Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Óriások Földje?
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Nincs még egy olyan földteke, ahol annyi óriás mászkálna, mint Ghalla (tűz)viharos múltú tájain. Ez a kép is jól mutatja, milyen látvánnyal kell a kalandozóknak nap mint nap szembesülniük kóborlásaik során...
Nézz szét a galériában!
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. július 14., Vác
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 27., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 20., Szeged - Barcraft

A lista folytatása...
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | ...
Nézet:
A tények szerint, sajnos. =/ Mondjuk a kettő összeért. Nem tudom honnan lehetne a "rossz korszakor" számítani, de az biztos, hogy a legtemrékenyebb a fórum úgy 600-1000 körül volt talán, bár nem tudom. ÉS az a szomorú, hogy azt viszsahozni csak akkor lehetne, ha visszajönnének az emberek is.
 
Erre 2 dolggo tudok mondani:
1: ezt mégse, mert Vlight elmondta.
2: ez egy marhaság. EZ a fanatikus WoW gyűlölet hülyeség. Nem a Wow miatt mentem el én pl. HAnem azért, mert afürumon színvonala zuhant és találtam valami jobbsórakozást a hülyegyerekek moderálásánál... Ennyi.
 
1: Nem, nem annyira drága. Korántsem. Valószínűleg a "jó híred" és "kultúrált stílusod" miatt nem adnak kölcsön neked lapot. Nagyon jó példa Éles Áron barátom, aki ugyebár nem valami gazdag családban él, alig pár ezer forintot áldozott a HKK-ra, és fél év alatt profi lett. További eset a korlátozott versenyek (pl. gyaknemgyak)
"A legnagyobb átbaszás az, hogy a boltban megveszik majd a megúnt lapjaidat. Ne legyél kurva hülye, ők ebből élnek, nem fogják megvenni úgy, hogy neked megérje": Ez viszont sajnos így van.
A harcpörölyös eseteddel pedig nem értek egyet. A lopás és a cápázás két különböző dolog. Mert a lopásnál ő nem kap semit, cápánál pedig igen, és ő akkor úgy gondolja, megéri neki (még ha baromi rosszul is járj). Ez olyan, mint pl. ha a Magic Shopból (ahol jó drágák a lapok) valaki 1200-ért vesz Zafír drakónt, akkor most kirabolod a boltot? nem a te dolgod.

2: Ez nem igaz. Egyrészt fejlődik a logika, az üzleti érzék, és sok barátot szerzel (lehet, hogy ez is nálad kimaradt - érthető okokból). A lapok elavulása tényleg sz*r dolog mondjuk, viszont korlátozott versenyeken sok régi lasp használható lesz, és egyébként is több új versenyformátum kéne. Pl. az ŐV előtti versenyt hiányolom.

3: A fogyasztásról: Gondolkodj el, minden embernek van hobbija. Arról meg ne vitatkozzunk, hogy melyik jó valamire, melyik nem, mert a Barbie fant nem lehet meggyőzni arról, hoy jó a HKK és vica versa. A motyogók, tekik, hölgyek, stb. gyűjtéséről: Ezt én is értelmetlennek találom, de láss csodát, létezik gyűjtőszenvedély. Van, aki bélyeget gyűjt. Van, aki HKK-t. Mindenki mást.

U.I: "A többségnek még annyit, hogy ha eljutottatok idáig akkor csak gratulálni tudok, valószínűleg sosem olvastatok ilyen hosszú, összefüggő szöveget az életben" Ezt viszont sértésnek veszem. De ez téged úgy se érdekel.
 
