Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A csábítás trükkje
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Sokszor elég egy tekintet a férfiszív meghódításához, néha több csésze bájital sem elég. Talán az udvarlás és a szerelem rituáléi a legkülönlegesebb események a Túlélők Földjén.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47139)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | ...
Nézet:
Nem rossz 5let. Szavaz6nának, h az én deckem v a Hofié a jobb.
 
jó ez hülyeségvol tbelátom(énis összevissza irogatok néha

Kéne egy forumos kezdeményezés,mongyuk egy oldal amin a mi dekk leirásink vannak,mer ami abyssra kikerül+havi 1(ak) az édes kevés,+ össze lehetne hasonlitani a dekkeket.
 
Már bocs, de akkor inkább Raia szent lovagjával játsszunk, majdnem ugyanolyan jól működik vele. A Zén béna.
 
A Hofi deckje nagyon gagyi.

Amúgy a Hofi állítólag azér' ír gyengébbaket, mer' nem próbálja ki a dekcet!

1ébként nem olyan könnyű beszerezni pl. a Zu'litot, Tudatkutatást, Fekete lyukat (side), Erős erejét, úgyh bizots nem azér'.

És persze ott a Baghar fétise is (thargodan paklileírás), ami nem tartozik a könnyen beszerezhető lapok közé.
 
ui: ha olyan elvetemültek vagyunk hogy jáccunk zénnel,akkor naon jól kombózik a démonölövel(3manáért 3lap azonnal +3 sebzés lénybe)
 
Wow,elmehetnél leváltani a holmann

Gj Evor,we love you^^

Bár lehet hogy Hofi azért ir le gyengébbeket,hogy a naon kezdők könyebben tudják beszerezni+jáccani vele(ezzel ellentmondanak a hofi időszak előtti cikkek)
 
A KALANDOZÓ PAKLI

Az AK-sokhoz hasonlóan, készítettem egy paklileírást. Nem nehéz kitalálni, hogy a kalandozó hordáról van szó. Mivel az AK-ban leírt pakli (enyhén szólva nem tartozik a legjob paklik közé, ezért leírom, hogy én hogy képzelem el. Versenyen igazán jó helyeést én méhg nem értem el vele, de Éles Áron barátom (és úgy tudom, mások is) igen. A paklit hagyományos versenyre készítetem.

Kezdjük a követővel és/vagy szabálylappal. A követő adott: A kalandozók védőszentje. Nélküle nem is érdemes összerakni kalandozó paklit (kivéve a gnómpaszinszt). Szabálylapra semmi szükség, kevés 3 lapot húzni, és egyik se segít minket anyira, hogy megérje.

