Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Mit lát a szörny?
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
Egy kép Ghalla szegény és ártatlan szörnyeinek szemszögéből, mielőtt ez a vad barbár férfi lekaszabolja a szerencsétlen teremtéseket, majd közvetlen ezután családjaiknak többi tagját is.
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Varázsdimenzió paklibemutató: Kitaposatlan utakon
Roxat céhei csereakció
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47143)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | ...
Nézet:
Hogy tem ennyire egy értlemes ember vagy. =/
 
nekem nem a szintjével van a bajom. Semmi lesajnálnialót nem cisnáált, diejött, elmodnta a véleményét, én válaszoltam, ennyi. A múmiázást arram dontam, hogy ha nemcsinál semmi szórakoztatót, ami nem tartozik a legnagyonn szellemi értéket képviselő cselekedetek közé és ami nem szolgálja za ő épülését, akkor felettébb izgalams élete lehet. =/
Én nem tudom mit hazsnáltam ki pofátlanul, annyit voltam szívetelen megjygezni, hogy szvsz én se költök többet a HKK-ra mint ő a gitárra. Mint modntam, ha ő ezzel szórakozik, csinálja azt. Nekem ezzel nicsn bajom (de zat kétlem, hogy csak a saját felődésem iatt gitározik).

1. Ehhez nem szolnék hozzá, nem sokat üzletelek a lapjaimmal.
2. Szeirntem azért ha valaki jó játékos, akkor szüksége lehet kreativitásra egy pakli összerakásához, bár kétségkívül nem hihetetlen sokra.
3. Ez egy jó folog szerintem.
4. De a Zrínyi feladatsorban nicns meg a többi. Amúgy pedig ezek engem mind nem érdekelnek (a 3.-as pontk ivéltelével), mert nem ezért játszok HKK-t.Mondom, ha a logikámat akarom fejleszteni, majd metekversenyre megyek (és szoktam is menni, ha szórkaozni akarok akkor HKK-zok (vagy mást csinálok ,amibenszintén nem a fejlődéséemet nézem).

"Az is szórkaoztat" erről van szó. Ésén bevallom, de nem azért ovlaosk minőségi regényt, mert van egy komoly jelentése, hanem mert élvezem, és egyszerűen a kettő áltlaában összefügg, tehát csak az az igazán jó regény, aminek van tartalma és csak az igazán jó regény zsórakoztat igazán (igazán nem hazsnálom sokszor ugyanazt a szót;). És szerintem egy egyszerűen izgalmas történetű, jól megírt regény komoly tartalom nélkül is jó tud lenni, persze "alacsonyabbrendű" mint egy igazán komoly, de attól még részemről nem elitélt zsórakozás.
Akinek meg a HKK az élete azszeirntem se teljesen normális. ez egy hobbi, egy játék, ugyanolyna zsürakozás, mint a zenehallgatás, vagy az olvasás, és ugyanolyan része van az életemben, de nem ez van eégsz nap a fejemben.
 
Nem tudom, még mindig nem találtam meg azt a számot, de asszem igazad van. A versennyhez szerintem semmi hozzáfűznivalóm nem lehet, úgy igaz, ahogy van.
Persze, hogy fejleszti a kreativitást, ám van ami nagyságrendekkel jobban. Szeretek olyan dekkeket összerakni, amiket nem igazán ismernek/használnak. Ilyen volt pl az erdős kovácsom is, amit azelőtt senkinél sem láttam, és senkitől sem hallottam róla. A lehetőségek tárháza végtelen, csak általában nem szokták kihasználni azt, és ebből vontam le a következtetést.
 
Szeritnem a kettő más jellegű, az egyik oylan, mitn megérteni pl. egy képletet. A szövegértés azért inkább jelenti azt szeritnem, hogy megérti a történetét/mondani vlaóját/stb annak amit olvasott, egy HKK lap szövegének megértése szeirtnem más jellegű.
 
