Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Hatalom Kártyái

Mi legyen a szeptemberi versenyünk formátuma?

1.) Hagyományos (új nemzedék)
2.) Jellemek harca (új nemzedék)
3.) Páros verseny (új nemzedék)
4.) Veszélyes faj
5.) Draft (2 HD, 2 KL)
6.) Nem versenyzek.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: A sötétség gyermekei május 22.
A pillanat képe
A tenger mélyének szörnyei
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
A mendemondák szerint a tengerekben most még elérhetetlen mélységekben is létezik élet. Talán ha már teljes egészében sikerült feltérképezni a kisebb és nagyobb tengeri barlangokat, elegendő tudás birtokában leszünk ahhoz, hogy a saját szemünkkel győződhessünk meg az állítás valóságtartalmáról.
Nézz szét a galériában!
LV. Alanori Olimpia és Tapasztalati pont bónusz
Hétvégi hagyományos verseny a Wekerlén
Yaurri mászóverseny – zárás
54. Beholder Találkozó 2021.06.19. – Beszámoló
Kristályláz lapelőzetes – 1. rész

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2020
Legaktívabb fórumok és fórumozók

A lista folytatása...
Kristályláz beharangozó (49)
HKK pakliszerkesztő (87)
Meghalt a Király! (29)
LV. Alanori Olimpia és Tapasztalati pont bónusz (1)
Yaurri mászóverseny – zárás (4)
Hétvégi hagyományos verseny a Wekerlén (3)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
A káosz kapuja
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
Van játékban egy Minotaurusz naturalista és egy A boldogság ünnepe lapom. Ellenfelem kijátszik egy lapot, amellyel gyűjtőbe küldené a naturalistát. Mi történik pontosan?

Az én értelmezésemben mivel azonnal gyógyulok a boldogság ünnepére, ennek képessége létrejött, így a naturalista automatikus képessége mint kapcsolódó hatás is végbe megy. Ezért mindenképpen húzok a kör végén 1 lapot akkor is, ha leszedi ellenfelem a naturalistát a lappal ami kisütötte A boldogság ünnepét.

Jól gondolom-é? Köszönöm előre is!
Balogh István 2, ha kérhetem...!

De valóban, ha még megvan a felszabadult hely, elvinném szívesen!
Nem röhög. Sokszín lives matter.

Pityu +1
Hali!

Kódex 43.7.1. alapján összeadódik, de a lap szövegezése (büvös erdö összeadodása kiemelve) másra utal.

Engem is érdekel a válasz.
Tiszta sor, bár a fontosabb elfoglaltság hiányában részt nem értem, de egyébként világos. Csak akkor ilyen helyzetben nem ajánlott szúrós véleményt alkotni olyan témákról amelyekre nincs rálátásod, főleg nem ilyen formában (plusz nem tudom hogyan csatlakozott a témához).
Én nem beszéltem eddig a B opciódról, hogy kizárunk mindenkit, csak a C-ről, hogy lett volna-e alternatíva a wekerlére, amire ugyanúgy ráhúzzuk a szabályos köntöst és mindenki elmehet rá. Pénzbüntetésre ugyanazt tudom mondani, hogy kockázat így-is, úgy-is van. A wekerlés megoldással, ha arra jár a más által már említett kósza-nemkósza rendőr, akkor a behó is szív mint szervező, és a versenyzők is mint résztvevők. Ez a kockázat fenn áll kültéri rendezvény esetén is. Utóbbival viszont az eső nem jelent kockázatot. Akkor melyik a fogyasztó-barátabb?

Ez a "azt állítod hogy lehet máshogy csinálni akkor mutassad megfele hogy mit meg hogyan" hozzáállás, vagyis az, hogy javasoljon helyszínt az aki merészel szólni egy szót is a wekerle ellenében, ebben az esetben szerintem megint csak nagyon abszurd. Ezzel azt állítod, hogy ha valamivel nem értek egyet, maradjak csöndben. Vagy ha netán én, mint fogyasztó visszamerek jelezni a kiadónak, hogy ez így nekem nem frankó, akkor használjam a saját erőforrásaimat (de ezek közül is leginkább az időmet) arra, hogy javasoljak neki helyszínt. Ami egyébiránt szerintem nem az én dolgom.

