Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Csala Csíny-Csilla
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földje talán egyik legbájosabb elf kalandozóhölgye pózol ezen a képen. A festmény még azokból az időkből származik, amikor sokkal vidámabb volt a világ. Az életbenmaradásért folyó mindennapok alaposan elűzték ezeket az idilli perceket.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala 2024 videók
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (1)
Lapötletek (64965)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | ...
Nézet:
Dávid ez a hobbid? Kaposváron már mindenkit seggberaktál, most friss húsra vágysz? Egyébként egyikötök sem jött, igy pofa be.

Arról, hogy milyen jótett lélek vagy nem érdekel, nálunk a saját pénzemből és Behós támogatásból csináltam meg a karácsonyi extra verseny és természetesen én is azt szeretném ha minden jól menne. Istit hagyjuk ki, nem érdekel mit mondott és te se rántsd ebbe bele. Egyébként mostanában nem sok időm volt a hkk-val foglalkozni és rajtam és Istin kívűl más itt nem nagyon rendezne versenyt ugyhogy lehet hálásnak lenni, hogy van egyálltalán itt VERSENY hidd el nem MAGAM miatt és nem azért a szaros 5 csomagért!. Majd ha lesz időm megcsinálom a bíróit és akkor már nem lesz szükség rá. Ez van dolgozom, a hétvégéim állandó utazás, nem otthon ülök a seggemen.

És lassan nekem is elegem van ebből ne szólj hozzánk, kiirjuk a versenyt! MEGTARTJUK! ha eljöttök szívesen várunk, de többet egy szót SE!
 
Nem semmi egyébként Elöszőr úgy gondoltam nem válaszolok, de hát mint látjátok mégis. 1. pontodra válaszolva jó lesz nem baszogatni minket? Ez mi valami vicc? Nemtom mekkora baszogatás h beirtam h pusztulat a fórum mert eddig nem nagyon irtak rá, isten ments nem mentegetőzni akarok nem azért irom. Az 1./2. pontodat teljesen fölöslegesnek tartom hiszen Te is leírtad h nem érdekel továbbra sem az említésével meg a jó lesz nem baszogatni minkkel meg persze tom h nem akartál semmilyen enyhe sem durva fenyegetést említeni úgyhogy ehhez nem fűznék hozzá többet.
2. pontod egy vicc... erre már válaszoltak
3. pontod is nevetséges... honnét tudják h nem direkt irattad ki úgy? Illetve ha így van kiiratva akkor mit csináljanak főleg ha szóltak is már párszor.
4. ...ez meg nem tom h jött ide de egyébként ezen téll. jót röhögtem
 
Most mindenkinek igy kuldenek, m sok az alappaklijuk.
De ritkaba ugyan az es ha tesz melle meg az ember akkor tok mind1.
 
Hat ha ez a stilius akkor ide figyelj te utolso seggfej.
Most vegre sikerult leadnunk ugy a versenyeket, h alkalmazkodjunk es mar 1honappal ezelott mikor kinyogted, h 27akarsz verseny csinalni megbeszeltuk a Csigaval, h o meg akkor csinal arra a vasarnapra, h megerje hazamennem es,h le tudjam vinni oket.