Eddig sosem csodálkoztam a fórumra beírtakon, most azonban nem tudtam mást csinálni.. Te végre képes voltál érveket felsorakoztatni, sőt a mondataid és logikusan vannak fölépítve a magyar nyelv szabályai szerint, ahogy azt kell. A letiltásomhoz nem tudom, h mennyi közöd volt. Erről csak a napközis tapasztalataim jutnak eszembe általánosból, amikoris megmondtak a tanítónéninek, de amúgy se vártam többet az emberektől. Vehetjük úgy, hogy megérdemled, hogy normálisan válaszoljak neked:
Sok szempontból ez egy szar játék.

1. Rengeteg pénzbe kerül. Eleve ugye a kiegészítőcsomagok drágák, de ha laponként veszed akkor is. Gondolj bele abba, hogy ha egy kezdő órabért veszünk alapul, akkor 3-4 órát kell dolgoznod egy Árnyéksárkányért kb. Nyilván nem jó az, ha egy darab decked van, a legtöbb ember beéri kb 10-el.
Egy használható decket akárhogy is rakunk össze, mindegyik lapra legalább 300Ft-ot kell szánni és akkor még nem is a kontroll deckről beszéltem. Akárhogy is van, akármennyi ész kell ehhez a játékhoz, mégis csak a pénzen múlik az egész. Nyilván kell azért valamennyi tapasztalat a játék elsajátításához és idő is, de ha belegondolsz ez alatt az idő alatt is (amíg megismered a paklikat, játékstílusokat) szórod a pénzt. A legnagyobb átbaszás az, hogy a boltban megveszik majd a megúnt lapjaidat. Ne legyél kurva hülye, ők ebből élnek, nem fogják megvenni úgy, hogy neked megérje. Azért ezzel többen tisztában is vannak, ezért marad egy másik variácó: átbaszni a fiatalabbakat, a tapasztalatlanabbakat és persze a sötétebbeket. Nekik el lehet adni a szart is drágán. Én ugye átbasztam Harcipörölyt, ezt nem szépítem, de pl erre az esetre ő tipikus példa, ugyanis cápázik rohadtúl.
Hidd el, h sokkaló többet szedett ő le a kis szerencsétlenektől mint én tőle. A két tett között annyi a különbség, hogy egy bizonyos fajta lopás közfelháborodást kelt, egy bizonyos fajta meg nem.
Egy bizonyos fajta bunkóság megdöbbenti az embereket, ilyen az is amit én alkalmaztam. Kár, hogy a sunyi és kurvára arcátlan dolgok nem. Ezt nem kell észrevenni ugyanis ez nem kifizetődő mert a sok engem anyázó is nyugodt szívvel ezt csinálja, bár valószínűleg az összes nem. Szóval utáljatok továbbra is nyugodtan és huzzátok le a tapasztalatlanabbakat és mindenki jól jár.
2. Minden hobbi pénzbe kerül. Ez is. A különbség az, hogy ebből a játékból NEM ÉPÜLSZ SEMMIT SEM, nem ad semmit sem, míg mondjuk ha sprotolsz vagy zenélsz vagy akármi mást csinálsz, ami szintén pénzbe kerül, na akkor azért elmondhatod azt, h valami hasznosat csináltál a magad szempontjából, valami olyat ami fejlesztette a képességeidet. Jó tudom, kell ebben a játékban az agyadat is használni..
Én vettem még annó egy sakkészletet néhányezer forintért és még ma is megvan. Nem jelentek meg hozzá minden fél évben új,rohadtdrága bábuk, amikkel ha játszol akkor a régiek használhatatlanná válnak és dobhatod is ki őket. Pl: ki a fasz használ ma egy illúziósárkányt ami még a régi árak mellett is 2000 Ft volt... Ez egy lényeges különbség.
3. "Na, mindegy baszd el te is az életed, mint mi a HKKval basszuk" Ebben igazad van. Mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja. Valaki alkoholra költi a pénzét, tiszta sor. Igazából a gond ott kezdődik, ha valaki alkoholista, vagy ha valaki ezen a fórumon tölti a fél életét. Ilyen szempontból nincs különbség, mindkettő magatartás értéktelen és teljes mértékben haszontalan a társadalom számára. Ez persze csak elviekben van így, valójában ez a társadalom szerinti hasznos viselkedési forma. Ezt hívják fogyasztásnak.
Ezen a fonalon továbbmenve: aki erre a játékra sokat költ az oda is athatná a köteg pénzt havonta eme játékból kaszáló embereknek. Nyilván mindenért fizetned kell, ilyen az élet. Ha jól megondolod azonban nem mindegy, h mire szórod a pénzt. Ha esetleg olyanba, amiből visszaforgatva te is kapsz valamit, akkor az nem hiábavaló és nem faszság. Ezen játék esetében ilyenről szó nincs. Nyilván én is játszottam/játszom ezzel, de én tisztában vagyok a fentebb leírtakkal. Aki aviszont motyogókra és a teknősökre (stb) élvez vagy gyűjti az olyan lapokat amelyeken hölgyek láthatóak és mondjuk formás mellekkel rendelkeznek, na azok aztán tényleg beteg emberek és teljesen értéktelen életet élnek minden szempontból és nem lenne szegényebb a világ ha esetleg fölkötnék magukat egy fára. Értelmi és szellemi szempontból semmiképp sem, bár nyilván a HKK-s "ipar" nem járna jól mert elveszíten néhány lelkes vásárlót. Csak idézni tudlak: "Csak a te szórakozásod sajnos egy tipikus jó játék hülye gyerekeknek" Pontosan erről van szó....

