Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Agytaposás
Küldd el képeslapként!
Az agytaposás egy briliáns, és egyben rendkívül undorító varázslat is, mellyel alaposan meggyengíthető az áldozat mágikus potenciálja. A varázslat megítélése (briliáns vagy undorító) minden bizonnyal attól változik, hogy éppen a varázslat melyik oldalán állsz.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-28 10:17:37 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Gorhud gyűrű ötletes, de 2 baja van: a gyógyítás felét adja, és slotot foglal. A VTK még pozitívum is lehetne, de az iknegurin nem átadható és nehéz beszerezni tömegesen. Ráadásul könnyen lehet hogy a végeredmény sem átadható. Nehezen tudom elképzelni hogy ezt a tárgyat bárki is eredményesen tudná használni, holott annyiban valóban hiánypótló, hogy egy haszontalan szakértelmet (gyógyítás) próbál hasznosabbá tenni. De így ez nem fog menni.
 
na jo eleg a forumrol.,..elkaplak most IRC n
 
Egyébként javaslom indíts egy jó karaktert is. Én pl. azért vettem át egy árnymanót, hogy megtudjam milyen lehet azoknak, akiket Gabrielle ki nem állhat. Aztán ha úgy látom, hogy nem volt igazam, akkor tudatni fogom veled.
 
275. fordulómban lett meg a 777 (250.-ben volt kb. 500, akkor volt, hogy nem érdekelt ha *-os a pszim, akkor is auratrafózok). Láttam már ennél rövidebb idő alatt is, meg hosszabban is. Ne mondd, hogy átlagos esetben 200-220. fordulóra nem lehet megszerezni a VV-t, mert azt nem hiszem el.
Alaron nem jó példa, átlagos karaktert mondj, ne olyat, aki erősen átlag alatti (bocs Alaron). 20-as jóságot egyébként nem kér Raia...15/40/300/777 van. Ebből a 15-ös a 3. küldetés, amit ugye oltárszentelés után kap. A 40-es meg a 8.. Szóval ez inkább azt jelenti, hogy később áldozott be, mint az átlag, nem pedig azt, hogy jóságot könnyebb szerezni .
100 fordulón keresztül fordulónként +1 jóság...hmm...eleve kiesik 1 lépés a városi teleport miatt, a tolvajok is darabokra szednek, nehogymár akkora táp legyen. Főleg, hogy nektek van temető...
Az, hogy az utóbbi kalandozócsatáidban jóságot kaptál, az szerintem azért van, mert agresszív kis muffiás vagy, tehát megérdemled :P.
 
Vagyis egy viszonylag szűk rétegnek, akiknek nincsenek keleten ismerőseik (vagy legalábbis hasonló szinten járnak, mint ő) és még pénzük sincs. Hmmhmm.
Továbbra se érzem, hogy bármilyen hiányt is pótolna.
 
ez nem azoknak a jó akik már draki gyürüvel rohangálnak, hanem aki frissen atuszott, nincs tuti gyógyspellje, és nincs pénze max ba töltö tárgyra...
 
300 jellempont mire egy átlag karinak megleszz a VV?
Te kb mikorra érted el a 777 et?
pl ott van alaaron, aki anno meglepve tapasztalta, hogy Raia vmi 20 as jóságot kér, mikor neki van vagy 140....ő is kivétel lenne?
Fény szentélye igaz, hogy csak 1 jóság, de ha pl 100 forcsin át benn vagy.... az azé már szép dolog.
gyóntatás: Nekem pl keleten még nincs meg a 666. az utóbbi kala csatááim 70% ban gyóntatást kaptam...
ez azé....
 
A kérdés megmarad: hova veszed fel?
Rughar gyűrű helyére? Jó, de akkor ha van nekrocsókos fegyvered, az harci körönként 30-al kevesebbet fog sebezni és gyógyítani. (2 kör esetén az már 120-as gyógyítás!)
Drakolder gyűrű helyére? Hát ha szeretsz szívni...

