Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Vermon teknős
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Mivel egész testét páncél védi, agyonverni szinte lehetetlen. Egy egyszerű varázslattal, vagy egy jól működő lehelettel viszont könnyen elpusztítható." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | ...
Nézet:
Tudod te szépen felsoroltál ellenérveket, és azt mondod, hogy én nem hozok fel érveket, amikor az aréna mellett már jópár hozzászólásom van ebben a topic-ban, és azokban már teljesen kifejtettem a véleményem ezért nem mondom el őket mégegyszer, de azért ne mondd azt, hogy nem érvelek.
Egyébként pedig fogalmad sincs, hogy hogyan játszom, de azért 'lehurrogod' azt.
Csakhogy tudd én egész a 18. szintig egy pillanatra sem táboroztam le egy szinten sem, ahogy megvolt az elég tp. léptem, pedig csak arénázással szereztem tapasztalatot, mégis csak 1-2 szint volt a kalandozós barbárom előnye az arénázóssal szemben, pedig az a barbár 97 %-os győzelmi aránnyal rendelkezik.

Na szóval! Mikor így elérkeztem a 18. szintig 3. voltam az arénagyőzelmek számában, itt letáboroztam egy picit, átvettem a vezetést és nemsokára megyek tovább.

De! Te azt írtad, hogy semmit nem fejlődök, így király vagyok egy kis irodában...
Már bocsi, de ez csak az egyik karakterem, a másik nagyon szorgosan fejlődik és már jóval magasabb szinten jár, tehát a játéknak ezt a részét is művelem. Akkor pedig mért baj ha a fejlődős karim mellé van egy arénázós karim is?
Asszem így mindent kipróbálok a játékban.

(Üdvözlettel: Brock)
 
És még nem akartál kisregényt irni))
De persze igy van ez.Elhatározod oszt mégse sikerül mert mindig eszedbe jut más.Egyébként nekem is jó a játék ahogy van.Egyszerű de nagyszerű.
 
"613. Malasorte válasza Tundererdo 611. hozzászólására 2004.09.01. 13:04

Nem tudom, hogy neked miért fáj és miért tartod rossznak ha néhány karakter az arénagyőzelemre gyúr.
Szerintem semmivel sem rosszabb, mint ha te más toplistán akarsz egyre előkelőbb helyen lenni.
Nem értem, hogy miért számít kiskapunak, ha valaki mondjuk egy picit több időt tölt el egy szinten és arénázik még néhányat amikor már szintet léphetne,
azt hiszem nem véletlenül nem lép egy kari automatikusan szintet, hanem neked van lehetőséged eldönteni, hogy mikor szeretnél. Ez nem kiskapu, hanem lehetőség.
Tehát te nem tartod jónak, ha valaki: "megáll tizenx szinten és a vasfegyverek csattogásában kiéli magát"
lehet, hogy valaki meg azt nem tartja jónak, ha némelyek csak a fejlődésre, csak a minél magasabb szint elérésére gyúrnak.

(Üdvözlettel: Brock - 1574 arénagyőzelem)
"

Szia!