U:I: A sok "sértés" amit leírtam, nem rád vontatkoztattam, hanem általánosságban értettem. Nyilván ha valahol magadra tudsz mutatni, nos akkor az terád is érvényes. Te szerintem végig tudod olvasni ezt a "hosszú" szöveget és lehet, h normálisan fogsz rá válaszolni ha akarsz. A többségnek még annyit, hogy ha eljutottatok idáig akkor csak gratulálni tudok, valószínűleg sosem olvastatok ilyen hosszú, összefüggő szöveget az életben, viszont ezáltal kazdagabbak lettetek mert nem csak a HKK-s szabálykönyvet, a kötelező olvasmányok egy részét, pornóújságot, szerepjátékkönyveket olvastatok nyomorúlt életetekben, hanem vmi olyan írást is ami tartalommal is rendelkezik. A legesleghülyébbeknek elmondanám, hogy lila brekk=fényfóka
 
Lehet, úgy tudom, volt még egy előttem lévő generáció, és deathlord szerint az volt a legjobb
 
Akkor már régen szar volt
 
Szerintem a legnagyob színvonal-zuhanás jan-feb fordulóján volt. Gonosz leszek: Akkoriban jelent meg a WoW ;)
 
Hát ennek max. annyiban lehetköze Bubuhoz, hogy ha itt lett volna, talán gakk némileg moderálja magát...
Amúgy Vlight, késtél már nincs mit leoltani. ;) Én mindig is láttam eléggé a színvonal zuhanását, de ettől a mostani esettől némileg felforrt az agyvizem...
 
Bubu volt a rend őre!
 
Visszaolvastam a régi hozzászólásokat (a TKT még mindig süt ) és hát... talán a megszokás miatt, de nem is emlékeztem, mekkorát zuhant a színvonal (közben meg hogy eltűnt a hangulat).
Ha sors is úgy akarja, akkor majd a fórum ifjú titánjai is megtapasztalnak valami hasonlót, és esetleg rájönnek miről van szó

(zárójelben megjegyzem, hogy nekem kuss van, mert soha nem voltam nagy fórummágus, de mégiscsak más volt olvasgatni a régit )

Különben is: "Mi az a KF-elni?"
 
Emberek miban it??! A Bubu elmegy egy kicsot és már mindenki anyázza a másikat?
 
