Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A halál sekrestyése
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Leah túlvilági teremtményeit általában egy dolog motiválja csak: minél több lelket halálba küldeni, hisz csak így araszolhatnak felfelé uruk kegyeltségi ranglistáján.
Nézz szét a galériában!
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.) (56)
Békés megyei HKK-sok jelentkezzenek! (6355)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (140)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8166)
Lapötletek (64978)
HKK kérdés? (47109)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Ha még nem hallottál a Hatalom Kártyái Kártyajátékról, kattints ide, bemutatjuk neked!

Megjelent a Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió!
A kártyacsomag online boltunkban 1980 Ft-ért megvásárolható.

A Túlélôk Földje kalandozói eljutottak a külsô létsíkokra, az istenek lakhelyeire. Az utolsó, amit felfedeztek, a Mágia létsíkja, Fairlight energiaviharoktól tomboló, mágiától duzzadó otthona, a Varázsdimenzió. Ha egy gyertyalángot idézel itt meg, tûzgolyóvá válik, egy apró szikrából pedig orkán kerekedik. Óvatosan hát a varázslatokkal, ha életben akarsz maradni!

Építsd meg a saját paklidat, hívd ki barátaidat, vagy gyere el egy versenyre, ahol a... (részletek...)

Kedves Játékosok! Bekerültek a lapkeresőbe a Varázsdimenzió lapjai, együtt a hozzá tartozó kódos és ultraritka lapokkal.
Itt tudjátok megnézni őket.
Emellett a webboltba a kódbeváltáshoz bekerültek az új Varázsdimenzió kódos lapok is.
Ahogy fél évvel ezelőtt az Ősi Káosz kiegészítőnél is jeleztük, a 2024-es gyártás során a 70-70 Ősi Káosz és Varázsdimenzió ritkából 20-20 gyakoribb, mint a többi. Az Ősi Káoszhoz hasonlóan, a Varázsdimenziónál is lesz lehetőség a gyakoribb ritkákból álló teljes sorok becserélésére a ritkább ritkákra.

Tovább a részletekre

Kedves Játékosok! Az utóbbi időben a tesztelői csapattal rengeteget beszélgettünk, hogy mennyire egészséges jelenleg a céhes mechanika az Új Nemzedék környezetben. Úgy érezzük, hogy a fekete céh mindenképpen túl erős, és szükséges lenne nerfelni. De emellett egy korai szakaszban aktivált sárga céh is megpecsételi az ellenfél sorsát, és a fehér céh ellen játszani pedig egyszerűen csak nagyon rossz. A fő probléma, hogy a céheket aktivizálni sokkal egyszerűbb, mint lekapcsolni őket. A top aktivátorok nagyon erős lapok, a passzivátoroknak, védekező lap lévén erősebbnek kéne lenniük, de jóval gyengébbek valójában. Sajnos az igazi megoldást csak most, a 2025-ös lapok tesztelése során találtuk meg, olyan anti-céh lapok formájában, amelyek egy céhet véglegesen lekapcsolnak, és emellett van még hasznos funkciójuk. Viszont a Nemzeti Bajnokság már a látóhatáron van, kezdődik a felkészülési időszak hamarosan, és erre szeretnénk egy minél egészségesebb metát kialakítani. Ezért úgy döntöttünk, hogy július 1-től kezdődően, a korábban bejelentett nerf-csomaggal együtt a céhek kapnak a Nemzeti Bajnokságig tartó tesztidőszakra egy átmeneti tiltást, csak az Új Nemzedék formátumról. Meglátjuk, jobb lesz-e ettől a meta, és a Nemzeti Bajnokság után közösen, Titeket is bevonva eldöntjük, mi legyen a céhek további sorsa.
A nerf csomagba pedig még egy dolog bekerült, szintén július 1-től: az Animált csontvázon az X kap egy max. 4-es korlátot, tehát legfeljebb 4 lehet az alapsebzése. Ez a tóken egyszerűen túl erős volt a többihez képest. Várjuk véleményeiteket a kapcsolódó fórumban!

A hétvégén, szombaton, jelenik meg a Varázsdimenzió. A hagyományokhoz híven még 3 lapot mutatunk be a következő 3 napban (szerdán egy ultraritkát), és csütörtökön a lapok bekerülnek a lapkeresőbe.

Lássuk a szerdai lapot!

