Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Városi bandatag
(Shadowrun archetípus)
Küldd el képeslapként!
A bandatag otthona az agglomeráció dzsungele - minden egyes sikátor, italmérés, elhagyott épület és kiégett autó.
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Pajzshasználat VII. (577. tudati képesség)
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47142)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | ...
Nézet:
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy a bányászatot hogyan kell használni? Most vettem fel a bányászat skillt, és találtam bányászcsákányt is. Először négyre tettem fel a bányászatot, akkor 15-be került egy bányász akció, és nem találtam semmit. Később feltettem nyolcra a bányászatot, és találtam egy mezőt, ahol nem sima bányászat volt írva, hanem bányászat (aranyberill). Ekkor már csak 10-be került bányászni, és kiszedtem az aranyberillt. Kérdéseim

- mire jó a magas bányászat skill: arra, hogy könnyebben észreveszem a telért, vagy arra, hogy kevesebb egységbe kerül bányászni

- van-e értelme akkor is bányászni, ha nincs kiírva semmi, vagy csak akkor, ha találok valamit

- ha nem a bányászattól, akkor mitől függ az, hogy észre veszek-e valamit.

köszike
 
sehonnan

A maxenergia legjobb ellenorzese a statisztika, itt latszik a rajtad levo maxenergiat ado targyak hatasa is. (A virgonce nem)

Utana a szakertelmek alatt "Energia regenerálás" cimszo alatt (mellett) lathatod a rajtad levo +virgoncok osszeget.

Ezt kell megszorozni harommal majd hozzaadni a maxenergiat (ezt nevezzuk x-nek) elosztani 24-gyel es venni az egeszreszet (ezt nevezzuk y-nak).

Ennyi energiat regeneralsz egy ora alatt. (Ezt irja ki akkor is ha a taborozasra kattintasz).

Na ha ehhez a szamhoz (y) hozzaadsz egyet es megszorzod 24-gyel majd levonod belole (x)-et akkor megkapod hogy mennyi kell meg a kovetkezo energiaregeneralas szinthez (z). z=(y+1)*24-x

Ha ez mar 5-10 korul van akkor erdemes megcsinalni valami olyan kuldetest ahol +5 maxenergia a jutalom, vagy venni/kolcsonozni/keresni virgonc targyat masoktol.

Mivel csak 24-gyel oszthato x-ek szamitanak az effolott levo targyakat kolcson lehet adni (virgoncok).

Archimedes
 
Negyedik zónás dög... ha ritkán jön, akkor vagy túl alacsony, vagy túl magas a szinted...
 
Sziasztok!

Kaptam egy kedves küldetést: öljek meg 32 nomád behemótot. Eddig csak harmadik zónás küldiket kaptam a palotáktól, bár jó lenne már pár negyedik zónás is (nem tudjátok mitől függ?).
A hyper azt írja, hogy ez a behemót a hegyen és az erdőben fordul elő. (a szöveg elég logikátlan). Nos erdőben rengeteget szambáztam, főleg a harmadik zónában, de nem jött. Mászkáltam egy keveset hegyen (mert az drága) a harmadik és negyedik zónában, de nem jött. Aztán megnéztem mindenho máshol is, de szintén nem jött.... Van valakinek tippje, hogy honnan szerzek ilyen fazonokat?
 
Köszi. Akkor kérném, akivel találkoztam, és üzleti ajánlatot tett Patrick Planta-Velu nevű lovagnak, írjon a 1080-as számra, mert nem tudom ki volt:-(

Üdv:

Lord Cormacc
 
Líthas, ifjú emberek!

Két módon lehetséges: ha üzenetet kaptál éppen, akkor az olvasás után azonnal tudsz válaszolni, illetve a játékban az oldalsó menűsor alsó néhány pontja közül valamelyik az Üzenetek írása. Itt a karakter számával tudsz üzenetet küldeni, tehát azokat, akikkel várhatóan levelezni fogsz, érdemes felírni egy lapra, vagy egy jegyzetfájlba. (Jegyzetfájlt Worddel, vagy NotePaddal csinálva)
 
Üdv Mindenki!