Most nem nézzük azt, ha van +slotod.
Ennek a cuccnak nem lesz túl nagy kereslete, ezen nem fogja behozni senki a kifizetett 18k aranyat. Az iknegurin miatt meg amúgyis szopás (az kell pulzánsba, ráadásul a random miatt elég sok toboz kell hozzá).
Jó, átadható. De SFtől kezdve nem fogja hordani a kutya se, mert nincs hova felvenni.
 
Te most direkt vagy értetlen vagy csak nem akarod megérteni???

Mire megkapod a lélektisztulást, szinte 100%, hogy megvan a max. jóság. Holtnak a csók. Ja, ad 500-1000 TP-t. Wow.
Mire a Leahos megszerzi a VV-t meg a beszéd holtakkalt egy átlagos jó örül, ha van 300 jellempontja.
Fény szentély: ad 1 jóságot...cserébe szarrálopnak.
Igen, vannak kivételek, akik alacsony fordulószám mellett relatíve sok jellemponttal rendelkeznek. De ilyenek nem csak a jóknál vannak.
Gyóntatás: hát...nemtom...amikor az volt a küldtésem, hogy használjam, akkor a célpontok közül egyedül Ravnak nem volt még meg a 666os jellem. 2x bejött ellene, aztán vagy mentette, vagy meglett neki a max. jellem.
Kösz, van Leahos karakterem is...
 
"Továbbra sincs olyan hiánypótló tárgy, ami egy globálisabb (vagy legalábbis egy viszonylag nagyobb réteg számára jelentős) problémát szűntet meg. "
Akartam beadni olyat, hogy használat esetén 50 mezős körzetben kihalnak a jó jellemüek, de szerintem nem aratott volna sikert))
Pedig az egy szép nagy réteg problémáját oldotta volna +.
 
Gorhud gyűrűje....egy szóval sincs írva hogy átadhatatlan....
szal ezzel most a VTK sok nyernek egy kicsit a dolgon, mert jó áron árulhatják....ez meg sztem hiánypótló, mert jelenleg hiába öltek bele 18K-t sztem igen kevés a megrendelés...
A méregben nem nyilatkozom:PPPP
 
lehet hogy rövid ideig vagy alacsony szintü de ha pl daniel kb 80-as gyógyítása helyett, a tulajdonságaiba megy az a tvp, az ugyebár nem lett volna hátrány.
a példáid:
nincs VV beszéd a holtakkal: Amire ezt megszerzi egy Leahos, addigra vmiért a jó jellemű emberke már ezer éve 777ben van.
Lopni nem mindenki lop, nekünk meg nincs pl. lélektisztulás.
Gonoszoknak nincs gyóntatás szerü spellük, amit egy két hitbuzgó hívő a mai napig előszeretettel használ.
Nektek ott a fény szentélye, ami ugyebár adja a jellempontokat.
Jellemproba....na ebbe ne menjünk bele...a közvetlen környezetemben van egy elenios hivő, semmiféle extra tárgy nincs nála jellem próbához, a fény szentélyét se látta még soha, mégis csak jellempróbából a 41. fordulójában vagy 111 es jósága.
Szóval ezek elég gyenge érvek:P
Nem sajnálom tőletek a teljes-t, őszintén szólva leahos karakterrel nem is igazán használnám, de ugyanennyi erővel, ha kell köv körben küldök neked egy bordacsontot, egy csuklyavirágot, meg egy fekete gyöngyöt...
 
Legutóbbi szuvjektív véleményem óta előkerült még két cucc. Akkor most ezekről is pár szót.

Gyilkos méreg: tulajdonképpen fantáziadúsnak nem mondanám (elvégre ugyanaz, mint egy tűzúr csizmája vagy egy Fairlight öve azzal a különbséggel, hogy méreg alapú varázslatokra hat és csak kör végéig). Érdekesnek érdekes. Mondjuk az egy picit gyanússá teszi a dolgot, hogy Weasel adta be, és az Ördögi Kör a harci mágia egy olyan fajtájára hajt, amelyikkel jég/méreg alapú spelleket lövöldöznek. Összeesküvés elmélet rulez .

