet, vagy a fórum tagjait rendre utaítsd, és megszabd nekik hogy milyen témával ne foglalkozzanak.

Gondoltam jó lenne egy röpke szavazás, hogy ki tartaná ezt értelmes dolognak, és ki szerint marhaság. Annak ellenére hogy leírtad hogy (bocs a kifejezésért) naponta telefosol pár témát az eladó/cserélendő lapjaiddal nem írtál véleményt a javaslatról. Ha jól sejtem ez már évek óta így megy, azaz nem tűnik túl hatékonynak, de a negatív hozzáállásodat egy nem szavazatnak tudnám értékelni, azaz 1:1. A döntés és a végső szó úgysem a miénk, mi max az igényeinket mondjuk el.

Ha kár ezen témázni akkor szerintem magadban zárd is le, és ne szólj hozzá.
 
a fórum ingyenes, de jócskán hozzájárul a bevételeikhez, még azt is el tudom képzelni, hogy megvannak még a statisztikák arról, hogy hány %-kal javult a vásárlás miután ezt a fórumot asszem 2004-ben elindították.

ez arra jó, hogy a kisgyerekek (azaz mi ), nem csak akkor kártyázik és éli bele magát a beho által varázsolt világokba (hkk,tf vu,) hanem már játékon kívül is, a privát életében ottho na szobájában is ezzel foglalkozik, ergó szépen lassan, de biztosan átszövik az ember egész életét gondolkodását személyét.. (persze ez tényleg csak kevés embernél, de azért a többségnél is eredményez egyfajta hovatartozási érzetet stb stb... itt beszélnek a versenyekről az élményekről, ötleteket adnak egymásnak a játékosok, ami mind mind a játékra, a versenyre és egyúttal a vásárlásra ösztönzi a fórumozót...

olyan ez mint amikor csokit meg üdítőt osztogatnak ingyen... hát nem jószívűségből van...

az, hogy hozzájárulnának ahhoz ,hogy az emberek még könnyebben jussanak hozzá a kártyákhoz a behót megkerülve, az kb ugyananynira hatna pozitívan és negatívan a beho pénzügyi mérlegére.

több ember lenne képes gyorsabban jobb versenyképes paklit öszerakni, és járna versenyre,
(bár erről most azt olvastam hogy a verseny csak arról szól, hogy minél kevesebb mínuszra hozzák ki)

viszont kevesebb csomagot adnának el ők, és a viszonteladóik is. és ha ezéltal pl becsődöl a dungeon, aki szintén laponkénti eladással foglalkozik, akkor nem lenne olyan hely sem üzlet, aki a legnagyobb keresletnek(a budapesti játékosoknak) területet és elérhetőséget biztosítana, így versenyre sem angyon mennének ,akkor meg már lehet cinkelni mindent, és a csomagok sem fogynának.

szóval ez mindenkinke saját árlista hogy kedvére adjon vegyen midnenki plusz energiaráfordításokért még csak kedvező sem lenne, sokkal inkább ártana hosszútávon..

SZERINTEM KIZÁRT HOGY EZ MEGVALÓSÍTHATÓ, ÉS KÁR IS EZEN TÉMÁZNI.
 
Nem állítottam hogy a reklámoknak nincs értelme, de egy fórumot nem így kéne használni, csak sajnos nincs jobb lehetőség.
Ha kell valami lap neked akkor mit csinálsz? Átállítod 300 hsz / oldal-ra, megnézed mind a 20 adok-veszek témát, mindegyiken egyenkén rákeresel a lapra (remélve hogy az eladó nem írta el, és használt ékezeteket...), meg a biztonság kedvéért lapozol is vagy nyolcat, mert a fél éve meghirdetett lapok is még jó eséllyel megvannak.

Egyszerűbb lenne ha a 'nyomulósok' csak mondjuk a top10 lapjukat emelnék ki, és odaírják, hogy további 800 ritka lapja van, tessék megnézni a profilját.
Ha valaki ír 5 sornyi értelmes hirdetést, akkor azt 2 óra múlva szinte biztosan nem fogod megtalálni, mert véletlenül 4 pgdn helyett 5-öt nyomsz.

Azt nem gondolnám, hogy a behónak ez nem lenne érdeke, ha tisztán a pénz érdekelné őket, akkor itt csak egy webshop lenne. Ingyen van a fórum is, a lapkereső..., ezek is a termékhez adott extra szolgáltatások, miért pont ezt ne akarnák, talán csak eddig nem vették észre, hogy erre volna igény, ha egyáltalán rajtam kívül van még egyáltalán valaki, aki ezt hasznosnak találja.

Mondjuk jó volna erről hivatalos álláspontot hallani, szoktak itt reagálni?
 
szerinted értelmes dolgo, hogy a mcdonald's minden nagyobb téren egy szoba alapterületével megegyező mérető plakáttal vagy hirdető táblával reklámozza magát? és a megállókban is óriási szendvicsek figyelnek?

persze hogy az, hiszen kulcsszerepet játszott ez a piacvezető pozíciójának megszerzésében, és megtartásában.

sok hirdetés egyenlő sok vevő, és ha midnenki unja és leszarja, eze na tényen semmi nem változtat, mert ha neki kell majd valami, és látja hogy ott van, akkor majd megveszi.