Kb 2hete a Csiga teljesen normalis stilusban irt neked egy mailt, h mi van a tiltott lapokkal valamint, h szeretne jelezni, h mennenk.
Te nem birtal valaszolni semmit. Ugyan igy probaltuk jelezni itt a topicban ugyen ezt.
Majd mivel nem volt reakcio en szinten teljessen normalis stilusban irtam egy levelet az Istinek 800szor elnezest kerve, h neki irok, de te nem valaszolsz. A temaja a levelnek az volt, h hianyos a versenykiiras es ha nem kapunk egyertelmu valaszt, h mi legyen akkor a versenyen mar nem fogunk varialni hanem ragaszkodni fogunk a versenykiirasban feltuntetett dolgokhoz es, h legyen szives erositse meg, h lesz versenyen, m nem szeretnek 300km-et utazni azert, h ott alljak majd kanizsan a zart ajto elott.
Erre Isti a kovetkezo keppen valaszolt, h o latta a kiirast de nem tudja, h mi lesz, m te nem leszel kanizsan neki meg elege van ebbol sem lebonyolitani a versenyt nincs kedve sem hkk val foglalkozni es h szerinte ne mennyunk mert egy dinoer ugy sem eri meg es, h szerinte csomagokat sem inteztel es valoszinuleg max 2ember lesz, de h megkerdezi majd mi van.
Erre irtam, h Isti mond meg korrekten mi van, m ha leutazom 300km-et es rab...szok akkor az elos dolgom lesz es hivom a Dani Zolit, h ez mi a szar......
es eleg erdekes, h most amikor vegre miattatok osszeszerveztuk peccsel kaposvarral fehervarral dombovarral a versenyeket most is meg a faszkodas. Szoval neked csak ne aljon foljebb es nem tudom, h Isti mit h adott at, de en normalis stilusban beszeltem ha kell bemasolom a leveleket.
Hunyarol annyit amit szinten leirtam Istinek, m o is ezzzel mentegetozott, h ha a Hunyanak azt mondod akar te akar en, h lemesz zegre versenyre akkor o szepen ott ul a szaros versenyhelyszinen es lehet vele jatszani aki csak akar, de mivel altalaban nem mennek videkrol versenyre azert termeszetesen nem kuldi vissza. Nalatok viszont az a helyzet, h kaposvarrol nezve nem az isten hata mogott vagytok es mi nekunk van igenyunk menni es jelezzuk is ezt az igenyunket, de te nem versenyt akarsz tartani hanem keresni a sok nemletezo kifogast, h ezert meg azert ne mennyunk stb stb, de persze te nem tehetsz semmirol es persze tok veletlen az, h amiota neked kozod van ehez azota mi nem tudunk kanizsan jatszani.
Es h miert nagy a pofam telibe szarom, h mit gondolsz es a tobbeket is, m en igazan tudom, h miert nagy azert mert igazam van. Mert lehet, h tele a tokom veled es meg jopar kis kocsoggel akit a hatam kozepere nem kivanok, de mint versenyszervezo veled eggyutt az ossze ilyen senkihazit szivesen latom es nem kitalalok minden f...sagot. Hanem befogom a pofam es mondom,h gyertek nyugottan jatszaniamikor csak szeretnetek, mondjatok meg mikor jo nektek megprobaljuk osszeegyeztetni stb stb. Es igen en egy rohadt nagy geci vagyok es ha elmegyek valahova versenyre mindent megteszek azert, h nyerjek vagy a csapatom nyerjen es atgazolok amin lehet, de ha en szervezek verseny akkor az nem arrol szol, h nekem mi a jo hanem arrol, h normalis dijakat osztok h az emberek elegedettek legyenek odafigyelek a korrektsegre etc.....
Es nyugottan irjon aki szerint nem igy tettem......
 
jól van, kösz az infót : )
 
szia
nem a topichoz tartozik, de én is 2 kiscsomagot, meg 2 alapcsomagot kaptam, meg szabadbattyánba is ugyanez a helyzet
engem meglepett mert nem szóltak h változtatni fognak
 
annyi még, h a behótól 1 ur (dino) meg 2 alappakli és 2 db 22 lapos kieg érkezett. ez ritkában ugyanannyit jelent
 
lesz, csak én nem leszek, de egyébként miért ne lenne? Minden verseny meg van tartva a szokott helyen, Isti ott lesz, ha nem ismered a helyet ő elnavigál.... Jó játékot... sajnos nekem halaszthatatlan elfoglaltságom lesz ... sry.


Üdv!
 
lol, ez nagyon durva, ez komolyan...pff...kész vagy ember
mellesleg írtam neked, nem válaszoltál, de mindegy is... lesz holnap verseny?
 
lexarom, hogy neked irkálnak :-) ... IRJANAK nekem!

hallgassatok ide rinyacsávók: nekem irjatok:-))

jobb mint a kabaré.
 
