Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Lord Daramoula
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az öröklét, mint a villámcsapás, olyan hirtelen jött számára, miután Leah éjjeli teremtményei megfertőzték vérét a legádázabb betegséggel, ami valaha a világon létezett. Aztán egyik nappal cserbenhagyta a szerencséje, és egyik volt áldozatának bosszúszomjas rokonai kinyitották a hálószobáját jelentő koporsót. Aztán újra visszatért az élők közé..." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47135)
Lapötletek (64980)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | ...
Nézet:
- Nézd a jó oldalát még rengeteg időt van kitanulni mindent, egy ember már élete alkonyán lenne ebben a korban. Mondjuk feltűnően rövid ideig élnek. - gyakran gondolkozik ezen. Hogyvan az hogy az emberek egy elfhez vagy sárkányhoz képest csupán heteket, napokat élnek. - Komolyságot nem tanulni kell idővel rádragad. Vagy ha nem komédiás maradsz bár olyan sárkányt még nem láttam.
Elmosolyodik. Tényleg nem lenne akármicsoda.
 
-Nem köszönöm. Feleli a barbár. -Még nincs szükségem ilyen holmira, de amint létfontosságúvá válik felkereslek benneteket. Majd Zulgor felé kapja a fejét. -Viszlát cimbora! Nézz a hátad mögé néha, még látni szeretnélek. Azzal elmázol egy vigyort az arcán.
 
// most akkor két hétig nem lesz aztmondta, szörnyű//

Enger int a távozó orknak. Jóeséllyel már holnapra visszajön.
 
Az ork feláll az asztaltól, megissza a sörét, majd Raptorhoz siet.
-Mennem kell - mondja.
-Van pár elintéznivaló ügyem. Pár nap és visszatérek.- majd odamegy Vándorhoz és Engerhez, kezet ráz velük. Elköszön Topáztól is:-Szia kislány.
Majd öles léptekkel elindul kifelé az ajtón....
 
- Még csak ötven éves vagyok... - Aranyparázs kissé feszeng, mivel néha kifejezetten szégyelli, hogy hiányzik belőle a "nagyok" méltósága.
- A népem szemében még alig bújtam ki a tojásból... amikor a pikkelyeim besötétednek, és kissé elvesztik a fényüket, illetve a szemem is besárgul, akkor fogok felnőttnek számítani. Az úgy száz év múlva jön el, és addigra Altahnis szerint már akkora leszek, hogy ha akarom, választhatok magamnak sárkánylovast.
- Én csak addig leszek vele, amíg ő azt jónak látja. - veszi vissza a szót Altahnis. - Még sokat kell tanulnia, és én megpróbálok mindent átadni neki, amt csak sárkány egy elftől megtanulhat.
- Talán addigra a komolyságot is megtanulom... néha én is úgy érzem, szégyent hozok a sárkány névre... mint mikor nem tudok uralkodni magamon, és úgy viselkedek, mint egy kutya... - Aranyparázs hangja megváltozik, és a padlót kezdi el bámulni.
- Mindennek eljön az ideje. Sárkány létedre neked is lehet gyerekkorod. Ne emészd magad ezen. - Úgy tűnik, nem először hangzik el ez a mondat, és ez a reakció...
 
// most valaki kezdje el magyarázni kinek miért kell az a mező//

Enger meglehetősen kétli hogy Oriont zavarná elvégre ő is szokott ilyesmivel játszani:
- Engem felettéb idegesít de inkább megpróbálok szemet hunyni felette. - vereség után most egy-két napig nem ugrál - Persze ez most kivétel erősíti a szabályt eset. Orion meg szerintem még boldog is hogy nem neki kell kioltania itt a mágiát. Csak tudnám mi a jó abban ha az ember saját magát is lefegyverzi.
Elvégre Orion is varázshasználó amíg ezt csinálja ugyanúgy védtelen mint mi.
- A te fajod mikor éri el úgymond a felnőttkort? - fordul aranyparázshoz, az ilyen hosszú életű lények természetesen lassan fejlődnek de vajon mikor komolyodik meg egy sárkány és mekkora lesz akkora?
 
