Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Raia előtt
Küldd el képeslapként!
Raia, a Napisten követői a jóság teljes elkötelezettjei. Messziről megérzik a gonoszt. Oltáraik a felkelő napot szimbolizálják, szívük az örök jóakarás lángjával ég.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-27 09:15:28 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Foggalmmamm sincccss. Hívd föl Beholderéket, meg fogják mondani. Talán azt a beállítást használják, amivel az egyéb fordulóidat kapod? De ez csak kósza ötlet. Inkább csörögj rájuk.
 
Például ha mondjuk H 1 50-et írok.
 
Nem úgy értem... Hanem hogy akkor papíron, vagy digitálisan kapom a forcsit? Egyébkent ha jól tudom, a postai+netes forcsi 46 zseton...
 
Annyiba kerül mint a normál postai+e-mail forduló, tehát 37+28=65 zseton.
A H 1 [tárgy]-ra nem tudom mi történik, talán aranyért jelentkezel? Valószínűbbnek tartom, hogy hibaüzenetet kapsz és nincs jelentkezés.
 
Kösz az infót! És ahhoz, hogy a TF-talin megkapjam a fordulót papíron, de digtális formában is meglegyen, ahhoz mit kell beállítanom? H 1 [tárgy] 30-at, igaz? Az mennyi zsetonba kerül? Mint a sima postai+mailes forduló, vagy többe/kevesebbe? Ha simán H 1 [tárgy]-at adok meg, akkor hogy kapom az olimpai forcsit?
 
Ha olimpiára jelentkezel, valósznű, hogy elsül majd a DEM. Dee az nem tűnik el a normál fordulódban. Olimpián nem veszíthetsz tárgyat...
 
Na az én új e-mail címem: steironas@yahoo.co.uk. Ezt amúgy már elküldtem a listára, de ezek szerint biztosabb, ha ideírom. Én szintúgy tanácsot kérek: szerintetek jelentkezzek az olimpiára? Tudom, hogy én lennék az utolsó, azzal nincs gond, hanem egyetlenegy DEM-em van, és elég ciki lenne, ha besülne... Vagy a sima fordulóimban az ugyanúgy nem számít, mint a lő-, dobófegyverek???
 
Hát ilyen sem történt még velem!
Békésen meditáltam a jósda előtt, amikor jött Gizi a Hódító. Kedves mosolyú leány, kicsit kacérkodott velem, de nem álltam kötélnek. Hiába, az a fránya fejfájás... . Erre megkínált valami bódító itallal, majd iziben letepert a ott sarokban. Fijjug, engem itten megrőszakoltak!
Nem mondom, nem volt rossz bőr, de hát akkor is, így lerohanni egy védtelen pasit . Aki ráér, majd sajnáljon engem egy kicsit jó? Azért ne túlzottan
Most törhetem a fejem, hogy vállaljam-e az apaságot.
Nem elég, hogy az öcsémet pátyolgatom, most lenne még egy kölök is a nyakamon? Fura érzés...
 
A freemail már megint kidőlt a sorból, alig-alig kapok levelet. Aki tud, üzenjen itt privátban vagy a thury@amrk.hu-ra írjon.
 
Hát, ide csak annyit, hogy nagyon szépen köszönöm (a csöpögősebb változatot a levlistán olvashatjátok)!

Egyébként levelezőrendszert váltok, remélem, lesz aki beengedjen a levlistára (tényleg, ha engem nem tudtok beengedni, akkor Larát se, bakker)!

u.i.: Remélem nem haragszol a becenevedért ;-)))
 
Bocs, csak a jósdáig jutottam. Viszont kaptam a csodák kútjától 500 TP-t meg 2 bunthar bőrt. Ha jósda megfelel, akkor ott várlak. Nincs egy-egy fölösleges őndarabod, tatubőröd, surranókígyóbőröd?
 