én halálosan unom, hogy aza hülye csaj másho lkeresi az izgalmakat, mert a pénzügyei felől 100%-osan nyugodt lehet, vagy hogy endre vagy a ki a manó kinél bankol, de ha most akarnék bankszámlát nyitni bizony az erste meg a raiffeisen fog eszembe jutni(az más kérdés, hogy milyen szemponto kalapján döntenék...

és amíg ezek a lehetősége ka fórumon, addig ez így is marad a szabó dávid is én is meg sokan sokan mások naponta, vagy hetente 3-4-5ször befogják nyomni a többképernyőnyi cseréjüket, mert el akarjuk adni, vagy cserélni..

lehetne ezt egyszerűbben is, de a behó nem fog szándékosan erre külön felületet biztosítani, pláne ne mingyen. éán sem tenném a helyében a jelenlegi MO-i körülmények között.
 
Azért én hozzászólásom nem erről szólt.

1) 10 év kihagyás után próbálnék elcseérlni egy-két értékesebb lapot. Kaptam pár cserelistát sokszáz lappal, 99%-át nem ismerem, nem vicces egyenként beírni a lapkeresőbe. Meg lehetne úgy is oldani, hogy a srác ír nekem, hogy nézzem meg a profilját, és ott találok egy lap-listát, elég lenne egyenként rájuk kattintanom.

2) Ha érdekelne egy lap, elég lenne beírni a keresőbe, és ott rögtön látnám hogy kinek van olyan lapja, és onnantól kezde már csak megegyezés kérdése.

3) Per pill a fórumban 6 témába szúrta be egy tag ugyanazt a 6 képernyőnyi hirdetést. Tegye fel a kezét aki szerint ez értelmes dolog. És itt most nem a tag értelmi színvonalára gondolok, a lehetőségek színvonalára. Meggyőződésem hogy lehetne értelmesen is használni az adok-veszek jellegű témákat, ha lehetne virtuális gyűjteménye bárkinek. Nekem spec van egy más témájú honlapom, ott van ilyen virtuális gyűjtemény, és NAGYSZERŰEN működik a csere-bere-eladás.
Persze megvan az a hátránya, hogy viszonylag nehéz naprakészen tartani.

4) Ha már felmerült a vidékiek problémája, sokkal egyszerűbbé tenné a cserét egy ilyen modul, a játékosok előre megbeszélhetnék a cserét, és csak egy 'átadás' maradna a személyes találkozón. Annak idején én is sokat jártam TF találkozóra, és szinte senkivel nem is beszélgettem, mert az egész idő alatt cserélgettem.

5) Nem volna nehéz az értékek meghatározása sem. A lapokhoz pl bárki beírhatná, hogy ő mennyiért adná el, és mennyiért venné, és így nagyjából kialakulhatna az értéke, így nehezebb lenne átverni a kishalakat.
 
elég egy zén is
 
Nem akarja a Beholder bevezetni, hogy a messziről jövő játékosok valami kisebb jutalmat kapjanak? Mi pl Nyíregyről mentünk fel kocsival 4-en, ami azért nem a szomszédban van, 500 km oda-vissza. Ha pl egy bíró igazolná, hogy "Tényleg, ők onnan jöttek, mert velük jöttem!" akkor valami kisebb juss talán járna nekik. És kérlek ne mondjátok, hogy a Behó talin van, mert oda már nem tudok eljutni... Egy évben 1-2 ilyen rendezvényre tudok felmenni Pestre.

Most felmentem, 5. lettem a csapatomban és kaptam 2 kieget bónuszba... ez azért nekem kicsit gázos... aki meg Pesti, az meg átsétál a szomszédba, és neki mindegy, mert köv hónapban megint ott lesz a Behós versenyen... Felmentek a Debreceniek is, és nem hiszem, hogy pozitív mérleggel jutottak haza...

Nem akarok pénzsóvár lenni, de szerintem aki ilyen messziről is elmegy, az nem csak az élményt szeretné, hanem valami kézzel foghatóbb nyereményt is... ha már vette a fáradtságot, és 0600-kor elindul, és valamikor 2200-ra ér haza. Na, lényeg a lényeg: a cégnek nem hiszem, hogy olyan eszméletlen sok kiadás volna az ilyen messziről jövőket egy kóddal megdobnia, ha nem is paklit ad nekik... pl...

Amugy a frissen bontott nagyon jó volt, tetszett meg minden, csak ez üröm volt az örömben... ez van

BB
 
A másik meg az amit irni akartam ,ha már az AK nál tartunk, hogy amikor megszünt azt mondták hogy cikkek lesznek majd a neten is .Hát én nem nagyon látom ezeket az érdekes cikkeket.Mondjuk ez a forumnak jot tesz mert jobb hiján ezt olvasgatjuk.
 
