Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tirranda
Küldd el képeslapként!
Tirranda, az Ősök Városa egyik tolvaj klánú galetkije a frissen lopott mágikus gyűrűt vizsgálgatja. Az elsőre is egyértelmű, hogy nem a törékeny lányka ujjaira tervezték.
Nézz szét a galériában!
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló

A lista folytatása...
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-06-29 01:55:27 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
8433-440

Karakterszám: 8433 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 440 Játékhét: 446
E forduló ára: 15 zs. Maradék zseton: 16
Forduló típusa: email
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2024. jún. 26. 2h:07'
A következõ fordulód táplálható: 2024. jún. 27.

Számládon a zsetonok száma 80 alá esett!
E-mail!

PRUSSIN KALANDJAI




Pihenésed nem telt el eseménytelenül:
** 1. NAP ** Zsarátnok eladásra kínál neked 10 pirgamitot (#152). Ha meg akarod venni, adj ki egy VG 2968 152 10 parancsot.
** 1. NAP ** Itt az idõ, hogy végrehajtsd az 53. többszemélyes kalandot! Csatlakozik hozzád Zsarátnok.
A remete által megjelölt helyen törtök be az arénaraktárba. Mármint hogy törnétek, ha ki tudnátok nyitni az adamantittal megerõsített titánajtó zárját, melyet még a múltbéli, nagyhírû roxati számûzött mesterek készítettek. A remete ugyan pontosan leírta nektek a zár minden csínját, bínját, de még így is nagyon nehéz dolgotok van!
Zsarátnok ért ehhez a legjobban a csapatban, így most rajta a sor.
[Zárnyitás próba 30-as küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] Zsarátnok persze nem ijed meg a kihívástól, nekilát a zár felnyitásának. Nem tudni, hogy az õ szakértelme, vagy a remete instrukciói miatt, de hamarosan nyílik a zár, nyitható az ajtó!
Illetve nyitható lenne, ha nem lenne vagy ezer kiló az egész. Hiába nyomjátok, erõlködtök, meg sem mozdul. Itt komolyabban kell koncentrálni.
[Erõ-összeg próba 88-as küszöbre: 16 hõsiesség pont árán sikeres]
Nem jelenthet nektek problémát, ha igazán koncentráltok. Nekifeszültök, és már mozdul is az ajtó, szépen tágra nyílik, lehet benyomulni. Balra, jobbra, jobbra, majd megint balra, követitek a remete térképét. Most jön a mestercsel, nem az utakon mentek tovább, hanem átvágtok három quwarg testõr ketrecén. Persze ehhez elõbb õket le kell gyõzni, de ez nem lehet gond, találkoztatok már ilyen lénnyel sokszor a szinten.
Ellenfeleitek 3 quwarg testõr (#377) [aura: 20-as méretû 24-es szintû csáprágó.].

*** 1. KÖR *** Zsarátnok a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gránitbõr! Magában motyogva, Zsarátnok létrehoz egy sárkányleheletet. ( +58 tûzlehelet, +58 jéglehelet, +58 savlehelet, +58 elektr.lehelet, +58 mérg. lehelet.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-8 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy esszenciaelnyelést. (-5 vp.) A 3. quwarg testõr közelebb jön, hogy támadhasson. Felizzik a quwargölõ érdemrend: A 3. quwarg testõr 22 ép-t sebzõdik. A 2. quwarg testõr Zsarátnok felé mozog. A 2. quwarg testõr sebzõdik 22 ép-t. Az 1. quwarg testõr feléd mozog. Az 1. quwarg testõr sebzõdik 22 ép-t. A 3. quwarg testõr rád veti magát. Marni próbál. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Bénító méreg gyengít. Gyengülsz (-22% támadás). A csáprágójával támad. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Bénító méreg gyengít. Gyengülsz (-21% támadás). A 2. quwarg testõr Zsarátnokot támadja. Zsarátnok megtántorodik. Az 1. quwarg testõr téged támad. A csáprágójával támad. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megroggyansz, ahogy bénító méreg kerül véredbe. Gyengülsz (-23% támadás). Harapni próbál. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Megroggyansz, ahogy bénító méreg kerül véredbe. Gyengülsz (-21% támadás).
*** 2. KÖR *** Felizzik a quwargölõ érdemrend: A 3. quwarg testõr sebzõdik 22 ép-t. A 2. quwarg testõr 22 sebzést kap. Az 1. quwarg testõr 22 sebzést kap. Zsarátnok és a 2. quwarg testõr egymással harcolnak. a 2. quwarg testõr lebénult. A 2. quwarg testõr halálos sebet kapva a földre zuhan. Az 1. quwarg testõrt próbálod megsebezni. Mérgezõ gázt fújsz. (309 ép-t sebeztél). Bûzöd fojtogatja (87 sebzés). Harapni próbálsz. (20 ép-t sebeztél). Az 1. quwarg testõr kileheli lelkét. A 3. quwarg testõr rád veti magát. Csáprágójával agresszívan harap. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megroggyansz, ahogy bénító méreg kerül véredbe. Gyengülsz (-22% támadás). Harapni próbál. Mellé!
*** 3. KÖR *** Felizzik a quwargölõ érdemrend: A 3. quwarg testõr sebzõdik 22 ép-t. Zsarátnok a 3. quwarg testõrt támadja. a 3. quwarg testõr paralizálódott. A 3. quwarg testõr holtan terül el.
[A csatában összesen 584 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Zsarátnok: 698/0.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+195%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Zsarátnok része a kincsbõl: egy kincskeresés itala és 52 arany. Elrakod a zsákmányt, ami 82 arany.
Na ez meg is van, mehettek tovább. Elõre, ki, balra, aztán a nagy, õrjöngõ õsvérdenevérnél megint balra, és ott is van a brekon szobor, pont az óriás kétfejû vérfarkas ketrecében. Hogy micsoda??? Errõl nem volt szó!!! Habár, kinek árthat egy ilyen gyenge kis szörnyecske! Nekiestek, hiszen itt vagytok a cél elõtt!
Ellenfeletek egy óriás kétfejû vérfarkas (#290) [aura: méret: 1500.].

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Zsarátnok elmormol egy gránitbõrt. Zsarátnok rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy sárkánylehelet. ( +58 tûzlehelet, +58 jéglehelet, +58 savlehelet, +58 elektr.lehelet, +58 mérg. lehelet.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy gránitbõr! (-8 vp.) Elmormolsz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-5 vp.) Az óriás kétfejû vérfarkas közelebb jön, hogy támadhasson. Az óriás kétfejû vérfarkas téged támad. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják.
*** 2. KÖR *** Zsarátnok rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy jégvihar. Zsarátnok ellenáll a varázslatnak. Nem hat rád. Az óriás kétfejû vérfarkas sebzõdik 154 ép-t a jégvihartól. Megtámadod az óriás kétfejû vérfarkast. Nagy levegõt veszel, és dermesztõ hideget köpsz rá. (179 ép-t sebeztél). Nehezen bírja a szagodat (88 sebzés). Pofádat nagyra tátva harapsz. (38 ép-t sebeztél). Az óriás kétfejû vérfarkas téged támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja.
*** 3. KÖR *** Zsarátnok rezisztálja. Az óriás kétfejû vérfarkas 146 sebzést kap a jégvihartól. Sebzõdsz 88 ép-t a jégvihartól. Zsarátnok az óriás kétfejû vérfarkast támadja. Az óriás kétfejû vérfarkas téged támad. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Az óriás kétfejû vérfarkast próbálod megsebezni. Csonttá fagyasztod jéghideg leheleteddel. (177 ép-t sebeztél). Nehezen bírja a szagodat (87 sebzés). Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (37 ép-t sebeztél). Az óriás kétfejû vérfarkas kileheli lelkét. Regenerálsz (+10 ép)
[A csatában összesen 847 sebzést okoztál, és 88 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Zsarátnok: 871/0.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+157%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
Nos, ez tényleg nem volt túl nehéz. A brekon szobrot felkapjátok, és rohantok vissza a remetéhez. Tényleg sikerült, szegény arénamester, milyen képet fog majd vágni, hehe! Magatokhoz veszitek jogos jutalmatokat, ami a káoszgólem egy relikviája, és elbúcsúztok a remetétõl. 1 [ld. enc.]
(+8 képességpont.)
(+4 hõsiesség pont.)

Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Morq Fan Gor, egy magas, vékony testû, szikrázó szemû, kiváncsi természetû, tréfálkozó férfi. (hírneve 32700.) A te szinteden a legnevesebb Nosean, egy fekete pikkelyes, félelmetes férfi. (hírneve 26014.)
Szomszédaidtól helyi híreket hallasz:
*jún. 25.* Zsarátnok pszionikus küzdelemben diadalt aratott C'Archie felett. *jún. 25.* Zsarátnok pszionikus küzdelemben diadalt aratott Toxi felett.
Ezen a héten a banktól 575 arany kamatot kaptál a betéted után.

[0 TVP-t használtál fel, maradt még 529.]

kno 59 81 15 6 9 14 59. képességre 81 képességpont
Elköltesz 81 képességpontot a vezetõkészség szakértelmed növelésére. A sok gyakorlás meghozta eredményét, a vezetõkészség szakértelmed 23. szintre nõtt. Elköltesz 6 képességpontot a regeneráció harci képességed növelésére. A sok gyakorlás meghozta eredményét, a regeneráció szakértelmed 12. szintre nõtt. A méreted nem lehet nagyobb, mint a barlangod. Elköltesz 8 képességpontot a méreted növelésére (+4 méret).
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 529.]

be 3 16 meglátogatod a 3. épületet
Felkeresed a mágusok tiszteletet parancsoló kõépületét. Egy vörösen izzó szemû teremtmény fogad. Közlöd, hogy a 16. varázslatot szeretnéd megtanulni. Leszurkolsz 42 aranyat, és hosszas oktatás veszi kezdetét. Végül megkapod a varázskönyvet is, amelyben a szükséges rúnák vannak leírva. Huh, ez kemény volt, de mostantól használhatod a tûzpajzs varázslatot!
[30 TVP-t használtál fel, maradt még 499.]

be 29 30 meglátogatod a 29. épületet
Felkeresed a kaszinót. Összesen 2400 aranyat kívánsz eljátszani, 30 kör alatt. A játék nagyon izgalmas, és váltakozó szerencsével zajlik. Lássuk, melyik körben mit nyertél!
[5. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2 fekete dukát.
[6. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2 tejfonál.
[8. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a harcos aranyozott nyaklánca.
[9. kör:] Két játékos csalást kiáltva összeverekszik. Egy idõre áll a játék.
[10. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a káosz nagyhatalmú csizmája.
[14. kör:] Ebben a körben a nyereményed 2000 arany.
[16. kör:] Hohó, ezúttal a nyereményed egy adag finom süti! Gyorsan elfogyasztod (+20% jóllakottság).
[17. kör:] Miközben a zsebedben turkálsz, elgurul valahová egy drágaköved.
[22. kör:] Ebben a körben a nyereményed 1 a lich arany nyaklánca.
[26. kör:] Hohó, ezúttal a nyereményed egy adag finom süti! Gyorsan elfogyasztod (+20% jóllakottság).
[30. kör:] Ebben a körben a nyereményed 4 drágakõ.
A maradék körökben sajnos veszítettél.
[24 TVP-t használtál fel, maradt még 475.]

mak 4 4. makró definiálása/hívása

tps 40 40 TVP spórolása, félrerakása
Félreteszel, megspórolsz 40 TVP-t késõbbi használatra.
[40 TVP-t használtál fel, maradt még 435.]

bsz 2 belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Elsõ utad az élelmiszerraktárba vezet. (+7% jóllakottság.) Nem ártana bemelegíteni a mai vadászathoz - a katonai gyakorlópályán edzel. (+10% támadás, +4 lehelet kör végéig.) Az akadálypályán is edzel kicsit. Jólesõen ellazulsz a barlangfürdõben. (+2 rugalmasság, +2 bûz/illat) Szövetségi társaiddal való beszélgetés közben megtudod, hogy ha gyomorbántalmaid vannak, SOHA ne fordulj Kruxmaz anyóhoz, az õ gyógynövényei többet ártanak, mint segítenek. Beugrasz a jelmezkölcsönzõbe. (+2 álcázás, +2 lopakodás) Megnézed az üzenõfalat. Nincs új üzenet. Imádkozol az õsök oltáránál (+10% lélekenergia). Szolgáid morálja is javul (+10%). Karbantartod szerszámaidat (+2 mászás, +2 zárnyitás).
Megvizsgálod a szövetség kincseskamrájában levõ varázstárgyakat: a királynõ karkötõje (#496), xenóbõr karkötõ (#497), xenomorf csuklópánt (#498). Beugrasz az ivóba. Egy korsó jéghideg sör mellett tetteidrõl handabandázol társaidnak. (+4 hírnév.) Szolgáid közben az itatóban isznak, moráljuk megnõtt 5%-kal. Búcsúzóul körülleng a mágustorony aurája.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 430.]

be 9 2 30 meglátogatod a 9. épületet
A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Elmondod, hogy fiatalodni szeretnél. Nincs szükséged fiatalításra.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 430.]

kf 250 103 bekészíted a 250. tárgyat
A karmaidba veszed a kõmûves kalapácsot.
[1 TVP-t használtál fel, maradt még 429.]

ep 50 50 24 építed az 50. épületet 50 TVPért
[Rendben, az építkezés során a rezisztencia tulajdonságot ill. képességet fogod fejleszteni.] Hûséges dolgozóként folytatod a kiképzõközpont felhúzását. A vízzel hajtott építõgép nyújt segítséget a munkádban. Keményebben dolgozol, mint bármely orgling rabszolga. Persze hol is érhetne fel egy orgling tehozzád! Az építés 102 TVP-nyit haladt, még 5440 van hátra. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+100%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
[50 TVP-t használtál fel, maradt még 379.]

le 250 elrakod a 250. tárgyat
Leveszed a kõmûves kalapácsot.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 379.]

mak 3 3. makró definiálása/hívása

e 9 50 élelemszerzés
Nincs egyetlen szolgád sem, akinek a jóllakottsága 50% alatt lenne, és etetni lehet. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 379.]
ad 10 aranydukát szerzése
Munkát vállalsz a dukátbanknál. Az épülethez új szárnyat építenek, itt kell dolgoznod. Márványtömböket darabolsz és csiszolsz, kemény fizikai munka, de legalább nem takarítási munkát kaptál! Keményen megizzadsz, mire végül a munkafelügyelõ elküld, hogy eleget dolgoztál, és jelentkezhetsz a béredért. 3 aranydukátot kaptál.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 369.]

vv 154 158 261 148 176 283 több varázslat elmondása
[V 154 0 0:] Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy kisebb erõpajzs. (+16% védekezés.) (-5 vp.)
[V 158 0 0:] Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy láth. észlelését. (-3 vp.)
[V 261 0 0:] Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy szörnyismeret! (-42 vp.)
[V 148 1 0:] Varázshatalmad segítségével elmondasz egy méregsemlegesítést. (-5 vp.)
[V 176 0 0:] Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy szélpajzsot. (-54 vp.)
[V 283 0 0:] Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy buzdítás varázslatot. Szolgáid morálja megnõtt 40%-kal. (-18 vp.)
[32 TVP-t használtál fel, maradt még 337.]

ext extra forduló kérése
EXTra fordulót csak akkor kérhetsz, ha a fordulószámod nem kisebb a játékhetednél, azaz nincs lemaradásod. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 337.]
be 9 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen nincs is rajtad átok!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 337.]

z 166 25 zenélsz 166. hangszeren 25 TVP-ért
Ellátogatsz a palota elõtti térségre, ahol ilyenkor mindig sok galetki kóborol. Leraksz magad elé egy üres edényt, remélve, hogy produkciódat honorálni fogja a hálás közönség. Elõveszed a lantot, és játszani kezdesz rajta. Egy hõsi ódát adsz elõ, amely még a felszíni országok korából származik. A hangszer inkább csak kíséret, a hangsúly a szövegen van. Mûsorodat a közönség kitörõ lelkesedéssel fogadja. Elismerõ füttyentések és tapsvihar követeli a ráadást. És persze potyog a pénz! (+231 arany.) A muzsika fantasztikus kikapcsolódás volt számodra. (+2 max. varázspont, +1 hõsiesség pont.) Közelebbrõl látod, hogy az arany között egy tárgy is van. Ez egy sárga gyógyital! Úgy látszik, egy galetkinek nem volt rá szüksége.
[25 TVP-t használtál fel, maradt még 312.]

hh 82 1 72 1 69 1 több tárgyat használ
[H 82 1:] Megiszol 1 energiaitalt.
[H 72 1:] Óvatosan beszürcsölsz 1 pontosság italát. ( +10 lõfegyver.)
[H 69 1:] Lenyelsz 1 õsmágus szájvizét. ( +3 varázslatszint.)
[13 TVP-t használtál fel, maradt még 299.]

v 256 39027 256. varázslat elmondása
Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy tudattágítás. Testedet átjárja a Földanya malachitgyûrûje energiája. (-54 vp.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 299.]

