Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A szerelem hatalma
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
Szép dolog a szerelem! Még a Túlélők Földje veszélyekben hemzsegő világában is! Meghódíthatod mások szívét azzal, hogy mákrózsavirágot ajándékozol neki, illetve kedves szavakat suttogsz kiválasztottad fülébe. Ha szerelmed viszonzásra talál, akkor ha a frissen szerzett bőrök mosására, vagy brekkfőzésre nem is, egyéb programra azonban biztos, hogy rá tudod bírni szíved választottját!
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Nem!
 
A kincsesszsákok hatásával mi van? Összeadódik? A progi nem írja...
 
http://www.knightonlineworld.com/
 
Hi all!!!!! Nem tudna valaki mondani nekem valami jó kis neten játszható kalandjátékot? És azt tudja valaki mi lett azzal a játékkal hogy KnightsOnlineWorld? Nem találom a veboldalát. Előre is kössz!!!
 
De hát olyan nehéz...:-(
 
A KÜLÖNBÖZŐ KÖVEK ÉS FÓKUSZOK HATÁSA NEM ADÓDIK ÖSSZE!!!!!

ez a topic címe!!!
 
Ha a tapasztalatkőből veszek 2 akor 10%-kal kapok többTapasztalati pontot?
 
helló Fefce!
 
szeva tesó
 
csak Fekete Testvér néven nem regelhettem!
és Fekete Tesót is barátom gépén regeltem !
 
pontosan!
de mostmár megjavultam írom ezt a moderátoroknak!:-)
 
Pontosabban te vagy Fekete testvér, akit letiltottak?
 
MIelőtt BÁRMIT is szólnátok MINDENKITŐL BOCSÁNATOT szeretnék kérni akit megbántottam vagy ilyesmi volt egykét lelki problémám és az agressziómat itt éltem ki de találtam egy két küzdő sportot ami most épp elegendő! Mostmár nem vagyok olyan falusi paraszt ez komoly megváltozást jelent!
Rex viccnek szánta nem fenyegetésnek...
azt nem tudom hogy felnéz rám de nagyon régóta jó barátok vagyunk...
kiadotól külön bocsánatot kérek mert szidtam mint a bokrot...

egyépként a vitába Jonny és kiado vitályába keveredtem bele csak Jonny előbb abba hagyta mint én aztán már csak halott szidás volt az egész.
én egyszer bocsánatot kértem kiadotól aki figyelmesen olvasott az látta (remélem)...
DE A TOPIKOT NEM ÉN SZÚRTAM EL HANEM VALAKI fekete test vér NÉVEN REGISZTRÁLT ÉS Ő KEZTE TELE ÍRNI A FÓRUMOT AZ abc BETÜIVEL ARRA ÉN CSAK VERSENY ÍRÁSBA KEZDTEM. a többi topikba is irtam mindenféle nem ide illővel de az irtam hogy ,hogy családi probllémák miadt igencsak agresszív és ideges voltam !!!! DE itt a .(pont) és mostantól nyugodtabb leszek remélem senkinek nincs ellenvetése én itt mos még egyszer bocsánatot kérek!!! aki meg nem fogadja el az meg fortyogjon a saját levében én itt vagyok és leszek is!
 
Ja amugy van egy ingyenes mint a sárkányölő játék,csak ez fps.
ha érdekel valakit...www.nexuiz.com-ról lehet letölteni.
jó játék.
majdnem olyan jó mint a sárkányölő.
ki kell próbálni,főleg azoknak ajánlom akik már frusztráltak attól pl hogy kikapnak az arénában,stb.stb,és itt le tudják vezetni az aggresziójukat amit esetleg valamelyik fórumra való hülye beírkálással vezetnének le,mint arra volt már példa sajnos.

tényleg jó!!!
 
Én nem barmoltam bele.
A József A. versnek is örültem.
A viccek is tetszettek.
Mindig lesz aki Belebarmol akármit csinálsz.
Ne add fel.....
 
Nos, ha emlékszel rá az előzőbe vicceket kezdtem el másolgatni, hogy "jobbá tegyem", mégis belebarmoltak.
Azért sok sikert.
 
Én is szerettem,szerintem is kár érte.

szerintem nem felesleges amig lesznek uj játékosok.

szeretném én is hogy felesleges legyen,de szerintem nem ez lett a legfeleslegesebb topic itt sárkányölőn.

Azért viszont hogy ez egy "jó" topic legyen te is tehetsz valamit,ne azt nézd hogy minek ez hanem hogy tudod jobbá tenni.....
 
Kár hogy Fekete Gyökér elrontotta a régi topicot...azt szerettem, ez már felesleges...
 
