Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Vérszomjas karvaly
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Egyszerű madár? Haha, dehogy! Démon ez, melyet egy pökhendi kyorg szolgálatra kényszerített, csak nem számolt a következményekkel.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (4)
Roxat céhei csereakció (2)
HKK kérdés? (47128)
Lapötletek (64980)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | ...
Nézet:
Hm. Mit gondolsz, ha bemegyek egy fészekbe, és látom hogy bent ücsörög Glimmon, majd a nagy ijedtségre tárgyhasználattal benyomok mindenféle kincskereső cuccot, akkor az beleszámít abba amit majd a Glimmon eldob?

Szóval a dobott tárgyak a csata elején vagy a végén dőlnek el?
 
Azért azt mindenkinek javaslom, hogy öljön annyi Glimmont, hogy jusson pusztulás páncélhoz, kesztyűhöz és démonkoronához is. Ezeket a tárgyakat mindenkinek érdemes beszerezni.
 
Szia, a karakterlapon írja ki a tartalék energiát, vastagon kiemelve.

Tapasztalatom szerint nem enged újra ugyanazon a néven indítani másik karaktert.
 
meg az Octopussy es nagyon ritkan a Drakon herceg is sziv, valamint a smaragdgyik (legalabbis valamelyik gyik ami erdoben jon). Ez utobbi ketto ritkan.

Szerintem nem erdemes demongyuruket hordani mert akkor sokkal lassabban fejlodsz inkabb kobort huzz fel armingtoni kristalybol mar mindenkinek lehet. (A masik megoldas az elfutas ugyanis a Pussyn kivul nem muszaj megolni a fentieket azt is csak haromszor az akademianak)

Archimedes 2046
 
a ragaszto halal aldozati targy szoval csak akkor erdemes valtani ha meg marad nalad annyi amennyit le kell adni.

Archimedes 2046
 
Üdv Mindenki!

Hol lehet látni van-e tartalék energiám? Még azt szeretném kérdezni, ha töröltem egy karaktert, mert indulásnál elrontottam, lehet-e azon a néven regizni új karit?

Lord Bernard
 
Líthas, ifjú emberek!

Madar1: Vannak később is ilyen dögök... szívom is miatta a fogam... és ezért használok démon gyűrűket...
A lényeg, hogy csak a random pluszos dolgokat eszik le rólad, ha ilyeneket kell verni, akkor csak a nevükben nem pluszos tárgyak vannak biztonságban.
A negyedik zónában eddig varázstárgyevő a Hegyrengető.
 
Hi!

Vannak a harmadik zónáig olyan szörnyek, akik imádják elfogyasztani a varázstárgyakat. Általában a pluszos tárgyakból levesznek egyet, de van amelyik egy-az-egyben megeszi az egészet: általában a főszörnyek. (Glimmon, Protodom, Arwuin) Az a kérdésem, hogy ezek meg tudnak zabálni unique tárgyakat is (fekete sityak, Brinkmann öve,) és nevesített tárgyakat (zöld nyaklánc, rogar karkötője, stb.) vagy csak a pluszos (random varázstárgyak) cuccokat eszik? Nem merek nagyon nekik menni, hátha megesznek valami nehezen megszerezhetőt is...
 
Megoldódott. Köszi
 
Üdv Mindenki!

Ismét én:-( A 20102. labiban kellett volna megtalálnom a Quargga tőrt, egy küldi szerint. Az egész labit felderítettem, de nem találtam a tárgyat. Van másik szintje is a labinak? Hogy lehet megtalálni?
Előre is köszi.
Lord Bernard
 
Valamelyik házban cserélni is lehet, egy halom ragasztóért adnak egy katalizátort.
 
Köszi Nagymester:-)
 
Kis es nagy rezkulcsot lehet venni a boltban. Rengeteg fajta kulcs esik az adott labirintus szornyeibol, valamint szokott lenni egy specialis kulcs a foszornynel ami megsemmisul ha kijossz a labibol.

Kesobb lesznek olyan kulcsok amik csak 1 helyen hasznalhatok valamelyik kuldetesben es egy masik kuldetesben kapod meg (csillagkulcs, katay vaskulcs)

A titkosajto keresest 0-ra kell allitani. Inkabb hordj labirintusban felderites targyakat (a masik modszer hogy megprobalsz ralepni a falra ez az elso 3 zonaban tuti mukodik).

Archimedes 2046
 
Egyenlőre megoldottam, szereztem nagy rézkulcsot, és már tudom, hogy automatikus a titkos ajtó keresése:-)) Bocs, ha untatok valakit.
Lord Bernard
 
Üdv Mindenki!

A 20102. labiban vagyok, és minden út zárva van. az egyik fal mögött látszik egy szörny. Hogy lehet titkos ajtót keresni? Milyen szakival van esély megtalálni? VAgy valami más megoldás kell a továbbjutáshoz? Van még egy csukott ajtó, de ahhoz meg nincs kulcsom, betörni meg nem bírom. A válaszokat előre is köszönöm.

Lord Bernard
 
Mesterkembol esik. Ahhoz hogy meg tudd olni a mesterkemet kell demoni lelekraktar. (20 toltet) ha szerencsed van akkor kiesik egy tarolo alatt a ketto ami a tuskes pajzshoz es pancelhoz kell.

