Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A duzzadó izmokért
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Az erő mindig is fontos tulajdonság volt a Túlélők Földjén, mely nagy szerepet játszik abban, mekkorát üthetsz fegyvereddel, fel tudod-e emelni a neked kirakott súlyt a cirkuszi próbák során, ill. el tudod-e a bicepszeddel kápráztatni szíved hölgyét vagy éppen urát, ha a másik nemről van szó.
Nézz szét a galériában!
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. július 14., Vác
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 27., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 20., Szeged - Barcraft

A lista folytatása...
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | ...
Nézet:
Kedves összefoglalás, ha nem bánod, ráncba szedem :P

1. Ez így nem teljesen igaz. Voltak olyanok, akik ebben hittek és megszívták mert megverték őket, és biztosan még lesznek is.
2. Elég nehéz avval nem foglalkozni, ami betolja magát az orrod elé. Téged használva példának: idejöttél minden előzmény nélkül, és pártatlanul fikáztál mindenkit. Az alaphelyzetet nézve: nem tudunk úgy lapokat tervezni, hogy két normális hsz között van 180 értelmetlen.
3. A halál elkerülhetetlen. Öngól.
4. Nem, eddig nem gondoltuk komolyan, de ha gondolod, megvalósíthatjuk.
 
1. Ez hogy is jön ide?
2. Ez meg nem mentség a tahóságra.
3. Megértem ogy nincsanak haverjaid, ebből kifolyólag, hogy nem szeretsz játszani azt is.
4. LOL. Ki is az aki mindenkit komoylan vesz?
Ennyire nem esett le, hogy ez mit akar jelenteni? Csak annyit (segítek) hogy ez ugyanakkora tahóág lenne tőlem, mint tőled ez.
 
Na a címe:Ormay András, 1092 Budapest, Bakáts tér 9.
Menjetek jó sokan ha kell törjétekl be az ajtót és rúgjatok bele a veséjébe helyettem is meg kérném amikkel lóg 2 baghar fétis 2 ördögi mentor 1 ösmotyi császár és 3000 ft.

Jó gyíkolást!!
 
A gyengék kedvéért röviden:
1. Rájöhettetk volna már, hogy az internet egy ocsmány dolog és mindenki akármit írhat a személyények nyilvánosságrahozása nélkül
2. Mondtam már, hogy ha nem foglalkoznátok a számotokra kellemetlen emberekkel (köztük én is)
akkor talán jobb lenne az életetek. Ennél világosabban nem tudom elmondani ezt. Nem is lehet.
3. Nekem nincsneke haverjaim és 14 vagyok (asszem ezt írtátok még régebben, és valószínűleg igazatok van). Asszem esélytelen vagyok és a biztos halál vár rám.
4. Ugye tényleg nem goondolta komolyan egyikőtök sem, hogy ott fog téblábolna az ajtóm előtt 1 napig és megvárja még kijövök? Ennyire gyökér egyikőtök sem lehet.
 
Ez nem érvek kérdése, ez nem eg elméleti vita és az én nem tudlak meggyőzni, hello nem megoldás,. Tények vannak, ezeket figyelmen kívül hagyni nem lehet. Nézd meg a lapötletek utolsó 2-3 oldalát és monsjuk a 600 körülieket. És utána mond, hogy nem romlott a színvonal.
 
ok ennyi kifogytam az érvekböl nem vitatkozom nem birlak meggyözni te se engem helloooo
 
Gyere a átvertek a posta fórumra és keressük meg a címét.
 
Ez nagyon nem így van. Valaha volt egy értelmes közösség. Most van itt rengeted hülye (új generáció...). Ebben én nem látom a körfogást. A régi generáció sem hülyékből lett, egy ujabb jó generáció sem abból fög kinőni szvsz.
 
Hát, mindenesetre amit itt művelsz, abból nekem ez jön le. HA nem így van, akor próbálj valami értelmesebbet is mondani.
 
Én tom a címét fórumba be is írtam
 
Jobb? neked biztos. Meg nekem is jobb lenne odamenni hozzád kb 4 haverral, emgverni és elvenni minden pénzed. Megtegyem? mondd meg a címed. ;) Telán nem lehetsemmit tenni a fórumért, akkor elmondhatom legalább, hogy megpróbáltam. Téged viszont láthatóan nem érdekel semmiylen más ember magadon kívül, szóval akkor miért is bezsélgessünk egy közösség életéről?
 
mert egy nagyszájú kis paraszt vagy aki nem képes a gondolkodásra.öcsém amikor észosztáson voltál(márha voltál) olyan lapos agyat kaptál hogy faxon küldték utánad
 
most kicsit pihentettem az agyam de még mindig nem értem mért dumáltam volna magam ellen??

amikor szerintem az átlag forumozo az uj generáco nem nyit kurva anyád topicot és ez igy jo ha nem lett volna réen uj generácio most nem lenne régi szükség van uj generáciora lehet hogy 10 év mulva ugyanoolyan leszek mint te lehet hogy nem de most okosságot fogok mondani

a körforgás örök szent és megszakithatatlan
 
Nagyon okos vagy. Nekem tényleg ez az egyetlen szórakozásom bevallom... Semmi másra nem vagyok képes az életben...
 
