Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Zarknod kovácsai
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A Zarknod tleikanjai által kovácsolt vértezetek ősi relikviák, amelyekhez még csak foghatót sem igen ismernek Ghallán. Ezek a páncélok képesek viselőjüket megvédeni az éjfattyak és más, hasonlóan iszonyú és idegen teremtmények azonnali halált és még borzalmasabb dolgokat okozó támadásaitól.
Nézz szét a galériában!
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. július 14., Vác
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 27., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái verseny - 2024. június 20., Szeged - Barcraft

A lista folytatása...
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | ...
Nézet:
A HKK (elsősorban, szerintem) azért a 2. kategóriában van, mert sok barátot szerzel, sok embert ismersz meg, akiket máshogy nem tudnál. Igaz ez néhány hobbira, de a nagyobb részükre nem.
 
de a matyi igen
 
Szerintem te már csak megszokásból vágod be ezt a dumát; ne nézz hülyének, ugyanis nem vagyok az, bármennyire is úgy tűnik. Inkább olvasd el mégegyszer és ne a megunt lemezt forgassad újra és újra.
Arra a kérdésre, hogy a HKK a kettő közül miért az előző, szintén megtalálható a foglamazványomban, remélem elég érthetően.
 
Nem akarom leíerni mégegyszer, amit már egyszer elmondtam, de ismétcsak elmondanám, hogy:
1. Ha ésszel csinálod nem megy el rá minden pénzed.
2. Más hobbi is pénzbe kerül.
3. Szerintem nagyon is "megéri a pénzét" a HKK. Elmondtam már párzsor szerintem miért. ÉS azt meg nem tudom, hogy miért lenne a HK a kettő közül az előbbi kategória?
 
Egyes emberek a szórakozást kikapcsolódásnak tekintik (valljuk be nem alaptalanul ) és úgy is élig meg (vagyis kikapcsolódnak). Ez persze nem azt jelenti, hogy egyből deviáns holdkórosok lesznek, hanem azt, h heti 5-10 órára elszakadnak a sok baromságtól amivel napközben szembesülnek.

Én speciel kifejezetten sokat foglalkozom a HKKval (ami nem meglepő, hamár boltom van ), de nem érzem magam antiszociális csodabogárnak, mindössze ez a hobbim és a munkám. Nem ezzel kelek és fekszem, nem ezen jár az eszem, miközben randira megyek, nem erről beszélek állandóan, nem HKK szakkönyveket olvasok, nem HKK lapok röpködnek a hanszóróból.

Tehát nem hinném h bárki is hülyébb lenne attól, h sokat HKK-zik (inkább vica versa).

Az "így szar úgy szar a HKK" hozzáállsban pedig nem értem, hogy ha valmi nem tetszik valakinek akkor minek foglalkozik vele? Kényszerítik talán, vagy élvezi a szenvedést?
 
keményen nyomjátok?
időtök nagy részét a hsz , kiötlése-megírása veszi igénybe netán?
 
Elolvastam a hsz-eid nagyrészét, de rájöttem, hogy téged fölöslges oltani, mert egyrészt badarságokat hordasz össze-vissza és ezt te is tudod. Ha nem az a te problémád. Ilyenekkel nem akarok foglalkozni. Másrészt mindenki más olyan nagy örömét leli itt az oltásban...
 
Bár látom, hogy nagy fejlemények történtek a hosszú hétévégém után, azért én mégis szép sorjában személyenként szeretném hsz-eimet megírni.

