Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Az Ellenség támadása
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Arról az eseményről, amely során az Ellenség lecsapott őseinkre, és a föld alá űzte őket, nem sok írásos emlékünk van. Talán pont így történt, mint a képen látható: az Ellenség iszonyatos hatalma rengette meg földjeinket, és csapott le fajunk tagjaira.
Nézz szét a galériában!
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 6., Oldschool
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 4., 10 Minutes
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)
Legendák Viadala (47)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | ...
Nézet:
Grand Theft Mech :P
 
Asszem félreértettél.
Nem ilyen átszálásra gondoltam, hanem ha pl.: kilövik alólad a mechet és katapultálsz, átszálhatsz egy parkoló gépbe.
Sérülésmodell: Dehogy akarok én repkedő Páncélszilánkokat! Csupán annyit, hogy ha pl: léverrel eltalálnak, ne az egész Center torso-t hámozza meg, hanem ahogy a könyvekben is volt, jelenjen meg a ,,vágás" vagy gépágyúnál a ,,pöttyök".
Vagy legalább ne az legyen mint a MW4-be, hogy mindegy hogy sérültél, távolabb megy a kamera, és egy csonka, rongyá lőtt mechet mutat kirobbanó hajtóműmaggal. Bár csak a lábadat lőtték ki.
Amúgy én mindig hiányoltam a többi fegyvernemet. MÉR' NEM LEHETEK MÁR ELEMENTÁL??
 
Szerintem egyáltalán nem lehetetlen a mai garafikus motorokkal megvalósítani hogy a páncéldarabok repkednek. Csak még nem csináltak még ilyesmit de nem lehetetlen. A filmről annyit hogy teljesen számítógépanimos lesz (a la:Final Fantasy) és valamikor 2005-ben lesz kész.
Javítson ki valaki ha tévedek, régi már ez az infó.
 
Mik a szükséges file-ok?

x-box: plazma ágyú? de hát olyan nincs is...
 
Dec 20-án lesz 4 éves a Steel Hussars.Egy kis akciódus lövöldözést szervezek,azon a napon kinyitjuk a szervert,"külföldi vendégeket" hivok,csupa nagymenő játékost,és mindenkit szivesen látunk,rég-uj játékosokat
A játék garantáltan akciódus lesz ,mert minden fegyvert 600m-es hatótáv fölött kitiltani szándékozunk
További info-t tölem kaphattok a verhasg@freemail.hu cimen.
 
maradjon csak meg az x-boxos népnek :P
 
Ha jól lattam a mechassault2: lone wolf trailer-t, abban tenyleg valami ilyesmirol van szó: (3068-ban) egy szervópáncélzatot viselő úriember a vállára rakott plazmaágyuval irtja a tankokat/gyalogosokat, mikozben egyik mechből áthuppan a masikba. Érdekes... Hogy ez hogyan kapcsolódik a battletech-hez az így elsore nekem homalyos.. Ja és mindez csak boldog x-box tuljdonosoknak.
 
Üdv!

Szerintem a kiszálok a mech-ből és átülök egy másikba, mert az sokkal fejletebb vagy tudom is én, nem tükrözné egy igazi mech harcos szellemét, hisz ha jól emlxem azért mindenkinek megvannak a maga szokásai, ki ezér ki azért szereti a gépét, persz érdekes lenne ha ki lehetne szálni és egy hololemezér be lehetne csörtetni egy házba és közbenn lövöldözni, de az igazi mégis csak az volna, ha az egész mechet a tetejétől a talpáig magad álíthatnád össze, így szabad útat adnának a saját fejlesztésű gépek kialakításához.
A sérülésmodelt én is támogatom!!!!!!!!!!!
A filmről tud valaki valamit??????
 
De hát az egy másik idő és egy másik cég volt...
 