Orion a másik asztaltól, kissé illetlen módon visszakurjant az elfnek:
- Engem ugyan nem. Nekem nincs szükségem az erőmre ahhoz, hogy társasági életet éljek.
 
//mellesleg ki az arrogáns, mikor csak egyszerűen úgy dönt, hogy ő akkor most szépen blokkolja a mágiát, mert neki így esik jól?//

- Mióta kibújtam a tojásból, azóta ismerem Altahnist. - hangzik Aranyparázs válasza. Ahogy mestere, a sárkány is meglehetősen nyugtalan, hiszen ő sem kedveli a manaszívást.
- Tulajdonképpen inkább a barátom, mint a famulusom. - veszi át a szót a mágus - Az anyját egy vörössárkány ölte meg, és egyedül ő élte túl az egész fészekaljból, mert elgurult a tojás, és a vörös nem vette észre. Mikor egy csapat, köztük velem, felmerészkedett a támadás után a barlangba, megnézni, hagyott-e a támadó ott bármit, amit mi még összeszedhetünk, akkor bukkantam rá. Más talán eladta volna jó pénzért, de én valamiért nem voltam hajlandó megválni tőle. Azt hiszem, egyáltalán nem bántam meg, hogy így történt, és ő sem.
Altahnis hirtelen másra tereli a szót.
- Enger, Orion! Titeket nem zavar ez a gátlómező?
"Szégyen, hogy egy elf képes egy másikat megfosztani a hatalmától puszta szeszélyből." - gondolja, miközben szúrósan néz a Mágiatörőre.
 
//nos, asszem én is tartozom magyarázattal.
1. bocsi a nagy D&D mániámért, a sárkány félig onnan van, és mint olyan, a pszeudosárkány igen játékos. Azt se hanyagoljátok el, hogy fiatal még, és egy lénytől sem várható el, hogy kölyökként is felnőttként viselkedjen.
2. Ami a gondolatolvasást illeti, arról lemondtam, nem aktiváltam új gondolatszondát, és a telepátiát is csak azért használom, hogy képes legyek kommunikálni olyan személyekkel, akiknek a távolsága vagy éppen képességei nem teszik lehetővé a verbális kommunikációt.
3. A pszionika, mint olyan, pedig kizárólag az elme erejéből fakad, tehát semmi köze a manához. Az életerőből, illetve mentális energiából táplálkozó képességek az őket használó személy saját erejének tekinthetők, míg a varázslatok, mint a tűzgolyó, vagy az idézések, manát, azaz a külső tér mágikus energiáit hasznosítják. Magyarán mentálisan kommunikálni simán lehet mana nélkül, de nem fogok bűvölgetni, elmeszondázni, vagy tűzgolyókat dobálni, mert az már varázslás, és manaigényes.

Mikor lesz már ott dél? :P//
 
-Bizonyára igen félelmetes lehetett.. -jegyzi meg némi cinizmussal a hangjában. Már rég csak álcaként viseli, csaknem hóbortból a törpöknek az elfek iránti gyűlöletét. Már rég megtanulta, hogy harcban felbecsülhetetlen segítők s nem kevésbé hűséges utitársak.
-Tehát a hegyekből jött. Vándor, a barbár -int át a túloldali asztalnál ülő, kisdedet dédelgető robosztus alakra- szintén onnan származik. Veszélyes környék, szentigaz! De talán valami hittérítő maga, hogy a hite erejével győzte le a haramiákat? Mostanra már biztos szorgosan gyűjtik az adományokat.. valamely templomnak.
Hahotázni kezd a hordóhasú kocsmáros erre a gondolatra. Lamranel biztosan nem véletlenül fogalmazott így. Talán valami papféle. De a szent szimbólumát sehol sem látja. Talán a bőr vért alatt hordja, csak végszükség esetében használva?
Vállat von és így folytatja:
-Tőlem tegezhetsz. Mint ahogy a legtöbben, itt a kocsmában. Hogy én meséljek? Mit mesélhetnék. Már jó régen ide evett a fene, a Kalandok Városába. A környék egyenlőre az én felügyeletem alá tartozik, csak a kósza Hitvetőket segítem, ha éppen erre járnak. Most is van egy a fogadóban, egy Viharmágus. Írogat valami tekercseket Ősnyelven már napok úta. Fura figura. Jól megy a bolt, nemrég felvettem egy segédet is. Most jó a dolga. Majd lassan úgy is takarításra szorul a latrina...
Cinkos vigyort vág az elf felé, nem lehet tudni hogy az emésztő takarításával viccel-e vagy komolyan gondolja.. ^^
 
