Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Galetki lárva
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Az ifjú galetkik fejlődésüknek első évében még nagyon fejletlenek, a legtöbb különleges tulajdonságot csak alapszinten ismerik. Van idejük ezalatt megtanulni, hogyan viseljék el kifejlett társaik lenéző pillantásait.
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Varázsdimenzió paklibemutató: Kitaposatlan utakon
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Pajzshasználat VII. (577. tudati képesség)
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47143)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | ...
Nézet:
//ez fantörpikus, ez a fórum dikk mód lassan megy UToljára javaslom a MSN messenger-t, hisz Tamás mostanság nem jön :P//
 
//Természetesen Cody ezt megkonzultálta előtte velem privátba, és a beleegyezésemmel műxik így. Úgy látom Pwent megint eltűnt. Megyek tusolni, húsz huszonöt perc és vagyok, hátha addig előkerül a félóriásunk is //
 
Gokk meglengeti a csatabárdját jobb lábával mag elé támaszt és hátulról a nyak magasságában sújt le a bestiára....
 
//Aki felvette a demet, annak nagyon nem kell félnie, 89% os sebzésnél aktiválódik a cucc, akár ütés közben is, és hazavisz a mágustorony mellé...//
 
(és még annyi ehhez: lehet több száz karcolásból is súlyos sebszintre jutni, és lehet egyetlen csapásból is. Ezt azért fontos megjegyezni, mert nem kell külön számon tartani mondjuk két könnyű sebet, és egy közepest. Az előzőekhez mindig hozzáadódik az új seb, és az összeadódott állapotot írom ki zárójelbe)
 
(apropó, ha eddig nem tettem volna, akkor közzé teszem a sebszinteket:
-könnyű sérülések: ez alatt leginkább a kisebb karcolásokat vágásokat, illetve ezek összességét értjük. Nem gátola harcban.
-közepes sérülés: nagyjából a karakter elvesztette ÉP-inek felét, ebből fakadóan szép kis vágások, zúzódások tarkítják testét. Általában nem okoz gondot harc közben.
-Komoly sérülések szintje: a karakter bő 65% ÉP-t (vagy annál többet) vesztett. A megrendült fizikum itt már a harcban is megmutatkozik, hisz a fájdalom jelentősen tompítja a képességeket.
-Súlyos sérülések: azon sebek összessége, melyek már a természetes regenerációval (vagyis gyógyulással) már neccesen hozhatók helyre, ha ilyen szinten van a karakter, akkor legjobb ha egy felcser ellátja minél hamarabb. A harcot itt már nem csak a fájdalom befolyásolja, hanem az izmok és csontok annyira sérültek, hogy nem képesek rendesen ellátni feladatukat, ez a harcértékek csökkenésében mutatkozik. Mivel ez már nem csak a fájdalomról szól, ezért a fájdalomcsillapítás nem adja vissza az elveszett harcértékeket (hisz attól, hogy nem fájnak az izmok, attól még nem működnek rendesen, hisz annyira sérültek).
-Halálos/Végzetes sebek szintje: ezen a szintem már harcképtelen a karakter, és még akkor is nagy eséllyel belehal a sérüléseibe, ha képzett felcser kezeli azonnal. Ittenre nagyjából elvesztette a kari az életerejének 90-95%-át, innentől valószínűleg elvérzik. Próbáljátok ezt elkerülni.

És a félreértések elkerülése érdekében: mindig zárójelbe írom az adott sebszinteteket, így ha azt írom zárójelen kívülre, hogy "Súlyos sebet ütött rajtad" akkor az csak a megfogalmazás része, ettől még nem feltétlenül vagy súlyos sebszintbe. Ha zárójelben ezt írom, akkor viszont abba vagy.//
 
//a kobudera még "csak" közepes sérülésben volt..idáig //

A madár -köszönhetően a levegőből való támadásnak és Koga elhanyagolt védelmének- talál és felmetszi a kobudera vállát (a komoly sérülésszint elején vagy).
A támadásod eredményét megtudod, amikor te jössz! ;-)

(lássuk Gokkot)
 
Koga a sérülésektől szenved, de tudja, hogy a DEM megvédi a haláltól: amint észreveszi hogy a szörnyeteg ráront, ő is nekiugrik: jobb kezével KI val erősített ütést próbál mérni ellenfele rút pofájára, míg karjával igyekszik annak nyakát metszeni.(ez amolyan nekedfutok azt majd lesz valami)
A kezében visít a kard:
-Hogy ez mijen ronda!!!!!!!!
 
