Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Vérhörgő Mamulut
Küldd el képeslapként!
Vérhörgő Mamulut a Túlélők Földjének egyik nagyhatalmú alakváltó kalandozója. Sokak szerint ezt annak köszönheti, hogy pályája kezdetén rengeteg, pénzért felvásárolt, élő rabszolgát mészárolt le, csupán gyakorlásképpen...
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-27 07:58:56 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-04-27 07:59:04 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-04-27 07:59:11 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
ef 12 energia fejlesztése 12
Egy parányi tégla berakásával te is hozzájárulsz a KT új tudati képességének kifejlesztéséhez: tudati energiát ölsz a fejlesztésbe. [-6 TU.] A befejezéshez még 280 TU szükséges. Erőd TF-elődött. [60 pontot használtál fel, van még 0.]
 
Beszélj Matulával vagy Melkorral a BEAJánlásról, és beizzítom Lipszis Apókát a BEENgedéshez.
 
Üdv!

Na ERKI parancs megvolt. Megvárom míg a JV visszaírja a negatív módosítókat. (-14 max ép. -1 iq stb.) Addig nem lépek míg nincs visszaírva. Remélem még a héten meglesz és pénteken délután már minden rendben lesz. Aztán máris nyomaton a TU-kat a képességbe.
 
Dalnokok!

Kész a hatalom rúnája, amellyel fölös varázsenergiánkat tudat energiává változtathatjuk, meggyorsítva az újabb fejlesztést. Szép munka volt
 
Hi!

Itt Melkor az új tag bejelentkezik! Holnaptól, ha minden jól megy ezerrel nekiállok fejleszteni az új képességbe! Vigyünk életet a TF-be :-)

Levlistára fel!

M.
 
No feleim!

Ha már ilyen aktívak vagytok és csak úgy buzog Bennetek a tettvágy, hát íme legújabb híreink:
Nemsokára kész a 3. képesség (mágia rúnája), utána 4. képességnek előrevesszük a kasztroplanáris elsőkötelezőakármicsoda képességet, hogy végre nagyobb távolságra is működjön a tárgyátadás.
Új tagunk is lesz Melkor személyében, tessék felmászni a levelezőlistára és megtudni mire van szüksége, mert az én tárgykészleteim sem végtelenek.

Bal Dahin
 
Ismét túl egy Olimpián...
Mivel a Dalnokok nagy része eltűnt a Homályban, ezért most csak kicsi de annál ütőképesebb csapattal képviseltettük magunkat, kiegészítve immáron állandóvá váló tettestársunkkal Pterois-szal.
A Dalnokok Házibajnoksága a gyakorlóteremben dúló mágikus viharok miatt most elmaradt, pontosabban fura eredményeket hozott. Az ügyben ki fogom kérni a olimpiai szervezők véleményét.
Csapatverseny: IV. hely, Alanori íjászverseny, Beholder Kód V.: 5. idővel, és tombola. Steironas végre nyert és én is újra bebögrésültem.
Az Olimpián kapott tudapontoknak köszönhetően kézzelfogható közelségbe került a következő tudati képesség (eddig van a gyógyító totem és a fejlesztés gyümölcse). Bár legutóbb az isteni kapcsolatban maradtunk én mégis kérem, hogy vegyük előre a kasztroplanáris kiteljesedést, mivel egyre nehezebb a tárgyátadások megszervezése.

Bal Dahin
 
Sajnálom fiatalember, de szavait sajnos nem tudom megfelelő kontextusba helyezni, de az Ön által emlegetett dolgokat, lévén megszenteltek, egyházi vonalon javaslom keresni. Az alvilág még inkább az ő kompetenciájuk, de ebben az esetben nagyon óvatosan járjon el és legelőször képzett teológussal konzultáljon, mert ez igen ingoványos terület. Ami a kulcsot illeti, azt tudom, hogy bizonyos Péternél van egy, de az Ön helyében még nem sietnék értekezni Vele. Az pedig, hogy mindez milyen relációban realizálódik az internettel, végképp meghaladja az én csekély tudásom dimenzióit.
Amennyiben tudtam segíteni, nagyon örülök. Ha ez nem volt elegendő, akkor kérem keresse föl az erre szakosodott kezelőorvosát, gyógyszerészét, honlapokat, építsen ki interperszonális relációkat és realizálja azokat. Tevékenysége során legyen szíves messzemenően figyelmet fordítani a törvényi előírásokkal történő intertextuális összehangolódásra.
 
