Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Harakiri á lá TF
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Egyetlen ember létezett a Túlélők Földje történelmében, akinek sikerült végrehajtania egy ÖNGY parancsot magán. A parancs valójában nem létezik, de akkor, valamikor rég, a parancs eredetisége miatt a Beholder alkalmazottak úgy döntöttek, egyedi szöveggel kedveskednek a kérdéses UL megírójának." - a Túlélők Földje legendás eseményeinek egyike
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Pajzshasználat VII. (577. tudati képesség)
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47142)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | ...
Nézet:
Cloin dobja az élőhol törpe labiban.
 
Líthas, ifjú emberek!

Mi a manó dobhat Homályesszenciát?
Mondjuk valószínű, hogy egy ideig parkoltatni kell azt a küldetésemet, de bánja a kánya... csak tudjam, hogy merre kellene keresni majd...
 
- az esszencia százalékosan esik
- hidrafej a tavakban leledző hidrákból esik: van két három és négyfejű. Jobb esetben több fejet is be lehet zsebelni...
 
Sziasztok!

Fehér entitánsbol hogy lehet az eszenciát kinyerni? Vagy %- osan esik. Levertem mar vagy 6-ot és még egy eszencia sincs.(Halál Isten küldetés)

Még egy kérdés: Hidrafej kiből hullik?

Ha lehet és tudtok emil cimre válaszoljatok ha nem akkor ide...
Sarukin@freemail.hu

Köszönöm.
 
Üdv!
Legalább 1-es távolsági fegyver ismeret kell hozzá.

Lord Cormacc
 
gondom van.ha bemegyek az ercőbe nem tudok nyilvesszőt csinálni!


help!
 
Üdv Mindenki!

Köszönöm a választ! Egyenlőre a lovagi pallosra tartogatom a fenőkövet:-)

Lord Cormacc
 
A:Armington
Q:Quistvach
L:Litay
R:Ritay (csak varazsloknak)
E:Ellis
M1:magasfold1
M2:magasfold2 (csak varazsloknak)

Hamarosan lesz meg egy Wolflinban, ezenkivul vannak fekete magias spellek is ezeket a banyatol lehet tanulni Spike szigeten, es valoszinuleg ebbol is lesz meg.

1% es 90%-os targyakat is ugyanannyi toltetert lehet fenni (1-ert)

A tapasztalat azt mutatja ha nehez helyre mesz akkor surun fend a targyaidat. Ha konnyu akkor is erdemes 10%-nal fenni. A kopottsag mutatasat erdemes kb 40-50%-ra allitani sosem art latni hogy hogy allnak a cuccaid.

RND targyat altalaban nem erdemes fenni. Cserzett mokkaszin nagyon kopos arra vigyazni kell nagyon.

Archimedes
 
Lenne még 1 kérdésem mára. A hyperben a varázslatok leírásánál mit jelentenek a Q, mwg M1 stb jelek?

Köszi:
Lord Cormacc
 
Hali Mindenki!

A kérdés egész pontosan az, hogy az 1%-os tárgy fenése is ugyanannyi tölttetbe kerül-e, mint a 80%-osé?

Előre is köszi:

Lord Cormacc
 
Üdv Mindenki!

Az lenne a kérdésem, hogy a fenőkő elhasználódik fenéskor, és ha igen mennyi használattól kopik el?
A válaszokat előre is köszönöm:
Lord Cormacc
 
A letolteseknel van offline verzio, ezt Petyusz generalja neha az online verziobol. Akkor nincs baj ha leall a PBM.

Laci
 
Ha jol emlekszem en anno honapokig gyujtogettem az fp-t a maszasra es azt hiszem mar 18 szinten megvolt a sima utazas. Eleg sok energiat meg lehet takaritani ha pl a demonszigetre akarsz menni.

Persze a nagyutazas az huzos es az ara is. A magiat nem magusoknak is erdemes fejleszteni, bar hogy meddig es mi ellen erdemes hasznalni azt nem tudom.

Laci
 
Hm, ha ez nekem szólt (Spawn már tudja a varázslatokat), akkor a mászásból nem lesz gond, mert mivel a térkapuzáshoz 34-es mászás kell, így a 23-as mászás alapom megvan, átugrálom a hegyecskéket.... De mivel nem vagyok mágus, így a nagy utazáshoz szükséges horribilis mágiát egyelőre nem szándékozom felvenni. Most 20 az alapom belőle, de nem megy most a hyper nemtom megnézni mennyi kell, csak azt hogy sok...
 
Azért azt is meg kell jegyezni, hogy ha arra gondoltál, hogy felnyomod a mágiát az utazásokhoz szükséges mértékre (ide értve a fokozó tárgyak használatát is), és majd elhajózól a 4. zónába, odasétálsz a könyvtárba, megtanulod, és célba értél, akkor utad közben érhet egy nem is aprócska meglepetés. Ez pedig nem más, mint a 4. zónának legnagyobb földterületét kettészelő hegylánc, amin csak 24-es mászással lehet átkelni (tárgyak itt is segítenek...).

Én mágusként mágia probléma nélkül is görcsöltem egy ideig, amíg megszereztem az akkoriban tetemes mennyiségűnek számító FP-t, hogy át tudjak mászni ezen a felettébb kellemetlen akadályon.

Üdv.

Magnus D.
 
Hirvivest erdemes elfelejteni. Hogy melyik szakertelmet melyik szinten kapod meg az asszem az a fooldalon az alapok-> szakertelmek-nel van leirva, azota van par uj szakertelem is de az majd csak nagyon magas (35-40) szinten lesz erdekes.

Az M1, M2 a Magasfold1 es Magasfold2-t jelenti
Azt gondoltam hogy nem sok jelentosege van mert ugyis mindenki el fog oda menni es megnezi hogy be tud-e menni. Egyebkent az M2 a varazslok szamara fenntartott.