// Javasolt olyan mezőt létrehozni, ami leblokkolj az elmére ható varázslatokat, ha ez lehetséges és akkor a varázslók sem fognak háborogni. Mármint én nem a gondolatolvasás és telepatikus dumcsi nem lételemem//

Enger hátradől és fülel az események után. Furcsa mennyi minden történik, és mégsem ugráltatja senki a csapost. Nem kifejezetten zavaró mondjuk a csata után egy kis nyugalom. Bár előbb utóbb úgyis tennie kell a dolgát, ahogy a rendben is van. Egykét dolgod majd még el kell intéznie a városban. De egyelőre csak munka címén ücsörög és beszélget mindenki ilyen állásról, álmodik ahol, anélkül hogy kerülné a feladatait, lustálkodhat. Majd elő is kotor valami olvasnivalót. Úgy látszik Orion nincs zenélőd kedvében, pedig most egykét napig a vereséget kiheveri, Enger nem is, szólalna fel ellene bármit is, játsszék. Persze nyílván nem az első csatájuk volt az utolsó.
 
szeme felcsillan, ahhogy meglátja az elé lerakott kupába csörgedező nedűt...telljesen elérzékenyül, hogy egy ilyen helyen hasonló finomságok akadnakm s majdhogynem a törpe nyakába borul az örömtől...dehát nem teszi, mert akármennyire is nevelés, mégiscsak egy elf, csak egy igen mély bólintást enged meg, szemében a tisztelet jelei csillanannak...eléggé ügyes húzás megkedveltetni egy elfel magát az embernek...vagy épp törpének;)
de a faji sztereotípiák is megvannak, s ez a hirtelen baráti fellángolás amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is tűnik, de meglehetősen omlottak a sztereotípia falaiból szintek
-ohh köszönöm - iszik egy jó nagyot a kupájából, majd folytatja - nos, hol is tartottam, ja igen...szóval lekerülni arról a sziklárol egy rémálom...elf mivoltomra be kell valjam, meg is ijedtem...pedig ez rám nem jellemző - megint belegondol, s kissé irónikusan vigyorog a törp felé...persze álcázva azt erősen, de a jószeműek észrevehetik - persze gondolom törpuram, maga, nem félt volna ott...de lényeg a lényeg, lekecmeregtem onnan is, valószínűleg a rendem egy-két tagja segítette utamat, mert csak egyetlen lénnyel találkoztam, az is egy szárnyaself...aki nem támadott meg, valószínűleg a rokonság miatt
megint iszik a kupából, az utolsó kortyal még egy kicsit öblöget is, hogy mindenhol átnedvesedjenek a kötőhártyák, majd folytatja
-utánna elindultam az erdőben, innen délre, s jöttem errefele, az út nagyrésze veszélytelen volt...bár egyszer megtámadtak haramiák, de nem voltak sokan, szervezetlenek is, és gyengék is voltak hitem ereje ellen, s most itt vagyok...nem valami nagy és hősies történet, de érdekesebb megismerni a világot saját magunk, minthogy könyvekből olvassuk ki s azt higyjük róla, hogy csak tündérmese
majd raptorra néz, s most bevállal egy kérdést ő is:
-és maga? tud már rólam egy s mást, de én még önről semmit...ömm..zavarná törpuramat, ha tegezném?
s kupája takarásába rejti zavarát, mert azért mégiscsak egy törpe előtt elszégyelnie magát?!?
 