Már nem szeretnék kisregényt írni, többször elmondtam a véleményem ezzel kapcsolatban is, ha úgy érzed fáj, vagy irigykedem Rád, vagy Kocosra, vagy bárki másra, akkor szíved joga. Megjegyzem, ha nagyon szeretnék oda tudok kerülni nem egy helyen a legjobbak közé.
Valahol a középutat keresném, de hát álandóan lehurrogtok. Jellemző mentalitás, de akkor példázom, hátha megérted a lényeget.
Szoktam sakkozni és általában úgy vagyok vele, hogy ha vlakivel játszom és nyerek, akkor tudom nem feltétlen jobb vagyok Nála, de ha már 100-ból százszor megverem, akkor továbbállok erősebb ellenfelet keresve, mert unalmassá válik a dolog és nemhogy előnyöm, ha sakkozol tudod, hogy hátrányod lehet belőle.
De mondjuk itt van a sport, a labdarúgás. Nyilván nem fogok leállni kisiskolásokkal focizni, mert akármiylen béna is vagyok nekem az nem téma, hogy nyerek 100-0-ra és Nekik sem. Annakidején volt egy olyan meglátás a skót bajnokságban ,hogy a a győztesek had kerülhessenek be az angol élvonalba, mert kicsit uncsi már, hogy mindig a Rangers, vagy a Celtik nyeri a bajnokságot, a kupákban meg gynegén muzsikálnak, mert azért más az élcsapatokkal kűzdeni, mint pár rutinmecset lefocizni.
De akkor itt a harmadik példám.Nyilván életed folyamán fogsz, ha még nem dolgoztál. Nem tudom, hogy vagy vele, de ki az a bolond, aki csak azért mert Ő a legjobb árokásó dolgozik napi 10 órát x összegért ásóval és lapáttal, és mikor felajánlják neki ,hogy esetleg beülhet egy markolóba 2x fizetésért, az elutasítja, mert árokásásban Ő a jobb.
Nem tudom, de én már csak családomért is elvállalnék egy irodában egy magasabb beosztást, ahol ugyanazon a gépen, többet kell csinálni, de több pénzért, de nyilván Te nem vagy híve a fejlődésnek, Te inkább a magad kis irodájában maradnál, egy szinttel lejebb, ahol Te lehetsz a király. Igen valamit valamiért és Te úgy ítélted, hogy neked nem kell ősi adamatit vért, megelégedsz a vasvérttel is, de Te leszel a legnagyobb bajnok az arénában, hisz így sem úgy sem jár azért fizetés, de akkor megkérdem Tőled, hogy ez valós győzelem? Úgy érzed tényleg Te vagy a bajnok?
Meg szoktam nézni a statisztikát, nem tagadom, de nehogy már azt hidd, hogy végigsírom az éjszakákat, mert a sárkányölőben nem vagyok mindenhol az élen.
Max Kocosnak tartozom egy bocsánatkéréssel ,hogy az élmezőny összehúzása érdekében ilyesmin gondolkodom, hisz had döntse már el mindenki ,szeretne arénázni, vagy sem, de én úgy gondolom ,hogy nem tartozom számadással senkinek azért mert kértem a jutalmazát az arénában.
De akkor hogy érezd Magad rosszabul, akkor javasolnám a tisztelt készítőknek, hogy korlátozzák már az egy szinten gyűjthető arénagyőzelmeket, mert a nézők nem kíváncsiak arra, hogy két sárkányölő hónapok óta ugyanazzal a fegyverekkel, ugyanazt a csatát vívják végig.
írjam tovább a kisregényt nem írom, mert nincs értelme. Ötlet volt kész, szerintem elhangzottak logikus érvek részemről, szerintem nem állíottam ,hogy ahogy mondom az úgy tökéletes, vitázhatunk ezen, meghallgatlak, elfogadom az igazad, nem fogok terrortámadást elkövetn ia beholder ellen ,mert nem változik a program. De azt kikérem magamnak, hogy csak azért mert a 3000. vagyok az arénában, és akármi is változzon hidd el nem fogok minden erőmmel arénázgatni, hogy beérjelek, megmond, hogy hogy érzek, mert szerintem én eddig nem mondtam olyat, ami csak kizárólag Celebornnak lenne jó.
Megtehetném, hogy teszek javaslatokat Celeborn páncéljára, ami kizárólag nekem mindent dupláz és percenként termel egy cselekvéspontot, nem is beszélve, hogy a szakértelmeimet is maxra nyomja és az aranyam is kétnaponként duplázza. Nem fogok ilyet kérni már csak azért sem, ellenben megjegyzem javaslatot tettem a kocsma felépítésére, sőt még összeget is ajánlottam fel, holott úgy érzem az ég világon semmi szükségem nem lenne erre a funkcióra, mint ahogy tárgyhiányom sem volt még, hogy a feketepiact, vagy a csereépületet említsem. Igen a magam szórakoztatására gyűjtöttem ki az elmúlt 20 szint újdonságait, nem is beszélve, nem tudom miért javasoltam a cselekvéspontból való gyógyítást, ha még akkor sem fordulna meg a fejemben a gondolat, ha 900 cselekvéspontom lenne tartalékban.
"Kérdésedre" válaszolva egyiket sem tartom jónak, de a fejlődést azért mégiscsak ésszerűbbnek ítélem.
Elég vices, hogy Kocossal szemben melletted érvele, Veled szemben meg Ő mellette ugyanabban a vitában.
Mint mondtam meghallgatlak, de úgy gondolom aréna vitát ezután le is zárhatjuk, de én nem érzem azt, hogy egy picit is váltohatna a véleményed, se nem azt, hogy egyáltalán felhoznál valamilyen érvet is.