vee 619 341 341 341 341 1 sok-sok vásárlás
Lebattyogsz a boltba. Elõször is megnézed, mi kapható, és megtippeled, mit mennyire tudnál lealkudni: Tyrex obszidián karkötõje (#37245) 1729 ap, Fairlight kerek pajzsa (#37961) 352 ap, Elenios fekete maszkja (#41595) 1894 ap, kemény bõrpáncél (#3) 25 ap, fogazott tõr (#6) 2 ap, bõrpáncél (#9) 12 ap, parittya (#10) 7 ap, üvegcse (#14) 2 ap, kõbalta (#18) 3 ap, mandolin (#19) 50 ap, kötél (#128) 12 ap, rozsdás kard (#131) 7 ap, nordkristály (#146) 7 ap, mandibula (#157) 5 ap, yeti csont (#160) 13 ap, molitár háj (#165) 15 ap, smaragd esszencia (#229) 50 ap, khazdar taréj (#268) 20 ap, lelakatolt ládikó (#310) 375 ap, szilmill tõr (#314) 15 ap, gólemagyag (#330) 6 ap, mágikus védõruha (#341) 375 ap, olaj (#415) 12 ap, szuvas cápafog (#416) 62 ap, elsõsegély csomag (#619) 5500 ap, feneketlen zsák (#643) 1250 ap, a tudás ezüst fülbevalója (#2157) 229 ap, a mágia fényes szimbóluma (#3464) 576 ap, a mágia rövid tõre (#3552) 234 ap, a gyorsaság aranyozott nyaklánca (#3883) 382 ap, a gyorsaság háromszögszimbóluma (#3912) 241 ap, a gyorsaság keresztszimbóluma (#3913) 382 ap, a pontosság fekete láncinge (#4184) 688 ap, a titán sárga öve (#5667) 276 ap, a gladiátor vívótõre (#6253) 429 ap, a kobra csontmaszkja (#7392) 280 ap, a kobra vívótõre (#7603) 429 ap, a harcos ezüst láncinge (#7783) 534 ap, a harcos csillogó fejpántja (#7858) 429 ap, a harcos szöges öve (#7918) 423 ap, a harcos malachitgyûrûje (#7977) 280 ap, az óriás keresztszimbóluma (#8863) 438 ap, az entek gyalogos lándzsája (#9882) 292 ap, az elfek nagy pajzsa (#10512) 292 ap, az elfek aranyozott nyaklánca (#10633) 438 ap, az elfek ónixgyûrûje (#10678) 429 ap, a merénylõ lovagi lemezpáncélja (#10902) 393 ap, a lich sárga öve (#11967) 276 ap, a lich aranyozott fülbevalója (#12058) 423 ap, a lich nehéz nyílpuskája (#12087) 318 ap, a remete sárga öve (#12417) 276 ap, a remete harci nyílpuskája (#12538) 474 ap, a mentát csillogó fejpántja (#12808) 429 ap, a mentát gyíkbõr öve (#12869) 627 ap, a majom díszes köpenye (#14188) 423 ap, a majom szöges öve (#14218) 423 ap, a szívósság csillogó fejpántja (#14608) 429 ap, a szellemek aranyozott nyaklánca (#15133) 438 ap, a gepárd díszes köpenye (#15538) 423 ap, a sas sárga öve (#16017) 276 ap, az elefánt ónix karkötõje (#16543) 429 ap, a természet díszes köpenye (#16888) 423 ap, a természet aranyozott nyaklánca (#16933) 438 ap, a természet márványamulettje (#16949) 633 ap, a bérmágus vívótõre (#17503) 429 ap, a bérmágus ébenfa lándzsája (#17534) 651 ap, a bölcsesség díszes köpenye (#17788) 423 ap, a torony kék köpenye (#18237) 276 ap, a torony aranyozott fülbevalója (#18358) 423 ap, az energia bíbor pikkelyvértje (#18568) 474 ap, a sebezhetetlenség nagy pajzsa (#19512) 292 ap, a sebezhetetlenség szürke maszkja (#19543) 429 ap, a ragadozó vaspajzsa (#19963) 444 ap, a küzdelem szarvas sisakja (#20428) 444 ap, a gyõzelem hosszú íja (#21072) 292 ap, a túlélés keresztszimbóluma (#21463) 438 ap, a tökéletesség vas mellvértje (#21748) 519 ap, a tökéletesség bíbor köntöse (#21854) 565 ap, a tûz díszes pikkelyvértje (#22167) 225 ap, a tûz ónix karkötõje (#22393) 318 ap, a jég ezüst láncinge (#22633) 423 ap, a jég vívótõre (#22903) 318 ap, az enyészet ezüst fülbevalója (#23307) 183 ap, az enyészet kõrisfa íja (#23323) 333 ap, a villám lovagi lemezpáncélja (#23502) 300 ap, a méreg ezüst lemezpáncélja (#23954) 655 ap, a méreg ónixgyûrûje (#24178) 318 ap, a regenerálódás lovagi lemezpáncélja (#24402) 300 ap, a regenerálódás vaspajzsa (#24463) 333 ap, a regenerálódás átlátszó köntöse (#24552) 187 ap, a regenerálódás aranyozott fülbevalója (#24658) 312 ap, a regenerálódás rövid tõre (#24702) 187 ap, a regenerálódás fogazott kardja (#24718) 333 ap, a regenerálódás gyalogos lándzsája (#24732) 199 ap, a sün díszes sisakja (#24929) 516 ap, a sün díszes karkötõje (#25092) 187 ap, a szalamandra vas mellvértje (#25798) 408 ap, a szalamandra szöges öve (#25918) 312 ap, a yeti malachitgyûrûje (#26427) 187 ap, a yeti kõrisfa íja (#26473) 333 ap, a yeti vívótõre (#26503) 318 ap, a sav keresztszimbóluma (#26863) 327 ap, a légzés ezüst fejpántja (#27657) 187 ap, az angyalok ónixgyûrûje (#28228) 318 ap, az ellenállás átlátszó köntöse (#28602) 187 ap, az ellenállás aranyozott fülbevalója (#28708) 312 ap, a bûz malachitgyûrûje (#29127) 187 ap, a bûz hosszú íja (#29172) 199 ap, a sólyom aranyozott fülbevalója (#29608) 312 ap, a sólyom vívótõre (#29653) 318 ap.
Automatikus eladás: Eladsz 1 vas mellvértet 112 aranyért. Eladsz 1 csontmaszkot 29 aranyért. Eladsz 1 zangrozi csizmát 58 aranyért. Eladod a harcmûvész fekete csizmáját 170 aranyért. Eladod a harcos aranyozott nyakláncát 265 aranyért. Eladod a káosz nagyhatalmú csizmáját 245 aranyért. Veszel 1 elsõsegély csomagot 5500 aranyért. Veszel 1 mágikus védõruhát 375 aranyért. Veszel 1 mágikus védõruhát 375 aranyért. Veszel 1 mágikus védõruhát 375 aranyért. Veszel 1 mágikus védõruhát 375 aranyért.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 294.]

lv 2 látogatás a Legendák Völgyébe
Visszamész a barlangodba. Alaposan felkészülsz a nagy kalandra. Hosszú ideig tart, amíg eljutsz a rejtett szurdokig, mely a híres Legendák Völgye. A hely valóban tökéletesen rejtett, távol mindenféle galetki útvonaltól. Magad sem bukkannál rá, ha a remete nem adott volna nagyon precíz útmutatást. A remete nem csak ebben volt minden részletre kiterjedõ. A Völgy bejáratánál ott találod a torzszülött csoportot, amelyrõl hajszálpontos leírást adott. Ellenfeleid egy tõzegelementál (#382) [aura: méret: 400.], egy tomboló mameluk (#302) [aura: gyorsaság: 42.], egy szondamester (#228) [aura: imm.ktkt.méreg: 5.] és 2 manaszonda (#229) [aura: mágia: 8.].

*** 1. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Elmondasz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-5 vp.) Behemót elõhív egy tombolás varázslatot. Behemót rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy féreg érintése. Indigó ellõ egy elemi védelem varázslatot. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) Indigó elmond egy gyógyító szellõ varázslatot. Behemót gyógyul 2 ép-t. Indigó gyógyul 1 ép-t. Árnyék visszanyer 1 életpontot. Magában motyogva, a káoszkígyó létrehoz egy mérges csípést. A tõzegelementál ellenállt a varázslatnak. A tomboló mameluk ellenállt a varázslatnak. A szondamester megúszta! Az 1. manaszonda megmérgezõdött. A 2. manaszonda megmérgezõdött. Árnyék elmormol egy tûzgolyó varázslatot. A tõzegelementál sebzõdik 46 ép-t. A tomboló mameluk 46 sebzést kap. A szondamester 46 sebzést kap. Az 1. manaszonda 36 sebzést kap. A 2. manaszonda 25 sebzést kap. A tycharonid rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy pengefal. A tomboló mameluk feléd mozog. A tomboló mameluk 48 ép-t sebzõdik a pengefaltól. A tõzegelementál megközelíti a tycharonidot. A tõzegelementál 48 sebzést kap a pengefaltól. A szondamester Indigót rohamozza. A szondamester sebzõdik 48 ép-t a pengefaltól. Az 1. manaszonda elindul Árnyék felé. Az 1. manaszonda sebzõdik 48 ép-t a pengefaltól. A 2. manaszonda megközelíti a káoszkígyót. A 2. manaszonda rezisztálja. Az 1. manaszonda hörögve elterül. A tomboló mameluk rád veti magát. Lesújt rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Lecsap rád bal mancsával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. A tõzegelementál a tycharonidot támadja. A szondamester Indigót támadja. A 2. manaszonda a káoszkígyót támadja. Méreg: A 2. manaszonda sebzõdik 20 ép-t.
*** 2. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy csontolvadást. A tõzegelementál elkerülte a varázslatot. A tomboló mameluk elkerülte a varázslatot. A szondamester csontjai olvadoznak. A szondamester 59 sebzést kap. A 2. manaszonda csontjai olvadoznak. A 2. manaszonda 57 ép-t sebzõdik. (-16 vp.) A 2. manaszonda hörögve elterül. Árnyék mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy energiafolyamot. A tõzegelementált védi rezisztanciája. A tomboló mameluk megtántorodik. A tomboló mameluk sebzõdik 32 ép-t. A szondamester megtántorodik. A szondamester 35 sebzést kap. Indigó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gyógyító szellõ!. Indigó visszanyer 39 életpontot. Gyógyítja a káoszkígyót (+23 ép). A tycharonid visszanyer 28 életpontot. Néhány rövid kézmozdulat után a káoszkígyó létrehoz egy mérges csípés varázslatot. A tõzegelementál megúszta! A tomboló mameluk elkerülte a varázslatot. A szondamester elkerülte a varázslatot. Néhány rövid kézmozdulat után a tycharonid létrehoz egy elbájolás varázslatot. A tõzegelementál ellenállt a varázslatnak. A tomboló mameluk rád támad. Bever egyet jobb mancsával. Mellétrafált a balfácán. Feléd üt bal mancsával. Félrehajoltál. Beléd próbál marni fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. A tõzegelementál a tycharonidot támadja. Behemót a szondamestert támadja. a szondamester kontaktméreg áldozata lett. A szondamester hörögve elterül.
*** 3. KÖR *** Árnyék rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy halál csókja. A tõzegelementál rezisztálja. A tomboló mameluk ellenállt a varázslatnak. Indigó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzfal! Heves kézmozdulatok közepette a tycharonid elmormol egy elbájolást. A tõzegelementál csatlakozik a tycharonid oldalához. A káoszkígyó elõhív egy mérges csípés varázslatot. A tomboló mameluk elkerülte a varázslatot. A tomboló mameluk rád támad. Bever egyet jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Ütni próbál bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Beléd próbál marni fogával. Elkerülted. A tomboló mameluk halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 316 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 106/0, Indigó: 0/57, Árnyék: 266/0, a káoszkígyó: 0/23, a tycharonid: 192/50.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+153%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 45% jut. Viszed, ami mozdítható: 163 arany. A tycharonid táplálkozik. (+25% jóllakottság.) Indigó eszik. (+25% jóllakottság.) Megéheztél. Az ételre veted magad. (+13% jóllakottság.)
Reméled, hogy a galetki lord nem fogja megtudni, ki tette ezt szolgáival! De már el is feledkezel a dologról, ahogy lábaid a Legendák Völgye felé visznek. A szurdok méretei lenyûgöznek. Valószínûleg úgy keletkezett, hogy a hegy itt meghasadt évszázadokkal ezelõtt. A szurdok alján, a "völgyben" kisebb sziklaemelkedések, cseppkövek és barlangjáratok százai találhatóak. Itt bárki el tud rejtõzni, sõt, ha szükséges, még a szurdok lankás oldalán is fel tud mászni és így elmenekülni. No, nem mintha a közeljövõben veszély fenyegetné a helyet. Nem sok idõd van a tájban gyönyörködni. Egy torzszülött lopódzott mögéd, és igyekszik végezni veled. Ellenfeleid egy szójer anyakirálynõ (#490) [aura: erõ: 25.] és egy pusztító szójer (#154) [aura: 12-es méretû 15-ös szintû csáprágó.].

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-8 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy esszenciaelnyelést. (-5 vp.) A szójer anyakirálynõ varázshatalma segítségével elmond egy sötétséget. Behemót megtántorodik. Behemót elmormol egy tombolás varázslatot. Összegyûjtve mágikus energiáit, Behemót elvarázsol egy féreg érintését. Árnyék a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzgolyó! A szójer anyakirálynõ ellenáll a varázslatnak. A pusztító szójer 44 ép-t sebzõdik. Néhány rövid kézmozdulat után a káoszkígyó létrehoz egy csendvarázs varázslatot. A szójer anyakirálynõ rezisztálja. Indigó ellõ egy elemi védelem varázslatot. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) Indigó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy gyógyító szellõ. Gyógyítja a tycharonidot (+22 ép). A tycharonid elmormol egy pengefal varázslatot. A pusztító szójer odajön hozzád. A pusztító szójer sebzõdik 48 ép-t a pengefaltól. A pusztító szójer téged támad. Ocsmány csáprágójával harap. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Csáprágójával mar. Ez mellément. A pusztító szójer regenerálódik.
*** 2. KÖR *** A szójer anyakirálynõ elmond egy sötétség varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. Árnyék mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy energiafolyamot. A pusztító szójer megtántorodik. A pusztító szójer sebzõdik 35 ép-t. A pusztító szójer hörögve elterül. A káoszkígyó elmond egy csendvarázs varázslatot. A szójer anyakirálynõ ellenállt a varázslatnak. Magában motyogva, Indigó létrehoz egy tûzfalat. Heves kézmozdulatok közepette a tycharonid elmormol egy tudatrombolást. A szójer anyakirálynõ rezisztálja. Megrohamozod a szójer anyakirálynõt. Behemót a szójer anyakirálynõ irányába megy. Megtámadod a szójer anyakirálynõt. Kitátod szádat, és mérges gázt lehelsz. (201 ép-t sebeztél). Megpróbálod megmarni. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Behemót a szójer anyakirálynõt támadja. a szójer anyakirálynõ kontaktmérget kapott. A szójer anyakirálynõ kileheli lelkét.
[A csatában összesen 201 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 0/0, Indigó: 0/0, Árnyék: 79/0, a káoszkígyó: 0/0, a tycharonid: 48/0.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+87%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 25% jut. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy javítókalapács és 4 szójer csáprágó. Indigó kajával tömi magát. (+25% jóllakottság.) Megéheztél. Gyorsan enni kezdesz. (+10% jóllakottság.)
Egy cseppkövek által körbevett területen vezet keresztül utad. Teljesen elveszik a kevés fényt, ami felülrõl ered. Infralátásoddal próbálsz tájékozódni. És ekkor egy nagy vörös folt bukkan fel elõtted! Ellenfeled egy Banyapók (#483).

