Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A démonkapu kinyílt
(Kalandok Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
Addig senki sem sejtette, hogy más létsíkok teremtményei képesek átlépni a különböző dimenzióréseken (vagy hogy egyáltalán lézeznek átjárók), míg meg nem nyílt a démonkapu az 1. zónában. Mindenfelé perzselő lávapatakok folytak, valamint démonok bújtak elő fészkeikből, hogy válogatás nélkül osszák a halált Ghalla kalandozói között.
Nézz szét a galériában!
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Varázsdimenzió paklibemutató: Kitaposatlan utakon
Roxat céhei csereakció

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis
Hatalom Kártyái verseny - 2024. július 14., Vác

A lista folytatása...
TF help (6658)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | ...
Nézet:
Hali!

Kedves karimmal végigjártam a csudás labit és csak 4 szemfogat találtam...dobtam a küldit, felvettem újra, de még mindig csak a kipucolt labi van a térképen és nincs 5. szemfog sehol...valakinek valami 5let?
 
Üdv mindenkinek!
Megéri-e több fegyverszakit fejleszteni, ill. később lesznek-e jó balkezes ütőfegyók (most leszek 7. szintű), mert egyenlőre csak vágóból találtam jókat (pl. vas rövidkard), de sajna ütővel tolom. A kis (14*14) és a nagy (19*19) labikat milyen időközönként frissítik, ezek mind random labik? Labiban lehet találkozni kalandozóval? Nekem még nem sikerült. Bénítás vagy Félelem ellen kb. hanyas IQ és Szerencse kell, hogy ne jöjjön be?

Előre is köszönöm a válaszokat. Tairngir
 
A küldiadó helytől délnyugatra. Általában 8-10 lépésen belül van a 20xxx labi. Ott lehet teljesíteni.
 
Szia!

3. ölj meg 1 Elfölő Erricckssont Armington dny-i reszében 20120-20124-ig labik egyikében talalható.

A Dny nem biztos, hogy jó irány, de a labiszám az tuti stimmel. Nekem a páncéllordos labi Poylentől Dny-ra volt. Ovasgasd a Kf Hypert, abban sok minden benne van.
Lord Cormacc
 
ölj meg 1 Elfölő Erricckssont (21. épület) (Számláló: 0)

hol találok ilyet?
 
Lehet, hogy mar rosszul emlexem, de mintha valamelyik Crin szilankbol kellene par darab, hogy novelhesd a beviheto sebzesedet. (mint pl. Spike ellen az arany szilank)

Q
 
Hali,

A recept nálam 2 dimion arany amulett és legyen legalább 3-4 töltet platina. És csak álltam-álltam...
 
Líthas, Kalandozók!

Szerényen igyekvém kérdésem feltenni, hátha valamely hatalmasság méltónak talál a válaszolásra:
az gonosz és diktatórikus hatalommal élő Yamurint, a roppant hegyek félelmetes remetéjét milyen módon volna lehetséges megszabadítanom Ghallai létének tündökletes felszínéről?
Szomorúan megvallva: körönként csak 136-ot tudok bele sebezni, ebből 35-öt regenerál, de hát sok nekem 19 kör alatt az az 1900-2000 Ép... kfhyperben nem találtam semmit.

Finderal
 
Szia!
A meditáció 25 energiába kerül.A regenerált vp mennyisége függ az IQ-tól is, nem csak a szakitól. Szerintem 3-s szakival nem érdemes megpróbálni. 1. zónában nem túl jellemzőek az elemi sebzések (tűz, áram, fagy). 2. zónában már biztosan vannak ilyen lények.
Lord Cormacc
 
A meditáció mennyi energiába kerül, és 3-as szinten mennyi VP-t ad? Melyik szörny, vagy varázslat sebez elektromosan -az 1. zónában, mert eddig még nem ismertem fel olyan szörnysebzést ami az lenne (ezért nem is fejlesztettem rá ellenállást)?
Tairngir
 
1.Én még csak 4szög alapú labival találkoztam.
2.Valószínű a titkosajtó/illúziófal. Illúziófalon átlehet menni, ha próbálkozol a falon átmenni, és sikerül megtalálnod a helyét (nekem sokszor bejött) -vagy a felderítést fejleszted. Kapcsolót néha észre lehet venni 1 mezőről, érdemes tehát nézni mit ír ki lépésenként -valószínű, hogy eldugott helyekre (sehova sem vezető folyosó vége) teszik. Hogy érdemes-e kinlódnod azt nem tudom.
3.Tudtommal is szerencse kell hozzá. A kisebb vámpírt sem fogod szeretni -szintén bénít, de az idéző szaun még undorítóbb (ha nem tudod az első körben megölni), mert földelementálokat idéz -körönként 1-et, és igencsak sebeznek.
Csá! Tairngir
 
Udv lenne ketto, illetve 3 kerdesem.