Azonnal felpattan és elsiet. A pult mögül előveszi a tegnapi -még félig teli- elf borral töltött kancsót. Letesz két kupát.
-Úgy vélem folytathatja.
Maga folytatja a tojás evését és érdeklődve figyel.

//Sal, ezt ne most vitassuk meg. Minden esetre gondolom megegyezünk abban, hogy egy csaknem végtelen életű lénynek árnyat járni némi öregedésért cserébe VP megoldás. Ajánlom figyelmedbe az MSN-t a meggyőzésemhez.//
 
örül, hogy nem kell folytatnia az evést, hanem mesélhet helyette, s végre örül, hogy valakit érdekri szerény szeméje;)
-nos, hogy én honnan jöttem//blablabla//...az egy hosszú történet, s fogadalmamból nem is árulhatom el, hogy pontosan honnan, tehát ez egy kicsit zavaros lenne így elsőre...egy - közelebbhajol - nem beavatottnak - majd visszadől hátra s folytatja - de azért phúúj, nem volt egyszerű, leereszkedni a rendtől, le a sziklafalon, miközben attól kell félnie az elfnek, hogy megtámadja egy griff, vagy sárkánygyík, vagy egyéb legendába illlő lény
megköszörüli a torkát, s kérőn néz a törpére
-elnézést, hozna egy kis folyadékot...kiszáradtam...a tea nem volt elég
s itt megáll, ha kell, megvárja, míg a törpe elfogyasztja a második reggelijét
de nem mondja tovább, amíg nem kap vmi folyadékot...
"csak ne állati eredetű legyen"
reménykedik magában és álmodik a nyomor
 
//én is hozzáteszem a magamét. a játékélményt az is tönkreteszi, hogy néhány mindenható mágus a többi karakter agyában turkál, látszólag ellenállás nélkül. Engernél és Althanisnál nem tudom, a karakterek ilyen arrogánsak-e, és hihetetlenül hülyék, hogy azt hiszik, mindkit képesek legyőzni, csak azért, mert varázstudók, vagy pedig az user van erről meggyőződve...na, azon userekkel közölném, hogy ahogy Raptor is megmondta, ez túlzott tápoláshoz vezet. hogy mindenki értse, az antimágikus mező azért van létrehozva, hogy aztán senki ne mondhassa, hogy ő simán áttörte a fejvadász Slan-pajzsait, és kiolvassa az érzelmeit, vagy mittudomén. A játékélmény miatt van egy KIS antimágikus mező is, ahogyan azt eddig csak raptornak sikerült észrevennie. a mező csak azokat gátolja, akik a környezetemben vannak. és Raptor, az árnyjáráshoz nem kell mana, az életerőmből táplálkozik...amiből elf mivoltom miatt van bőven. persze ez nem azt jelenti, hogy nincs korlátozva, nem fogok árnyalakban elsuhanni a köv városba, mert valahol útközben egyszerűen elveszteném eszméletem, és az árnylidércek felfalnák a lelkem.
a sárkány, mint famulus? sztem ez olyan, mintha egy törpe famulusa lenne Xojerthának...a sárkányok külön, intelligens faj, hihetetlen mágikus potenciállal. és felhívnám az emberek figyelmét, hogya városban van már 5 darab sárkány. a 2 kiorg az Aréna Második Szintjén, a legtetején, ahol Codyék is csatáztak, és 3 fiatal kissárkány a Lovagvárban.//