Bizonyára nem ér benneteket meglepetésként, hogy most is lesz Beholder talis szuper-zsákbamacska! Az ár még mindig változatlan, szokás szerint csomagonként 3 lap, ebből 1 ritka, ultraritka vagy egyéb értékes promó lap (ezek eloszlását lásd alább), és 2 kísérő lap (ezek lehetnek gyakori, nemgyakori lapok, régi AK-s promó lapok, zénes lapok stb). A zsákbamacskákat 30-asával csomagoljuk, a 30-as csomagok mindegyikében szándékaink szerint lesz legalább 1 ultraritka.

Lapok eloszlása:
foil: 30%
ultraritka: 3,3%
kódos/promó lapok: 19%
alfa/zén ritka: 10%
káosz ritkák: 27%
foil zsákbamacska: 5,6%
Új Nemzedék ritka (benne alfa/zén ritka): 40%

A „káosz ritkákba” régebbi kiegészítők ritkái is lesznek, elsősorban 2015-2019 közötti kiadásokból, illetve kisebb mennyiségben 2000 előttiekből. Ismét lesznek régi, különlegesen értékes csemegék, és tripla ritkás csomagok is. Az ultaritkák kb. 38%-a foilos lesz. A zsákbamacska nem tartalmaz bolti promóciós lapot és védnöki lapot! Azon kívül bármilyen promóciós lap jöhet szembe. Ismét lesz foilos Zsákbamacska, amit beválthatsz a helyszínen, vagy bármely Beholderes versenyen zén ritkákra, BDV lapokra, foilos alfa, zén, tóken lapokra, sőt ultraritkákra is (a listát frissítettük!), de az értékesebb lapokhoz több Zsákbamacska szükséges, bátran csereberéljétek őket!

Ár: 1db: 500 / 3db: 1400 / 30 db: 13500.
Első körben vásárolható maximális mennyiség: 90
A zsákbamacskát a fsz. 13-14-es teremben lehet megvenni (rögtön ahogy bejössz, egyenesen, hátul a kisteremben).

Várunk mindenkit szeretettel a Beho talin! Nyitás 9 órakor.

Elérkeztünk a Varázsdimenzió lapbemutató 4. hetéhez, Simon Richárd ezen a héten is néhány érdekes lapot mutat be nektek a kiegészítőből. A jövő héten pedig a finishbe fordulunk, jön az utolsó 3 nap, a bontós videók partnereinktől, és szombaton a verseny a megjelenéssel, juhúú! Már alig várjuk :)

Lássuk a pénteki lapot!

Kedves Játékosok!

A júniusi ajándéklap sorsolás részleteit olvashatjátok lejjebb, mert természetesen folytatódik a már jól megszokott akció.
Azon vásárlók, akik 2024.06.01.- 2024.06.30. között vásárolnak HKK-t a Beholder Webboltban ajándéksorsoláson vesznek részt.

A júniusi vásárlók között 6 db Időlassító foil lap kerül sorsolásra.

A sorsolást július 1-én tartjuk meg, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük.
Az ajándékot a következő rendelésükkel küldjük majd el a nyerteseknek.

A májusi eredményhirdetést itt olvashatjátok el.
Kedves játékosok, érdeklődők!

Június 8-án már a IV. Hungarian Card Expo következik, ahol mi is kint leszünk kiállítóként.

Kínálatunkban szerepel majd többek között a Hatalom Kártyái legújabb kiegészítője az Ősi Káosz, és természetesen további kiegészítők is. Az előre összeállított Alfa Paklik, Zén minikiegészítők és csodaszép kockák, kockakészletek is kedvezményes árakon találhatnak gazdára a Beholder pultjánál.
Itt lehetőségetek lesz Zolival megvitatni a játékkal kapcsolatos kérdéseiteket és készülünk egy Zsákbamacska akcióval is:
Ha a helyszínen vásárolsz tőlünk HKK kiegészítőt * , és ott előttünk kinyitod, és kód van benne, azt rögtön beválthatod egy foil Zsákbamacskára. A foil Zsákbamacskáidat (kombinálva akár a korábban megszerzettekkel) pedig ott a helyszínen átválthatod promós és foil lapokra és egyéb ritkaságokra!
* a helyszínen a kiegészítőkre egységesen 20% kedvezmény van.