Ezt a valaki böffent egyet és minden úgy van, fülét farkát behúzza dolgot pont Ti gyakoroljátok gyakran a fórumon. De persze ebben is csak szélsőségek léteznek, igaz? Ha valakivel valamiben egyet értek a fingját is szívnám dohány helyett. Szerintem meg nem. Attól, hogy most ezt egyformán látom vele ugyanúgy ordibálni fogunk egymással a cseremappa fölött pár hét múlva. Szóval szükségtelen ledegradálni ilyenekkel a szegedi közösséget.

Amit egyébként Te is láthatnál, ha a jelenleginél többször látogatnál szegedi versenyt. Szóval ajánlom őket szíves figyelmedbe.
Szerintem nem a kérdésre válaszoltál, de amit írtál rá abban igazad van, meg is értem. Amit nem értek az az, hogy miért kell rögtön ész nélkül ellene menni annak amit a másik ír, anélkül hogy egy kicsit is átgondolnánk mit miért ír.

És itt most nem az "oltáspárti-oltásellenes" részére gondolok a dolognak, hanem arra az egyszerű felvetésre, hogy mi lett volna ha nem a wekerlébe szerveződik a verseny. Lehetett volna-e jobban csinálni a szervezést? Ezek a kérdések és a vele társuló visszajelzések segítik elő a versenyek és a HKK minőségének javulását is, amit te is mint fogyasztó (vagy most éppen nem, én ezt nem tudom követni) fontosnak tarthatsz.
Igazad van, és nem mellesleg tényleg iszonyatosan rossz voltam magyarból, de azt azért világosan látom hogy a jelenlegi szabályokat a most aktuális szervezéssel is megerőszakoljuk (bent kártyás kulturális rendezvény kint pedig véletlenül betévedő kártyázgató wekerlés vendégek).

A kültéri szervezésre ugyanúgy rá húzza valamilyen módon az erőltetett szabályosságot az, akinek ez fontos, szóval az, hogy mit szabad meg mit nem, megint csak lényegtelen. Így-is, úgy-is kockáztat vele a behó, amit én is értékelek, csak nem annyira mint Ti.
A bizonytalant a hátrányoshoz számolni, hát...


A "hát..." alapján még pontosan nem értem mi ezzel a problémád. A bizonytalanok egy része el fog menni versenyre, a másik fele meg nem. Aki nem megy el, az meg jó eséllyel a szabályok miatt nem megy el.

És éppen te írtad le, hogy többen lehetnek azok, akik nem jönnek a bizonytalanok közül, mint amivel én írtam a számokat (50%-nak vettem te meg 80%-nak).

Ha a bizonytalanok száma nagyobb, az érintetteké is, így még előnytelenebb az arány.
Én ugyan nem vagyok orvos/jogász/hobbi virológus, meg nem is reklámozom mivel keresem a kenyerem, DE mivel szerintem egy középfokú matek érettségi szintjét nem éri el a probléma, megpróbálom kifejteni:

Jelenleg 131 szavazatt érkezett. Ha azt veszed alapul, hogy:

A.) Ki az, aki nem "jöhet" versenyre mert nincs védettségi igazolványa és az eső miatt nem akar beleesni a szopógödörbe:

2.) Igen, igazolványom sajnos nem lesz (mert ha be kell menni az eső miatt, nem tud bemenni a wekerlébe): 22,9%-> 0,229*131=29,99 vagyis 30 ember

4.) Nem tudom még, de nem lesz igazolványom (lehet hogy pontosan azért nem tudja hogy jön-e, mert olyanok a szabályok amilyenek, tételezzük fel, hogy ennek a csoportnak a fele pont azért billeg, mert az igazolvány hiánya miatt szívna): 12,2%/2=6,1%-> 0,061*131=7,99 vagyis 8 ember

