Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Harakiri á lá TF
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Egyetlen ember létezett a Túlélők Földje történelmében, akinek sikerült végrehajtania egy ÖNGY parancsot magán. A parancs valójában nem létezik, de akkor, valamikor rég, a parancs eredetisége miatt a Beholder alkalmazottak úgy döntöttek, egyedi szöveggel kedveskednek a kérdéses UL megírójának." - a Túlélők Földje legendás eseményeinek egyike
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Pajzshasználat VII. (577. tudati képesség)
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47142)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | ...
Nézet:
Esetleg az is megoldás lehet, hogy visszamész az első zónába labikat pucolni... néhányszor már visszapislogtam, főleg a boltot ellenőrizni... utána alig tudtam megszabadulni a sok rézcafrangtól... Talán te is találsz ott rézpajzsot... bár ez le fogja rontani a Tp-energia arányt... de mondjuk én sosem arra hajtottam, hogy optimálisan tápoljak...
 
HI!

A 3. zónában(nem írtad hogy hol tartasz) tegnap adtam el 4 darabot, ha már nincs és nagyon nem megy a dolog és van sok manád és sok pénzed ogar csupaszítás varázs se rossz megoldás
 
Üdv Mindenki!

Hol, avagy kinél tudnék rézpajzsot szerezni? Nem találok régóta, a boltban meg nincs, és kell a palotának, meg majd áldozni is. Ha jó, manaitalt tudok érte adni, vagy a klasszikus aranyat:-) Kb. 10 db kéne.
Előre is köszi:

Lord Cormacc
 
A gyíkos labirintusokban van valamilyen varangy, és abból esik nyelv.
 
Hi!

Miből lehet kinyerni varangy nyelvet, ill. hol találom kb. 2 hónapja keresek van 1 db-m :-(
 
Magusoknak volt valami titkos kapcsolo is, nem tudom itt lehet-e az a helyzet.

Laci
 
Líthas, ifjú emberek!

Ha nem azt a választ kapod az ajtóra klikkelve, hogy csekély az esélyed a kinyitására, akkor növeld meg a Zárnyitást... és esetleg a felderítést, és nézd végig, hogy az egy lépésnyi falaknál van-e titkosajtó...
 
A dolgok jelenlegi allasa szerint mashova nem kell mar, de en azert megtartanam a helyedben. Sosem lehet tudni ... ;)

Skull
 
térden csúszva könyörgöm valaki segítsen, mert képtelen vagyok megcsinálni a labis küldetést a törpe szerzetesemmel van rézkulcsom, nagy rézkulcsom, címeres rézkulcsom, az ajtót se betörni se zárnyitni nem tudom!!!
 
Üdv Néktek!

Rövid kérdésem: a ősi lélektartó edény kell-e még valahol, vagy csak a jégúr lelkéhez volt szükséges?

Leoneydas
 
építhető élet templom: 15,3
építhető halál templom: 51,21
 
Sziasztok.

Hol épülnek templomok?
Akár a élet, akár a Halál istené.

Köszi.
 
Sajnos abban nem tudok segíteni:-(

Lord Cormacc
 
Oké a lovaggal sikerült köszi szépen, de a szerzetessel valahogy nem akar menni, ezek a kulcsaim vannak:

címeres rézkulcs 1 db
nagy rézkulcs 1 db
rézkulcs 1 db
 
Köszönöm a válaszokat. A küldiket megcsinálom, szerintem érdekessé teszik a játékot.

Lord Cormacc
 
Üdv!

A lovag küldiben az a helyzet, hogy figyeld a leírásokat minden lépésnél, mert nem veszed észre a tőrt egyébként. Menj vissza a küldi helyére, ha bejártad a teljes labit, meg lesz a küldi oldva. Nekem legalábbis így volt. A kulcs valószínű nagy rézkulcs lesz, lehet venni, vagy cserélni asszem 10 szakadt bőrpáncélért Armington valamelyik boltjában.

Üdv:

Lord Cormacc
 
Könyörgöm valaki segítsen, hogy a szerzetes küldiben 2. hajtsd végre a feladatot a 20105. labirintusban milyen kulcsot kell használni az utolsó ajtónál, már 6. szintű a karakterem és ezt nem tudom megcsinálni. 66-os erővel nem tudtam betörni és 3-as zárnyitással nem tudtam kinyitni!!!
Ugyan ez a helyzet a Lovag karakteremmel!
2. hajtsd végre a feladatot a 20102. labirintusban
 
szerintem eleg megcsinalni a 2-2 sorozat faj es kasztkuldetest, az akademia varhat. Utana 6-8 szint kornyeken masodik zona es 10-11 korul vissza az akadmia kuldisorra. Utana meg mehetsz a 3. zonaba.

Mondjuk en megcsinaltam minden kuldetest mindenhol, csak a presztizs kedveert.

Laci
 
Szi@!

Az 1. zonaban csinald meg a faji es kaszt kuldeteseket valamint az akademia kuldetessorat. Ha kozelharci karakter vagy es nem magus, akkor a halal templom kuldeteseit is csinald meg amig meg nem kapod a fekete sisakot. Tobbi kuldetes hanyagolhato, szerintem.
A palota kuldeteseit sem art nezegetni, mert kesobb nagyon sok teljesitett kuldetesre lesz majd szukseged a jatekban es nem art idoben elkezdeni.

Udv: Skull
 
Hi!

