Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Halálhozó
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az óriás csak a pillanatra várt, hogy a következő kalandozót (vagyis engem) a sátorba engedhesse. Aztán e lényt megpillantva rájöttem: az a keserves vonítás, ami az imént a cirkuszi sátorból kihallattszott, nem egy bestia hörgése volt, hanem a szerencsétlenül járt kalandor elődömé." - Flandrigo első cirkuszos élményei
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Én úgy veszem észre másnak is próblémája a fórum, sőt sokan nem is olvasák inkább nehogy kényszert érezenek a beírkodásra. Nekem nem a történetekkel van próblémám, csak ez / még / nem ide való. Nézd meg a TF-et és megérted.
 
//én spec nem vagyok TF-es, bár tudom mi az, és kb tisztában vagyok vele. mondjuk mielőtt bekapcsolódtam volna a fórumjátékba fogalmam nem volt ki Sheran vagy Leah, de alkalmazkodtam és így játszottam tovább. Nekem úgy tűnik hogy egyedül Te Ledon nem tudsz alkalmazkodni itt. úgy gondolom senki nem kötelezett hogy írj ide, sőt arra se hogy ezt olvasd. amugy sem a te dolgod az olyan párbeszéd, aminek nem avgy te is résztvevője.//

//más: az esemény amit leírtam megtörtént azzal a kivétellel, hogy a törpöt a legvégén átverték egy halucinációval. tehát ami lentebb elhangzott az megtörtént, csak a törpnek nem sikerült végül megmentenie elfit.//
 
// Ezt a fórumot azért szerettem volna elkészíteni, mert láttam, hogy a játékon belül beindul egy fórumjáték is, és a játékosok hajlandóak voltak egy kis szerepjátékot is belevinni a dologba. Úgy érzem, ezzel senkinek nem ártottam, de ha tévednék, úgy nektek van igazatok, inkább töröljék a fórumot.
Minden esetre vitát itt még nem láttam, az alábbi párbeszéddel szerintem minden rendben.
Azt hiszem, hogy vannak olyan játékosok (Elf, Raptor, misihu, Zuluhed), akik egy-egy bejegyzéssel itt színesebbé tudják tenni a saját és a mi közös játékunkat is.
Számít az egyáltalán, hogy ki TF-ezik, és ki nem?
Árt egyáltalán valamit az, hogy néhány játékos a Sárkányölőn belül életet lehel a karaktereibe? Kinek rossz ez? A te szemedet szúrja? Az enyémet? Az összes többi játékosét?
Szerintem ezen a két fórumon remek játékokat lehetne együtt játszani, és úgy érzem, a készítők se elleneznék a dolgot. Mert hát miért is elleneznék. Nem az a lényeg, hogy a felhasználók jól érezzék magukat?

De felőlem visszasüllyedhetek a kattintgatások mögé, ti pedig azt csináltok a fórummal, amit akartok. : (

Nagyon szépen kérlek titeket, hogy legyetek egy kicsit megértőbbek a magamfajta bárgyú, beszűkült kisgyerekekkel szemben, akik még látnak valami fantáziát abban, hogy egymással játsszanak...//
 
Na sejtetem, hogy ez lesz. Vita veszekedés mert az itt játszók egy része TF-es. Az egész fórumot meg kellene szüntetni mivel ez NEM TF. Ott küzdjetek. Amég nem jelenek meg az istenek a játékban addig ennek helye itt nincs!
 
Ezt jól megszivtad
 
//vaze ezé gépelek??? //
 
Én nem fizetnék azért, hogy istenekhez imádkozhassak...
 
Te is üldözött vagy? Akkor menny a Nyúvadt Feketesárkány fogadójába. Ott minden második vendég üldözött.
 
Csak üldözik és úgy érzi hogy bármikor elkaphatják ezért imádkozik . érted?
 
Jobban tartozik Tharra, mint Sheranra a harc.
 
A harcot nem csak provokálni lehet!!
 
Akkor abban meg hijába hinnék, szimán megsérteném... Nem vagyok egy természetkímélő ember... ))
( Nem tehetek róla, én szeretem a természetet, de az nem engem! )
 
Ha Sheranban hiszel akkor mér akarsz harcolni? Azt elhiszem hogy fontos az önvédelem, de a Sheran-hívők nem szoktak azért imádkozni hogy az isten segítse őket a harcban. Pontosabban: egy Sheran-hívő nem szokott harcot provokálni.
 
A természet istene a Túlélők Földje világában.
 
