Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Szabadulás a möszéktől
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Létezik egy pszi képesség, mellyel könnyen megszabadulhatunk a tudati energiáinkat habzsoló élősködőktől, a poszogó möszéktől. Érdemes elsajátítani, ha gyakorlott pszi használók vagyunk, és gyakran merészkedünk olyan helyekre, ahol összeszedhetünk párat ezekből a piciny parazitákból.
Nézz szét a galériában!
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Varázsdimenzió paklibemutató: Kitaposatlan utakon
Roxat céhei csereakció

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Termékismertető - Kártyavédő fólia - Gamegenic – színes
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | ...
Nézet:
Tavalyi porgoson (1 eve) 59-en voltak, az idein 61-en.
De mostmar tenyleg megyek dolgozni.
 
láttam mit írtál de az nem tudom mennyire releváns,hogy tavaly hányan voltak,amikor azt látom,hogy eléggé fogyatkozik a mezőny.De legyen 29
 
Te olvasd el meg1x amit irtam.
Beszamitalak 1 szavazonak az Eegerut tiltasara.
A tobbiek kozul, aki akar jonni parosra, es izgatja ez a dolog, az irjon.
 
De nem azzal van baj hogy így működik.Az oké.Az a baj,hogy ettől függetlenül is engeditek és bevállaljátok azt,hogy ezzel 1 konkrét versenyt basztok tönkre(ami nem törvényszerű de jó eséllyel megtörténhet).Nem érzékeled,hogy a játékosok faszával veritek a csalánt?Vagy ha az egérutas szarok tönkrevágják ezt a formátumot,akkor visszaadjátok mindenkinek a nevezési díjat+a befektetett időt?
 
A tavalyi paroson 56-an voltak.
Ha 29 ember azt mondja, mondjuk 4 napon belul, hogy legyen tiltva az Egerut paroson, akkor szerintem kitilthatjuk. Nekem nem szivugyem.
Nyilvan olyan emberekre gondolok, akik amugy jonnek (jonnenek) parosra.
Ha 1 ember nagyon hisztisen nagyon sokszor mondja, az is csak 1x szamit.

Egyebkent azert a mostani versenyunkon pont 61-en voltak, ami nem rossz.

Egyebkent tobb olyan verseny is volt mar, amit szenne alakitgattunk (Faj/bontott), hogy a jatekosoknak minel jobb legyen.

Abbol fogod eszrevenni, hogy az tortenik, amit te gondolsz, hogy van, hogy nem lesz itt senki, aki barmilyen szinten valaszolna arra, amit felvetettek.

"ti meg a tesztelőiteket is leszarjátok pedig ők is írták,hogy ezt nem kéne" EZ KONKREATN NEM IGAZ, 1 db tesztelo irta, hogy 'kamu, de nem lesz baj' egy masik meg hogy szerinte is igy mukodik, de o amugy se megy parosra, szoval nem erdekli.
 
Amúgy nem láttam túl sok embert aki ezt támogatná,aki meg 'rettento elszantan' nem támogatja annak az lehet az oka,hogy játszani akar.Nemde?
 
Talán azért nem megy mindenki azzal mert:
-1 kurva unalmas lenne
-2 nem fogok azért 1 ilyen szánalmas szar paklival játszani(és szerintem ezzel más is így van) amiben ugyan semmi élvezet,de legalább nyerhetek vele(baromi jó meta lenne,ha mindenki trinigannal menne,mert az nyeri a versenyeket mi?)

A dal meg a terrgath úgy el tudja tenni őket hogy a 10bufa kódexből kapnak minimum egyet de inkább kettőt és akkor nem lesz énekelgetés.
Egyébként ez egy eléggé satnya érv volt hogy hagyin sehol sincs.Gondolkozzál már 1 picit.2x annyi idő alatt nyer.És fele annyi játékos rakosgatja a lassító szarjait.

Egyébként a múltkori amatőr d-s után láttam kérdezted hogy miért mennek inkább oda a játékosok.Akkor megragadom az alkalmat és válaszolok:
Azért mert a Krisztián és a blogosok nem szarják képen a játékosokat és adnak a véleményükre(ti meg a tesztelőiteket is leszarjátok pedig ők is írták,hogy ezt nem kéne).Gondolom ők ennyi idő alatt rájöttek arra,hogy a játékosok játszanak és úgy kell alakítani a versenyeket,ahogy ők kérik.Ti meg inkább azt csináljátok(vagyis nagyon úgy tűnik,de lehet nem így van),hogy meg kell mutatni TI vagytok a janik és TI vagytok a készítők ezért mindennek úgy kell lenni ahogy TI akarjátok.
 