Olyan tényeket sorakoztatsz föl előttem, amiknek én már sajnos rég a tudatában vagyok, és mégis mozog a Föld, mindketten játszuk ezt a játékot.
Van, aki a Való Világon, van aki Hkkn szocializálódik, mindenki ítélje meg maga, hogy melyik a jobb. A HKK is egy átverés, mégis egy olyan játék, amit lehet élvezni. Csak a folyamatos bevétel kedvéért újabb és újabb kiegészítőket adnak ki a játékhoz, termsézetesen egyre erősebb és erősebb lapokkal, különben a kutya sem venné meg. Az más kérdés, hogy emiatt meddig fog még élni ez a játék, meddig lehet turbózni a lapokat, hogy maga a játék kibírja. Most mondhatom magamnak, hogy nem az én gondom, de ha egyszercsak elkezd egyenes irányban zuhanni a HKK kereslet, akkor észreveszem, hogy mennyi sok pénzt löktem bele ebbe a hiábavalóságba, mert akkor még csak gyűjtő-értékük is elig lesz, hisz mindenki ezektől akar megszabadulni.
Élek a saját példámmal: Én, mint egy hülye kis gyerek elkezdtem játszani sületlen fejemmel ezt a játékot, mint ahogy mindig. Közben úgy-ahogy felnőttem. Cápázok, és szinte nem vagyok hajlandó olyan cserébe belemenni, ahonnan nem én jövök ki jobban. Rossz üzletet mindenki tud kötni, átverni a többieket, csak a "tapasztaltak". Olyan ez, mint cserélni az indánokkal, remélem nem kell magyaráznom a 92' utáni cserkereskedelmi átveréseket.
"Nem épülsz semmit sem". No, ez egy másik pont. Sok előnye van más hobbik ellenében, ha valakinek példák kellenének, akkor olvassák el a Panyik-os interjút az AKban. Az viszont tény és való, hogy nem leszel erősebb, max kreatívabb, de azt meg más sokkal jobban fejleszti. Ennyi erővel, minek hallgatunk zenét? A köznép szereti a gyengébb elektronikust, rockot, rapot, és persze a popot minden mennyiségben. Ez is csak egy fogyasztói termék: egyszer-kétszer meghallgatod, majd pedig mivel megunod, vághatod ki a kukába, és vehetd a övetkező nagy "sztár" CD-jét. Mondjuk az, hogy ki olyan hatalmas csillag, meg ki nem, az is érdekes, de most nem ez a téma. Vannak viszont minőségi előadók, amit 10 év múlva is szívesen meghallgatsz újra és újra, nem sajnálos rá a pénzedet költeni. Természetesen a HKK-t az előbbi csoportba sorolnám.

Az utórathoz: Bár sokan maflák, és együgyűek, szerencsére a HKK-t jellemzően nem az idióták játszák. Metalálhatóak ők mindenütt, természetesen itt is, de van amire sokkal jobban rápasszol ez a jellemzés. Köszönöm a figyelmet.
 
"Ha már nem csupán néhány emberről van szó, hanem egy nagy halomról..."

A levegőbe beszélsz, mert semmilyen nagy halomról nincs szó.

"...akkor az talán azt (is) mutathatja, hogy kikből kerülnek ki a HKK-sok."

A kulcsszó a "talán", mert még véletlenül sem mutatja. Szvsz túlságosan is kevés HKK-st ismersz ahhoz, hogy ilyen következtetést vonjál le belőle (ez már az előző hsz végén is szerepelt, csak valamiért nem küldte el).

Mellesleg nem csak a HKK-sok között vannak gyökerek, és ha megnézed a "HKK-s gyökerek"/HKK-sok, valamint a "nem HKK-s gyökerek"/nem HKK-sok arányait, akkor kb. azonos eredményt fogsz kapni.

Egyetlen kérdés marad még, hogy én ezt honnan veszem, mert ugye én sem ismerhetek mindenkit?
Viszont mivel Te is úgy gondolod, hogy a HKK-nak nincs hatása a gyökérség kialakulására ("És ezzel nem azt mondom, hogy a HKK miatt lettek ilyenek"), ezért semmilyen egyéb tényező (a véletlentől tekintsünk el) sem marad, ami a két csoportot megkülönböztetné ebből a szempontból.
 