Laci
 
Szia!

200 hirvivés után adnak egy tárgyat, amit most hadd ne nevezzek meg fejből, de hasznos valami. Én megcsináltam a 200 hírvivést, és csak utána adtam le a küldetést. Ha 200-nál kevesebb hírvivést végzel el, kiszúrják a szemed valami ócska lommal.

(Info: AK)

Leoneydas
 
Ezt a hírvivés dolgot már én is kérdeztem régebben, akkor azt válaszolták az okosabbak, hogy ez egy totál felesleges dolog. Ha épp arra jársz, akkor bedobhatod... Ha felveszed a jutalmat, akkor a palota esetleg újra kieszelheti hogy kezdjél el híreket viszegetni, de egy szint után már nem zaklat ezzel. Véleményem szerint ha hírvivést kapsz, akkor add le az első hírt, aztán menj a palotába a következő palotaküldiért, de a jutalmat ne vedd fel. Aztán mindig ha arra van dolgod ahová a hírt kell vinni, akkor bedobod nekik, és kész.

Melyik rangra gondolsz? Ebben a játékban mindent rangnak hívnak...

Van a faji és a kaszt rang, ami úgy fejlődik, ha az adott épületnek elvégzed a fix küldetéseit. Ha négy küldit megcsinálsz, kapsz egy faj/kaszt rangot. Ez azért jó, mert új speciális képességeket kapsz (ami a térkép alatt van jobbra), vagy fejlődik a meglévő.

A karakter szintje, másnéven rangja , az folyamatosan fejlődik ahogy kapod a tapasztalati pontokat. Itt minden szinten kapsz +életerő meg varázspontokat, az elején még kapsz új szakértelmeket, és némely szinttől hordhatsz eggyel több ékszert. Az ötödik szinten nem tudom konkrétan mit kap a kari...
 
Üdv Mindenki!

Ismét jelentkezik Lord Cormacc zaklatószolgálata:-)) Az lenne a kérdésem, a hírvivős küldiket meddig érdemes csinálni? Ha felveszem a jutalmat nem lesz több hírvivés? A másik: lassan elérem az 5. rangot. Van valami változás, hogy már lesz rangom, meg ilyesmi? A kérdések talán nem a legjobban feltettek, de bízom tág asszociációs képességetekben, a válaszokat előre is köszönöm:

Lord Cormacc
 
Hi!
Én sem vagyok mágus, de hamar beszereztem az utazás, nagy utazás, jelölés varikat. A 4. zónában oktatják 34,32-en ha jól emlékszem. Én azt csináltam, hogy vettem egy két plusz mágiát adó tárgyat és azt vettem fel amikor tanultam és amikor használni akartam. Üdv.
 
A Hyperen az van felírva, hogy a nagy utazást az M1 és M2 tanítja. Azt gondoltam, hogy ez a két mágus könyvtárat jelzi. Voltam Ellisen a könyvtárban, ott szerintem nem tanítják, tehát akkor marad gondolom az ötödik zóna...
 
Attol meg tudsz nagyutazast vasarolni hogy nem vagy varazslo. Ha arra gondolsz hogy nincs eleg nagy magiad hozza akkor azon lehet segiteni (tenni kell ra FP-t ;).
Az igaz hogy nehezen fog sikerulni ha eppen csak megvannak a feltetelei de attol meg menni fog, es rengeteg energiat lehet megtakaritani a ket utazas varazslattal es nehany jol elhelyezett jellel.

Amugy csak ket fontos varazslatot nem tudnak megvenni a nem-magusok: szuperbenitas es idegi terheles.
 
megprobáltam de nem jött ösze miért?
 
Ez mókás, köszönöm a választ. Mivel nem vagyok varázsló, így nagyutazni sosem fogok tudni... A száz küldit meg ha meg is tudnám csinálni (ami nem valószínű, ha ad egy olyan fészket ami más zónában van csak), akkor se tudnék a házamra ráépíteni távolról...

Szóval még szerencse hogy nem mentem át
 
Annyi minden parameter van ami miatt aggodni lehet a leolt szornyarany ezek kozul az egyik utolso...

Laci
 
Egyelore nem lehet visszajonni csak nagyutazassal es hazateleportalassal. Ha egyik sem mukodik akkor itt fogsz ragadni. Pontosabban Wolflin es Spike szigeten.

Ez amugy nem jo hogy ez igy van de szerintem hamarosan a terkapu is "atkoltozik" wolflin kornyekere.

Laci
 
Sziasztok!

Összehoztam annyi mászást, hogy fel tudok menni a térkapuhoz. Szivesen átnéznék az ötödik zónába, hogy megnézzem az alkirályi palotát meg az egyéb ojjektumokat. A 100 palotaküldim viszont még nincs meg, ezért a házamba visszateleportálni nem fogok tudni. Van valami mód a visszatérésre? Ott is van térkapu?
 
Köszönöm a biztatást, az idegesített fel, hogy gondosan ügyeltem a leölt szörnyarányom megfelelőségére, erre csinál egy ilyen kicseszést a progi:-( Mind1, már nem zavar. Sajna tüsi tárgyakat viszont nem nagyon találok a boltban, pedig 25 aranyam várja őket:-)

Üdv:
Lord Cormacc
 
Ha szintet lepsz akkor eleg neheznek tunhetnek az uj szornyek de ez majd elmulik.

Amugy mindig van olyan amit nem tudsz legyozni ne felejtsd el hogy meg 4 zona van elotted es kb 40 szint

Laci
 
Vegyél a boltban tüsi tárgyakat. Azok akkor is sebzik a vámpírt, ha lebénított.
 
  ... | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.