Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Az a hírhedt gnóm szolgáló
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földje egyik labirintusában egy öreg, púpos, béna, félszemű gnóm szolgáló vár rád, aki semmilyen páncélt nem visel, s fegyvere sincs. Vajon hogyan képes ártani neked, főleg úgy, hogy a fél keze hátra van kötve? Hidd el, még így is igen veszélyes! Az effajta szolgák bármire képesek gazdájukért.
Nézz szét a galériában!
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. július 14., Vác
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 27., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 20., Szeged - Barcraft

A lista folytatása...
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | ...
Nézet:
Azért "kitaláció", mert nem a valós életre alapul. Valójában semmi köze nincs hozzá. Ez egy álomvilág, olyan embereknek, mint Ti vagytok, akik nem tudják, hogy léteznek. Ez viszont nem baj, mert ha így érzitek jól magatokat, akkor, mivel nekem semmi közöm hozzá, max a véleményemet mondhatom el, amit akár le is foshattok.
Mindazonáltal Én nem fogok másképp gondolkodni a válaszaitok hatására.

Összefoglalva: Mivel más az értékrendünk, ezért mást tekintünk értékesnek. És alapjában véve nem is rátok mondtam, hogy nyomorékok vagytok, hanem azokra, akik, pl királynak érzik magukat, amikor szarrá vernek egy 12-13 éves párost, és röhögnek, hogy mekkorát alkottak. (Ezt pl tegnap láttam a dungeonban) Hát le a kalappal...

És amikor azt írtam, hogy mind gyökerek vagytok, akkor azt Evor váltotta ki belőlem azzal, hogy miután már nem akartam folytatni a vitát, mert rájöttem, hogy nincs értelme, visszaszól, csakazértismegmondomneki alapon. Holott erre semmi szükség nem volna, hiszen ha szellemileg esetleg magasabb lépcsőfokon állna mint én, akkor felfogná, hogy én már nem akarom ezt folytatni.

Ha volna még kérdésetek, amivel lealázhattok, vagy kiforgathatjátok amit írtam nyugodtan tegyétek fel, megpróbálok válaszolni!

Csók a családnak!!!

És egy csöppet sem vagyok keserű ember! - Guldornak
(Elég ha Én tudom, nem akarlak meggyőzni) :P
 
Még annyit tennék hozzá halkan csendben, hogy hiába vagy értelmesebb náluk 20x, mert ez az ééén milyen értelmes vagyok!!! dolog inkább az elenkezőjét sejteti egy mélyebb szinten. =/
 
Ki is az aki nem fogadja el hogy ő a hülye? :P
Amúgy csak az a probléma, hogy eddig minden amit írtál elég simán megcáfolható volt, ezért kétséges, hogy miért is lenne igazad. És amúgy nem értem, hogy mi az, hogy kitaláció? Akkor az öröm nem létezik? mert még nem fogtam meg? A HKK értéke a lejátszott meccsekben, az összerakott kombókban, a jó paklikban, a HKK-ról valóbeszélgetésekben van. HA ez nem érték, akkor a világon semmi.

Tudom, hogy leszarod, de nem hinném, hogy én nem vagyok partner egy vitához, aszsem msot is meglepően értelmeset írtam, mármint magamhoz képest. ;)
 
Bizony jesszus.

Van értéke? MSot az anyagi értéket hagyjuk a fenébe, mondjuk bezséljünk egy szép kavicsról, akármiről. ÉS ez egy marhaság. Én pl. értékelem, ha valaki kitalál egy kombót. Ez ugyanolyan, mint hogy a tudósok hülyék, sasziszik valami értelmeset találnak ki. Ez iy oylasmi. Az meg, hogy kitaláció, egy hülyeség. A HKK egy játék, és mint ilyen ugyanúg létezik, mint bármilyen más játék. Mondd már el, hogy mi akarl enni ez a kitaláció izé? MEg a másik, hogy te minek is játszol HKK-t, ha pl. ak ombókitalálást (HKK fontos része) hülyeségnek tartod?

Szeirntem van külömbség az általad említett eset és aközött, ha valaki örül, ha kitalált valamit.

Én elmondtam miért érték a HKK, de asszem ezt nem láttad.
 