Visszanéztem a verseny volt a negyedik, nem a logika. Bár szerintem azt is fejleszti, de az a bizonyos Zrínyi feladatsor nyilván nagyságrendekkel jobban. A másik négy fontosabb szerintem.
Továbbra is kreatív tevékenységnek tartom a pakliépítést. Ugyanúgy lehet kreatívan főzni is, meg lehet receptkönyvet szórul szóra követni.
 
a te véleményed is leszarom
 
marha eccerűen:kell 1 kis kreativitás.nekem a zenekarral volt már 1 pár koncertem,amit ugyan nem a pénzér csináltam,és nevetséges összegeket fizetnek 1 amatőr zenésznek,örülök ha 1általán adnak vmit(oan 3-5000 ftra gondolj,de amint mondtam ha nem kapnánk semmit akkorsi csinálnánk)
 
Először is a nagy néphez szeretnék szólni, mint melített nagy honfitársunk (Elhízott Lacika) tette azt annakidején (bruhaha):
Minek kell válaszolgatni a hsz-eire, ha úgysem fog nektek válaszolni? Úgy látszik, ő előszörre fel tudta fogni, hogy fölösleges a mindennemű oltogatás, mert úgysem mentek vele semmire, de ti oldalakat tudtok írni nagy fölháborodásotokban. Ha egy idióta gyöpösödött "múmiának" tartjátok őt, akkor mért erszkedtek le az ő szintjére? Kit érdekel, hogy mennyiért gitározik? Csak egy példa volt, és ezt ti pofátlanul kihasználjátok. Váljatok inkább ti is neki élőholtakká, mert szerintem még ha hozzá is szól, akkor is csak a régi "dallam" jönne újra elő, és nyávognátok újra, mint a macskák. Teljesen fölösleges.

Most per pill nem tudok neked pontotsan idézni, mertnem találom itthon az akori példányomat, számomra érthetetlen okokból, de megpróbálom felidézni az általam többé-kevésbé elfogadott 4 pontban megfogalmazott előny-kislexikont:
1.: Üzleti kézség. Tény és való, asszem ezt nem kell nagyon firtatnom, elég egyértelmű.
2.: Kreativitás. Mondjuk ezzel én nem értek teljesen egyet, hisz sok minden korlátozza azt, pl a megjelent kártyalapokat nem lehet csak úgy megváltoztatni. Ezekből paklit építeni? Van egy adott séme, és azt kell csak követni, ha tudod, mi az, tudod m,it kell belerakni. Inkább a lapötletekkel lehet fejleszteni azt a készséget, de a zenélés természetesen jobb (pl. én trombitázom, és nagyon szeretem).
3.: Társaság-összehozó: Ezzel is egyet kell értenem, nincs nagyon sok más hobbi amire összejönnek az emberek, és csak úgy mókából játszanak.
4: Feltételezem, hogy a logika, de nem vagyok benne teljesen biztos. Ebben is igaza van, de egy Zrínyi feladatsor megoldása természetesen jobb nála. Magyarul igaz, csak nem nagyon.

Ez a kösse föl magát duma nekem nem valami megnyerő, mindenki annyi pénzt öl bele ebbe a játékba, amennyit jónak lát, így ezen a téren tényleg fölös a vita, mint ahogy az idióták tekintetében is.
Persze, az ember olvasson minőségi könyveket. Igazad van, mindkét példa lényegesen jobb a maga műfajában, mint az általában említett könyvek, bár én inkább másfajta stílusú regényeket olvasok, de ezt a kettőt természetesen olvastam, mert tulajdonképpen olyan könyvek, amiket ismerni KELL. Nem ismerem Hickman-t, de nem is akarom őszintén, megmaradok én a jó öreg Svejknél. Az is szórakoztat, legalább annyira, mint a HKK, és szerintem jobban mint ezek a jó kis tucatszámra gyártott ponyvaregények. De mint máshol is, itt is ízlések és pofonok. Zenében ugyanez.
Én élvezem a HKK-t, mint játékot, de nem valószínű, hogy unokáimat ezzel fogom fárasztani, valószínűleg addigra a HKK rég kihal, csak az öregek fognak paklikat összedobni tépett kártyáikból, és bridge helyett ezt játszák. Komolyan venni nem nagyon szabad szerintem semmiféle játékot, én is csak jó móka szintén játszom ezt, még akkor is, ha éppen versenyzem. Akik meg pábajra hívnak ki, mert megsértettem nagy kártyás becsületüket ezzel a hsz-el, azoknak őszinte részvétemet továbbítanám.
 
Tudom. Bár igyexem keveset köleni, viszont most, hogy megjelent a Rhatt, nem tudtam megállni a gyűjtődoboz megvételét
 
Elregéled nekem is, hogy lesz a gitárból profit (valami reális alappal)?
Mert eddig én még csak költöttem rá...
(viszont egyáltalán nem sajnálom az érte kiadott pénzt)
 
lényeg, hogy hülyébb nem leszel tőle, ha élvezed úgyis nyomod, ha nem, úgyse
 
háááát... legalábbis a hkk lapok szövegének az értését...
 