Gyökér vagyok, mert egy pofátlan állattal szemben felléptem? szerintem nem. Amúgy most elég rendesen elhallgatott, stóval végülis lehet nem is volt felesleges *lekopog*
A másik meg, hogy ez egy nagyon konstruktív hsz volt, nem mondom. =/
 
Fő hogy az eredeti témánál vagyunk még mindig, ugye? ¬_¬
 
Valojában tényleg durva, hogy eddig foglalkoztatok a sráccal. Miért? Ki Ő?
Hiszen Semmi értelme az életének.

És mindannyian gyökerek vagytok! Harcpöröly, deathlord, és természetesen fényfóka!

Egymást oltjátok, mintha bármi esély is volna, hogy sikerül elhallgattatni a másikat.
És HP-nek mondom, hogy tényleg ingerlékeny arc vagy. Ahelyett, hogy beírkálod a srác címét, hogy a többiek megruházzák, intézkedhetnél Te! Mármint nem kéne meghúzni magad, hanem lépj a tettek mezejére és ne hagyd átverni magad. Elvileg csak egy 14-15 éve srácról van szó!!!
Lényeg, hogy amíg tud oltani, oltani is fog!

R
 
csak az a baj, hogy én is merberből vagyok és ennek ellenére is néha már nagyon tele van a hócipőm az egésszel és inkább hagyom a fenébe, minthogy óráking hülye lapötleteket véleményezzek. Mert ez nekem se élvezet. =/ De igyexem.
 
Ennek a fényfókának nem volt gyerekszobája?(vagy csak nem érte fel a kilincset?)Senki ne figyeljen rá,vegyétek úgy mintha egy hiba lenne a rendszerben
 
OK, fogom értékelni.
 
Épp ennek az első része van az említett topikban. Elf-ogod-e vállalni a szerepet? (berci szeirnt, és szerintem is hozzád illik a legjobban - legalábbis külsőleg mindenképpen)
 
mondasz valamit...
 
Hoppá, azt még tényleg nem olvastam el... Na, mindegy, értékeld a lapjaim, én is fogom a tieidet. Mindegy megjelenetem a net színén, és ez a lényeg. A tábor filforgatós részéről lécci számolj be a táboros topicban.
 
Attól függetlenül, hogy mindenkinek segg tahónak mutatkozol, nekem szimpatikus vagy, így a távolból, nekem nem tűnsz egy orbitális baromnak (sőt, épphogy egyesek aki felháborodnak, azok), mint ahogy egyesek tartják, ésezt ne vedd homsexuális közeledésnek, mert nem az. Sajnos, néha igazad is van, de kinek mi a jó, mint mondtad. Ám azért sem nagy kunszt tengetni redves életed minden napját, hogy elbasszad mások szegényes lelki világát. Hát, na bumm, ez jutott nekik. Nem kell velük foglalkozni, mert a végén még a neten kívül is túl nagy lesz a képed, és akkor megvernek. Na, mindegy baszd el te is az életed, mint mi a HKKval basszuk. Csak a te szórakozásod sajnos egy tipikus jó játék hülye gyerekeknek. Gondolom neked meg a HKK az ilyen, tehát fölösleges ezen vitetkozni, haggyuk abba ezt az egész hóbelebancot, és ne rontsuk el az intézetesek dolgát.
Ez a hsz a többi HKKsnak is szól, ez a vita nem vezet sehová, nem tudjátok meggyőzni egymást, kár is rá az időtöket pocsékolni.
 
Á, végre itt vagy.

Berci azt üzente neked, hogy a "pár kerestetik" topik első 100 hsz-ét olvasd el, de inkább tovább is...

Amúgy nekem is van egy jópár lap5letem, le is írom őket mindjár'.
 
Húha elég sok mindenről maradtam le.

Az újabb lapÖTLETEK nagy része tényleg sucks.
 
