Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Rémháború július 20.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A káosz kapuja
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
A képen Chara-din sötét oltárainak egyike látható, melyet a Fény Szerzetesei megpróbáltak áttörhetetlen mágiával lepecsételni. A káosz terjedését azonban így nem lehetett megállítani, Chara-din nagyságát hirdető dicsfényben tért vissza az anyagi létsíkra, ahol pár nap alatt többszáz kalandozó tömörült köré, felesküdve a káosz istenének szolgálatára. A szekta pedig azóta is csak bővül és bővül...
Nézz szét a galériában!
X. Kelet-Magyarországi HKK Találkozó: sok verseny, sok koncert
Zén bemutató – Rémháború
Varázsdimenzió paklibemutató: Sose halunk meg! (Egérút)
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
TOBORZÓ! (31)
Lapötletek (64985)
HKK kérdés? (47153)
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (226)
[HKK Piac] Gyakori / nem gyakori lapok (3218)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8179)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ...
Nézet:
Kérdezném a versenyszervezőket, hogy próbaképpen nem csaptok hozzá a tiltólistához pár lapot a homokórás és a vérfarkasos gyűjtőgenből (ahogy azt a barcraftos szervező felvetette a választható formátumok közt) a jövő szerdai versenyre? Mivel az hagyi lesz, így nyilván megint előkerül ilyen pakli. Egy alkalmat rááldozni arra, hogy ezt teszteljétek szerintem simán megéri és lehetne ez irányadó a későbbiekben.

Az, hogy a lapok a gyűjtő helyett egyből a semmibe kerüljenek szerintem nem tenne jót, van jó pár lap ami teljesen korrekt és emiatt haszontalan lenne (rücsi, fénylő horizont vagy a nekro pálca ami pl nálam egy sima börtönben ami csak lényes, de nem farkasos, tök jól működött--->3 különféle példa <1 vízió, egy gyűjtőből még valamit csináló lap meg egy, ami a gyűjtőből hoz vissza>.

Azt, hogy mely lapok legyenek rátok bízom, pontosan nem tudnám megmondani (érzésre: ravasz; megrontott lélek; mer az mindkettőben marha erős; kumm szim. Aztán vannak még nagyobb gyűjtőgenerálások ugye: patkány, lidércúr, csontkupola ura, persze nem mindet. Vagy egy lightosabb verzió, hogy a farkas dekkben mondjuk a 2 nekront elvevő lapot, a felderítőt és a gazdát bannolni, hogy legyen több rizikó. csak akkor meg sok múlna a szerencsén.)

Vagy amit már többen felvetettek, szabályozni, hogy hány lap lehet a gyűjtőben adott körökben. Ez talán nem ölné meg annyira a paklit mint a lap tiltások (bár kérdés, hogy ilyen hosszú dominancia után kinek hiányozna).
 
Ha valaki még tudna ma hozni bármennyi A goblinok megmentőjét cserére/vételre (nem a versenyre kell), az nagy segítség lenne.
 
1 törzsi sámánt keresek még holnapra nagy erőkkel!Pls szánjon meg valaki nem akarok a kardomba (tőrömbe) dőlni.
 
f2p btw
 
#pay2win
 
Sztornó!!!Mégsem vállalom be a valformát.
Ellenben 3 törzsi sámánt és 3 moa fegyvergyárat megköszönök ha tud valaki kölcsönözni.
 
Köszönöm a felajánlásokat,már kaptam így tárgytalan a kérésem.
Ellenben 2 db valóságformázást ha kapok lehet behörrentem. Valaki(k)?
 
Szerdára ha valaki megszánna 3 d szellemèvel azt megköszönöm!
 
A hkk online-t más alapokra kellett volna helyezni, el lett rontva.

Egy kis elder scrolls kampányt hallottatok így hármunktól . Bár kétlem, hogy sokan fognak csatlakozni hozzánk, mert nincs különösebb hype körülötte.

A társaság persze továbbra is prémium.
 
Épp ezért sír az egyik szemem, hogy a Hkkonline bedöglött.

Amúgy meg teljesen igazad van. Elders szenzációs jó és komplex, az optimális játék szinte kivitelezhetetlen.

Ami a HKK-t számomra még érdekessé teszi az a társaság. Az évek folyamán rengeteg kedves emberrel sikerült megismerkedni, remélem ez a közösség sokáig megmarad.
 
Marha jó az a játék, ajánlom mindenkinek. Sok gondolkodás kell hozzá és csak kevés szerencse.
 