A fegyver túlságosan jól is beakadt a Banshee szárnyába! A csapás ugyan nem sebzett, de a beakadt. és a csatabárdnak -és gazdájának- köszönhetően a "madárka" igen nagyot esett, magával rántva Vándort. A lény jónéhány bukfence után kiszabadult a fegyver, így a barbár még jó három-négy métert pattogva érkezett meg. Látni lehet, hogy igen sok helyen horzsolódott, és jónéhány komolyabb zúzott sebet is elszenvedett, valószínűleg jónéhány bordája is odalett... és talán, ha nem munkál Vándorban a barbárok kikezdhetetlen szívóssága, akkor bele is hal sebeibe. Így viszont, bár komoly sebekkel, de még harcképes.
A Káoszbestia (a Káosz által teremtett lények gyűjtőneve ez, itt a Bansheere utal) most jön. Mivel a barbár lerántotta, így nincs ideje rohamozni vagy sikoltani, csupán szárnyra kap, és a hozzá legközelebb állót -Kogát- támadja a levegőből, igen gyors és hatásos pofájával.
(Koga írja meg hogy hogy véd -a támadását csak saját körében!- utánna Gokk jön)
 
//énis arra gondoltam, h kifagyott. Amúgy előző körben csak menekült, és most kezdett rohamozni.//
 
// Bocs! Telefonom volt, hosszú! //

Vándor hirtelen szembefordul a förtelemmel, és az ellenkező irányba kezd szaladni. Tudja hogy ezzel nem csapja be, de legalább megzavarhatja kicsit. Amikor alá ér, fegyverét felemeli és egy lendületes mozdulattal beakasztja azt a szörny szárnyába.
 
//meg amúgy is az előző körben már rohamot indított a banshee ellen...//
 
//Szerintem szegény Vándornak befagyott a nete//
 
(úúú... na akkor ismét leírom a kezdeményezést... a gyengébbek kedvéért... szóval: Cody, Vándor, Banshee és Gokk. Ez azt jelenti, hogyha Cody megírta mit akar, és én reagáltam rá, akkor minden külön könyörgés után leírja Vándor, hogy mit akar, én reagálok, ezután leírom micsinál a monszta és utánna egyből megírja Gokk, hogy mit akar és én erre is reagálok. Ezután azt mondom, hogy új kör, és kiírom, hogy hány körötök van még a megidézett kapu telje méretéig. Szóval Vándor.. írd ki magadból, mit szeretnél.. )
 
//egy: a banshee mozog; kettő: sikeresen keresztülmentél a savfelhőn, ciki //

A kobudera testi épségével mit sem törődve átvág a savfelhőn, immár teste közepes sérülésben van, és komoly savsebzések vannak itt-ott a testén. Ismét csap, és ismét elakad a vérkör mezőjében. A vér a csapás helyétől számítva a földön ismét száradt egy kicsit -ezzel látható hogy megint rongálódott. A csuhás két támadást indít Koga ellen:
az első varázslat valamiféle ügyetlenség-átok (innentől rosszabbul csapsz, illetve védekezel, míg a másik egy lángfal volt, amit maga és a kobudera közé idézett (egy kör megkerülni, vagy tetemes sebzés). Ezzel egy mozdulatával megszűnteti a vérkört, és elindul a három kör múlva nyíló átjáró felé...
 
A kobudera ráront a csuhás alakra, erőteljes csapást indít rá a kardjával.Eközben felugrik, hogy ne tudja leütni őt a banshee a földre egyből ha nekitámadna.
//ha jól számolom valahogy kikeveredtem a gyilkos körből amit a banshee csinál //
 
//Hé vagyok!!!Csak rosszul frissítettem úgyhogy nem láttam hogy írtatok...//
 
(nem csap le, de a roham ok. Cody jön, utánna Vándor!)
 