Nos, valszeg igazad van, mert nelkem eszembe sem jutott, hogy a jobbkézből letegyem a fegyveret... :-/

Amúgy a tipp jó volt, megtaláltam a kapcsolót, és "megöltem" a jégurat. Aki még eztán akar nekimenni, annak egy jótanács: a kőbőrrel nem érdemes operálni, mert leoldja még csata előtt. Egy fél armingtoni akármi-töltetem látta a kárát annak, hogy én ezt nem tudtam.

Leoneydas
 
Üdv Mindenki!

Hanyadik szinttől érdemes a 2. zóna gondolatával kacérkodni? Vagy pontosabban milyen fő szakiértékek, és tulajdonság értékek mentén tervezgessek? Persze nem várok pontos választ, csak közelítő, tapasztalati értékeket:-)

Előre is köszi:

Lord Cormacc
 
Szi@!

Ismetelten kiprobaltam ezt a jobbkezes fegyver, balkezes fegyver, pajzs kombot es tovabbra is azt allitom, hogy inkabb nekem van igazam.
Amennyiben URES volt MINDKET kezem, akkor a balkezes fegyvert mindig a jobb kezbe vette, a balba soha. Oda csak akkor sikerult ha a jobb kezben mar volt valami. Pajzsot pedig alapertelmezes szerint csak a bal kezbe tudtam venni.
Szoval ha mindket kezed ures, akkor a felvetel sorrendjetol fuggetlenul a bal kezedbe kell kerulnie a pajzsnak, a jobb kezedbe pedig a reztornek.
Amennyiben szukseged lenne ennel joval magasabb bonuszu felderites cuccra, szivesen adok.
Elersz itt a forumon (bar nem tul surun nezegettem eddig), mailban a qwyxy@freemail.hu cimen, a 1078-as karakternek kuldott uzenetben vagy irc-n a #kf csatornan.

Udv: Skull

ui.: Nem csak Neked, hanem barkinek szivesen segitek a fent emlitett elerhetosegeken keresztul!
 
Hi!

Ez nem egészen igaz. Ugyanis a balkezes fegyvert, ha van balkezes harcod, és megfelelő, hozzá tartozó fegyverszakértelmed, akkor mindig balkézbe veszi a program, nem tudod jobb venni (legalábbis nekem nem sikerült). Elég baj ez, mert nem tudtam bekészíteni a +2-es pajzsot a balba, és a +2 réztőrt a jobba (a felderítés bunosz miatt akartam trükközni).

A labitérképet köszönöm. 30-as felderítéssel 10-re állított óvatossággal elsőre nem sikerült, de majd próbálkozom még. Köszi a segítséget.

Leoneydas
 
Szi@!

Itt egy terkep Coldron labirintusarol, remelem segit!

http://fabinet.hu/~qwyxy/20108.jpg

A felderitest igy mar celiranyosan tudod vegezni. A 29-es felderitesed mar eleg, de a titkosajto kereset tedd fel 10-re a kerdeses mezo elott. Igy mar valoszinuleg meg fogod talalni!

Udv: Skull
 
Szi@!

Alapertelmezes szerint a fegyvereket a program mindig jobb kezbe veszi. Ezert ha a bal kezedbe is szeretnel fegyvert, akkor a jobb kezedben legyen valami es ugy probalj egy balkezes fegyvert kezbe venni es maris megoldodik a problemad!
Legalabbis remelem! ;)

Udv: Skull
 
Hi!

Ha pajzs van a bal kézben, az nem baj, mert aut. lecseréli a balkezes fegyverre. Ennél azonban fontosabb, hogy legyen balkezes harc szakértelmed, mert különben nem harcolsz bal kézzel.
A balkezes harcnál mindegy, hogy pl. tőr, vagy ütőfegyver van balkézben, mert nem a szúró, vagy az ütőfegyveres szakértelemszint, hanem a balkezes harc szakértelemszint számít.
A fegyver tipusa csak abban számít, hogy a "használatához szükséges szint" akkor is szükséges, ha bal kézbe akarod venni a fegyvert.

Leoneydas, a "kétkezes" vándor
 
Líthas, ifjú emberek!

Ahhoz, hogy a balkezes fegyvereket bal kézzel is tudd használni, kell az, hogy a kapcsolódó fegyveres szakértelmed 11-es, vagy nagyobb legyen, és ne legyen a bal kezedben pajzs.
 
Sziasztok.

Van egy balkezes fegyverem, de nem tudom a balkezembe venni.Mindig a jobkezembe teszi.
Hogyan tudom a balkezembe venni?

Chin jr.
 
Halihó!

Egyetlen pontos, célirányos kérdésem van:

Norland, északi csücske, jégbarlang, Couldron jégúr (vagy hogy hívják). Képben vagytok? Nos. A labirintus közepén van egy kis zárvány, amit egy kapcsoló nyitott. Nyilván itt kellene valahogy kinyitni a masodik falrészt is, de egyszerűen nem találom a kapcsolót. A labi jobb oldalán, középen van egy vízszintes zárvány, ahová nem tudok bejutni. Talán itt lesz a kapcsoló. 29-es felderítéssel próbálkoztam/próbálkozom. Emeljem fel 10-re az óvatosságot, vagy tornázzam feljebb a felderítést?

Help!
 
Líthas, ifjú emberek!

Lényeges, hogy csak akkor érdemes bányászni, ha Földanya megsúgja, hogy mi van a föld alatt. A csákány épségére vigyázz, mert kopik, de a program nem írja ki. Ezt én is megszívtam...
Minél magasabb a Bányászat skilled, annál biztosabb szerintem, hogy találsz valamit.
 
  ... | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.