Úgy bizony, látod látod csak többet kellett volna járni utána is
 
Egész jól szerepeltem, pedig október óta nem vagyok aktív

Grat a helyezetteknek, különösen Krisznek!
 
ah, pedig hogy örültem volna 64 zénnek
 
Következő két versenyünk a következő lesz:

Febr 8

Jellemek harca annyi kitételtől az előzőtől eltérően,hogy aki részt vett a múlt heti jellemes versenyünkön az most nem indulhat ugyanazon jellemmel(csakhogy valamelyest kavarjunk a dolgokon,de mégis adjunk lehetőséget a készülésre).

Febr 22

Egyszínű verseny a szokásos Exes tiltásokkal

Tessék regelni a szokásos csatornákon.

Várunk mindenkit szeretettel!!!
 
A nevek után természetesen a megszerzett pontok láthatóak és nem az, hogy pl Krisz 96 UR-t nyert volna .
 
Sziasztok!

Mint akik voltak az előző versenyünkön már tudják lezárult ez előző féléves EX-es liga, aminek az eredménye közhírré is tétetett ott. De persze senkit nem akarunk megfosztani az infó megszerzésétől így tehát íme a top 15 2016. 2. félévének.

1 Szabó Krisztián 2. 96 UR
2 Pásztor Szabolcs 96 5 Kreátor műhelye
3 Juhász Ferenc 94,5 4 Kreátor műhelye
4 Mikulás Ádám 94 3 Kreátor műhelye
5 Klujber Balázs 90,5 2 Kreátor műhelye
6 Szatmári Bálint 88,5 2 Kreátor műhelye
7 Földi Viktor 88 1 Kreátor műhelye zén
8 Gergely Ferenc 83,5 1 Kreátor műhelye zén
9 Erdős Viktor 75,5 1 Zarknod visszatér zén
10 Szkupien Bence 74,5 1 Zarknod visszatér zén
11 Kalugyer Roland 72 zén
12 Egyed Dávid 71,5 zén
13 Csető Zsolt 71,5 zén
14 Makó Gergely 70,5 zén
15 Dárday Gergely 64 zén

Akik nem vettek részt versenyünkön bátran zaklassanak, hogy miképp vehetik át nyereményeiket! Ezúton is köszönjük a töretlenül magas részvételt versenyeinken és reméljük idén sem hagytok minket cserben.
Az idei évtől mint tudjátok emeltük az árakat és 1000 HUF lett a nevezés,de ennek megfelelően növeltük a díjazást is. Ellenben a következő félévben a liga nem kerül megrendezésre,így csökkentve valamelyest a nevezési költségeket.
 
Valószínűleg Jellemek harca lesz a következő versenyünk is. Hamarosan itt és a hivatalos kiírásban is pontosítjuk a februári versenyeket.
 
Sajnos én sem tudok menni. Támogatom Gice kezdeményezését, én is örülnék még egy jellemek harcának.
 
nagy eséllyel ki kell hagynom a szerdai versenyt, kb. nekem is meglepetés lesz, ha betoppanok , annyira valószínűtlen, hogy leérek

ha még nem eldöntöttek a februári formátumok, örülnék neki, ha az első verseny jellemek harca lenne, persze csak ha a többiek nem bánják, hogy van még egy tesztelési lehetőség a beho verseny előtt
 
Viszont a Behon mar hasznalhatsz Jagut es Achatot
 
Blogon sem lehet, legalabbis Zsolti egyetertett a datummal.
 
Sziasztok!

2 Sziklavárat keresek kölcsönbe a mai versenyre.
 
Milyen hülyeség, hogy kb csak beholderes versenyen nem lehet (nálatok és dungiban is lehetett szombaton), közben bdv-s lapokról van szó. Na mindegy.
 
Ha valakiben kétely merülne fel akkor megerősítésként leírom, hogy Nálunk holnap már lehet használni az új BDV-s lapokat (IS).
 
Azt tanultuk, akkor jó a zsákbamacska, ha akad benne némi érték...

https://goo.gl/4wYjW6

Gyertek el, tegyétek próbára a szerencséteket jövő szerdán az Excelsiorban, jelentős mennyiségű macsekkal készülünk!

Ha az összes elfogy, azok között, akik legalább öt macskát vásároltak a nap folyamán, kisorsoljuk a főnyereményt, ami egy alakváltó ... Jackpot lesz Hogy ez pontosan mit is jelent, az hétfőn kiderül!
 
#excelsior #2017

Sziasztok! Jövőre se maradtok Excelsioros versenyek nélkül, igyekszünk még jobb és izgalmasabb versenyeket összehozni nektek. Januárban 11-én és 25-én várunk titeket (mindkettő szerda)!

