Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Ork barlang
(Kalandok Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
"Mikor beléptem, csak úgy özönlöttek felém vicsorgó arckifejezéssel a rusnya képükön, de nem volt számukra menekülés... Mindannyian a kardom élére hányva végezték" - Lángpallosú Geodrin megemlékezése a jubileumi 100. ork barlang kipucolásáról
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (4)
Roxat céhei csereakció (2)
HKK kérdés? (47128)
Lapötletek (64980)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | ...
Nézet:
//így már mindjárt más látom gyorsan tanulsz!//

Tamás talált! Nyílván való, hogy ezek a lények nem védettségükről híresültek el.. annál inkább "élet"erejükről: a kvazárkard mély sebet ütött felnyitva a kreatúra szegcsontját, és széttépve jónéhány rendellenes izmát, de az rendületlenül kűzd tovább. A lény Tamás felé csontujjaival kettős csapást próbál intézni.
 
Ütése talált, ám így háta sebezhető felületté vált. A torz lény lefelé csap kezeivel, és ezzel veszélyezteti Vándor épségét. Nincs más megoldás nem látva ellenfelét Vándor megcsavarja testét, és hátára fordulva maga elé emeli fegyverét. A csapások így pallosát érik. Felhúzva lábait, nagyot rúg ellenfele (volt) gyomrába, és elrepíti magátol. Így időt nyert arra, hogy feltápászkodjon.
 
Tamás előkapja a kardját és az egyik zombi felé sújt vele a zombi meglehetősen mozog de Tamás fel tudja venni vele a ritmust.
 
//és mindezt egy körben? cöcö barátocskám, egy körben egy cselekvés, azt meg én írom le, hogy sikerült-e kettévágnod, ahogy én sem írom azt, hogy "a zombi kitépte a gerinced" nyílván megpróbálhatja a zombi, de azt te írod ki, hogy sikerült e sebeznie. Kezdj neki újból a hozzászólásodnak.//
 
Tamás nekimegy az egyik zombinak, és kvazárkardjával kettévágja aztán a másikra lő egy tűzgömböt és odamegy Vándorhoz segíteni.
 
És talál is az ütés! Jónéhány lelógó bélmaradványtól és bordától szabadította meg Vándor ellenfelét, az ennek ellenére -mintha mi sem történt volna- folytatja a támadást: mivel a barbár most lejjebb van mint ő, ezért kezeit felemeli és lefelé sújt velük.

-Légyszi, írjátok ki, hogy talált e az ellenfél csapása vagy nem, ne csak azt írjátok hogyan próbáltok védekezni.

//Pwent merre wan? amíg nem jön, addig új elosztás: Vándoron van rajta 1., és 2.; Tamáson 3. a következő körtől kezdve.//
 
Vándor már épp lemetszené a második ellenfele fejét, amikor az hirtelen támadásba lendül. Kezeivel kerezst irányú csapást indít, ami meglepi Vándort. Állapotához képest igen gyors a mozgása, így kénytelen hátrább lépni a támadás elől. Ball lábát hátrahúzza, majd jobb lábát megrogyasztva hátrahajol és köríves ütésbe kezd.
 
Kicsit soká tartana visszaolvasni úgyhogy csak annyit mondjatok el hogy ki az ellenség.
 
//Jobb későn mint soha ;-) olvass visza és kűzdj!//
 
// Akkor segíts. //
 
//Codynak mennie kellett, de azt a csatát még befejezzük. Innetől, ha vkinek kelend közben kell mennie, akkor olyan, mintha egyfajta sztázisba kerülne a karaktere: nem eszik, nem lélegzik etc. Ez egyfajta passzív állapot, olyan mintha jelen lenne, de nem avatkozna az eseményekbe. Természetesen így támadóereje is elveszik a csapat számára, mivel nem irányíthatja senki a kariát (a gazdája külön kérésére sem!)//

Úgy tűnik, hogy Vándor csapására az első testnek nem volt ideje reagálni, de a maradék három felemeli csontujjait és rendessen kűzd innentől (én irányítom a karikat, mint ha többszemélyes párviadalt vívnátok ellenem, tehát nem tilos használni az eszeteket).
Az első Vándorra (továbbiakban "1"), míg a másik kettő rettenet (továbbiakban" 2, és 3") Gokkra megy.

1: két kezével keresztcsapást próbál végezni
2: símán üt
3: megpróbálja elkaszálni Gokk lábát

-Vegyétek figyelembe a reakciónál a képetekbe üvöltő emberfejek lélektani hatásait, ilyen szituban -legyen bármilyen kiszámítható a csapás- nem egyszerű kitérni, noha nem is lehetetlen!
 