Egy seregnyi hozzászólásod alapján arra jutottam, hogy értelmesen gondolkodó egyed vagy. Az írásaid brutálisan cinikusak, meg a HKK-hoz nincs sok közöd (Azthiszed az emberek úgy szereznek Árnyéksárkányt, hogy dolgoznak érte 3 órát , de amúgy szinte mindent elég világosan átlász.
Ezekután nem fér a fejembe, mi a ráknak kellett azt a szerencsétlen HP-t lehúznod azokkal a sárkányokkal? Ráadásul folyton szapulod ezt a játékot, hogy semmire sem jó, csak arra, hogy elbassza rá a pénzét a sok retardált hülyegyerek és a saját kis privát világukban verjék magukat a gyűjteményükre. Tényleg ennyire szükséged volt a figyelemre? Hogy szembeszálhass egy maroknyi idétlen, fenyegetőző, bugyuta gyerekkel? Provokálod őket, és aztán meg játszod a hülyét, mitha nem vágnád, hogy nem tudják lenyelni, ha egy idegen basztatja őket. Játszod itt az agyadat a fórumon, próbálod az elsöprő szellemi fölényedet fitogtatni. De kinek? Mert akiket csípőből porráoltasz, azok ebből semmit nem értenek. Te max. magadnak tudod bizonygatni, hogy mennyivel különb vagy.

Még annyit, hogy elébe menjek esetleges elmés válaszodnak: leszarom, hogy nem érdekel a véleményem.
 
Mivel, te "kiszálltál" ezért tulajdonképpen a többieknek írok. Vlight-tal egyetértek veled és a hsz-eiddel kapcsolatban. Kiegészíteném annyival, hogy egy faszfejnek tartalak, akinek mindennel baja van, mert voltaképpen elégedetlen és még okosnak is hiszi magaát. Tipikusan éretlen a gondolodásmódod, aki nem ért veled egyet az nem is érti a szavaidat, vagyis hülye. Osztogatod te is a sok "szánalmas"-t meg "értéktelen élet"-et mintha te lennél a nagyfőnök, aki megítélhet jogosan bárkit.

Sajnálatos, hogy egyáltalán nem ritka ez, hogy valaki már tök fiatalon annyi keserűséget gyűjt be, hogy ilyen kötekedő, ítélkező, másokat lesajnáló koravén barom legyen.
 
Hát jó!

De akkor is! Ha tényleg így van, vehetjük úgy, hogy feladtam, illetve nem akarlak titeket meggyőzni, mert úgyis gyökerek vagytok. Jobb a békesség alapon, kiszállok/nék, de van egy mindenkinél gyökerebb szardarab, aki még csak azért is visszaszól. Mert számára elfogadhatatlan, hogy esetleg Ő a hülye!

És ez vagy Te, kedves Evor!
Te, aki azt hiszed, hogy ha ilyen nevet adsz magadnak, akkor Te is elf leszel. És ez a szánalmas. Pontosan abba a kategóriába tartozol, amit említettem. A gyökér HKK-s kategóriába.

Mostantól kiszálltam. Bármit írnátok leszarom, mert nem vagytok partnerek!

Cső!
 
"Én nem értek semmihez"

Én erre tippelek
 
Egyre biztosan rájöttem!

Mégpedig arra, hogy vagy nem fogjátok fel ésszel amit mondok, vagy nem akarjátok, vagy Én nem értek semmihez, de lényeg, hogy nem fogunk megegyezni!

Písz
 
Ez lett volna az eredeti szöveg - még mielőtt valaki félre érti
 
király vagyok
 
Abszolút butaság amit írsz.

"Míg ez csak egy kitaláció, s bár az érzés hasonló, mintha találnál egy igazgyöngyöt, míg azt mindenki értékeli és mindenkinek el tudod mondani, (és anyagi értéke is van) addig egy kombó felfedezése csak a felfedezőjét érdekli, mert azt hiszi, hogy hasonló élményben van része, pedig közel sem. MErt ez csak kitaláció."

Attól, hogy valami nem kézzel fogható, még lehet értékes (akkor is, ha esetleg _számodra_ nem az). A maga módján egy kombó is az. Nem tudom ezzel mi a baj, vagy miért nem vágható.
Mellesleg érdekelne, honnan veszed, hogy csak a kombó felfedezőjét érdekli, ha kitalál valami újat? Ez teljesen nonszensz (mint ahogy az állításaid nagyrésze).

