Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Árnytündér valóság
Küldd el képeslapként!
Az éjfekete köntösben járó, csuklyát viselő, arctalan lények uruk, a halál istene által adott küldetéssel érkeztek földünkre: minden árnytündér kiirtásának szent céljával. Azonban hamar rá kellett ébredniük: az árnytündérek hatalma túl nagy, és már nem az ő erejükhöz fogható. Mivel küldetésük teljesítése nélkül Leah szolgái nem térhettek vissza a túlvilágra urukhoz, egyhangú életüket továbbra is az utukba sodródó kalandozólelkek likvidálásával mulatják.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-28 08:07:24 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Én pl nem ütök 1000 felett...sőt! 500 felett se. Viszont aki már e körül üt annak bőven elég volt a régi vámpiri is.
Ha mindenféle jó jellemü,, meg magát természetvédőnek nevező emberke nem vámpirizálná höüjére a fejét mindenből ami mozog, akkor azt mondanám oké. Viszont egy nekro had értsen jobban az ilyemihez , mint egy raia hívő...nem?
 
Re!

na szal az imádsággól TF elődik a szerencse....ez oké. Elismerem táp. Sheran vagy Tharr pl ugyanúgy elmondhatja ezt nemde?
Persze vannak táp sebző varázslataink. pl P végzet. Nyugodtan megveheted martianból...
1. varázslatom a vámpiri! WOW! akkor úgyis annyi vp-m volt, hogy boldog boldogtalanra azt lőttem!
a többi isten aki megadja alapból, se nagyon hátráltatja ezt a varázslatot.
Sötét Ceremónia. Van fogalmad pl a téfea agy áráról? Itt egy átlag karaktert nézz. Nem mindenki tudja ezt megfizetni. Utána persze ez még sok manakrnyót is igényel.
Fegyverek. Én pl pont vámpírkardal mászkálok. 15kg, nem ad semmi extra spellt. A többi fegyverben igazad van, bár a végítélet elég durvának tünik....
A vámpiri szerepjátékos spell, csak anno kisirtak hogy a gonoszok ezzel milyen táposak, be lett téve a többieknek is, ma meg már alap, mert így vannak tervezve a szörnyek.
MI abban a szerepjátékos táp, ha leszívok egy mezőt sivataggá? Faszán fog ott müködni az életszívás, és az IM-re szörny is érdekesen fog müködni....
Köüldik. oké neked van a baaszsakodás a szopókövekkel. Nekem cserében vabn: Lopj hebrencscsapdát, látogass meg birodalmamban(ami sztem a leggenyább küldi ami létezik),és még van 1-2 aminek te is örülnél ha megkapnád.
Lehet hogy az élboly ebből a 4 istenből áll, de ez nem jelenti azt, hogy ez a felállás az eglész TF re igaz.
 
Sheran cserepe: Mit is tud pontosan ez a tagy, ki hasznalhatja?
 
A hülyeség ennek az ellenkezőjét állítani :P.
 
hmm, nem egy életbiztosítás ilyen hülyeségeket mondani
 
Raia leghitványbb szolgája szolt belőled
 
Dornodonnak? Annak a kis mágustanoncnak, akinek lövése sincs a tűzmágia valódi mivoltáról?
 
igen, kéne egy olyan tárgy dornodonnak hogy pl minden tűzvarázslata mindig működik, akkor is ha a szörny immunis rá vagy védelmet húz fel ellene, az sem lenne ezzel azonos súlyú
 
szerintem a vadászkés szerepjátékos tárgy, s mint ilyen, nem megvetendő. én is 5 körig kreáltam a hattyútoll vánkoshoz a tollat, erőforrást nem sajnálva, mert úgy gondoltam hogy a női karakteremnek ez KELL.

visszatérva a késre: a kaja felesleget beb*szod bankba, jól jön az majd SFen ha éhezel vagy 220on boadhun csapáshoz.
 