Ez érdekes, de szerintem, a túlzott hit, vaszélyes!
Pl.: Ha elfelejted kijaz, és megsérted!
Így én senkiben sem hiszek, da azt elég intenzíven!
Jean
 
Én azért hozzá imádkoztam mert ha tharr-hoz imádkoznék megsérteném sherant amit én nemakarok mert én sheranban hiszek
 
Sheran?????????????????????????????????
A + ki?
 
Ha segítséget akarsz a harcban, akkor Tharrhoz imádkozz!
 
Sovellis farkasával Árnyékkal éppen most érkezett a városba.Már hallot a Sheran templomról ezért oda veszi utját.A fejvadász a templomba érve szinte egyből letérdel és imádkozott, de elötte Árnyékot a bejáratnál hagyta,tudja hogy farkasa nem szökik el.Ezután megy csak imádkozni,elösször Sheran bocsánatáért esedezik, amiért eltett egy két az utjában álló ember.Majd arra kéri hogy a harcban segítse.Ügyetse vetve a külvilágra majdnem egy órát imádkozik.Miután befejezte farkasával a kocsmába indult.
 
//Azért mondom.//
 
Tényleg szép történet volt.
 
//De azért szép történet volt //
 
//Azt elfelejtettem leírni hogy az elfet elvitték a csuklyások.Olyan gyorsan hogy a törpe alig vett észre az egészből valamit.//
 
Törpünk oda is ér a templomhoz. Meglepve látja, hogy egy sötétruhás tag Elfivel kötekedik, míg egy másik, mögé lépve leüti. Mosolyogva előveszi ingujjából a sáskaszimbólumos aranygyűrűjét, felhúzza és így szól:
-Hé ti ott! A jövőtök szempontjából igen fontos hogy leszáljatok a bará.. -de a mondatát még be sem tudta fejezni, mert egyikük egyből kinyújtva kezét valamilyen mágiát bocsátott rá.. a törp előtt kezdett elsötétülni a világ, érezte ahogy kezd kihülni a teste, és ha nem munkál benne a törpök kivételes szívóssága, lehet, hogy azonnal holtan esik össze. De Adunnak hála megrázza magát, előkapja harci kalapácsát és így szól:
-Csak kapjalak titeket a kezeim közé, addig éltek! Na gyertek csak id.. -de ismét durván félbeszakította -ezúttal a másik- mikor is érdekes, fekete lángban égő dobótőröket kerített bő csuhaujjából, és a törp felé röptette mindet. Hat tör repül a kis ember felé, de ekkor felizzik a harci kalapács: a tőrök irányt váltanak, és a kalapácsot eltalálva sisteregve szétoszlanak, egyet kivéve: az egyenessen a törp páncélját átütve érkezik annak vállába. Erre a sértett reflexből kirántja a sebből és nagyot ordít:
-Wogan vad véréree! Mi folyik itt?
Törpünk ezután mérlegel: -valószínűleg egyszerű utcai rabló, vagy hasonló naplopó nem képes ilyen varázslatok és fegyverek használatára, ígyhát legjobb lesz nekem is villantanom valamit -gondolja.
Miközben a törp nekikészül, a másik kettő éppen az elf elcipelésén fáradozik, de már későn..

Az események felgyorsulnak: egy villanás erejéig a törp erősen megmarkolja két kézzel a fegyverét, majd igen csak dühtől eltorzult fejjel, harci kalapácsát lobálva rohanni kezd az elf bántalmazói ellen. Azok egyből készülnek, hogy az előzőhöz hasonló szemétségeket kövessenek el a támadóval szemben, csakhogy idejük már nem marad rá:
-Bans banna'hrim!-csatakiáltással a törp tempót vált futásból halálhozó rohamba. A csatakiáltás szavainak kimondásakor a fegyvere felizzik, majd alig észrevehető vibrálásba kezd. A törpnek ekkor vérbe borulnak a szemei, láthatóan kitágulnak erei, megduzzad izomzata, majd égtelen indulattal és elszántsággal veti rá magát a csuhásokra. Első támadása igen jól sikeredett, mikoron a törp szinte golyóként repülve fölugrott a levegőbe és páros lábbal az elfet vonszolóba repült. A másiluk közben valamiféle oltalmazó gömböt rakott maga köré és új varázslatba kezdett. Valószínűleg ez a mágusfajzadék fel is ismerte, hogy a törpöt uraló zabolátlan erő, valamely igen elkorcsosult és ősi változata lehet egyfajta berserker dühnek.

