Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A kalmárfejedelem titka
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Raymond E. Feist A kalmárfejedelem titka című könyvének borítóképe.
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
TF help (6674)
Legendás cél: 1000 lap (14)
HKK kérdés? (47146)
Lapötletek (64982)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | ...
Nézet:
A paplovag ellilul, majd a homlokára csap.
-Nilturiel...Sheranra, sietnem kellene vissza...most tért vissza. Rend van idebenn? Mintha valami káosszerűséget éreztem volna, mi megzavarta a harmóniát. Ha téves, akkor távoznék, nem akarom a finom elf hölgyet megvárakoztatni...
 
-Nem is szándékozom meginni. A zenéjével pedig semmi bajom, csak ne bűvölje meg az ételeimet és az italaimat se, ha szépen kérhetem.
Elővette a viszonylagosan udvarias hangnemét, de egy csipős mondat nem jut eszébe-egyenlőre.
-És miért pont az enyémet? Bárki másét is megmozgathatta volna- vagy másnak nem merte megtenni?
Kérdezi egy gúnyos vigyor keretében.
 
Janina elveszi a bögrét, és egy pillanatra hálálkodó pillantást vet a törpre...amit szerencsére más nem is vesz észre. Közelebb hajol, mielőtt a fogadós elsiethetne...
-Öhm...nem tudod, hol lehetne Gargoyle-t szerezni? Tudod...a kicsi jó erőben van...és a minap kettéroppantotta a Bázis őrzőjét elméjével...hihetetlenül gyorsan fejlődik...és nem tudom, mit szólna Jak, ha megtudná...egy kisebb vagyont fizetett azért a gargoyle-ért...
A drow arcán halvány pírszerűség jelenik meg Jak említésekor, mi szintén nem tartozik senkire a törpét kivéve.
 
Belecsap az elf markába, és amolyan törpösen megszorongatja.
-Öreg az, akinek hat tőgye van, cimbora. Hát látod, kezd fellendülni az üzlet. Már lett két pincérem is. Az a zöldhajú ott, a másik meg az imént megt fel az emeletre. Szilaj figura, de majd megtanulja az itteni szokásokat. És veled mi a helyzet? Már rég nem láttam azt a lányt, akivel olyan sokszor.. köhm.. együtt láttalak. Merre tartod? Csak nem a várban van, hosszas kihallgatáson?
A mondat végére felröhög és kacsint egyet.
 
- Rendben az ajtót már kifizettem. Nos azt hiszem amíg nem ül el a vihar nem teszem ki a lábam persze ha valaki harcolni akar állok elébe. Kint. Egyenlőre még vendégként vagyok itt tehát kérnék egy kis teát.
Visszaült helyére kivette pipáját a köpenye zsebéből és a maradék dohányát. Egy kis elektromossággal füstölésre kényszerítette. Az érdekesség kedvvért senki nem vette észre csak az látja a füstöt és érzi aki szívja a pipát. Így nem zavarhat senkit bár hülyén nézhet ki.
 