Kisbarátom!

1. Illegális módon kódot kérni netes fórumon, ej-ej... Rendőr bácsik az IP címed alapján egy héten belül azonosítanak. Mész a sittre!!!!
2. Ez NEM az a fórum, ahol ilyen dolgokat kellene hírdetni. OK, hogy a kis buksidban HOMÁLY uralkodik, de ezek itt a Homály Dalnokai, nem a Homályfejű Illegal leendő börtöntöltetlékek. Oks?
 
Figyu valaki pls tudna küldeni erre az Email-ra Sacred cdkeyt, és Sacred underworld keyt??? plsplspls nagyon kellene ahoz hogy tudjak multiplayerben játszani interneten... plsplspls küldjön valaki...


: Akyplus@hotmail.com
 
Én csinálom, Givangel megáldja, Te meg győzől vele. Aggódj nyugodtan, valamit kitalálok. Hmhm. Varkaudar pálinka sorozatvető? Áhh, a Jégmágusok immunisak rá. Mindegy, van egy fél évem gondolkodni.
 
Így van, volt olyan ellenfelem, aki kettővel kevesebb támadást tudott leadni a távfegyverével, annyira berosált a gyilkos praittya és a kerek kő láttán ,-)) (valami góliátnak hívták ,-) Jól eldugtam a parittyát, nehogy valami rusnya állat leköpje ragasztóval vagy dezintegrálja, ha átúsztál keletre, megkapod ,-) Mindensetre megfontolandó, hogy jövőre esetleg valami extrém fegyverrel induljak, melyet szintén Szent Bal Dahin áldott meg, és a hozzá tartozó fegyveres szakértelmem egy számjegyű (mondjuk valami jó kis vágófegyverrel, egy gyilkos csontszabélyával). De meglepődnék rajta, ha legkésőbb november elején nem jelentkeznél valami extra olimpiai fegyver-ajánlattal ;-)))

(sajnálom, hogy a Sötét Nagyúr kártyajátékból kimaradtam idióta programok miatt, mint pl Cras-sel gyömbér-ivászat, stb ;-), de télen ne hagyjatok meglógni ;-)
 
Te vagy az első, aki kifejezetten az általam készített fegyverrel indult az Olimpián. Te egészen az ötödik kategóriáig elverekedted magad, ott abszolút kuriózum lehettél a parittyával és a kerek kővel. Szerintem ketten voltunk az egész Olimpián, akik ezt használtuk. Büszke vagyok Rád, Csigusz és köszönöm.
Ha szeretnéd visszaadni, ám tedd, jövőre kitalálok Neked valami még hatékonyabbat.

Üdv:

Bal Dahin
 
Aaahhhh a sok hüje ööö akarom mondani fontos és remek program miatt kimaradtam a társasjátékból... Viszont szeretném visszavinni a parittyát, Mr. Bal Dahin vevőszolgálati pultos úr, nem jött be (ahogy számoltam, ha nem parittyával, hanem moa stuki + gránátlövedékkel indulok, az első hatban vagyok ) Persze nem vagyoxomorú, mert mi van, ha véletlenül fejbe puffantom magamat vele ;-)))
Grat a bronzhoz ;-)
 
Megint ketten voltunk Péterrel, de ismét velünk volt a nádszálkarcsú Pterois és az Activityn egy negyedik tagunk is lett. Activity, Izom-Agy, Alanori Íjászverseny, Kódfejtés (igeeen!). Végül társasjáték hármasban. Ez a "Hogyan kerüljük el a Sötét Nagyúr haragját?" c. társasjáték valami elképesztően jó móka . Fontolóra vettem a beszerzését.
**********
Az Olimpián nagy sikert értünk el:
"Az első kategória ... . A harmadik helyezett, Gumi Rudi, barna hajú, zöld szemű alakváltó férfi (ez te vagy!) is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy fenőkő (ld. enc.) és 50 arany.". Novemberben szabad felülmúlni...
...
30. Bőrzekés Balin
34. Bal Dahin
**********
A Homály Dalnokainak IV. Házibajnoksága a III.-hoz hasonlóan igen szűk körű volt.
A párviadalok:

Rudolf - Bőrzekés Balin. 219:4
Rudolf - Bal Dahin. 317 : 29
Bal Dahin - Bőrzekés Balin. 99 : 113
Bal Dahin - Wargpini Rudolf. 39 : 319
Bőrzekés Balin - Bal Dahin. 118 : 84
Bőrzekés Balin - Wargpini Rudolf. 0 : 204

A végeredmény:
I. Wargpini Rudolf. 4 győzelem. 1059 : 72
II. Bőrzekés Balin. 2 győzelem, 2 vereség. 235 : 606
III. Bal Dahin. 4 vereség. 251 : 867

Újból Wargpini Rudolf a Homály Pengedalnoka, de nem bánnám, ha ezt az eredményt novemberben egy tucat Dalnokkal megküzdve érhetné el.
 