*** 1. KÖR *** Ellõsz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Elmondasz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-5 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után a Banyapók létrehoz egy háló varázslatot. Sikerült elkerülnöd a varázslat hatását. Árnyék elmond egy tûzgolyó varázslatot. (14 sebzést pajzs fog fel.) A Banyapók 0 sebzést kap. Magában motyogva, Behemót létrehoz egy féreg érintését. Behemót ellõ egy tombolás varázslatot. Összegyûjtve mágikus energiáit, a káoszkígyó elvarázsol egy csendvarázst. A Banyapók elcsendesedik. A tycharonid mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy pengefalat. Indigó elõhív egy elemi védelem varázslatot. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.)
*** 2. KÖR *** Árnyék ellõ egy energiafolyam varázslatot. A Banyapók megtántorodik. (35 sebzést pajzs fog fel.) A Banyapók 0 sebzést kap. Indigó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzfal! Heves kézmozdulatok közepette a káoszkígyó elmormol egy mérges csípést. A Banyapók megúszta! Néhány rövid kézmozdulat után a tycharonid létrehoz egy tudatrombolás varázslatot. A Banyapók ellenállt a varázslatnak. Megközelíted a Banyapókot. A Banyapók feléd rohan. Behemót a Banyapókot rohamozza. Támadod a Banyapókot. Mélyet lélegzel, és gyilkos gázfelhõt fújsz ellenfeledre. (199 ép-t sebeztél). Bûzöd kellemetlen számára (17 sebzés). Elõrehajolva harapni próbálsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A Banyapók téged támad. Csáprágóját próbálja beléd mélyeszteni. Elkerülted. Ocsmány csáprágójával harap. Elkerülted. Behemót a Banyapókot támadja.
*** 3. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után Árnyék létrehoz egy halál csókja varázslatot. (56 sebzést pajzs fog fel.) A Banyapók 19 sebzést kap. Indigó elmormol egy energiatüske varázslatot. A Banyapók 27 sebzést kap. A káoszkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy mérges csípés. A Banyapók ellenállt a varázslatnak. Heves kézmozdulatok közepette a tycharonid elmormol egy szellemkalapácsot. A Banyapók elkerülte a varázslatot. Támadod a Banyapókot. Mérgezõ gázt fújsz. (186 ép-t sebeztél). Nehezen bírja a szagodat (16 sebzés). Fogaidat próbálod belemélyeszteni. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A Banyapók rád veti magát. Csáprágóját próbálja beléd mélyeszteni. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Elõrehajolva marni próbál. El sem talált, haha. A Banyapók holtan terül el.
[A csatában összesen 468 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 0/0, Indigó: 27/0, Árnyék: 19/0, a káoszkígyó: 0/0, a tycharonid: 0/0.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+84%). Szolgáidnak 25% jut. Elrakod a zsákmányt, ami egy Banyapók gyûrûje és egy õspók pete.
Hihetetlen, hogy még mindig élsz! A távolban egy hatalmas galetki alakját pillantod meg. A lord! Csak nehogy észrevegyen. Figyelmetlenséged miatt majdnem belelépsz egy lávatócsába. Gyorsan összeszeded magad, és ahogy érzékeid kiélesednek, felfigyelsz a közelgõ veszélyre. Ellenfeled egy Gyorskezû Trix (#476) [aura: 19-es méretû 33-as szintû bal karom.].

*** 1. KÖR *** A Gyorskezû Trix elmond egy annihiláció varázslatot. Behemót elkerülte a varázslatot. Elmormolsz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy esszenciaelnyelést. (-5 vp.) Magában motyogva, Behemót létrehoz egy tombolást. Magában motyogva, Behemót létrehoz egy féreg érintését. A káoszkígyó varázshatalma segítségével elmond egy csendvarázst. A Gyorskezû Trix ellenáll a varázslatnak. Árnyék elmond egy tûzgolyó varázslatot. A Gyorskezû Trix 46 ép-t sebzõdik. Indigó elmormol egy elemi védelem varázslatot. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) A tycharonid rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy pengefal.
*** 2. KÖR *** Árnyék elmormol egy energiafolyam varázslatot. A Gyorskezû Trix megtántorodik. A Gyorskezû Trix 35 ép-t sebzõdik. Indigó ellõ egy tûzfal varázslatot. A káoszkígyó elõhív egy csendvarázs varázslatot. A Gyorskezû Trix rezisztálja. Néhány rövid kézmozdulat után a tycharonid létrehoz egy tudatrombolás varázslatot. A Gyorskezû Trix-t védi rezisztanciája. A Gyorskezû Trix közelebb jön, hogy támadhasson. Megrohamozod a Gyorskezû Trix-t. Behemót megközelíti a Gyorskezû Trix-t. A Gyorskezû Trix rád támad. Gyorsan feléd lendít jobb karmával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Rád vág bal karmával. Ez mellément. A Gyorskezû Trix-t próbálod megsebezni. Acsarogva harapni próbálsz. Mellé! Felé ütsz jobb karmoddal. Nem találtál. Az Õsök Szent Kardját forgatva támadsz. Mellé! Arénarém karmot forgatva támadsz. Fürgén elhajolt. Gramagan csontpálcáját forgatva támadsz. Ez mellément. Behemót a Gyorskezû Trix-t támadja.
*** 3. KÖR *** Árnyék ellõ egy halál csókja varázslatot. A Gyorskezû Trix megúszta! A káoszkígyó elmormol egy csendvarázs varázslatot. A Gyorskezû Trix rezisztálja. Néhány rövid kézmozdulat után Indigó létrehoz egy energiatüske varázslatot. A Gyorskezû Trix-t védi rezisztanciája. A tycharonid mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy szellemkalapácsot. A Gyorskezû Trix ellenáll a varázslatnak. A Gyorskezû Trix téged támad. Feléd suhint jobb karmával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Lesújt rád bal karmával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Támadod a Gyorskezû Trix-t. Fogaidat próbálod belemélyeszteni. Fürgén elhajolt. Lesújtasz jobb karmoddal. (28 ép-t sebeztél). Az Õsök Szent Kardjával lesújtasz. (28 ép-t sebeztél). Arénarém karmot forgatva támadsz. Elkerülte. Gramagan csontpálcájával próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Mellétrafáltál. Behemót a Gyorskezû Trix-t támadja. A Gyorskezû Trix kileheli lelkét.
[A csatában összesen 206 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 49/0, Indigó: 0/0, Árnyék: 81/0, a káoszkígyó: 0/0, a tycharonid: 0/0.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+87%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 25%. Elteszed a zsákmányt, ami a gyorsaság gyíkbõr öve és 59 arany. Behemót az ételre veti magát. (+25% jóllakottság.)
Most már mélyen bent jársz a völgyben. Több helyen az alkotó munka nyomait véled felfedezni, itt valamiféle út van, és odébb a köveket valaki egymásra hordta. Egyre inkább rejtõznöd kell, itt is, ott is torzszülöttek figuráit pillantod meg a távolban. Beleborzongsz, hogy hány neves vezetõ lehet közöttük! Oh, de nicsak, itt van egy pont elõtted! Ellenfeleid egy Bobó, a tõzegelementál (#495) [aura: ügyesség: 30.] és egy Bobó tõzegdarabkája (#496) [aura: 5-ös feltámasztás.]. [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Az 1. Bobó tõzegdarabkája megidézi a 2. Bobó tõzegdarabkáját. Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy esszenciaelnyelést. (-5 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy gránitbõrt. (-8 vp.) Árnyék rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy tûzgolyó. A Bobó, a tõzegelementál 44 ép-t sebzõdik. Az 1. Bobó tõzegdarabkája rezisztálja. A 2. Bobó tõzegdarabkája 51 sebzést kap. Néhány rövid kézmozdulat után Behemót létrehoz egy tombolás varázslatot. Behemót a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy féreg érintése! Heves kézmozdulatok közepette Indigó elmormol egy elemi védelmet. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) A káoszkígyó elmond egy csendvarázs varázslatot. Az 1. Bobó tõzegdarabkáját védi rezisztanciája. Heves kézmozdulatok közepette a tycharonid elmormol egy pengefalat. A Bobó, a tõzegelementál máris elõtted terem! A Bobó, a tõzegelementál elkerülte a varázslatot. A Bobó, a tõzegelementál rád támad. Mélyet lélegez, és gyilkos gázfelhõt fúj feléd. (2 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+2 ép)
*** 2. KÖR *** A 2. Bobó tõzegdarabkája megidézi a 3. Bobó tõzegdarabkáját. Az 1. Bobó tõzegdarabkája ellõ egy azonnali gyógyítás varázslatot. A 2. Bobó tõzegdarabkája visszanyer 45 életpontot. Elmondasz egy csontolvadás varázslatot. A Bobó, a tõzegelementál megúszta! Az 1. Bobó tõzegdarabkája csontjai olvadoznak. Az 1. Bobó tõzegdarabkája sebzõdik 57 ép-t. A 2. Bobó tõzegdarabkája csontjai olvadoznak. A 2. Bobó tõzegdarabkája sebzõdik 55 ép-t. A 3. Bobó tõzegdarabkája csontjai olvadoznak. A 3. Bobó tõzegdarabkája 59 ép-t sebzõdik. (-16 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után Árnyék létrehoz egy energiafolyam varázslatot. Az 1. Bobó tõzegdarabkája megtántorodik. Az 1. Bobó tõzegdarabkája 36 sebzést kap. A 2. Bobó tõzegdarabkája megtántorodik. A 2. Bobó tõzegdarabkája 39 sebzést kap. A 3. Bobó tõzegdarabkája megtántorodik. A 3. Bobó tõzegdarabkája 39 ép-t sebzõdik. Az 1. Bobó tõzegdarabkája halálos sebet kapva a földre zuhan. A következõ pillanatban felrobban! A 2. Bobó tõzegdarabkája sebzõdik 18 ép-t. A 3. Bobó tõzegdarabkája sebzõdik 19 ép-t. A 2. Bobó tõzegdarabkája halálhörgés közepette a földre zuhan. A tetem nagy durranással szétrobban. A 3. Bobó tõzegdarabkája 19 ép-t sebzõdik. A 3. Bobó tõzegdarabkája kileheli lelkét. A tetem nagy durranással szétrobban. Heves kézmozdulatok közepette Indigó elmormol egy tûzfalat. A káoszkígyó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy mérges csípést. A Bobó, a tõzegelementál rezisztálja. Összegyûjtve mágikus energiáit, a tycharonid elvarázsol egy szellemkalapácsot. A Bobó, a tõzegelementál ellenáll a varázslatnak. A Bobó, a tõzegelementál rád támad. A Bobó, a tõzegelementál mérgezõ gázt fúj rád. (A támadásnak nincs hatása.) Behemót a Bobó, a tõzegelementált támadja.
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Árnyék elmormol egy energiafolyamot. A Bobó, a tõzegelementál rezisztálja. Indigó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy energiatüske. A Bobó, a tõzegelementál 24 sebzést kap. A káoszkígyó elmormol egy mérges csípés varázslatot. A Bobó, a tõzegelementál rezisztálja. A tycharonid elmond egy szellemkalapács varázslatot. A Bobó, a tõzegelementál rezisztálja. A Bobó, a tõzegelementál rád veti magát. A Bobó, a tõzegelementál mérgezõ gázt fúj rád. (Meg sem rezzensz.) Támadod a Bobó, a tõzegelementált. Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. Elkerülte. Elõre szúrsz jobb karmoddal. Elhibáztad. Az Õsök Szent Kardjával támadsz. Félrehajolt. Arénarém karmot forgatva támadsz. Mellé! Gramagan csontpálcáját forgatva támadsz. Félrehajolt. Behemót a Bobó, a tõzegelementált támadja.
*** 4. KÖR *** Árnyék varázshatalma segítségével elmond egy energiafolyamot. A Bobó, a tõzegelementál megtántorodik. A Bobó, a tõzegelementál 39 ép-t sebzõdik. Indigó elõhív egy energiatüske varázslatot. A Bobó, a tõzegelementál 24 sebzést kap. A káoszkígyó ellõ egy mérges csípés varázslatot. A Bobó, a tõzegelementál elkerülte a varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette a tycharonid elmormol egy szellemkalapácsot. A Bobó, a tõzegelementál sebzõdik 68 ép-t. A Bobó, a tõzegelementál rád veti magát. Mélyet lélegez, és gyilkos gázfelhõt fúj feléd. (9 ép-t sebzõdtél). Megtámadod a Bobó, a tõzegelementált. Harapni próbálsz. Elhibáztad. Felé suhintasz jobb karmoddal. (32 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Az Õsök Szent Kardját forgatva támadsz. Mellétrafáltál. Arénarém karommal lesújtasz. Mellé! Meglengetve a Gramagan csontpálcáját, próbálsz lesújtani. Félrehajolt. Behemót a Bobó, a tõzegelementált támadja. Regenerálsz (+9 ép)
*** 5. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette Indigó elmormol egy energiatüskét. A Bobó, a tõzegelementált védi rezisztanciája. A káoszkígyó varázshatalma segítségével elmond egy mérges csípést. A Bobó, a tõzegelementál ellenállt a varázslatnak. A tycharonid varázshatalma segítségével elmond egy szellemkalapácsot. A Bobó, a tõzegelementál sebzõdik 68 ép-t. A Bobó, a tõzegelementál halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 203 sebzést okoztál, és 11 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 214/0, Indigó: 48/0, Árnyék: 248/0, a káoszkígyó: 0/0, a tycharonid: 136/0.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+135%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 39% jut. Elrakod a zsákmányt, ami egy Bobó pálcája, egy tõzeggránát, 9 tõzeg és 145 arany. [ld. enc.] Behemót habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.) Indigó habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.) Összefut a nyál a szádban. A kajára veted magad. (+2% jóllakottság.)
Továbbmész, és egy domb után különös látvány tárul eléd. Itt, a Hegy legsötétebb, legeldugottabb zugában, egy várost építettek a Völgy szívébe! A város közepén, egy sziklahalmon pedig igazi vár áll. Sosem tételeztél volna fel ilyen mértékû intelligenciát a torzszülöttekrõl. Feltétlenül körül kell nézned odalent. De nem most... Túl sok torzszülött kóborol a közelben, és ki kell találnod valamiféle álcát. Már épp indulnál vissza, de a legyõzött torzszülöttnél megpillantasz valamit. Egy furcsa tóken! Elteszed. Ez szép teljesítmény volt! (+6 képességpont, +6 hõsiesség pont.)
[60 TVP-t használtál fel, maradt még 234.]

mak 2 2. makró definiálása/hívása

mak 5 5. makró definiálása/hívása

be 9 4 1 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 234.]

be 9 4 2 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 234.]

be 9 4 3 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 234.]

be 9 4 4 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 234.]

be 9 4 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 234.]

t 65 10 65. szakértelem tanulása 10 TVP-ért
Hasznosítod az oskolában szerzett ismereteket. A kellékekre 10 aranyat költesz. Növényeket, tárgyakat gyûjtesz, amelyek kiváló eszközök lehetnek, ha arra lesz szükséged, hogy valamilyen módon álcázd magad.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 224.]

be 9 3 4 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 224.]

be 9 3 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 224.]

be 9 3 1 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 224.]

be 9 3 2 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 224.]

be 9 4 1 5 7 8 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra! De hiszen nincs is rajtad átok! De hiszen nincs is csonkolt végtagod! De hisz nem is vagy megfertõzve!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 224.]

m 12 18 896 4444 4444 1144 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 12,18) Csendben meghajolsz, mielõtt átléped a Csarnok kapuját.
(M 8 96) A legközelebbi feladat megoldásánál 96 lesz a válaszod.
(M 11,18) Nyugatra mész tovább. Egy szellem materializálódik elõtted. Egy õs! Micsoda megtiszteltetés! Síri hangon közli a feladványt, amelynek megoldása nélkül nem mehetsz tovább:
Ha 9 tûzféreg 7 hét alatt 252 kiló pirokövet fal fel, akkor 8 tûzféreg 3 hét alatt hány kiló pirokövet eszik meg?
Magabiztosan válaszolsz. [96] A szellem kifejezi elismerését. Kiálltad a próbát! (+220% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(M 10,18) Nyugat felé mész. A csarnok egy üres keresztfolyosójára értél.
(M 9,18) Nyugatra mész tovább. Torzszülöttek visítását hallod. Úgy látszik, a harc elkerülhetetlen. Ellenfeleid 2 méonech számûzött (#391).