Ezután elmosódott a következő fél perc, az egyedüli ami megmaradt: bárhogy igyekezett a támadók legyőzésén a törp, azok a legnagyobb csapásokat is lerázták magukról, és közben néhány igen nagy pofont is kiosztottak a törpnek. Az utolsó mentőötlet maga szentély volt: a törp végső elkeseredésében felkapta Elfit, majd egy pördítés után áthajította annak kapuján -ez biztos fájt neki, majd húsz méter repülés után.. Eztán megkapaszkodott harci kalapácsában, és megfordult, hogy megkapja az elf támadóitól a vereséget -és egyben a halált- amiért segített barátján.. esélye nem lett volna a túlontúl erős lények ellen.. csakhogy:
Lassan kinyitotta szemét, és látta hogy a támadók eltüntek. Ezzel utolsó erejével bemászott a templomba, és lerogyott Crominis, a vihar szellemének oltára előtt. Elővette ővéből a csatacsákányát, és sebet vágott tenyerén. Az oltár elé folyatott pár csepp vért, majd magára az oltárra egy furcsa jelet festett, majd felkiáltott:
-Téged szólítalak Dez, ki egeken uralkodol, és vagy ősszelleme minden légnek -néhány csepp vér eztán gyűrűjére és fegyverére is ejt- váltsd be akaratom és oltalmazz ahogy oltalmaztalak, ahogy egykor újjá születhettél vérünkből. -ezzel vadul kántálni kezdett egy ismeretlen nyelven, ez a kántálás átjárta a templomot, minden zugába elhallatszott. Bár érteni nem lehetett, de egy ismétlődést fel lehetett fedezni, minden sornak ez volt a vége: ..Adun Dhuri Thas!

Néhány perc leforgása alatt a tiszta hajnali égbolton igen robosztus, látvnyos viharfelhők kezdtek megjelenni majd -bár eső nélkül- de szüntelenül villámlani. A törp elmosolyodott, és így szolt maga elé halkan:
-Egy villámba csak belehaltok..!?

Ezzel felnyalábolta -még mindig ájult- társát és kiment a templomból. Odakint ítéletidő uralkodott: sötét égbolt, szüntelen villámzás, amit kísérve félelmetes szélcsend uralkodott. A különös vihar megjelenése óta egyetlen esőcseppet sem ejtett, mintha nyomot sem akarna maga után hagyni.

Az út igen kies volt a fogadóhoz menet, senki épeszű ember fia nem merészkedett elő. Hirtelen hatalmas dörrenés a távolból, a villám valahova bevágott. A törp megengedett magának egy mosolyt és ment tovább a fogadó felé vezető úton. Ismét villám, de ez sokkal közelebbről: fülsiketítő robaj, és vakító fény a szomszéd utcából. Tovább haladva a törp benézett: csak egy jó kétméter átmérőjű füstölgő kiégett lyukat lehetett látni a földben, tetemet nem.. lehet hogy porrá hamvadt. A törp arcára fáradtságtól delejes kaján vigyor ül ki, majd így szól (jó kocsmároshoz illően):
-Ez a Te söröd tetűkém!

Ezzel a vihar alábbhagy, a törp beér a fogadóba.
A Sheran templom márványpadlójáról nyomtalanul felszívódik a törp vére, kivéve egy helyet: az oltárra mázolt jelkép odaszáradt.. valószínűleg örökre..
 
Az elf köszönetet mond Sheran megbocsátásáért és visszaindul a fogadóba. Mikor kiér megállítja két csuklyás.
-Már vártunk rád!-sziszegte az egyik. A nyamvadt istened megbocsáthat, de a Sötét Úr nem fog.
Ezután a másik hátulról leüti az elfet.
 
S'almeyna, a paplovag, Jakhsjahlang, a fejvadász és Xojertha a druida, a három elf testvér úgy döntenek, hogy benéznek a templomba. Csodálkozva szemlélik.---Ez valóban méltó a nagy Sheranhoz. Gyertek testvéreim, energiára szomjazom, imádkoznom kell Sheranhoz.-szól S'almeyna.
Elindulnak fel a templom lépcsőjén, és ahogy közelednek a szentélyhez, a medáljaik egyre erősebben ragyognak.
-Ide nem kellett az én védővarázslatom. Sheran maga figyel erre a templomra. Jakhsjahlang, gondolj egy árnyákvarázslatodra!-mondja a druida.
Jakhsjahlang koncentrál, majd hirtelen összeesik. Zöld füst gomolyog a füleiből és az orrából.
-Igen, Sheran NAGYON figyel erre a templomra. Esélye sem volt. Még jó, hogy csak gondolt a varázslatra. Ki tudja, mi történik itt egy Dornodon-lovaggal....Inkább nem is akarom tudni. Na gyere, vigyük be a szentélybe, Sheran majd kezelésbe veszi.-elmélkedik Xojertha.
Aztán belépnek a szentélybe, és csodálkozva veszik észre, hogy Lady Helena a papnő. S'almeyna enyhén elpirul, majd halkan letérdel a szentély elé, és elkezd imádkozni. Ennek hatására egy keskeny fénynyaláb ereszkedik le, és S'almeyna végig abban imádkozik.
Xojertha odaadja Jakhsjahlangot Helenának, hogy vegye kezelésbe, és még azt mondja, hogyha pimaszkodna, nyugodtan húzzon be neki egyet. Ezzel S'almeyna közelébe, pontosan az oszlopok által bezárt kör középpontjába lép, és felemeli a botját, ami zölden felragyog, és a 9 szellem szentélyéből zöld párafelhők indulnak a kristály irányába, majd ott beszippantja a kristály az energiát és utána kilöki magából, a zöld párafelhő egyre gyorsabban forog a kristály körül, majd egyetlen nagy fénygömbbé alakul.