kibaxott nagy hkk-s múltam van..
annyi, h évekkel ezelőtt még egész jó eredményeket értem el más városokban is (pesten is csak 1x voltam, bár az is összejött jól), túl aktív sose voltam.. De kétlem, h ennek kellene eldöntenie, h ki hátráljon meg, meg ki nem.. másrészt nem érzem, h erről lenne szó.
na mind1, beszéljétek meg nélkülem az egészet, anélkül, h bárki is velem példálózna.. vagy szóba hozna. egyre jobban idegesít, h rajtam keresztül megy minden, meg levelek engem találnak meg..
olyan piti ez az egész már minden szempontból mind2 fél részéről, ami itt folyik.. szánalom
nem akarok ezzel foglalkozni, ennyi.

talán meg lehet érteni
 
Jha kellett. Vállalom a felelősséget minden egyes leírt szóért. Tudom megígértem, de nem fognak változni. Végre helyre kellene tenni a dolgokat!

Tőled elnézést kérek, de egy olyan HKK-s múlttal mint a tiéd, nem kellene meghátrálni.

Üdv!
 
ez kellett.
 
Üdv mindenkinek!

Sajnos olyan dolgokat hallok ami írásra kényszerít. És ezek a következők:

1. Hunya ez neked szól, köszi hogy igy vélekedsz a fórumról "pusztulat", de: 1. Nálatok rajtad kívül senki sem játszik Zegen! 2. Eddig nem érdekelt, hogy csak ugy elteszed a kieget meg az UR-t, eztán sem fog, de jólesz nem baszogatni minket!

2. Dávid: Nem tudom miért baszogatod Istit, ilyen hülye szövegekkel, hogy mi nem is tartunk versenyeket ...ecetera ..., tudod mit egy szar alak vagy. Lehet hogy a HKK-ban a temérdek lapjaid révén lehet nagy a pofád. Foglalkozz mással az életben, mi a baj? Szar az élet, itt kiéled magad? Ez igy jó neked? Nem mi vagyunk azok akik IGY jutnak lapokhoz, de mindenki magából indul ki?

HA MÉG EGYSZER meggyanúsítasz minket, én fogom felhívni a Dani Zolit!

3. A mostani versenyen, MIVEL a nagyérdemű közönség (mármint Kaposvár) kiszúrta, nincsenek kint a tiltott lapoknál az eleve tiltott lapok, igy nem ellenkezem. Legközelebb ki lesz írva!

4. Egyszer majd rendezhetünk egy versenyt Nk vs. Kaposvár páros, két-két párral ... hogy végre tisztázzuk a helyzetet és hogy hurkásra verjük a kis feneketeket, mert az hogy kikaptok egyértelmű!

Üdv!
 
Sziasztok!
Kis módosítás a vasárnapi versennyel kapcsolatban. A magasabb díjjazás érdekében a nev.díj 1000Ft-ra (18 alatt 800-ra) ugrik.
Gyertek minél többen
 
Ha valakit zavr hogy minden fórumra irok így járt

Szóval Győrbe pörgős lesz most szombaton!

UR : !!!VULKÁNIENERGIA !!!

sok kieg lesz a nyeremény alapba pluszba...amennyiben még a megszokottnál is többen leszünk azon felül még kerül plusz kieg a nyeremény alapba bárki aki úgy érzi nem érkezik meg időbe akkor szóljon megvárjuk

Ha esetleg kölcsönlap kéne azt előre közöljétek
 
március 7.eit te rendezed?
 
Miért is?
 
Kaposvári versenyek a kozeljovoben:

Februar 28 (Vasarnap)
Hagyomanyos verseny.
Nevezes 9-tol.
Nevezesi dij 600Ft
Dijazas: Repro +Vegzeturkiegek

Marcius 7 (Vasarnap)
TF vs OV.
Nevezes 9-tol.
Nevezesi dij 1000Ft
Dijazas: Repro +Nevezok szama +3db csomag.
(Nem kell beszarni a formatumtol. Legtobb paklit nem zavarja csak ki akartam szurni a goodstuff, szunyogkontroll es hasonlo paklikat.)
 
Bocs rossz helyre ment. Nem mintha számítana úgyis tiszta pusztulat ez a fórum.
 
Keresek:

1 isteni szózat
1 védőangyal(új)
1 pyron
3 kurtz
1 szubtéri érzékelés(ngy)
5 orgling kártevő
3 prevenció

Akinek van valamije írjon privbe!