Gorhud gyűrűje: ebben a formába a karakterek nagy részének szemét. Miért is? Iknegurin kell hozzá meg VTK. Vagyis mire ilyet csinálhatna az ember, már SF-en van, de addigra meg már vannak jobb gyűrűk is, amikkel többet ér (zafír/gyémántt védőgyűrű, Rughar gyűrűje angyalok/drakolder gyűrű - ami ráadásul SFen a sötét ölészek miatt effektíve kötelező tárgy). Nyugatra még hasznos lenne (vagy ha nem kéne KFelni), persze ha megint kötözködni akarnék Aliennel, akkor azt mondanám, hogy megint a gonoszak jártak jól, mert nekik magasabb a gyógyításuk, de ezt nem teszem, mert ez már tényleg kötözködés lenne . Akkor látnám értelmét, ha nyugaton is elkészíthető lenne. Jakabnak jó, meg a többi keleti hitetlennek, de valljuk be, ők a karakterállomány elég kis százalékát adják .

Továbbra sincs olyan hiánypótló tárgy, ami egy globálisabb (vagy legalábbis egy viszonylag nagyobb réteg számára jelentős) problémát szűntet meg. Nem egy ilyet láttam, ezekkel mi lett? Nincsenek még feltalálva vagy a kukában landoltak?
 
Jajj, ne legyél már te is olyan, mint Miklós, hogy "alacsony szinten erős"...a TFen csak relatíve rövid ideig vagy alacsony szintű. A Tharrosok is azért nem kapnak lóf*szt se, mert sokáig erősebbek voltak másoknál...most semmivel se jobbak egy Leahosnal mondjuk.
Ilyen példákat én is tudnék hozni. Pl. egy jónak sokkal nehezebb összehozni a max jellemet (nincs VV-ből beszéd a holtakkal, nincs lopás, 111-el több kell, a jellempróbákhoz cipelhetsz magaddal cuccokat, stb.).

Teljes gyógyítást meg decemberben megveheted martianból, ha ez a bajod...
 
Na ezt jól elbasztamDDD
kell nekem kómásan ilyesmit írni...mindegy értitek))
 
Egy kis hozzászólás a Leah témához.
Akad pár Leahos karakterem, bár nem éppen magas szintüek (a legnagyobb épp most érte el a 25. öt), de pár év játék után ezekkel a karakterekkel, ad egy kis rálátást a dolgokra.
gyógyítás. Ha nem egy üstököst nézünk, akinek vannak manaelemntálok, vagy full ryukuban mászkál stb, igen kevés az esélye, hogy eleinte jól fog gyógyítani vámpirizációval. Fura módón minden leah-os karimnak 50+ gyógyítása van. Ellenben ha megnézek egy raia hivőt....
Mellesleg rögtön alacsony szinten ott van raia-nak a tüzeső, aminek segítségével elég könnyen egy körösre redukálható a csata. Ismét kevesebb sebződés.
Magasabb szinten egyszerüen az nem fér a fejembe, miért kéne max fölé gyógyulni?
Sötét Ital vs. Szent Jogar. Nézzd meg mind kettő árát a liciten, add hizzá, hogy az italhoz tartó is kell, továbbá azt is, hogy ha italozol, akkor éhezel is. Az megintcsak plusz szöszmötölés, hogy annyi kajád legyen, hogy ne dögölj éhen.
(mellesleg a tolvajok nagyrésze is gonosz jellemű, szóval az ő helyükben ha vmi ilyesmire volna szükségem, én is inkább sötét italt lopnék szent jogar helyett)
Mellesleg ha egy leahost elpáholnak, de úgy iestenigazából, bekattan a totem, nincs sötét itala, lőheti az életszivás 3 at, ami néha elég érdekesen jön ki, másrészt közelébe nincs a teljes gyógyításnak.
 
óriáserő helyett tombolás? amikor van fürgülése is? áááá )))
 
Jajaja. Megint egyetértünk. Kérdezzétek meg erről Thoron-Laure-t... kb négy éve átkozza a percet, amikor az ongóliant tombolást vette meg a martian tekercsből az óriáserő helyett.

Sajnos olyan spell, amit eleve beleszámolnak a szörnyek fejlesztésébe, hogy az van neked. Ha nincs, lehetsz akármilyen szerepjátékos, nem fogsz boldogulni, gumicsirke.
 
