Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Goblin testőr
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Goblin testőröket nemcsak nagyhatalmú goblinok fogadnak fel maguk mellé, hanem akár emberek is, akiknek fontos, hogy már első látásra félelmet ébresszenek környezetükben vagy tárgyalópartnerükben. Bár kedvenc fegyverük csupán a rövidkard, messzir?l látszik rajtuk, hogy tudnak bánni vele.
Nézz szét a galériában!
HKK a Board Game Expon
Legendák Viadala 2024 videók
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (24)
Lapötletek (64965)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ...
Nézet:
Engem mar egettek be nyilvanosan, nem volt kellemes..de csak vigyorogtam es eleg volt a buszon levok arcara neznem, hogy tudjak, hogy csak szivatas az egesz

De ha le akarsz utni egy embert akkor tedd, de lehetoleg ne legyen mar csaj:P

Meg ha mar verekecc akkor lehetoleg ne nyird ki a masikat, plane nem karddal vagy egyeb mas haditornasz fegyverrel.A rendorok igy is sokszor cseszegetnek minket, hogy fegyvert hordunkDe nem tudnak belenkkotni, ugyanis az osszes fegyver pengeje fedve van.
 
En csak hetfon tudom elkuldeni de lehet , hogy csak ket het mulva.
 
még mindig nem küldtetek programot
 
De hogyha engem szekal , nyilvanosan beeget akkor a becsuletem forog kockan.Hogyha belemkot akkor is leuthetnem.
De majd gondolok ratok es nem utom meg az illetot(csak egy kicsit
 
Rendben , majd megprobalok elszamolni tizig
(de azert neha teszek kivetelt
Miert mesz Svedorszagba ha szabad megkerdeznem?
 
Semmikep.Csal akkor uss, ha vmelyik lovagi elv ellen vet vki.(Pl.Nok elleni eroszak, kisgyerektol elvett cucc stb).Meg persze onvedelembol.

Ha nem utsz meg senkit aki idiotaskodik, annal nagyobb lesz a hangja.Es ha lenne olyan ostoba, hogy fizikailag is probal bantani..hat annal nagyobb a meglepi.

Had hidjek azt, hogy felsz toluk, had hidjek, hogy erosebbek mint te.A meglepetes ereje nagyon-nagyon fontos.

Nekem meg csak egyszer volt olyan alkalmam, hogy olyan hangulatban kapott el egy csavo beszolasa, hogy nem tudtam uralkodni magamon es ha fegyvert nem is de szot emeltem.Es mar nehany szo utan latszot a tiszta felelem a szemeben..Nos en azelott es azutan is igyexem elviselni a beszolasokat.Ha meg azt hiszik, hogy jatek cuccok vannak rajtam akkor ki lehet oket probalni..marmint, hogy milyen hatekonyak
 
))köszi
nekem se adtak fel keveset, de inkább nem panaszkodom
 
Ne üss csak kedves félmosollyal az arcodon húzd ki szépen azt a pallost és támaszkodj rá. Nem hinném, hogy egy pallos vagy 2-3 db dobócsillag nem érne fel egy rohadt kis pillangókéssel, amit úgy szeretnek villogtatni(a baseballütő+elmehet a sunyiba). Ugyan ki hisz gyávának? Te tudod, hogy nem vagy az. Ha ezt érzed, szine látni fogod magad kívülről és rájössz milyen abszurd a helyzet. :/ Az a gyáva akinek nincs önuralma és ebben Elyrossnak teljesen igaza van! Úgy is értékesebb vagy náluk és ezt ők is megérzik azért csinálják jobban. Sajna a kissebségi komplexusuk csak úgy lenne legyőzhető, ha csinálnának is valami értelmeset.
Dehát mindenkinek szíve joga, hogyan bánik az életével... Mi legalább tudjuk hová tartozunk.
Amúgy gondoljatok ám rám április 12éjféltől 23hajnalig, mert Svédországban leszek(és kihagyok egy erdélyi vitézlős fellpést Brühühű!! Elmenek nélkülem!)Ebben persze utazás is van(3 nap busszal+ilyesmi).
Én is gondolok majd rátok!
Addig meg megtanulom a Boltzman állandót, meg az izobar folyamatot :P
 
De ha nem utom le oket , akkor rogton gyavanak hisznek.Pedig tobb batorsag kell ahhoz , hogy szembenezz az ellenfeleddel akinek kard van a kezeben , es nem muanyag!(szerintem
Ezek a "kemenylegenyek" vaganynak hiszik magukat , mert pillangokessel es baseball utovel hadonasznak(a tobbseguk).Meg naluk joval gyengebbeket szekalnak.
De ha nem hagyod magad es visszaszolsz vagy megutod oket rogton elfutnak(tapasztalat).Ja es mindig ketten , harman kemenyek csak.
Akkor szerinted ne ussek?
 
