Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Fegyverspecialista
(Shadowrun archetípus)
Küldd el képeslapként!
A fegyverspecialista kitűnően használja, sőt javítja az összes olyan fegyvert, amelyet valaha is láttál, sőt jó néhány olyant is, amiről soha nem is hallottál.
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis

A lista folytatása...
TF help (6662)
Legendás cél: 1000 lap (11)
Lapötletek (64982)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | ...
Nézet:
Közben rájöttem, hogy tavaly is ez volt a menetrend, és nem lesz több szeptemberi Zén.
 
Hát erre nem számítottam

Csúszik utána a többi is? Vagy ez lesz idén az utolsó?
 
Következő Zén októberben lesz.
 
Az új Zénről lesz előzetes, vagy most csak az Alfákról kaptunk?
 
Na, sikerült rájönnöm, hogy úgy kell beírni, hogy min 1, max végtelen, és akkor csak azokat ad. Nem szóltam!
 
A keresőbe lehetne kérni, hogy építsetek be egy szűrőt a zanszilánk IK-jú lapokra?
 
az aug. 6.-i Dungeon verseny eredménye az aug. 5.-i ligához van beírva, át kellene rakni jó helyre
 
Kapható mind a két Alfa pakli.
 
Nyáron nyilván kevesebben érnek rá, reméljük szeptembertől újra felpörög a kezdő liga
 
Jajj, mea culpa, félreolvastam a kérdést...igen, ezesetben szerintem nem tudod a kezdő ligát folytatni.
 
• maximum 8 olyan HKK versenyen vettek részt, amin nem csak kezdők indultak!"

A kezdő liga versenyein szerintem csak kezdők indulhatnak...

Az 1. viszont beleszámít, hacsak nem 2004. előtti versenyek voltak, amiről nincs nyilvántartás...
 
Már nem csak az .
Ki ez a zorallll? ismeri valaki.
Esetleg ha valaki ismeri meg mondhatná neki hogy már nem vicces amit csinál .(és hagyja abba......)
Köszi
 
A "Kártyakedd a Barcraftban" fórum témának egyrészt el van írva a címe, másrészt megnyitva nem úgy néz ki, mint kellene.
 
Mivel a legutóbbi kérdésemet egy kész történet keretében sikerült előadnom, azúton tájékoztatok minden érintettet, hogy végül sikerült nagy nehezen szereznem 3 vizitündért, természetesen egy újabb teljes sor megvétele árán...

Ugyanitt ritka nélküli teljes sorok eladók
 
Az októberi verseny okt. 15-re van kiírva. Azonban október 15 egy szombati munkanap...biztos jó lesz ez így?

Eredetileg a Wekerlei Boccia klub miatt lett ez az időpont. Mivel közben átraktuk a Barcraftba a verseny helyszínét, egyeztetünk velük, és valószínűleg hamarosan megváltozik az időpont is.
 
Szerintem is elég a tündérnél, azzal együtt lenne meg a 3 válaszható lap (mint kezdetben a logisztikus-horgony-tornádusz) és ez az ami tényleg versenylap marad hosszú ideig, szóval jó lenne, ha más is hozzájuthatna ha már ilyen gyorsan elfogyott ez a zén.
 
Tudom, még nagyon messze van, de a versenyszervezőknek kell ezzel kalkulálnia:

Az októberi verseny okt. 15-re van kiírva. Azonban október 15 egy szombati munkanap...biztos jó lesz ez így?

Csak mert ha nem, akkor érdemes lenne módosítani, hogy ne a vidéki versenyszervezőknek kelljen 2-3 héttel a versenyük előtt változtatni.
 
Felhivtam Miklos figyelmet az elkepzelesre (csak a Vizitunderrel), gondolkodik rajta.
 
+1 a kódbeváltásra igényelhető Tüncire. Sőt, az összes zénes ritkánál jó lenne, ha meg lehetne így szerezni.
 
Én 12-ből 4-et bontottam, hála a behós UR akciónak és a szerencsésmnek. Úgy látom ez lesz a legdrágább zénes ritka egy darabig. A groboxból is érdemes lesz tartalékolni, hiába nem ritka évekig zilak din lesz...
 