Lista:

1 REPRÓ
1 BESZŰKÜLT LÁTÓKÖR
1 VULKÁNI ENERGIA

Végzetúr:
1 kritanoid mágus
1 csekély motiváció
1 Swind
2 vak végzet
1 kisebb káouszsújtás
2 fanatista minotaurusz
1 örökmozgó
2 kultikus motiváció
1 felszabadítás
2 emésztő köd
2 fairlight bűbája
1 óriáslajhár
1 epikus emlékmű
1 medúzaféreg
3 elementáris fúzió
1 méregsárkány
2 sziránusz tortúra
2 pusztító mameluk
1 quwarg kaptárúr
1 ork hadisámán
1 keleti sárkány
2 purgálás

Fairlight:
3 zulit kisérlete
1 gyík lesújt
2 abszolút preventálás
4 trinigan
1 pókmalac
2 ewgbert megszak.
2 trinigan dilemmája
2 gyenge ereje(hőskorszakos)
3 viharrája
2 sziránusz behálózás
2 bérmágus(új)
1 tektonikus kvatáns
3 szkarab. átka(új)
2 rogalhal
3 ősmágus
1 vizió csapás
1 zuliz csapása

Sheran:
2 rovarsámán(új)
2 természetes annihiláció
3 újjászületés könyve
1 idegméreg
1 béke megőrzése
1 trex(új)
1 teknős kém
1 teknős berzerker
2 elfeledett szing.
1 nerub féregember
3 bodhaum kincsesláda
2 teknős holdnyelő
2 mandulanektár(új)
1 óriáspolip
2 hatalmas magszim
1 mithril gólem
1 csár apó
2 beloran torz. tekercse
2 beloran méregkobold

Elenios:
2 sárkányfőnix
1 szörnybűvölés(új)
1 tudati blokkolás
1 elenios bűbája
1 psíchiofeata
2 mentális kalapács
3 diána kív.
1 légelementál idézése(új)
1 mágia elnyelése
3 elbájolt xenó
2 szkritter dolgozó
1 bájgúnár
1 hipnotizőr

Raia:
1 tuzad látomása
2 UMK(új)
2 pozitrátor
3 halvány reménysugár(új)
1 trinigan tagadása
1 igy döntöttem
1 nyugalom
2 elnyelés
2 thaug.
1 barátságos manó
1 kivárás
3 panatán
1 tuzad
1 fénytorony mágusa
3 manasajtolás
3 solisar aurája
1 tisztelet
1 vyarg cserzőmester

Leah:
3 a halál árnyékában
2 őrjönő jeti
2 kisebb jégdémon
1 fekete herceg
2 lélekszivacs
2 szmoggyer
1 tuathen király múmiája
1 vonyitó vf.
1 ravasz vf.
1 Morgan irt. ereje
3 vérszipoly
2 mutáns mágiafaló(új)
1 élet és halál ura
2 rothadó mágus
2 sírrabló
1 irt. nekromanta
2 nekrotanonc
1 bazmaon gyilkosa
1 morgan torzítása

Dornodon:
2 szárnyaszegett
1 éjfatty sóhaj
1 quwarg testépítő
1 quwarg likantróp
2 alattomos ork
2 a jel
1 dögnyúzó
1 animált tűzbestia
1 gusztustalan féreg
1 varkaudar manafáklyás
1 zúgkigyó
1 folrang
1 vörös hínár
2 nukk uzsorája
1 cseppfolyós idő
2 vörös felhő
2 asnomad pusztító botja

Chara-din:
3 alvilági hordák
2 xeno bilincsmester
1 ishakar az óceán ura
3 agykéreggyalu
3 előny a semmiből
3 charadin óhaja
1 sommer átka
1 tárcsa
1 fekete föld
1 baghar golyóbisa
1 armageddon
3 tiltott könyv
2 o. bűzisten
3 o. törzsfő(új)
3 o. sámán(új)
3 o. mókamester
3 o. bűzgerjesztő
2 gohma