Üdv:Celeborn
 
Te ütsz először.
Nem találtál...
Harci Papi megütött, 71 életpontnyit sérülsz.
Fegyvered lesújt. 140 ép-t sebeztél.
Harci Papi nem talált.
Kritikus ütés: Zumm! 284 sebpontot kapott.
Harci Papi kihasználja gyenge védelmed, 65 ép-t sebesülsz.
Kritikus ütés: Megütötted, 272 sérülést szenvedett el.
Harci Papi habozik támadni.
Nem találtad el.
Kritikus ütés: Harci Papi lesújt rád. 139 ép-t sebez rajtad.
Ütésed célt téveszt.
Kritikus ütés: Harci Papi áttör védelmeden, 137 ép-t sebesülsz.
Ellenfeled félrehajolt.
Harci Papi csak köröz körülötted.
Fegyvered lesújt. 122 pontnyit sebződött.
Harci Papi sikeresen eltalált! 138 sebzést kapsz!
Nem találtál...
Kritikus ütés: Harci Papi áttör védelmeden, 139 ép-t sebesülsz.
Kritikus ütés: Zumm! 276 sebzést kapott.
Harci Papi habozik támadni.
Kritikus ütés: Megütötted, 282 pontnyit sebződött.

Fényes győzelmet arattál!
720 tapasztalati pontot kaptál!

108-as ügyesség és még így is hányszor melléütöttem!
 
Kár, hogy ez nem az...
 
Elsőként mozdulsz.

Fegyvered lesújt. 93 pontnyit sebződött.

Exlex támadását nem tudod hárítani. 87 ponttal csökken az ép-d.

Kritikus ütés: Odacsapsz. 148 ép-t sebeztél.

Exlex villámgyorsan támad. 64 ép sebzést okoz neked.

Nem találtad el.

Exlex nem talált.

Találtál, 76 sebzés!

Exlex rád veti magát. 70 ép-t sebesülsz.

Sikeresen megütötted! 80 ép sebzés.

Exlex megütött, 86 ép-t vesztesz.

Kritikus ütés: Eltaláltad, 160 sebzést kapott.


Fényes győzelmet arattál!
384 tapasztalati pontot kaptál!
 
jó a hatalom kártyái
 
Elsőként mozdulsz.
Kritikus ütés: Telitaláltat! 164 sérülést szenvedett el.
Jakhsjahlang csak köröz körülötted.
Kritikus ütés: Találtál, 158 sebzés!
Jakhsjahlang megsebesített. 91 sebpontot vesztesz.
Kritikus ütés: Csapásod betalált, 162 sebzés!

Fényes győzelmet arattál!

No comment...
 
Jó gyorsan elérte a 25. szintet... xD
 
Szia!

qae
Regisztráció időpontja: 2004. augusztus 28. 13:51

Üdv:Celeborn
 
Mértpont fogyatékos?Te hanyas szinten vagy?
 
És addig a 25-ös szintig egy hozzászolást sem irtál??
Mindent tudtál??
 
Fogyatékos a megfelelő szó.
 
Én már 25-ös szitő vagyok
 
Ti faszok
 
Te ütsz először.
Kritikus ütés: Telitaláltat! 280 életpontnyit sérült.
Muad-Die csak köröz körülötted.
Melléütöttél!
Muad-Die csak köröz körülötted.
Ellenfeled félrehajolt.
Muad-Die támadását könnyen elkerülöd.
Kritikus ütés: Telitaláltat! 270 ép-t vesztett.
Muad-Die habozik támadni.
Kritikus ütés: Csapásod betalált, 308 ép sebzés.
Muad-Die melléütött!
Odacsapsz. 133 ép-t sebeztél.