Esélytelen.
 
Picit pontositok, ez az ár kalkulátor az egymás közti cserét segitené (talán) .Nem a lapok ft értékét jelezné, és természetesen nem lehetne megvenni a Beholdertől ezen az áron a lapokat.A régi AK ban is volt néha árlista,és szerintem ez sokakat érdekelt.
Talán egyszer érdemes volna ide a honlapra feltenni egy részletes árlistát, aztán megnézni a véleményeket.Ha érdektelen lesz vagy sokan leszolják ,le lehet venni.
 
Ez a kérdés időről-időre mindig felbukkan. A Beholder Kft nem árul laponként HKK-t. Eddig mindig ez volt az indoka, hogy miért nincs ilyen. Én a magam részéről ezt támogatom is. Nem a Beholder Kft. dolga megítélni, hogy egy-egy lap mennyit ér. Ez a játékosok, és a laponkénti forgalmazást is bonyolító boltok dolga. Ráadásul a Kft-nek ugyanannyi forintba kerül legyártatni egy Molluszk, az ócskás-t, mint egy nyomorult quwarg-ot.
 
Helo

Én is javasoltam már egyszer ,hogy lehetne itt a honlapon egy árlista a lapokrol .Minden HKK lap szerepelne benne,mellette az árával.Természetesen össze lehetne kötni a Lapkeresővel(amiben minden lap benne kéne hogy legyen ,nem ugy mint ahogy most van).Nem muszály Ft ban megadni az árakat legyen mondjuk az egység mindig egy könnyen beszerezhető gyakori lap ára.Ami mondjuk 5 ft.
 
Nekem a nevezési díj fájó kicsit, ennek függvényében:

Először is minden olyan HKK verseny nevezési díjából, amelyet Beholder Kft. szponzorál (meg van hirdetve honlapunkon, illetve az Alanori Krónikában), 25% kedvezményt kap minden szövetségi tag (gyakorlatilag szinte az összes verseny ilyen), ezenkívül minden pontszerző versenyen (olyan egyéni, a Beholder Kft. által szponzorált verseny, ahol legalább 20 induló volt) úgynevezett hatalompontokat szerezhetsz. Egy versenyen kapott hatalompontjaid azt mutatják meg, hogy hány százalékos teljesítmény értél el.


Szóval 25% kedvezmény járna, ami 1200 Ft-nál 300 Ft lenne, ehhez képest adnak 100 Ft kedvezményt... Szerintem HSZ-szel 1000 Ft-s nevezési díjjal mindenki kiegyezne.


Ez kicsit olyan, mint amikor a behos verseny díjazása sokáig nem volt fent tételesen, holott azt a szabályt hozták, hogy így kell szerepelnie a díjazásnak.
Most is egy általuk hozott szabály alól bújnak ki...
 
na hát az amatőröket se mangyo nmotiválja a 3 helyezett utáni max 1 kieg... és a szomrú, hogy ha vannak 10en akkor is így van, meg ha 35-en akkor is...

kéne egy állandó arány, amit megtartva mindig az össz nevezési díj eg yrészét költenék díjazásra, és a maradék lenne a bevétel, ami midnig más lenne, de arányában mingid ugyan anyni...
 
Azért lássuk be, a profi kategória résztvevőit nem fogja motiválni néhány pakli kártya.
Főleg úgy, hogy a nem behos versenyeken mindig pakli a díjazás.
 
én meg azt ne mértem, hogy ha a kft pénzből él, akkor miért oszt pénzt? miért ne mkártyát, mondjuk 2000 ft helyett három csoamgot. godnolom előállítani kevesebbe kerül, mint 2000 forint, szóval több pénzük maradna..

aki meg nyer, az meg nyerjen csomagot...

na de mindegy, több sebből vérzik ez az egész díjazás/nevezés/támogatás dolog, hiába okoskodik itt bárki...
 
Megemelték a díjazást.
Bár az első és a második ugyanannyit kap, de utána már +2000 ft és a hatodik is kap 2000 ft.
(ha észrevetted volna egyre több a profi versenyző)
 
Hatalom Kártyái verseny - 2011. január 22., Wekerlei Boccia Klub
1200, tagoknak 1100 Ft a profiknál.
Amatőröknél 700/600 Ft.

A profi nevezés megduplázódott,a díjazás pedig ugyanaz, mint eddig. Mi a f*sz?!
 
ezért vállaltam a tervezői/értékelői munkát hogy fejbe mindig napra kész legyek.

Egyébként msn

Nah kösz Viktor! Sportember ilyen "zöldségekkel" nem él. Most dubai és USA prémium kategóriás dohányok közül válogatok
 
hát látod erre kell a pipa, aztán már mindegy is, hogy van-e ellenfél, vagy nincs....
 
  ... | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.