Hogy lehet üzenetet küldeni valakinek? Múltkor kaptam egy lovagtársamtól, de azóta nem találom hol vannak az üzik, így nem tudok neki válaszolni:-(

Lord Cormacc
 
Ja, és a Crxtlxklc a qwargboly főnöke, úgyhogyha ki akarsz nyírni belőle hármat, akkor ezt a fészket kell zaklatni. Az első sorozat arénánál szerintem érdemes megvárni amíg túlkoros leszel a fészekhez, és akkor próbálkozni, mert akkor már mindig elszaladnak a gyáva bentlakók, kivéve ha van bent góré - viszont ha elszaladnak, akkor nem vesz le energiát sem, tehát elég takarékos dolog.
 
A neves szörny lényegében csak úgy jön. Biztosan függ a szintedtől is, hogy mekkora eséllyel mászik elő, de lényegében random. Bemész a fészekbe, oszt vagy jön, vagy nem. Nagy ritkán lehet velük találkozni fészken kívül is, amikor csak úgy szambáznak fel-alá, de ez elenyésző gyakoriság...
 
A kf.pbm.hu-n olvastam, az ember küldik között:
- 3. ölj meg 1 sötét páncéllordot Armington dny-i reszében 20120-20124-ig labik egyikében talalható.
A letölthető térképen az ÉNy-i részen vannak ezek a labik. Melyik a helyes? Továbbra is kérdezném, hogy lehet neves szörnnyel találkozni (pl. Crxitlix-el)?

Előre is köszi:

Lord Cormacc
 
Apropó, jut eszembe. A raktár a házban tulajdonképpen mire is jó? Csak apróságok jutottak eszembe, amiért viszont nem éri meg

- olyan tárgyakat lerakni, ami kell ugyan, de nem használja az ember túl gyakran, és nem is talál belőle

- van az a küldetés hogy csak nem átadható legyen nálad: itt lepakolni

De ezen kívül...? Eddig még nem volt gondom a hellyel, ha nagyon fogyott, beugrottam a bótba, és eladtam a cuccot, vagy max le ogurozgattam...
 
Statisztikán és maxba regenen kívül hogy lehet megtudni mennyi a max.energiám?
 
Üdv Mindenki!

Hogy lehet neves szörnnyel találkozni pl. quargbolyban?

Előre is köszi:

Lord Cormacc
 
A templomepitesekhez nem erdemes epitest fejleszteni csak 1-esre (ilyenkor minden epitesnel az elhasznalt energia fp-ve alakul, ha 0 akkor nem)

A hazepites meg raer. Az elso szintu haz nem sokat er, szerintem csak akkor erdemes hazat epiteni ha mar megvan a masodikra is az engedely (50 palotakuldetes), de lehet hogy inkabb erdemes varni a harmadik engedelyre (100 kuldetes) akkor felvinni extrem magasra (26 korul) megvenni a HP-bol veheto kepesseget es hasznalni a Tudas konyvet (+15 minden szakira) es a farkasvizet (+10 minden szakira) Akkor lesz ugy 70 az epitkezes es 3 szintenkent csokken 1-gyel az epites (meg meg a HP kepesseg is levon azt hiszem (max szaki)/6-ot.
Es egy rohammal felepiteni kb 3-4000 energiabol a harom szintet.

A harmadik szinten a teleport mar barmelyik zonabol hazavisz es vissza, 3 keszetel fozheto a konyhan, sok hely van a raktarban es 6 naponta jon a kovacs.

Allitolag a 4. szintu hazban adhato lesz kuldetes mas kalandozok szamara de ehhez 200 palotakuldetes kell.

Laci
 
Az építésnek később lesz értelme, amikor a házadat kell felépíteni. Én 15-ig tettem fel, ezt már nem fogom tovább fejleszteni... Még mielőtt elkezded építeni a házadat, érdemes 12-re fejleszteni.

Szóval az a lényeg, hogy amíg olcsó, és van rá lehetőséged, alacsony szinten is érdemes rátenni pár szintet, vagy várni egy kicsit a templomépítéssel...
 
Nekem ,még nincs építés,de állítólag nem ér sokat.
Inkább at erőt fejleszd,mert az számít.Nem csak ide,máshova is.
 
Üdv!

Köszönöm az infót. Egy kérdésem van: mennyire éri meg az építkezést fejleszteni? Kipróbáltam ezt az Élet templomos dolgot, és elég energia igényes volt 1-s építkezéssel. Ha felviszem 5-re jelentősen csökkeni fog?
Egy észrevétel kezdőknek: figyeljetek a heti vérdíjra. Amellett, hogy alacsony szinten jó pénzt hoz, igen tetemes a tp is. Én most kaptam több, mint 9 aranyat, meg 465 tp-t, 6. szinten. Nem rossz:-)))

Üdv:
Lord Cormacc
 
1. zóna arénái: (2,36), (16,2), (43,45)
2. zóna arénái: (25,19)
3. zóna arénái: (55,33)
4. zóna arénái: (34,32)

Laci
 
Az lehet. Hol vannak szörny Arénák?