Fényes győzelmet arattál!
 
Te ütsz először.
Zumm! 67 ép-t vesztett.
Andrejucus csak köröz körülötted.
Fegyvered lesújt. 72 pontnyit sebződött.
Andrejucus csak köröz körülötted.
Kritikus ütés: Találtál, 134 ép-t sebeztél.
Andrejucus támadását könnyen elkerülöd.
Eltaláltad, 64 sebzést kapott.

Fényes győzelmet arattál!

Csak egy kérdés: hányadik szintű vagy? Mert a felszerelésed alapján olyan 14 körülinek saccollak...
 
Hogykell az arénába jutni?
 
jÓ VAGYOK?
 
HELLOSZTOK ÉN MÁR 6-OS SZINTEN VAGYOK
 
A te reflexeid a gyengébbek.
Talpa melléütött!
Odacsapsz. 119 pontnyit sebződött.
Talpa sikeresen eltalált! 113 pontnyit sebződtél.
Megütötted, 119 életpontnyit sérült.
Talpa megsebesített. 122 ép sebzést okoz neked.
Csapásod betalált, 117 életpontnyit sérült.
Talpa csak köröz körülötted.
Eltaláltad, 123 pontnyit sebződött.
Talpa támadását nem tudod hárítani. 117 ponttal csökken az ép-d.
Ellenfeled félrehajolt.
Talpa nem talált.
Kritikus ütés: Megütötted, 248 életpontnyit sérült.
Talpa csak köröz körülötted.
Ütésed célt téveszt.
Talpa megütött, 121 ép sebzést okoz neked.
Odacsapsz. 119 ép-t sebeztél.
Talpa sikeresen eltalált! 125 ponttal csökken az ép-d.
Sikeresen megütötted! 121 sebpontot kapott.
Talpa lesújt rád. 133 sebzést kapsz!
Nem találtad el.
Talpa lesújt rád. 131 ép-t sebesülsz.
Kritikus ütés: Csapásod betalált, 240 pontnyit sebződött.
Talpa támadását könnyen elkerülöd.
Eltaláltad, 120 sebzés!

Fényes győzelmet arattál!

Ez volt a kemény küzdelem!
 
Csak írni felejtettem el, ilyet még nem láttam. Ha elképzelem akkor ez nagy fight volt !
 
Ellenfeledé a kezdeményezés
Bloke támadását könnyen elkerülöd.
Nem találtál...
Bloke rád veti magát. 31 ép-t sebesülsz.
Nem találtál...
Bloke rád veti magát. 27 sebpontot vesztesz.
Ellenfeled félrehajolt.
Bloke csak köröz körülötted.
Melléütöttél!
Bloke támadását könnyen elkerülöd.
Ellenfeled félrehajolt.
Bloke melléütött!
Melléütöttél!
Bloke csak köröz körülötted.
Odacsapsz. 18 életpontnyit sérült.
Bloke melléütött!
Nem találtál...
Bloke támadását könnyen elkerülöd.
Zumm! 17 ép-t vesztett.
Bloke nem talált.
Telitaláltat! 17 sebzés!
Bloke habozik támadni.
Ellenfeled félrehajolt.
Kritikus ütés: Bloke eltalált, 70 ép sebzést okoz neked.
Nem találtad el.
Bloke csak köröz körülötted.
Ütésed célt téveszt.
Bloke megsebesített. 31 ép-t sebez rajtad.
Nem találtad el.
Bloke melléütött!
Megütötted, 34 ép-t sebeztél.

Lihegve szemlélitek egymást - a harcnak nincs győztese!
 
Szegény Hegyek Királyát már frankón sajnálom... mind3 karakterem szitává verte az Arénában...
 
Pihenésed alatt az arénában párviadalra hívott Rőtszakállú Gorak, a törpe. Végignézed a felszerelését: kéthegyű szith-taka, életpajzs, acél mellvért, mókás tóken, márvány fejék. Kezdődjék hát az összecsapás!