Teljesen egyetértek. A MW4-nek gyakorlatilag annyi köze van a CBT-hez, hogy a mechek, fegyverek és a szereplők nevei megegyeznek. A MW2 pont ezért volt jó: teljesen a stratégiai játék szabályaira épült. Nekem különösen jólesett a MW2 Mercenaries. Ha ezt csinálnák meg legalább az MW4 grafikájával, kenterbe verné az összes eddigi BT játékot!
 
Az rpg.hu-n hirdetek egy Citytech dobozt. Figura és miegyébb kérdésben gyere fel a BT levlistára, v az rpg.hu-s BT fórumra, ott vannak "benfentesek".
 
ha nem ugrottál ki,meghaltál,de ujrakezdhetted a pályát
És hogyan inditanád be a parkolo mech fegyverrendszerét?
AMugy jó ötlet lenne a gyalogos moka,ha nem csak mechet szeretnék vezetni Szét kellene választani a kettőt és csinálni külön külön fps-t gépekkel és emberekkel.
A sérülésmodell meg megint sarkalatos pontja a játéknak.Minden programozo máshogy gondolja reálisnak a sérüléseket.
Kíváncsi vagyok milyen erőmü kellene egy korszerü grafikával ellátott MW5-höz amiben mondjuk páncéldarabok esnek le a mechről,stb..
 
Féllábú mech: Ha jól emlékszem a Falcon Guardban Aidan a gépágyúkat cseréltette JJ-re, márpedig az ordason azok a torzón vannak.
MW5: Félreértés ne essék, imádom a MW-t, de hogy a kiadónak is megérje, lehetne változtatni az alap szisztémán, értsd:én el tudnék képzelni egy,, kaland-szimulátort", ahol pl nem csak mechekkel, hanem gyalog is lehetne küzdeni+választható IS.-Klán oldal...
De ha más nem, ott van pl:-aszokásos játékmenettel+korszerű grafikával+SÉRÜLÉSMODELLEL!- a 4. örökösödési háború... szerintem nagyon sok jó lehetőség van benne egy jó storryra. Jó! Nincsenek klánok Na bumm! Vagy legalább ne fix sztori lenne hanem valamivel interaktívabb, és lenne v.mi értelme a katapultálásnak. Én a MW4 Merc.-ben nem sok értelmét láttam. Ha nem ugrottam ki, akkor is túléltem. Viszont gyalogosan rengeteg lehetőség lenne Pl: Parkoló mechek elfoglalása, stb...
Ja! Tud valaki eladó Classic táblás játékot, szab. könyvet, figurákat, ilyesmit?
 
A Timber Wolf S ugrik. ÉS lábban ill. torzóban vannak a jj-k. Amúgy egy láb elvesztésével legfeljebb jj-t veszthetsz, több nem fér bele. A többi a másik lábban és a torzókban van. A féllábbal történő ugrálásban csaka földetérés a ciki. Ez még egy elit pilótának is kihívás lehet.
 
Eh dehogy értek én hozzájuk egyet ismerek kivülröl-belülröl azt most nagy a szám

félreértesz arra probáltam rávilágitani hogy fél lábbal elvileg tudna ugrani bármilyen ugroképes mech,ha nem a lábára van szerelve a jumpjet-je,márpedig a legtöbbnél nem a lábán van
 
nos sztem te biztos jobban ertesz a halozati jatekokhoz, ezt egy percig sem vitattam. En csak laikus szemlelökent azt batorkodtam megjegyezni, h. nem tartom elképzelhetetlennek a nagyobb mech-csatakat. a Sw battlefrontot sem ismerem igazan, de tul sok szepet en sem hallotam felöle..