Archimedes 2046
 
Démon katalizátort, vagy mi a szöszt hol is lehet szerezni?
Én most a 3. zónában lépkedek a démon szigeten, de már minden potyogott, csak ez nem...

Üdv.

Magnus D.
 
Szerintem nem.

Foleg ha egyedul jatszol akkor nagyon hasznos tud lenni. Van par kuldi amit nem egyszeru megcsinalni.

pl juss el a lovagszigetre egyedul...

De termeszetesen nem muszaj hasznalni.

Archimedes
 
Hát, a Hyper öli a játékot... főleg a kidolgozott küldik rész... A többi viszont hasznos
 
Ha kezdo vagy akkor egyelore nem erdemes, a lovag maradjon a kardjanal. Majd kesobb lehet masik tipust meg magiat is fejleszteni.

Az fp-vel es a penzzel nem art takarekoskodni az elejen. Szerintem kerhetsz erosebb karakterektol nemi kezdo felszerelest (sundiszno cuccokat pl).

Ha szeretnel minnel gyorsabban fejlodni akkor hasznald a hypert.

A labik tenyleg hasznosak.

Archimedes
 
Üdv!

Ismét Én:-) Érdemes egyszerre több fegyverismeretet fejleszteni fegyverváltással, bvagy koncentráljak egyfélére?

Előre is köszi:
Lord Bernard
 
Üdv Mindenkinek!

Köszönöm a válaszokat.

Lord Bernard
 
Líthas, ifjú emberek!

Az az Érj el 50-es ÁK-t küldi nem olyan vészes...Az ember letapossa a szörnyeket, és elég hamar összejön a szükséges Fp-érték... Nekem legylábbis nem okozott gondot... Ja, és érdemes a labikat használni, azért vagyok elég alacsony szintű, mert hanyagoltam őket...
 
Szia!

Vannak fix küldetéssorozatok, és vannak eldobhatóak. A palotaküldiket el lehet dobni, és ad másikat helyette, de nem érdemes dobálni őket, mert később visszaüt... A többi épület mindig ugyanazt adja.

Mivel nyolc küldetést vehetsz fel egyszerre, esetleg lehet vele sakkozni: például azt, hogy legyen 50 az állóképességed, eldobhatod egyelőre hogy fel tudj venni másikat, aztán elég visszavenni akkor amikor már elérted az 50-et, és rögtön leadni.
 
Hali!

Köszönöm a válaszokat, mindjárt könnyebb így:-) Lehet küldetést elcserélni? Kidobom, hogy adjon másikat? Most 1. rangon kaptam olyan küldit az ember épületben, hogy érjem el az 50-s állóképességet tárgy és vari nélkül. Ez nem nagyon fog menni jó sokáig:-( Kidobtam, újat kértem megint ezt kaptam. A kérdésem az, ezzel a módszerrel lehet másik küldihez jutni?
 
Köszi, hát biztos lesz akkor még ilyen, csak így elsőre meglepő volt... főleg hogy azok a gyöngyök meg rubin meg miegymás jól jött volna... A sárga gyógyitalt felőlem megtarthatják...
 
Szia!

- vannak képességek amik fejlődnek a használat során, és vannak amik nem. A páncélviselés nem fejlődik magátol, csak ha adsz rá
- jellem nem nagyon van a játékban, én úgy vettem észre hogy mindkét isten áldozásait és küldetéseit érdemes csinálgatni. A küldetésekért tárgyakat ad, az áldozásoknak az isten által adott szolgáltatások árára van hatása.
- az elején nem nagyon éri meg növelni a tulajdonságokat, minden pontot érdemes szakértelembe forgatni: ez egészen sokáig így is marad... Szerintem úgy a tizedik szinttől érdemes kicsit szerencsére és IQ-ra osztani, de azt is csak azért, hogy ne szaladj el folyton a szörnyek elől..., de komolyan tolni a tulajdonságokra csak később...
 
páncélviselést csak fp-vel növelhetsz, magától nem fog nőni.
jellem nincs a játékban, csináld nyugodtan a isteni küldetéseket, mindkettőnek csak előnyei vannak.
a fegyverszakértelmek maguktól nagyon lassan fejlődnek, ezeket fp-ből kell növelni minél magasabbra.
 
Üdv Mindenkinek!

Most kezdtem el játszani, ember lovaggal játszok. Azt szeretném kérdezni, hogy ha 1-s páncélviselést fejlesztek 150 pontért, az növekszik-e, ha bőrpáncélt viselek, és így elérhető-e a 3-s, ami a rézpáncélhoz kell? Továbbá azt kérdezném, hogy mivel jár az isteni küldetések teljesítése, van-e jellem a játékban? Egyenlőre utolsó kérdésem: érdemes-e a fegyverismeretet fp-ből növelni, vagy azt inkább a tulajdonságokra tartogassam?
 
Ha jol tudom akkor a jatekban minden esemenynek van 5%-os sikertelensegi eselye. Tehat dobsz azert hogy kapsz-e a neves szorny kincsei kozul (ennek eselye 95%) Utana dobsz megegyet hogy melyiket kapod meg:sima ritka ultra ritka.

A masik hogy a lovagoknal es az 5. zonas szigetek foszornyeinel sokszor elofordul hogy semmit nem dobnak. Lehetseges hogy az a 95% nem fix hanem allitani lehet es ez a legerosebb neves szornyeknel sokkal kisebb. Szerintem minden masodik Spike dob csak valamit.
 
  ... | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.