Fele- és egész barátaim!
Íme Bal Dahin vándor kovácsműhelyének mai kínálata a Dalnokok számára:
2 db #11 csontkés
4 db #64 csontszablya
1 db #9 bunkósbot
1 db #123 göcsörtös bunkó
3 db #18 parittya
14 db #23 mérgezett tüske
16 db #131 ubuk tüske
1 db #188 mérgezett ubuk dobónyíl
2 db #88 bronzsisak
2 db #406 réz fejpánt
1 db #72 rézsisak
3 db #49 kígyóbőr kesztyű
1 db #192 gyöngysor
1 db #278 umbatari karkötő
3 db #147 hebrencs csapda
30 db #2 étel
1 db #243 nyílcsapda
1 db #242 tüskecsapda

Ezek a fölös készletek már meglehetősen megtöltötték a hátizsákomat, így ha két hétig nem jelentkezik rá egy Dalnok sem, az egészet viszem az Aukcióra. Most Shaddar mellett ácsorgok, oda lehet jönni az áruért, netán tudatkinézissel vagy Aukción keresztül tudom átadni.
 
Bal Dahin mozgó vegyesboltjának ehavi kínálata a T. tagság számára:
1 db pszí kő és 1 db Ramirez feszítővasa, jelenleg mindekettő bankszéfben.
előkészületben egy illatos rózsaszál is.
 
És ha már ennyire belejöttem az írásba:
Elkezdtük a harmadik tudati képességünk fejlesztését.
Emlékeztetőül az első kettő:
1. Gyógyító totem
2. Fejlesztés gyümülcse
Mindenki kapja össze magát és írja meg a levlistára vagy ide, hogy szerinte mi legyen a következő képességünk és milyen elv szerint fejlesszük a későbbi képességeinket.
Az olimpián megtartott Apokalipszis-Bal Dahin-Don Kermorwan-Matula kupaktanácskozás eredményét a levlistán közlöm.
 
Ismét túl egy Olimpián és egy Házibajnokságon...

A Homály Dalnokai II. házibajnokságának győztese ismét Don Kermorwan, így továbbra is ő viseli a Homály Pengedalnoka címet. Ősszel már nem lehet ennyire biztos a győzelemben, mert Matula öles léptekkel fejlődik.
A teljes végeredmény:
I. Don Kermorwan. 6 győzelem, 1716 : 617 sebzés
II. Matula. 4 győzelem - 2 vereség, 1515 : 915 sebzés
III. Wargpini Rudolf. 2 győzelem - 4 vereség, 852 : 1006 sebzés
IV. Bal Dahin. 6 vereség, 124 : 1458 sebzés

A Házibajnokság előrevetítette az Olimpiai szereplést is, eredményeinket tekintve a sorrend nem változott.
Sajnos csak négyen indultunk a küzdelmekben, de novemberhez képest javítottunk egy keveset az összeredményünkön.

II. kategória "tapasztaltak"
10. Don Kermorwan
20. Matula

I. kategória "kezdők"
6. Wargpini Rudolf
34. Bal Dahin

Rudolf csak egy vereséggel csúszott le a dobogóról, úgy, hogy egy kivételével legyőzte az előtte végzetteket. Novemberben remélhetőleg már dobogós esélyekkel indulhat.

Bal Dahin
 
Ismét túl egy találkozón...