Az az 50hp nagyon is sok, előbb utóbb mindenki fixen 1000 felett üt, már én is jóval meghaladtam ezt a határt... Amúgy nem sajnálom tőlük, csak magamtól sajnálom hogy nekem nem elérhető Igy utólag viszont bánom hogy nem adtam be olyan tárgyat ami pl 1 öv slotot nyaklánc vagy karkötő slottá konvertál )) (nyilván akkor csak ősgömbbel lehetne 1 övet is hordani, de a nyalkánc vagy karkötő slot értékesebb úgyis...)
 
Kaleidoszkóp: tipikus válasz: próbáld ki . Még nem tudom mit mondjak erre...

Gyémánt okuláré: kb. semmi értelmét nem látom. A fürkésző szemeket bárki felrakathatja magának az Ördögi Körnél. A felderítések meg igen ritkán nőnek meg 34-re, mert a 24 feletti rész sokszor gyorsan elmúlik pár csatamező után.


Kaleidoszpók: elmondhatnám, milyen paraméterekkel adtuk be de fent van a GNen asszem az Erdauinban, másrészt biztos megváltoztatták. Szerepjátékosnak minősíteném.

Okuláré: nekem még mindig 30 felett van a felderítésem, szerintem az emberek nagyrésze a thargodan és draki csatamezők között NEM csatamezőzik. Thargodan táborozni nem mindenki szokott - ahogy én is alig tettem. Tehát van egy igen hosszú időszak amíg simán van 30+ felderítésed. Na most a fürkésző szemek 90%-ra növeli a megtalálási esélyt, ami SZAR. Amikor 6-7 lövedéket dobsz amit csak 90%-kal találsz meg akkor átlag 0.6 - 0.7 lövedék veszik el csatánként HA nem koccolsz le. Egy 20 csatás unalmas körben ez 12-14 lövedék. Aki ezt bírja tvp-vel az nem normális. Igen, a 220as csillaglövedékre és társaira gondolok, amik használhatóak lennének 99%-os megtalálási eséllyel. Ezzel a tárggyal használhatóak is lesznek amíg van 34+ felderítésed. Aki azt gondolja, hogy ennek a fürkésző szemek alternatívája, az gondolja át megint.
 
Végülis Te bennfentes vagy picit,nem?
picit sem. igaz hogy 10 éve játszok, de tudom hogy a játékvezetés nem kedvel de sosem mondtam hogy nem objektívak, és ez most is áll. biztos nem pofára válogatták be az ötleteket, ha az enyimek is bejutottak )
 
IMre szerencsét TF-el
2féle %-os sebzője is van (igaz, mind2 halál alapú)
1. varázslata a vámpirizáció
SF-en tud szerezni vámpírvért
Sötét ceremónia miatt eleve nagyobb a maxépjük (igaz, ez nem kevés pénz és rákészülés, de megoldható)
És akkor még nem beszéltünk a csak gonoszok által használható tárgyakról, amik messze überelik a csak jók által használhatóakat (1 kivétel: vámpírkard vs. Démonölő, utóbbi viszont 8 forduló gürcölés és még csak nem is átadható).

Ezek nagyrésze igaz Dornira is, részben chd-ra is, de az IMre szerencse TF asszem elég nagy táp (Weaselnek se hiszem, hogy pusztán szerepjátékos okokból van a legnagyobb papi rangja, gondolom közrejátszott az is, hogy közben elszáll a szerencséje is).
1000 sebzésenként 50 ép azért sok...gondolj csak bele, magasabb szinten egy harci kör alatt ennek 2-3xosát sebzik, tehát a +ép is ennek a 2-3xosa. Magyarul nem elég, hogy a nekrocsók maxép fölött is rendesen gyógyít 150%-ig, még a vámpirizáció is meg van dobva.
Ha mindenki használhatná, akkor meg kapna a szar egy pofont, mert az kicsit érdekes, hogy minden isten híve Leah szövegeit olvasgatja, hogy táposabb legyen.
A vámpirizáció NEM szerepjátékos spell, így az SEM szerepjátékos, ami azt erősíti.
És van egy "szerepjátékos tápja is": ő le tud szívni egy mezőt sivataggá, amit viszont már nem tud a Sheran hívő felöntözni.
Azzal meg ne gyere, hogy húdenehéz küldetései vannak, a problémásabb küldetéseket Miklós egyszerűbbé tette, vagy némi szervezéssel meg lehet oldani. Ami maradt neki nehéz küldetés, annak megvan a párja a többi istennél is (mondj pl. még egy istent Raian kívül, amelyiknek 4 olyan küldetése van, ami miatt szopókövet kell magadnál tarts?).