Amúgy msot látom, hogy miylen komoly hazs-eket írok, aszsem beteg vagyok. ;)
 
Nekem az a problémám, hogy nem tudom miből kiindulva, de lesajnálod az olyan embereket, akiknek más az értékrendje mint neked. Te azt gondolod, hoy aki örül egy kombó kitalálásának, az HKK "függő", szerintem emg az iylem ember ugyanúgy örülne pl. ha rájött valami HKK-tól független dologra, stb. Tehát nem a játék miatt van ez, hanem az ember miatt, aki mellesleg nem lesajnálandó, hanem irigylendő, mert tud örülni ennek. Én téged tudlak sajnálni, ha te nem tudsz örülni a kis dolgoknak is, mert az iylenek miatt szép az élet.
 
Regény: és van milloó regény, ami jó és nem rendelkezik mélyebb tartalommal, pl. nem tudom olvastál-e már Rejtőt, de ez is ilyen. AKkor ze msot egy étréktelen valami? ÉS amúgy veleje csak akkor lehet a könyvnek, ha jól van megírva ugye, de ha jól van megírva, akkor évezed az olvasást, és emiatt olvasod szvsz, tehát szórakozásból, így ugyanúgy szórakozás mint a HKK.

Zene: Hát, bennem egy zene pl. kelt érzelmeket, stb, de ettől még uyganúgy, mitn a regény, azérth allgatok zenét mert élvezem.

HKK: Lehetm ondani, hogy aéacsonybabbrendű szórakozás, szeirntem egyszerűen csak más, de szitén szórakoztató dolog, amit a zsórakázás miatt játszol.

ui: előbbi hsz-hez még hozzátenném ,hogy nekem nagyon úgy tűnik, mintha csak azt a részét vennéd figyelembe mások véleményének, ami neked tetszik. Mert pl. Vlight azt modnja kb. 10 hsz óta, hogy alig pár iylen ember van, tehát nem lehet ebből a HKK-ra vonatkozólag álatlánosítani, most hogy ez elejét elismerted, érdekes módon ennek is az lett a végkövetkeztetése, hogy a HKK hülyeség.
 
Ha nem is nekem, de azért végülis válaszoltál, ez nagyon dícséretes.
A könyvekben azért nem feltétlenül vannak életszerű helyzetek, meg ha vannak is, akkor sem az olvasó életéből vannak, de szerintem nem is azért olvasunk, hogy fejlődjön a személyiségünk. Egy csomó dolgot lehet pusztán élvezetből csinálni, attól függetlenül, hogy közben így vagy úgy fejlődünk.
A versenyzés, ami a HKK-ban megvan ugyanúgy lehet személyiségfejlesztő, mint egy jó könyv, vagy bármi. Ezenkívül fejleszti a kreativitást, talán a memóriát is fene tudja.
Szerintem te csak kifogásokat keresel, hogy miért szarabb HKK-val foglalkozni, mint bármi egyéb "való élet"-hez tartozó dologgal. (Mellesleg te is HKK-zol, bár nyilván te sokkal visszafogottabban, nem éled bele magad, meg neked ez nem fontos annyira.. stb.)
A HKK szerintem a döntő többségnek, akárcsak neked "csak egy játék", nem vallás, nem életcél, max. még esetleg zsebpénzforrás. Valóban nem több, de nyilván nekem a játék, többet jelent, mint neked.

Azért írtam korábban, hogy keserű ember vagy, mert szerintem pusztán csak irigyled azokat a szerencsétlen kölyköket, akik attól a semmiségtől, hogy kitaláltak egy kombót egy kártyajátékban vagy legyőznek valakit, olyan bolgodok, és büszkék, mintha ők lennének a legkirályabb emberek az egész Földön. Nem értem mi ebben olyan nagyon borzalmas. Ha egy kisgyerek kap egy új játékot karácsonyra legalább olyan boldog, mintha egy felnőttnek megdupláznák a fizetését. Ez ugyanolyan dolog. Te a helyükben nem lennél így feldobva, te is (ahogy én is) tudod, hogy ez nem akkora nagy dolog, nem fogja megváltani a világot és nem lesz tőle senki nagymenő. Ők sem hülyék, de esetleg akkor és ott így viselkednek, talán mert fiatalabbak nálad vagy kevésbé sikeresek vagy csak egyszerűen még kisebb dolgoknak is tudnak örülni.
 
