Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A lárvaszint galetkijei
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Ezek a tanácstalan galetkik, kiknek a fenekén még szinte ott a tojáshéj, biztos hogy érettek arra, hogy elkezdjék új, önálló életüket a Teron hegy legalsó szintjén? Hát hamarosan ki fog derülni, ki az, aki életképes közülük.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapelemzés 1. rész
Céhek átmeneti tiltása Új Nemzedékről
HKK Zsákbamacska a júniusi Beholder találkozón
Varázsdimenzió ritkák
Varázsdimenzió lapbemutató 5. hét

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (143)
Versenyhirdető (1828)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8168)
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.) (56)
Békés megyei HKK-sok jelentkezzenek! (6355)
Lapötletek (64978)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | ...
Nézet:
Szevasz Norbi!

Végre mégy egy Kanizsai HKK-s aki bereggelt! Itt volt az ideje:-)
 
HKK-t űzőbarátaim a játék egyáltalán nem izgalmas akkor ha 1-2 körben már vége a mecsnek , nem az az izgalmas aki kontroll paklikkal tervezi minden versenyét jó néha jó dolog de a játék öröme a lényeg és hogy a nagyoktól is tanulhatsz egykét dolgot . Szerintem a mai játék színvonal már nem az ami volt régen , a régi nagy játékok voltak a legjobbak sztem. És akár hogy-is nézzük azért a régi HKK-Mecsek voltak a veteránok a mostaniak is jók csak túl hamar véget tér sztem
 
Kedves Jozsi!

Öülök, hogy megosztod a véleményed velem/velünk. A felgyorsult tempó nekem nem tetszik - ez az én egyéni véleményem. Én szeretem beleélni magam akár egy-egy kártya meccsbe is, de ha gyorsan nyerek vagy vesztek nekem nem nyújt élvezetet. Én csak arra akartam kijukadni, hogy szerintem ez a gyorsulás egy rossz irány, persze ha tíz emberből csak én látom így akkor velem van a baj és beismerem:-)

Természetesen megtehetném, hogy gyors paklit csinálok. Be kell látni hogy külön kell választani a versenyeket és a baráti kártyázgatást.

Természetesen nem várom, hogy ingyen legyenek a lapok, de sajnos több pénzből jobb paklikat lehet összerakni, ezt te sem tagadhatod:-)

És hadd válaszoljak a kérdésedre, van egy másik magyar fejlesztésű játék mégpedig a M.Á.G.U.S. a kiválasztottak, amely szerintem van ennyire népszerű.

Természetesen sem én sem más nem állhat a "fejlődés" útjába, csak azt nem szeretném ha pár év múlva olyan lapok jönnének ki, hogy 0VP, azonnali, antimágia0, megnyerted a játékot ....
Persze ez túlzás, de lassan hasonló lesz a szituáció.

Üdv!
 
cs szava Janus
 
Sosem szidnám a kombó deckeket, lévén én is annak a híve vagyok. Bármi ellen szívesen leülök játszani, tettem azt Kanizsán és Kaposváron is. Sőt a Fangor pakli még tetszett is, hiába nem tudtunk szóhoz jutni.
 
Kedves Janus

Csak véletlenül tévedtem ide nem Nagykanizsai vagyok ugyanis.
Mi az hogy aHkk eltorzult?Az hogy felgyorsult a tempo miért baj ,csinálj te is olyan paklit ami gyors.Sok mulik a pénzen? ez igaz ,de mése várhatjuk el egy cégtől hogy ingyen adja a kártyát, a gyüjtők és játékosok egymásközti lapeladása pedig a lapok jelenkori használhatoságát versenyerősségét tükrözi.

45 lapos paklibol3lap a kombo? Hát ez is csak korlátozott mértékben igaz.Van sok verseny formátum mindegyikre más pakli kell.

Leginkább az utolso sorod miatt irtam aHKK igenis nagyon profin megalkotott játék. Mutass te egy másik Magyar fejlesztésű kártya játékot ami ilyen sikeres, .
(én is 95 ota játszom nekem is voltak rossz időszakaim de sose hagytam abba a hkk-t)
 
ez nagyon buta hozzáállás. pároson amióta én játszom mindig voltak olyan deckek, h kombó+védőkontroll. de hagyományoson mára sztem nagyon színes lehet a versenykörnyezet annyi fajta pakli van, és a kontrollok épphogy az elmúlt években kezdtek visszaszorulni.
azt sem értem igazán, h egyszer a kontroll decket szidjátok, másszor a 2-3 körös kombókat... akkor mi az amivel/ami ellen szívesen játszanál?
de a lényeg az,h mostanában ha az embernek megvannak a lapjai hozzá (és egyáltalán nem drága lapokban kell gondolkodni) elég jól működő decket lehet összerakni
(persze mindezt a saját tapasztalaim, a vidéki mezőny alapján írtam)
 
Sajna az idők változnak. Ezt nekem is be kellett látnom. Nagyon nem bírta a kontrollokat, de ha ezt kell használnom, hát legyen!
 