Kis idő elteltével a fénynyaláb eltűnik, és a paplovag lassan feláll. Xojertha is lassan végez a meditálással, a zöld pára visszaszállingózik az oszlopokhoz, de a kristály megőrzi ragyogását. A druida elmormol egy pár szót, és a fény mintha visszahúzódna a zöld kristály belsejébe. Mindketten vigyorogva nézik Jakhsjahlangot, akinek egy kis kék folt ékteklenkedik a szeme körül.
-Látom megfogadta a tanácsomat-szól oda Xojertha Helenának, majd kisétál a kapun a fejvadásszal. S'almeyna kicsit idegesen toporog egyhelyben, majd végül odamegy a papnőhöz, megcsókolja a kezét és gyorsan kimegy a templomból.
 
Ha annyira zavar, ne olvasd.
 
Na ez a túlzás. Ezt a forumot a TF-en kellett volna nyitni. Ketten babázgatok itt, meg irodalmárkodtok. Írjatok egy könyvet és adjátok a Beholdernek. Nyissatok saját cheat csatornát!!!
 
// Bocsi, egy pár sor erejéig átveszem a karid irányítását... O: ) //

A papnő meghinti az Élet Vizével a kilenc oszlop tövét, miközben az elf némán áll Sheran oltárköve mellett. A halovány, sejtelmes fény mintha erősödne egy kicsit, s halk, búgó hangot hallani a templom köve alól. A szférák suttogása, a harmónia dala ez, ami felébreszti az óvó és védő szellemeket.

- Áldozz hát Baalnak és Marduknak, Eloimnak és Vitaliának, és vedd az Élet Vizét, hogy megtisztulj bűneid büntetésétől.

Egy apró ezüsttálkában a papnő négy ostyaszeletet és négy fiola tömjént nyújt az elfnek. Amaz odalép az oltárkövekhez, és sorra az áldozóedényekbe helyezi az ostyaszeleteket, miközben a papnő a meghinti az oltár négy sarkát a tömjénnel. Végül a középső oltárhoz lépnek, ahol Helena egy aranykehelybe tölt az Élet Vizéből, s az elfnek nyújtja. Miközben az elf belekortyol, Helena fennhangon imádkozik Sheranhoz:

- Tisztítsd meg lelkünket a bűn terhétől, fogadj be minket szent hajlékodba, hogy mi is befogadhassunk téged. Hittel fogadjuk a te ajándékodat, és valljuk a te megbocsátó szentségedet. Most pedig, Sheran gyermeke, menj hittel és békességgel és hirdesd bűneid bocsánatát.
Tartsd meg a törvényt, hogy Marduk szolgálatával dicsőíthesd Sheran nagyságát. Óvjad az életet és pártold az élőket, hogy Vitalia és Baal vezesse majd akaratodat. Szeretettel fordulj a világhoz, hogy Eloim fénye ragyoghasson belőled. Ezt parancsolja neked Sheran, aki a mindenségben tölti be a te lelkedet. Az Istennő óvjon utadon!

// A továbbiakban már nem muszáj az én közreműködésem, mindenki imádkozhat akkor és annak a szellemnek, vagy Sherannak, amikor és amelyiknek csak akar. Más istennek nem lehet imádkozni, ezen a felszentelt helyen más isten, vagy szellem nem hallja meg az imádságot, Sheran viszont átokkal sújtja a szentségtörőket! Ha valakinek szüksége van a papnőre, úgy engem itt bármikor megtalál. : ) Mindenkinek jó játékot! : ) //
 
Az elfnek csak most jut eszébe hogy kettesben van Helenával.
-Bolond vagy!-korholja le magát. Örülhetsz, hogy talán megszabadulhatsz a Sötét Úr rontásától.

Az elf a feladatnak megfelelően megmártja a kezét a vízben, és várja a szertartást.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.