Csak épp azt nem veszed figyelembe, hogy ha elismered hogy pár meberről van szó, akkor egyrészt megintcsak ott tartunk, hogy ebből nem lehet messzemenő követetéseket levonni, másrészt meg ott van sok ember, akki nem függő. Velük mi van?
 
Bocs, de lenne egy apróság:

"tele van életszerű helyzetekkel, valamint (ha jó) akkor van mondanivalója és ezáltal levonhatod belőle a neked fontos illetve rád igaz részeket"

Ezek mind megtalűlhatók a (jó) fantasy játékokban (Zelda, FF, GS stb.), és jó fantasy könyvekben (Gyűrűk Ura, Jéghideg éj).

Amúgy meg nincs több élethelyzet a pl. sakkban, de ez már lebeszélt téma.

(Zárójelben megjegyezve a fanmtasy is fejlesztheti az egyéniséget - rám elsősorban a Zelda, GS, és pár TF kiönyv volt ilyen hatással)

A HKK csak egy játék - semmi több. számodra lehet, ezt tiszteletben tartjuk. Én elvégeztem Bubu 3. személyiségtesztjét, és az jött ki (tényleg jó a teszt), h nekem a HKK 60%-ban légkör. Nagyon sok barátot/havert köszönhetek a HKK-nak, és emiatt jelent többet, mint "csak" egy játék.
 
Szerinted, nincs, szerintem van. Ha még nem találkoztál vele az nem jelenti azt, hogy nincs is.

A regények meg a zene...
Valóban mutatkozik hasonlóság, de van egy lényeges különbség. Míg egy könyv, tele van életszerű helyzetekkel, valamint (ha jó) akkor van mondanivalója és ezáltal levonhatod belőle a neked fontos illetve rád igaz részeket, melyekkel akaratodon kívül is, fejleszted a személyiségedet.

Zene: Szerény véleményem szerint, azt a zenét kedvelem a legjobban, ami a hangulatomhoz leginkább közeláll. Ebből kifolyólag ez is hatással van rám, amiből következik, hogy ez is fejlesztheti az egyéniségemet, szellememet.

Míg a másik oldalon ott van a HKK, ami csak egy játék és (számomra) semmi több.
 
Okés, ezt én értem, de!

Ha már nem csupán néhány emberről van szó, hanem egy nagy halomról, akkor az talán azt (is) mutathatja, hogy kikből kerülnek ki a HKK-sok. És ezzel nem azt mondom, hogy a HKK miatt lettek ilyenek, hanem azt, hogy ők ilyenek és mellette HKK-znak, amiből én levonhatok következtetéseket.

Természetesen mindig vannak kivételek...
 
"A kombós példa nem azért volt, hogy midig ezen lovagoljatok. Hanem pusztán azért, hogy egy picit ezzel is szemléltessem, hogy ha vki túlságosan benne van ebben, túlságosan örül annak, hogy Ő(!!!) találta ki, akkor baj van. Sajnos nem úgy értelmeztétek a példámat, mint szerettem volna. Ezért sorry! (Mellesleg még mindig tartom, hogy sok ilyen van a HKK-sok között. Akik nem fognak fel semmit. Hiszen ez az istenük, vagy vmi nagyon ahhoz közeli dolog.)

Vlightnak: Csupán ennyi a problémám, amit most olvashattál."



Ennek örülök, mivel már többször magyaráztam, hogy ez nem egy létező probléma, ugyanis néhány ember addikciója és a HKK között nem érdemes kapcsolatot feltételezni (ez sokkal inkább beállítottság kérdése - ami ugye egyénfüggő).

