Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Egy összeszokott társaság
(Könyv életkép)
Küldd el képeslapként!
Livak, a körmönfont szerencsevadász-lány, Ryshad, a D'Olbriot-ház rettenthetetlen vazallusa és Shivvalan, a levegő- és a vízelem adeptusa immáron valóban kiforrott csapatot alkotnak: ha úgy hozza a szükség, megküzdenek bárkivel és bármivel. És egyre gyakrabban hozza úgy a szükség...
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Varázsdimenzió paklibemutató: Kitaposatlan utakon
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Pajzshasználat VII. (577. tudati képesség)
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47143)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | ...
Nézet:
Sracok ha Csiganak megfelel akkor szombaton azaz 26-an hagyomasnyos verseny. Amin mar lehet hasznalni azu uj zent. Lasd versenykiirasok dombovari verseny.
 
Páros.
 
legyen faj vagy varázslatnélkűli vagy pörgös .
 
hm... én okt 10-re küldtem fel párost
 
Srácok, fiúk-lányok!

Istivel azon gondolkozunk milyen következő verseny legyen Nk.-án. Érdeklődnék, hogy van olyan verseny amire szívesen jöttök, vagy abszolút csak a nyeremény tekintetében döntötök?

Az elképzelés egy páros verseny, de ez abszolút nem biztos.

Üdv!
 
nem baj...... DDDDDDDDD
 
Itthon .
 
Daniiiiiiiiii ... hol vagy?
 
Nehogy szenté nyilvánítsunk.. Nem csodálom, h így állnak hozzád a kaposváriak.
 
Csaba vagy Dani! Kérlek menjen fel valamelyikőtök a Mártihoz valamikor a héten vagy hívja fel.. valószínüleg a Móni szeretne leülni Veletek...
 
Nézd Bubu, megértelek. 3,5 óra tényleg húzós, de én most 400km-ert mentem Miskolcra, mert jó a közeg. Azért sajnálom, hogy tényleg ez van... de megváltoztani nem lehet. Jó kártyázgatást!

u.i.: Azért most szeretnék összedobni egy varkaudaros paklit, ha lenne eladó vagy pár varkaudar azért szivesen elugrok Kaposvárra! :-))
 
Nem is mondtam, hogy bajod van velük, semmi gond. Egyébként nálunk is igaz ez, hogy még az utolsó is kap díjat, mármint Pécsett. De, hogy ki milyen versenyre jár, ez egy összetett kérdés, függ a megtett távolságtól, a díjak nagyságától, az ottani hangulattól, és igen, az Ur-től is, van, akit ez is motivál. Ezt meg kell érteni, el kell fogadni. Én még soha nem voltam Kanizsán, de az a 3 és fél órás út irreális nekem egy hkk-versenyért...na jó, Pestért utaztam már annyit, de az kicsit más tészta.
 
Hogyha valaki nem szimpatikus és így akarod elintézni, akkor semmivel sem vagy különb nála, sőt...
 
LOL
 
Ember ne haragudj, de ez a hsz-edteljesen kiütötte a biztostékot. Nem fújtátok fel egy kicsit?

A másik, remélem azzal is tisztában vagy amit az egyik pajtitok írogat és kapásból elküldi a másikat a francba. Igy bizton állíthatom nem én veszekszem. Sok tapasztalatot gyüjtöttem és igy ezen dolgok tükrében beismerem hiába erölödni. De azért nincs harag?

Majd értesitelek ha sokan leszünk.

Sziasztok!
 
Oké, de ezt ne itt tárgyaljátok meg, köszi.
 
amerre én járok balhé a világ
irigylik az oltást amit mondok rád
én az oltást nm sajnálom
leoltalak még a nyáron XD



dajdajdaj XD
jo na de ahol ott ez a jannus
baz péntken kb 6 emberfoglya várni aki kiüti majd
annyian utálját
eggyesével foglyuk ütni XD
 
te meg nehogy itt is elkezdj balhézni
 
haggyad már 15 éves a gyerek!
 
"Nha jó leszálok erről a channelről:-))

/leave channel [Kaposvár]
/jannuss off"

2 oldallal ezelőtti hsz-ed. Nem tudom, hány éves vagy te, de mivel melózol gondolom egy érett, értelmes emberke vagy beszéltem Istivel és ő azt mondta személyesen tök normális emberke vagy ha ez igaz akkor szeretettel várunk versenyeinken, de ha a stílusod olyan mint itt a fórumban akkor köszi, de nem kérünk belőled. Én is középsulis vagyok mint Csiga, tehát nem keresünk, tehát a nyeremény tekintetében megyünk el, ami még Kanizsán nem nagyon tetszik az, h sajnos ti is kevesen vagytok legutóbb mi mentünk 4-en és ti is kb ennyien voltatok talán.. Nem mondom mi se vagyunk sokan, de van egy állandó 8-10 fős versenyzőcsapat + jönnek még a kisebb kaposvári játékosok(13-14 évesek) és szinte mindig jönnek a környékről játékosok. Ha ennyire akarsz játszani velünk akkor ne mi menjünk 4-5-en hanem gyere te . Ha összefogást akarsz akkor meg ne veszekedj!
 
hy

ne félj pénteken kapnifog a pofájára ;)
és nem vicböl mondom
kis 15 évesszardarab kitalálta hogy lejön és ő majd megutatja nekem men is a verés XD
na majd ezt meglátjuk
tárt karokkal fogom várni
ahogymeglotom dungeonba boxerrel fogom szájbaverni!
a többitmajd kint a bolt elöt lerendezem vele
és ha még utána nagy lessza szája még agyon is rugdosom!
szal nemkell parni többet nemfog ugatni ez a kis tacsko

további szép napot minenkinek!!
 