1. A labirintusok mindig negyszog alapuak?
2. Kicsit kapcsolodik az elozohoz. Megneztem a labirintust Ujtelepen. 20001 ha jol tudom. Eleg gyenge szornyek voltak benne, piszok nagy es ures. Kozepen van meg egy lada es egy szorny, amihez gondolom egy kapcsoloval lehet eljutni. A labirintus egyik fele ugy tunk egy fallal van elvalasztva, vagy nincs also fele, vagy valahol van egy titkosajto. A kerdesem.: Van valami jo abban a labirintusban? Lassan 6. rangu vagyok. Erdemes ezzel bajlodnom, kapcsolot, es titkosajtot keresni?
3. A benitas ellen szerencse kell, ugye jol emlekszem? Mocsok kis szektavarazslok....
 
Hali,
Hat már jó, csak legyen egy kis tüsibőröd. A teljes küldetéssor 8 szintre már kész volt extra táp nélkül

A legideálisabb, energia takarékos esetben a 11 szintet ajánom, akkor ha nincs főszörny elszalad az ellen, de az energia sem fogy.

Picike
 
Kösz a válaszokat! (Szerintem ez az egyik legjobb fórum.)
A Crxitlixet hanyadik szinten lehet nyomni, egy jól fejlett karinak? Mondjuk 6? Tairngir
 
Üdv!
Egy tanács: random tárgyra ne használj fenőkövet. Abból mindig találsz másikat, meg a boltban is lehet venni. A fenőkő majd kell a "neves" tárgyak: tökéletesség csizmája stb. reparálására.
Lord Cormacc
 
Kopaszkám! Próbáld meg nagyobb labikat ott szinte mindig találni fenökövet. Meg néha boltban is. (egyet ott vettem valami szegény butus eladta )
egyébként én a fegyverreparáláson kivül nem használom másra fenökövet 1es zonában.
 
1. Labibkban az első zónában tapasztalataim szerint csak ládában vagy szörnyeknél vannak cuccok, üres mezőn semmi. Kivétel a Csudalabirintus (8. kasztküldetés), ott üres mezőn is vannak csudaszemfogak.

2. Időleges hatás, nem permanens.

3. Armington közeli mezőkön mászkálj, ott szintedtől függetlenül mindig gyenge szörnyek lézengenek.
 
Arra gondoltam, hogy a labikban nem járok be minden mezőt, mert ami látótávolságon belül üreset jelez, valszeg tényleg üres. Ezért kérdeztem, hogy van-e olyan, hogy nem jelez semmit, és -csapdán, kapcsolón kívül- esetleg van ott "elhullajtott tárgy", pl. mondjuk fenőkő. Még nem olyan nagyon régóta játszok, és nem találtam eddig fenőkövet. Eddig kb. 6 labit túrtam végig.
Más: Most az Élettemplomban 4AP-ért adnának +6 minden tulra. A kérdésem az, hogy ez csak időleges vagy permanens, mert csak akkor éri meg nekem ha permanens, de az túl szép lenne, úgyhogy nem hiszem (nem akarok 4AP-t elbaszni arra, hogy kipróbálom).
Megint más: Goblinokat hol találok, mert egy órán belül 6-ot kellene megölnöm.
Bocs, ha ezekre már leírták vhol a választ, de oly rengeteg hozzászólás létezik, hogy képtelenség mindet végigtúrni, meg türelmem sincs hozzá...

Ui.: Úgy vettem észre, hogy balkezes fegyók közül vágóból vannak a legfaszábbak, legalábbis én olyanokat találtam -balkezes ütő eddig nekem nagyon siralmas: réz harcikalapács.

Üdv mindenkinek! Taingir
 
Üdv Mindenki!
A fekete drakónok szigetét érdemes előbb kigyomlálni, vagy a Lovagszigetet?
Lord Cormacc
 
Szia!
Bármely helyen előfordulhat. Szörnynél, ládában is. Ha a töltetes tárgyaknál arra gondoltál, hogy pl. fenőkövet lehet-e tölteni, akkor a válasz nem. Varázspálcát, Xeoth koponyát lehet. Legalább 6 töltetnek kell hiányozni, akkor lehet tölteni. Bár mikorra odaérsz, már a fenőkövet nem érdemes tölteni. Viszont érdemes arra játszani, hogy 1 töltetes fenőköveket félretenni egy karakternél, mert lesz olyan küldi, hogy hozz 4 fenőkövet, és oda érdemesebb az 1 töltetes fenőkövet leadni, mert azt is elfogadja.
Lord Cormacc
 
