Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Robot-rigó
(Shadowrun archetípus)
Küldd el képeslapként!
A rigók akkor is veszedelmesek tudnak lenni, ha éppen nincsenek a gépjükre csatlakozva. Egy rigó akár több harci és felderítő robotot is irányíthat egyszerre.
Nézz szét a galériában!
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47129)
Roxat céhei csereakció (1)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (1)
Lapötletek (64980)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek (1)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | ...
Nézet:
Belenézegettem a hkk online laplistájába.Most az hogy van hogy pl ifjú teknősböl van benne felújított meg régi is???Meg van amiből csak régi van benne pedig elvileg új lapok szerepelnek benne pl izmos manó(régi).
 
Örömmel látom hogy folyamat változik a HSZ!
 
Én azt kérdezném ,hogy az onlie HKK-nak lesz-e majd külön fórumja? Vagy itt ezen a forumon lehet (kell) majd topicot nyitni (tudom hogy volt már onlinehkk-s topic de én arra gondolok ,ha majd beindul a játék)
És ,ha most van valami kérdésem az onlin hkk-val kapcsolatban emil-en kivül hol todok kérdezni.?
Szerintem ezek másokat is érdekelnek .Egyébként nagyon jó játék szépen megy a bugok javitása,csak ajánlani tudom mindenkinek.
 
Támogatom! Jól jönne a versenyszervezőknek is, egy-egy bizonyos kiegészítőkre korlátozott, vagy frissen bontott formátumokon. Amellett valóban a gyűjtemény karbantartásában hatalmas segítség.
 
Egy olyan kényelmi jellegű kérdésem lenne, hogy nem lehetne-e a letöltések alá felrakni a kiegek nyomtatható laplistáját?
Ilyen szokott lenni a frissenbontottakon a paklilista, hogy gördülékenyebben menjen a a kibontott lapok jelzése. E szerint ezek a listák megvannak digitalizált formában, így 2 percnél biztosan nem lehet több munka a honlapra is feldobni.

Rengeteget segíteni, ha nem órákig kéne exeltáblázatokat írogatni kieg/lapnév/laptípus/szín/db viszonylatban, hogy az ember átláthatóan szeretné rendszerezni és könnyen visszakereshetővé tenni a gyűjteményét.
 
Szavazas: igazad van, hogy nem volt a legszerencsesebb, korabban kellett volna, csak sok volt a dolog, elfelejtettuk. Viszont annyira nagy tobbseg volt a vegen (kb. 90%), es meglehetosen sok amator volt jelen (kb. 2/3-a a nevezoknek), hogy elfogadtuk ezt megoldasnak.

Marketing: mi lehet a gond? Alapvetoen az, hogyan lehet emberi mennyisegu penzbol hatekonyan, valoban eljutni a celkozonseghez, es meggyozni oket, hogy pl. az ingyen elerheto szamitogepes jatekok helyett minket valasszanak. Nagyon sok modon probalkozott/probalkozik ezzel a Beholder, ezek jelentos reszerol a jatekosok nem is tudnak .

Aki uj embert hoz ingyen nevezhet: ha jol tudom, a Dungeon mar regota csinalja ezt; nem tudom, milyen hatassal van ez a jatekosok letszamara, de megfontoljuk.
 
+1!
 