Kedves DXXX, csak egy megjegyzésem lenne.

Szomorú látni hogy a HKK ennyire eltorzult, kb 1995-1999 között toltam, akkor Miskolcon laktam és az akkori legnagyobbaktól tanultam. 2000 környékén abbahagytam, akkor mentem egytemre. Már ekkor feltünt, hogy sok múlik a pénzen. Most tavaly nyáron ujrakezdtem, itt melózok Kanizsán és mindíg is szerettem HKK-zni, miért ne. Sajnos mára már annyira felgyorsult a tempó ami szerintem káros és megöli az egész játékot, hogy 2-3 kör és vége .... ennek van értelme?

Összerakunk 45 lapos paklikat amiből 3 lap a kombó a maradék 42 meg keresés, vagy counter + erőforrás ... ez nem az én stílusom., ha jól emlékszem régen nem igy ment.

A HKK tervezői és tesztelői nem tudom hogy hol és mikor hibáztak, de az nagy hiba volt. Megnyugtatlak játszok más szerepjátékot is, de jelnleg nincs tervben hogy lemondok a HKK-ról.

Az hogy néha milyen "egyedi" versenyeket rendezünk, az függ attól, hogy a többség mit szeretne, és most pont erre a régi lapokkal való játékra esett a választás.

Nem tudsz mutatni egyetlen egy más szerepjáték kártyajátékot sem ahol lehet 2.-ik körben nyerni.

Persze a HKK a miénk, mégha sárga is és savanyú is akkor is:-)))

Üdvözletem!
 
Bizonyítsd be. Egy 1-2 körben ölő paklit mivel fogsz meg?
 
Nagy húzás? Amióta kijöttek szinte minden pároson vannak fk-s paklik.
 
Csak azokkal? Hmm.. nem!
 
Látom nem értetted meg amit írtam..
 
Fókuszkristályos pakli nekem is nagyon tetszik, és nem is drága lapokból áll. Nagy húzás volt azzal menni párosra.
 
Nem vagyok osztós hangulatban ahogy fogalmaztál, csak nem nem bírom ha valaki hülyeségeket hord össze.
 
Kissé eltértél a tárgytól. Gyors paklit csak azokkal lehet megfogni amiket írtam. Egyéb iránt az elmerombolás egy nagyon kegyetlen lap.
 
Budapesten pár nagy arcú kissé lenézi a vidékieket. Némelyik, felsőbbrendűséget mutatva szóba se áll az idegenekkel.
 
Nagyon osztós hangulatodban vagy.
 
Nah neked se kellene kártyázni.. Ha ennyire le vagy még ragadva, h hú de drága a pakli, meg mindent megfognak akkor hagyd abba te is.. Ez a játék nem fog a te igényeidhez alkalmazkodni..

DE nézd meg dávidék fókuszkristályos pakliját.. Nyertek vele úgy, h egyetlen meccset vesztettek az 5 forduló alatt azt is úgy, h mind2-en húztunk elmerombolást és szerencsére 2. körben ki tudtam annyira épülni, h onnan már nem tudtak érvényesülni..
Számold össze, h az a pakli mennyibe kerül..
 
Mind a 2 versenyen volt 1-1 gyors pakli.. Fenyő és Csiga fan gorral és a másik napon meg Dávid-Krisztián tárgyal.. ezeknek a pakliknak a gyorsaságuk az előnyük..

1 kontrollos pakli sose fogja felvenni a versenyt 2 paklival..
 
Ha nem tetszik a játékkörnyezet akkor hagyd abba, nem fog változni semmit marad ilyen amilyen most.. Sose lesznek már olyanok a paklik mint régen.. Ha ennyire tetszik neked a lassúság és a kalandozók akkor kezdj el valami levelezős szerepjátékot!
 
Befogadják a vidéki versenyzőket?? Hallottál már olyan versenyről ahonnan haza küldték a többi város képviselőit?
 