A törpének eszébe sem jut, hogy a Vándor mellett ülő kis ruhakupac piszkálhatott bele elmélyébe, csak zavartan válaszolt.
-Öhm.. igen.. Enger, OBÁ-TEM fia, valóban. Egy kocsmán belül a kocsmáros szava is ugyanolyan törvény //mint ahogy a fórum vezetőé is :P // mint odakint az írott. Nos, ha megígéred, hogy nem használod a fegyvered, visszaadom. Mint ahogy előbb a hölgy is megmondta, nem kell ide erőszak.
Egy kicsit meghökken, ahogy hátra pillantva táncoló innivalót lát Asmarian bögréje fölött. A teringettét, a klón igen csak jól megtanult teát főzni!
-Hol is tartottam? Ja igen, a fegyverek.
Odament a szoborhoz, majd kivette a kezéből az eddig mozdíthatatlan pengéket.
-Ha valaki kötekedik, akkor szólj nekem és kitessékeljük. Senki ne bontson it rendet a saját szakállára. A munkát holnaptól veheted föl, addig is az emeleten előkészíttetek neked egy szép szobát. És most, ha megbocsátasz...
A törp a pult felé vette az irányt, otthagyta Engert az előbb vérig sértett Orion asztalánál. Érdekes ám megfigyelni, hogy a régebbi vendégek már megtanulták, hogy idebent nincs csetepaté és majd csak odakint váltják be rettenetes és könyörtelen revansukat. De idebent kezes bárányok.
-Janina, kedves. Jó fagyosságodat látni ismét körünkben. A tej, azonnal...
Elsiet hátra egy vödör tejért, közben azon gondolkodik, hogy rákérdezzen a csecsemő hogylétére. Nem tudja, szabad-e tudnia a létezéséről, úgyhogy inkább nem kérdez, nehogy olajat öntsön az egyébként is fagyos hangulatra.
-A tej, parancsolj. Lehetőleg ne bántalmazd az itt lévőket, már így is lassan szobát vesz ki az emeleten az ács, hogy közelebb lakjon a munkahelyéhez.
És igen! Végre elindulhat Glóimhoz, a törp lányhoz, aki épp egy másik -sajnos nem törpe- nővel beszélget. Hacsak ismét nem zavar be valami...
 
Orion a furulyát az asztalra teszi: nem szándékozik tovább játszani.
- Tán másfajta zenét kedvel? A teájának pedig semmi baja. Csak mozgott egy picit. Kell a változatosság - s evvel a csészét eltolja magától - bár most egy darabig biztos nem fogja forrón meginni.
 
Az ajtó lassan kinyílik, és két lovag csörtet be...egy elf mithrill teljesvértezetben, és egy furcsa, elevennek tűnő zöld páncélzatot viselő ember. Az elf meglepődve vizsgálja az ajtót, a zöldpáncélos pedig elővesz egy fuvolát, mivel idebenn zenét hallott...és elkezd rajta játszani. Csak egy rövid kis darab, de hihetetlenül gyönyörű. Szemei felcsillannak, és felemeli hangját.
-Hé, emberek...ki játszott az előbb idebenn? Nem tisztelne meg játékával?
Az elf végre el tud szakadni az ajtótól, és körbenéz...szemei megakadnak Janinán, aki dühösen áll a kocsma közepén, és máris Sheranhoz kezd fohászkodni...ha ez itt kiakad...aztán Raptoron. Egy félszeg mosolyt csal arcára, és Janinát messziről elkerülve közelíti meg a törpét...
-Üdvözletem, Raptor. Hogy megy az üzlet, vén cimbora?

//ha Enger gondolatolvasással próbálkozna, igen erős tudati védelembe botolna, melyen Sheran lenyomata rajzolódik ki, és komoly elenállásba ütközne, nem beszélve a célszemélyek rosszallásáról ;)//
 
Lenéz az italára, és kissé unott arckifejezéssel és felvont szemöldökkel figyeli a táncoló italát. Erre fogja a poharat, feláll és leteszi a furulyázó alak elé.
-Nem szeretem, ha megbűvölik azt, amit meginnék, vagy megennék. -Mondja kissé hűvös hangon. -És nem is tud lenyűgözni. -Teszi hozzá, miközben a pohárka megfagy az itallal együtt. Hát igen, a kedves kinézetű tünde, aki inkább harcolni szeret, ért egy cseppet a mágiához: imádja a jégvarázslatokat. Megrovó tekintettel néz a furulyázó mágusra.
-Ez neked most mire volt jó? -Kérdezi meg az illetőtől.
 