Sziasztok!Tóth István vagyok s szeretnék reagálni a tegnapi szavazásra ha még nem késő s van mód a változtatásra.A felvetett téma az amatőr kategória díjazása.A három lehetőség közül az láthatóan megbukott,hogy csekély összeggel (100ft) növekedjék az amatőr nevezési díj.Ez azért érdekes mert állítólag mélyben az életszínvonalunk s nincs pénz az embereknél s minden forintot megfognak.De ez a hozzászólásom nem emiatt íródott.Nevezetesen azért mert a megszavaztatásunk két időpontban történt.Nem volt szerencsés egyik sem.Az első a játék közben úgy,hogy akik kint voltak az előtérben vagy nagyon hátul ültek semmit sem hallottak.A másik szavazáson pedig már csak azok az amatőrök voltak ott akik vagy díjazottak voltak vagy valakire vártak mint például én is.Ugye értitek miért fals mindkét "eredmény"? Javaslatom,hogy a februári versenyen az amatőrök között osszatok ki nevezéskor egy lapot amin beikszelhető a véleménye a játékosnak.Aztán amikor hitelesítitek a pakli listát visszakapjátok a papírt s így tisztább képet kaptok mint a tegnapi nap.Ez azért fontos mert így hosszú távra kaptok visszajelzést és akik tegnap játék közben szavaztak azokban nem lesz tüske(miszerint:szavaztunk,látható többségben voltunk a véleményünkkel s most februárban mégis másképp csinálja a BEHOLDER KFT. Más! Mint régi marketing szakember meglepve olvasom a fórumon,hogy problémát okoz a toborzás egy nagyvárosban.Pedig a játék jó,hasznos.Mi lehet a gond?Ne haragudjatok meg ezért,de ebben én többet (lehetőséget) látok mint ami most van.Zöldmezős beruházásként kell gondolni a HKK-ra s felfuttatni arra a szintre ami önmagától működőképessé teszi a játékot.Amikor még egy piacvezető biztosító munkatársa voltam s kevesen voltunk a tanfolyamunkra akik két leendő munkatársat hoztak azoknak ingyen volt a képzés.Itt is lehetne ezzel élni.A versenyszervezőknek HATÁSKÖZPONTOKAT kéne találniuk, kinevelniük.Olyan srácokat akik játszanak már vagy szeretnek logikai játékokat játszani s készek egy új játék megismerésére.Aztán velük gyakorolni s nem kérni nevezést ha hoznak magukkal egy másik srácot a versenyre.Ha többet hoznak akkor meg egy kis kiegészítővel vagy egy egy ritka lappal jutalmazni őket.Az emberek motiválhatók.MINDENKI!Csak azt kell megtalálni mivel.Na, ez a művészet.Ha felkeltette a hozzászólásom a BEHOLDER érdeklődését akkor egy megbeszélt időpontban találkozhatunk s beszélgethetünk erről is.További szép napot s jó játékot kívánok mindenkinek.Üdv:papa1963
 
amatőr első 3, profiba első 7
 
Behó bácsinak
amatőrök között a top 3
és profik között a top 8 jut be a nemzetire?
a választ köszönöm
 
amúgy három-négy év múlva lehet lesz ilyen , előbb mondjuk egy kimenő postafiók?
 
Köszi Jolán, de hasonló kommenteket majd az állásinterjún plíz... :P
...pont az a lényege a kérésnek, hogy egy felületen és jól áttekinthetően lehessen kezelni a lapokat átnézéskor.
 
Lapkeresőben beállítod, hogy zan szilánk és elenios...
Ezután jobb klikk a kívánt lapra,megnyitás új lapon.
 
Ha könnyen kivitelezhető, akkor szeretném kérni, hogy a lapkeresőben lehessen a lapok között lépegetni (és ne csak a visszalépek - újra választok kombináció létezzen), mondjuk nyilak segítségével. Lehetőség szerint szűrten mehessen, paraméterezve, mint a lapkereső esetében.
pl.: lapkeresőhöz hasonlóan beállítom, hogy zan szilánk és elenios, ekkor jobbra/balra nyilakkal tudok lépkedni a kék zanszilánk lapok között.
Ha ebbe nagyon belejöttetek, akkor lehessen megadott lapokat egy közös felületen megjeleníteni 2/4/8...-as csoportosításban (mindenféle mobilcsengő nélkül, csak a lapok képe és leírása).
Sokat segítene lapok összehasonlításában / pakliépítésben.
Hkk 4eve'
 
Nekem ezzel a topikkal kapcsolatban mindig olyan érzésem van mintha az emberek a sötét téli éjszakába ordibálnák hogy "hideg van!" és várnák hogy valami történjen.

Sok jó ötlet elkallódott már itt szerintem
 
Tisztelt Beholder!

1. - Lesz-e valaha olyan, hogy újabb ezüstszélű lapok? Nagyon jó volna, bár tippem nincs, hogy mennyivel drágább így egy kieg kiadása, de nagyon jóféle volt! Ha lehetne, kérlek oldjátok meg! Biztos vagyok benne, hogy lenne még ember aki ugrana rá.