5.) Nem jövök (lehet hogy pontosan azért nem jön, mert ilyenek a szabályok, itt is nagyvonalúan vegyük hogy a fele azért nem jön mert emiatt szívna): 31,3%/2=15,65%-> 0,1565*131=20,5 vagyis 21 ember

Ha összeadod ezeket az jön ki, hogy 59 embert érint hátrányosan a szabály/a sátoros vagy bármilyen kültéri megoldás hiánya, ami 59/131=45% (ami tényleg közelebb van az 50-hez mint a 22,3-hoz)

De nézhetjük máshogy is a dolgot:

B.) Ki az, aki eljön a versenyre (kockáztatva az esővel járó problémát) és ott a helyszínen jár pórul:

2.) Igen, igazolványom sajnos nem lesz, ami a fentiek szerint 30 ember.

Ezzel párhuzamosan ki lesz az, aki elmegy, és nem szopja be az esőt:

1.) Igen, addigra valószínűleg lesz védettségi igazolványom is: 23,7%-> 0,237*131=31,047 vagyis 31 ember.

Vagyis a szavazás alapján 61 fő vesz részt a versenyen, amiből 30 ember mehet trambulinozni az esőbe rossz idő esetén, amivel a hátrányosan érintettek aránya a résztvevőkre vetítve: 30/61= 49,18%

Nyilván a troll szavazatokkal meg a nem szavazókkal nem tudunk számolni, de ha már a szavazást vesszük alapul akkor el is jutunk oda, hogy mennyire nem reprezentatív ez a szavazás sem. Ránézel és azt mondod, hogy kevesebb mint minden 4. ember érintett a szabállyal/nagyobb kültéri helyszín hiányával, más meg azt mondja, hogy minden 2.

De persze fröcsögni könnyebb mint belegondolni a másik álláspontjába.

Egyébként ha nincs cca. 100 fős kültéri, esőbiztos rendezvény megtartására alkalmas helyszín Budapesten, akkor valószínűleg az egész vízfejű országban nincs, ami lássuk be, hogy abszurd. Az, meg hogy nem rentábilis emiatt versenyt szervezni szerintem sem kellene hogy szempont legyen tekintettel arra, hogy a cél a játék újranépszerűsítése ha már kártyadrog nélkül vagyunk jó ideje.

Vagy ha mégis szempont, akkor az szerintem is nagyon rossz irány.
Szabad megkérdezni, hogy a draftra mi a terv?

Lesznek oltott és oltatlan asztalok? Mert a vegyes asztalok ugye csak kint kártyázhatnak, úgy meg hát elég hamar elfogy a hely.

Vagy most már olyan kevés emberrel számolunk, hogy az a 2-3 asztal aki lesz simán elfér kint?
Nem akarsz te ilyet mondani.

Tudjuk hol laksz.
Ha jól emlékszem a célzó források legutóbbi módosítása óta lényegében az számít célzó forrásnak amin szerepel a célpont szó. Akkor ezek szerint az Oázisfészkelő a "mindenes" forrásokon kívül az olyanokat sem irányítja át mint pl. a Morgan barlangja vagy a Surusha bogár?

Mert ha így van, akkor jelentem más is félre értette.
Lent már elhangzott a kérdés, (és bár nem akarom etetni a trollt, és én is nagyon örülök hogy újra lesznek versenyek) engem is érdekelne a válasz: van valami forgatókönyv arra, ha hirtelen rosszidő miatt be kellene vonulni a belső térre?

Tehát ilyen balszerencsés esetben, akinek addig nem jött meg a védettségi igazolványa, az nem fogja tudni elkezdeni/folytatni a versenyt? És ez alapján mindenki maga mérlegelje hogy szeretne-e részt venni a versenyen?

Különösen azt szem előtt tartva, hogy frissen bontotton a jelenlegi helyzetben is előfordulhat a 100+ fő látogató akiknek a Wekerlébe kellene bezsúfolódniuk.

És bár nem értem mi indokolja hogy beltérre miért szükséges mindenhol az igazolvány (főleg hogy minden felől azt hallani hogy a védettek is fertőzhetnek), nem erre keresek választ, mert már anyámon kívül mindenki covid szakértő az országban.