Ma átbaktatok a fegyvermesterhez, azután elszunyókálok ott a sarokban. Majd ha megérkeztél, ébressz fel légyszíves.
 
Üdv Dalnokok!

Supersonic: igen, magas áron tetted fel! Azért licitáltam rá, mert más nem vitte volna el. És azért ennyit, nos, tudod, ha már lúd, legyen kövér!!!

Szakadár Lélek: örülök Neked, talán ezen a netes kapcsolaton keresztül végre felélszthetjük barátságunkat. Soha nem mondtam, de Ti együtt (Krisz, Greg, Laci) vagytok a LEG. Most lehet meghatódni

Bal Dahin: pontos helyet beszéljünk meg, mondjuk a fegyvermester Wargpinban...

És mindenkinek: meckanor, APOKALIPSZIS bátyja, hamarosan átúszik. Jövő héten ellátogat párszor Wargpinba iszogatni egy utolsót a cimboráival... Szívesen látlak Titeket is!
gut
 
Húha, tényleg, most láttam az aukciót. És én még attól féltem, hogy túl magas áron tettem fel, és nem fog senki licitálni rá. ;-))) Üdv neked, Szakadár, örülök, hogy internetes körünkben is üdvözölhetlek! E-mail címed van? A levlistára föliratkoztál már? Ha nem, tedd meg gyorsan! Esetleg egy jó e-mail postafiókot is tudnék ajánlani, ha gondolod!
 
Hmm... úgy látom Meckanor úr nem ismeri a kis összeg fogalmát. Steironas barátom, akarod-nem akarod, most gazdag leszel és punktum. A pénz miatt ne fájjon a fejed, amint elkezdesz varázslatokat és harcművészetet tanulni, ez a pénz pillanatok el fog úszni. Szerintem tekintsd úgy, mint tandíj-hozzájárulást a különböző iskolákba.
 
Dalnokok, betegek vagytok

csak így tovább!!!!
 
ha-ha .Mindig is tudtam,hogy a törpék kapzsik
 
Hát, Te sem lépsz sűrűbben mint én...
A KT száma 9143.
Figyelj, miért kell 1000 arany ahhoz, hogy egy tündével tegeződj? Ennyire rátarti népség? Tegeződj velem! Az teljesen ingyen van
 
lehet,hogy lesz egy tünde tegezem.Dalnokok szurkoljatok nekem.(Már 1000 aranyam van benne) amúgy mennyi most a dalnokok száma?
 
Üdv dalnok!furcsa neten játszani.Nekem még nagyon szokatlan.Bakker nem is tudtam,hogy Laraxior 70.fordulós.
 
Üdv Próféta!

Azért nem kellene ilyen halál komolyan venni a dolgokat
Mintha már találkoztunk volna és akkor nem voltál ilyen agresszív. Különben is, nem lesz ott semmi hittérítés, meg sírgyalázás. Nem hinném, hogy bármelyikünk istene felháborodna a dolog miatt.
Elvégre zenélni megyek be, szívesen látok ott mindenkit, élőket és holtakat egyaránt. Legfeljebb, ha úgy látom, hogy nem túl úri társaság, akkor nem megyek oda többet.
Majd szólok, ha megyek, hozhatsz másokat is. Én zenélek nektek, utána egy éppen nem foglalt szarkofág fedelén lenyomhatunk egy szkanderpartit. Utána kórust alakítunk és hajnalig csontzenélünk a csillagok meghitt fényénél. Hajnalban mindenki elmorzsol egy meghatott könycseppet a szeme sarkában (a csontvázaktól természetesen ezt nem várom el), szippant még egyet az üdítő illatú mákrózsa virágából, majd ki-ki mehet útjára.

Amúgy szerintem ne akarj verekedni, egyrészt tök fölösleges izgatnod magad miattam, másrészt, ha nagyon agresszívek lesztek, elbújok előletek és beülök pár jobb koponyával pókerezni egy csendes kriptasarokba.