"És mellesleg nem ugyanolyan az érzés, mert egy (maradjunk a gyöngynél) gyöngynek másképp örülsz. Úgyértem nem leszel tőle buta. Nem várod a tömeg éljenzését. És nem fogod hangoztatni, hogy ÉN MEKKORA ESZMÉLETLEN NAGY KIRÁLY VAGYOK, HOGY MEGTALÁLTAM A KOMBÓT."

Valóban nem. Akkor attól leszel eszméletlen nagy király, hogy megtaláltál egy gyöngyöt. Ugyan már.
Semmi kapcsolat sincs a "királynak vagyok" fíling és HKK között. Ezt szvsz csak Te tudod, hogy jött ide.

"Míg az ember aki ellen játszott és kikapott tőle, valszeg nem érezte jól magát egy nagyképű seggarc mellett, aki bár tényleg jobban tolta a játékot, nyilvánvalóan szarabb teljesítményt produkál az élet minden egyéb területén."

Kurva jól hangzik, csak az a baj, hogy semmi valóság alapja (miből is vontad le ezt a következtetést?).




Egyébként a kérdés még mindig áll: mivel is van problémád?
Ha írnál valami konkrétat...
 
Kitaláció? Akkor más példa, mondjuk írsz egy verset vagy novellát. Az is csak kitaláció... Az igazgyöngyös tényleg rossz példa volt, csak hát nemrég jöttem haza a tengerpartról
 
Lejött a léányeg:

Hülye vagy ))))))))
 

Hogy egy kis önkritikát is gyakoroljak:
Így újraolvasva, Egy kis káoszt vélek felfedezni az irományomban, de ezt tudjátok be annak, hogy idegeskedem. (Nem e miatt)

De azért remélem, hogy lejött a lényeg mindenkinek
 
Jesszus!

Ezek szerint nem fejeztem ki magam elég érthetően. Azt mondtam, hogy nem a legtöbb, csak azok, akik...

E.E.-nek meg annyit, hogy annak van értéke. Míg ez csak egy kitaláció, s bár az érzés hasonló, mintha találnál egy igazgyöngyöt, míg azt mindenki értékeli és mindenkinek el tudod mondani, (és anyagi értéke is van) addig egy kombó felfedezése csak a felfedezőjét érdekli, mert azt hiszi, hogy hasonló élményben van része, pedig közel sem. MErt ez csak kitaláció.

És mellesleg nem ugyanolyan az érzés, mert egy (maradjunk a gyöngynél) gyöngynek másképp örülsz. Úgyértem nem leszel tőle buta. Nem várod a tömeg éljenzését. És nem fogod hangoztatni, hogy ÉN MEKKORA ESZMÉLETLEN NAGY KIRÁLY VAGYOK, HOGY MEGTALÁLTAM A KOMBÓT. Míg az ember aki ellen játszott és kikapott tőle, valszeg nem érezte jól magát egy nagyképű seggarc mellett, aki bár tényleg jobban tolta a játékot, nyilvánvalóan szarabb teljesítményt produkál az élet minden egyéb területén.

Én ezekre az emberekre gondolok, mikor aszondom, a HKK ilyen szinten nem érték.
 
Ismered azt az érzést, amikor egy számítógépes vagy konzolos játékban valami nagyon jó titkot fedezel fel? Vagy egy szép nagy kagylót/követ találsz a tengerben. Kb. ugyanaz az érzés, amikor egy ember (/elf... kitalál egy kombót.
 
Nem vágom a problémád. Mintha picit elbeszélnél mellettem...

Pusztán megjegyeztem, hogy kicsit eltájolódtál/eltájolódtatok, ha azt hiszed/hiszitek, hogy a legtöbb HKK-s életét csak a kártya tölti ki.
Mondom, én már abban is kételkedem, hogy vannak ilyenek, de tételezzünk fel 1%-t. Ez az 1% zavar? Vagy pontosan mi is?
 
Jaja! Lol!

Pont a leglényegesebb momentumot hagytad ki az idézeteid során. Miszerint nem lenézem ezeket az embereket, -akik játszanak- mert, hogy is tehetném? Én is ezt játszom.