Lord Cormacc
 
Akkor biztos egy karakter aránába mentél be.
Ha nincs megfelelő másik játékos az arénában akkor ezt írja ki.
 
Üdv Mindenki!

Hogyan lehet az Arénában megütközni a szörnyekkel? Azt írta nem talált méltó ellenfelet.

Előre is köszi:

Lord Cormacc
 
Az megvan.
 
A szint is nagyon sokat szamit, lepsz egy szintet aztan az a szorny ami ellen izzadtal egy csapassal leolhetove valik. Sok szorny az utesevel oszt -tamadast ez ellen nem szamit a magiaimmun.

Arena gyozelmeket kuldetes fogja kerni ketszer (egyszer 45-ig egyszer 75-ig) tovabbmenni nem erdemes amig meg nem csinalod a kuldetest, mert akkor tobbet kell elerni. Mas tap nem jar erte.

A karakter csata az ket kalandozo kozott van de igazabol nincs tulsagosan kidolgozva.

Laci
 
Ó igen azt már én is tapasztaltam. Valami hobgoblin sámán sikeresen -16 támadást nyomott rám, olyan zsinórba ültek rajtam a varik mint a pinty. Pedig a szerencsém is 50 fölötti, meg van mágiaimmunom is 4 körüli. 6. szinten erre futja, futottam is, mint a nyúl:-))) A kisebb vámpíok meg az idegeimre mentek. Előző szinten vagy 6szor megszívattak egymás után, most meg 1 kör egy kisebb vámpír. A lovagi pallos csodákat tesz.
Azért van kérdésem is:-)):
Az aréna küzdelmekért jár valami táp is vagy csak tp? Mi az a karakter csata?

Előre is köszi:
Lord Cormacc
 
Ez azert nem ilyen egyszeru. Keves szorny ellen jobb a harcos kari de nehany szorny akar immunis is lehet egy fegyvertipusra, raadasul sokszor van -tamadasszam.

A magusoknak azonban van tudatzavaras es antimagai, csend varazslat, magikus zavaras, es persze magikus immunitas. Sok szorny eseten egyszeruen ellosz egy hatoter boviteset es mar sebzed is mindet egyszerre. Az uj magikus talar +70-et ad a sarkany ital +60-at es meg van vagy 50-60 mas lehetosegekbol. Ezt persze meg a kritikus duplazza. Szoval lehet varazslattal is nagyot loni.

Szoval attol fugg hogy mivel harcolsz eppen (marmint hogy milyen szornnyel). A masik fajta kuzdelmi modot nem nagyon lehet kifejleszteni legeljebb alternativakent ha minden kotel szakad, de pl en inkabb Xeoth koponyat hasznalok ha mar egyszer kezzel kell harcolni.

Amugy az ember magus se kutya bar ha jol latom nem tul nepszeru

Laci
 
Üdv!

Egy másik fórumon meg arról olvastam, hogy sokkal jobb a közelharci karakter, mert varázslattal kisebbet lehet sebezni. Tudja a fene.

Lord Cormacc
 
Szerintem gáz hogy a világ gnóm populációja többszöröse a többi fajnak, ráadásul a gnómok kevés kivétellel csak mágusnak tanulnak... Akármerre mászkálok, mindenhol gnóm mágusokkal futok össze... Nem semmi varázslóképzésük lehet...

Harcosok előre!
 
6. szinten nyomulok. Köszi a választ.

Lord Cormacc
 
Ez kb mekkora szinten van?

Hosszu tavon a statisztikak eleg jol kiegyenlitodnek, teny es valo hogy a gnom magusok mindig nagyon erosek. Jok meg a torpe szerzetesek.

Laci
 
Üdv Mindenki!

Mostanság tanulmányozgattam a statisztikákat. Azt vettem észre, hogy míg lovagok közt ott vagyok a szeren, a teljes azonos szintű népességet vizsgálva eléggé lentebb vagyok. Ekkora a különbség a játékos kasztok között? Nem azért kérdezem, mert szeretek lovaggal játszani, és nem zavar, csak ha második karakteren töröm a fejem mi legyen az:-)))

A válaszokat előre is köszi:

Lord Cormacc
 
  ... | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.