A kérdésemre mindazonáltal nem válaszoltál teljesen: azt már tudom, hogy a képembe mászik minden Leah-pap, akivel ott összefutok, de azon túl mi lesz? permanensen csökkennek a tulajdonságaim? Hetekig rémálmaim lesznek?

Bal Dahin
 
Üdv Szakadár!

Jelenléted Lelkesít minket! A jövőben állandóan számíthatunk itt Rád, vagy ahogy Meckanorra, aki szegény, nagyon gépfüggő?
 
Üdvözlet minden dalnoknak!Laraxior vagyok (valaki lefoglalta eszt a nevet )Kb6hónap után gondoltam kiprobálom eszt a netes dolgot.további jó játékot mindnkinek!
 
Nem fogsz túl jól aludni.
Viszont,ha jelzed mikor mész,akkor tuti,hogy egyáltalán nem fogsz aludni.
Ne gyalázd meg a Sirokat romlott istened jelenlétével!
Swapo Ric,örökös nyugati Próféta
 
Lehet, hogy már valahol föltettem ezt a kérdést, de nem tudja valamelyikőtök, hogy mi történik, ha Elenios-pap létemre beballagok a Pusztulás Sírjai nevű képződménybe egy kis éjszakai pihenőre?
Az enciklopédiáját elolvastam, de annál valami részletesebb információra vágyom.
Úgy tervezem, hogy tartok a sok unatkozó élőholtnak egy dobszolót majd egy éjszakai furulyakoncertet. A kapu fölé pedig új felirat kerülhetne: "Kedélyes Hullaház. Esténként ropogós csontzene Bal Dahinnal és a Skeleton Big Band-del".
 
Ja ja, már GN fórumon is reklamáltam, hogy mivan, senki a levlista felé se néz, tiszta "mák", hogy most küldtem a novellámat, valszeg mire mindenki újra a levlista felé néz, simán kiadják a "delete all"-t a leveleikre! Örülök, hogy legalább te gépközelben vagy ilyenkor is!
 
Kedves Tar-Palantir JR., kedves Fekete Lótusz!
Házasságotokhoz gratulálok és sok boldogságot kívánjak. Ebből az alkalomból hadd mondjam el itt nyilvánosan azt a beszédet, amit a szertartás részeként ott a főtéren akartam mondani:

Kedves Ifjú Pár, Tisztelt Vendégsereg!

Örömmel látom, hogy ismét bővült Ghalla házaspárjainak sora. A vőlegény barátjaként külön megtiszteltetés számomra, hogy én adhatom össze élete leendő párjával. Az itt megjelent Tar-Palantir JR. és a szende Fekete Lótusz a mai naptól jóban-rosszban, de remélhetőleg inkább minden jóban egy pár lesznek.

Tartsatok ki egymás mellett, ételben-italban sose szenvedjetek hiányt, céljaitok megvalósításához mindig legyen elég pénzetek. Vállt vállnak vetve küzdjetek egymásért, ha úgy hozza a sors. Legyetek erősek és elszántak, ellenségeiteket tartsátok távol magatoktól és ha az alávaló orgyilkosok a mégis a közeletekbe férkőznének, győzzétek le mindet. A győztes csaták után legyen nyugodt és békés az álmotok, ne zavarják lidérces képek. Mindig érezzétek és tudjátok, hogy, merre jár a másik, úgy mintha kristálygömbben látnátok.
Mindezek jelképeként fogadjátok el kezemből az ételt, a vizet, az aranyat, a dobónyilakat, az orgyilkos tőrt és az álomport.
Ha gyereket is akartok, ám tegyétek, de tudnotok kell: a gyereknevelés nem csak heje-huja és dínom-dánom. Amikor gyereketek az idegeitekre fog menni, ne engem szidjatok, én csak összeadtalak benneteket.