még fellabu mech-hez: ezt a fellabu jumpjetet (a mechcommander1-ben)egy MadCat-J(!?) vel sikerult elérni. Nos legjobb tudomasom (továbbá a mw4 mercs és a chaosmarch.com) szerint madcat jumpjetes verzioban nincs, ugyhogy nem tudom megmondani neked, h. tudna -e muködni félig ellőtt lábbal ))) (remélem nem irtam hülyeséget)
 
hehehe nos igen átláthatóság...először is kéne egy bazi nagy térkép amire ráfér pölö 30-30 mech.A mostani mapok közül a legnagyobbakra talán ráférne ennyi(60) ,de már azért nem kéne messze mennem hogy ellent találjak.
Igazság szerint a hálozati forgalom se lenne baj,ha mindenki egyféle cuccal lőne,pl ilyen lehet a Star Wars Battle Front a neten,de ha egyszerre küld el 10-15 mech lrm sorozatot,ami mostanság is megtörténik,lesz amelyiknél egyszerüen nem regsiztrálja a szerver a sebzést,és akkor még nem beszéltünk a ppc-ről,és a light gaussrol,amik tényleg zürösek ha egy pici lag is van.
Tényleg kellene már egy korszerű folytatása a programnak,de sajnos egyre kevesebb az igény a "bonyolult" és jó mech szimulátorra.Inkább a sokkal egyszerübben kezelhető xboxot és ps2-t favorizálják a kiadok.
Féllábú ugráló mechek:ki mondta hogy "csak" lábra lehet ugrorakétát tenni? ha jol emlékszem akkor a BT-ben több tucat mechnek a torzón van a jumpjetje.
 
Igen a 120 mech kicsit tulzásnak tünik, de a mostaninál mindenkeppen több mech-ig lehetne elmenni. Abban igazad van, h. egy szimulatornak sokkal nagyobb a hálózati forgalma, mint egy mezei fps-nek, de még mindig jobb csatákat lehetne nyomni egy uj game-mel mint most (meg aztan az sem biztos h. elég atlatható lenne)
A féllábú mech-hez: mechcommander1-ben gond nélkül lehetett féllábu(félig ellőtt lábu) mech-hel cirkálni(?), ami viszont mar tenyleg kamu volt, féllábú mech-hel ugrórakétázni - valahogy nem nagyon hiszem el h. egy szijjellőtt végtagon gond nélkül működnek az ugrórakéták.... ))
 
Igen, reális, hogy féllábon áll a mech. Elméletileg egy jó pilóta fel tud állni vele. Menni bviszont nem tud.
A fegyverek pakolgatásában Baakubnak annyiban igaza van, hogy a klános fegyverek kisebbek és könyebbek. (táblásban mindenképp) Viszont az MW4 eléggé szabadon értelmezi a BT szabályait.
Vulture-Gargoyle: well, meg lehet csinálni... :-)
Jó pilóta kell a Vulturbe, meg sok szerencse, meg vmi horror verzió, pl D.
(Csak hogy dicsekedjek: legnagyobb különbségű killem: egy Horned Owllal /35t/ egy Savage Coyote /85t/.)
 
na csak hogy kötekedjek...a lokinak 28 pontnyi fegyverzete van,az argusnak 28,5..ha pontosan azt rakod föl,lőszert is ideértve marad fél tonnád fölösbe ,amiből nem sok páncélt fogsz fölnyomni.
Értem egyébként mi a problémád,de ez nem! fog minden mechnél müködni..csak egy példa..cseréld fel a MadCat és a Black Knight fegyverzetét...
Elég szubjektiv dolog hogy jobbak e a szférás mechek klános fegyverrel mint a klánosok...Mivel sokféle harci helyzetről van szó,és sokféle fegyverről én nem jelentenék ki semmi ilyesmit a helyedben
Amugy meg nem érdemes a könyvvel összehasonlitani a játékot...az íroi fantáziával sosem fog vetekedni semmilyen játék.
A táblásos fanok egyébként meg tudnák mondani hogy van e esélye a Vulturenak a Gargoyle ellen,persze ez megint függ attol hogy melyik konfiguráciokrol van szó.
 
többször is!

ami a 120 játékosos online gamékat illeti...hát sztem nagyon jo netkodot kellen hozzá irni,mert simán belepusztulna a tisztelt user gépe,nem beszélve a szerverről,ha egyszerre kezdene mind a 120 mech dolgozni minden fegyverével.
 