Tény, és való, hogy romlott a színvonal. Néhány ember első ötleteit (ami nem lenne baj), egylapos forákbanfeladja: Na, tessék elemezzük. Néha néha odaböfögök egy sort, de semmi. Senki más nem próbál ott lenni, TE sem deathlord, pedig neked aztán voltak, és remélhetőleg vannak is jó őtleteid. Megoldás? Látogasd gyatrabban a fórumot, mint ahogy ezt Sascsabinak, Evornak, Vlightnak, és még néhány embernek kéne. Én is hiába írom oda valamennyivel összefogattobb terveimet, max 3soros semmitmondó válaszokat kapok, kis prücsköktől. Nem a fentebb említett személyektől, akik ki is értékelik, mint ahogy én is megpróbálom ezt megtenni a ti lapjaitokkal.
Most már befejezem a ma esti áhítatot, ámen.
 
"ne vitatkozz hülyékkel!! Lesüllyedsz a szintjükre és megvernek a rutinjukkal..."
 
ezeknek a szavaknaka felét azt se tudod mit jelent...

mellesleg legalább a Bibliából ne idézgess, ha egy ekkora tahó segg vagy...
 
ezt eddig is tudtuk...

*Már megint itt ez a segg, vagy el se ment?*
 
És mi is ebből a következtetés? amúgy köszönöm a másolást, asszem itt látható, hogy a régi idken mit is nevezek én értelmes kommunikációnak, itt minden rendesen át van beszélve, stb. Hol látsz te most ilyet? éS ez még csak nem is a elgjobb időszek, 600 hsz környékén emléxem, tobzódott a fórum a tehetséges laptervezőkben. Mindjárt másolok, esetleg.
 
nem fért bele minden amit kijelöltem azért csonka a hsz és több mint 2 példa
 
most csak 2 példa

Hátrányos üzlet

1 VP
leah
általános

Kapsz X VP-t. (X-et kijátszásakor határozod meg, 0-nál nagyobb, 7-nél kisebb szám lehet) Kör végén mindenképpen sebzödsz X ÉP-t.

"Isten verje meg ezt a nyomorult kalmárt, már megint jól átb***ott!" - pórul járt embör.

11. Dhoj (elõzmény: Champion 9.) 2003.03.20. 12:00

trafo 2003 ))

egy kicsit jobb lenne minden vp termelonel))

egy létezö lap lemásolása ilyen van ma is volt anno is
----------



Fórum - Lapötletek - mer hát ez is kéne (Hatalom Kártyái: Lapötletek)


Új hozzászólás
Növekvő sorrendben

Kedvenc ... | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | Nézet: 30 üzenet/oldal60 üzenet/oldal120 üzenet/oldal300 üzenet/oldal
230. Gelu (elõzmény: csoszak 215.) 2004.01.17. 15:18

Szerintem annál jóval több van. Csak most rögtön egyből 10-et tudnék mondani gondolkozás nélkül. És ez csak 4 személy. Jóval több van.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



229. Sascsabi (elõzmény: Die By Steel 228.) 2004.01.17. 14:13

Ezt nem akartam igy kimondani Probaltam celozgatni, kevesebb megbantodast okozando...
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



228. Die By Steel (elõzmény: Sascsabi 227.) 2004.01.17. 13:14

csak az a helyzet hogy annyi fantázia van benne mint a féreg érintésében...
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



227. Sascsabi (elõzmény: Csuby 226.) 2004.01.16. 11:28

Szal hozzacsaptad az Illuziocsapdahoz, hogy +VP es dobat is egyet
Ravasz
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



226. Csuby (elõzmény: Csuby 225.) 2004.01.16. 11:21

+ Kijátszási feltétele,hogy feláldozd 2 ÉP-d .
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



225. Csuby 2004.01.16. 11:20

6 vp Chara-din bosszúja
Azonnali
reakció,vízió

A célpont varázslat nem jön létre,csak a Semmibe kerül és kijátszója eldobja egy véletlenszerűen választott lapját .
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