Hagyományoson nincsen esélye a kicsiknek? Egy ilyenen van esélyük ahol 2000 előtti lapokból gamelnek? Lapjuk sincsen.. Ez meg milyen baromság ha a spoilerek tiltva vannak akkor nem mennek el sokan versenyre? A kicsiknek mindenhol ugyan annyi esélye van, akinek nagyobb a lapkészlete mindenhova jobb paklit tud összerakni.. max sokszínűségen lehet jobb a paklijuk, mert több mindent kérhetnek kölcsön
 
Meg is fogták őket! De mivel? 2 páros is sikeres volt ellenük. Vasas és Hunya, Valler Krisztián és Szabó Dávid
Ja csak mivel? Vasasék good-stuff kontrollal, Krisztián és Dávid pedig side után (Bufa kódexek, ősi béklyók). Minden pakli fogható, de az ár amivel lehet fogni néha kissé dúrva.
 
az nem jelenti azt, hogy nem is lehett volna megfogni..
de egyedül senki nem fog 2 ellenfelet megfogni.. kell hozzá egy társ is
ennyi, ami vagy van, vagy nincs
 
... most a legutóbbi két páros versenyen voltak olyan meccsek, a két versenyt együttesen nézve hogy 2.-ik 3.-ik körben nyertek, nálam egy egész jó mondhatni kontroll deck volt ... és szart se értem vele ... sajnos.

további jó 7végét.
 
"egyszínűre sem mondjuk varkaudarral tervezem hogy menjek, hanem egy gyengébb paklival pont azért hogy élvezzem a játékot ..."

de miért, csak gyengébb paklival lehet élvezni a játékot? sztem a varkaudar pont nem a legagyatlanabb paklik közé tartozik, és sokszor nem is adja magát, hogy mit kell tenni, agyalni kell rajta

2. körben nyerő paklik meg instabil szarok, könnyű megfogni őket, de olyan paklikat jó hogy megverik, amik nem játszanak leszedéssel, esetleg counterekkel.. és nem is kell drága counterekkel kezdeni, ott van a pirofordítás, gyenge, manacsapda, neked van owooti trükköd is, nem kell mindjárt megszerezni az ezer ft fölötti lapokat.. a lényeg h az ellenfél ne úgy játszon már h szinte nincs is ellenfele.. érezze, h beleszólnak a játékába.. és így nem lesz az 2. körös.
am. én is élvezem a lassabb játékokat, csak sajna a verseny nem erről szól
lassabb koncepciók meg jók baráti körökben, ez tény, de h versenyre nem vinnék el ilyet, az is tuti.. vagy nagyon ritkán.
 
Isti!

Köszi, igy akarsz segíteni, hogy a fórumon lehúzod az egész Kanizsai "mezőnyt", mindenkit aki szeret játszani, szeret elővenni új vagy akár régi dolgokat, példul kalandozók. Igen összegyüjtöttem a lapokat, ad1 mert tetszik ad2 mert ki akartam próbálni ez neked fáj? Jha tényleg a sok kontrollappal játszó emberkének tényleg nem kell nagy tudás, őket mikor leszel szíves leszólni?

Jha visszavonultál, értem, de ha segíteni akarsz akkor szerintem Te is jól tudod nem igy fogsz tudni ...

Nem kötelező jönnöd, akkor amikor HKK-zunk, nehogy nyűg legyen ez neked ... még a végén lelkiismeretfurdalásom lesz.

Vagyunk szerintem páran akik versenyen nemcsak azért indulnak hogy elsők legyenek, persze ez a cél, de pl. egyszínűre sem mondjuk varkaudarral tervezem hogy menjek, hanem egy gyengébb paklival pont azért hogy élvezzem a játékot ...

És igen a faszom kivan azzal, hogy néha azok osztják az észt akik a 2.-ik körben győzni tudó paklikat istenítik. Azok vagy nem emlékeznek mi volt régen pl. játékélvezet, vagy nem játszanak régóta.

Én például nem tudnám otthon verni a farkam arra, hogy hú bazz megnyertem egy versenyt és mindig 2.-ik körre kijött a kombó ....

Ennyi a véleményem!
 
azért sikerült kiragadni a lényeget

de ha megsértettelek volna vele, akkor bocs.. nem állt szándékomban :P
 
Nem fosozta le, csak nehéz a felfogásotok ennyit erről.
 
  ... | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.