Csak amikor azt hallom Pl dungeonban, hogy a leg elvetemültebb ember (külsőre), azt mondja a haverjainak, hogy milyen eszetlen jó kombót talált és közben arra élvez, hogy ő tényleg kitalált vmit, és hogy ez milyen mámorító, akkor legszívesebben főbelőném, hogy legalább ne szenvedjen tovább az amúgy is satnya életében. A többiekkel nekem semmi gondom. Mert mint már mondtam én is foglalkozom a kártyával. És csak mellesleg jegyzem meg, hogy rengeteg normális arc is van a HKK-sok között.

Másik példának meg itt vagytok Ti, akik mondjátok, hogy milyen szar arcok vagyunk, hogy ez a véleményünk. Ez a reakció, a legdurvább. Hogy nem veszitek ezt észre?! Mert végső soron nem ellenetek irányul a szöveg, hanem a kártya ellen. És azt sem azért mondjuk, hogy ez egy fos és senki se foglalkozzon vele, hanem pusztán tényközlésként. Hogy ezek az arcok, igenis durvák.

Písz
 
"A HKK nem valóság! Kitaláció! Ezen kívül maximum szórakoztató, de ha csak ezzel kelsz és ezzel fexel, akkor már rég bajban vagy. És nem azért mert semmit sem csinálsz, hanem azért mert azt sem tudod, hogy élsz! Ez nem élet... Mindennap ezt nyomatni..."

Lol. Nem tudom honnan vetted/vettétek ezt a hülyeséget, de szvsz még a legelvakultabb HKK-s sem ilyen, ha meg mégis előfordulnának ehhez hasonló egyedek, akkor azoknak a száma annyira elenyésző, hogy foglalkozni sem érdemes vele (+ilyenkor sem a kártyában, hanem inkább az illetőben van a hiba, amit nem feltétlenül a kártya idézett elő, de ha esetleg mégis, akkor is inkább csak szerencsétlen véletlenről van szó, mert ezekben az esetekben bármi más is lehet a kiváltó ok)

"De úgy hogy valszeg már átlépted a 20-at elég gáz csak ezzel foglalkozni."

Ugyanaz a tévhit. Kicsit mintha sztereotípiákban gondolkoznál/gondolkoznátok. Attól, hogy valaki 20 év fölött is ezzel játszik/szerepjátékozik/fantasy könyveket olvas, vagy éppen eltölt pár órát a fórumon, az korántsem jelenti, hogy az élete ekörül forogna (hogy jutottál/jutottatok erre a következtetésre? A rengeteg 20 év fölötti, HKK-n pörgő haver példája inspirálta?), és nem hinném, hogy lesajnálóan kellene szólni róluk.

"Ilyen egyszerű!"

Ja, én is ezt mondom
 
Szerintem meg ez egy hülyeség. Már elézést. Szerintem játszani semmilyen életkorban nem hülyeség. Szerintem emg oylan mebert nem találsz, akinek ez az élwete, nekem sem az ,de szeretem ezt a játékot. Ennyi.ó, iylen egyszerű. És hogy miért nem "értéktelen" szerintem azt már elmondtam.
 
Szerinted Krisz, Feri, Matyi és még sokan mások miből élnek?
 
Nem azért, de fókának adnék igazat. Mégpedig egy igen egyszerű ok miatt, és ezt most meg is osztom veletek:

A HKK nem valóság! Kitaláció! Ezen kívül maximum szórakoztató, de ha csak ezzel kelsz és ezzel fexel, akkor már rég bajban vagy. És nem azért mert semmit sem csinálsz, hanem azért mert azt sem tudod, hogy élsz! Ez nem élet... Mindennap ezt nyomatni...

Persze azt hozzá kell tennem, hogy nem véletlenül vagyok itt. Tehát én is szoktam játszani. Sőt! Gyúrok is a versenyre, de nem úgy, hogy a HKK az isten. Mert addig amíg tudod, hogy amit csinálsz értéktelen, addig játszhatod. Vagy ha még nagyon fiatal vagy. De úgy hogy valszeg már átlépted a 20-at elég gáz csak ezzel foglalkozni. Meg minden mással ami Fantasy. (pl.: Szerepjátékos könyvek)

Ilyen egyszerű!