Namost az óriáserővel az a baj, hogy ha valaki szeretne hatékonyan kalandozni (értsd: haladni), annak meg kell vennie. Csak a mazochisták meg a vérszerepjátékosok (meg azok, akik elrontják az UL-t) vesznek martianból mást. Sajnos...
 
Pffff...jó példa, mindenkinek 30 vpregen pontjába kerül, függetlenül attól, hogy milyen szimbólum van a nyakában. Leahost is tudok, aki megvette...
 
Ezen igyexünk változtatni... ;) Mármint, hogy nincsenek egyedi varázslatok.
 
"a Tharr hívők, akiknek a Tharr haragján kívül nincs egyedi varázslatuk"

óriáserő is egyedi Tharr vari, ok Martianból meg lehet venni, dehát akkor csak a 200+ varikra mondhatnánk, hogy lehetnek egyediek
amúgy Raia/Fairlight-nak ténylegesen csak 1-1 egyedi varija van, inkább az a gáz....
megjegyzem Dorninak meg csak 2, és mindkettő használhatatlan

bocs, hogy kétszer is bevágtam az idézetet
 
"a jók/semlegesek (főleg a Tharr hívők, akiknek a Tharr haragján kívül nincs egyedi varázslatuk, SF óta nem is kapnak semmit, merthogy azelőtt évekig jó volt nekik) már évek óta nagy ívben le vannak tojva."

Istenítélet(#284)
 
Mellesleg a nekrocsok csak akkor visz 150%-ra, ha megvan a vampirver. Szerintem indits egy gonosz karit FX es nezd meg, hogy mikorra lesz vampirvered es hogy. Vagy esetleg meseljen errol Chary egy kicsit?
 
1, azert mert egy gonosznak nincs erkolcsi moralja.
2, a jok es semlegesek mind nyalas, felresikerult benak.
3, mert a jok es semlegesek keptelenek lobbyzni.
 
Hoho. Az az 5% az +20% hatékonyságot jelent a legjelentősebb gyógyítási metódusban, 0 pluszköltség mellett. Elég zúzós azért. De egyébként nem kell sajnálni a Leahosoktól szal nem akarok ellenük beszélni
 
Nézd Dezső, már rég nem rágódnék semmin, ha Te nem hoznád fel állandóan. De megteszed, így válaszolok...
Egyébként várom a "kioktatást", mert továbbra se világos, hogy egy GONOSZ miért gógyít magán könnyebben, mint egy JÓ v. egy SEMLEGES.
 
FX: te nagyon felreolvasod amit irok. 5%-ert sirsz, hoborogsz napok ota. Nevetseges.
Reszemrol a tema lezarva, csak jot rohogok rajtad. Haromszor fogtam neki a valasznak, haromszor jutottam el oda, hogy kioktato hangnemben elmagyarazom neked, mirol szol a TF, mi a kulonbseg a jok es gonoszok tapjai kozott, de letettem rola, mert csak ragodnal rajta a vegtelensegig, mint egy bolhas kutya, aki sehol sem talalja a helyet. Es elkezdenel ujjal mutogatni. Az meg nem hianyzik. Sz'al joccakat neked.
 
szent jogar 70-100 ap, bármennyit vehetsz liciten és tárolhatod. sötét italt tárolni is gázos és elkészíteni méginkább. a komponensei nem túl olcsóak, kell hozzá csomó isteni könnycsepp ami megintcsak gázosan tárolható...
 
Nem igazan ertem, hogy miert kellene a gyogyitasnak max. fole nyomni. Logikatlan. Van teljes gyogyulasotok, szent jogarotok, ami kommersz cikk a boltban. Ne sirjatok mar!


Mitől kommerszebb a szent jogar a sötét italnál? Mondj már nekem egy boltot, ahol kedvemre felpakolhatok belőlük. Én sajnos ilyenről nem tudok.
Na és az miért logikusabb, hogy a vámpirizáció+nekrocsók röhögve tölti fel a gonoszokat 150%-ba (sőt, a vámpirizáció mindenkit)? Érveket mondjál Dess koma, ne hülyeségeket, mert azzal nem jutunk sehova...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.