Gokk-miután atvette a D.E.Met- csak nézi a szárnyaló teremtményt és amikor az lecsap a vándorra az óriás megiramodik és rohamozik csatabárdjával a szörnyszülött felé....
 
(úgy tűnik, hogy Pwent most nincs köztünk, így vége ennek a körnek, jön az új. Az új körben már jön a Banshee is. Cody kezd. Még 3 kör a csuhás által idézett kapu teljes megnyílásáig.)
 
Vándor még mindíg szalad!
 
(oké, a lény ugye ebben a körben még repül, így Pwent jön!)
 
Vándor mikor felnéz az égre, észreveszi hogy a lény támadásba lendült. Mivel álva nem fogadhatja, hisz elsodorná a lény így elkezd előle szaladni. Megpróbálva felvenni annak ritmusát, s így várja a lehetséges szőrnyűségeket. Fegyverét pedig leereszti, hogy a megfelelő pillanatban csapást indíthasson vele.
 
//erről a monsztáról nemigen halhattál, max a síma Bansheeről ;-) azok ellen meg sokat nem ér a rongy, no de a nagypapák is beszélhetnek hüleségeket ;-)) Amúgy elfogadom, így nem süketülsz meg időszakosan sem. Mást nem csinálsz ebben a körben? Válaszolj!//
 
Vándor észreveszi, hogy Cody átnyújt neki valamit. Azt nem halja hogy mit mond, de sejti hogy hasznos dolgot kapott. Bár kissé ódzkodik a mágikus dolgoktól.
 
//nincs köze a szörnyírtáshoz -olvass vissza, hogy megtudd a kaland okait- és mivel én vezetem, ezért írom a topicomba. Amúgy ha régen írtak a kávéba, akkor írj bele te //
 
Vándor még a nagyapjától hallott ezekről a szörnyszülöttekről, és a mesék nem túloztak. Valóban ocsmány egy teremtmény! Rövid gondolkodás után, eszébe jutott még valami amit a nagypapi tanácsolt: Mindíg dugd be a füled, ha egy ilyen lénnyel találkozol! Az ujjait mégsem dughatja a fülébe morfondírozik Vándor! Ezért a földről felszed egy koszos rongy köteget, és azt tömködi fülébe. Így társait nem fogja hallani, de legalább a hallása nem károsul.
 
(Vándor jön!)
 
//Oké bocs nemtuttam csak azért irtam mert aztirtad hogy egy kaland amibe mindenki beszállhat.Mindegy nem baj.Ja és miértnem a Kalandok városába irjátok??Nincs kifogásom ellene csak azért kérdem mert ez egy fogadó.És olyan régota irt oda valaki.Mert ha Wagabund horda akkor ez a szörnyirtás.

Mégegyszer bocs

W
 
A kobuderának amint eszébe jutnak a rettenetes történetek errőll a förmedvényről, egyből ötlete támad: a D.E.M.*-ek!Benyúl a zsebébe, kivesz három ilyen kis ketyerét majd szól társainak:
-Ezeket tegyétek a nyakatokba, gyorsan!-avval odadobja a kis nyakláncokat a barbárnak és a félóriásnak.Felveszi ő is a d.e.m.-et, majd hátrál a banshee-tól.Mivel csökkent a veszély, meg meri támadni a csuhás alakot: rohamra indul.
//*D.E.M.: Deus Ex Machina: ez a kis ketyere direkt kapcsolatban áll használója életenergiájával, és abban a bizonyos utolsó pillanatban rendkívül erős teleportációs varázslatot ereszt ki magából miközben összetörik: a teleport a legközelebbi dem bázisponthoz(mágikusan aktív helyek általában, ill. különösen megjelölt terület az asztrálban) viszi vissza a használót.Ez autómatikus, tehát gondoskodik arról hogy ne murdáljunk meg, csak bukjunk el maximum. (ezt nem én találtam ki, TF tárgy ) U.I.: A banshee nak van köze a Forgotten Realms-hoz?Mer akkor kezdek nagyon félni... XD//
 
  ... | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.