Ha a mágiahasználó hozzá jött a diszkriminációs szöveggel, akkor egyszerűen figyelmen kívül hagyja, hisz úgyse tud mit tenni...akármilyen idők járnak errefelé, kétli, hogy védmágianélkül a mágiahasználónak cseppnyi esélye is lenne fejvadászkardjai ellen...saját védelme logikusnak tűnik, és legalább nem kell azzal bajlódnia, hogy eltegye láb alól az agyturkászokat amiatt, hogy túl sokat tudnak meg. Orion más tészta, őt ismeri, és tisztában van személyével.
-Nem ajánlom a varázslóknak, hogy ilyen körülmények közt akarjanak rámrontani...nem sokat adnék a bőrükért. Na meg attól se félek, hogy meglepnének, a Bázis el van látva a megfelelő védelemmel. Jut eszembe...ha megbocsájtanak...-hajol meg a nők felé, és odasétál Vándorhoz, a mágiahasználók nagy bánatára, akik számára pár percig teljesen lehetetlen az azon a helyen történő telepatikus kommunikáció.
-Vándor, Janina említett valami küldetést, amiért egy fegyvert választhatsz a Bázisról. Ha gondolod, elmehetünk.
 
Tovább kezd falatozni, közben érdeklődik, hogy merről jött a figura, meddig marad és hogy hová tart?
Fél szemével a varázslókat vizslatja. Több baj van velük, mint az utcagyerekekkel. Most is mozgolódnak és susmorognak -a Mágiatörő varázslata miatt. Persze erről a törpe mit sem tud.
 
ránéz az ételre, de nem füllöik a foga hozzá, hogy állati eredetűt egyen, de minthogy azt kell, legyen hát...
"bár akkor se szivesen teszem"
nálla méglassabban fogy, mint raptornál, pedig ez neki mégcsak az első
inkább az állatok sajnálata készteti a lassabb evésre, amikoris ebből a gondolatmenetből kizökkenti a törpe, s ő is a fejéhez kap gondolatban, hogy el is felejtett bemutatkozni
-részemről a szerencse, Lamranel vagyok...a nevem többi részét ne kérdezze...elég hosszú az önmagában még nekem is
vigyorog egyet, s elfogyadja a baráti jobb megrázásának rituáléjában való részvételt
-ne zavartassa magát szétszórtsága miatt, mindenkivel előfordulhat
ereszti el raptor kezét, s várja, hátha nem kell folytatni az evést, mert elkezdenek beszélgetni
 
//Itt és most hagyjuk abba.
Vándor, ha elolvastad volna, a gyermek tud beszélni telepatikussan továbbra is. A varázslóknak pedig egy epizód lesz rávenni a Mágiatörőt, hogy szüntesse meg a mágiát. Vagy megszüntetik maguk. Az élet nem fenékig tejfel, néha a fórumiták is keresztbe tehetnek egymásnak. Ebbe nekem semmilyen beleszólásom nincs (míg a sárkány nem akarja használni hatalmát és hasonlók).

Más: a törp a Mágiatörő elé ült le az imént.//
 
Visszatér és hoz egy-egy adag ételt. Az egyiket leteszi a várakozó elf elé, a másiknak nekilát. A második tányérnyi tojás már lassabban fogy, de biztosan. Fetlekint meglepetten.
-Ömm.. izé.. Lord Raptor vagyok. Bocsánat, el is felejtettem, hogy már más ül velem szemben. Áhh.. kicsit szétszórt vagyok ma. Önben kit tisztelhetek?
Leteszi az evőeszközt és kezet nyújt az idézőnek.
 
//te beszélsz játékizgalom elrontásáról, amikor a játékban előző nap topáz lánykáddal szétszedtél egy látványosságot???
és még ki beszél itt tunyaságról?!?//
 
//Nehezményezem azt, hogy egyetlen karakter gátol másik 3-4 játékos abban, hogy a saját maga álltal elképzelt stílusát meg tudja valósítani egy közösségen belül. Létrehoztam egy karaktert azért, hogy a saját elképzeléseim szerint játszak vele. Képességei vannak, amit szeretnék kihasználni. De ezt így nem tudom. Elveszett a játék izgalma! Eddig ilyen nem volt! //
 
- Köszönöm, másra nincs szükségem - mondja Ulien. Mosolyogva bólint. Miután a törpe elhagyta az istállót, bereteszeli az ajtót, s fürödni kezd.
 