Eladó egy Egér út !

Én szívesen lemennék akár Egér úttal, akár anélkül, de sajnos nem fogok tudni lejutni :\

(A lap egyébként tényleg eladó ha valakit érdekel (csere is szóba jöhet) )
 
NEM
MINDKET GYOZTES PAR MINDKET TAGJA KAP UR-T

lasd versenykiiras, illetve osszes eddigi Behos paros verseny

(tobbet kellene gondolkodni iras elott)
 
Bocika! En ugy gondolom, hogy erosen el van ez tulozva, nem lesz olyan eros. Van aki egyetert, van aki nem, es van, aki 'rettento elszantan' nem. Ehhez mindenkinek joga van. Es nyilvan nekem is jogom van tevedni.

A 'maskepp lesz' nyilvan azt jelenti, hogy tiltva lesz a lap paroson, ha kell. Maskor is elofordult mar, hogy egy lapot tiltottunk egy versenyformarol, ha tul eros volt. Persze ehhez komolyan bizonyitania kell. Mi a problemad valojaban?

Amit meg nem ertek: ha valaki szerint ez az ultimate pakli a parosra, akkor miert nem jon ezzel? (jo, ha nem tud 1 db. Egerutat szerezni, az nyilvan ertheto). Ez a pakli hagyin nincs sehol, ha paroson _esetleg_ nyerni tud, akkor maris mas jatekot lattunk, mint hagyin.

(amugy szerintem egy dal pakli vagy egy sima Terrgath kontroll is el tudja tenni, kell bele tenni Butasag terjedeset vagy mas dobatast)
 
én meg akkor egérúttal és átkozott követővel...Az egérút pároson 8körrel is para nagyon.2 ember olyan lockot tesz az egész játékra hogy félelmetes,de ott azért nem teljesen esélytelen,mint így.
Inkább készülgetek a blogosra ,előtte D.Utolsó hétvégén meg valami vidéki.Ez egyszerűen vicc kategória.Azon se csodálkoznék ha ezek után senki se menne.Csak majd jön megint a hiszti hogy jaj miért nincsenek a beholderes versenyen annyian mint a D-ben
 
Kamu az Egérutas döntés, de ez van. Így se fogják sokan bevállalni sztem. Amatőrben lesz népszerű maximum, de oda biztos Pontacoval mennék, szóval nem zavarna.
 
Én szeretem a párost de a azok miatt az okok miatt amiket te is leírtál biztosan kihagyom.Nem ér nekem se időt se pénzt egy ilyen verseny.
Ez a vélemény meg egyenesen szánalmas:
"Aki ugy erzi, hogy ez igy eros, rakja ossze, aztan majd meglatjuk... ha szetver mindent, legkozelebb maskent lesz, de szerintem nem fog ez tortenni."
Komolyan ti készítitek ezt a játékot?
 
Természetesen nem szeretnék hangulatot kelteni. Mindenki menjen el, aki szereti a párost, de erőteljesen készüljön fel Egérút ellen, mert nagyon nehéz ellenfél lesz.
 
A páros az egyik legérdekesebb formátum, mindig nagy várakozás előzi meg, sokan szeretik, én is imádom.
Az Egérút eljövetelével azonban - úgy vélem - csak kétféle pakli lesz esélyes a versenyen: Egérút, és kontra-Egérút, amiből legalább 70% eséllyel az Egérút jön ki győztesen. Tehát aki a versenyt meg akarja nyerni az Egérúttal jön. Két Egérút meccsén pedig szimplán a szerencse dönt.
Én sem vagyok nagy híve a lapok tiltásának, de erre a versenyre így én sem vagyok kíváncsi.
Értem, hogy majd akkor lesz tiltva a lap pároson az Egérút HA most így meg úgy lesz... és az is igaz, hogy gyakran szívesen elvállalom a bokszzsák szerepét, de ezt most így nem kérem.
Gyakorlatilag évente egyszer van páros verseny, és ez a verseny szerintem most csakis erről fog szólni. Ez a lap nem oda való és kész.
Hagyományos környezetben a meta szépen kitolerálja az Egérút erejét. A nyolc kör elegendő idő arra, hogy bármilyen paklival esélyed legyen nyerni, mielőtt leketyeg. Négy kört azonban egyszerűen túl könnyű kivédekezni, és két masszív védekező kéz ellen túl nehéz nyerni négy kör alatt. A pároson nincs meta. Négy meccs, és kész.
Nem szeretnék egy olyan versenyt, ahol a négy ellenfelem közül legalább kettő Egérút. Ebben semmi érdekes, semmi kreatív, semmi izgalmas nincs. Ez egy szar verseny lesz így. Szerintem.
Uff.
 
