Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Piroslámpás ház
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
"A bejárati ajtó felett piros lámpást himbál a szél, alatta két kacér fiatal nézelődik: az egyik egy domború keblű, kihívóan kifestett, lenge öltözetű leány, a másik egy tökéletesen kigyúrt, egyetlen rövidnadrágba öltözött jóképű dalia. Csak találgatni tudsz az épület szolgáltatásainak mibenléte felől." - részlet egy Alanorban járt naív kalandozó fordulójából
Nézz szét a galériában!
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. július 14., Vác
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 27., Szeged - Barcraft

A lista folytatása...
TF help (6658)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | ...
Nézet:
Hali,

kösz a választ, nem gnómként van esély ilyet találni?
 
Üdv!
Ha gnóm vagy, akkor mágianyelő elementállordból.
 
Sziasztok,

mágiafló nyakéket honnan lehet szerezni?

Köszi.
 
Hi!
Szerintem a "faltaperolós" módszer nem igazán vezet eredményre. Az én tapasztalataim alapján ha mondjuk 10-es a felderítésed és egy titkos ajtóhoz mondjuk 8-as kell akkor még mindig van esély, hogy nem találja meg. Hasonlóképpen a kincsesládákhoz, de ha ellépsz a faltól vagy a ládától és visszalépsz akkor nagyobb az esély, mintha a falra klikkelsz. Az egyik karim most jött ki a drakon börtönparancsnokos labiból, ahol szintén szívtam egy faldarabbal, úgy hogy én tutira tudtam, hogy ott kell lennie az átjárónak. A siker akkor jött meg amikor nem a falra klikkeltem, hanem elléptem és visszaléptem (persze ezt jó sokszor) De ha ez se segít akkor adok felderítéses cuccokat.

Spawn
 
Szia!

A kérdés annyi, hogy csuda báróval találkoztál-e? Ha igen, akkor csak a földön szétdobálva lehet. Esetleg nem hagytál ki néhány szörnyet?
 
Szia!
A csudalabi lényege, hogy összeszedd az 5 fogat, ezek nem csak szörnyeknél vannak, hanem simán a földön is, járd be a teljes labit. A 10es felderítésnek ott mindenre elégnek kell lenni, esetleg állíts be plusz energiát titkosajtó keresésre, de vannak olyan random labik, ahol nem lehet mindenhova bejutni.
 
Kösz a tippeket! De sajnos egyik sem jött össze! :-(((
"A falon nem tudsz keresztülmenni!" üzeneteket kapom mindíg! Pedig az összes falat végig taperoltam jó néhányszor... A térkép pedig nem ugyanaz mint az enyém... Bár lehet, hogy a felderítési szintem kicsi, mert csak 10-es... Remélem van még valakinek tippje a továbbjutásra!
 
Hi!

http://kf.pbm.hu/content/terkepek/rnd/20111.htm

talán ez segít.


S.
 
Líthas, ifjú emberek!

Ez később is működő megoldás, ha kellően magasan tartod a Felderítés szakértelmedet. Amúgy is lesz olyan labirintus, ahol szükséges lesz vagy 30-as Felderítés a tárgyakkal együtt...
 
Szia!

Próbálj meg rálépni a falra, ahol átjáró lehet. 1. zónában ez még célravezető megoldás.

Lord Cormacc
 
Helló! 1 kis segítség kellene! A "hozz 5 csuda szemfogat (27. épület)" küldinél járok, de nem tudok bejutni 3 elzárt területre...
Meg tudná mondani valaki, hogy hol találom meg a titkos átjárókat?
 
15. aréna csatából esik olyan 10-12, egyébként tavakban szokott jönni, próbálkozni kell.
 
Üdv Mindenki!

Hol lehet hidrafejet szerezni? Úszkáltam már mindkét karimmal az 1. és 3. zóna tavaiban, de mindig ugyanazokat az ostoba szörnyeket adja, hidra meg sehol.

Előre is köszi:
Lord Cormacc
 
Köszi. Ez komoly szívás volt:-)))
 
Líthas, ifjú emberek!

Valóban, az elementálok csakis mágikus fegyverrel sebezhetők, az viszont lehet akármilyen gyenge, már hámozza őket.
 
Szia!
A hibás titánkard nem mágikus, én is szívtam már meg.
Ettől függetlenül szerintem a goblin lopakodó erősödött
 
Üdv Mindenki!

Erősödtek a szörnyek? Eddig vidáman daraboltam az elementálos labik szörnyeit, most meg nem bírom megsebezni őket. 13. szintű vagyok, 135-s erővel megyek harcba, jobb kézben hibás titánkard, balkézben bronz rövidkard, izzítás van rajtam, a vágófegyver szakim 20-as. Mi történt???

Előre is köszi:
Lord Cormacc
 
Hi!
Hát ez nehéz kérdés.Elméletileg a 2 mithrilen kívül csak pár gyémánt ami kell a küldetések során, tehát a többit el lehet adni a boltban. Ellenben amikor az Y harcok kirobbantak akkor az első áldozás Yrolgos oldalon 7 zafir és 7 csillagzafir volt. Sokaknak hirtelen ez gondot okozott, talán ezért is volt nagyobb a létszám a királyi oldalon. Szerintem a legegyszerübb egy karakternél összpontosítani az összes drágakövet és egy kisebb mennyiségű raktárkészletet felhalmozni, egyszer talán újra szükség lesz rá. Talán.

