Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Keresztutak
Küldd el képeslapként!
Karomnak, a Keresztutak című könyv főhősének rengeteg kaland és veszély közepette kell bebizonyítania rátermettségét.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | ...
Nézet:
Kinek miröl. Van akik kalandjátékot játszanak és vannak akik szerepjátékot. Lényeges különbségek vannak a kettö közt.
 
Hát igen ezért nem sárkányölőzök!
 
Téged is NGF!


Tápos fegyver-nemtápos fegyver......... emlékeztetnék mindenkit, hogy a SZEREPjáték NEM a tápolásról szól - szerintem!
 
De rég sikerült erre vetődnöm. Jó látni pár régi arcot.
 
Őszintén szólva a tápos fegyvereknek azért nem látom értelmét mert semmire sem mész vele ha nem tudod használni
Ami viszont érdekes, hogy minél magasabb egy szakértelmed, annál nagyobb esélyed van balsikert dobni, ergo nő az esélyed arra hogy valami rosszul sül el. Ti ezt hogyan kezelitek? Mi házi szabályként bevezettük hogy minden 3 pontnyi szakértelem után egy balsiker kivehető(nem ujradobható).
 
Igazatok van, de egybként lehet 50es tár egy pisztolyban, csak baromira kilóg (főleg, hogy ha nagy kaliberű a lövedék (nehéz pisztolyok, ugye)...

Szóval abban mindneki egyetért, hogy hülyeség táápos fegyvereket alkotni, csak mer lehet...
 
Oké akkor csak a KM neem teljesértékű.
A fegyverből ítélve nem is igazán tudja mit csinál.
ez már nem is pisztoly hanem géppisztoly.
 
Félreértés ne essék én ezt nem vettem, nem én csináltam hanem egy NJKnál találtam! Nem terveztem még soha az életben fegyvert, nem is akartam, mert személy szerint eleslegesnek tartom. Az alapkönyvben és a fegyverek kézikönyvében részemről bőven elegendő a választék, azokból szerelem fel a karaktert amik le vannak írva. Ezt a KM csinálta egy NJKnak hogy legyen egy jóóó tápos fegyvere, merthogy uccse kapjuk el. Ebből az lett hogy elkaptuk és jószokásomhoz híven ami használhatónak tűnt eltettem. Ha meg a KM ilyen tápos fegyvert ád akkor miért ne használjam?
 
Gemkapocs, Harper:
Ez baromság, nem működik.
Pár példa (biztos több lenne, ha részletesen megkuksiznám):
1. Pisztolyba (feltételezem az Energia miatt nehéz pisztolyról beszélünk) nem lehet Sorozat módot pakolni. Tehát max FA/RS lehet.
2. Hangcsökkentő *VAGY* VCS IV. A kettő együtt nem megy rendszer szerint (szerintem nem véletlenül).
3. 50-es tár. Hát ez még viccnek is kurvarossz egy pisztoly esetében.
4. Elrejthetőség 4. Még megnövelt elrejthetőséggel sem. Ott van a bővített (gondolom) banántár meg a VCS, amik kicsit nagyok ám. Vagyis olyan 2-es lehet talán.

Összegezve: egy kisebb vagyonért kaphat a tag egy (szerintem jóval több mint) 6 kilás stukkert, ami mellesleg hatalmas is legalább. Tök jó. Megfélemlítéshez hatásos, másra nem igazán. Miért nem vesz az ilyen egy géppisztolyt vagy rohampuskát? (Ja, mert annak kisebb az energiája?

Forrás: a fegyverek kézikönyve
 
Az a poén hogy úgy számolt hogy ezt a fickót ugyse fogjuk elkapni mert tény és való hogy elég sokáig tartott kiiktatni, két kari majdnem ott is maradt benne, de elkaptuk a grabancát és akkormár miért ne rámolhatnánk ki? Szal nekem ez egy tök ingyen stukker volt de azért mókás hogy a pisztolyok szakértelme az ami 6os a karinak, a többi mind 2-3
 
Igen, igen, a fegyveres kéziköny alapján nálam is előállt az egyik JK egy olyan stukkerrel, hogy néztem ki a fejemből. Szóval az itt a gond, hogy rengeteg pénzt be lehet rakni a kariknak (5000 nujenből is meg lehet venni egy egész jó pisztolyt, csak nem marad másra) és bőven tápos fegyvereket lehet alkotni...
 