Van olyan elvetemült akinek sikerült végigküldenie az MW 4-et eliten. Én a 3. fejezetig jutottam aztán Ezt lehetetlen kiáltással uninstaláltam. Sajnos eléggé idegtépő.
 
Lehet neten nincs tapasztalatom de amikor az Argusra
rápakoltam a Loki fegyverzetét Úgy hogy még volt szabad hely és a páncélzatát is fenyomtam, kedvem lett volna az MW4 cd-t a falhoz vágni és a MS-ot elküldeni a +!%/$ߣ-ba. De ez általában igaz hogy a Szférás Mechet Klános cuccal felnyomva jobb mint a hasonló kategóriájú klános.
Én a közepes fegyvereket úgy értettem hogy túl kicsit sebeznek, (vagy túl sok a páncélzat) két kis mech fél óráig lövi egymást mire az egyik exitál, ilyen könyvbe nem volt. Vulture csak supportnak jó??? Vegyük a Vérnevet, Joanna kifektet egy Gargoyle-t egy Vultur-ral, próbáld meg ezt MW4-ben. Az MW 3-ban meg lehet ezt csinálni.
 
MW 2-höz nem volt még szerencsém de beszéltek róla
és amit mondtak az alapján igazad van. Az tényleg fílinges lehetett: volt egyenlőség köre tök jó!!! De az reális hogy a mech fél lábon tud állni??? (értsd ellövik a lábát) úgy tudom a 2-ben ilyen volt.
 
Nos, talán az MW2-nek kéne egy mai arcot adni. az már szinte tökéletes lenne...
 
sok igazsag van abba amit mondasz, a keszitők sokkal inkább a leendő eladasokat tartották szem elött, minthogy egy rendes battletech-en alapuló mech-játekot csinaltak volna..

sokkal komplexebb és valósaghűbb programot lehetett volna összereakni,mert igy rengeteg logikatlansag van benne. pl ha egy mech karjaiba teszel pulzuslézereket és mondjuk sok hőelvezetőt teszel a mechre nem nagyon fog felmelegedni, ha megallás nélkül lősz vele... - pedig a valóságban lerobbannának egy ilyentől a mech karjai..
sokkal jobban meg lehetne csinalni, ha pl. vegtagonkent lehetne rátenni a hőelvezetést..

A baj az h. ha a Micro$oft valamire ratette a kezét, akkor nem igazán lehet tőle elszedni.. Inkabb csinalja a sz*r konzoljára az ocskábbnál ocskabb játékokat (pl mechassault2: lone wolf..) Ugyhogy szerintem nemigen van esely h. visszaszerezzék a licenszet es csinaljanak egy jo jatekot..

Egyebkent szerintem tudna a MS uj élményeket nyujtani a mechwarrioroknak: egyszerűen mai szintre kéne hozni a technikat.És nemcsak a grafikat meg a fizikai motort kéne turbózni. A mai netes játekokat már egyszerre több mint 120an tudjak tolni online (joint ops, vagy majd később a battlefield2). Hát asszem egy páran lennének akiknek egy 120 meches csata uj eményeket nyujtana..
 
hát izé...egy csomó jogos dolog van abban amit mondasz,de azért van némi tapasztalatlnság is..pl az Argus a Thorhoz képest nagyon gyenge.Sajnos alá kell irjam hogy a Vulture csak egy dologra jo,support mechnek,de annak igazán.
Egen az mw3-bol át lehetett volna hozni a menüt,felszerelések kiosztását,stb,de azért ott is voltak irreális dolgok.
Ami pedig a közepes/könnyü fegyverekt illeti,abban is van némi tulzás...pesrze hogy egy raven nem fog lenyomni egy gladiatort közepes+könnyü lézerekkel,de egy heavynek már könnyen fejfájást okozhat,sokáig nagyon nagy sláger volt az online játékosok között a wolfhound amit telepkaoltak közepes is lézerrel,és egyedül! szétszaggattak vele Daishikat!
Egyébként szivesen beszélgetek az mw3/mw4-ről 4 év online játék után van már némi rutinom benne
itt az emilem ha tovább visszük a beszélgetést---> verhasg@freemail.hu