11-én a Beholderes versenyre készülve hagyományos (pörgős) formátum lesz, a szokásos tiltások mellett (Nekrofun máglya, Elmerombolás, Achát gólem, B. Jagumir). Ez a versenyünk lesz az első, ahol már 1000 forint lesz a nevezési díj (HSZ tagságival, anélkül 1100). Erről a változásról többen is hallhattatok már korábban, a különbözet teljes mértékben a díjazást fogja növelni, így a néha kicsit jelképes jellegű nyeremény helyett komolyabb díjakat fogunk tudni kiosztani azoknak, akik jelentős teljesítményt tesznek le az asztalra. Ez lesz a beugró a későbbiekben is, kezdőknek szóló kedvezményünk azonban marad: azon 0 profi pontos versenyzőknek, akik még nem vettek részt nálunk versenyen, az első nevezés továbbra is INGYENES! És még valami: erről a versenyről prémium beszámoló készül majd, amiben az utolsó kör első asztaláról készült videó is szerepelni fog.

Nem csak ez lesz azonban újdonság, hanem az első Excelsioros zsákbamacska is, amiből ezen a 11-ei versenyen lehet majd vásárolni, 17.15-től! Visszajelzéseitek alapján megcéloztuk minőségben a Blogosok által magasra tett lécet, ezért vastagon meg lesz szórva a macsek UR-ekkel, Kreátor Műhelye, Zarknod visszatér és Alfás ritkákkal, BDV-s és kódos lapokkal, szóval ütős lesz! A játékszabályok ismertek lehetnek: az első forduló végéig max. 5 db macskát lehet vásárolni, utána viszont szabad a rablás! Egy macsek 1000 forint lesz, és ha az összes elfogy, beindul a JACKPOT sziréna, de hogy az pontosan mi lesz, arról kicsit később ... de az biztos, hogy bárki megnyerheti, aki legalább 5 db macskát vett az este folyamán.
Érdemes majd figyelni a Facebookot, lesz majd némi ízelítő a macskákról, kedvcsináló gyanánt

A második januári versenyünk Jellemek harca formátumú lesz, ezzel már részben a februári Behósra készülünk majd.

Mindenkit sok szeretettel várunk az Excelsior Klubban 2017-ben is!
 
A Facebookos HKK csoportba már kiírtam, de azért itt is közvélemény-kutatnék egyet így a két ünnep között: szeretnétek, ha az egyik januári Exes versenyünkön lenne zsákbamacska? Kérem, csak olyan szavazzon, aki jár hozzánk versenyezni és/vagy jönne macskát venni, ha lesz.

- igen, a Behós macska ársávjában és minőségében
- igen, a Blogos macska ársávjában és minőségében
- igen, a kettő között valahol árban és minőségben
- nem, úgyse vennék belőle

Előre is köszi a visszajelzéseket.
 
Tegnap este megrendeztük az idei utolsó Excelsioros versenyünk is, melyre 24-en jöttek el, nagy örömünkre a szokásos profi és amatőr visszajáró arcokon kívül feltűnt két kezdő játékos is. A megmérettetés végül Klujber Balázs győzelmével zárult, aki jelenlegi arcszőrzetéhez teljesen illő UR-t nyert a Mardakor taktikus képében...

Nagyon köszönjük - Juhász Ferenc, Kocsis István és én -, hogy egész évben ilyen kitartóan jártatok hozzánk játszani, ezzel is egyszerű baráti kártyázásból, majd próbaképp elindított tesztelős-pörgős versenyből az egyik legkedveltebb budapesti versennyé emelve az Ex Klubos találkozókat. A fejlődés nem áll meg, vannak ötleteink, hogyan lehetne még jobb, minőségibb szórakozássá tenni ezeket a szerda estéket, amint tudunk, előállunk ezekkel.

Mindenezek előtt azonban szeretnénk még egy ajándékkal megdobni titeket, ez pedig nem lenne más, mint az első Excelsior podcast, amiben JuFeval beszélgetünk az új nagykieg kapcsán eddigi benyomásainkról, az új lapokról, UR-ekről és BDV kártyákról. Kicsit döcögősre sikerült, egyikőnk se egy gyakorlott előadó (nekem az egyetemi években még jobban ment, de hol van az már... ), de azért szeretnénk ebből rendszert csinálni, ahogy az első adásban is elhangzik, amelyet a HKK Blogon (is) meghallgathattok. Jó szórakozást kívánunk hozzá, amúgy pedig mindenkinek kellemes ünnepeket, és találkozzunk versenyeinken jövőre is!

Juhász Ferenc, Kalugyer Roland és Kocsis István
 
Várunk mindkettőtöket!
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.