Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Harci mutánsok
Küldd el képeslapként!
A harci mutánsok a Mutáns klán gusztustalan gárdistái, mindenféle elképzelhető és elképzelhetetlen alakkal: némelyik egy nagy, cuppogó csuszpájz, másoknak félig-meddig humanoid alakja van. Klánjuk bázisát mindhalálig védelmezik! Különleges kiképzésük miatt néha gazdag galetkik is alkalmazzák őket, testőrnek.
Nézz szét a galériában!
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-07-25 20:34:50 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló

Beszámoló

A találkozóra szokás szerint nagy izgalommal készültünk, sok programmal és érdekességgel vártunk benneteket. Ezen a napon jelent meg az új HKK kiegészítő a Varázsdimenzió, amiből frissen bontott versenyen vehettek részt a játékosok, persze csak miután már mindenki begyűjtötte a Zsákbamacska adagját.

A találkozót ismét megtisztelte több grafikusunk is, akikkel HKK lapokat lehetett dedikáltatni. Köszönjük a művészeknek: Alapi Zsoltnak, Bodnár Balázsnak, Gellén Veronikának, Mészáros Tamarának és Ruzsinszki Zsoltnak, hogy sok játékosnak és gyűjtőnek tették értékesebbé aláírásukkal a HKK lapjaikat.
A versenyen ismét részt vett Híresember is, akinek majd a találkozós élményeiről a szokásos videójából értesülhettek.
A TF és VÚ játékosoknak is sok programot kínáltunk, lentebb olvashatjátok majd a részleteket.
Köszönjük mindenkinek, akik eljöttek a 60. találkozónkra.


A találkozó elmaradhatatlan része továbbra is a Beholder Szeme Nassolda, ami rengeteg csokival várta az édesre éhes kalandozókat és a HKK versenyzőket. A nap végéig biztosítva volt az elemózsia a büfé segítségével is.

Az Activity Party a szokás szerint remek hangulatban telt. Nevetésben nem volt hiány. Köszönhető ez a remek feladványoknak és a még fantasztikusabb megoldásoknak. Érdemes részt venni egyszer mindenkinek benne.
Természetesen most is szépen akadtak jó megfejtések a több -féle kategóriában. Nem hiába az évek alatt felszedett rutin már activity művésszé teszi a játékosokat, pedig nincs kímélet a feladványok kitalálásakor. A versenyző előre megmondhatja, hogy pl. 15 vagy 30 másodperc alatt fogják kitalálni a feladványt a kategória ismeretében a csapat tagjai. Volt, amikor a 15 másodperc nagyon optimista becslés volt.
Ezek voltak most a témakörök: Beholderes lények, Beholderes tárgyak, Kati”30”, Magyar Foci, Nyár, Vegyes páros. A Kati”30”-kategória volt a legnehezebb a játékosok szerint. Nem értem miért mondják. Szerintem semmi gond nincs az Árubeszerzés vagy a Főkönyv feladványok elmutogatásával.:)
A Magyar Fociban pedig volt olyan mutogatás, amit azt hiszem majd emlegetnek még sokáig a résztvevők, de ezt fedje jótékony homály a többiek számára.
Vegyesen voltak TF/VÚ/HKK játékosok. A tavalyi eredményhez hasonlóan most is döntetlen lett a vége. Gratulálunk mind a két csapatnak! Játékon belüli nyereményeiket már meg is kapták.


Mindent vagy Semmit! avagy TP, LE a láthatáron. Ebben a feladatban ismét puzzle darabokat kellett összerakni a TF és VÚ játékosoknak, amibúl egy sárkányos kép alakult ki.
Fontos volt, hogy a nyeremény csak akkor van meg, ha a TF-es és a VÚ-s képrészlet összes darabja megvan. A feladat ismét gyorsan sikerült ezért a TF-esek 2024.06.19.-től két héten át plusz 10% TP-t kapnak a leölt szörnyekre. A VÚ-sok pedig plusz 5% Lélekenergiát a vadászatra 1 hétig 06.19-től.
Gratulálunk a játékosoknak, akik a jutalomhoz segítették a többieket is!