HM. Sheran lovagjai tartanak erre? Akkor talán jobb lenne felszívódni egyetlen isten van akinek a követeji nem kedvelik. Leah, Tharr és Fairlight templomait és mágusiskoláit megjárta mostis az utóbbi villámainak erejét próbálja elsajátítani. A mágus klánban sokan gondolhatnak hálával rá. A többi isten követője se zargatja bár ismerik. Igaz Dornodon papjaival jó kapcsolatot ápol. De Sheran ő más napra tartozik ma már túl sok energiát pazarolt el. A legkevésbé se örülne ha bejönnének mert vagy szedhetné a sátorfáját amire most nincs esély mert teleportálni csak előkészületek mellet tud és sok erejébe kerül. Marad az amihez nincs hangulata átküzdenie magát a tömegen. Odament a tulajhoz:
- Ha van szoba szeretném kivenni. Aludnék egyet a dolgokra úgy nem zavarok senkit ha bezárhatom az ajtót.
 
- Nos uram mi sok dologban hasonlítunk. Példának okáért nem figyelünk egymásra túlzottan. Már én is említettem a nevem Enger, OBÁ-TEM fia. Nos az álláson gondolkozom és javaslom végeztess egy szelleműzést mert valami folyton a nyakamra jár itt. Van bank ebben a városban? Nos nem azt mondtam hogy vedd el a pénzüket hanem hogy nézd át félreértetted. A vérmérségletem pedig nem magas de ha kell megvédem magam. Ja igen az egyiket mint már sokszor említettem vissza kéne hívni mert nem öltem meg. Ja igen ésha nem tolvajok városa akkor az fegyvereimre is vonatkozik nem gondolja?
 
Janina nincs hozzászokva, hogy levegőnek nézzék, ezért igencsak pipa lesz...a fogadóban rohamosan csökken a hőmérséklet, és láthatóan sötétebb lesz.
-Egy pohár tejet kértem, törpe.-veti oda dölyfös hangon a másik vendéggel foglalkozó kocsmárosnak.


Odakinn lassan elül a lárma, ahogyan páncélcsörgés, és hördülések hallatszanak, majd egy kellemes hang:
-Oszoljon a tömeg! Sheran nevében, oszolj! Eddig is megtűrtétek a mágusokat, még a Mágustorony építését is engedélyezték! Ráadásul a mágiahasználók nélkül elesett volna a város a vámpírok inváziójakor! Igazán szégyellhetnék magukat! Hálátlan banda, takarodjanak!
A kint rekedt nép méltatlankodva fogadja a szidalmazást, de a lovagok védelmére vannak utalva, és itt ők képviselik a rendet...az elképzelhetetlen, hogy Sheran felszentelt bajnokaira kezet emeljenek.
Raptor megnyugodhat, a lincselés elmarad...
 
Orion felnéz a nőre, s nem hagyja abba a furulyázást: láthatóan nem hatja meg, hogy holmi gondolatolvasó, jövőbelátó, élő fába is belekötő, ego-problémás mágus őt kioktatja. A zenejáték folytatódik, s erre igen érdekes dolgok történnek: a tea a csészéből kiemelkedik, s alakot ölt: két kis emberformájú lénnyé alakul az áttetsző nedű, s lassú táncba kezdenek a furulya zenéjére. A jelenet mintegy fél percig tart csupán, amíg a Szellemsámán abbahagyja a játékot: ekkor a tea is visszanyeri eredeti rendeltetését, azaz hogy megigyák, a táncoló alakok pedig eltűnnek.
 