Sajnálom, hogy nem volt itt mindenki, de ezt már megbeszéltük, a többieknek nem volt választási lehetőségük.
Viktor, Gut, Greg, köszönöm a mulatságot. A Beholder Kód jókora fejfájást okozott, de csakazértis megfejtettük. A hab a tortán, hogy a befizetéstől kifele jövet ott nevetett rám az ablakban egy szép kék Kincsvadászat boríték, benne egy ingyenfordulóval. Hogy a sok arra járónak nem bökte ki a szemét ?? )

TLaci
 
Minden kommentár nélkül:
Előző fordulóm végén ráleltem az oldás varázslatra, de nem volt egy csepp spirituszom sem.
Mostani fordulómban a második lépésnél lett két csepp spirituszom. A harmadig lépésnél összeragasztották az egyetlen sullár hólyagomat.
(
Wargpini Rudolf
 
Kemény hely ez a labirintus. Ezek a dögök már a tenyeremből esznek. Meg a lábszáramból és a felkaromból is...
Elég alaposan összecsócsáltak, most nagyon rámfér a pihenő.

Bal Dahin
 
Kaja nem kell. A pia jöhet. Monnyuk 4-5 flaska vark.pálinka ... ;)

Matula
 
Hát ezt most olvastam!!! )) nagyon lol!!!
 
Na picinyeim!

A levlistán elhangzottakon túl tornagyakorlatok minden Dalnoknak:
- elmebeli és mozgáskoordináció
- hogyan NE változzunk át

Ha ebben a hónapban is elbukjuk a közös megmozdulást, akkor az egész banda megy Matula Kiképzőtiszt Úrhoz akadályversenyre és térképolvasásra.
Mindenki háromnapi élelmet, italt és fejfájáscsillapítót visz magával ...
Matulának.
Még mindig nem tudom, hogy kicsit nevessek magunkon vagy nagyon? A Homály Dalnokai a lehető legtalálóbb név ránk, de hogy ennyire??

Bal Dahin
 
Üdvözlet Mindenkinek!

1,kellemes .......... (ünnep)
2,Januártól lépek,mind a 3karival
3,LEPOZOTT egy :vörös, hosszú hajú, zöld szemű elf férfival. A bőre sötétebb az átlagosnál. Raia főpap-jelöltje.Ha k az egész Túlélők földjét étmasírozom és lepofozom azt a (píííí) és a (pííí) anyukáját az a (píííí) szóval januárban mindenki számíthat a lepofozott) Halállovagra, A sivatagban napozó Laraxiorra,A kincsekre éhes (charadin hívő) Árnyékra

4:Külön köszönet Gutinak a karácsonyi ajándékért (Sokat lökött a kedvemen)
5:Köszönöm Laci a levelet és az ajándékot (ez színtén segített)
6:Megtaposom azt a ROHADÉKOT
 
Ebből 3000 arany egy jó nagy tévedés volt, tegnap meg is szabadítottak tőle. Megnézhettem volna, hogy ennyit semmiképpen sem nyerhettem volna kvízen, akkor idejében föltűnt volna a dolog. Tiszta szerencse, hogy nem Aukcióztam el. Na mindegy. (
Januárban csakazértis kiadok a JV-re egy V 20 50 3000 parancsot. Legföljebb nem jön be. ) Akkor meg küldök neki a fehérbérci futárral egy szívszőr-borotvát (#3867. tárgy) ))

Bal Dahin

Mindenesetre békés karácsonyt és újesztendőt minden Dalnoknak, meg aki csak erre jár.

Thúry Laci
 
Üdv Laraxior és a többiek!

Örülünk, hogy erre jártál, vigyázz magadra és gondolunk Rád, ahogy bírunk. Te meg lépj, ahogy bírsz. Most szervezünk februárra egy Társas Kalandot Fehérbérctől délre egy troll feneke alá. Márciusra egy közös labirintus nézegetést nem messze ugyanonnan a sivatagban, feltéve, hogy lesz elég fűszertartónk.
 
Üdvözlet Dalnokok!

Látom éldegéltek gondoltam írkálok valamit elvégre
ide tartozom.Sajnálom hogy kihagytam a talit(meg a júniusit),de rengeteg volt a dolgom (aludtam) .Amúgy Guti is tudja mennyire lefoglalt vagyok.....Na megyek aludni mert korán k kelnem.

Legyetek jók!

pá-pá
 
Ez volt az eddigi legeredményesebb TF találkozóm. 3 cirkuszi pergamen, 8000 arany, +10 max Ép, 4 ingyenforduló, dedikált Goldenlane könyv, további könyvek, kártyák, tollak.
Csapatkvíz, kódfejtés és rulett mindenekfelett! Péter, Greg, Gut, jövőre is éljen a csapatmunka!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.