Tharr:
1 leprás goblin
2 erődemonstráció
2 times-hin diktátor
1 moa őshal
1 semmi hivása
3 kelegish
3 a sors fintora(új)
1 goblin régész
3 erős gyengéje
2 moa torpedóvető
2 hadiállapot
3 moa szerkezet
3 goblin szabotőr
3 kétfejű kőtroll
1 dárdazuhatag
3 khrak behemót
3 goblin kutató
2 goblin kulacs
1 golbin futószalag

Rhatt, színtelen:
1 arany gugyola
2 garabonciás
3 hivó kürt
1 szemfényvesztő
1 csodafegyver
2 aut. kreáció
2 eltörlés
3 felhők asszonya
1 rend ereje
1 időszaggatás(új)
1 manakorall
1 ódon emlékmű
1 a mélység felfedezése
3 remire bűvöleteKeresek:

1 isteni szózat
1 védőangyal(új)
1 pyron
3 kurtz
1 szubtéri érzékelés(ngy)
5 orgling kártevő
3 prevenció

Akinek van valamije írjon privbe!

Lista:

1 REPRÓ
1 BESZŰKÜLT LÁTÓKÖR
1 VULKÁNI ENERGIA

Végzetúr:
1 kritanoid mágus
1 csekély motiváció
1 Swind
2 vak végzet
1 kisebb káouszsújtás
2 fanatista minotaurusz
1 örökmozgó
2 kultikus motiváció
1 felszabadítás
2 emésztő köd
2 fairlight bűbája
1 óriáslajhár
1 epikus emlékmű
1 medúzaféreg
3 elementáris fúzió
1 méregsárkány
2 sziránusz tortúra
2 pusztító mameluk
1 quwarg kaptárúr
1 ork hadisámán
1 keleti sárkány
2 purgálás

Fairlight:
3 zulit kisérlete
1 gyík lesújt
2 abszolút preventálás
4 trinigan
1 pókmalac
2 ewgbert megszak.
2 trinigan dilemmája
2 gyenge ereje(hőskorszakos)
3 viharrája
2 sziránusz behálózás
2 bérmágus(új)
1 tektonikus kvatáns
3 szkarab. átka(új)
2 rogalhal
3 ősmágus
1 vizió csapás
1 zuliz csapása

Sheran:
2 rovarsámán(új)
2 természetes annihiláció
3 újjászületés könyve
1 idegméreg
1 béke megőrzése
1 trex(új)
1 teknős kém
1 teknős berzerker
2 elfeledett szing.
1 nerub féregember
3 bodhaum kincsesláda
2 teknős holdnyelő
2 mandulanektár(új)
1 óriáspolip
2 hatalmas magszim
1 mithril gólem
1 csár apó
2 beloran torz. tekercse
2 beloran méregkobold

Elenios:
2 sárkányfőnix
1 szörnybűvölés(új)
1 tudati blokkolás
1 elenios bűbája
1 psíchiofeata
2 mentális kalapács
3 diána kív.
1 légelementál idézése(új)
1 mágia elnyelése
3 elbájolt xenó
2 szkritter dolgozó
1 bájgúnár
1 hipnotizőr

Raia:
1 tuzad látomása
2 UMK(új)
2 pozitrátor
3 halvány reménysugár(új)
1 trinigan tagadása
1 igy döntöttem
1 nyugalom
2 elnyelés
2 thaug.
1 barátságos manó
1 kivárás
3 panatán
1 tuzad
1 fénytorony mágusa
3 manasajtolás
3 solisar aurája
1 tisztelet
1 vyarg cserzőmester

Leah:
3 a halál árnyékában
2 őrjönő jeti
2 kisebb jégdémon
1 fekete herceg
2 lélekszivacs
2 szmoggyer
1 tuathen király múmiája
1 vonyitó vf.
1 ravasz vf.
1 Morgan irt. ereje
3 vérszipoly
2 mutáns mágiafaló(új)
1 élet és halál ura
2 rothadó mágus
2 sírrabló
1 irt. nekromanta
2 nekrotanonc
1 bazmaon gyilkosa
1 morgan torzítása

Dornodon:
2 szárnyaszegett
1 éjfatty sóhaj
1 quwarg testépítő
1 quwarg likantróp
2 alattomos ork
2 a jel
1 dögnyúzó
1 animált tűzbestia
1 gusztustalan féreg
1 varkaudar manafáklyás
1 zúgkigyó
1 folrang
1 vörös hínár
2 nukk uzsorája
1 cseppfolyós idő
2 vörös felhő
2 asnomad pusztító botja