és ahogy mondod... el is tünik az edrák 2 körbwn termelt lapelőnyük...
 
Alapból ok elteszik talán,de side után mikor beszállnak a kurtzok?
 
sztem az egér utat pont nem fogja érdekelni az edra dobatása...
egyszerüen nem fogja megérni vele lapot dobatni, amikor van 3 körük... esetleg első 2-be dobatnak, és az így szerzett lapelőnnyel a 3.-ban keresik a hallert és be is védik /a dobatásokkal/ más sanszot nem látok rá
 
+ haller ellen mit sem ér a jégdémon meg thaug meg ilyen témák
 
nem megyek a párosra, úgyh igazából nemérdekel. De ha mennék, dupla edrával mennék, ami sztem megalázza az egérutat. Még átkozott követővel is valszeg, a sok instant dobatás miatt.
 
Persze nem szabály értelmezés szerint hanem egyébként.
 
és szted jól van ez így???
 
Igen, tavaly megkérdeztem, hogy a lépéselőny hogy működik (meg a régi egérút). miután kijött a változós FAQ. Ki lettem röhögve, h Bonyi nem gondolod, hogy az egérút fele annyi idő alatt nyer?? Nos, de gondoltam akkor is, és most is.
 
tovább megyek:

a védekezés: Amennyiben ellenfeled kezdte a játékot, az ellenfél elsô körében...

Nos ha nagyon szó szerint értelmezem, akkor csak a ténylegesen kezdő ellenfelem első körében játszhatom ki ingyen, de -az a fránya nyelvtan a névelőkkel- azzal hogy az első "ellenfél" nem AZ ellenfél, ezért nem egyértelmü ez se, hoyg vajon csak a ténylegesen kezdő első kőrében, vagy a másiknak az első kőrében is müködik /mert sztem mindkettő belemagyarázható/

Az egér út nekem is inkorrektnek tünik, és ráadásul a gyakorisága miatt igen csak nagy előny egyeseknél..., de az eddig domináns edrát talán visszafogja -legalábbis a követőkkel dobathatnak az első 3-3 kőrükben... -. Ugyanis nek em az eddigi tapasztalatom, hoyg bőven tovább tart egy meccs a 4 körnél pároson, és nem hiszem, hoyg a hátrányai ezen érdemben gyorsítanának, de kitudja
 
hát, ez az egérút nem tűnik túl korrektnek így...
viszont akkor ezekszerint a lépéselőny is így működik (azt hiszem, arról még tavaly pont úgy volt szó, hogy nem, de ez csak emlék, nem is fogom visszakeresni)

viszont a kezdésátadást is tisztázni kellene (ugyebár előtérben a védekezéses lapok): ha nem akarok kezdeni, melyik ellenfelemnek adom át a kezdést? mivel páron belül nem lehet dönteni arról, hogy a pár melyik tagja kezd, ezért nekem az a logikus, hogy arról sem dönthetek, hogy az ellenfélnél kinek adom át, hanem annak kell, aki nagyobbat dobott
 
2011-ben 13 vidéki páros verseny volt. Az 1 ur/vidéki páros 2012 októberi bevezetéséig abban az évben is 13 páros volt. Havi +1 ur-t jelentett, ez meglátásom szerint elég nehezen vezet elértéktelenedéshez.

Érdekes még az is, hogy 2012. október vége óta 0 páros verseny volt tartva. A fél év alatt amúgy is elinflálódó ur-ek kiosztása helyett kiirtottátok vidékről a párost.
 
4 fos csapatversenyt...sry ezt nem bírtam megállni!
 
Egyébiránt köszönöm szépen a választ!
 
Ühüm mert arra nem hat az átkozott követő???Ja de ...akkor mégsem jó.
 
Jó lenne pontosítani, hogy mikor lesz a júniusi behos verseny, mert hogy nem 22-én az már tutinak látszik (akkor lesz a találkozó).
 
  ... | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.