Ez igy van.A pallos ferfi fegyver, de ez nem jelenti azt, hogy no nem forgathatja, csak egy ferfihez jobban hozzaall.(Ertheto)

Galadhil, ne torodj a negativ velemenyekkel, azzal is csak erosodik az onuralmad.En mar rengeteg olyan helyzetet hagytam ott, amiben mas mar lehet, hogy lekaszabolta volna a beszolos urgeket.

Az onuralom eleg nagy es jo ereny, mind harcban, mind eletben. Ha most esetleg nem ertened (bar nem hiszem) majd par ev mulva megerted.
Naja, sokkal egyszerubb lenne leutni/kinyirni az ilyen csavokat, de akkor lesullyednel az o szintjukre.
 
Jo neked!Az en osztalyom lesz*rja , hogy mit csinalok. Kinevetnek azert amit csinalok , hulyesegnek tartjak , de engem nem erdekel , senki kedveert nem hagyom abba!
Masfelkezes karddal is lehet jopar technikat csinalni , de jobban elbirok kepzelni egy szablyat egy holgyemeny kezeben mint egy pallost
 
Na, igen, bár szerintem egy könnyebben mozgatható fegyverrel jobban elboldogul az ember(ezen persze nem veszünk össze )
Én, személy szerint a tőrkardot vagy a szablyát nem csak azért kedvelem mert azon tanulok, hanem azért is mert mivel könnyű, a vívás, hogyis mondjam csak,"játékos"lesz, már ha nevezhetem így. Pl. mivel a tőrkardnak egyenes a pengéje nem kell semmi sallang, egyenes apró mozdulatokkal is találatot vihetek be nem beszélve a cselek és egyéb más dolgok lehetőségéről és könnnyűségéről.
A szablya meg igazi dinamikus fegyver és még mindig jól áll női kézben is. (igaz azért ha nem szokod meg a súlyát előfordulhat, hogy lerohad a kezed- és aztán mit kezdek vívás nélkül?????)
Íme itt egy példa, hogy az emberek igenis érdeklődnek és elismerik azt amit csinálunk:
Ma fölvittem az osztályomat a várba egy rendhagyó töriórára. És sajna nem jutott idő a végén se lőni, se vívásbemutatóra, mert vissza kellett érni(így is késtünk óráról, és le leszünk cseszve holnap). És azóta szervezkednek, hogy ez így nem lehet, holnap úgy is diáknap inkább feljönnek lőni, mert ők bizony kipróbálják!
Meg pénteken mi leszünk az utolsó fellépők(mert máskorra nem tudtak betenni minket :P) és azt mondták az osztálytársaim, azért is megvárják, mert őket érdekli. Hát nem aranyosak???
Amúgy szerintem tényleg megszokhatták az egriek a haditornásokat, mert ma jöttem haza íjjal és alig ismertek meg az ismerőseim(valakinek le se esett). Hm, vagy csak mindenki vak?
 
Az biztos!Foleg 15 perc utan amikor mar zsibbad a karod
De tenyleg jo fegyver!Ha azzal valakinek odavagsz...
 
En akkor is a ketkezes pallosnal maradokIgaz, hogy 5-6-7 kg-t is megnyom, de akkor is egy nagyon feelinges fegyver
 
Nekem a Halotti beszedbol kellett megtanulni egy csomot , meg toribol temazarot irunk , de en mar delelott megtanultam.Lehetett volna meg par nap szunet!De nekem holnaputantol meg internetem se lesz
Ugyhogy csak heti 1szer tudok majd irni sulibol , de akkor se mindig.De a fellepeseinket majd megprobalom leirni.
 
Sziasztok!