-Az ork vendégeimet meg miért rabolnám ki? Az törvénybe ütközik. Itt, kis városkánkban van az is. A városunk neve Kalandok Városa, nem pedig Rablótanyák városa. Attól, hogy messzeföldről ellátogatnak ide kalandozók, csakhogy elmondhassák, hogy itt is jártak és hogy jóval több kalandozó van itt, mint bármelyik városban még nem vagyunk gonoszak. Mellesleg még tartozol az ajtó árával, amit valami varázsököllel összezúztál...
Ekkor a padlón landol az elf, azazhogy majdnem, hiszen még idejében megtámaszkodott -az egyébként igen tisztára sikált- döngölt agyag alapzaton. Mik meg nem történnek itt, a fogadóban? A törpe kinyújtja a kezét, hogy felsegítse a csatamágust.
-Akkor bemutatkoznék ismét, Lord Raptor vagyok. Előbb mondtam, igaz nem figyeltél rám //tényleg nem//, mint ahogy a munkát is. Egy felszolgálónak mindig van itt hely. Az ügyességed megvan hozzá, már csak a vérmérsékletedben látok problémát. Ha innentől jól viseled magad visszakapod a tőreidet, addig viszont a gólemnél maradnak. Megtudhatom a becses neved?
Közben hátra mutat, és valóban. Már a szobor kezében már ott díszeleg mind a két tőr, kifeszegethetetlenül.
 
Hátra dől a székén és jobb kezébe temeti fél arcát, úgy nézi a nyugodtnak éppen nem nevezhető beszélgetést. A harcra nem mond semmit, jobbat is látott már, de azért jobb lenne, ha mások lelki nyugalmát egyesek így tönkretennék a vitáikkal. Feláll, egy aprót nyújtózik, és odamegy a veszekedőkhöz.
-Uraim, nem tudnák másképpen megoldani az ügyet? Nem hiszem, hogy a többi vendég és a fogadó tulaja örülne ezeknek a vitáknak és verekedéseknek -és rontana az épület hírnevén.
Teszi hozzá, szinte diplomatikus hangon. A zöldesbarna szemekben most a komolyság csillog, ahogy végignéz a társaságon. Lehet, hogy ő csak egy "nő" ebben a férficentrikus világban, de ha már ő is itt él, van beleszólása bizonyos dolgokba. És annak meg sosem örül, ha a sziesztáját ilyen hangzavarok zavarják meg.
-Ha valami problémájuk van, miért kell így kezelniük? Ha harccal akarják megoldani, fáradjanak ki a teremből az utcára. Békés körülmények között pedig kéretik leülni és nyugodtan megbeszélni a dolgokat. Ha nem fogadják meg a tanácsaimat, üsse kő; én csak jó szándékú voltam. Addig is örvendem.
Ezzel megfordul, és kér a klóntól még egy pohár teát, és visszaül a helyére.
 
Ahogy a szék kiugrott alóla gyorsan hátracsapta kezeit és felugrott. Áldotta reflexeit erre ugyan képes volt de 50fekvőtámasztó kidöglött volna egy egész napra az erő nem neki való de fürge. Nem tudta kimiatt kellett a felmosórongyot aligha látott padlót tapogatnia de nem sokáig lesz előtte rejtéj. Még gondolatolvasás se kell.
 
Miközben Enger Orionnal beszélget, az alatta lévő ülő alkalmatosság hirtelen meglódul. És nem messze tőle megrázkódik, mint egy vágta utáni kivénhedt gebe. S a kalndozó a talajon találja magát! Hacsak nem képes a levitációra!
 
- Értem de ha gondolod nézd át a zsbeiket a jelenlétemben amennyi pénz volt náluk annak a 4szeresét kapod mert ezek csak balhézni jöttek. Különben az egyiket temetni a másikat ellátni kéne de nem kizavarni a szemétbe szerintem. Egyébként menj oda a klónodhoz és kérd el tőle a napi bevételt. biztos nem volt rosz napod. Egyébként nincs kilátás valami munkára nem szeretek részegeket püfölni. és amúgy is dolgom van velük a tőreimet kérném vissza. Dohányt tartotok?
 
A törpe látván, hogy rá sem hederít Magocrat és a másik csatamágus, hiába pofázott nekik, elindul vissza a törp lányhoz. Már csaknem hallótávolságba ért, mire vad csatazajra és kiáltozásra lett figyelmes elöl. Ismét elnyomakodott az ajtóig, s csak két csúnyán megpüfölt szerencsétlent látott kioldalogni.
-Na idefigyelj fiam -teszi a neki háttal álló csatamágus (Kalandozó) vállára a pracliját- Én megértem hogy ezt nállatok így szokás. De idebent az ÉN vendégeimet te nem bánthatod. Ha kötekednek szólj nekem. Megértetted?
 