Te ütsz először.

Telitaláltat! 43 ponttal csökkent az ép-je.
Rőtszakállú Gorak csak köröz körülötted.
Megütötted, 41 életpontnyit sérült.
Rőtszakállú Gorak nem talált.
Kritikus ütés: Találtál, 74 sebpontot kapott.
Rőtszakállú Gorak támadását könnyen elkerülöd.
Csapásod betalált, 36 ép-t vesztett.
Rőtszakállú Gorak csak köröz körülötted.
Sikeresen megütötted! 48 ép-t vesztett.
Rőtszakállú Gorak csak köröz körülötted.
Sikeresen megütötted! 46 sebzés!

Fényes győzelmet arattál!
 
Ha egy nem arénázó karakternek jobb tárgyai vannak, attól még nem lesz jobb, mivel nem ezen múlik.
Hiába jobb egy-két tárgyad, és emiatt mondjuk 5-tel több a védekezésed, és néhány százalékkal a támadásod, ha egy arénázó sokkal jobban osztja el a tulajdonsápontjait, vagy csak egyszerűen egy tündér, te meg mondjuk barbár vagy és ezzel el is szállt a tárgyakból származó előnyöd
 
Álldott legyen a neved!
Én eddig azt hittem, ez egy hiba, és csak akkor múlik el ha a boltban eladsz valamit. A kiröhögésemre engedély megadva.

Apropó, ha valaki nem arénázik és így erős tárgyakat szerez, akkor nem lesz jobb a tárgyakat alig gyűjtő leginkább arénázó embereknél?
 
272. Miklós 2004.05.06. 17:04

Egy új fejlesztés, ami a játékba került:

Ha bemész a templomba, és legfeljebb 20 darab tárgyad van (a kulcsokat nem beszámitva), akkor lehetőséged van cselekvésből is gyógyitani arany helyett. 1 cselekvésért a max. ép-d 50%-kát nyered vissza.

Lehetséges, hogy nem felelsz meg a 20 tárgy kitételnek!

Üdv:Celeborn
 
Csak akkor arénázok, ha van még köröm de nincs életpontom. Úgyanis rohadt drága a templom. Jobb lenne, ha folyamatosan lenne az a lehetőség, hogy cselekvéspontért lehet gyógyítani
 
Hello!

Az érveid, melyek az arénázás ellen szólnak teljesen igazak, abban az esetben, ha a következőket létesíted előnyben:
-tapasztalati pont szerzése, szintlépés, fejlődés
-minden szinten a lehető legjobb tárgyak viselése
stb. stb.

Így tényleg nem éri meg arénázni.

De ha valaki arénázó karakter, akkor teljesen megéri!

Miért is?
-a tapasztalati szint és a fejlődés teljesen érdektelen,
ha szinteket akarsz lépni és sárkányokat akarsz ölni akkor az egy arénázó karid mellett indíts kalandozó karikat, az arénázó karakterek általában már rég letáboroztak egy szinten és nem lépnek fel onnan, hiába virítt ott a szintlépés gomb.
Tehát! Ha lényekkel akarsz küzdeni és tapasztalatot akarsz szerezni akkor indíts egy arra a célra lévő karit.

De az aréna nem erről szól, mert igaz, hogy nincs mindíg a szinten lévő legjobb tárgyad, de én például már 3 szint óta ugyanazt a páncélt viselem, a pajzsom is 2 szintet átélt, de pl. az ékszer és a sisak mindíg a legjobb, mert a boltban meg lehet venni.
Ezekkel a tárgyakkal pedig a legutóbbi 33 arénázásom, amikor én hívtam ki valakit mind győzelemmel zárult, hiába volt az ellenfél egy szinttel felettem és a legjobb cuccai a szintjén.

Összefolalva: Ha pénzt, tapasztalatot, tárgyakat akarsz szerezni akkor ne arénázz!
De ha élvezni akarod a játékot, összemérni másokkal az erődet és te akarsz lenni a legjobb, akkor arénázz!

(Üdvözlettel: Brock - 991 arénagyőzelem)
 
  ... | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.