Spawn
 
Üdv Mindeki!

Az lenne a kérdésem, hogy a különböző drágaköveket érdemes gyűjteni, vagy adjam el őket? Sokféle van, foglalja a helyet, jó leszu-e valamire később?

Előre is köszi:

Lord Cormacc
 
Üdv ismét, olyhosszú idő után!

Segítsetek egy gondom megoldásában, kérlek bennetek:

hogy tudnék túljutni a 74. 1 nomád behemót + 1 kéreg óriás + 1 óriás zombi arénafeladaton? leblokkolják az agyam, a varázslatok meg nem elég rájuk. Van valakinek nyerő stratégiája?

Előre is köszi:

Finderal
 
Megkerestem, hogy hol is olvastam a házikó építésről. A 7. cikkben találató egy résletes leírás.
 
3. zóna még tudja a 20.-at.
 
Üdv!
Bocs, hogy lusta vagyok utánanézni: 20. szakértelmet csak 4. zónában lehet fejleszteni?Köszi
 
Hi!

Na, ugye mondtam, hogy ki fognak javítani? Legalább már én is tudom, hogy a 75 palotakülid semmit se jelent majd...

Leoneydas
 
Líthas, ifjú emberek!

Ez valóban egy hiba, nálam is előjött. Azonnal érdemes írnod Macinak, a levél olvasása után hamarosan (szerintem egy napon belül) megcsinálja.

A harmadik házszint egyébként 100 palotaküldi után van, illetve a negyedik hászszintet, ha van olyan, akkor 200 küldi után lehet építeni.
 
HI!

Palota: 71 (75)
ez amit látok a karakterlapomon.
első szintü házam van 2.szintü pentagrammal és 1. szintü kovácsműhellyel.
Mégsem tudok építeni. Amúgy most 2 aktív palota küldetésem van.
Talány!

Spawn
 
Sziasztok,

elvileg a (zárójelben szereplő küldetésszám-aktív küldi) és a nem zárójeles különbsége a "bünti", annyival kell túlteljesíteni. Ha jól tudom.
 
Hi!
Igazán köszönöm a segítséget, illetve a részletes tájékoztatást. Amiket felsoroltál azokat nagyából már tudtam, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy van egy karakterem, amelyik a 70. palotaküldetésénél tart, de még nem kapta meg a bővitési lehetőségét első szintről második szintre. Igazából erre keresem a válasz, de még sajnos nem jöttem rá
Valószinűleg az lehet a gond /petyusz segítségével, ezúton is THX/, hogy sok küldetést dobtam és e miatt a második szinthez szükséges 50 küldetés kicsit megugrott. Pillanatnyilag ez a legvalószinübb oka, hogy nem enged építeni. Ha nem változik akkor valószinüleg irok Macinak, mert lehet, hogy valami bug.
U.I.: a házadat át lehet helyezni, ha az Y háborúban szereszték megfelelő mennyiségű fehér gyémántszilánkot és az intézőt meg tudod győzni.

Spawn
 
Hi!

Mivel más nem nagyon jelentkezett, leírom én, bár előrebocsátom, hogy nem vagyok túl nagy mestere ennek a ténykedésnek.

Szal' a 25. palotaküldi sikeres teljesítése után szinte minden mezőnél, ahová csak lépsz megjelenik egy piros felirat, hogy "építés 0%" (ha jól emlékszem). Ha erre ráklikkelsz, akkor 1%-ot építesz a házadon, de vigyázz, mert ez lesz a végleges helye. Átköltöztetési lehetőségről nem tudok. Ha felépítetted (úgy vettem észre, hogy 1%-nyi építés TVp költsége az építés szakértelmedtől függ, minél magasabb a szaki, annál kevesebb Tvp, de ha nem így van, valaki biztos kijavít). Az első szintű ház elkészültekor kapsz egy kovácsműhelyt, meg egy pentagrammát. a pentagrammát zónán belül bárhonnan bármennyiszer használhatod, ekkor hazateleportálsz a házadhoz. A kovácsműhelyben pedig tönkrement tárgyakat javít a kovács, de csak ritkán, mindig kiírja, hogy hány perc múlva jár arra. Ha az idő letelik, utána bármikor hazamész, épp ott lesz a kovács. Egy tárgyat javít meg, egy rahedli aranyért.

A második szintet az 50. palotaküldetéskor építheted rá (ez szintén +100% -nyi építést jelent, jó unalmas valami). Ekkor a kovácsműhelyt tudod tovább fejleszteni, gyakrabban jön a kovács, a pentagrammát zónán belül akár csatából is használhatod, és vehetsz konyhát, ahol 2 kaját lehet előállítani, meg raktárat asszem 3. szintig, ahol 50, 75, 100 tárgyat lehet leraktározni (de ezek a számok nem biztosak). Minden nayon sok pénzbe kerül, sok-sok platinába... :-(

Asszem ennyi. A harmadik szintet godnolom 75. palotaküldi után építheted meg, és asszem akkor már bárhonnan hazaugorhatsz, nem csak a zónán belülről. A többi fejlestést nem ismerem, de kiváncsian várom.

Leoneydas
 
Hi!
Le tudná valaki irni a házépítési szinteket?
Hány küldetés kell stb stb...
THX
Spawn
 
  ... | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.