- Remélem a muzsikádtól nem halt meg ténylegesen vagy nem távozott a lelke? akkor egy élettelen zombi lesz és figyelhetnél arra amit a másik mond mielőtt cselekszel bár te biztos mélyen tisztelsz minden életet. Én már csak azt ameik fizetett a védelemért vagy okot adott a tiszteletre maga az élet nem érdelmel tiszteletet.még egy féreg is él mégse tisztelik túl sokan. mit gondolsz?
 
Enger abbahagyta meditációját. és kacagni, kezdett, sőt röhögni:
- Hogy te milyen ostoba vagy minek küldted ki őket! Na mindegy így máll nem állom a temétését a halottnak mondjuk úgyis csak valami szegényes sírt áltam volna job így. Kiváncsi vagyok mi lesz a másikkal. Igazság szerint egy vödör víztől felébredne szerintem na midnegy legalább nem rontják itt a levegőt. Szabad megkérdeznem a becses neved?
Kényelmes hátradőlt leersztette lábait jól esne egy pipa majd megkérdem tartanak e valami rendes dohányt. Persze nem biztos hogy lesz idő elszívni most nagyon nincs kedvem egy komolyabb mágikus összecsapásra. Ha alszik egyet aki felbojdúlt és még úgyis bosszút akar álni két részege ismeretlen előtt rendes csatát kap -nem vonulok vissza.(gondolta)- megvan a maga becsületkódexe melyet nem szivesen szegne meg.
 
Orion rosszallóan nézi az imént lezajlott eseményeket: újabb két szegény szerencsétlen tért a túlvilágra. ~ Úgy tűnik, ez a mágus nem tiszteli mások életet. Na majd ha én sem tisztelem az övét! ~ gondolja, s furulyáját koszos ruházata alól előkapja.
- A hullaszag hamar elveszi az ember étvágyát, nemigaz?

Avval játékba kezd, s a földön fekvő két test darabos mozdulatokkal feltáplászkodik: szemeik üresek, élettelenek. A játék által adott ritmusra lépkednek ki a kocsmából, s egy mellékutcába veszik az irányt, hogy a többi elszórt szemét között heverjenek.
 
Az ütés amit mértek rá puhítva lett a ruházat által inkább az volt fájdalmas mikor nekiütközött az asztalnak. És a Chara-din templom felrobbantása a csőcselék figyelmének elterelésére is sokat kivott belőle. hát igen ha harcolni kell egyből a legbiztosabb technikáját veti be de az majd sok aranyba fog neki kerülni sajnos.
 
Enger felvette köpenyét így senki sem vette észre talán csa a másik mágus hogy felhúzt lábait és épp kissé meditatív bár a külvilágra igencsak odafigyelő állapotban mustrálja egyesek gondolatait.
Méghogy félig? Ezek holt részegek voltak. Meg ilyen kalandozók cask rontják a maradék hírnevét amúgy meg önédelem volt. Meg terepvédelem is nem volt kedve fizetni azért ha szétverik az egész fogadót. ár így is sokat adott mondjuk volt is miért tehát nem volt igazán adomány. Méghogy tánc hát az elején tényleg jácva végezhettem volna egyel csak nem akartam de amikor jött a másik is és akkor már komolyabb figurákat kell bevetni. Azt egyébként megse ölte csak elájult hát itt senkinek sincs szeme?
A klón fejében nem talált semmit a vélhető mágusokéba nem is volt kedve próbálkozni a többiek meg hidegen hagyták. Hát igen itt még harcra kerül a sor és akkor komolyabb dolgokat kell bevetni rosz hír nem szereti pazarolni az erejét.
 