A szoras az mar csak ilyen, nagy szamoknal kozelited a varhato erteket, ahol a 'nagy szam' itt a 100-as (pakli-bontas) nagysagrendben kezdodhet (ott lesz mar a varhato elteres a varhato ertektol csak par %, nem szamoltam pntosan utana most)

A varhato erteknek amugy kb. 1:5-nek kell lennie (atlagosan 5 paklibol 1 tunderke). Normal Zenes lap eseten ez 1 : 2,5 (10 lapbol 4 ugye), a ritka Zenes lapbol kb. feleannyi van bekeverve.
 
En harombol bontottam kettot. Elotte meg harombol egyet. Tul nagy a szorasa a randomnak....
 
Volt 2 fölös tündéred, és nem szóltál????? :O

A barátságnak VÉGE!!!!
 
Akkor pécsen még lehet rendelni nekem már nem mutatja
 
Természetesen semmi szükség a %-ok fejtegetésére, a kérdés nem is erre vonatkozott, hiszen Csető Zsolt úr hozzászólása is biztositott minden panaszkodót a Vizitündér-anomália blogtopicban, hogy a ritka lapok száma nem változott az előző kiegekhez képest, és ugye semmi okunk kételkedni a szavában.

A kérdés az, hogy emellett a változatlan ritka-lap szám mellet, és figyelembevéve, hogy a kieg elfogyni látszik, hogy fordulhat elő, hogy amig elméletileg ugyanannyi forgott kiadásukkor a rendszerben, a csillámtündérre teszem azt, nem panaszkodott senki, nem úgy, mint most a vizitündérre.

Szóval tudom, kicsit összeesküvés elméletesen hangzik, de kicsit a gyémántárak mesterségesen magasban tartására kezd a dolog hajazni, amikor is, habár a gyémántkészlet változatlan volt, mégis a készlet egy részének a kereskedelemből való kivonásával érték el azt, hogy az a kevés ami még a kereskedelemben marad, a többszörösét érje, mint amúgy.

Azt, hogy nem vagyok egyedül a gondolattal, bizonyitja egy előbbi hozzászólás mely szerint valaki ül ezeken a kártyákon (akit ezúton kérnék, hogy küldjön belőle 3 db-ot, 500 ft/db áron )

Szóval megköszönve a vigasztaló hozzászólásokat és a nyitottságodat a ritka lapok jövőbeni arányának átértékelésére, a kérdés marad

Hol vanna a vizitündérek??
 
Az 1/4 arány sztem teljesen korrekt, nagy mintán.
 
Én nagyon (NAGYON) sokat bontottam ebből, most utánaszámoltam, és az jött ki, amit előzetesen is számoltam, hogy átlagosan minden 4. dekkben van ritka lap. Ez szerintem okés stat.
 
Persze, mondtam hogy elfogyott. Kristálymágia mikor fogyott el? Na mindegy.

Amúgy ja ez a helyzet nekem is nagyon fura, most vagy valaki nagyon sokon ül vagy nem tom mi van, de nekem is épphogy a 3 lett meg, pedig vagy 30-at vettem. Az a része nyilván jó, hogy elfogyott ez a zén mert erős lett és nem csak a tündér, az viszont rossz, hogy sokan be se tudták gyűjteni belőle a hármat...

Javaslatom: mivel ezer éve csak 2 lap közül lehet választani ha ZV-t akar beváltani az ember, lehessen 3.nak tündért kérni. Aki begyűjtötte annak már azt gondolom mindegy, aki adja az úgyis sorban adja (és akinek sor kell, nem pedig a tündér, az úgyis megveszi attól), akinek meg nem sikerült annak jó nagy segítség. Behonak meg pénz hogy a kódokat beváltja az ember ha eddig ült rajta, vagy emiatt vesz ZV-t.
 
Pontos ritkaság %adatot nem tudok sajnos, vagyis, hogy hány boosterből lehet kibontani a playsetet, olvastam itt olyat akinek 20+ bontásból sem lett meg, és olyat is, hogy valaki bemákolta 10-ből.