Tényleg csak az érdekelne, ha vidékről felutazom a versenyre igazolvány nélkül, de a rossz idő miatt be kellene vonulnom beltérre, igazolványt felmutatva akkor:

A.) Megszívtam és csomagoljak haza
B.) Saját felelősségre bemehetek és folytathatom a versenyt

Köszi a választ!
Pl. ott van a kettes és hármas választás. Szerintem is kb. bármi jobb mint az első. Elvileg ez egy fantasy játék.

Ha csak két választási lehetőség lenne: 1.) Tókenek I és Tókenek II. vagy 2.) Valami más, fantasy név akkor a jelenlegiek szerint sanszos hogy nem az első név nyerne, és kapnánk egy, az eddigiekhez hasonló zént (aminek névválasztásába eddig sem szóltunk bele, mégsem volt miatta elégedetlenség).

Így viszont kétharmaddal nyer az első lehetőség ahogy az lenni szokott.
Köszi, így már világos!
Bomtar trükkje (új) - Morgan barlangja (új) - dermesztésjelző

Ellenfelem az asztalon lévő Morgan barlangja lapomat ellopja egy Bomtar trükkjével, átkerül a lap hozzá (húzok 1 lapot kárpótlásra). Kérdésem az lenne (és ezzel párhuzamosan felrajzolom a JJ szimbólumot Argum city egére), hogy helyesen gondolom-e a következőket:

Mi történik ha:

1.) Leszedem Bomtar trükkjét anélkül hogy dermesztésjelző kerülne rá?

A trükk halálsikolya miatt a barlang a gyűjtőbe kerül. Ellenfelem húz 1 lapot a kárpótlásra (kikerül a játékból a lap, és még ellenfelem a lap gazdája.) Szóval még véletlenül sem az, hogy először a trükk állandó hatása szűnik meg, visszakerül hozzám a barlang és UTÁNA kerül ki a játékból.

2.) Leszedem Bomtar trükkjét úgy, hogy előtte ráraktam egy dermesztésjelzőt.

A dermesztésjelző miatt megszűnik a trükk állandó hatása, és a barlang visszakerül hozzám (ellenfelem a kárpótlásra nem húz, mert nem tulajdonosa a lapnak). A trükk halálsikolya a jelző miatt nem érvényesül, a barlang fenn marad az asztalon az én oldalamon.

3.) Nem szedem le Bomtar trükkjét, csak rakok rá 1 dermesztésjelzőt.

A dermesztésjelző miatt az előzőhöz hasonlóan visszakerül hozzám a barlang (ellenfelem nem húz). Ellenfelem köre elején visszakerül hozzá Morgan barlangja (mert leesett a dermesztésjelző a trükkről), majd húzok 1 lapot a kárpótlásra. Ellenfelem dönthet úgy, hogy először a barlang kör eleji képessége lép működésbe és csak azután esik le a dermesztésjelző, ezért nem égetek 7 lapot a paklijából a barlanggal.
A Mennyek Úrnője követő mellett Oázisfészkelő és A gyógyítás fájdalma az asztalon.

Használom a Mennyek Úrnője képességét, feláldozok X ÉP-t, hogy gyógyítsam az Oázisfészkelőt X ÉP-vel. Az Oázisfészkelő képessége miatt a gyógyító forrás engem gyógyít, így az X ÉP áldozás után gyógyulok X ÉP-t. A gyógyítás fájdalma miatt ellenfelem sebződik X ÉP-t.

Ez működik?

Nem mellesleg az Elhagyott vizeskulacs majdnem kánterelhetetlenül keresi mind a két lapot.
-1
Nem én voltam, de:

484/2020. (XI. 10.)

"5. § (1) Tilos - a 6. § szerinti kivétellel - rendezvényt, valamint gyűlést szervezni, illetve tartani...

...(3) Ezen alcím alkalmazásában rendezvény különösen...

...d) a magánrendezvény,..."