Online Kvíz Party ismét Craslorg vezetésével zajlott, ahol az általa összegyűjtött kérdésekre kellett válaszolni. Csak egy okostelefon kellett hozzá. Közel 20-an vettek részt a feladatok megoldásában, ami nagyon jól esett a készítőjének.
Különböző kvízkérdések voltak Beholderes, általános témában. Minden kérdésre 30 másodpercük volt a játékosoknak és a gyorsaság alapján kaptak pontot. Az első két helyezett kapott jutalmat. Egy HKK-s és egy TF-es nyeremény talált gazdára. Gratulálunk neki!


A TF Lottósorsolás is már egy kihagyhatatlan találkozós program. Két sorsolás volt ismét. Kézi sorsolás, amin a következő számokat sorsoltuk: 2. 16. 26. A gépi sorsoláson pedig ezek a számok kerültek elő a dobozból: 2.17. 23. Most jutott eszembe, ahogy ezt írom, hogy egyik Dínó plüsst sem neveztük ki közjegyzőnek, de biztosak lehettek benne, hogy utólag is mindent rendben talált. :)
Nagyon sok 1 találatos szelvény volt, de két játékosnak sikerült az 1-es találat mellé behúzni 2 találatot is. A szombati igazi lottósorsolást elnézve még van hova fejlődnünk, 3 egyforma szám kihúzásával. :)
Volt tárgynyeremény sorsolás is természetesen, ahol öten plusz nyereményként egy-egy tábla finom csokoládét kaptak. A következő sorsolás a 48. héten lesz novemberben.


Nem maradhatott ki most sem egy kis vetélkedő. Ez volt a Varázs..., amin bárki részt vehetett, akinek volt kedve egy kicsit mókázni. TF, VÚ és HKK játékosokat is bevonzott ez a program.
A két csapat jól szórakozott a varázsfeladatok megoldása közben. Volt többek között Igaz-hamis feladat, anagramma, varázslatos ételekről kellett megállapítani, hogy vajon mik lehetnek azok. Volt varázsbetűk keresése a ház területén. Ezt nagyon mókás volt kívülről nézni, ahogy ment a rohangálás a betűk keresése közben. Még az én karomon is volt egy betű felragasztva, mondjuk ez csak elterelés volt, mert a végső megoldáshoz nem is kellett. Vicces volt, hogy az egyik ajtóra pont ilyen matrica betűkkel volt egy női név felírva, de szerencsére ez nem okozott problémát, inkább csak érdekes volt. A csaptok sikeresen vették az akadályokat, a megmérettetést végül a B csapat nyerte, akik között TF és VŰ játékos is volt. Gratulálunk neki, de a második helyezett A csapatnak is.


Az előtérben megtalálhattátok a Beholder kvízt, a Beholder Okos Kódot vagy a Képrejtvényt, ami ismét 2 alfeladatból állt össze. A Beholder Kvízben most is volt több 10 találatos szelvény is. A képrejtvény és a különbségkeresés sem okozott nagy problémát csak helyes megfejtések születtek.
A QR kódos feladatnál most is két -féle megoldás született. Ott biztos volt egy kis félrehallás, ami tovább gyűrűzött.:) De én jót nevettem rajta. A megfejtés a Hatvanadik? ! volt, ami a találkozók nagy számára utalt.
A nyerteseknek gratulálunk, mindenki megkapta már a játékon belüli nyereményeket.


A Minijátékokkal most is sokan töltötték kellemesen az idejüket, a nap végén jutalmaztunk is 12 játékost. Lehetett autóversenyzésben részt venni, kvízeket megoldani, és még számtalan kis játékot kipróbálni. Gratulálunk a nyerteseknek!


A „levelezős” játékunk rajongóinak (Túlélők Földje) ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ahol komoly megbeszélés folyt a játékosok és a játékvezetés között Zolival és Miklóssal.
Volt Túlélők Földje licit, ahol szinte minden tétel gazdára lelt, így megszabadultak egy kis aranytól a karakterek.