Itt vagyok
 
Vándor elborzad a látványtól. Ilyet még ő sem látott, pedig sok csatában megfordult már.
-Öljetek meg! Hallatszik egy sírun túli hang. Ez már sok! Hogy a gyűlölet, vagy a szánalom miatt már nem tudja. De kezei önkéntelenül is lendületet vettek, és az első torz alak feje a porba hull. S furcsán látszik szemében a megkönnyebbülés. Vándor újra támad.
 
Ahogy szemei kitisztulnak a füstöl, amin átment, három egymással "játszó" kreatúrát pillant meg. Mindegyikük tűzpiros, és érdekes vörös tarajak állnak ki mindenünnen a testükből. Fejük leginkább egy piranha fejére emlékeztet... fogazatában is. Testük szőrtelen, csupán érdekes írhájuk védi őket. Egymásnak vetődve finoman "marcangolják egymást. Nyílván igen jó érzékekkel vanak megáldva a kis dögök, az egyik rögtön a kobudera felé kapja a fejét, de még nem fog gyanút és "játszik" tovább. Ekkor Koga a szeme sarkában mást pillant meg: a játszadozó dögöktől ötven lábra egy sziklánál egy feketecsuhás ember valamit kántál. Egy bottal integet az ég felé, közben rajzolgat a kőre. -Valószínűleg nem tud még az érkezésünkről. -gondolja Koga.
Megpróbálja a káosz-teremtményekről összeszedni az információit a kobudera, de nem igazán figyelt Ishmena eligazításakor, így csak ennyi jut eszébe a vörös dögről: -Igen veszélyes amikor pofájával támad, némi jelentéktelen sebzéstűrést ad neki írhája, helyből tud rohamozni, és... és... és még volt valami, de ez most nem ugrik be -gondolkodik Koga magában.

(megfigyelheted mit csinál a feketecsuhás, de akkor észre vehetnek a dögök, vagy visszamehetsz)
 
//neszeneked túlélő > D//

A nyöszörgések és hörgések a testek közeledésével jobban kivehetőek, és egyre hátborzongatóbbnak hatnak. Egy gyenge szélfuvallatt arrébb rebbenti a fátyolként elterülő füst egy részét, így a torz alakok előtünnek a homályból. Igen.. torzak nagyon is.. mind a négyen valaha sátorozó állattenyésztők lehettek.. bár erre immár csak ruhájuk utal. A testük természetellenessen meg van nagyobbodva rút, nem emberi anatómia szerint elhelyezkedő új izomkötegektől, újjaik természetellenesen meghosszabbodtak, így a bőrük ott felfeslett és a hosszú ujjak csotszerűen megkeményedtek. Az átalakulás ezen részénél az áldozat még valószínűleg ÉLT, hisz vér folyt az ereiben -a csontszerű ujjakon ráalvadt vért lehet látni. Ezen kívül szemmel láthatólag ki vannak belezve, míg beleik egy része élettelenül csüng, addig másik részük egyenesen az áldozat nyakába vannak beleforrva. És igen, elérkeztünk a fejükhöz. Ilyen borzalmassat még a legharcedzettebbek is ritkán látnak: látható, hogy halálukkor lefejezték őket, most mégis jó féltucat kampó tartja össze a fejet a nyakkal. A fejen a bőr teljesen elnyúlt, hisz a fájdalomtól amit a szerencsétlenek átéltek annyit sikoltozhattak, hogy teljesen kinyúlt a bőrük, így a ráncok most, mint egy vén embernél, jórész élettelenül csüngenek. De nem, mozog a szájuk.. BORZALMAS.. a szemükben még élet pislákol! Bár látszik, hogy testüket már rég nem a hihetetlen tortúrának kitett fejek írányítják, de a fejek, szinte függetlenül a testtől kénytelenek átélni, amit a testük csinál.. élve. Motyognak valamit a fejek.. illetve jobban mondva nyöszörgik.. könny buggyan ki a fáradt szemükből:
-Öljetek meg! Könyörgöm öljetek meg! -rimánkodnak felétek.
Ti teljesen lemerevedtetek a látványon, amint a testek tovább közelednek felétek.. valószínűleg a testek nem osztják a fejek véleményét...

(kérdés? cselekvés?)
 