Figyelem új helyszín lesz: Pesterzsébeti Technikum, 1201 Budapest, Vörösmarty utca 30., ahol 10 órától szeretettel várunk benneteket! A belépés 14 év alatti érdeklődőknek díjtalan. Kár lenne kihagyni!

Egyéb infó: Hungarian Card Expo

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!
Előrendelhető mától (06.03.- 06.14.) a HKK legújabb kiegészítője a Varázsdimenzió!

Június 15-én szombaton jelenik meg a legújabb HKK kiegészítő a Varázsdimenzió a 60. Beholder Találkozón.
Ennek alkalmából elindítottuk az előrendelést, így már a találkozót követő hétfőn, június 17-én az is megkezdheti a bontogatást, aki nem tud részt venni a frissen bontott versenyen. Az előrendeléseket természetesen már a találkozón is átvehetitek 14 órától.

Fontos, hogy a helyszíni átvételt egész gyűjtődoboznyi (22 pakli) tételek esetében tudjuk biztosítani és a vásárlást előre átutalással kell kifizetni! ( A szállítási költséget nem kell elutalni.)
A versenyre kért rendelésben csak a Varázsdimenzió paklijai lehetnek! Köszönjük!


Helyszíni átvétel esetén a rendelés megjegyzés rovatába kérjük írjátok oda, hogy: "A 60. Beholder Találkozón átveszem"! Ha valaki más venné át helyetted, akkor add meg az Ő nevét is a megjegyzésben.

A paklik alap kedvezményes ára 1.980 Ft lesz (természetesen a webbolton keresztül történő rendelések esetén további kedvezmények érhetők el.)
A pakliban akár egy különleges foil kártyát is találhattok vagy egyéb kedvezményre jogosító kódot.

FIGYELEM!
A találkozóra kért előrendeléseket június 13-án csütörtökön 15 órakor zárjuk le, kérjük ennek a figyelembe vételét a rendeléskor.

KÖSZÖNJÜK!

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!
A héten néhány olyan lapot mutatunk be, amikkel jó eséllyel találkozhatunk majd a versenyasztalokon.

Lássuk a pénteki lapot!

Megjelent a Hatalom Kártyái Kártyajáték legújabb kiegészítője, melynek neve: Manaszipoly!
A kártyacsomag online boltunkban 780 Ft-ért megvásárolható.

A pakli 15 vadonatúj kártyalap közül hatot tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.
(részletek...)

A bemutató második hetében vessünk egy pillantást néhány etnikumra, ami támogatást kap a kiegészítőben!

Lássuk a pénteki lapot!

Ne felejtsétek el, most hétvégén, szombaton lesz a Beholderes páros verseny a 10 Minutesben!
Külön kezdő, amatőr és profi kategóriával, rengeteg díjjal, plusz foilos Elektrogömb vigaszdíjjal mindenkinek, aki nem nyert ultrát!
Gyereknap alkalmából külön ajándék a 14 év alatti versenyzőknek :)
A rendezvényen jelenik meg először a legújabb Zén kiegészítőnk, a Manaszipoly. Gyertek el, és legyetek az elsők közt, akik kibontják!
Kedves Játékosok!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a tervezett módosítások listájára:
Tervezett módosítások
A minotaurusz eunuchos felvetésen kívül a leírtak bevezetése várható attól kezdve, hogy a Varázsdimenzió használható versenyen, július 1-től.

2024.június 15-én, szombaton kerül megrendezésre a 60. Beholder Találkozó.

A találkozót a már jól ismert helyszínen tartjuk:

Kondor Béla Közösségi Ház
1181 Budapest Kondor Béla sétány 8.


(Megközelítés: A 3-as Metró végállomástól / Kőbánya-Kispest – KÖKI/ a 136 jelzésű busszal 7. megálló a Kondor Béla sétány. A buszmegállótól fél percre van a Közösségi Ház.
Visszafelé is ugyanitt kell felszállni majd a buszra KÖKI felé.)

A találkozó 9 órakor kezdődik.

Fórumokkal, aukciókkal, kvízekkel, tombolával, HKK versennyel, különleges HKK zsákbamacskával, rengeteg nyereménnyel és meglepetésekkel várunk minden kedves játékostársunkat.
A találkozón jelenik meg az új HKK kiegészítő a Varázsdimenzió is!

Érdemes lesz tehát eljönni, hiszen mindenki megtalálhatja a kedvére való programot.

A találkozó részletes programja itt található.