És mondom mindezt úgy, hogy lesz egy Leahos tolvaj karakterem is...nekem kicsit más az értékítéletem, mivel látom a másik oldalt is, és azt kell mondjam, hogy a jók és Fairlight hívei fényévekkel gyengébbek a többieknél, ahol az élboly egyértelműen a Tharr, Leah, Sheran, Chara-din négyes.
 
Vadászkés:
vegyük figyelembe azt,hogy ugye nyugaton vagyunk,nem tud minden karakter a 30.fordulójától korgó gyomor huss!-t nyomni fordulónként...
Szerintem jó kis ötlet,főleg pl.nehogy már egy hülye tompa kis kődarabbal vagdossam a szörnyikéket miszlikbe a komponenst keresve...
 
Nekem tetszik a vadaszkes... absz nem jo semmire, viszont maga a targy tetszik, de nagyon... nincs kizarva, hogy minden karimnak csinalok 1-t brahibol...

Tekercsre nem reagalok, mert mint Leah hivo erosen reszrehajlok...

Tobbi targy nem igazan fogott meg... viragcsereppel a tokom fog jarklni... akkor rogton egy hattyutoll vankosra teszem az ustben fortyogo halaszle melle... hogy is ne
 
Reagálás:

Leah titkos tekercse: Komolyan nerm értem miért sajnálod azt az 5% ot. 1000 sebzésnél ez +50HP. WOW!!! Viszont így lett egy kis "szerepjáték" Leahnál, hogy jobban vámpirizál...elvégre nekromanta vagy mi a szösz. Szerintem ha úgy került volna be, hogy mki használhatja, akkor a játékosok 95%a szerint egy húdefaxa tárgy lenne.
Mellesleg kifejtenéd mitől olyan táposak a Leah hívők?
(Pls ne az üstököskkel gyere)
 
Szubjektív vélemény az eddig ismert tárgyakról:

Leah titkos tekercse: úgy ahogy van kib*sznám a kukába, se nem szerepjátékos, se nem hiánypótló, újabb erősítés a Leah papoknak, csak épp minek, épp erősek enélkül is...

Homokóra: hasznos tárgy, bár a 2 vörös zyel miatt nehéz elkészíteni, de ha sikerül, hosszútávon rengeteg TVP-t lehet vele megspórolni.

Viharmadár totem: jó kis cucc, bár hiányt nem pótol, de hasznos.

Ramirez feszítővasa: na ez tényleg hiánypótló. Marhára nem volt logikus, hogy valaki, akinek van 1XX-es ereje, ne tudjon benyomni holmi ajtót. Most már több esélye lehet rá.

Halatír kalapja: bárdoknak asszem alapfelszerelés lesz, más úgyse fogja használni, a zenélés nem ettől lesz tápos, de azért mégiscsak valami...mindenesetre Összhangzatosoknál durva lesz, de ők azok, akiktől nem sajnálom azt a pár aranyat .

Vadászkés: na ezt nem értem...a kaja az, amiből annyi van a játékban, hogy az emberek fülén folyik ki (boltokban, szörnyekben, van kajateremtő varázslat is). Akinek ez tetszik és legyártja, az az első leölt talriai behemót (de talán már egy kulturmasztodon is elég lesz) után szvsz. unkreálja/eladja/eldobja.