Az, hogy nem tudsz venni, szerintem (sajnos) teljesen normális, hiszen minden játékosnak egyértelmű, hogy a lap 10 pontos, univerzális táp, ami valószínű nagyon sokáig a játék körforgásában lesz majd. Így nagyon kevesen válnak meg a playsettől vagy akár 1-1 darabtól is. Amolyan Kyorg tudás effektus ez kicsit.

Tesztelésen megígérem, hogy felvetem a ritkaság bontási arány megbeszélését.

Dév
 
Kedves Beholder bácsi!

Egy engem nagyon érzékenyen érintő kérdéssel fordulok Hozzád, amit egy mondatban talán úgy foglalnék össze: „Hol vannak a vizitündérek”
Szomorú történetem akkor kezdődött, amikor is szokásos nyolc csomag kiskiegészítő megvásárlása után egy darabot sem sikerült bontanom. Semmi baj, gondoltam, ilyen volt a szerencsém, belefér.

Aztán vásároltam még nyolc darabot, gondolván, ha sok is lesz a felesleges lap, majd ritka nélküli teljes sorként értékesítem. Persze újfent nem sikerült találnom EGY DARABOT SEM.

Bár már kissé mérges voltam, mint ahogy bárki az lenne, aki bármennyi pénzt feleslegesen ad ki valamiért, de kétségbe nem estem, hiszem majd a közösségben ahol játszom úgyis cserélek, vagy vásárolok, hiszen azok a tündérek, melyeket én ugye nem bontottam ki, azok más játékosoknál ott kellene legyenek.

A bontás utáni első versenyen fel is dobtam a labdát, de mindenki azt mondta, hogy alig lehet bontani így nekik sincsen, vagy csak a saját maguk 3 db-ját sikerült kibontani. A legnagyobb lapkészlettel rendelkező játékos pedig egyenesen azt mondta, hogy bármennyiért találok is, vegyem meg, mert nincs kb. senkinek.

Ezután elkezdtem nézegetni a fórumokat az után kutatva, hogy csak én vagyok –e ilyen szerencsétlen, vagy mások is jártak így. Sok játékos panaszkodott ugyanerre. Persze a „hallgattassék meg a másik fél is” elve alapján meg kell említenem, hogy volt 1-2 hozzászólás ahol egyenesen vizitündér esőről írtak, de az előfordulási arányokat figyelembe véve ezeket kénytelen vagyok legenda-számba venni.

Persze nem adtam fel, hiszen az, hogy Debrecenben nem találok, még nem jelent semmit, országszerte biztosan bontottak eleget. Felmentem hát a fórumra, ahol a sok hirdetés közül 1-et találtam ahol árultak külön, de ő is azt mondta, hogy „már nincs meg, annyira keveset bontanak, hogy pillanatok alatt elvitték”.

Még nem volt vége a világnak, hiszen ott volt a sok hirdetett teljes sor, így véletlenszerűen ráírtam pár hirdetőre, hogy nem adná –e ide külön egy megfelelően nagy összegért. Most kérdezhetnétek, hogy miért nem vettem teljes sort? Azért mert miután van otthon 2 majdnem teljes, egyszerűen nem tudtam elfogadni, hogy egy harmadikat is meg kell vennem 3 nyamvadt lapért. Persze tőlük is ugyanannak a válasznak a variációit kaptam: „Alig bontanak, így sokkal jobban járnak ha a többi lappal teljes sorként adják el.”

Nem gond, gondoltam én, hiszen úgyis nemsokára lesz a nemzeti, ahova bár én nem megyek, egyik barátom biztos tudni fog nekem venni vagy cserélni 3 db-ot, hiszen ha ott a rengeteg játékos között nincs senkinek, akkor a világon sincs. Természetesen a legeslegjobb zénes lapokból kiindulva, megfelelően magas árat ajánlottam érte.

Hazajövetelekor kaptam a szomorú hírt, hogy nem tudott szerezni.

A problémám tehát összefoglalva: Nem lehet (normálisan) bontani, nem lehet cserélni, nem lehet vásárolni. Nem találni vidéken nem találni Budapesten, nem találni fórumon.

Hol vannak a vizitündérek?
 
  ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.