Igaz. Egy HKK lap nem regény. Egy regény elolvasása után az emberek döntő többsége érti mit is olvasott, egy tömör HKK lapot értelmezni teljesen más, mint egy részletesen, színesen megírt történetet. A kezdő játékosok többsége alig érti a bonyolultabb lapokat, aztán előbb utóbb kikupálódik, 'szal szerintem lehet abban valami, hogy a HKK fejleszti a szövegértést.
 
a gitárhúros beszólás enyhe politikai tartalmat, jobbra való húzást is sejtet. kövér lászló, korunk egyik _legnagyobb_ magyarja mondta ugyanezt a 2002es választások előtt, csak annak kívánta uezt akik nem hisznek magyarország olimpia rendezésében.
nem kell ide politika!!!!!!!! fúj-na jó ez csak oltás volt
ha nekem teszem azt 50000 ftból kéne megélnem, akkor drága lenne az a húrkészlet, de ha már van 100000 valszeg nemmondanám.
mivel gitározol, valószínüleg néha fogyasztasz alkoholt(ha nem bocs), namármost ha nem költenél rá akkor megspórolnád ergo tutti lenne 2500ad arra a cumira.
2. a hkk addig költséges amíg csak költesz utána jó biznyák.különben kösd fel magad te. és mé mer leszarom a véleményed(bár asse tom miaz)
 
ez nem te vagy
 
Amúgy csak 1 kérdés: te élsz? csak mert a hsz-edből nagyon úgytűnik, hogy valami múmiához van szerencsém....

ui: ha ez magyarázatra szorul majd megmagyarázom. ;)
 
Most HKK szpulás következik (mondjuk nem annak van szánva):

Beszédkészség: ehhez nem osk köze van, beszélni mindenhol kell kb.

Szövegértés: hát ezért egy regény és gy HKK lap között van némi különbdég.

Logika: ez viszont igaz, szvsz.

Memória: ez is.

Számolás: ebben is valamennyi biztos van.
 
Valóban, aki nem ért veled egyet, az nem lehet értelmes. =)
Istenem, nem tudom ebben mive fox belekötni, de már érzem, hogy valami fogalmazási problémám miatt megint kiforgatod amjd a szavaimat. Az a valaki én voltam és sajnálom ha nem az jött le az íársomból, amit akartam. NEm tudom az én korábbi válaszomat elolvastad-e, de én abban kifejtettem, hogy nekem miért éri meg a HKK és miért nem érdekel de nagyon hogy fejlesztie az anyámkínnyát. :P a HKK egy szórakozás, nem több. Aki azr várja tőle, hogy 100-al nőjjön az IQ-ja az keresgéljen másfelé. Azzal meg hogy tartalmatlan, tudnék vitatkozni, msot nem másolom be az előző reagomat, de ott van a te korábbi hsz-edre írt válaszok között, ott kifejtettem miért nem tartalmatlan dolog egy játék. ÉS az unokáimnak meg fogom említáni a HKK-t, mint egy játékot, amly ifjúságomban sok öröm forrása volt (és remélem még lesz is.
2500*6, vagyis félévi gitárhúr akkor 1500 ft, ha veszel félévente 15 kieget, az ugyanennyi. lapokat én meg nem veszek külön. Ami meg azt illeti, te a gitározással szórakozol én a HKK-val, nem tudom miért lenne akármelyik jobb a másiknál. Tudom, errej ön a fjelődött a gitározási ügyességed, de ennek is csak a sjaát zsórakozásodhoz van köze és ha nem szeretsz gitárrozni, akkor rohadtul nem fontos.
 
Mint mondottam én se szeretem ismételni magam:
nekem a te íárdosból kb. az ismert szveg jött le, értelmesen emgfogalmazva, de kb. ugynaz, amit már írtak. És elolvastam az írásod, továbbra is állítom, hogy számomra egyértelműen az utóbbi csoportba tartozik.
 
a gitár az 1 teljesen más dolog.azér mer a hkkból kevés ember csinál üzletet(hogy profitáljon belőle,és hasznot hozzon neki) és ehhez is sok idő kell.gitárhoz szintén sok idő kell,de könnyebb belőle profitot csinálni,csak kreatívnak kell lenni.de annál nagyobb alap kell egy fellépéshez(erőlködő,stb) szal sztem nem lehet a 2t összehasonlítani,mer a zenélés mindig hasznos befektetés marad,a hkk viszont csak 1 rétegnek szól,és lehet h eccer tönkremegy az egész.
 
Tudod, van olyan, aki másfél havonta kb. 2500-at költ HKK-ra (+ az elején sokat, gitár = 60000, HKK-ból ennek a fele is elég), és mégis jó játékos.
 