-Azért van elfedve, mert a törzsbeliek ahol élt kiközösítették. Bár barbár vér csörgedezik ereiben, mégsem viseli a barbárok megszokott vonásait. És nem szeretném, hogy bárki is megjegyzéseket tenne a külsejére! Hangzik a válasz.- Inkább legyen titokzatos, mintsem hogy gúny tárgyává váljon! Szavait hirtelen felhangzó harci zaj szakítja félbe. Vándor rosszallóan figyeli, ahogy a ZSÚFOLT térben egy elf táncot járva megöl két másik kalandozót. Nem nagy dicsőség félig részeg ellenfelek ellen! Az eseményekhez a Törpnek is lessz egy két szava. Vagy a Gólemnek! Az eredmény szempontjából teljesen mindegy.
-Hol is tartottam? Fordul vissza az orkhoz. -Ja, igen! Akkor kezdődjék a verseny! Azzal egy tésztafélével megrakott tálat húz maga elé, és enni kezd. -A vesztes fizeti a felét! Fordul a lánya felé, majd tovább eszik.
 
De ez már lényegtelen volt. Az is hogy érti e amit mond. Valamit kapott ez a fazon ami miatt bőségesen megjutalmazta. És ha klón ha ne az arany csillogását nem utasítja vissza az ajtóra nézve látja hogy valóban ramaty állapotban van. Bólintott a fizetségre.

Enger láthatóan nem nyerte el tetszését a többieknek bár ez másodlagos. A mágus vagy csúfot akart belőle űzni vagy próbára akrta tenni nem valószínű hgy az elméjéből ki bírná olvasni. De nem árt odafigyelni a dolgokra.
 
A klón csak nézett... nem emlékezett sem arra hogy bárkinek bort hozott volna ma, de még arra sem hogy járt volna a pince közelében... egyáltalán ki ez az alak?
 
Persze ha elfogadják szolgálataimat úgyis megkeresem adományt vagy ha mást nem elmegyek vérfarkasra vaászni azokért mindig jár pénz. Hát igen ezt a fogadét gyakrabban kéne renoválni ebből a napból itélve mint ahogy pénz van rá - gondolta helyére visszaülve és a bor maradékát kiszürcsölve Enger a bérmágus
 
- ááá hát erre vártam az ember hiába csenget ki aranyat kis nyafogás nélkül nem hoznak igazi minőséget! Ez már bor! Köszönöm szépen talán mégse járok rosz hejen. Itt van néhány csillogó érme okoztam némi renoválnivalót az ajtóban. Mondjuk úgyis ki kell majd cserélni - ezzel mintha a sótartóból szedte volna kimarkol fél tenyérni aranyat az erszényéből. ez nemcsak a bor árát és az ajtót hanem mégegy temetést is fedezne az orknak. Mondjuk ma még lessz több is a tömegsír olcsóbb. Felugrik néhány elfhez méltó mozdulattal odasétál a pulthaz és leteszi az érméket. - Hála és köszönöt meg lehet itt szálni északára vagycsak kocsmaként üzemel? Ja és köazönöm rég íttam igazi bort nemcsak annak nevezett valamit.
 
-Na most figyelj! -kacsint a másikra és a csaposra bámul, majd csettint egyet... az eredmény: a klón megmerecedik, majd tempós, bár gépiesnek tűnő léptekkel elndul a pince felé, hogy azután egy perccel visszatérje, két kupa borral, ami egyértelműen nem a normál áruból, hanem a törzsvendégeknek fenntartott titkos hordóból származik... igazi elf bor, a legfinomabb nedű amit ezen a kontinensen fel lehet lelni. A bűbájmester elégedett vigyort küld a másik irányába: -Látod, csak kérni kell! - azzal csettint még egyszer, mire a klón tovább teszi a dolgát mintha nem történt volna semmi.
 
  ... | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.