//folyt//

-ohh köszönöm
foglal helyet az asztalnál, kényelmesen elhelyezi magát, majd a pillanatnyilag távozó törpe és a nő után néz, ajkai alig észrevehetően lebiggyednek, de utánna felveszik előző gunyoros kifejezésüket, mint eddig
"ijonti korból ismerős érzések...áhh fiatal mágiahasználók"
ezen jót kuncog, s várja, hogy a törpéék visszajöjjenek
 
//Grat Silver, elnyerted a nap utolsó(?) letolását... három off egymás után kicsit sok. Remélem legközelebb egy off is elég lesz, hogy kifejtsd véleményed.//
 
//nos akkor hosszú reag indul//
//és örülnék, ha olvasnád is a reagjaimat, mert én már ott vok raptoréknál...köszi//

felnéz az alakra raptorékról, s megintcsak elmosolyodik, szemében gúny és megvetés van, ajkain ugyanaz a sanda mosolym fejét kicsit oldalrabillentve végighallgatja az ideges beszámolót, majd belefog ő is a sajátjábsa
-nos...akkor értsük tisztán a dolgot...maga azt akarja nekem mondani mágiahasználó létére, hogy a manát és a külömböző megynilvánulásait kihasználhatjuk, mret van belőlük elég...
itt elgondolkodik egy kicsit, fejét enyhén oldalra fordítja, szemei a távolba néznek
-akkor gondoljon bele abba, hogy energia nem vész el, csak átalakul...ez itt is igaz...nem vész el a mana, de átalakul, használhatatlanná válik, és egy idő utá n elfogy, s se neked - tegezi le gúnyosan - se nekem, se senki másnak nem lessz itt varázslási képesége...
itt megint elgondolkodik, majd raptorra néz s a lányra utánna, majd végül a kis törpesárkányra, s már egészen jót kuncog magában a dolgon
-ne is próbáljátok feltörni...ez marad körülbelül délig, hacsak valaki nem járatos népem általam képviselt hitének a tudományaiban, mert nállunk jobban senki nem tud varázslatokat törni...csak igen költségesen dolgozunk is...meg a varázslatok is költségesek
visszanéz raptorra, de ezt majd még később h leülhetek e vagy sem
-nos akkor, remélem kielégítettem idegességét, de ha gondolja, kihívhat egy párbajra...akármikor...ma is volt egy, s ha jól értelmezem, a szegény mágiahasználók ezt ki akarják tolni napi rendszerességre, csak azért, mert valaki gondol rájuk...nos...állok elébe
köpenye alól előlibbennek kezei, jézushelyzetbe kerülnek, meghajol, majd isszafordul a törpéhez és a nőhöz...

//folyt köv//
 
//ha azt akarod h fel legyen oldva, akkor egy távolbahatást kérek a területen kívülről és egy legalább 50 manás törést, külben nem lesz feloldva délig, és az erős varázslatok jönnek létre gyengén h végre kifejezzem magam érthetően//
 
// Kicsit késve mondtad már azóta egy teljes beszélgetés és Raptor javítása is bejött szóval mostanra helyre jöttek a dolgok. moddik meg hasonlók ritkán avatkoznak be//
 
//igen, és sztem a mentális beszéd, azaz a szellemnyelv az eléggé gyenge egy mágia, szal létre se jön//
 
//köszönöm//
 
//elnézést kérek, de úgy látszik nem jutott el néhány játékos tudatáig h egy mana-bilincset sütöttem el, s ergó minth karim pap, így csak gyógyítani lehet, tehát ez a reag törölhető lenne, ha léteznének itt adminok...
mért nem figyelnek a játékosok???:@//
 
  ... | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.