A fakard teljesen jó gyakorolni, mégnem egy idő után ki nem töri a kezed, de én hülye még véletlenül sem vettem fel kesztyűt!( első próbálkozásaim, nézzétek el nekem, már rég volt) Na ebbe a hibába ne essetek bele! Amúgy ez igaz, hogy megszokod egy idő után a kard súlyát! A tőrkard, amit Elvellonnal használunk az nem nagy súlyú a szablyához képest kb 1 kilós, ezért, ha rendes párbalytőrrel vívunk az edzőteremben, akkor az sokkal könnyebbnek tűnik. De a szablya az jóval nehezebb, azt is szokni kéne, ha tényleg meg akarunk tanulni!!! Tényleg! Élvezzétek még ki a mai napsütést!!!És nehogy tanuljatok! Én délután íjászatra akarok menni! Remélem van ma edzés!!! CIAO!
 
Nem mondjátok hogy holnap már megint ISKOLA?!
Megőrülök. Süt a nap végre és rá kell ébredni, hogy benn kell ülni és tanulni. NEEEEMMMM!
Nektek legalább keveset adtak fel? Mert engem nem kíméltek!
Még meg kell tanulnom vagy 300 szót+ néhány rövidebb-hosszabb(inkább hosszabb)szöveget az egészségtelen táplálkozásról angolul! Úgyhogy elköszönök
Wolio, te elméletben már igazi harcos vagy(meg lelkületben is , a többi meg majd jön magától!
Legyetek jók és élvezzétek ki ezt a maradék pár órát.
 
szerintem eméletben már profi vagyok de egykicsit tényleg sok de nem baj majd kifurkészem valahogy de azért köszi
 
Szerintem a fakard is megteszi.Mi javareszt azzal gyakorlunk , mert nincs rajtunk pancel , de az az igazi ha rendes karddal vivsz.Megszokod a sulyat es erosodsz.De az elejen szerintem faval tanuld meg az alapokat , en is azzal kezdtem.
Na most mar vegkepp osszezavartuk szegenyt
Mindenki mindent tanacsol neki.
Sajnos mindennek vannak elonyei es hatranyai.
Ha ennyi tanacstol nem leszel profi...
 
hát a kidolgozás egyszerű és nem szélp de elmegy
én nem szoktam kardall gyakorolni mert nincs hol és nincs kive bár az tán kisseb gond
 
Elviekben a markolat alatt kéne lennie a kiegyensúlyozásnak, bár attól függ. Szép a kidoldozása?
Amúgy nem igazán éri meg karddal gyakorolni mindig, egyrészt, mert drága dolog ám az a kard(és akámilyen jó kovács készíti azért csak megsérülhet, Isten ne adja, eltörhet), meg ha hasonló súlyú fakarddal gyakorolsz kisebb a sérülés veszélye. Bár mi szoktunk rendes vívókarddal is gyakorolni(én pl. azzal kezdtem tanulni).
 
nem tom egy átlagos, nem tul erős, és talán még az egyen sulyózása sem jó
már nem udvaról a nöérm nek már rég nem láttam szerencsére hisz elég örült volt de egyébként nem volt kovács
 
Nekem is lehetne kovács a barátom, igazán nem bánnám! Ja meg még bánjon jól a fegyverekkel+ készítsen tegezt és persze lovagi mércével mérve is legyen megfelelő. Tök általános, nem?
Amúgy milyen a kard?
 
az nem hangzik rosszul
és köszönöm a tanácsokat
 
Helló!
Hát ti is felvagytok még?! Naccerű! Borzalmatos, hogy az ember fölmegy a chatre és egyetlen értelmes embert se talál! Itt legalább itthon vagyok.
Értem Wolio, csak gondoltam ellátlak testvéri tanáccsal.
Biztos fogsz kapni cuccost. Nekünk pl. most rendeltek új kardot. Állítólag spanyol mintájú a markolata és mutattak hasonlóról képet. Istenem, bárcsak már a kezemben tartanám!!
 
bár nem hiszem hogy azzal fogok gyakorolni
 
nem akkarok semmit venni egyelőre
gondoltam hogy a felépések változok lesznek, de nem baj
egyébként már van otthon egy kard nővérem egyik udvarlója kovácsolt neki egyet
 
Bar ahany csapat annyi szokas.
 
Jol van na!Majus az csak elbambultam!
Nekunk is mindig kozbejon vmi. ugyhogy csak par fellepest tudok leirni , amik biztosak.Szerintem minden csapat igy van ezzel.
Nekunk is adnak kardot , szerintem csak a felleporuhat kell megvenned.
 
nem a boltot néztem hanem csak azt talátam idáig Budapesten
 
  ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ...
Nézet:
Filmek, TV | Humor | Zene | Sport | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.