Szar mi?Ki se próbáltad akkor meg ne ugass.
 
Nem biztos, hogy igazad van. Tegyük fel azonban mégis, hogy jó dolog az, hogyha vki változtatni akar ezen a fórumon. Tényleg ez kurvára szép gondolat. Mondjuk kidobhatnál minen 2. embert és akkor talán úgy működne a dolog ahogy azt te szeretnéd. NA ez nem fog megtörténni soha, max ha nagyon nyalsz a haverjaidnak akkor engem kidobathatsz. (Nem fogok új logint csinálni mert sajnálni folgak, hogy nem tudsz más módszert bevetni.) Jelen esetben jobb baszogatni másokat, mint megpróbálni komolyan beszélgetni erről a szar játékról. De mitn mondtam rajtad múlik: ha nem foglalkoznál ezekkel annyit akkor olyan lenne mint ha ott sem lennének.
 
Ez tény.
 
Errek ét dolgot mondok:
1. csak épp HKK-zás közben nem sértesz meg más embereket, akár hülyék azok ,akár nem, ez oknélkül tahóság.
2. Neked ezek szerint ez az egyetlen szórakozásod és semmilyen játékkal nem játszottál még életedben, akkor talán értenéd mit mondok.
 
Jó baszogasd az embereketz de küldd el a lapjaimat.A lopás és a baszogatás nem ugyanaz.
 
A HKK inkább elfogadott hobbi, mint a szadizmus, ami a perverziók közé tartozik :P
 
Igen ezt is jól látod.. A másik részét viszont nem. Ha értelmes lettél volna akkor nem hagytad volna TÖBBSZÖR(!!!) is átbaszni a fejedet. Olvastam a fórumot nem én voltam az első. A többi sunyi köcsök viszont nyilván nem volt olyan nagy pofájú mint én, ezért nyilván örülsz nekem. Hazudhatsz magadnak, hogy bosszútállhatsz rajtam vagy el tudod venni a lapjaimat. Amíg es csinálod és nem jössz rá, hogy ez így nem az igazi, addig még boldog is lehetsz. Boldogok a lelki szegények, ugye.
 
Szeirntem azért jó dolog, ha valaki megpróbál változtatni (végülisez lene a cél, vagy mi, még mindig sokkal jobb, mint a "mindenkit csak oknékül cseszegetű hülye vagy" jelegű hsz-ek.
 
JA nekem ez most örömet okoz, beismerem. Ez olyan mint, hogy neked az okozhat örömet, hogy beszélsz a joviális mikroszockóról, az orbitális mackósajtról, vagy a szkritterekről, de ezt még sorolhatnám. Nem hiszem, hogy a HKK jobb szórakozás mint baszogatni néha olyan embereket akik mindnet komolyan vesznek. Bár lehet, hogy tévedek. Lehet, h a HKK olyan magas spirituális töltettel rendelkezik, amilyet csak több inkarnációd után érthetsz meg elösször, akkor is csak halványan. Nem tudom.. Kinek mi. Nekem a baszogatás, te játssz HKK-t nyugodtan és sértődj meg a havrjaiddal együtt.
 
Az a baj, hogy az átlag fórumozó és az új generáció egy és ugyanaz. Ebből kifolyólag elég hipokritikus tőled, hogy kardoskodsz a hülyeségük ellen... ezt hívnám "Írói Harakiri"-nek.
 
Te beszélsz az értelemhiányról.Ha értelmes lettéál volna már itt lennének a lapjaim.
 
Épp ezt mondom én. Hogy ez ddddéfj és kurva anyád (elnézést) topic a mégrosszabb, amitől még ez nem lesz jó. MErt bizony az "új generáció" nem 1-1 hozászzólással teszi tönkre a fórumot, mert apötleteknél szinte minden kritika ez a jó, jó, elmegy, jó és midnen lapötlet szinte ez az 5vp 1/1 izé jellegű.
 
Az meg uyge az intaligencia feltétlen bizonyítéka, hogy mások izélgetése okoz neked örömet. Amúgy remek dolog az ilyen " ez egy hülyeség, leszarom"jellegű vélemény mögött szúrni el mások szórakozását, így nem kell bevallani ,hogy te vagya szánalmas, akinek ez az élvezet... Ja és szeritnem is szánni való hülyeség egy ilyen heyl ,ahol értelmes emberekkel bezsélgethetsz a hobbidról. Mert ez lene a fórum, ha működne, csak nem működik jól.
 
Nálad is megfigyelhető az értelem halvány jele:
Föl tudtál tenni egy kérdést az irományom után. Most inkább mégsem válaszolnék, nem akarlak megfosztani a gondolkodás lehetőségétől. (segítek: ha az előző írásomat figyelmesen elolvasod, nem szégyen ha többször, akkor rájöhetsz a válaszra)
 
nem azt mondom azt mondom hohy az uj generácio az átlag forumozo és nem teszi(csak néha 1-1 rosz hsz-el)tönkre a forumot nem az uj generácio nyitja m,eg a kurva anyád topicot meg a d.dkfgdhjk topicot nem si a régi de csak azt akarom mondani hogy ez az átlagos és normális az régi generácio és az ujm generácio is normális
 
te beszélszu az inteligenciáról?
 
  ... | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.