Szükségünk lesz olcsó, lehetőleg repülő kalandozóra. A legjobb közülük természetesen a Párbajhős. 1-ért 3/1, repül, büntetése van, és még magas párbaja is. Van még két 1 VP-ért jövő repülő kalandozó. Ahrimanból is szinte kötelező 3-at használni. Ha csak kétszer tud ütni, már akkor megérte az 1 VP, de ha valamivel tápoljuk, 2-3 üté után már nagyon bruális. Hátránya, hogy alapból nincs büntetése vagy kárpótlása. Van még 1 VP-s repülő kalandozó (Utcakölyök), de az elég béna. Nagyon fontos még a Zöldfülű kalandozók, hisz ha létrejön. akkor két lényt kapunk, ráadául vissza is hozzák a rájuk költött 1 VP-t. Továbbá ha használjuk, akor Raia szent lovagjával is jól funkcionál.
Vanak még 1 VP-s kalandozók, viszont azok többnyire passzívan jönnek. A Fairlight papja néha elég kellemes, viszont hibája, hogy passzívan jön, és fogunk használni (jobb) olcsóbbítást, úgyhogy felesleges. Amit érdemes kipróbálni, az a Tisztiszolga. 1-ér' le7 aktivizálni, így ha elhúzódik a játék és szükség van 1 aktív lényre, nem fogunk idegeskedni, ha ezt felhúzzuk, elentétben Fairlight papjával. A képessége is hasznos, viszont 2 elég lesz belőle.
Természetesen nem hagyhatjuk ki Borax királyt. Nagyon jól tápolja a lényinket, ráadásul Khirrel nagyon jól működik. Még akkor is megéri 3-at használni, ha passzívan jön. Ha már szóba került, nézzük meg Khirr, a barbárt. Drága, ezért csak 2-t használok majd belőle, viszont használok olcsóbítást, és nagyon durva tud lenni. Már az is jó, ha minden lényem kap +3 sebzést, de amikor már 5-6-ot adogat Borax-szal és egyéb tápoló lapokkal, az tényleg brutális. ne felejtsük el, hogy mágikus támadást is ad, ami nagyon jól jö7 egy Kragoru-s pakli ellen. Használhatjuk még Raia szent lovagját is, ő is elég használható, nekem nem igazán fért be a négyszínűbe, mert passzívan jön.
Szükségünk lez olcsóbbításra és előkeresésre. Hívó kürtből érdemes betenni legalább 2-t, de inkább 3-at. Előkeresés továbbá a Tudatkutatás. Ebből viszont elég 2-t használni, hisz néha az előkersendő lény helyére húzzuk fel (így 1 manát veszítünk), és könyen counterelhető. Ki lehet próbálni még az Apró kívánságot, nálam kiszorult, mert ha counterelik, eggyel töb manát veszítünk, és csak max. 2-es lényt tud előkeresni. Az egyetlen érv, ami mllette szól, az az, hogy Boraxot így 1 VP-vel olcsóbban "játszhatjuk ki a pakliból", mint Tudatkutatással. Ne feledkezzünk meg Rundhal, a gyűjtügetőről. Első körben Hívó kürt mellett kijön, keres még egyet, esetleg üt, ha akarjuk. Remélem, minden,ki vágja, miért jó, ha ingyen előkereshetjük a Párbajhősöket, ha keveseb manánk van, a Démonölőket, és a Szintlépéseket, Boraxra a Királyi palástokat. Azonban 2 elég lesz belőle.
Ha már szóba kerültek, térjünk rá a tápoló lapokra.
Először is ott van a Szintlépés. első körben kijön mondjuk Párbajhősre, vagy Ahrimanra (ő így nem hal meg a második ütése után), de mégjobb, amikor Boraxra jön. Ha Boraxnál tartunk, ne felejtsük el a Királyi palástot, ami itt az egyik legjobb tápolás és lapleszedés. Néhány pakli ellen csontunk is lesz, de a legtöbbször lapdobásból is érdems lehozni. A büntetés csak hab a tortán. További fontos lap a Démonölő. Szinte ingyen jön, és a 4 ÉP-t mindig megéri. A laphúzás egy király képesség (gondoljunk pl. Raia szent lovagjára, de egyébként is király, hogy ütés után laot húzunk. Még akkor is megérné, ha nem adna sebzést, így viszont különösen jó! Khirrel is elég jól működik, hisz minden lény kap akkor 1 sebzést. De a legjobb az, amikor Jerikóra kerül. Ne feledkezünk meg a Közös Tudatról, ami talán a legjobban tápolja a lényeinket, viszont elég belőle 2, mivel counterelhető, és drága.
Megemlítettem Jerikót. Alapvetően side-lap, d mivel nagyon sok pakli ellen hasznos, alapból is befér 1. Alapból 1 elég is, mivel több lapunkkal elő tudjuk keresni. Nagyon sok helyzetben jól jön. Démonölővel meg még királyabb, hisz akkor csak a Tömegirtások szedik le, azt pedig talán csak a kontroll használ, ami nem kifejezetten egy gyors pakli.
Még egy kalandozó van, amit érdemes használni, a Malkori íjászmestert. Gyakran van szükség arra, hogy leszedjünk egy lényt, aminek mondjuk mágikus védelme van, vagy a tartalékból szivat. 1-et sebezni is jó az ellenflél körében, a kis lényeket jól irtja. ha nem tudjuk az ellen körében használni léynirtásra, lőjünk 1-et az ellenfélbe. Démonővel se rossz. Viszont ebből is elég 2.
ismét egy side-lap, viszont sok pakli ellen használható, és ha nem, elpátrbajozhatjuk: Pozitív robbanás. Kipróbáltam, nagyon jó tud lenni, alapból megéri 1-et használni.
Végül maradtak a counterek. Ebből 9 elég lesz általában. Én a legjobbnak Az erős erejét (ha későn húzzuk fel, eldobhatjuk Tisztiszolgának és Királyi palástnak), a Majd legközelebbet, és a Cselvetést (ez nem teljesen counter, viszont hasonlóan védelem, és hátráltatás, és a counter-drágítások sem hatnak rá) tartom. Ha nem tudnánk eleget szerezni belőlük, vagy mást szimpatikusaban találunk, akkor érdemes lehet kipróbálni A gynege erejét, az Owooti trükköt és a Malfunkcionálást.
Lapleszedésnek ki lehet még próbálni a Méonech fürkészt, a Chara-din óhaját vagy a Koncentrált energiát.