A HKK Frissen bontott versenyének a részlete itt található.

Egyes programok részletesebb leírása itt található.

A programok résztvevők szerinti részletezése itt található.

A vidéki játékosainknak továbbra is utazási kedvezménnyel kedveskedünk

Sok szeretettel várunk mindenkit!

A 32 éves Beholder Kft.

Közeleg az új kiegészítő, a Varázsdimenzió megjelenése, így kezdődik a szokásos bemutató az oldalunkon. Vagyis már el is kezdődött, az 1. lap bemutatóját olvashattátok a hétfői Varázsdimenzió ismertetőben. A megjelenés előtti szerdáig minden hétköznap be fogunk mutatni nektek legalább 1 lapot! Az első héten a kiegészítő nevéhez és hangulatához illően varázslatokat (és hozzájuk kapcsolódó lapokat) mutatunk be.

Lássuk a pénteki lapot!



A múlt héten bemutattuk a hamarosan megjelenő Manaszipoly lapjait. Most pedig bemutatunk nektek 2 paklit, ami ezekre a lapokra építkezik. Ezzel együtt beraktuk Nektek a Manaszipoly lapjait a pakliszerkesztőbe is.

Tovább a részletekre

A Manaszipoly minikiegészítő a mai nappal előrendelhető, megjelenése 25-én szombaton lesz a Beholderes versenyen.

Ha május 24-én pénteken 12 óráig leadod a megrendelésed a Zénre ( utalás esetén be is kell érkezni a rendelés összegének eddig), akkor hétfőn (05.27.) már meg is kaphatod a Manaszipoly paklijait.

A kedvezményes ára 780 Ft, de természetesen a BDV-n keresztül további kedvezmények is elérhetőek!

A Manaszipoly a hozzá tartozó alfával, a Boszorkányokkal együtt lett tesztelve, a kettő együttesen alkot egy koncepciót, így a kezdők az alfa paklit hatékonyan tudják ezzel a zénnel fejleszteni akár versenyképes szintre. A megszokotthoz képest ebben a zénben többféle lap lesz: a korábbi 2 ritka és 8 nemgyakori helyett 3-12 lesz az arány (a ritkáknak továbbra is lehet 1:4 eséllyel foil verziója). Emellett egy csomagban nem 5, hanem 6 lap lesz.
Rendelési limit nincsen.

Itt tudod előrendelni!

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!

Mint sokan tudják már, a június 15-i Beholder találkozón fog a következő nagy Hatalom Kártyái kiegészítő, a Varázsdimenzió megjelenni, a szokásos nagyszabású frissen bontott versennyel egybekötve. Már most írjátok be a naptáratokba a dátumot, nehogy más programot szervezzetek akkorra!

Ismertetőnket itt olvashatjátok.

Figyelem, a cikk végén megtaláljátok már az 1. lapbemutatót is!

Egy újabb izgalmas rendezvényen lesz alkalmatok a HKK világát megismerni. Május 18-19-én a Budapest Comic Con új társrendezvényén, a Board Game Expon veszünk részt kiállítóként a Hungexpon a B pavilonban. A szombati napon azonban nem csak a kezdőket tanítanánk meg a HKK rejtelmeire, hanem versenyt is rendezünk.
A versenyre nem lesz nevezési díj, de díjazás természetesen igen. A verseny formátuma Tiltott mágia.
A tanítás és a verseny mellett természetesen kedvezményesen lehet majd hozzájutni a HKK paklikhoz a Beholder pultjánál, köztük a legújabb Alfa paklikhoz is. És játszhattok a HKK egyik főfejlesztőjével Miklóssal is. Kár lenne kihagyni.
A rendezvény BCC jeggyel ingyenesen látogatható!

Mindenkit szeretettel várunk!

Hatalom Kártyái Kártyajáték - Gyűjtsd és játszd!
Céhek átmeneti tiltása Új Nemzedékről
HKK Zsákbamacska a júniusi Beholder találkozón
Varázsdimenzió ritkák
Varázsdimenzió lapbemutató 5. hét
Ajándéksorsolás június + májusi eredményhirdetés
IV. Hungarian Card Expo 2024.06.08.
Varázsdimenzió előrendelés: 2024.06.03-tól.
Varázsdimenzió lapbemutató 4. hét
Varázsdimenzió lapbemutató 3. hét
Páros verseny a hétvégén
...

Hírarchívum:


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.