Azonban szerepel a kivételek között:


"(3) A családi esemény vagy a magánrendezvény - a házasságkötés és a temetés kivételével - abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt."


Röviden a kérdésedre a válasz: igen, lehet tartani max 10 fővel versenyeket (és szabad is).
Az, hogy egyszerre kapjanak manát a játékosok korábban is elhangzott és szerintem is nagyon jó ötlet. Azzal lehetne finomítani, hogy lapot is egyszerre húzzanak, hogy a lapelőnybe se kerüljön kör eleje miatt senki.

Ha emiatt túlpörögne a játék még mindig megvan az a lehetőség, hogy lecsökkenjen a körben kapott mana mennyisége (pl. 1-2-3-4-5 kör eleji vp-ről 1-2-2-3-3-ra).

Plusz ha csökkenne a kör elején kapott VP, akkor a lapok jelen állapotukban is kvázi "drágábbak" lennének (nyilván csak viszonylagosan), de ez megint csak lassítana, visszafogna a játékon, ami lehet nem lenne rossz átmenet amíg visszagyengülnek a lapok a kívánt szintre.

Én személy szerint nagyon örülnék neki, ha lenne néhány olyan tökös versenyszervező aki éles versenyben is kipróbáltatna ilyen módosításokat. Erre esetleg kiadói oldalról is lehetne kicsit buzdítani (pl. plusz díjazás abban az esetben ha a kiadó által tesztelni kívánt szabálymódosításokkal/formátumokon történik a verseny).
Korrekt kis kompromisszum ez, és korrekt a tájékoztatás is.

Ami a bontottat illeti nekem Bubu ötlete nagyon tetszik, lehetne helyette rögtön draft.
Nem akarom én ezt túlbonyolítani, egyszerűen ez a legfőbb ellenvetésem a júniusi megjelenésre hogy nem lehet normálisan játszani a kijött kiegeket. Ami az elmúlt 3 nagykiegre rendre igaz volt, ahogy néhány zénre is. Mert ne csináljunk már úgy mintha az, hogy otthon meg itt-ott 1, max 2 emberrel leülsz tesztelgetni az ugyanaz mintha versenyen találkoznál tizenx paklival és játszanál lényegesen több emberrel.
Szvsz megérdemelt volna egy részletesebbet cikket a téma pro és kontra. Akkor talán többen értenék, amit ha jól látom én mellettem még legalább 55 játékos nem ért, hogy mégis milyen előnye van annak ha kijön júniusban a kieg?

Én megértem a gyűjtőket is, meg dílereket, hogy így áll az egész játékvilág és nincs semmi mozgás. De szerintem ők is értsék meg a casual játékost, hogy ha csak önmagában gyűjtögetni akarna az átlag, akkor bélyeget, érmét meg kosaras kártyát választana. Én pl. játszani szeretnék, csak éppen nem lehet, el kell fogadni és várni kell. Semmit nem old meg ha jönnek sorra a kiegek úgy, hogy alig lehet velük bármit kezdeni a bemappázáson kívül.

Amíg nem szól senki semmit egyik opció mellett sem, addig az egyetlen infónk erről a szavazásról az, hogyha szeptemberre tolódna a kieg, akkor egy rendelkezésre álló, már kinyomtatott kieg porosodna csak a kiadónál, ami neki óriási fájdalom (meg átlagos esetben a játékosoknak is az, de most kivételes helyzet van), többnyire anyagi okokból. Szóval lehet törölni Niklai huszonharmadik hozzászólását is erről, mert tényleg csak egy rossz troll, de szerintem is igaz hogy ez így rosszul van tálalva.

TL;DR: Kár volna egy egyszerű szavazással elintézni ezt a kérdést, és pozitív lenne ha még az eredmény előtt születne a témában egy cikk. Máskülönben félő hogy bármi is lesz a döntés, rossz szájízt hagy majd maga után az ellentábornak.
Személy szerint én sem örülnék annak, ha 2021-ben is jelennének meg régi formájú versenylapok (márpedig ha jól sikerül a zén vagy az alfa, akkor lesznek ilyenek).