Ráadásul ebből az elenyésző kisebbségből (szvsz
 
Na jó, akkor én részemről talán ki is szállok a "vitából", az llentétes pártok hívei sem tudják meggyőzni egymást. a véleményemet a dologról mindenki ismeri (ugyanaz, mint deathlordnak is), és nincs mit töbet mondjak.
 
1. És mint LVight említete párszor, én sem tudom ,hogy ezt honnan veszed. És a kombós példe nagyon nem úgy jött le, mert szeirntem az, hogyk italálta valaki egy kombót és örül neki az nem baj, szeirntme meg olyan ember, aki iylenkor kikel magából és azt üvöltözi, hogy én vagyok az isten, nincs. =/ És még mdinig nem válaszoltál arra, hogy akkor mi van a regényekkel, zenével, egyebbekkel.
 
Akkor előlről!

A kombós példa nem azért volt, hogy midig ezen lovagoljatok. Hanem pusztán azért, hogy egy picit ezzel is szemléltessem, hogy ha vki túlságosan benne van ebben, túlságosan örül annak, hogy Ő(!!!) találta ki, akkor baj van. Sajnos nem úgy értelmeztétek a példámat, mint szerettem volna. Ezért sorry! (Mellesleg még mindig tartom, hogy sok ilyen van a HKK-sok között. Akik nem fognak fel semmit. Hiszen ez az istenük, vagy vmi nagyon ahhoz közeli dolog.)

Vlightnak: Csupán ennyi a problémám, amit most olvashattál.

Guldor: Te meg túl cinikus vagy nekem. Nem vitázok veled, mert végig "magas lóról" beszélsz, mintha értenél bármihez is. Bár azt aláírom, hogy a cinikus emberek sokmindenhez érthetnek, de ez a te esetedben nem feltétlenül áll fenn.

Evor: Akkor tőled is sorry, mert nem úgy jött le az írásod. Nem fogtam, hogy nem úgy érted ez az én hibám. )

Mangónak meg nemtok válaszolni, mert elfelejtettem, már hogy mit írt és különben sem szeretnék még egy embert, aki folyton ugyanazt írkálja!
 
Én is erre próbáltam volna rávilűgítani. Ez ember életének jelentős részét ilyenek teszik ki, ezek a "kitalációk" ugyanúgy rászei az életnek, mint nármi más. Eeeől a kombós odlogról meg csak az jutott még eszembe, hogy tényleg szörnyű, ha valaki örül, ha kitalált valamit...
 
Szerintem pedig egy játék része a valós életnek. Szvsz Senki nek a fantasy világ miatt játszik HKK-t. A HKK semmivel nem valótlanabb mint pl. a Ki nevet a végén? vagy akármiylen játék, vagy szinte akármi. Én továbbra se rtem, hogy mi ebben kitaláció ebben, mi az ami nem létezik szerinted, mert a HKK világánk nem sok köze van a játékhoz.

Akkor csak azt kérdezném, hogy mit tartasz te pl. értékesnek?

és szrintem senki nem lealázni akar, ez egy vita, amelynek lényege hogy X különböző véleményű ember beszélget. Ennyi.
 
szeretnék bocsánatot kérni néhány embertöl kicsit rohanos hetem vcolt ezért ezt-azt nem csináltam meg

benga93:hétfön feladom a lapjaidat

diablo:hétfön feladom a lapjaidat

meteor:bocs hjotgy késve adtam fel a lapjaidat

amiro:ha télleg nem jött meg a lap bocsánat de nem az én hibám többet nem tehetek

ennyi a mai adag

bocs mindenkitöl
 
OK, akkor ezt azthiszem letisztáztuk: én butácska vagyok, te meg faszfej vagy. Tiszta sor. Egymás megítélésével tovább nem jutunk, inkább kérdeznék:
Mi is az a bizonyos "valós élet"?
Aki könyvet olvas, meccset, filmet néz a tv-ben, vagy zenét hallgat az vajon nincs tisztában saját létezésével?
Egyáltalán mi az a förtelmes határvonal, ami szerinted ezt az totál ciki HKK-t elválasztja a "valós élet"-től?
 