// Bocsika, hogy ideokvetlenkedek, de offtopik lenne máshol. //

Ilidan ismét bosszus képet vágva ront be a fogadoba. Látszik rajta, hogy nehezen tudja megára erőltetni azt a nyugalmat melyet máskor oly természetesen sugall. Hosszu, sötétlila hajában bogáncsok és egyéb növények "diszelegnek", mig karján apro karcolások láthatóak.
- Elegem van ebböl az unalmas vidékböl. Sehol egy navalyás démon, se egy tulvilági lény. Igy mégis hogyan végezzem a munkát, amit ezer éve vállaltam? - dühöngött inkább magában mint a többieknek cimezve mondandóját. - Nekem a harc az életem. Nekem MUSZÁJ ölnöm. Vagy ha nem is gyilkolnom, de harcolnom mindenképpen kell. - amint igy höbörgött magában hirtelen egy ötlet villant át az agyán. A társasághoz fordulva a következőket mondta - Manapság ugyis olyan divatos ez a párbajozás, lenne-e vki aki a jelenlévők közül kiállna ellenem? Normális esetben megvetem az ilyen kakaskodást, de hogy ugy mondjam kondiban kell tartanom magam. Arra pedig pont megfelelő a küzdelemnek ez a fajtája.
 
Emberek lépkednek elő a füstből, és támolyognak a csapat felé.
-Mi történt itt? Kérdezi Vándor.
 
Koga úgy dönt, a teremtmény után ered: áthuppan a füstön, és lábujjhegyeken szalad...
 
Koga ahogy teszi a kerülőt, az épület mögött egy érdekes, kutya szerű alakot pillant meg. A füsttömeg túloldalán van a teremtmény, jóval az épületcsoport mögött. A kis állat egy neszre -nem Kogáéra- felkapja a fejét, majd igen nagy sebességgel eltűnik a kutató szem elől. Ahhoz hogy szemügyre tudd venni, el kell hagynod a csapatot, és meg kell kerülnöd az épületet. (megjegyzés: ezt csak Koga látta)
 
Vándor megtorpan, és minden izom megfeszül a testén. Koncentrál, és kezében szinte életre kel fegyvere. Szemeit összehuzza hogy jobban lásson, és vár.
-Túlélők! Ordítja torokhangon, amitől mindenki összecsődül.
 
//túlélő? ...legyen meg a te akaratood ;-)...//

A csapat a rom irányából halk nyögdécselést hall... négy alak tűnik elő a füstből és közelít. -A alakok humanoidok, emberszerűek, de még nem tudjátok őket kivenni a füst miatt.
 
Koga nagy ívben körben közelíti meg a helyszínt, közben szorosan fogja a furcsa markolatot..
 
Vándor elindul a romos épületek háta felé, és reménykedik hogy nem talál semmi rettenetes dolgot. Lelke mélyén egy túlélőre számít.
 
//ez nekem nem elég, mondjátok mit tesztek... vagy mondhatom én is, de akkor ne legyen a végén sírás-rívás, hogy "de én a köveken jöttem, hogy véletlen se kapjon el a homokféreg". Innentől ha nem írjátok konkrétan azt, hogy mit tesztek, akkor Én mesélem be! Tehát pontosíts!//
 
-Ott valami mozog! Nézzük meg!
 
-Egyetértek! Mondja vándor.
-Menjünk a füst felé, érdekelne mi van ott!
 
//én is pont ezt akartam kérni.. szerintem nem kellene negyed órát gondolkodni egy ilyen "nehéz" döntésen :P//

Jó húsz percnyi lovaglás után, egy dombtetőn állva, megpillantjátok a füst okozóját. (nem, nem egy sárkány ) Három-négy jurtaszerű lakhely romos hamvait pillantjátok meg. Szerkezetük még áll de csak a lélek tartja. A sátrak előtt szétszorva véres báránytetemek, haláluk oka ránézésre az, hogy fejük majdnem hogy cafatokra raobbant.. fülükön keresztül némi agyvelő, no meg a hallójárat részei vannak kiömölve. A föld több helyen fel van szaggatva a sátrak előtt, ötletetek sincs mi tehette. A füstölgő jurták mögött valami mozgást láttok... (kérdés? cselekvés?)
 
-A logikus döntés az lenne, ha a füst felé indulnánk!Nem lehet annyira messze!-mondja Koga.//valamivel gördülékenyebben ha lehetne plz XD//
 
//úgylátom ,mindenki ittwan, akkor kezdjünk//

Miután Koga feltöltődött valamelyest és a többiek gyorsan faltak valamit ismét útra készen áll a csapat. //jelzem: Gokknak a törp hat napi kaját adott, ez neki két napi// A távolban még mindig lehet látni a koromfekete füstöt. Merre indultok? //tom, h hüle kérdés, de vhogy meg kell indítani a kalandot..//
 
Koga feleszmél a koncentrációból, feláll, és odasétál Vándorhoz.Szerzetes ruhájának egyik mély zsebéből egy kard fogót húz elő: ősi nyelven van rajta írás.Odaköti az övéhez:most már harcra készen áll.
 
  ... | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.