Nem baj. Így majd 70 évesen elmondhatod az unokáidnak, hogy másfél havonta húrt cseréltél.
Mellesleg a gitározás mit is fejleszt (tudom, a kézügyességet - legalább annyira, mint a HKK a kombinációs készséget)? Vagy az olvasás (egy normális könyv 3-4 ezernél kezdődik)? Akkor miért is olvasol? Bár feltételezem, Te csak a legnagyobb filozófiai értelemmel átszőtt könyveket választod, és ilyenformán az épülésedre válnak. Moziba se jársz, TV-t se nézel, igaz? Azokból semmi pluszt nem szedsz magadra.
A zenét se tudom, miért említed? A zenehallgatás időpocsékolás, nem fejleszt semmilyen képességet/nem tanulsz belőle semmit/tökéletesen értéktelen/a társadalom számára haszontalan/mit tudom én mi volt még etc.
(Kíváncsi lennék, hogy miről és hogyan szoktál beszélgetni...)

Egyébként ha már arról van szó, hogy mivel baszod el legjobban az életed, akkor megemlíteném Neked a fórumon való filozofálgatást, mint értelmetlen időtöltést, mert tényleg teljesen értelmetlenül próbálsz belekötni egy olyan dologba, ami nem oszt nem szoroz. Mert ha még úgy is lenne, hogy "geci drága"/túl sok a gyökér, aki túl komolyan veszi/vagy ami problémád még éppen van, akkor is feleslegesen tépnéd a szádat, így meg (szvsz egyáltalán nem jellemzőek) még inkább igaz ez.

Nem vágom pontosan, miért jó ez neked. Megvan tőle "a nagy koponyákat nem értik meg" érzés, vagy a saját szemedben nősz, ha "hősiesen" (talán annak tűnhet, de inkább éretlen) bizonygatod az igazad (tudom, én nem vágom, nekem nincs lövésem róla, én vagyok még kicsi ehhez etc.)?

Mindegy. Én még mindig úgy gondolom, hogy rosszul látod a HKK-t, és felesleges hőbörögsz miatta (plusz nem vágom, miért kell azt hinned, hogy Te olyan faszán vágod a dolgokat).

Mondom, ha meg a hőbörgés tesz boldoggá (70 évesen majd mesélheted, hogy oltottad az embereket) ajánlom az origot vagy indexet, ott sokkal jobban lehet.
 
én erre inkább azt mondanám, hogy ha "ügyes vagy" és sok jó üzletet csinálsz, természetesen megúszhatod olcsóbban, de értelemszerűen csak kevés ember köthet jó üzletet...
 
akkorsem az,és akkoris az...ha valaki jól csinálja olcsó lehet(elég sok spoilerem van,és nem költöttem eddig rá egy 20ast) viszont ha vki balfasz vagy nem érti annyira akkor bukik rajta mintaz állat.
 
ilyen alapon az égilágon minden drága...nemcsak a hobbikról lévén szó,mindenhez kell 1 alaptőke,ami vissza fog jönni.sőt,hobbiszinten még olcsó is...1 gitár is 60000nél kezdődik(mellesleg jót mulattam amikor azt mondtad havonta húrt cserélsz DD...nem akarod nekem az 1hónapig használt húrjaidat postázni?szívesen használnám még 3-4ig...aztán ha valami istenbarma reszelő metalzenét jáccol akkor hagyjuk
ha meg azzal jöttök,hogy egy papírlapér 3500ftot,azt már nagyon unom.könyörgöm a pénz is csak 1 papírdarab,és 1 20000es is csak 1 papírdarab.a kártya is nyugottan érhet ennyit,akkoris ha nem államilag elismert az értéke.
tényleg fejleszti egyes késszégeidet,de nem magas szinten,ebben egyetértek veled,én azért jáccom mert szórakozom,és kikapcsol(persze csakha nem sorsolnak össze 2 erdővel,mer az pár napra felbaszta az agyam és az télleg csak duma hogy nagy mértékben fejlesztené a logikád...ha a logikámat akarom fejleszteni megoldok 3 zrínyi feladatsort...
 
a hkk csak akkor drága, ha versenyt akarsz nyerni a pakliddal... (3 majd , 3 zulit stb. és így tovább 45 lap + side )ha csak úgy lightosan nyomod tök olcsó
 
röviden összefoglalom, h én milyen dolgokat érzek előnyösnek, miket fejleszthet

-BESZÉDKÉSZSÉG, sokat kell játék közben beszélni, a cserélgetés közben a meggyőzőkészséged komolyan fejlődhet, illetve még a szókincsed is komolyan kibővülhet

-SZÖVEGÉRTÉS, bármennyire hihetetlen a legtöbb mai gyerek nem érti azt amit olvas, max nagyjából. Aki picit is komolyabban játszik (elolvassa a lapokat ), az rövidesen képes lesz összetett mondatokat is értelmezni.