Jah egyébként szivesen látunk a Steel Hussars csapatában,ha gyakorlatban is szeretnéd kiprobálni ezeket(online persze)

www.steelhussars.hu
 
Na kezdjük ott hogy nagy rajongója voltam az mw4-nek. Tűkön ülve vártam a játékot. Elsőre nagyon jónak találtam a hangulat kezdetben megvolt.
De akkor kezdtem egy kicsit elgondolkodni amikor kezdtem összehasonlítani a 3. részével. Az MW4-ben a mechek felszereltségét nagyon elcseszték pl:vulture
Sima MW4-ben még úgy ahogy fel lehetett szerelni de a Mercenaries-ben aki abba beül az már halott is.Meg mióta lehet a vulture karjaiba csak lézereket rakni???
Az egyik hivatalos felszerelési változata a Dupla gauss ágyú!!! A belső szférás mecheket sokkal jobban fel lehetett szerelni klános fegyverekkel mint a klánosakat klános fegyverekkel, nagyobb a tűzereje és páncélzata a belső szférásnak ami nagyon röhejes az ugyanlyan sújcsoportban. pl:Argus jobb mindenben mint egy Thor.Aztán ott van az hogy fél óráig kell lőni egy mechet középnehéz fegyverekkel hogy egy kis mech is feldobja a talpát. Én nem játszottam táblással de épp elég könyvet olvastam ehez hogy tudjam ez nagyon nem így van. A 3. rész sokkal jobb. A 4. javára csak annyit írhatok hogy szebb lett, jobb a mechek fizikája és ennyi, többet nem nagyon nyújt.
A küldetésekről jobb ha nem is beszélek, Battletech szempontból nagyon irreálisak és idegesítőek.
Méghogy a MS nem tud új élményt nyújtani???
Hát csinálhatnának új engine-t és reálisabb fizikát.
Jobb Mech kidolgozást, értem ezalatt hogy le lehet bontani egy mechet páncélról páncélra, a mai grafikus motorokkal ez már nem is nagy probléma. Csinálhatnának jobb sztorit. Én például szívesen kipróbálnám a kláninváziót klános szemszögből. bolygóról bolygóra nagyobb csatákkal ahol nem max 8 mechel kommandózzunk végig az ellenfélen ahol a társad már a 9. parancs kiadása után sem hajlandó követni csak topog egy helyben. Az AI sem egy IQ fighter, érdekes módon a küldetésben minden ellenfél
téged lő, ez mondhatni igen érdekes a Jádesólymok elleni misszióba!!! Hát ennyit a nemtudunkújélményeketnyújtani szövegekről.
Úgy tesz a MS mintha megcsinálta volna a tökéletes
játékot pedig a MW4 korántsem az.
Én avval kezdeném hogy nem a MS-al csináltatnám a játékot hanem valaki mással.
 
na de kérlek,az MW4-nek még mindig számottevő a rajongotábora,köszönhetően pár emberkének akik életben tartják.A Mercenaries-ben a mechek számát pl megduplázták,uj fegyverek,zseniális térképek garmadája,stb... egyébként hogy válaszoljak az előző kérdésedre az MS két éve hivatalosan is közölte hogy nem késziti el az MW5-t mert szerintük nem tudnának a rajongoknak uj élményeket nyujtani.Azota persze keringenek a pletykák össze vissza,és a legnépszerübb pletyka az hogy XBoxra fogják fejleszteni az MW5-t,de szvsz amig a Mechassault nem bukik valami véletlen folytán hatalmasat,nemigen lesz még xboxra se MW5.
 
A MechWarrior 4 egy elcseszett játék!!!
 
  ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.