Végül így állt össze a pakli:

a kalandozók védőszenmtje

3 Párbajhős
3 Ahriman
3 Zöldfülű kalandozók
3 Borax király
2 Tisztiszolga
2 Rundhal, a gyűjtögető
2 Khirr, a barbár
2 Malkori íjászmester
1 Jerikó
3 Hívó kürt
2 Tudatkutatás
3 Szintlépés
3 Démonölő
2 Közös Tudat
3 Királyi palást
1 Pozitív robbanás
3 Cselvetés
3 Majd legközelebb
2 Az erős ereje
1 Owooti trükk

Jó kalandozást és sikeres versenyzést!

Elesias Evor
 
Amikor a Multi megjelent, arra gondolok. Pl. az én egyik első deck-emben használtam Darkseidet, Vlagyit, Hőst, Őaszinteség bajnokát, meg ilyen baromságokat, de Szintlépés Démonölő, Királyi palást, Párbajhős, Ahriman sehol!
 
De arra nem is gondolsz, hogy akkor milyen lapok voltak, és most milyenek vannak!!!
 
Kb. olyan erős volt, mint ma az őshangya. Vagy még annál is gyengébb.
 
lol
a mmúltidéző elött nem tom h nézett ki a kaller deck
 
Most olvastam el az első 300 hozzászólást. Úristen, milyen béna deckjeink voltak kezdetben!
 
Az Abyss-ban épp van (ez nem reklám) pár, csak 400 Ft.
 
mondjuk attól függ honnan nézzük hogy First előlről vagy hátulról
 
ilyen szempontból sztem nekem a legjobb és erről nem nyitok vitát
 
Hát jobb Star Wars hősnek lenni mint Darren Shannak
 
és a kray? Kray dragon a Star wars: knights of the old republikból?
 
Milyen név ez a ravon talán Evra Von a Darren Shanból?
 
Kár, azért kössz. A kalandozók védőszentje tudtam, hogy jó, csak még nem sikerült beszereznem. Nincs valakinek cserébe
 
ha van kalandozó követőd akkor alapból 1.szintűek ha nincs akkor 0
KT-nál igen elvesztik ez nem jelző hanem csak 1lap hatása
 
Alapból ha kijátszok egy kalandózót az hányas szintű? (Ez pl Borax királynál fontos) Szóval 0, vagy 1?

Ha kijátszom a Közös tudtot, de leszedik pár kör múlva, akkor a kalandozók is elvesztik a szintjeiket, vagy (mint pl jelző) ez megmarad?
 
Hát, próbáld ki!
 
Tudom, hogy sokan egyetértenek az igazsággal!
 
jó,ok.mindenki ezt állítja,szal elhiszem.ettől függetlenül ha kipróbálnám biztos énnekem se teccene benne...
 
1szerűen hozzá akartam szólni :-)

H lásd vki 1etért veled :-)
 
MIÉRT KELL MINDENRE RÁKONTRÁZNI???

Tudom, én is azt akartam bizonyítani! )
 
Erdőbe nagy hülyeség a Majd.
 
Figyelj, 3ért visszaadod a cuccot a kezébe, és ő minden VP-t visszakap.

Nos, az erdőben kevés lapot játszol ki, ergo sok lap van a kezedben, és mindig van egy másik lap, amit az ellen ki tud hozni!
 
ok
 
ha nagyon kíváncsi lennék rá hogy mien megtenném.
 
  ... | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.