Chara-din:
3 alvilági hordák
2 xeno bilincsmester
1 ishakar az óceán ura
3 agykéreggyalu
3 előny a semmiből
3 charadin óhaja
1 sommer átka
1 tárcsa
1 fekete föld
1 baghar golyóbisa
1 armageddon
3 tiltott könyv
2 o. bűzisten
3 o. törzsfő(új)
3 o. sámán(új)
3 o. mókamester
3 o. bűzgerjesztő
2 gohma

Tharr:
1 leprás goblin
2 erődemonstráció
2 times-hin diktátor
1 moa őshal
1 semmi hivása
3 kelegish
3 a sors fintora(új)
1 goblin régész
3 erős gyengéje
2 moa torpedóvető
2 hadiállapot
3 moa szerkezet
3 goblin szabotőr
3 kétfejű kőtroll
1 dárdazuhatag
3 khrak behemót
3 goblin kutató
2 goblin kulacs
1 golbin futószalag

Rhatt, színtelen:
1 arany gugyola
2 garabonciás
3 hivó kürt
1 szemfényvesztő
1 csodafegyver
2 aut. kreáció
2 eltörlés
3 felhők asszonya
1 rend ereje
1 időszaggatás(új)
1 manakorall
1 ódon emlékmű
1 a mélység felfedezése
3 remire bűvöleteKeresek:

1 isteni szózat
1 védőangyal(új)
1 pyron
3 kurtz
1 szubtéri érzékelés(ngy)
5 orgling kártevő
3 prevenció

Akinek van valamije írjon privbe!

Lista:

1 REPRÓ
1 BESZŰKÜLT LÁTÓKÖR
1 VULKÁNI ENERGIA

Végzetúr:
1 kritanoid mágus
1 csekély motiváció
1 Swind
2 vak végzet
1 kisebb káouszsújtás
2 fanatista minotaurusz
1 örökmozgó
2 kultikus motiváció
1 felszabadítás
2 emésztő köd
2 fairlight bűbája
1 óriáslajhár
1 epikus emlékmű
1 medúzaféreg
3 elementáris fúzió
1 méregsárkány
2 sziránusz tortúra
2 pusztító mameluk
1 quwarg kaptárúr
1 ork hadisámán
1 keleti sárkány
2 purgálás

Fairlight:
3 zulit kisérlete
1 gyík lesújt
2 abszolút preventálás
4 trinigan
1 pókmalac
2 ewgbert megszak.
2 trinigan dilemmája
2 gyenge ereje(hőskorszakos)
3 viharrája
2 sziránusz behálózás
2 bérmágus(új)
1 tektonikus kvatáns
3 szkarab. átka(új)
2 rogalhal
3 ősmágus
1 vizió csapás
1 zuliz csapása

Sheran:
2 rovarsámán(új)
2 természetes annihiláció
3 újjászületés könyve
1 idegméreg
1 béke megőrzése
1 trex(új)
1 teknős kém
1 teknős berzerker
2 elfeledett szing.
1 nerub féregember
3 bodhaum kincsesláda
2 teknős holdnyelő
2 mandulanektár(új)
1 óriáspolip
2 hatalmas magszim
1 mithril gólem
1 csár apó
2 beloran torz. tekercse
2 beloran méregkobold

Elenios:
2 sárkányfőnix
1 szörnybűvölés(új)
1 tudati blokkolás
1 elenios bűbája
1 psíchiofeata
2 mentális kalapács
3 diána kív.
1 légelementál idézése(új)
1 mágia elnyelése
3 elbájolt xenó
2 szkritter dolgozó
1 bájgúnár
1 hipnotizőr

Raia:
1 tuzad látomása
2 UMK(új)
2 pozitrátor
3 halvány reménysugár(új)
1 trinigan tagadása
1 igy döntöttem
1 nyugalom
2 elnyelés
2 thaug.
1 barátságos manó
1 kivárás
3 panatán
1 tuzad
1 fénytorony mágusa
3 manasajtolás
3 solisar aurája
1 tisztelet
1 vyarg cserzőmester