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, a 2. méonech számûzött elvarázsol egy parancsot. Nem hat rád. Elmormolsz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-5 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-8 vp.) Magában motyogva, az 1. méonech számûzött létrehoz egy parancsot. Ellenállsz a varázslatnak. Néhány rövid kézmozdulat után Behemót létrehoz egy tombolás varázslatot. Magában motyogva, Behemót létrehoz egy féreg érintését. Árnyék elõhív egy tûzgolyó varázslatot. Az 1. méonech számûzött 47 sebzést kap. A 2. méonech számûzöttet védi rezisztanciája. Indigó elmond egy elemi védelem varázslatot. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) A káoszkígyó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy csendvarázst. Az 1. méonech számûzött elcsendesedik. A tycharonid elmond egy pengefal varázslatot.
*** 2. KÖR *** A káoszkígyó elmond egy csendvarázs varázslatot. A 2. méonech számûzött elcsendesedik. Árnyék elmond egy energiafolyam varázslatot. Az 1. méonech számûzött megtántorodik. Az 1. méonech számûzött sebzõdik 35 ép-t. A 2. méonech számûzött megtántorodik. A 2. méonech számûzött sebzõdik 36 ép-t. Magában motyogva, Indigó létrehoz egy tûzfalat. A tycharonid elmormol egy elbájolás varázslatot. Az 1. méonech számûzött rezisztálja. A 2. méonech számûzött odajön hozzád. Az 1. méonech számûzött megközelíti Behemótot. Megközelíted a 2. méonech számûzöttet. Behemót az 1. méonech számûzött felé mozog. A 2. méonech számûzött rád támad. Az 1. méonech számûzött és Behemót egymással harcolnak. A 2. méonech számûzöttet próbálod megsebezni. Kitátod szádat, harapni próbálsz. Elhibáztad. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. (40 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. (+1 méret.) Meglengetve az Õsök Szent Kardját, próbálsz lesújtani. (31 ép-t sebeztél). Arénarém karommal próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Ez mellément. Meglengetve a Gramagan csontpálcáját, próbálsz lesújtani. (57 ép-t sebeztél). az 1. méonech számûzött kontaktméreg áldozata lett. Az 1. méonech számûzött halálos sebet kapva a földre zuhan. Regenerálsz (+1 ép)
*** 3. KÖR *** Árnyék elmormol egy tûzgolyó varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. Behemót 46 sebzést kap. A 2. méonech számûzött 50 ép-t sebzõdik. Indigó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gyógyító szellõ!. Behemót gyógyul 41 ép-t. A káoszkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy mérges csípés. A 2. méonech számûzöttet védi rezisztanciája. Összegyûjtve mágikus energiáit, a tycharonid elvarázsol egy szellemkalapácsot. A 2. méonech számûzött megúszta! A 2. méonech számûzött rád támad. A 2. méonech számûzöttet próbálod megsebezni. Harapni próbálsz. (59 ép-t sebeztél). Gyorsan felé lendítesz jobb karmoddal. Fürgén elhajolt. Meglengetve az Õsök Szent Kardját, próbálsz lesújtani. Elhibáztad. Meglengetve az arénarém karmot, próbálsz lesújtani. Mellé! Gramagan csontpálcájával próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (57 ép-t sebeztél). Behemót a 2. méonech számûzöttet támadja. a 2. méonech számûzött testébe kontaktméreg hatol. A 2. méonech számûzött halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 244 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 223/110, Indigó: 0/0, Árnyék: 214/0, a káoszkígyó: 0/0, a tycharonid: 0/0.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+99%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 28%. Elteszed a zsákmányt, ami a bûz szarvas sisakja, 4 szkritter kitinpáncél, 2 xenópete és 149 arany. Behemót habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.)
(M 8,18) A folyosó nyugatra visz. Szerencsés vagy: ebben a szobában nem vár semmilyen gonosz akadály.
(M 7,18) Nyugat felé sétálsz a misztikus Csarnokban. Körbevizsgálódsz a helyen, ahová érkezel, de nincs itt semmi.
(M 6,18) A nyugatra vezetõ, kanyargó folyosót követed. Egy óriási mancsokkal felszerelt, fekete bõrû, vörösen izzó szemû galetki toppan eléd. - Egy egyszerû próbát kell kiállnod! - mondja. Egyszerû feladatot kapsz: versenyt kell futnod a galetkivel a barlang túlsó végéig! A rajtjelre lélekszakadtából rohanni kezdesz.
[Gyorsaság próba 29-es küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia) - Te tényleg nagyon gyors vagy! - gratulál ámulva a galetki.
(M 5,18) A levegõbe szagolva, nyugati irányba indulsz. Egy apró, földalatti tavacskát pillantasz meg, a víz egy apró csermely formájában, a falból bugyog elõ. Nyilván ez is egy varázserejû tó, mint mindegyik az Õsök Csarnokában. Iszol a tó vizébõl. Ez merész húzás volt! Lássuk, mi történik... (megtudod, hogy ne becsüld le a szkrittereket, méltó ellenfelei a galetkiknek.)
(M 4,18) A következõ terem nyugatra van, így arra indulsz. A barlang, ahová érsz, nem éppen elhagyatott, és a bentlakók lelkesen védelmezik otthonukat. Ellenfeled egy fungoid vadász (#326) [aura: mágia: 35.].

*** 1. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy esszenciaelnyelést. (-5 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) A fungoid vadász rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy sötétség. A varázslat nem hatott rád. A fungoid vadász varázshatalma segítségével elmond egy megszakítást. Magában motyogva, Behemót létrehoz egy tombolást. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Behemót elmormol egy féreg érintése varázslatot. A fungoid vadász megpróbálja megszakítani, sikertelenül. A káoszkígyó ellõ egy csendvarázs varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Árnyék ellõ egy tûzgolyó varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Indigó elõhív egy elemi védelem varázslatot. A fungoid vadász megpróbálja megszakítani, sikertelenül. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) Indigó elmond egy gyógyító szellõ varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. A tycharonid a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy pengefal! A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét.
*** 2. KÖR *** A fungoid vadász ellõ egy lélekfacsarás varázslatot. ( -25 rezisztencia (-25 gyorsaság.).) 66 ép-t sebzõdtél. Behemót sebzõdik 61 ép-t. Indigó megúszta! Árnyék sebzõdik 66 ép-t. A káoszkígyó 60 ép-t sebzõdik. A tycharonid ellenállt a varázslatnak. Behemót hörögve elterül. Heves kézmozdulatok közepette Árnyék elmormol egy energiafolyamot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. A káoszkígyó ellõ egy csendvarázs varázslatot. A fungoid vadász megpróbálja megszakítani, sikertelenül. A fungoid vadász rezisztálja. Indigó ellõ egy tûzfal varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. A tycharonid elõhív egy tudatrombolás varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Megindulsz a fungoid vadász felé. Már ott is vagy! Megtámadod a fungoid vadászt. A fogaiddal támadsz. Ez mellément. Odacsapsz jobb karmoddal. Elhibáztad. Az Õsök Szent Kardjával lesújtasz. (27 ép-t sebeztél). Arénarém karmot forgatva támadsz. (36 ép-t sebeztél). Meglengetve a Gramagan csontpálcáját, próbálsz lesújtani. (56 ép-t sebeztél). Regenerálsz (+11 ép) A fungoid vadász regenerálódik.
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette a fungoid vadász elmormol egy sötétséget. Gyengülsz (-90% támadás). Összegyûjtve mágikus energiáit, a fungoid vadász elvarázsol egy gránitbõrt. Indigó elõhív egy gyógyító szellõ varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Magában motyogva, a tycharonid létrehoz egy szellemkalapácsot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Árnyék a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzgolyó! A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. A káoszkígyó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy csendvarázs! A fungoid vadász megpróbálja megszakítani, sikertelenül. A fungoid vadászt védi rezisztanciája. A fungoid vadászt próbálod megsebezni. Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. Mellé! Lecsapsz jobb karmoddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Az Õsök Szent Kardját forgatva támadsz. El sem találtad. Meglengetve az arénarém karmot, próbálsz lesújtani. Elhibáztad. Gramagan csontpálcájával támadsz. Nem találtál. Regenerálsz (+11 ép) A fungoid vadász regenerálódik.
*** 4. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után a fungoid vadász létrehoz egy sötétség varázslatot. Indigó megtántorodik. Indigó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy gyógyító szellõt. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. A tycharonid mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy szellemkalapácsot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Árnyék elõhív egy tûzgolyó varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. A káoszkígyó elmond egy csendvarázs varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Megtámadod a fungoid vadászt. Kitátod szádat, harapni próbálsz. Nem találtál. Lesújtasz jobb karmoddal. Mellétrafáltál. Meglengetve az Õsök Szent Kardját, próbálsz lesújtani. Elkerülte. Arénarém karmot forgatva támadsz. Mellé! Gramagan csontpálcájával próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Nem találtál. Regenerálsz (+11 ép) A fungoid vadász regenerálódik.
*** 5. KÖR *** A fungoid vadász elõhív egy sötétség varázslatot. Árnyék megtántorodik. Indigó ellõ egy gyógyító szellõ varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Néhány rövid kézmozdulat után a tycharonid létrehoz egy szellemkalapács varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Heves kézmozdulatok közepette Árnyék elmormol egy tûzgolyót. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Magában motyogva, a káoszkígyó létrehoz egy csendvarázst. A fungoid vadász megpróbálja megszakítani, sikertelenül. A fungoid vadász ellenáll a varázslatnak. Támadod a fungoid vadászt. Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. Mellé! Odacsapsz jobb karmoddal. Mellé! Az Õsök Szent Kardjával támadsz. Hátraugrott a támadás elõl. Meglengetve az arénarém karmot, próbálsz lesújtani. El sem találtad. Gramagan csontpálcájával támadsz. Mellé! Regenerálsz (+11 ép) A fungoid vadász regenerálódik.
*** 6. KÖR *** A fungoid vadász rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy sötétség. A káoszkígyó megtántorodik. Indigó elmormol egy gyógyító szellõ varázslatot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. A tycharonid mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy szellemkalapácsot. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Árnyék a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzgolyó! A fungoid vadász megpróbálja megszakítani, sikertelenül. Nem hat rád. A fungoid vadász ellenáll a varázslatnak. Heves kézmozdulatok közepette a káoszkígyó elmormol egy csendvarázst. A fungoid vadász megakadályozta a varázslat létrejöttét. Megtámadod a fungoid vadászt. Harapni próbálsz. Elhibáztad. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Az Õsök Szent Kardjával lesújtasz. Fürgén elhajolt. Arénarém karommal lesújtasz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Gramagan csontpálcájával lesújtasz. Mellé! Regenerálsz (+11 ép) A fungoid vadász regenerálódik.
[A csatában összesen 119 sebzést okoztál, és 66 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 0/61, Indigó: 0/0, Árnyék: 0/66, a káoszkígyó: 0/60, a tycharonid: 0/0.] Huh, nem bírtok egymással! Az eredmény döntetlen. Újra a 5,18-es mezõn vagy.
(M 5,17) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 5,17) Egy falhoz érsz. Erre nincs út!
(M 4,18) Azon a mezõn ebben a körben már kudarcot vallottál: csak TVP pazarlás lenne ismét próbálkozni.
(M 4,18) Azon a mezõn ebben a körben már kudarcot vallottál: csak TVP pazarlás lenne ismét próbálkozni.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, arhomad varangy újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 40 aranyat.
[38 TVP-t használtál fel, maradt még 186.]

mak 2 2. makró definiálása/hívása

mak 5 5. makró definiálása/hívása

be 9 4 1 meglátogatod a 9. épületet
Elhagyod az Õsök Csarnokát. De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 186.]

be 9 4 2 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 186.]

be 9 4 3 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 186.]

be 9 4 4 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 186.]

be 9 4 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 186.]

t 65 10 65. szakértelem tanulása 10 TVP-ért
Hasznosítod az oskolában szerzett ismereteket. A kellékekre 10 aranyat költesz. A könyvtárból sikerül szerezni egy kötetet, amelyet az álcázás egyik igazi mestere írt. Sok hasznos fogást sikerül megtanulnod.
A következõ fejlõdést tapasztalod: +1 álcázás; [10 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 3 4 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 3 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 3 1 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 3 2 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 4 1 5 7 8 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra! De hiszen nincs is rajtad átok! De hiszen nincs is csonkolt végtagod! De hisz nem is vagy megfertõzve!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

m 2 16 1411 1132 2332 5 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 2,16) Sajnálom, de azt a mezõt még nem ismered az Õsök Csarnokában, így nem mehetsz egyenesen oda!
(M 1411,1132) Nem jól adtad meg a koordinátát, hogy hová akarsz az Õsök Csarnokában mozogni.
(M 2332,5) Nem jól adtad meg a koordinátát, hogy hová akarsz az Õsök Csarnokában mozogni.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

mak 2 2. makró definiálása/hívása

mak 5 5. makró definiálása/hívása

be 9 4 1 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 4 2 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 4 3 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 4 4 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

be 9 4 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 176.]

t 65 10 65. szakértelem tanulása 10 TVP-ért
Hasznosítod az oskolában szerzett ismereteket. A kellékekre 10 aranyat költesz. Növényeket, tárgyakat gyûjtesz, amelyek kiváló eszközök lehetnek, ha arra lesz szükséged, hogy valamilyen módon álcázd magad.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 166.]

be 9 3 4 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 166.]

be 9 3 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 166.]

be 9 3 1 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 166.]

be 9 3 2 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 166.]

be 9 4 1 5 7 8 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra! De hiszen nincs is rajtad átok! De hiszen nincs is csonkolt végtagod! De hisz nem is vagy megfertõzve!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 166.]

k 2 226 371 225 kaland elvállalása
(2. kaland:) Indulásra készen állsz a boltos elõtt. Az elõvezeti a két óriásmamelukot, akik már meg vannak rakodva, hátukon a pajzsokkal. Indulhattok - mondja, ti pedig már indultok is.
[Vezetõkészség próba 6-os küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia)
- Gyerünk fiúk, járjuk meg az utat, aztán jöhet a vacsora!
Elindultok, egyenesen Akadár birtoka felé. Jó ideje bandukoltok, kezdetek kifáradni. Fõleg a mamelukok, mivel õk még jól meg is vannak rakodva. Enni akarnak, és nem is akármit. Kedvencük a winropu moha, a boltos mindig ezzel eteti õket. Fejenként minimum 5 darabot kérnek éhük csillapítására, különben visszafordulnak.
[Tárgyhasználat: 10 winropu moha]
Belakmároznak, és már mennének is csendes pihenõt tartani. Persze ezt nem hagyhatod, nincs erre idõd.
[Vezetõkészség próba 15-ös küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia)
- Fiúk, mindjárt ott vagyunk Akadárnál, aki biztos megvendégel minket, ehetünk még finom mohát, és kényelmes ágyban alhatunk. Azt a rövid idõt már fél lábon is kibírjuk, ameddig oda nem érünk. - A mamelukok elkezdenek feltápászkodni, de mintha még az utolsó lökés hiányozna nekik. Hát nem sokat késlekedsz, megadod nekik az utolsó löketet: - Ha pedig ott megpihentünk és hazaérünk, újabb pihenés, és mohavacsora vár rátok... na... induljunk jó? A mamelukok felderülve kelnek útra, te is boldog vagy, hiszen mindjárt ott vagytok.
[Csapdaészlelés próba 14-es küszöbre: 2 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia)
Már messzirõl kiszúrod a csapdát, amit nyilván nektek állítottak. Miközben a csapda felé közeledtek, megpróbálod kitalálni, hol lehetnek a csapda felállítói.
[Auraészlelés próba 14-es küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia)
Aha, megvannak az aljasak. Egy sziklaperem mögött bújtak meg. úgy teszel, mintha semmit nem vettél volna észre, majd amikor kellõ közelségbe érsz, lecsapsz rájuk. Persze teherhordóidra nem számíthatsz a harcban, de biztos egyedül is el tudod intézni õket, ha már így meglepetésbõl sikerült támadj. Ellenfeleid 3 galetki bûnözõ (#168) és egy elemi mágus (#255) [aura: 15-ös savcsapás.].