Szeressem a KMünket Meg az NJKknak tervezett fegyvereit Ma nyúltam az egyik Rakus ügynöktől egy "pisztolyt" ami már majdnem rohampuska. Csak érdekesség képpen álljanak itta pisztoly értékei és főbb jellemzői:
Sebzés: 10K
Mód: RS/S
Elrejthetőség: 4
Súly: 6,13
Lőszer: 50(t)
A cuccba be van építve a VI.-es visszarúgáscsillapítórendszer, a II. szintű belső fegyverkapcsolat és egy hangcsökkentő. Elsütőbillentyűje nincs, csak fegyverkapcsolattal lhet használni, emellet (mivel a KM a fegyverek kézikönyve alapján rakta össze) van benne egy tárválasztó, magyarán két 50-es tárat bele lehet csusztatni. Van még egy elülső markolata ami eggyel csökkenti a visszarúgást de ez már csak finomság.
 
Hát igen, a halál sajnos (?) elkerülhetetlen része az életnek...
 
Szomorú dolog történt velem a héten.
MEGÖLTÉK A DOKIT!((
Szegényt egy csapatnyi krieger ghoul szaggatta szét, de legalább a többieket tudta fedezni. Azért megvolt a vindicator előnye, közvetlen közelről nincs az az isten hogy ne találjon és ne szaggasson szét bármit és bárkit Más kérdés hogy sajnos a lőszer előbb utóbb elfogy a ghoulok meg többen voltak mint ahány golyóm volt. De már tervezem a bosszút! Még jó hogy a Doki előtörije úgy volt megírva hogy van egy Staros öccse Most lesz kinek bosszútállnia. RESSZKESSETEK GHOULOK!
 
Mindezek ellenére - emlékeim szerint - mindenkinek tele volt a gatyája a hír hallatán... (mármint h egy sárkányt kell kinyírni)

))
 
Akkor még nagyon kezdők és nagyon naívak voltunk. Most már nem biztos, hogy belevágnánk valami ilyesmibe. Akkor úgy gondoltuk, hogy emberi alakban nem bírja annyira a gyűrődést, ezért megfelelő lesz, ha a limóját megkínáljuk egy JEIR-rel amikor éppen kiszáll/beszáll. Az akció sikeresenk tűnt, aztrális érzékelés nem mutatott a roncsnál életet... Később derült ki, hogy a sárkány volt a megbízó, és az általa fejlesztett (hasonmás) robotokat akarta tesztelni...
 
Na igem egy óriássrákány likvidálásához már bizony nagyszabású, jól szervezett és megtervezett akcióra van szükség. Erre viszont gondolom nemsok időtök volt a gép fix indulása miatt. Bár ha ügyesek vagytok akkor egy kis időt tudtok nyerni azzal hogy valahogy megbénítjátok a légi közlekedést.
 
Hiszen ha csak találkoznánk velük...! Egyszer kaptunk egy megbízást, hogy egy fazont meg kell akadályozni bban, hogy x. menetrendszerinti repülővel elmenjen mittudoménhova. Ezt a megbízó úgy gondolta, hogy talán likvidáljuk az illetőt. A szar akkor csapott be, amikor a fazonról kiderült, hogy egy óriássárkány, emberi alakban...
 
Hopp sr3-hozt olvastam sr3-ban helyett.
Egyébként 3 paralény kiegészítő jött ki angolul(meg is vannak)
Az SR3 szabálykönyv-ben pedig csak a szellemek és sárkányok leírása található(az utóbbi különösen „hasznos”, hisz oly sokat találkoznak vele a JK-k).
 
A mágikus szó: TARTALOMJEGYZÉK

Azon kívül meg csak angolul adtak ki egy kieget.
 