Elöszöris a nézeteltérések végett, nekem semmi bajom a Kaposváriakkal és ugy ált. senkivel. Ha nem jöttök a versenyre kicsit szomorkodom aztán ennyi. Kaposvárról 1óra az út, diákjeggyel meg nevetséges összeg. Ez az amiért kicsit furcsa volt ezt hallani. Nálunk mindenki kap díjat, még a legutolsó is. Sőt ha összejön akkor tudunk félre is tenni, amiből egy ingyenes frissenbontottat tervezünk karácsony környékére. (itt megjegyzem hogy a részvétel feltétele, hogy legalább 4 Nagykanizsai versenyen részt vegyen valaki) a többieknek lesz nevezési dj természetesen, de ha belehúztok akkor, szept., okt. nov, és dec. meglesz a 4:-). Ilyen dolgokon törjük a fejünket és egy közelő páros versenyen <- ezt még csakén találtam ki:-), de oda jó lenne ha jönne más városból is játékos.

Nash-el meg majd megiszok egy sört és minden rendbe lesz:-)
 
akit tervezi, h jön holnap versenyre írjon rám
 
Hasonló véleményen vagyok, mint 1-2 társam. Én kb. 25-30000 ft-ból gazdálkodhatok egy hapban, de ebbe minden bennevan, kezdve az olyan nagyon apró kiadásoktól, mint a reggeli, folytatva azon, hogy hetente 2x az egyetemen ebédelek, és természetesen a hkk versenyek is ide tartoznak. Összességében azonban egy hóapban 6-8000 ft-nál több pénzem nincsen hkk-ra (esetleg plusz párszáz forint, de azokat elteszem kieg-vételre). Ez esetleg 2-3 versenyre elég és nálam ugyebár Pécs és Baja vitán felül az élen áll. Nyilván a légkör és a díjak döntik el, hogy adott esetbn merre járok én. Mondjuk a ti díjazásotokat nem ismerem, de nekem Kanizsa már azért is ki van lőve, mert a 3 és fél óra buszozást soknak tartom, rreálisan soknak. Kaposváriaknak ez mondjuk közelebb van, de ők nem az a buszozós fajta. De nyilván, ilyenkor, amikor az embernek választani kell, bizony a díjaknak komoly szerepe van, meg a nev.-díjnak is. Nálunk is magas a nev-díj, de ezért cserébe mindenkit díjazunk. Nálatok sem olcsó a verseny...ti hogy díjaztok?
 
400 km egy verseny miatt ... hűha, ez súlyos lehet

Dani hsz-e után akkor csak a magam nevében írok:
szóval természetesen a játékélményért játszok elsősorban, viszont mivel még nem igazán láttam rossz hangulatú hkk versenyt (1 volt) így ebből a szempontból szinte mindegy h melyik városba megyek.
Ezenkívül minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy többnyire jogosan tartom magam esélyesnek a díjjakra, és ez a szempont viszont arra ösztönöz, hogy arra a versenyre menjek, ahol jobb a díjjazás.

Leegyszerűsítve:
játékélmény+nagy díjjazás > játékélmény+kis díjjazás

talán te is belátod, hogy ez így reális. és mint te is írtad, igen, nekem pl állandó fizetésem, sőt zsebpénzt sem kapok, úgyhogy nekem nehezemre esne elugrani Miskolcra egy versenyre

nashnél kaposváribb játékost meg még nem is láttam (olyat igen, aki legalább annyira az )
 
hello embberekvalaki véletlenül nem vitte el a yeti deckem felét???
aki látta vagy éppen nála van az kérem dobjon meg egy privivel köszi!!!!!!
 
meg persze... azt hiszem törölnöd kéne magad...
 
Nash, köszönöm hogy megnevetettsz. Hidd el fontos része vagy a társadalomnak, nem tudom mire fel ez a kisebbségi komplexus. Nem nem nézek senkit 10 évesnek, csak elmondtam, hogy mielött beszólogatsz gondolkozz el Te mit értél el az életben. Tudod más szemében a szálka sajátodban a gerenda... Ám ahhoz nagyon értesz hogy a vakvilágba szájkaratézz, és akinek itt észre kellene vennie magát az Te vagy.

Megoldható lenne hogy nem szólsz hozzám? Köszi!
 
Kaposvári vagyok te majom... és vedd ki a valagadból a kezedet mielött hozzámszólsz, mert elég gusztustalan vagy, ahogy lekezeled az embereket.. és mindezt mire? mert magad keresed a kenyered? te mit gondolsz mindenki kis taknyos 10en éves akivel itt beszélgetsz? engem is tuti valami általános iskolás seggfejnek néznél, mi? mekkora looser vagy te hoki... nézzél már magadra.. mire vered itt a nyálad? hogy megtudod mosni anyukád segítsége nélkül a fogadat?... erre azért sokan képesek valljuk meg.. ez a na szeva... ezt meg.. ehh
 
Megértem hogy nem jössz, sőt... De én a Kaposváriakat kérdeztem. Na szeva!
 
  ... | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.