*** 1. KÖR *** Az elemi mágus ellõ egy tûzgolyó varázslatot. A varázslat nem hatott rád. Behemót 40 ép-t sebzõdik. Indigó 14 ép-t sebzõdik. Árnyék sebzõdik 3 ép-t. A káoszkígyó 33 ép-t sebzõdik. A tycharonid sebzõdik 32 ép-t. A káoszkígyó kileheli lelkét. Elmormolsz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-5 vp.) Elmormolsz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után Behemót létrehoz egy tombolás varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette Behemót elmormol egy féreg érintését. Árnyék a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzgolyó! Az 1. galetki bûnözõ 41 sebzést kap. A 2. galetki bûnözõ ellenáll a varázslatnak. A 3. galetki bûnözõ ellenáll a varázslatnak. Az elemi mágus immúnis a varázslatra. Az 1. galetki bûnözõ megiszik egy sárga varázsitalt. Az 1. galetki bûnözõ megiszik egy zöld varázsitalt. A 3. galetki bûnözõ lenyel egy sárga italt. A 3. galetki bûnözõ lenyel egy zöld italt. A 2. galetki bûnözõ ledönt a torkán egy sárga folyadékot. A 2. galetki bûnözõ felhajt valamiféle zöld italt. Indigó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy elemi védelem! ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) Indigó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy gyógyító szellõt. 11 ép-t gyógyított rajtad. Gyógyítja Behemótot (+42 ép). Indigó visszanyer 14 életpontot. Árnyék gyógyul 37 ép-t. Gyógyítja a tycharonidot (+32 ép). A tycharonid elõhív egy pengefal varázslatot.
*** 2. KÖR *** Elmormolsz egy csontolvadás varázslatot. Az 1. galetki bûnözõ rezisztálja. A 2. galetki bûnözõ csontjai olvadoznak. A 2. galetki bûnözõ sebzõdik 61 ép-t. A 3. galetki bûnözõt védi rezisztanciája. Az elemi mágus csontjai olvadoznak. Az elemi mágus 66 sebzést kap. (-16 vp.) Magában motyogva, az elemi mágus létrehoz egy savcsapást. Behemót 63 sebzést kap. Indigó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzfal! Heves kézmozdulatok közepette Árnyék elmormol egy energiafolyamot. Az 1. galetki bûnözõt védi rezisztanciája. A 2. galetki bûnözõ megtántorodik. A 2. galetki bûnözõ 35 ép-t sebzõdik. A 3. galetki bûnözõ megtántorodik. A 3. galetki bûnözõ sebzõdik 34 ép-t. Az elemi mágus megtántorodik. Az elemi mágus 34 sebzést kap. A tycharonid elmond egy elbájolás varázslatot. Az elemi mágus elkerülte a varázslatot. Behemót az 1. galetki bûnözõ irányába megy. A 3. galetki bûnözõ feléd mozog. A 3. galetki bûnözõ 48 ép-t sebzõdik a pengefaltól. A 3. galetki bûnözõ 63 ép-t sebzõdik a tûzfaltól. Az 1. galetki bûnözõ Behemót felé mozog. A 2. galetki bûnözõ megközelíti Indigót. A 2. galetki bûnözõ ellenállt a varázslatnak. A 2. galetki bûnözõ 63 ép-t sebzõdik a tûzfaltól. A 2. galetki bûnözõ hörögve elterül. A 3. galetki bûnözõ hörögve elterül. Behemót és az 1. galetki bûnözõ egymással harcolnak. az 1. galetki bûnözõ kontaktméreg áldozata lett. Az 1. galetki bûnözõ kileheli lelkét. Az elemi mágus csontjai olvadoznak. Az elemi mágus sebzõdik 48 ép-t. Az elemi mágus halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 127 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 111/113, Indigó: 126/14, Árnyék: 144/3, a káoszkígyó: 0/33, a tycharonid: 48/32.] Gyõzelmet arattál! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+111%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 32%. Elteszed a zsákmányt, ami egy fókuszrubin és 87 arany. A tycharonid az ételre veti magát. (+25% jóllakottság.)
Hát ezekkel sikeresen végeztél, már semmi nem állhatja utatokat. Rövidesen el is értek Akadárhoz, aki örömmel veszi a pajzsokat. Már csak meg kell egyeznetek.
[Kereskedelem próba 15-ös küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia)
Elmeséled Akadárnak viszontagságos utatokat, utalva rá, hogy biztos az ellenségei akarták megakadályozni a szállítmány célba érését. Egybõl jobban kellenek neki a pajzsok! Aztán még egy kis rafinált kereskedõ duma, és meg is egyeztetek darabonkénti 145 aranyas árban.
Elteszed a pénzt, de még maradtok kicsit pihenni. Szerencsére Akadár szívesen lát benneteket. Hamarosan azonban hazaindultok, szerencsére ez az út már biztonságban telik. Egy rövid ideig elgondolkozol rajta, hogy megtartsad a pénzt, de aztán inkább úgy döntesz, ennyit nem ér meg a dolog, jobb jóba lenni a kereskedõvel. Inkább majd még hozzáteszel a pénzedbõl egy keveset, és beadod Sóktnak, hogy jobb árat sikerült kapnod a pajzsokért. Meg is érkeztek, itt a fizetés ideje.
Shóer Sókt igazán örül. Elteszi a pénzt és lelkendezik egy ideig, hogy milyen jó üzletet kötöttél neki. Ez jó ötlet volt tõled, sikerült lekötelezned. Vállonveregetnek, és 1000 aranyat adnak neked munkádért. Nem sok, de most már látja Sókt, hogy számíthat rád, remélhetõleg a késõbbiekben majd jövedelmezõbb munkákat kapsz.
(+10 képességpont.) (+5 hõsiesség pont.)

(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, káoszkígyó újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 60 aranyat.

(226. kaland:) A gödörhöz mész, és a kapaszkodókat markolva, leereszkedsz a mélybe. Egy tiszta, kivilágított barlangszobában találod magadat. Amikor oldalt fordulsz, meghûl benned a vér! Ellenfeled egy méonech számûzött (#391) [aura: IQ: 21.].

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette a méonech számûzött elmormol egy parancsot. Rezisztálod a varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy esszenciaelnyelést. (-5 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy gránitbõrt. (-8 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után Behemót létrehoz egy tombolás varázslatot. Behemót elmormol egy féreg érintése varázslatot. Néhány rövid kézmozdulat után a káoszkígyó létrehoz egy csendvarázs varázslatot. A méonech számûzött elcsendesedik. Indigó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy elemi védelmet. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) Indigó varázshatalma segítségével elmond egy gyógyító szellõt. Gyógyítja Behemótot (+38 ép). Gyógyítja Árnyékot (+32 ép). Összegyûjtve mágikus energiáit, Árnyék elvarázsol egy tûzgolyót. A méonech számûzött sebzõdik 38 ép-t. Összegyûjtve mágikus energiáit, a tycharonid elvarázsol egy pengefalat.
*** 2. KÖR *** Árnyék elmormol egy energiafolyam varázslatot. A méonech számûzött megtántorodik. A méonech számûzött 34 ép-t sebzõdik. A káoszkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy mérges csípés. A méonech számûzött ellenállt a varázslatnak. Indigó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy tûzfal. A tycharonid rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy tudatrombolás. A méonech számûzött megúszta! A méonech számûzött feléd rohan. Megindulsz a méonech számûzött felé. Már ott is vagy! Behemót a méonech számûzöttet rohamozza. A méonech számûzött rád támad. A méonech számûzöttet próbálod megsebezni. Fogaidat próbálod belemélyeszteni. Mellé! Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. Ez mellément. Meglengetve az Õsök Szent Kardját, próbálsz lesújtani. Nem találtál. Meglengetve az arénarém karmot, próbálsz lesújtani. Elkerülte. Gramagan csontpálcájával támadsz. Fürgén elhajolt. Behemót a méonech számûzöttet támadja. a méonech számûzött kontaktméreg áldozata lett. A méonech számûzött hörögve elterül.
[ Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 105/0, Indigó: 0/0, Árnyék: 72/0, a káoszkígyó: 0/0, a tycharonid: 0/0.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+54%). Szolgáidnak is jut 15%. Elrakod a zsákmányt, ami 2 szkritter kitinpáncél és 64 arany. Behemót az ételre veti magát. (+25% jóllakottság.)
Rövid keresgélés után találsz egy rejtett ajtót, ami nemcsakhogy szinte beleolvad a falba, de ráadásul még zárva is van. Zárnyitó készletre van itt szükség! Máris elõveszed, és munkához látsz.
[Zárnyitás próba 16-os küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia) Sikerrel jártál! Az ajtó feltárul. Belépsz rajta.
Amikor továbbmész, a földön ragacsos kötelek sokaságát látod. Pókháló? Óvatosnak kell lenned!
[Csapdaészlelés próba 18-as küszöbre: 6 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia) Körülnézel. Minden sarokban egy fémcsigát látsz, amelyen kötél van átvetve, ami a padlóhoz vezet. Aha! Csapda! Pontos dobásokkal tönkreteszed a csigákat, és így veszély nélkül át tudsz sétálni.
Egy vörösre mázolt, bezárt ajtót találsz. Ki kellene nyitni! Elõkapod a rozsdás kulcsgyûjteményedet, és próbálkozni kezdesz.
[Zárnyitás próba 13-as küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Klikk! Sikerült! Kinyitod az ajtót, és belépsz rajta.
A fal mellett egy ketrecet pillantasz meg. Egy mélységi ent van benne. Szegényke nagyon rémültnek tûnik! Ugyan máskor vadászol az ilyen dögökre, de ezt megszánod. Kinyitod a ketrecet, hadd meneküljön! Legnagyobb meglepetésedre, a lény melletted marad, várakozóan! Veled akar maradni! Nocsak, lehet, hogy értékes szövetségedre akadtál! Megsimogatod, és intesz, jelezve, hogy veled tarthat. Lelkesen követ!
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 3 képességpont és 23% lélekenergia.

(371. kaland:) Megkeresed a repedéseket, és átpréseled magad a megfelelõ helyen. Igen, egy meredek aknában találod magad, azonban le tudsz mászni, ha elég ügyes vagy! Lefelé mászol.
[Mászás próba 18-as küszöbre: 1 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia) Leérsz az akna aljára. Egy barlangban találod magadat.
Amikor oldalt fordulsz, meghûl benned a vér! Ellenfeleid egy jó árnymanó (#343) [aura: 30-as sorvasztás.], egy rossz árnymanó (#344) [aura: imm.ktkt.méreg: 15.] és egy csúf árnymanó (#345) [aura: 16-os méretû 24-es szintû fog, 16-os sebzõ méreg.].

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-8 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy esszenciaelnyelés. (-5 vp.) A jó árnymanó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy halál csókja. Nem hat rád. Behemót sebzõdik 105 ép-t. Árnyék sebzõdik 28 ép-t. A káoszkígyót védi rezisztanciája. A tycharonid 9 sebzést kap. A mélységi ent 23 sebzést kap. Behemót hörögve elterül. Árnyék elmond egy tûzgolyó varázslatot. A jó árnymanó 47 sebzést kap. A rossz árnymanó immúnis a varázslatra. A csúf árnymanó 43 sebzést kap. A káoszkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy csendvarázs. A jó árnymanó ellenáll a varázslatnak. Indigó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy elemi védelem. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) Indigó a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gyógyító szellõ!. Gyógyítja Árnyékot (+28 ép). A tycharonid visszanyer 9 életpontot. A mélységi ent gyógyul 23 ép-t. A tycharonid elmormol egy pengefal varázslatot. A rossz árnymanó feléd rohan. A rossz árnymanó elkerülte a varázslatot. A csúf árnymanó a mélységi ent felé mozog. A mélységi ent megközelíti a csúf árnymanót. A rossz árnymanó rád támad. Lesújt rád bal karmával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Roncsoló sebzés! ( -10 tüskés bõr, -8 vastag bõr.) Lecsap rád jobb karmával. El sem talált, haha. A csúf árnymanó és a mélységi ent egymással harcolnak. A mélységi ent halálhörgés közepette a földre zuhan.
*** 2. KÖR *** A jó árnymanó elõhív egy életszívás varázslatot. Sebzõdsz 34 ép-t. A jó árnymanó gyógyul 34 ép-t. Magában motyogva, Árnyék létrehoz egy energiafolyamot. A csúf árnymanó megtántorodik. A csúf árnymanó 35 sebzést kap. A káoszkígyó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy csendvarázst. A jó árnymanót védi rezisztanciája. Indigó elmormol egy tûzfal varázslatot. A tycharonid elõhív egy elbájolás varázslatot. A jó árnymanó ellenáll a varázslatnak. A csúf árnymanó a tycharonid felé mozog. A csúf árnymanó sebzõdik 48 ép-t a pengefaltól. a tûzfaltól. A csúf árnymanó halálhörgés közepette a földre zuhan. A rossz árnymanó téged támad. Lesújt rád bal karmával. Elkerülted. Elõre szúr jobb karmával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Megtámadod a rossz árnymanót. Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (68 ép-t sebeztél). Rávágsz jobb karmoddal. Ez mellément. Az Õsök Szent Kardját forgatva támadsz. (31 ép-t sebeztél). Arénarém karommal támadsz. Félrehajolt. Gramagan csontpálcájával próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (53 ép-t sebeztél). A rossz árnymanó kileheli lelkét. Regenerálsz (+30 ép)
*** 3. KÖR *** Elõhívsz egy animáció varázslatot. Behemót csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). A mélységi ent csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). A rossz árnymanó csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). A csúf árnymanó csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). (-1 vp.) Árnyék varázshatalma segítségével elmond egy tûzgolyót. A jó árnymanó 44 sebzést kap. Néhány rövid kézmozdulat után Behemót létrehoz egy tombolás varázslatot. Behemót elmormol egy féreg érintése varázslatot. A káoszkígyó ellõ egy csendvarázs varázslatot. A jó árnymanó rezisztálja. Indigó mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy energiatüskét. A jó árnymanó 23 ép-t sebzõdik. A tycharonid varázshatalma segítségével elmond egy szellemkalapácsot. A jó árnymanó ellenáll a varázslatnak. A rossz árnymanó elindul a jó árnymanó felé. A jó árnymanó megközelíti a mélységi entet. A csúf árnymanó a jó árnymanót rohamozza. A rossz árnymanó a jó árnymanót támadja. A jó árnymanó és a mélységi ent egymással harcolnak. A csúf árnymanó a jó árnymanót támadja. A jó árnymanó halálos sebet kapva a földre zuhan. Regenerálsz (+4 ép)
Behemót zombija hangtalanul összecsuklik. A mélységi ent zombija hangtalanul összecsuklik. A rossz árnymanó zombija hangtalanul összecsuklik. A csúf árnymanó zombija hangtalanul összecsuklik. [A csatában összesen 242 sebzést okoztál, és 34 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 0/105, Indigó: 86/0, Árnyék: 169/28, a káoszkígyó: 0/0, a tycharonid: 48/9, a mélységi ent: 16/125.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+108%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 32% jut. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a gyorsaság rövid tõre és 156 arany. Árnyék eszik. (+25% jóllakottság.) A tycharonid zabál. (+25% jóllakottság.)
Rejtett kincs reményében keresgélsz, de nem jársz sikerrel.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 61% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, arhomad varangy újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 40 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, mélységi ent újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 60 aranyat.

(225. kaland:) Felkeresed a kõoszlopokon álló házikót. Az biztos, hogy nem galetki lakhelye! Csak nem egy fejlett torzszülött tanyája? Kezd a dolog érdekes lenni. Óvatosan mászni kezdesz.
[Mászás próba 19-es küszöbre: 3 hõsiesség pont árán sikeres] (+12% lélekenergia) Kicsit kifáradsz, mire felérsz. Belépsz a házikó ajtaján.
Amikor oldalt fordulsz, meghûl benned a vér! Ellenfeled egy tricix (#433). [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, a tricix elvarázsol egy elemi védelmet. A tricix varázshatalma segítségével elmond egy sárkányleheletet. Varázshatalmad segítségével elmondasz egy esszenciaelnyelést. (-5 vp.) Elmondasz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Összegyûjtve mágikus energiáit, Behemót elvarázsol egy tombolást. Behemót rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy féreg érintése. Indigó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy elemi védelem. ( +25 tûzimmunitás, +25 hidegimmunitás, +25 savimmunitás, +25 elkt.immunitás, +25 imm.mérg.gázra.) Indigó elõhív egy gyógyító szellõ varázslatot. Behemót visszanyer 2 életpontot. A káoszkígyó elõhív egy csendvarázs varázslatot. A tricix ellenállt a varázslatnak. Árnyék rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy tûzgolyó. A tricix immúnis a varázslatra. Heves kézmozdulatok közepette a tycharonid elmormol egy pengefalat. A mélységi ent a tricix felé mozog. A mélységi ent a tricixet támadja.
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, a tricix elvarázsol egy tûzlabdát. Rezisztálod a varázslatot. Behemót sebzõdik 119 ép-t. Indigó 74 ép-t sebzõdik. Árnyék sebzõdik 38 ép-t. A káoszkígyót védi rezisztanciája. A tycharonid 72 ép-t sebzõdik. Behemót hörögve elterül. Összegyûjtve mágikus energiáit, Árnyék elvarázsol egy energiafolyamot. A tricix megtántorodik. A tricix 33 ép-t sebzõdik. Néhány rövid kézmozdulat után a káoszkígyó létrehoz egy csendvarázs varázslatot. A tricix megúszta! Néhány rövid kézmozdulat után Indigó létrehoz egy tûzfal varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette a tycharonid elmormol egy tudatrombolást. A tricix elkerülte a varázslatot. A tricix felé mozogsz, hogy megtámadhasd. Támadod a tricixet. Harapni próbálsz. (70 ép-t sebeztél). Lesújtasz jobb karmoddal. Elkerülte. Meglengetve az Õsök Szent Kardját, próbálsz lesújtani. (31 ép-t sebeztél). Meglengetve az arénarém karmot, próbálsz lesújtani. (49 ép-t sebeztél). Gramagan csontpálcájával próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (58 ép-t sebeztél). A mélységi ent a tricixet támadja. A tricix halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 208 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 0/119, Indigó: 0/74, Árnyék: 33/38, a káoszkígyó: 0/0, a tycharonid: 0/72, a mélységi ent: 28/0.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+60%). Szolgáidnak 16% jut. Elteszed a zsákmányt, ami 2 tricix pete és 95 arany. [ld. enc.] A káoszkígyó táplálkozik. (+25% jóllakottság.)
Reménykedsz, hogy nem fáradtál hiába, de úgy tûnik, mégis: nem találsz kincset.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 1 képességpont és 61% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, arhomad varangy újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 40 aranyat.
[140 TVP-t használtál fel, maradt még 26.]