224. Tipródó Körző (elõzmény: csoszak 223.) 2004.01.15. 22:05

a spóra is sárga volt. a sajt meg barna ) most fehérben pompázik.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



223. csoszak 2004.01.15. 22:01

mongyuk az nem volt semmi hogy a bajnok akarata sárga, a tűz ura meg chara-din fattya volt))
Válasz erre
Privát válasz



222. csoszak (elõzmény: Sascsabi 221.) 2004.01.15. 22:00


Válasz erre
Privát válasz



221. Sascsabi (elõzmény: csoszak 220.) 2004.01.15. 19:10

Ne kerj elnezest, mert en irattam at
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



220. csoszak (elõzmény: Sascsabi 219.) 2004.01.15. 18:31

mer múltkor még a lapkeresőnél ha rákerestél az óhajra akkor kiírta, hogy 'nem tiltja meg az óhaj a hátrányból történő húzást' mostmá nem egyébként bocsáss meg ohhhh bocsáss meg tudatlanságomért
Válasz erre
Privát válasz



219. Sascsabi (elõzmény: Dhoj 218.) 2004.01.15. 16:28

Erre gondolsz ? :
"(AK94) Megtiltja a Chara-din óhaja a hátrányból történő húzást, mivel nem szerepel a szövegében, hogy hátrányra nem vonatkozik, sőt benne van a "semmilyen módon" kitétel. "

Vagy van ujabb?
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



218. Dhoj (elõzmény: Sascsabi 217.) 2004.01.15. 15:13

mer kijott az AKban, h hatranyra nem hat az ohaj
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



217. Sascsabi (elõzmény: csoszak 216.) 2004.01.15. 09:35

Valoban ... O, miert is?
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



216. csoszak (elõzmény: Gelu 214.) 2004.01.14. 19:29

a másik meg az hogy nem lehet a tisztességet óhajozni
Válasz erre
Privát válasz



215. csoszak (elõzmény: Gelu 214.) 2004.01.14. 00:10

csakhogy a tisztességből van 20 db és UR, egybként télleg szar
Válasz erre
Privát válasz



214. Gelu 2004.01.13. 20:57

Valóban jobb a Tisztesség, mert ott nyersz is. Azzal nem fogod visszahozni az ellen hatalmas előnyét veled szemben, hogy szép lassan körönként kábé 4-5 körig termeled az 1-eket. Addig úgy betápolsz minden dekket, hogy bevernek. Már a tisztesség betápolása is vészes, ezt szokták charadin óhajozni és cselvetni. Összegezve ez a lap halálra van ítélve. Egy gyönge próbálkozás. Hát még, ha rögtön le is lövik.....
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



213. !ce-9 (elõzmény: csoszak 208.) 2004.01.13. 20:15

Rád'Rohad a teremtő... azt hittem, valami új éjfatty készült.=)) egyébként kissé túl van bonyolítva - Sascsabi minden mást elmondott róla.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



212. !ce-9 (elõzmény: Sascsabi 203.) 2004.01.13. 20:12

köszönöm a kérdést, és a rá adott választ, erről van szó.=)
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



211. Sascsabi (elõzmény: csoszak 210.) 2004.01.13. 19:31

En kiszallok ebbol a lapbol, mert mar megtettem a vegso ajanlatomat egyszer...
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



210. csoszak (elõzmény: Sascsabi 209.) 2004.01.13. 19:08

akkó kap az ellen 4-et és húz 2-őt
Válasz erre
Privát válasz



209. Sascsabi (elõzmény: csoszak 208.) 2004.01.13. 17:15

Akkor mar inkabb tolok egy Tisztesseget. Az kevesebb elonyt ad az ellennek es tobbet nekem.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



208. csoszak 2004.01.13. 16:46

Namég eccer:

Hd'Rhad a teremtő
2vp KF 2szk 0/1 Sárga Kalandozó--> Mutáns

Nem másolható. Kijáccási feltétele, hogy ne eyen másik Hd'Rhad-od a játékban. Sikeres kijáccása után, ellenfeled kap 8vp-t és húz 4-et. Ha ellenfeled megfog egy lapod akkó tégy rá egy jelzőt. 0vp: Kapsz annyi vp-t és húzol, amennyi jelző van rajta, ezután az ellen sebződikm 2x-er annyit, mint ahány jelző van rajta. Ezt a képességet egy körben tsak eccer hasznáhatod.
Válasz erre
Privát válasz



207. Gelu (elõzmény: Sascsabi 206.) 2004.01.13. 14:26

Sötét Manifesztáció a neve.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



206. Sascsabi (elõzmény: Bundizoli 204.) 2004.01.13. 11:50

Nem igazan ismerem oket, de mintha lenne nekik egy kovetojuk.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



205. Bundizoli (elõzmény: Bundizoli 204.) 2004.01.13. 11:43

És 0/2-es
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



204. Bundizoli 2004.01.13. 11:41

Nem tudom h vagytok az orkokkal de én csípem őket!!!
Egyedül vmi vp termelő lény hiányzik! Az ötletem

Ork kuruzsló
3vp, Dornodon
altípus: ork

Minden körben annyi vpt kapsz ahány orkod van játékban.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



203. Sascsabi (elõzmény: !ce-9 200.) 2004.01.13. 10:54

Lehetne, de nem lenne folosleges? Minek gyogyulni egy counteristen ellen ? Ugy is egy kor alatt probalja majd meg beledutni a 20-at. Bar, ha egy EP-Folranggal veded az irhad, akkor meg jol johet az a kis gyogyulas.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



202. Sascsabi (elõzmény: Dhoj 201.) 2004.01.13. 10:51



Bar, most mar lehetne counternagyhatalom is
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



201. Dhoj (elõzmény: Sascsabi 199.) 2004.01.13. 09:51

raadsul a Hulladekgyujto nev meg passzol is ahhoz, aki barnaval jaccik (hisz a tharr eleg hulladek szin)
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



200. !ce-9 (elõzmény: Sascsabi 199.) 2004.01.13. 09:02

ez baromi jó ötlet. esetleg némi kiegészítés: húzol és gyógyulsz 3 Ép-t.
(úgysem adódik össze)
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



199. Sascsabi (elõzmény: Vlight 192.) 2004.01.12. 17:34

Ok, emberek ezt komolyan gondoltatok ?

Ha minden egyes megcounterelt lapom utan huzhatnek mar az is jo volna. Ti meg olyat akartok, ami meg turbotapolja is !?
Nem latjatok, hogy ugy is csak a kontroll tudna hasznalni ?? Gondolom az ellen gondoltatok franko otletesnek.

Az en verziom:
1 VP Hulladekgyujto 0/1 Barna gnom
Antimagia: 1. Ha egy lapod nem jott letre, huzz egy lapot. Tobb Hulladekgyujto hatasa nem adodik ossze.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



198. Gelu (elõzmény: bioka 197.) 2004.01.12. 17:09

Tisztesség az avatárba!!!
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



197. bioka 2004.01.12. 15:03

otletekek kerek pakli hoz valami jó táposhoz
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



196. !ce-9 (elõzmény: Tipródó Körző 189.) 2004.01.10. 14:49

én kérek elnézést, csak ne tipródjunk már ezen.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



195. Vlight (elõzmény: csoszak 193.) 2004.01.10. 00:10

Úgy gondoltam, hogy őt ne lehessen counterelni.
Azért annyira nem táp, mert csak 0/1 és csak azonnalival célozhatatlan.
Válasz erre
Privát válasz
E-mail



194. csoszak (elõzmény: csoszak 193.) 2004.01.09. 21:37

lehet ám hogy a te verziód tá
 
  ... | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.