-LOGIKA, KOMBINÁCIÓS készség, azt hiszem ezt nem kell sokat magyarázni, 4000 lapot tudsz kombinálni, ráadásul megtanulsz rendszerben gondolkozni

-MEMÓRIA, 4000 lap szövegét ismerni, plusz az illusztrációt alkotóval együtt... szerintem jópár egyetemi felvételihez sokkal kisebb tudás is elég

-SZÁMOLÁS, megtanulsz fejben számolni, ráadásul egy idő után meglehetősen gyorsan

---

drága a HKK? nézd, akinek nincs pénze, annak minden sokba kerül..., szerintem a műkincs gyűjtés kerül sokba, de biztos lenne pár ember aki igen csodálkozna rajta...
 
"Igenis geci drága. Én 2500 Ft költök másfélhavonta a gitáromra (ennyibe kerül egy húrkészlet). Ha valaki azt mondja, hogy nem drága, annak nem tudok mit mondani, csak azt, hogy kösse föl magát."

Vagyis, akinek több pénze van nálad, vagy csak jobban ki tudja gazdálkodni az dögöljön meg.
Ha tényleg ilyen szinten gondolkozol, akkor nem vágom mi ez a fellengzős duma, hogy te csak az igazi irodalmi alkotásokat olvasod, a szarabbal nem éred be.
 
Igazából vmi hasonló írásra vátam már ezen a fórumon. A hozzászólásodon látszik, h te felfogtad mit írtam, és ebből kifolyólag értelmes véleményt is tudsz hozzákötni. Ezt a többiek nagy részéről nem lehet elmondani. Ezért is voltam gondban hiszen , hogy vitatkozzam velük, ha egyszer tök hülyék ahhoz, h felfogják, h mit írtam. Na mind1. Én nem veszem az AK-t ezért örülnék ha megfogalmaznád nekem, h szerinted mi a HKK előnye más hobbival összevetve.
Mindenben lehet találni olyan réteget, amely "alacsonyabbrendű", vagy fogyasztói. Zenében is meg könyvben is. Nyilván a Weiss Hickmann (asszem így írják ezt a szerencsétlent), vagy pl a vampire klánregények meg a legtöbb fantasy (99%) irodalmilag egy hatalmas fos, ahol még az "írók" a kibaszott mondatokat se tudják megfogalmazni rendesen, kétség kívül ez is lehet szórakoztató. Ugyanakkor ott van pl a Gyűrűk ura meg a Végtlen történet és ezekre már rá lehet mondani, hogy irodalmi alkotás. Miért olvasnék feltétlenül szarabbat? Vagy csak szarabbat? Most mondhatnám azt is, hogy ez a zenében is így működik, hiszen nyilván van olyan CD is amit több év múlva is szívesen hallgatsz.
Én nem érzem úgy, hogy a HKK fejlesztene akármit is, de nyilván szórakoztat. Ez olyan kamu mint amikor azt mondják a szerepjátékra, h fejleszti a színjátszást meg hasonlók. Én jó régen jártam színjátszó körbe, nos ott tényleg fejlődtem. A szerepjáték mindössze a kiéletlen és megnemélt érzelmeket és hangulatokat pótolja. Ennek ellenére lehet szórakoztató, persze.
A baj az, ha valaki ezeket komolyan veszi, túl komolyan, és olyat ír be a fórumra, hogy a fél életét itt töltötte. A fél életét tartalamtlan dologgal töltötte, de majd ha 70 évesen visszaemléxik, vagy elmeséli unokáinak a gyerekkorát akkor majd büszkén megemlítheti a HKK-t.
Igenis geci drága. Én 2500 Ft költök másfélhavonta a gitáromra (ennyibe kerül egy húrkészlet). Ha valaki azt mondja, hogy nem drága, annak nem tudok mit mondani, csak azt, hogy kösse föl magát. Idióták is mindenhol vannak, de nem mindegy, h mennyi van és h hol nézed őket. Más tapasztalataink vannak, ezen a részén értelmetlen a vita.
 
Ezt is leírtam a hsz-emben, csak úgy mellékesen meg akarom jegyezni. Csak nem tértem ki rá részletesen hanem egy cikkre hivatkoztam.
 
  ... | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.