ee 37016 20007 1092 21417 13722 7 sok-sok eladás
Sajnálom, de nincs nálad 1092. tárgy. Sajnálom, de nincs nálad 13722. tárgy. Elmész a szint középpontjában épült boltba. Sókt, mint mindig, most is örömmel fogad.
- Tudod Prussin, nagyon jól megy az üzlet mostanában. Egyre nagyobb a kínálatom, ezért úgy döntöttem építtetek egy új raktárépületet. Nem lenne kedved segédkezni benne? Gondoltam te biztos értesz az ilyesmihez, megtervezhetnéd nekem a raktárat és segíthetnél a felépítésében is. Munkádat 2000 arannyal jutalmaznám, mit szólsz hozzá?
- Ugyan már Shóer, tudod jól, hogy a temérdek legyõzött torzszülöttnél annyi aranyat találtam már, hogy a barlangomon folyik ki. Fizess inkább aranydukáttal, az mindig jól jön a galetkinek, az aranydukátnak aztán tényleg van értéke!
- Nekem végülis mindegy, arany-arany, egyre megy! Akkor 50 aranydukát, de aztán tényleg jó legyen az a terv! (6. kaland, összesen 20 TVP-t igényel.)
Automatikus eladás: Eladod a gyorsaság gyíkbõr övét 339 aranyért. Eladod a bûz szarvas sisakját 202 aranyért. Eladod a gyorsaság rövid tõrét 141 aranyért. Eladsz 1 Tyrex könnyû pikkelyvértjét 176 aranyért. Eladod a ragadozó ezüst fejpántját 170 aranyért. Eladod a túlélés sárga övét 167 aranyért.
[Takarítás a barlangodban:] Eladod a nyomkeresés fejpántját 36 aranyért. Eladsz 3 sziklarepeszt 6 aranyért. A szemétbe hajítasz 1 bíbor golyót.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 21.]

ism 7 a következõ parancs ismétlése 7 alkalommal
Hazamész a boltból.

p portyázás
Az idõ tökéletesen alkalmas egy vérbeli portyázásra. Nincs más dolgod, mint végigsétálni a település egyik széles ösvényén, és megfelelõ barlangok után nézelõdni. Ahogy befordulsz egy sarkon, magas barlangterem tárul eléd. Közepén egy kõtorony magasodik. Bizonyára valamilyen mágus, vagy esetleg az õt elpusztító galetki tanyázik itt. Mindenesetre az ajtó tárva-nyitva van! Megjegyzed magadnak a helyet. (222. kaland, összköltsége 40 TVP.) Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 1 hónakkupókot. Nem telik sok idõbe, hogy kiválassz egy barlangnyílást. A jelzés alapján, a lakóval baráti társalgás lesz.
Odabent fogad Zsarátnok, egy belsõ tûzzel izzó, pikkelyes testû, forró kén illatát árasztó sárkányforma férfi. [aura: 16-os méretû 15-ös szintû fog.] A Tudósok klánjának tudós professzor rangú tagja. A Feltámadás Hírnökei szövetségbe tartozik. Kalandor rangja tapasztalt kalandmester. A következõket látod nála: Lhoal'zetan nyílpuskája, Akadémiai nyaklánc, az Uralkodó köpenye, óriás fülbevaló, myrakoid karkötõ, méregvándor vállvédõ, az Uralkodó páncélja, a Pusztítás Gyûrûje, vastag csizma, topáz melltû, a hõsiesség gyûrûje, quwargölõ érdemrend, kvatáns fókusz, az Univerzum karvédõje, Tûzúr aranyozott fülbevalója, vámpírtõr, platina nadrág, aréna holdkõ érme, Trix gyûrûje, sárkányamulett, Itraes karkötõje, az Õsök Szent Kardja, xenóbõr karkötõ, a siker karvédõje, Szteirax amulettje, Xantin rubinöve, Xantin rubinöve, Firandi kesztyûje, a királynõ karkötõje, xenomorf csuklópánt, xenóbõr pajzs, xenomorf bõrgyûrû, az Uralkodó koronája, toronyõr gyûrû. Híven a régi galetki szokásokhoz, a kölcsönös üdvözlés után helyet foglaltok, és hozzáláttok a közösen összedobott vacsorához. Mennyivel jobban esik az étel, ha nem veszélyek közt, egyedül kell magadba tömnöd! Degeszre tömitek magatokat, aztán barátságos csevegés kezdõdik. Többek között a boltosról beszélgettek: feltûnõen sokan tartják gazembernek, talán lehet valami alapja a szóbeszédnek. Megköszönöd a vendéglátást, összeszedelõdzködsz, és a baráti búcsúzkodás után távozol. (+12% jóllakottság) Megjegyzel valamit a Zsarátnok által meséltekbõl, megtudod, mi az az éjfekete morf lord. [ld. enc.]
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 21.]

p portyázás
Kedved támad egy csöpp baráti portyázgatásra. Hosszú kutatásba kezdesz, lehetõleg egy olyan barlangot szeretnél találni, amelyben még nem voltál. Egy gigantikus barlangterembe jutsz, amelynek mind távoli vége, mint plafonja a sötétbe vész. A padlón repedéseket látsz, amelyek a feneketlen mélységbe nyílnak, itt-ott felszûrõdik a fortyogó láva vörös fénye. A terem közepén rég elpusztult óriásszörnyek csontjaiból emelt épületet látsz. Elég félelmetes! (324. kaland, összköltsége 15 TVP.) Hamarosan kiválasztasz egy megfelelõ barlangot. A zászlók ellenére titkon reménykedsz, hogy a bentlakót benne lesz egy kis átokszórásban.
Szertartásosan üdvözöl Aranyos Ászok, egy nagyon,nagyon,nagyon férfi. [aura: 21-es méretû 13-as szintû bal csáp.] A Mutánsok klánjának veszedelmes életforma rangú tagja. A Tudás Õrzõi szövetségbe tartozik. Kalandor rangja felderítõ. Végignézed a felszerelését: a teknõs csillagpajzsa, az erõ aranyozott nyaklánca, a pók smaragdgyûrûje, a regenerálódás obszidián karkötõje, a Pusztítás Gyûrûje, Tyrex obszidián karkötõje, óriás fülbevaló, a Becsület gyûrûje, aréna ónix érme, kvatáns fókusz, Khazidax koponyája, orgling fétis, arany orgling fétis, platina nadrág, az Õrzõk ében karkötõje, Vlagyimir gyûrûje, romfosztogató karkötõ, krakoch csizma, méregvándor vállvédõ, topáz melltû. Megpróbálod rávenni, hogy átokszórjatok. Õ határozatlanul biccent. Köszönés helyett ezt kiáltod: "Potyogjanak ki a fogaid!" Azonnal visszavág: "Te aszott torzszülött!" Nagy levegõ után ezt kiáltod: "Igaz, hogy a butaságodat csak a bûzöd múlja felül?" Õ rögvest kontrázik: "Olyan csúf vagy, hogy még az ördög is faképnél hagyna!" A következõvel folytatod: "Olyan undorító vagy, mint egy nyálkacsiga belsõ szervei, okádékkal fûszerezve." Nem késik a válasszal: "Hulljon ki az összes fogad, süketülj meg a füledet eldugító szõrtõl, égjen ki a vaksi szemed!" Jól odamondasz neki: "Állandóan az orrodat és a füledet túrod, úgyhogy gyakran meg kell szakítanod a folyamatos vakaródzást, te tetves torzszülött." Aranyos Ászok feje lila lesz, de látszik, hogy nincs frappáns válasza. Micsoda fényes gyõzelmet arattál! Aranyos Ászok dühös pillantást vet rád. (+101% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 13.]

p portyázás
Készenléti állapotodat ellenõrzöd, majd elindulsz. Büszkén lépkedsz, tudván, hogy kevés méltó ellenfeled lapulhat a nyomorúságos vájatokban. Gyanús, hogy valamilyen nagyon eldugott folyosón jársz, mert semmilyen nyomot, szemetet nem látsz, ami arra utalna, hogy valaki járt erre az utóbbi idõben. A folyosó egyszercsak kiszélesedik, és döbbenetes látvány tárul a szemed elé! Gigantikus, fehér csontváz, és... hát igen, nehéz lenne erre bármi mást ráfogni, mint azt, hogy egy sárkány. Az óriási, tûhegyes fogakkal teli állkapocs is kétszer nagyobb, mint te magad. Hogyan juthatott ki ez a szörny innét? Hogy nem azon a szûk folyosón, az biztos. Persze kincseket nem látsz sehol. Késõbb érdemes lenne még visszajönni ide, és alaposabban körülnézni. (305. kaland, összköltsége 20 TVP.) Észreveszel 1 mátekel gombát. Szakértõ módon leszeded. Megközelíted az egyik alkalmasnak látszó barlangot. A zászlók alapján, a lakónak is kedve volna pszionikus csatához.
Vendéglátód Toxi, egy légiesen könnyed, csábos mosolyú, elbûvölõ, zöld szemû nõ. [aura: 3-as méretû 5-ös szintû jobb karom.] A Halhatatlanok klánjának nagyobb avatár rangú tagja. A Tudás Õrzõi szövetségbe tartozik. Kalandor rangja tapasztalatlan kalandor. Felszerelése: az Örökkévalóság gyûrûje, az Õsök Szent Kardja, morf köpeny, nilbongi kitûzõ, topáz melltû, ozin fülkarika, Itraes karkötõje, a hõsiesség gyûrûje, az Õrzõk ében karkötõje, gargantua pókcsatos öv, a kobra hosszú íja, a hatalom rubinja, méregvándor vállvédõ, aréna holdkõ érme, káoszsárkány gyûrûje, krakoch csizma, a Becsület gyûrûje, Dubié amulettje, a Pusztítás Karkötõje, a tökéletesség nagy pajzsa, szilmill tõr, a gyorsaság arany nyaklánca, xenomorf csuklópánt, a gyorsaság rövid tõre, adamantit karkötõ.
Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Prussin Sz.áll.roncsolása -20 PE (-6)79 (-20)190 Toxi Sz.áll.roncsolása -20 PE (-13)37 (-20)30
2. Prussin Tudati méreg kudarc (-6)73 (-20)170 Toxi Sz.áll.roncsolása -20 PE (-13)24 (+0)30
3. Prussin Tudati méreg kudarc (-6)67 (-20)150 Toxi Sz.áll.roncsolása -20 PE (-13)11 (+0)30
4. Prussin Agyvihar -60 PE (-9)58 (-7)143 Toxi Pszi csáp +7 PE (-3)8 (-30)0

Pszi támadásaid alatt megtört ellenfeled. Nyertél! (+9% pszi támadás, +9% pszi energia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 5.]

p portyázás
Sajnálom, de nincs elég tevékenységpontod ennek a parancsnak a végrehajtásához. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 5.]
mak 1 1. makró definiálása/hívása

h 517 517. tárgy használata
Krugrog terítõjén finom falatok jelennek meg. (+10% jóllakottság neked és szolgáidnak.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 5.]

ftk 3 1 2 533 felszíni tárgy kutatása
[Asztrális kutatás:]
Sajnálom, de nincs elég tevékenységpontod ennek a parancsnak a végrehajtásához. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 5.]
vv 153 153 153 153 153 153 több varázslat elmondása
[V 153 0 0:] A célpontnak max. életpontja van, nincs szüksége további gyógyulásra.
[V 153 0 0:] A célpontnak max. életpontja van, nincs szüksége további gyógyulásra.
[V 153 0 0:] A célpontnak max. életpontja van, nincs szüksége további gyógyulásra.
[V 153 0 0:] A célpontnak max. életpontja van, nincs szüksége további gyógyulásra.
[V 153 0 0:] A célpontnak max. életpontja van, nincs szüksége további gyógyulásra.
[V 153 0 0:] A célpontnak max. életpontja van, nincs szüksége további gyógyulásra.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 5.]

be 9 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen nincs is rajtad átok!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 5.]

b 1 barlangod bõvítése
Sajnálom, de nincs elég tevékenységpontod ennek a parancsnak a végrehajtásához. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 5.]
tpf 40 40 TVP felszabadítása
Felszabadítasz 40 TVP-t a korábban félrerakottból. [-40 TVP-t használtál fel, maradt még 45.]

mak 2 2. makró definiálása/hívása

mak 5 5. makró definiálása/hívása

be 9 4 1 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 45.]

be 9 4 2 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 45.]

be 9 4 3 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 45.]

be 9 4 4 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 45.]

be 9 4 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 45.]

t 65 10 65. szakértelem tanulása 10 TVP-ért
Hasznosítod az oskolában szerzett ismereteket. A kellékekre 10 aranyat költesz. Növényeket, tárgyakat gyûjtesz, amelyek kiváló eszközök lehetnek, ha arra lesz szükséged, hogy valamilyen módon álcázd magad.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 35.]

be 9 3 4 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 35.]

be 9 3 5 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 35.]

be 9 3 1 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 35.]

be 9 3 2 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 35.]

be 9 4 1 5 7 8 meglátogatod a 9. épületet
De hiszen az a szolgád magánál van, nincs szüksége gyógyításra! De hiszen nincs is rajtad átok! Sajnálom, de nincs elég tevékenységpontod ennek a parancsnak a végrehajtásához. De hisz nem is vagy megfertõzve!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 35.]

forduló vége
A siker aranyveretes öve segítségével 24 aranyat kerestél ebben a körben, és 4 TVP-t spóroltál meg. Belenézel Zu'lit csodatarsolyába, hátha találsz benne valamit. Hoppá! Egy üvegcse. Boldogan teszed el. Megfújsz 1 Ezüstmágusok Kürtjét. Elborít a lélekenergia, élvezed, ahogy a meleg áramlat az arcodat simogatja (+6 képességpont.)
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéd megduzzadt! Néhány duzzadt xenópetéd már óriásira nõtt! Óriásira nõtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belõlük. Ha mindez nem lenne elég, a frissen kikelt xenókhoz egy sötét árny csatlakozik, a barlangod végében levõ nyílás mélyérõl! Ellenfeleid 2 xenomorf gyermek (#421) [aura: 18-as méretû 24-es szintû bal karom.] és 2 fiatal xenomorf (#422) [aura: 19-es méretû 24-es szintû jobb karom.].