Légyszives ne vitatkozzatok már.
 
Csak 1 pillanatra álljunk meg,nem kell túlttenni magamat semmin,mert nem okozott bennem maradandó lelki sérüléseket Fekete Testvér fórumtársunk,de ha ittlettél volna,amikor ő körmölt hevesen a témákba,akkor lehet,hogy most nem ezt írnád és én úgy érzem,mivel nem voltál itt tényleg nemtudod az egész történetet,leszűröd egy olyan mondatomat,amibe bele tudsz kötni. A problémám már rég nem az,hogy mi történt azzal a bizonyos 15 éves gyerekkel,újra megnyitották ezt a témát,de én nagyon remélem,hogy lesz egy olyan alak,aki ezernyi baromsággal fogja teleírni a fórumokat,meglátjuk akkor hogy reagálsz.
Senkit nem büntetek,akinek elege van belőlem,ne olvassa el a hozzászólásomat,tekerje tovább,nem fog vele megsérteni.
 
Majdnem teljesen igazad van, kivéve hogy elmérgesült vitához legalább 2 ember kell! Szóval én is azt mondom Fekete testvér megérdemelte amit kapott, de Kiadónak sem kellett volna szítani a tüzet. És finom modorban is vérig lehet sérteni valakit amikor finoman utálsz rá milyen hülye. Szerintem ez sem szép morálisan nem csak az ha elküldöd a k.va anyjába.
 
van benne vmi.
 
Nem azzal van a baj,h hány éves.De a srác több volt mint szánalmas.Sztem ehhez nem fér kétség.Mindegyik topicot teleírkálta a hülyeségeivel,többször ordenáré módon,na meg egy nap alatt produkált vagy 300 hozzászólást..Frusztráló volt.Kiado sokkal kultúráltabban vitatkozott,nem értem miért gondoljátok,h tiltani kellett volna.Az,h nem értett egyet a topic létezésével és ezt kifejtette ez egy tök normális dolog.Vitatkoztam vele én is,de ez nem abból állt,h Kiado ellenvéleményére én 50-szer beírtam,h én király vagyok Kiado meg egy fasz,mert a srác ezt a szintet ütötte meg és ez volt a baj.Véleményeket sztem lehet,sőt kell is ütköztetni csak nem ebben a formában,stílusban.Szerintem.
 
Kiadó : téged is ki kellett volna tiltani, mint felbujtót. Ez az én véleményem.
 
ja és látom a
zafír fókusz is hiányzik +25% a támadáshoz
 
átlátszó tapasztalatkő tapasztalat : +15%

lüktető fókusz támadás: +30%
 
Tudtommal 15. Egyébként vannak dolgok, melyek nem korfüggők. Nekem is van olyan 17 éves haverom, aki gondolkodásmódban elmegy felnőttnek is; mégsem koravén, ugyanúgy bulizik, csajozik és ökörködik, mint minden más tizenéves. Én már régen iskolás voltam, mikor ő megszületett, tehát vígan lekezelhetném a kora miatt, de az a helyzet - lehet, hogy ezért megkövezel, de nem igazán érdekel - hogy büszke vagyok arra, hogy egyáltalán ismerhetem, a barátsága meg igazi kincs.
Visszatérve Fekete Testvérre: nem tudom, min kaptatok össze, igazából a ti dolgotok. Nem ítélkezem. De el kellene gondolkodnod rajta, te magad mennyire vagy érett személyiség, ha még mindig nem tudod magad túltenni a dolgon. Ha úgy érzed, bunkó volt veled, akkor vele beszéld meg; ha nem megy, röhögj egyet a dolgon, és felejtsd el! Ér annyit az egész, hogy enyire kibukj miatta? Ne olyanokat büntess megbántott önérzeted miatt, akik nem szolgáltak rá!
Ennyi volt a mai prédikáció, csak neked, csak most, teljesen ingyér'! Reméléem, nem voltam bántó; nem lecseszésnek szántam a dolgot. Részemről nem kívánok tovább ezzel foglalkozni.
Mindenkitől elnézést kérek az offtopic beírásért; elküldtem volna priviben, de hátha tanulhat belőle más is. Most sokáig nem jelentkezem, szóval mindenkinek szuper nyarat kívánok, nagy szerelmeket, sirály kalandokat és szép álmokat!
 
Ha van valakinek tudomása többről,nyugodtan ideirhatja.
 
Te jó ég,10 éves barátoddal fenyegetőzöl? Itt nagy probléma van,ha ilyen emberre felnézel.
 
Szerinted ha azt írta egyenlőre ennyi, akkor mi lehet a válasz a kérdésedre !?
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.