A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot.
A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. Az előtérben több számítógépen minijátékokkal játszhattak. A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.


A Tombolán ismét tele volt a terem a kedves ismerős és új játékosokkal is, akiket rengeteg nyereménnyel vártam.
Piros csomagolásban a meglepi nyeremények, ezüstben a HKK nyeremények pompáztak.
A TF és VÚ játékon belüli nyereményeket és most a meglepi nyereményeket is a játékosok választhatták ki az előre felírt, de összehajtogatott cetlik közül. Szerintem már nem is meglepő, ha azt írom, hogy a hangulat most is tökéletes volt, taps és nevetés volt ismét bőven. Ennek nagyon örülök, én is szuperül éreztem magam, amit köszönök nektek. Akik a magyar foci meccs miatt nem maradtak, azok sajnálhatják. A sok nyeremény jó helyre került. A két plüss is megtalálta gazdáját, vagyis a kis Dínó és a nagy Dínó. Köszönöm a pillangós fejdíszt. :)
Gratulálunk minden nyertesnek és köszönöm mindenkinek, aki részt vett a programon!
November 30-án lesz újra Tombola, remélem, hogy sokan eljöttök ismét!


HKK versenybeszámoló

A június 15-i találkozón jelent meg a legújabb HKK kiegészítő, a Varázsdimenzió. Szokás szerint volt külön kezdő, amatőr és profi kategória is, összesen 101 versenyzővel. Minden játékos kapott ajándékba egy vadonatúj foil Fekete özvegyet. További nyereményként kiosztottunk közel 8 gyűjtődoboz Varázsdimenziót, 6 foilos és 6 normál ultraritkát. Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a kiegészítővel kapcsolatban, nagyon örülünk, hogy tetszik nektek! A legproblémásabb lap talán a Kívánságsárkány volt, mindenképp FAQ-ban fogjuk eloszlatni a működésével kapcsolatos kétségeket. Az 5 körös svájci rendszer után a következő eredmények születtek:


A profiknál a top4:
1. Abonyi Attila
2. Hajdu Roland
3. Buzás Norbert
4. Kalugyer Roland

Az amatőröknél:
1. Sebők Álmos
2. Szalai Dávid
3. Szilágyi Csaba
4. Pogácsás Norbert

A kezdőknél:
1. Almási Viktor
2. Dr Borszeki Péter
3. Bodnár Ádám
4. Mező Sándor

A részletes eredménylistát itt tekinthetitek meg. Abonyi Attiláról érdemes megjegyezni, hogy 2005-től 2014-ig aktív profi versenyző volt, még a tesztelésben is részt vett, úgyhogy ez a győzelem most szép visszatérés volt részéről. Egyébként Almási Viktor is egy régi HKKs veterán, ő is megszerezte megérdemelt győzelmét, és felkerült a következő kategóriába. Természetesen erről a versenyről is lehetett a HKK Nemzetire kvalifikálni (a profi és amatőr kategóriából).

Legközelebb versenyünk július 20-án lesz, szokás szerint egy megjelenés utáni hagyományos verseny, ugyanitt, ahol a bontott verseny is volt, a Kondor Közösségi Házban. Ezen a versenyen már érvényes az új tiltó- és nerflistánk (közte a céheké is), és lehet már használni a Varázsdimenzió lapjait, ezért számítunk a meta megújulására. Ez már mellesleg felkészülő verseny is az októberi Nemzeti Bajnokságra.
Az aukciók és kvízek nyertesei és megoldásai:
Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei A Beholder kvíz megfejtése Vlagyimír díj eredményei

Mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyertesnek! 2024. november 30-án ismét ezen a helyszínen várunk majd benneteket. Szerdán pedig lehet szurkolni a magyaroknak ismét!
Addig is kellemes nyaralást és időtöltést kívánunk a Beholder játékaival!


Mazán Katalin és Tihor Miklós (HKK beszámoló)

Létrehozás: 2024. június 17. 14:01:34
Utolsó frissítés: 2024. június 18. 15:11:36
Nyomtatási forma

Az oldal új verziójának megtekintése


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.