R
 
Valahol biztos igazad van, azonban nem csak nálad vettem észre, olyanoknál is, akik nem fórumoztak, szerűen magát a HKK-t hagyták abba, és akik csinálták, közvetetten ezért a fórumot...
 
Amúgy csak nekem nem jön be ez a mindenki hülye de én majd jól megmondom a tutit dolog? ;)
 
Bocsánat, rosszul fogalmaztam, fanatikus WoW gyűlölet ezt a WoW a HKK megrontója szöveget értem. Ez gey marhaság, ha a fórum lenen annyira jó, akkor aWoW miatt szvsz nem menne el innen senki.
 
1 év múlva olvasd el újra. Hidd el, mosolyogni fogsz rajta olyan kellemetlennek fogod érezni.

Nekem valahogy az jön le róla, hogy kurva okosnak képzeled magad (vagy legalábbis a nagy többségnél okosabbnak - nem kell a reply, hogy márpedig nem is ), de sajnos azt kell mondjam, hogy a többi ember se hülye, akármennyire is lúzerarcnak néz ki még egy HKK-s vagy akár egy matekszakkörös is (ez hogy jön ide, azt nem tudom ).

Mellesleg szerintem nem látod annyira pontosan a dolgokat ahhoz (vagy inkább túlságosan fekétenek és fehérnek), hogy oszd az észt, dehát az élettapsztalatod előtt meg kell hogy hajoljak.
 
2: Ha fanatikus WoW gyűlölet, akkor Martin. Én imádom a WoW-ot, kedvenc játékaim 1ike, és nagyon sokat játszok vele.
 
rövid voltál
 
Örvid leszek, legleábbis annak tervezem. Nem akarok itt msot felsorolni Xmillió adatot, csak a véleményem mondom el, alapok nélkül:

1. Sok pénz a HKK, de mi nem az? Minden hobbi pénz, lehet hogy ez több mint más, de szeritnem nem lényegesen.
2. "csináltál valami hasznosat" Mi is a hasznos? Lehet, egyedi az életfelfogásom, nekem az a hasznos, amit élvezek. nekem pl. Egy HKK meccs hasznos dolog. Mert szebb lettá ltala az életem (dejó szöveg ez...). Valaki lehet, hogy úgy akar viszsaogndolni majd az életére egyszer, hogy én sok hasznos dolgot csináltam, segítettem az emberiseget, sportoltam, zenéltem, stb. Én a teljes élet alatt azt éltem, hogy a lehető legtöbb jó dolgot tettem meg az életben (ezt ne önzőségnek vegyétek, nem úgy értem, hogy csak a magam örömét nézem, nem ártaanék senkinek magam miatt, de amíg én szabadon rendelkezhetek az iőmmel, addig ezt teszem). És amíg nekem a HKk örömet jelent, addig megéri a pénzt, sokkal jobban mint pl. ha zenélnék, és azt nem élvezném.
3. "Nem tesz semmi hasznosat a társadalom számára" Ha éllandóan azt nézném, hog mi a ahsznos a társadalomnak, akor az életembem 0 darab jó élmény lenne kb. Én nem azt mondom, hogy mindenki hagyja ott a munkahelyét éa szórakozzon (bár szeritnem senki ne azért végzi a munkáját, mert jajde segítek vele a társadalomnak, hanem vagy haszonért, vagy mert élvezi, az utóbbi szerencsés ember). És ha így nézzük nem igaz, hgy én semmit nem kapok vissza HKK-ból, sőt, rengeteget kapok viszsa belőlle: örömet. Mert szerintem ennél többet semmiből nem lehetne kapni és ez az ami nekem megéri a pénzt. Ez nem oltás, semi ilyesminek ne vedd, csak elmindom, hogy én miért nem értek egyet ezzel.

UI: Ez csak nem rám vonatkozik? :O azt tudom erre csak mondani, hogy azért szerintem ez a szöved nem endlkezett annyi tartalommal, mint a regények jeletős része... ÉS ami azt illeti a szerepjátékkönyvek és a pornóújságok színvonala közt némi különbség van, ami meg azt illati, akinek az utóbbi olvasgatása okoz örömet, nem nekem baj. Az első meg van olyan jó, mint a HKK és erre a fenteb leírtak vonatkoznak, miszerint egy jó dolog. ;)
 
  ... | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.