*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy esszenciaelnyelést. (-5 vp.) A 2. fiatal xenomorf ellõ egy savcsapás varázslatot. Behemót 160 ép-t sebzõdik. Behemót halálhörgés közepette a földre zuhan. Az 1. fiatal xenomorf elmormol egy savcsapás varázslatot. Indigó 136 sebzést kap. Indigó halálos sebet kapva a földre zuhan. Az 1. xenomorf gyermek rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. A mélységi ent 111 ép-t sebzõdik. A mélységi ent halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. xenomorf gyermek rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. A tycharonid 121 ép-t sebzõdik. A tycharonid kileheli lelkét. Árnyék elmond egy tûzgolyó varázslatot. Az 1. xenomorf gyermek 43 sebzést kap. Az 1. fiatal xenomorf 47 ép-t sebzõdik. A 2. fiatal xenomorfot védi rezisztanciája. A 2. xenomorf gyermek rezisztálja. A káoszkígyó rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy csendvarázs. Az 1. xenomorf gyermek elkerülte a varázslatot.
*** 2. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy animációt. Behemót csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). Indigó csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). A tycharonid csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). A mélységi ent ellenáll a varázslatnak. (-1 vp.) A 2. fiatal xenomorf mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy savcsapást. Behemót 131 sebzést kap. Behemót zombija hangtalanul összecsuklik. Az 1. fiatal xenomorf mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy savcsapást. Indigó 144 sebzést kap. Indigó zombija hangtalanul összecsuklik. Az 1. xenomorf gyermek ellõ egy savcsapás varázslatot. A tycharonid sebzõdik 118 ép-t. A tycharonid zombija hangtalanul összecsuklik. A 2. xenomorf gyermek varázshatalma segítségével elmond egy savcsapást. A káoszkígyó sebzõdik 119 ép-t. A káoszkígyó halálhörgés közepette a földre zuhan. Árnyék elmond egy energiafolyam varázslatot. Az 1. xenomorf gyermeket védi rezisztanciája. Az 1. fiatal xenomorf ellenáll a varázslatnak. A 2. fiatal xenomorf rezisztálja. A 2. xenomorf gyermek megtántorodik. A 2. xenomorf gyermek 33 ép-t sebzõdik.
*** 3. KÖR *** Az 1. fiatal xenomorf elmormol egy savcsapás varázslatot. Árnyék 90 sebzést kap. Árnyék holtan terül el. A 2. fiatal xenomorf rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. Sebzõdsz 66 ép-t. Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy csontolvadás varázslatot. Az 1. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf gyermek sebzõdik 59 ép-t. Az 1. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. Az 1. fiatal xenomorf 60 ép-t sebzõdik. A 2. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. A 2. fiatal xenomorf sebzõdik 63 ép-t. A 2. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf gyermek 56 ép-t sebzõdik. (-16 vp.) Az 1. xenomorf gyermek elmond egy savcsapás varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. A 2. xenomorf gyermek varázshatalma segítségével elmond egy savcsapást. Nem hat rád. Regenerálsz (+11 ép) Az 1. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf gyermek 44 ép-t sebzõdik. Az 1. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. Az 1. fiatal xenomorf 46 sebzést kap. A 2. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. A 2. fiatal xenomorf sebzõdik 41 ép-t. A 2. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf gyermek elkerülte a varázslatot.
*** 4. KÖR *** A 2. fiatal xenomorf elõhív egy savcsapás varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. A 2. xenomorf gyermek rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy savcsapás. Rezisztálod a varázslatot. Az 1. fiatal xenomorf ellõ egy savcsapás varázslatot. 87 ép-t sebzõdtél. Az 1. xenomorf gyermek varázshatalma segítségével elmond egy savcsapást. Rezisztálod a varázslatot. Megindulsz az 1. fiatal xenomorf felé. Már ott is vagy! Megtámadod az 1. fiatal xenomorfot. Mérgezõ gázt fújsz. (212 ép-t sebeztél). Elõrehajolva harapni próbálsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-4 ép) Az 1. fiatal xenomorf holtan terül el. Regenerálsz (+11 ép) Az 1. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf gyermek sebzõdik 47 ép-t. A 2. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. A 2. fiatal xenomorf 51 ép-t sebzõdik. A 2. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf gyermek 40 sebzést kap.
*** 5. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy animáció! Árnyék csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). A káoszkígyót védi rezisztanciája. A mélységi ent csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). Az 1. fiatal xenomorf csatasorba áll a te oldaladon. (agyatlan zombiként). (-1 vp.) Az 1. xenomorf gyermek elmond egy savcsapás varázslatot. A mélységi ent 124 sebzést kap. A mélységi ent zombija hangtalanul összecsuklik. Magában motyogva, a 2. xenomorf gyermek létrehoz egy savcsapást. Árnyék 110 sebzést kap. Árnyék zombija hangtalanul összecsuklik. A 2. fiatal xenomorf rád támad. A 2. fiatal xenomorf mérgezõ gázt fúj rád. (10 ép-t sebzõdtél). Az 1. fiatal xenomorf az 1. xenomorf gyermeket támadja. Regenerálsz (+11 ép) Az 1. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf gyermek 44 ép-t sebzõdik. Az 1. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. Az 1. fiatal xenomorf megúszta! A 2. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. A 2. fiatal xenomorf 47 ép-t sebzõdik. A 2. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf gyermek 40 sebzést kap.
*** 6. KÖR *** A 2. fiatal xenomorf téged támad. A 2. fiatal xenomorf mérgezõ gázt fúj rád. (10 ép-t sebzõdtél). Támadod a 2. fiatal xenomorfot. Mélyet lélegzel, és gyilkos gázfelhõt fújsz ellenfeledre. (193 ép-t sebeztél). Megpróbálod megmarni. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-4 ép) A 2. fiatal xenomorf halálhörgés közepette a földre zuhan. Az 1. fiatal xenomorf és az 1. xenomorf gyermek egymással harcolnak. A 2. xenomorf gyermek rád veti magát. Rád vág jobb karmával. El sem talált, haha. Odacsap neked bal karmával. Mellé! Acsarogva harapni próbál fogával. Mellétrafált a balfácán. Tekergetve suhint farkával. Félrehajoltál. Regenerálsz (+11 ép) Az 1. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf gyermek 42 sebzést kap. Az 1. xenomorf gyermek holtan terül el. Az 1. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. Az 1. fiatal xenomorf sebzõdik 47 ép-t. A 2. xenomorf gyermek csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf gyermek 47 ép-t sebzõdik.
*** 7. KÖR *** Támadod a 2. xenomorf gyermeket. Kitátod szádat, és mérges gázt lehelsz. (214 ép-t sebeztél). Kitátod szádat, harapni próbálsz. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A 2. xenomorf gyermek halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+11 ép) Az 1. fiatal xenomorf csontjai olvadoznak. Az 1. fiatal xenomorf sebzõdik 45 ép-t.
Az 1. fiatal xenomorf zombija hangtalanul összecsuklik. [A csatában összesen 776 sebzést okoztál, és 181 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Behemót: 0/291, Indigó: 0/254, Árnyék: 123/200, a káoszkígyó: 0/119, a tycharonid: 0/239, a mélységi ent: 0/235.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+194%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: egy mágiaellenállás és 269 arany. Fényes gyõzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz.
*** A fordulód során 3 véletlen kalandot teljesítettél, így +10% kalandor rangot szereztél, kalandor rangod jelenleg elit kalandor (11.82).
Ebben a körben +12 galetki erõt és +44 hírnevet kaptál. A kör során összesen 4541 sebzést okoztál, és 380 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 29 képességpontot kapsz. Ezenfelül kapsz még 1 képességpontot, jutalmul pszi gyõzelmedért. Errõl a fordulóról 39 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 569 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


Prussin, egy jellegtelen kinézetû, kiváncsi mégis ítélkezõ férfi vagy. Jelenlegi lakóhelyed: katonák szintje (12. szint). Táplálkozásod: kõevõ. Kalandor rangod: elit kalandor (11.82). Ez a 440. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 21 (31) / 4.10
[2] IQ: 25 (33) / 4.39
[3] ügyesség: 35 (39) / 25.71
[4] egészség: 23 (30) / 14.51
[5] mágia: 19 (22) / 18.24
[6] gyorsaság: 35 (33) / 34.31
[9] Méret/ép: 317 (356) / 230
Min. méret: 233
Barlangméret: 316
PONTJAID
Varázspont: 580 / 174
Képességpont: 419 / 40%
Hõsi pont: 189 (100)
Tám.bónusz: 41%
Véd.bónusz: 83%
Galetki erõ: 2174 / 679
Hírnév : 8897
Jóllakottság: 210%
Életkor: 20 / 20
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 243 (0)
Galetki gyõzelmek: 117 (0)
Torzsz. csaták: 3768 (14)
Torzsz. gyõzelmek: 3049 (13)
Leölt torzszülött: 5947 (31)
Pszi csaták: 447 (1)
Pszi gyõzelmek: 245 (1)
Ájulások száma: 282 (0)

A Mutánsok Klánjának (#16) tagja vagy.
Rangod: veszedelmes életforma (74)
Speciális képességeid:
kapott lélekenergiára 84%-os szorzó. +3 minden végtag speciális képességre.
Aktív Klánküldetéseid:
1.) Látogass el a klánépületbe, ha nincs varázspontod! 2.) Látogass el hozzánk ha kevesebb, mint 10 hõsiesség pontod van. 3.) Gyõzd le harcban az ellenséges klán 3 különbözõ képviselõjét. [számláló: 2]

HARCI SZAKÉRTELMEK
[10] tûzlehelet: 1 (46) / 0.72 [11] jéglehelet: 1 (60) / 0 [12] savlehelet: 1 (51) / 0.79
[13] elektr.lehelet: 1 (46) / 0 [14] mérg. lehelet: 68 (122) / 10.89 [15] regeneráció: 12 (15) / 0
[16] tüskés bõr: 45 (50) / 1.27 [17] vastag bõr: 2 (8) / 0.69 [18] tûzimmunitás: 17 (34) / 3.04
[19] hidegimmunitás: 17 (32) / 12.10 [20] savimmunitás: 21 (47) / 1.06 [21] elkt.immunitás: 9 (24) / 0.80
[22] imm.mérg.gázra: 8 (31) / 0.56 [23] imm.ktkt.méreg: 45 (57) / 0.15 [24] rezisztencia: 29 (41) / 5.10
[25] bûz: 45 (61) / 0.36 [26] lõfegyver: 13 (25) / 1.71 [27] imm. méregre: 0 (15) / 0
[31] áttörés: 0 (2) / 0 [33] manaformálás: 0 (7) / 0 [34] párbajozás: 10 / 6.68

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 11 (15) / 4.75 [46] csapdaészlelés: 10 / 6.92 [47] zárnyitás: 16 / 6.50
[48] mászás: 13 / 7.23 [49] rugalmasság: 34 (36) / 0.19 [50] meggyõzõkészség: 16 (20) / 5.90
[51] transzformáció: 16 / 5.41 [52] auraészlelés: 18 / 10.87 [53] ékszerészet: 10 / 9.50
[54] kereskedelem: 17 (18) / 7.06 [55] szívósság: 20 (29) / 1.14 [56] varázsitalfõzés: 14 (15) / 2.97
[57] gyógynövények: 15 / 14.96 [58] nyomkeresés: 12 / 2.76 [59] vezetõkészség: 23 (28) / 0.58
[60] pszi támadás: 16 (17) / 9.67 [61] pszi energia: 41 (42) / 24.88 [62] lopás: 6 / 5.02
[63] éberség: 31 (35) / 0.60 [64] átokszórás: 15 / 11.90 [65] álcázás: 26 (27) / 2.69
[66] lopakodás: 6 / 0.66 [67] régészet: 24 / 8.89 [68] zene: 26 / 7.71
[69] tanulás: 20 (22) / 8.07 [70] idézés: 23 (26) / 1.06 [71] javítás: 17 / 8.72
[72] építés: 20 (22) / 15.58 [73] felderítés: 13 / 7.19 [74] vitalitás: 20 / 10

VÉGTAGOK
fog [100] méret: 18 (19) / 3 [101] szakért.: 16 / 12.45 [102] kontaktméreg: 10 (13) / 5  
jobb karom [103] méret: 11 (12) / 4 [104] szakért.: 14 / 0.59 [105] rothasztás: 13 (16) / 0  
bal karom [106] méret: 1 (2) / 0 [107] szakért.: 13 / 6.95 [108] energiaszívás: 1 (4) / 0 az Õsök Szent Kardja
jobb karom [109] méret: 1 (2) / 0 [110] szakért.: 13 / 6.47 [111] vámpirizáció: 1 (4) / 0 arénarém karom
bal karom [112] méret: 1 (2) / 0 [113] szakért.: 13 / 6.92     Gramagan csontpálcája

VARÁZSLATOK & PSZIK
[130] agyvihar: 20 / 3.33 [32] animáció: 16 (21) / 7.65 [182] azonnali gyógyítás: 1 (6) / 0
[283] buzdítás: 20 (23) / 16.58 [42] csendvarázs: 12 (15) / 0.50 [200] csontolvadás: 25 (30) / 14.40
[149] dimenziókapu: 15 (18) / 0.53 [11] elektromos kéz: 5 (9) / 0.06 [48] ellenáll.megtörése: 17 (20) / 8.17
[160] esszenciaelnyelés: 26 (31) / 22.70 [156] éhínség: 1 (6) / 0 [29] életszívás: 15 (20) / 0.48
[152] felejtés: 16 (19) / 1.51 [181] feltámasztás: 1 (6) / 0 [31] féreg érintése: 3 (8) / 0.30
[168] fürgülés: 1 (6) / 0 [204] gondolatolvasás: 5 (8) / 0.19 [17] gránitbõr: 33 (38) / 22.53
[139] gyógyító szellõ: 31 (36) / 3.66 [269] h.látó vérkutya észlelés: 12 (15) / 5.11 [33] halál csókja: 27 (32) / 23.86
[13] jégcsóva: 12 (16) / 4.12 [217] jégfal: 1 (5) / 0 [259] kegyencek oltalma: 19 (24) / 4.70
[163] kineport: 15 (19) / 0.83 [154] kisebb erõpajzs: 11 (14) / 6.41 [146] kontakt.õseiddel: 15 (18) / 14.12
[158] láth. észlelése: 10 (13) / 1.80 [157] láthatatlanság: 12 (15) / 3.86 [165] manafókuszálás: 13 (17) / 0.98
[162] mágikus csapda: 6 (10) / 0.06 [129] mentális robbanás: 20 / 1.94 [148] méregsemlegesítés: 12 (17) / 3.12
[141] mérges csípés: 1 (6) / 0 [153] nagyobb gyógyítás: 14 (19) / 8.87 [209] õsi immunitás: 1 (5) / 0
[38] parancs: 7 (10) / 0.13 [133] pszi acéltorony: 20 / 1.17 [128] pszi csáp: 20 / 1.36
[171] savpajzs: 14 (19) / 10.49 [30] sorvasztás: 1 (6) / 0 [145] sötét halál: 1 (6) / 0
[131] sz.áll.roncsolása: 20 / 2.54 [159] szellemidézés: 14 (19) / 5.52 [176] szélpajzs: 17 (20) / 10.60
[261] szörnyismeret: 11 (16) / 7.66 [150] tárgyvédelem: 10 (14) / 1.86 [265] torzszülött észlelése: 19 (22) / 2.37
[132] tudati méreg: 20 / 2.25 [256] tudattágítás: 23 (26) / 5.97 [16] tûzpajzs: 1 (5) / 0
[14] vakító fény: 10 (14) / 0.42 [194] vízlélegzés: 7 (11) / 0.68    

T/V VARÁZSLATLISTÁID pillanatnyilag ki vannak kapcsolva, minden, általad ismert varázslatot használsz. Ha ezt nem szeretnéd, adj ki egy újabb üres TVSZ parancsot.
RAJTAD LEVÕ VARÁZSLATOK/HATÁSOK
láth. észlelése (10), méregsemlegesítés (14), szélpajzs (17), õsmágus szájvize (1).


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] Behemót, az arhomad varangy 117/0 176% 210% 19 / 2.13 ájult
[2] Indigó, a kék-vörös atya 74/0 182% 187% 13 / 1.65 ájult
[3] Árnyék, a káoszmágus 98/0 181% 159% 14 / 11.43 ájult
[4] káoszkígyó 93/0 185% 129% 10 / 3.86 ájult
[5] tycharonid 102/0 192% 177% 3 / 0.91 ájult
[6] mélységi ent 85/0 98% 110% 1 / 0.03 ájult
lélekenergia rész 20% jóllakottság határ 120% gyógyítás: 5

MAKRÓID
1. Makró
h 517
ftk 3 1 2 533
vv 153 153 153 153 153 153
be 9 5
b 1
tpf 40
2. Makró
mak 5
be 9 3 4
be 9 3 5
be 9 3 1
be 9 3 2
be 9 4 1 5 7 8
3. Makró
e 9 50
ad 10
vv 154 158 261 148 176 283
ext
be 9 5
z 166 25
4. Makró
tps 40
bsz 2
be 9 2 30
kf 250 103
ep 50 50 24
le 250
5. Makró
be 9 4 1
be 9 4 2
be 9 4 3
be 9 4 4
be 9 4 5
t 65 10

HARCI PROGRAMOD
1: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #1900. Prioritás: 50.
2: Közelharc támadás ha ellenfeled #335. Prioritás: 10.
3: animáció t.var. ha 4 vagy több hulla van (mx. rez.átlag: 24) Prioritás: 235.
4: gránitbõr v.var. ha ellf. 327. képessége 14 v. több. Prioritás: 190.
5: gázlehelet itala v.var. ha ellenfeled #1950. Prioritás: 197.
6: védelem itala v.var. ha ellenfeled #1950. Prioritás: 196.
7: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #1950. Prioritás: 195.
8: életszívás t.var. ha ellenfeled #2968. Prioritás: 35.
9: mérg. lehelet használata ha ellenfélen van 17. varázslat. Prioritás: 30.
10: Közelharc támadás ha ellf. 22. képessége 30 v. több. Prioritás: 150.
11: mérg. lehelet használata ha ellf. 17. képessége 30 v. több. Prioritás: 151.
12: Közelharc támadás ha ellenfeled torzszülött. Prioritás: 10.
15: esszenciaelnyelés v.var. a harc 1. köréig. Prioritás: 190.
16: gránitbõr v.var. a harc 1. köréig. Prioritás: 189.
19: Közelharc támadás ha ellenfeled #418. Prioritás: 234.
20: mérg. lehelet használata ha ellenfeled #367. Prioritás: 187.
13: gyógyító szellõ v.var. ha ellenfeled #354, Prioritás: 200, és ha 2 vagy több ellenfél van, és a harc 2. körétõl.
17: csontolvadás t.var. ha 4 vagy több ellenfél van, Prioritás: 188, és ha ellenfélen nincs 45. varázslat, és ha ellf, nincs nekro immúnitás (236) képessége és ha ép-d 30% fölött van.


ELLENFÉL LISTÁK
1900: tektonikus kvatáns (#216), gnóm õsmágus (#314), lélektáncos (#227), kék toronyõr (#501), vörös fivér (#348), õraltató manókirály (#353), túlfejlett elmanakh (#352), füstszellem (#369), tomboló mameluk (#302), repkedõ pöfeteg (#333), pöfetegfejû nyálka (#334), kifejlett xenomorf (#423), fiatal xenomorf (#422), kifejlett elmanakh (#342).
1950: Malkáv Kázmér (#380), az elsõ agyaggólem (#481), Mogua, a kõtroll (#510), daergaoth lord (#213), õsöreg repkedõ pöfeteg (#354), kifejlett elmanakh (#342), öreg szívó (#308).

FELTÉTELES PARANCSAID
GY 30 50 0 1 511 153; VI erõ:200% ép:10%; PV 2 7 5 3 4; PSZ 50 57 47 46 48 59; BA 15152 16 7; L 200 40 31 43 30 14; HE 1; PT 3; PTA 131 132 132 130 130; PTB 130 130 130 130 130; HU 13 6 400 10 9 14;

SPECIALIZÁCIÓD: Vezéregyéniség. (Szolgáid morálja a kör végén fele mértékben csökken csak, és az új szolga felfogadásához kisebb vezetõkészség kell. Valamivel nagyobb eséllyel találhatsz kalandban szolgát. A szolgák harcban kapott lélekenergiája megnõ.)
AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #6 (1. épület), #11 (3. épület), #15 (4. épület), #22 (7. épület), #28 (8. épület), #31 (9. épület), #402 (439. forduló), #246 (438. forduló), #327 (438. forduló), #378 (439. forduló), #358 (437. forduló), #386 (433. forduló), #329 (438. forduló), #349 (432. forduló), #387 (432. forduló), #222 (440. forduló), #324 (440. forduló), #239 (434. forduló), #305 (440. forduló), #468 (434. forduló), #293 (437. forduló), #330 (434. forduló), #494 (436. forduló), #353 (437. forduló), #202 (435. forduló), #212 (436. forduló).