Biztos van aki a kártyával fekszik és kel meg minden, de ez miért is zavar téged?
Ez egy hobbi, kb. ugyanolyan, mintha golfoznék hobbiból és egy idő után versenyszinten is elkezdeném.
Egy golfütő ugyanúgy érhet sokat, mint egy kártya, de valószínűleg valakinek aki nem golfozik és nem is kártyázik egyik sem ér semmit.

A kombó kitalálásról meg annyit, hogy ez végképp miért zavar téged?
Elég szánalmas alak lehetsz, ha az okoz neked gondot, hogy valaki elújságolja a haverjainak az általa kitalált új kombót.
 
Ja, persze, mert ugyebár csak nekem szól

A HKK - kiatlációhoz zárásként még annyit (nem akarom tovább folytatni) hogy ilyen erővel minden Mátrix, SW, GyU és hasonló film is baromság és értéktelen.

Ha alaposan megnézed, akkor láthatod, hogy az egész fantasy, meg minden tulajdonképpen valós alapokra épül, csak épp a helyszín más, meg egy-két apróság (pl. mágia - ami tulajdonképpen ugyanazt a szerepet látja el, mint az elektromossgá meg a technológia, és még felállítható sok párhuzam).

A visszaszólásokról annyit, hogy úgy érzem, nem vetted észre a ""-ket. Humorérzék zéró. Amikor deathlord vagy Bubu hasonló hsz-eket intézett, akkor nem így reagáltam. És ne te ítélj meg másokat, hogy "gyöké" meg "sz*rdarab".
 
"Ha volna még kérdésetek, amivel lealázhattok, vagy kiforgathatjátok amit írtam nyugodtan tegyétek fel, megpróbálok válaszolni! "

Ott az az aprócska kérdéske, amire még mindig nem válaszoltál: tulajdonképpen mivel is van problémád?

Hülyeség úgy beállítani, mintha a HKK-sok álomvilágban élnének/más nem érdekli őket/ezzel kelnek és fekszenek. Ez nem igaz.

Vagy az a baj, hogy találkoztál pár gyökér emberrel, akik Hatalom Kártyáztak?
Mint már mondtam, ennek vajmi kevés köze van a játékhoz.

A drága a játék/állandóan frissíteni kell a gyűjteményt témakör szerintem eléggé körbe lett már járva, és én még mindig úgy gondolom, ha okosan/mértékkel csinálod (cápázásra egyáltalán nincs szükség!), akkor ez egyáltalán nem tétel.

Szóval én tényleg nem értem, mi miatt hőbörögsz.
 
Újbóli elolvasás után:

Sajnos tényleg butácska vagy, hogyha ezt nem vetted észre! ))

És még mielőtt deathlord, vagy Vlight, visszaírna, nem nekik szól, ne vegyék magukra!
 
Gondoltam, elég lesz az a két sor válasznak, de sajnos mégsem.
Ha elolvastad volna, hogy amikor én már azt mondtam, hogy nem értitek amit mondok, vagy nem akarjátok, vagy esetleg én nem értek semmihez, eljutott volna a tudatodig, hogy ebben a mondatban benne foglaltatik, hogy esetleg bennem van a hiba!
Ezért azt, hogy faszfejnek tartasz egyáltalán nem tartom jogosnak. Mert éppen csak becsöppentél ebbe és máris Te is osztasz. Hogy jössz ahhoz, hogy másokat megítélj? Asszem valahogy így fogalmaztál. Na mindegy!

Ha továbbra is tartod az álláspontodat, akkor az sajnálatos, nem tudok mit tenni.

R
 
  ... | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.