2. - Lesz-e újabb Zén - Karácsony? Évente egy bónusz kiskieg beleférne szerintem (Karácsonyi ajándék) a játékba, és egy idő után lehetne Karácsony pakli is Ünnepi versenyekre

3. - Nem lehetne megoldani, hogy kicsivel előrébb hozzátok (legalább egy hónappal) a nagy kieget? Nagyon rossz idő van már a Frissen bontottra Novemberben, Októberben ugyanannyira elférne, jobb idő is volna, és évente ugyan mindegy, hogy mikor van. Augusztus után 1.5 hónappal szerintem jó volna. Csak mi innen Szabolcsból 600 KM-t is megyünk ezért a versenyért, és nagyon gáz éjszaka hazavezetgetni. Azért szólok most, hogy még lehetne módosítani a hónapon egyel. Tudom, hogy ennyi erővel kettővel is lehetne, de az már nagyon közel volna a nemzetihez.

Kösz a figyelmet! BB
 
Természetesen egyet sem tartottam meg a kis szabálykönyv-kiegészítőből, amik a ZSZ paklikhoz voltak... Megtaláltam a szabályokat, de nem kevés melóba került.

A zanszilánkok különleges képessége, hogy alapból mind VP-ért jön (még a tárgyak és épületek is), de az idézési költségéből minden VP-t helyettesíteni lehet 1 áldozással, SZK-val vagy építővel.


Köd

Bizonyos lapokon találkozni fogsz a 'köd' ikonnal. Az ilyen lapoknak a lap típusától, szövegétől függetlenül van egy plusz kijátszási módja: kijátszhatod 1 VP-ért azonnali varázslatként (ún. ködkereső varázslatként), melynek idézési költsége semmilyen módon nem módosítható, és hatására előkereshetsz egy 'köd' ikonos lapot a paklidból (a lap egy misztikus ködgomolyból áll össze, mely ilyenkor más alakot ölt). A ködkereső varázslat is 'köd'. Ha egy körben már sikeresen kijátszottál ködkereső varázslatot, abban a körben másik ködkereső varázslatot nem játszhatsz ki.
Fontos! Ha egy játék során bármikor sikeresen használtál ilyen ködkereső varázslatot, abban a játékban 'ködön' kívül semmilyen más módon nem kereshetsz lapot, kiveve egy forrás hátrányaként.
Ha egy vízió lapot ködkereső varázslatként játszol ki, akkor sem játszhatod ki még egyszer ebben a körben.
 
Ha már itt tartunk, ideírnád a köd meg a zanszilánk szabályát? Rég játszottam már hkk-t, most gondolkodom az újrakezdésen, és érdekelne hova fajult a dolog. Én is kerestem mindenhol, de a ködöt sehol nem találom pontosan leírva(hányszor lehet használni, milyen egyéb feltételei vannak, stb.), a zanszilánkot úgy-ahogy ki tudtam bogozni a hozzászólásokból. Köszi!
 
Na meg kijelölni se lehet hogy a legtöbbet kitöröljem, ami nem kell....

Össze kéne ezeket szedni
 
Ha már így felmerült a feature-lista: az üzenetek menüpont alatt tényleg nincs semmi mód arra, hogy megnézzem a kimenő üzeneteimet?
 
Na igen... és a topicok megreformálása, valamint hogy a hozzászólásokat is lehessen törölni ( vagy ha legalább a behós bácsik kérésre törölnék), teljesen korrekt 2012-es meglepetés lenne ...
 
A várható válasz: vegyél kieget!
 
A köd és a zanszilánk, mint két új játékelem a honlapon sehol sem található meg. Komoly aknamunkával egy fórumhozzászólásban találtam rá pl. a köd szabályra. Nem kéne frissíteni kicsit vagy a gyik-ot, vagy a szabálykönyvet? (ide most egy fejcsóválós smiley kéne)
 
de ne lepődj meg, ha a múlt félévit frissítik najó nem.

de pl december eleji dungeon erdmény sincs bent, nehogy a vidékiek még későbbről. én nem izgulok, max top 10be férek be
 
Én is kíváncsian várom már a végeredményt
 
Kedves Beho bácsi, tessék már frissíteni a Hsz-t, ne kelljen egész szünet alatt izgulnom:$
 
Miért nem lehet egy szerkeszt, vagy post törlése gombot beiktatni a fórumban???
 
A drafttal nincs bajom, de olyan verseny idén nem lesz, csak bontott.
 
Az, hogy 3 bontott egy évben sok. Nem olcsó, nem lehet rá készülni, nehezíti a HSZ nyerést.
 
Kíváncsian várom én is a frissített hsz listát... De amúgy sztem elég ciki, hogy végig csak a módosított cikkek között volt megtalálható (már amikor) a "legújabb" verzió.
 
  ... | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.