János gondolatát továbbvíve, ötletszintjén azt hoznám még fel, hogy az egyébként kirotálódó követők, szabálylapokat lehetne még újranyomni. Világos, hogy van egy olyan elképzelés is hogy ezeket nem érintené a rota, viszont ha most újranyomásra kerülnének legalább a fontosabb szabálylapokat, az elindítana rájuk egy stoppert, ha esetleg később mégis arra jutna a kiadó hogy ki kell őket vezetni, plusz talán egyszerűsítené az Új Nemzedék szabályait azzal, hogy eggyel kevesebb kivétel létezne az ÚN szabály alól.

A kiosztást feltételezem le lehetne valahogy bonyolítani, főleg hogy azt a néhány UR narancs lapot ami pedig szintén érintett a rotában kilehet hagyni az újranyomásból, mert az UR-ek külön kategóriába esnek.
1vp Fekete albatrosz (újúj)
szörny 1szk Raia&Leah

S, Feltámad
Minden lényed amely repül vagy mágikus védelmű kap +X/+X-t,
ahol X annyi, amennyivel több ÉP-je van ellenfelednek mint neked.
Jelenés: húzz 1 lapot.

Repül
0/[0]

"A Világégést követően még a legbölcsebbek sem
gondolták volna, hogy ez a gyönyörű teremtmény
a Mennyek úrnőjének eljövetelét jósolta"


----------

1vp Thamael, a halál angyala
szörny 1 szk, KF, ősmágia Leah
angyal
Kijátszásakor dobj 4 lapot a paklid tetejéről
a gyűjtődbe, majd ha ezekután van
Raia lap a gyűjtődben, kap 1 izomjelzőt
Jelenés: Dobj 2 lapot a paklid tetejéről
a gyűjtődbe.

Repül
3/[2]

"Senki sem állíthatja meg a halált"

----------

1vp A lelkek gyógyítója
szörny 1 szk, KF Raia
angyal
K, rakj 2 reakció és/vagy semlegesítéses lapot
egy gyűjtőből a Semmibe: húzz 1 lapot és gyógyulhatsz 4 ÉP-t.
Ez a képessége a gyűjtődből is működik, de akkor
K helyett S.

0/[4]

"Bizton állíthatom, hogy Ghalla minden
temetkezési helyén megtalálhatóak
- Gida"
Mi történik abban az esetben ha a Mennyek úrnőjével gyógyítani szeretném a játékban lévő Oázisfészkelőmet? Ezutóbbin lévő "minden gyógyító forrás" megnevezésbe beleesik-e a követő gyógyítása? Vagy még konkrétabban: az Oázisfészkelő gyógyítására áldozott életpontot visszagyógyulom-e ahelyett hogy a lényt gyógyítanám?

Másik kérdés, bár ha jól gondolom az előző megválaszolásával ez is tisztázásra kerül: ha az asztalomon lévő Oázisfészkelő mellett, az epikussal felálló ellenfelem kijátszik egy kedvelt lapot mi történik? Kettővel nő a max. ÉP-je majd én gyógyulok kettőt?

Köszönöm előre is a választ!
Szerintem ha kíváncsiak az összes helyeslő válasz számára eltudnak végezni egy egyszerű összeadást.
Mi történik ha egy Mennybéli ítélőszékkel olyan színt nevezek meg, amely színből van nem bűbáj varázslat a gyűjtőmben. Azok is játékba kerülnek (aka kijátszom őket)?

Mi történik ha ellenfelem gyűjtőjéből is játékba kell hogy kerüljenek lapok?

1) Döntök hogy az én lapjaim vagy ellenfelem lapjai jöjjenek létre először, de azon belül a sorrendröl a lapok tulajdonosa dönt, vagy
1) Döntök hogy milyen sorrendben jöjjenek létre a lapok (ellenfelemé és az enyém vegyesen)

Köszi előre is!
Van gátja annak, hogy A Mennyek Úrnőjével áldozzak ÉP-t egy lény gyógyításához, ha max. ÉP-n van jelenleg a lény? Köszi előre is a választ!

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.