Kösz Archimedesnek a kimerítő választ.
Labirintusban a fenőkő ládában van, vagy csak úgy hever a földön vhol, esetleg szörnynél található?
 
azt hiszem Magasfoldon a negyedik zonaban a lovagok szigeten van egy epulet ahol lehet tolteni a palcat.
Mivel draga a legtobb dolgot nem erdemes tolteni amit az elso zonaban lehet talalni KIVEVE!!! ha veletlenul talalsz Xeoth koponyat azt mindenfelekeppen erdemes felretenni mert az egyik leghatekonyabb cucc Octopussy ellen (4.zonas neves foszorny es akademia kuldetes es nagyon mocsok beste) erdemes mar most elkezdeni gyurni ra. szvsz ha veletlenul szert teszel egy koponyara akkor azt tedd el valahova a zsak melyere ami nem talalkozol big O-val.

A
 
Töltetes tárgyakat lehet tölteni valahogy?
 
Egyébként meg érdemes áttúrni a fórumot ha kérdésed van, mert volt már ilyen kérdés (én is kérdeztem már .
 
Kell hozzá 11-es fegyverszaki ha jól rémlik, és akkor megkapod a balkezes harc szakértelmet. Csak olyat foghatsz bal kézbe, amiből megvan az alap 11, módosító nem számít.
 
Helyesbítenem kell egy kijelentésemet: lehet szürke nyálkán többet sebezni fegyverrel, csak magas szakértelem, és sebzés kell hozzá -jó magas vastagbőre lehet. Savval sebez.

Kérdés: Labirintusban, ha a látómezőn belül (3*3) nem jelöl semmit, akkor lehet-e ott a földön elhagyott tárgy, mondjuk fenőkö vagy ilyesmi? Más, a balkezes harc szakértelmet nem harcos kari hanyadik szinten kapja? 6. szintre írják, de olyan szakértelmet nem kaptam.
 
Perromion az elso zona?

Ha jol emlekszem kis tappal varazsloval 6-on meg lehet csinalni. Ha gyengenek erzed magad varj ket harom szintet.

A szornyek elleni kuzdelemben legfokeppen a szinted szamit. Neha megeri turelmesnek lenni ha nem szeretsz izgulni.

A
 
Ha nem lenne egyértelmű: a nagyon szennyes orkanc alsónemű, ha eltalálod az ellenfeledet, akkor auraként sebez 2-őt. Orkancos labiban találtam. Nagyon megéri orkancos labit túrni, ha találsz, mert az orkanc csontzúzó [ütő] 3d6 ot (-2tám), az orkanc fogvájó [szúró] 2d6+2-t (-2tám) sebez. Az orkanc fétis is jó (+20ÉP) A gyíkos labikban a gyík karkötő nagyon táp (Képességek:
Védekezés: +2 Vastagbőr : +1 Állóképesség : +1 Támadás : +1 ) -rajtam most 3 van belőle, és a hóhérbárd [vágó] 2d4+3 (-1tám) -gyíkhóhérnál található, ha szerencséd van.
Remélem tudtam vkinek ezekkel újat mondani, és ezálltal segíteni. Csá! Taingir
 
A mágiaimmunitás sebző varit csökkent -ha nem elemimágia. Mentődobásra a szerencse van! Tehát azt kellene nyomatnod. Sajna engem is mindig bebénít, úgyhogy utálom a vámpírokat. Az nagyon szennyes orkanc alsónemű meg szürke nyálka ellen kiválló, ugyanis akármivel ütöttem (orkanc csontzúzó, orkanc fogpiszkáló, stb.) csak 1-et lehet sebezni rajta fegyverrel. Tehát sündisznós cucc, mágikus sebzés(izzitás, stb.), aura, és asszem a nyílvessző sebzi. Úgy öltem meg, hogy ha eltalált sebződött hármat, ha eltaláltam, akkor fegyver 1 + izzítás 3 + aura 2 =6 ot sebeztem. Mindig azon imádkoztam, hogy találjon el, mert úgy hamarabb megdöglik.
Ui.: Vki válaszoljon már légyszi arra, hogy kb. hanyadik szinten lehet öldösni a Perimioni szellemeket!!! Előre is köszi. Tairngir
 
Szia!
vegyél fel tüsi cuccokat, az bénításkor is sebzi, ha eltalál, és kinyúlik akkor is.
Lord Cormacc
 
  ... | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.