Kis mágneses bigyó: érdekes cucc, kiváncsi vagyok max. hány ap értékű cuccot vonz magához. Mondjuk ezt is inkább a kuriózum kategóriába sorolnám, mint a hiánypótló/szerepjátékosba.

Kaleidoszkóp: tipikus válasz: próbáld ki . Még nem tudom mit mondjak erre...

Gyémánt okuláré: kb. semmi értelmét nem látom. A fürkésző szemeket bárki felrakathatja magának az Ördögi Körnél. A felderítések meg igen ritkán nőnek meg 34-re, mert a 24 feletti rész sokszor gyorsan elmúlik pár csatamező után.

Sheran cserepe: hordozható növény...kár, hogy nekrofunt nem lehet bele ültetni . Mindenesetre ma kora délutánig fogalmam nem volt róla, hogyan is működik, de Speedz elmagyarázta a köznépnek. Még szerencse .
 
Na csak azt várd meg, barátom, míg ezt Chardonnay is elolvassa. Hogy ezért mit kapsz... Még, hogy bennfentes.

Ami igaz, az igaz, ért hozzá, de köze nincs a vezetőséghez, hidd el.
 
MUHAHAHAHA, méghogy Sazi benfenntes, ez jó vicc DD.
A talin meg azért nyernek a "vezetőség haverjai", mert ők a legtapasztaltabb játékosok...
 
Végülis Te bennfentes vagy picit,nem? Ne haragudj,nem ellenségeskedni akarok,de ez olyan picit,mint mikor talin minden vetélkedőt a Vezetőség haverjai "nyernek". Ezzel semmi bajom,én is hasznot húznék ilyen ismeretségekből,de nem lehetne ezeket simán elintézni,hogy legyen másnak is esélye? Most tényleg,mondjátok,hogy a cuccaim tápolásra mentek. Na?
De tényleg no offense,azért ezek se annyira rossz tárgyacskák. :-)
 
tőlem eddig 2+1 került be (homokóra, gyémánt okuláré saját + kaleidoszkóp Wolfie-é), de szerintem lesz több is. én is küldtem ember faji tárgyat, de az nem volt túl jó. elf faji nyilakat is beadtam, elfek próbálkozzanak a feltalálással
 
Szernted a vadászkés jó dolog? Kiváncsi leszek mit szólsz miután az első talriai behemótbol kivettél 100 kaját
Az ötlet maga nagyon jó, csak épp pont a kaja az amiből rengeteg van a játékban
 
Nna,azért gratula a többihez is. Sejtem,mennyire jó érzés lehet a tervezőknek,hogy megvalósult,úgyhogy tényleg.
Ja,sorry,kihagytam a vadászkést! Nagyon jó! Bár mondom ezt,mint vámpír,akinek ráadásul ott figyel zsákjában Krugrog terítője...sebaj.
 
Hááát...
Beküldtem:
- kábítószer.Valaki szerint sok ilyen van a játékban?
- ruházat.Erről ugyanannyit.
- ember faji (ÓRIÁSI HIÁNY!!!!!!)
- hárítófegyver.
Szal látom,megint mások a fogalmaim a "hiány"ról,meg úgy a szerepjátékról egyáltalán. Azért még reménykedek!
Gratulálok Spiritnek,meg még a kalapos úriembernek. A feszítővashoz is! Ebben a sorrendben jó ötletnek tartom őket.
A többi...most ez komoly?
 
Nyilacskáidat így látatlanba Én is akarom. Nagyon. Szerintem.
 
Hopp most meg bennt van, mi a rák... Refresh csodákra képes...
 
Írjatok már bővebb infókat a webhyperben nincs benne még mindegyik!
 
Jelzem a vadászkés jól kombózik a talriai behemóttal .
 
Yeeeeeeeeheheeeeee!
bekerült a vadászkésem!!!!
IGEN!
remélem az elf nyilacskáimból is megvalósul 1-2
 
Bekerült egy tőlem is:O)
Leah titkos tekercse.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.