És mekkora fenyegetést sugározott az a fagyiskocsi, amelyiket a Redmondban robbantotta fel valaki? (egyik fórumon lett említve asszem)
 
Az ilyen skatulya sem állja meg mindenhol a helyét. Mekkora fenyegetést sugároz egy árvízi mentést végző tank lőszer nélkül? Mennyi kedvességet sugároz ely olyan fagyiskocsi, amit JMÉ dílerek használnak álcaként? Maga a tárgy csak akkor fog bármi érzelmet sugározni, ha nagyon sokáig nagyon intenzív kapcsolatban van azzal, akitől/amitől az érzelem származik, és ekkor is csak háttérsugárzás szinten lesz benne, tehát nagyon gyengén.
 
Magnum:
a paranormal animals of europe/ és america tartalmazza a leírásokat.
a critters kiegészítőt le töltheted ingyen a shadowrunrpg.com-ról. Ebben az összes paralény kivan dolgozva rövid leírással.

bellushy: színeket látsz(az érzelemek színekként jelennek meg)
de a robotok autók fekete elmosódótt foltként jelennek meg, szóval autó színe márkája típusa azonosíthatatlan, az hogy alacsony építésű jelentheti a talicskát is(max info: egy tank fenyegetést sugároz, egy fagyis kocsi "kedvességet").
egy közepes méretű robot kiszúrása is +4 célszám.
ha gondolod a shadowrun@info.com-on a fejlesztők is válaszolnak a kérdésedre
Király hogy az ember a kiegészítők írójától kérdezhet személyesen(emilben)
 
HELLO!
A 7végi játékon már sokadszorra vita alalkult ki arról, hogy az autó színét meg tudja nézni az asztrálból is, és csak a feliratokat nem - az én véleményem-értelmezésem SR3 szabálykönyv 161 oldalán az asztrálsík természertéről,amit én úgy értelmezek, hogy az asztrál a való világ "halott" élettelen dolgait egy fekete-fehér filmként tudjuk megélni, hiszen megvilágítják az aurák, és csak az aurák azok, amik színesek. Tehát SZVSZ nem tudom megmondani, hogy az autó színe piros, de mivel lapos, alacsony építésünek lászik,valszeg sportautó lehet, talán Ferrari. Bocs, most olvastam a Ragnarokat: rajzok v. rajzolatok látszanak.Talán még a ló is látszik.
De erre a többiek SR3 172 oldalára utaltak:"Asztrális alakod normál emberi látással és hallással rendelkezik."Vagyis a társaságom szerint látod a fizikai világ színeit.
SZVSZ a normál arra vonatkozik, hogy nem változik meg a látásod v. hallásod annyira, hogy messzebb látsz, hallasz, mint a való világban.
Hm?
Előre is köszi, és ha már volt rola szo, türelmetek köszömön.Jim Bellushy
 
Hello mindenki!
Egy hatalmas kérdés körvonalazódott fejemben.
Az SR3-ban hol találom a paralények leírását? Plyan jó lenne belerakni őket egy hosszú és izgalmas kalandba.
 
Ez az jó WAD!!!

Pozitívan kell mindent felfogni, még a kritikákat is.
A pozitív életszemlélet pozitív kisugárzást ad másoknak.
Elég Tibus voltam?
Majd beszélünk....

Csocsi.:

EDDY GIGANT
 
Nekem öröm ez az infó! Amióta megismerkedtem az új barátnőmmel, azóta úgy gondolom, hogy az előző csajomtól a legjob dolog, amit 2éw alatt kaptam, az a szakításunk wolt!)
 
KECSKE!!!!!!!!!!
 
Bill kedves, és tud esetleg valaki enyhíteni problémagyáros lelkeden? ))
Vagy inkább egy babaházban vígasztalódsz?



Jut eszembe, újra van mátrix-kapcsolatom, úgyhogy mostanában sűrűbben láttok..... (kinek öröm, kinek kín eme info) ))
 
ez bizóny igy van
 
  ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.