SZÖVETSÉGED: Feltámadás Hírnökei (#15152). Szavazataid száma: 0. A te szavazatod jelenleg a 3168. karakternél van. Jelenleg a kiképzõközpont építésén dolgozol, eddig 560 TVP-t költöttél rá. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: Monokonstrumatik Abarrun. Még 2 alkalommal gyõzhetitek le. Jelenleg 11 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
1 a füvész köpenye (#193) * 1 a káosz árnyékköntöse (#29064) * 1 a káosz hercegi láncinge (#23994)
* 1 a káosz sötét fejpántja (#10569) 1 a lich ezüst lemezpáncélja (#11804) 2 a méreg díszes köntöse (#24103)
1 a siker aranyveretes öve (#302) 1 a szívósság díszes köntöse (#14653) 1 a szívósság szürke maszkja (#14593)
1 a túlélés fekete láncinge (#21284) 1 az energia ezüst pikkelyvértje (#18569) 1 az óriás elit lemezpáncélja (#8653)
1 Banyapók köpenye (#600) 1 bohókás szandál (#406) * 1 Földanya csatos öve (#38966)
1 Förtelmes maszk (#326) 1 gargantua pókcsatos öv (#188) 2 homlász csuha (#412)
1 hõsi babérkoszorú (#351) 2 káoszkígyó vért (#271) 1 Khazidax koponyája (#259)
1 krakoch csizma (#312) 1 Leah könnyû pikkelyvértje (#39716) 1 maerju páncél (#346)
* 1 méregvándor vállvédõ (#410) 1 õspók köpeny (#332) 1 patkánybõr csizma (#607)
* 1 platina nadrág (#186) * 1 Sárkányúr lovagi csizmája (#42525) 2 suhanó csizma (#195)
3 szent templomi maszk (#232) 1 Tûzúr szöges öve (#39418) 1 Xantin aranyöve (#179)
* 1 xenóbõr pajzs (#614) 1 Xirnox sisakja (#40225) 2 Zakarum pajzsa (#487)
1 Zu'lit fejpántja (#37555)

Ékszerek, kincsek
* 1 aréna aranyozott érme (#441) * 1 a Becsület gyûrûje (#506) 1 a fõfelügyelõ érme (#609)
* 1 a hõsiesség gyûrûje (#459) 1 a lich arany nyaklánca (#11984) 1 a lich bronz amulettje (#11998)
1 a lich ónix karkötõje (#12043) * 1 a méreg arany fülbevalója (#24210) 1 a méreg keresztszimbóluma (#24163)
1 a mutáció gyémántja (#162) 1 a pók smaragdgyûrûje (#253) * 1 a Pusztítás Karkötõje (#430)
1 a szakács üstje (#192) 1 a szívósság csontamulettje (#14697) 1 a természet díszes karkötõje (#16992)
1 a túlélés bronz amulettje (#21448) 1 a vitalitás gyûrûje (#470) * 1 a Xenókutatás karkötõje (#279)
* 1 adamantit karkötõ (#377) 16092 arany (#1) 1 arany orgling fétis (#296)
1 az áttörés rubingyûrûje (#378) 1 az Érzés Gyûrûje (#569) * 2 Banyapók gyûrûje (#601)
* 2 Batiz gyûrûje (#629) 1 bronz helyt. emlékérem (#313) 1 bronzmedál (#207)
935 drágakõ (#2) * 1 elementáris karkötõ (#348) 5 ezüst xenó embléma (#505)
1 Földanya malachitgyûrûje (#39027) 1 galetki érdemérem (#276) 1 gyémántamulett (#399)
6 hamis arany (#809) 1 Hel bronz amulettje (#41248) 1 Hel malachitgyûrûje (#41277)
1 helytartói pecsétgyûrû (#507) 2 hókristály (#485) 1 káoszsárkány nyaklánca (#241)
3 kristályamulett (#130) * 1 kvatáns fókusz (#611) 1 Laillia talizmánja (#319)
1 Leanthil karkötõje (#610) * 1 manapoid amulett (#295) 2 manapoid fülbevaló (#294)
1 milbani amulett (#567) * 1 nilbongi kitûzõ (#311) 1 opilíchium gyûrû (#298)
1 orgling fétis (#269) * 1 óriás fülbevaló (#225) 1 õrsárkány amulett (#446)
1 õsgyémánt (#237) * 2 pöfetegszív (#418) 1 romfosztogató karkötõ (#408)
* 1 sárkányamulett (#292) * 1 smaragd életkõ (#306) 1 smaragd karkötõ (#592)
1 topáz melltû (#423) * 1 toronyõr gyûrû (#620) 1 tükrözõ talizmán (#404)
2 Tûzúr aranyozott fülbevalója (#39508) 4 uthanax talizmán (#335) 4 üvegszimbólum (#138)
1 varázsfejlesztõ fókusz (#455) * 1 xenomorf csuklópánt (#498) 1 Xirnox márványgyûrûje (#40376)
1 zafír érdemrend (#267)

Felszerelés
1 a kétségbeesés tegeze (#635) 1 áldott oprasszum fókusz (#352) 1 arany tárgyformázó (#724)
234 aranydukát (#437) 55 aréna tóken (#934) 4 az Univerzum szilánkja (#708)
1 bajnoki oklevél (#273) 2 bronz relikformázó (#732) 4 bronz tárgyformázó (#722)
1 díszes pálcácska (#522) 1 elsõsegély csomag (#619) 1 ezüst tárgyformázó (#723)
5 ezüst tóken (#763) 1 Ezüstmágusok Kürtje (#538) 10 fekete dukát (#218)
1 Fortuna kiskorsója (#521) 2 furulya (#167) 8 garling kristály (#209)
2 gyémánt tókenszilánk (#767) 1 Harcosok Könyve (#535) 1 hebrencs csapda (#582)
2 idõkapszula (#621) 3 idõkristály (#219) 2 javítókalapács (#401)
1 kincskeresõ kisködmön (#519) 9 kötél (#128) 5 Krugrog mama terítõje (#517)
2 lant (#166) 4 legendás tóken (#606) 1 lelakatolt ládikó (#310)
2 Maahradam gyöngye (#596) 4 mágikus védõruha (#341) 15 mágustóken (#672)
2 mandolin (#19) 3 Morgan kristálya (#525) 1 Morgan pálcája (#511)
2 nyálkafókusz (#419) 3 orvosságos zacskó (#590) 1 õsi relikviaszilánk (#714)
7 õskõ (#8) 1 platina kaszinóbérlet (#762) 1 platina tárgyformázó (#725)
6 pszi kõ (#277) 1 rúvel fókusz (#350) 2 sáfránykõ (#444)
1 Tiume batyuja (#529) 1 tõzeggránát (#114) 2 Urgod kémszeme (#533)
2 üvegfüggõ (#579) 9 varázsfigura töredék (#684) 7 varázskõ (#210)
6 vortex szív (#644) 6 Zu'lit csodatarsolya (#509)

Fegyverek
1 a lich fogazott kardja (#12118) 1 a lich hosszú íja (#12072) 1 a ragadozó hosszú lándzsája (#20233)
1 a szívósság kõrisfa íja (#14773) 1 a természet fogazott kardja (#17068) * 1 arénarém karom (#353)
1 az óriás fattyúkardja (#8970) 1 az óriás fogazott kardja (#8968) * 1 az Õsök Szent Kardja (#380)
1 Bobó pálcája (#616) 6 ében nyílpuska (#133) 16 ében tündekard (#132)
1 Földanya nehéz nyílpuskája (#39087) * 1 Gramagan csontpálcája (#409) 1 kõmûves kalapács (#250)
2 legendás tõr (#413) * 2 Lhoal'zetan nyílpuskája (#608) 1 rubin mágusbot (#261)
3 szilmill tõr (#314) 1 Thór gyalogos lándzsája (#36882) 1 Trollagyar (#214)
1 Tûzúr könnyû íja (#39521) 1 vámpírtõr (#584)

Varázsitalok és füvek
1 arany gyógyital (#101) 13 bajnokok itala (#62) 1 bolondok itala (#95)
39 bosszantás itala (#81) 10 csapdaészlelés itala (#65) 25 csótányláb (#25)
15 ehorapin (#44) 2 elemi immunitás itala (#97) 29 elfu moha (#33)
18 elonotichlan (#31) 3 energiaital (#82) 21 féregtüske (#42)
3 fiatalság itala (#96) 2 fulkcin (#45) 14 gránitbõr itala (#110)
28 gyilkos boróka (#27) 5 hatalom bíbor itala (#77) 17 hatalom kék itala (#58)
25 hónakkupók (#30) 236 hõsiesség itala (#52) 19 immunitás itala (#71)
11 javítás itala (#108) 9 kalmárok itala (#66) 3 kék manaital (#75)
15 kihívás itala (#68) 28 liánvirág (#24) 6 lila manaital (#83)
3 lordok itala (#90) 48 mágiaellenállás (#76) 23 mátekel gomba (#21)
11 méregellenállás itala (#51) 62 mézfû (#29) 39 mitulen fû (#20)
47 muskil (#37) 25 narancs gyógyital (#80) 7 nekrofun bimbó (#43)
25 olaj (#415) 1 õsgáz itala (#89) 7 õsmágus szájvize (#69)
9 õsmana itala (#84) 37 parafû (#41) 3 pontosság itala (#72)
28 ragálygomba (#26) 22 rémcserje (#34) 20 sárga gyógyital (#61)
22 sárkányvirág (#32) 21 sötét mák (#23) 24 szemani gomba (#36)
16 tejfonál (#28) 38 tokin kaktusz (#40) 3 tûzlehelet itala (#53)
75 üvegcse (#14) 2 vadászok itala (#92) 7 védelem itala (#59)
24 velparaj (#35) 24 waarkin (#38) 83 winropu moha (#22)
35 xita uborka (#39)

Egyéb kacatok
4 asztrálesszencia (#154) 7 barna manakõ (#149) 3 bronz korong (#297)
6 duzzadt xenópete (#479) 2 ekinda haj (#147) 4 elektronit (#141)
17 elementális kõzet (#427) 2 fókuszrubin (#337) 19 gólemagyag (#330)
6 gootarg tüske (#494) 2 húsevõ bibe (#151) 1 káoszkígyó pikkely (#230)
3 kõtroll szem (#274) 45 kristályfatty por (#403) 1 maerju koponya (#336)
11 myrakoid váladék (#398) 17 nordkristály (#146) 2 óriási xenópete (#480)
10 õsi relikvia (#17) 7 õspók pete (#331) 12 pirgamit (#152)
1 selyembõr (#424) 51 smaragd esszencia (#229) 5 szirénhaj (#293)
6 szkritter kitinpáncél (#467) 5 szójer csáprágó (#231) 9 tõzeg (#468)
2 tricix pete (#565) 1 wobramung szív (#469) 3 xenópete (#278)
5 yeti csont (#160)


Bankbetéted: 115001 arany.
Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 1 üvegcse (#14), 1 xenópete (#278), 1 mátekel gomba (#21), 1 hónakkupók (#30), 1 õspók pete (#331), 3 aranydukát (#437), 1 legendás tóken (#606), 1 Banyapók gyûrûje (#601), 1 javítókalapács (#401), 3 drágakõ (#2), 4 szójer csáprágó (#231), 2 tejfonál (#28), 1 sárga gyógyital (#61), 1 mágiaellenállás (#76), 2 fekete dukát (#218), 1 fókuszrubin (#337), 1 elsõsegély csomag (#619), 4 mágikus védõruha (#341), 1 Bobó pálcája (#616), 1 tõzeggránát (#114), 9 tõzeg (#468), 1 a lich arany nyaklánca (#11984), 6 szkritter kitinpáncél (#467), 2 tricix pete (#565).

Ebben a fordulódban elhasznált tárgyaid: 3239 arany (#1), 1 duzzadt xenópete (#479), 10 winropu moha (#22), 1 õsmágus szájvize (#69), 1 pontosság itala (#72), 1 energiaital (#82), 1 óriási xenópete (#480), 1 a nyomkeresés fejpántja (#194), 3 sziklarepesz (#13), 1 Tyrex könnyû pikkelyvértje (#37016), 1 vas mellvért (#1048), 1 csontmaszk (#1092), 1 zangrozi csizma (#1123), 1 a harcmûvész fekete csizmája (#13722), 1 bíbor golyó (#396), 1 a ragadozó ezüst fejpántja (#20007), 1 a túlélés sárga öve (#21417).

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

ENCYCLOPEDIA FANTASIA



KÁOSZSÁRKÁNY NYAKLÁNCA (241. TÁRGY)
Egy mûvészien kivitelezett káosztárgy, a fekete fémbõl készült láncon öt különbözõ színû, drágakõbõl faragott sárkányfej fityeg. Hmmm... vajon milyen mágikus képességekkel rendelkezhet e tárgy? Mindenképp érdemes lenne azonosítani. Természetesen, mint minden káosztárgy, ez is megsemmisül továbbköltözéskor, és ez még át sem adható.



BOBÓ, A TÕZEGELEMENTÁL (495. LÉNY)
A tõzegelementált sokan eleve egy mókás teremtménynek tartják. Ezt az imbolyogva közlekedõ példányt pedig különösképp - ezért is kapott egy ilyen bohócnevet, mint a Bobó. Bobó valóban vicces látványt nyújt. Mozgás közben folyton potyognak róla a tõzegdarabkák, amelyek aztán rögtön rohannak Bobó után, hogy visszaolvadjanak bele. Vicces, de próbáld csak Bobót szétverni... A szanaszét potyogó tõzegdarabkákból hamarosan újra összeáll BobÓ! Gyakorlatilag elpusztíthatatlan..



BOBÓ TÕZEGDARABKÁJA (496. LÉNY)
Mintha a Bobót felépítõ tõzegdarabok mind önálló tudattal rendelkeznének... Ha szétvered a tõzegelementált, darabkái akár nagyobb távolságról is képesek megtalálni egymást, és újra összeállni.



BOBÓ PÁLCÁJA (616. TÁRGY)
Ha ezt a fegyvernek nem éppen nevezhetõ mókás pálcát a kezedbe veszed, valamicskét átörökíthetsz magadra Bobó mágikus képességeibõl. Regenerációd, egészséged, mérgezõ leheleted és mérges gáz immunitásod megnõ 5-tel. Vitalizáció szakértelmedhez is ad 3-mat, és ha ennek ellenére mégis elveszítenéd egy végtagodat, a pálca vidáman csilingelni kezd, és piros szikrák pattognak belõle 6 másodpercig. (Sajnos, ezt az eseményt a fordulód leírásában külön nem jelöljük, mivel nem kapcsolódik szervesen a harchoz.)



TÕZEGGRÁNÁT (114. TÁRGY)
A tõzeggránát egyszer használatos, területre ható támadó eszköz. Használatát a HP 4 114 {feltétel paraméterek} {prioritás} paranccsal állíthatod be. Elhajításakor a tõzeggránát felrobban, és az adott területen minden ellenfélnek 12D10 sebzést okoz.



TRICIX (433. LÉNY)
A tricixek apró, mágiahasználó manók, akik, mint nevük is mutatja, mindig hármasával járnak. Megtanulták, hogyan élhetik túl a Hegymély borzalmait - ha támadás éri õket, körbeállnak, egymásnak vetik a hátukat, és úgy szórják az elemi varázslataikat ellenfelükre, amíg az meg nem futamodik. A tricixek igazán kedvelik a hármas számot: három szemük, három nyelvük, sõt, még három fülük is van (de a harmadik valahol hátul, a hajuk takarásában rejtõzik - ha ezt ellenõrizni akarod, el kell egyet fognod, vagy le kell gyõznöd).



TRICIX PETE (565. TÁRGY)
Igen, a tricixek petével szaporodnak. Na és? Igen, eléggé érdektelen vagy a torzszülöttek biológiájával szemben. Ezt inkább a tudósokra hagyod, te inkább a lélekenergia kinyerésére koncentrálsz. Akinek pedig kell a pete, viheti!



ÉJFEKETE MORF LORD (413. LÉNY)
Az ében morfok közül a legvénebbek, legtapasztaltabbak az éjfekete morf lordok. Ezek a torzszülöttek már túlléptek azon, hogy védjék magukat a galetkiktõl - egyenesen arra specializálódtak, hogy sebezhetetlenségüket kihasználva, könnyedén felfalják a galetkiket. Óvakodj, ha egy éjfekete morf lorddal kerülsz szembe, mert könnyen te válhatsz prédává!


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.