Kedves Tar-Palantír JR., kedves Fekete Lótusz!
Én, Bal Dahin, Elenios papja, ezennel házastársaknak nyilvánítalak benneteket az összes istenek színe előtt, és elsőként kívánok sok boldogságot Nektek.

Tisztelt Vendégek!
Kérlek, Ti is gratuláljatok az ifjú párnak és aki teheti apróbb -nem kellemetlenkedő!- ajándékkal köszöntse őket.
Most pedig ki-ki menjen békével útjára, ajánlom mindenki szíves figyelmébe itt a főtéren a kiváló sörsátrat és kicsit odébb délnyugatra a nem kevésbé kiváló fogadót.

Bal Dahin
 
Megjöttek a legújabb hírek:

"Táborozásod alatt különleges dolog történt. Tar-Palantir JR. és Fekete Lótusz elhatározták, hogy egybekelnek, és az esküvői szertartás itt zajlott le, Gizi a Hódító vezetésével! A menyasszony saját varrású esküvői ruhát visel, a ruhát és haját a vadon ezernyi színét viselő virág díszíti, gyönyörűvé téve az amúgy is csinos leányt. A délceg vőlegény ez alkalommal páncélja helyett finom szövésű kelmét visel, haja tisztán és ápoltan csillog, és büszkén hordja legnemesebb trófeáit. Elenios papja megköszörüli torkát, és megkezdődik a szertartás. - Gyermekeim, azért gyűltünk ma itt össze, hogy tanúi lehessünk eme két ifjú egybekelésének. Tar-Palantir JR., a vadon nemes vándora összeköti ma sorsát az erdők szépséges leányával, kinek neve Fekete Lótusz. Elenios istennő örömmel látja, hogy a hűség kötelékével akarjátok szerelmeteket megpecsételni. - Ezzel felemel egy bársonykendőt. - A házasság bilincse édes kötelék, amely összekapcsol benneteket a sírig - közben Gizi a Hódító a két ifjú kezén átveti a bársonykendőt. - Mondd, Tar-Palantir JR., akarod-e feleségedül eme ifjú leányzót? - Igen. - mondja a fiú határozottan. - És te, leányom, Fekete Lótusz, akarod e hitvesedül ezt a férfit? - Igen! - mondja elpirulva a leány. - Az ígéret, amit egymásnak tesztek, szív ígérete, záloga pedig a karikagyűrű, amelyet egymás ujjára húztok. - Ekkor Tar-Palantir JR. és Fekete Lótusz elővesznek egy-egy aranygyűrűt, és rácsúsztatják párjuk ujjára. A pap felelemi kezét, és zengő hangon így szól. - Eleniostól kapott hatalmamnál fogva, ezennel házastársaknak nyilvánítalak benneteket! Mostantól összetartoztok, amíg a halál el nem választ! Most pedig csókoljátok meg egymást. - mosolyodik el Gizi a Hódító. Magad is mosolyogni kezdesz, amint látod, mily szeretettel ölelik egymást a fiatalok. A többi jelenlévő kalandozóval együtt éljenezni kezdesz. A rövid szertartást vidám eszem-iszom, tánc követi, amelyre természetesen te is meghívást kapsz."

Úgy látom, hogy a lázas előkészületek közben elfelejtettek szólni, hogy mégsem én tartom az esküvőt. Nem gond, mert legalább világot láttam és még Meckanorral is összefutottam, akit időtlen idők óta nem láttam. Meckanor barátom, azért a fogadóba nézz be egy sörre, ha számos teendőd engedi!
 
Szervusz!

Az erszényemre nyugodtan nézz rá, ha "ujjgyakorlatra" van szükséged, már ha fogadóban lehet így "gyakorolni". Gondolom, az nem buli, ha a pénzemet szerencsejátékon nyered el?

Bal Dahin
 
Üdv !
Az erszényedre szívesen rányúlnék lehet,hogy arra nézek !

Waron 'Da Hull
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.