Leah:
3 a halál árnyékában
2 őrjönő jeti
2 kisebb jégdémon
1 fekete herceg
2 lélekszivacs
2 szmoggyer
1 tuathen király múmiája
1 vonyitó vf.
1 ravasz vf.
1 Morgan irt. ereje
3 vérszipoly
2 mutáns mágiafaló(új)
1 élet és halál ura
2 rothadó mágus
2 sírrabló
1 irt. nekromanta
2 nekrotanonc
1 bazmaon gyilkosa
1 morgan torzítása

Dornodon:
2 szárnyaszegett
1 éjfatty sóhaj
1 quwarg testépítő
1 quwarg likantróp
2 alattomos ork
2 a jel
1 dögnyúzó
1 animált tűzbestia
1 gusztustalan féreg
1 varkaudar manafáklyás
1 zúgkigyó
1 folrang
1 vörös hínár
2 nukk uzsorája
1 cseppfolyós idő
2 vörös felhő
2 asnomad pusztító botja

Chara-din:
3 alvilági hordák
2 xeno bilincsmester
1 ishakar az óceán ura
3 agykéreggyalu
3 előny a semmiből
3 charadin óhaja
1 sommer átka
1 tárcsa
1 fekete föld
1 baghar golyóbisa
1 armageddon
3 tiltott könyv
2 o. bűzisten
3 o. törzsfő(új)
3 o. sámán(új)
3 o. mókamester
3 o. bűzgerjesztő
2 gohma

Tharr:
1 leprás goblin
2 erődemonstráció
2 times-hin diktátor
1 moa őshal
1 semmi hivása
3 kelegish
3 a sors fintora(új)
1 goblin régész
3 erős gyengéje
2 moa torpedóvető
2 hadiállapot
3 moa szerkezet
3 goblin szabotőr
3 kétfejű kőtroll
1 dárdazuhatag
3 khrak behemót
3 goblin kutató
2 go
 
Vasas te mekkora gyoker vagy.
 
Hali Jannus!

A szombati versenyeteken lesznek tiltott lapok? Gondolok a bo'adhun varázsitalra, bundás yeti és társaikra.
 
A kedvedért, megpróbálom összehozni hogy előre több havi időpontban megállapodjunk. De tudnod kell itt Nk-án se szerepjátékbolt, se pártokháza se semmi nincs, ahol hetente össze tudnánk ülni, igy elég nehéz szervezkedni.

Üdv!
 
Hat mind1 ugy nezem itt nem fogunk dulore jutni.
Ha mindig versenyen szavazzatok meg a kov idopontott es a kov verseny 27e akkor az mar reg rossz, m hivatalosan 27en mar nem is lehet leadni kov honapra versenyt. Nyilvan elfogadja Dani Zoli, de akkor mar mindenki masnak fent lesz es mar nem fogunk tudni varialni....
 


Nem értem, most volt először hogy egybeesett és itt beszólogattok. Itt a VERSENY időpontokat a helyi igényekhez igazítjuk ELSŐDLEGESEN, és ha megoldható akkor nem tesszük a többi környező város időpontjával egyidőben.

Febr. 27

A következő verseny időpontját mindíg az elöző versenyen "szavazzuk" meg, így nincs többi időpontom.
 
Mondjuk ezeket a problémákat egy egyszerű egyeztetéssel meg lehetne oldani. Én mindig előre szólok a Csigának a versenyeink időpontjáról, hogy ne ütközzenek. Ezt nem nehéz megoldani...
 
Rendben akkor megkerdezhetnem, h Februarban es Marciusban mikor lesz verseny?
 
hat ha szoltal volna akkor erdekelt volna. A tobbieket meg nyilvan csak akkor erdekli ha en is megyek mivel en viszem oket.
De mivel pestrol megyek le jo lenne legalabb 1 hettel elore tudni...
 
23.án kaposváron volt verseny ezért kértem meg jannuss-t hogy tegye át 24.ére hogy a verseny ne üse egymást és a kaposváriak is le tudjanak meni de ugylátom nem sok kaposvárit érdekelt
 
  ... | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.