Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Agytaposás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
Az agytaposás egy briliáns, és egyben rendkívül undorító varázslat is, mellyel alaposan meggyengíthető az áldozat mágikus potenciálja. A varázslat megítélése (briliáns vagy undorító) minden bizonnyal attól változik, hogy éppen a varázslat melyik oldalán állsz.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tolvajakció profi módra
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | ...
Nézet:
Egy pillanatra kétségbe esik,ugyanis ha Orion meghal,vajmi kevés esélyük lesz a túlélésre.És eddig csak az Idézőt kedvelte meg...Menekülni már nem tudnak,így hát Orionnak találnia kellett,különben a Vrock valószínüleg széttépi,majd biztosan vele is végez.Ezért az eddig a Szellemsámánt támadó Quasitra lő,hátha így a férfi könnyebben tud célozni.
 
Orion majd' összecsuklik a szörnyeteg csapása nyomán - tudja, még egy csapást nem bír ki. Ha itt marad, ellenfele szétcincálja, társai pedig nem bírnak el vele: kénytelen messzebb menni. Teleportál, újra a fűre, és megkockáztat egy lövést - bízik benne, hogy a lent ólálkodó denevér nem fog komoly kárt okozni benne.
 
Engert kezdte idegesíteni, hogy nem tehet semmit. Miközben az idéző valószínűleg az utolsó lélegzeteivel küzd. És ha meg is ölik a nagyot lehet hogy a sok kis dög fog végezni velük. Elmenekülni sincs már esélyük. Hogy mértnem húztak el már az elején! Nagyon remélte, hogy ezt élve megússzák márcsak azért is, hogy személyesen tekerje ki Orion nyakát. Közben nem tudott mást tenni mint, hogy egészen a gép széléig hátrált.
 
A Vrock, ahogy várni lehetett, nekirontott az idézőnek és kritikus sebeket okozott rajta. Bőréből ismét spórák törtek elő, ám ezúttal csak a Szellemsámán szenvedi el a kellemetlen hatásait. Az eddig Oriont bántalmazó Quasitnak nincs ideje beérni ellenfelét. A farkas szerencsére szintén elvéti a támadását.
Fuhur lövése talál, a nyílvessző azonban két darabban hullik alá. A Vrock természetellenesen kemény bőre ellen nincs esélye hétköznapi fegyvernek.
Orion lövése szerencsésebb lett, az elektromosság újabb komoly sebet ejtett ellenfelén. Égett kén szaga terjeng a Vrock füstölgő sebeiből. Ezek némeike olyan mély, hogy a lény csontjai, zsigerei is látszanak szabad szemmel. Egyértelműen az utolsókat rúgja, ám gyorsabb, mint Orion. Ha a kalandozó nem teleportál el még időben, akkor vajmi kevés esélye marad az életben maradásra. Ám ha ezt teszi, az ezt követő lövését lehet hogy elhibázza.


//Enger -40/26- mana: 100/0 Láthatatlanság még: 2 kör (inaktív)
Orion -40/10- 0 erőpont
Fuhur -70/23- 40/20 mana, Zárkózottság: 1 kör
4 Dretch a fedélzeten
Vrock: 120/7
Quasit (vs Fuhur) -26/23-
A strici: 80/54 //
 
Enger látja hogy a másik kettő épp próbálja leteríteni a bestiát úgyhogy próbá a lehető legtávolabb kerülni a harctól mivel úgysem volt esélye bármi hasznosat tenni.
 
Az idézőhöz hasonlóan ő is a Vrockot lövi,csak másik oldalról,és közönséges vesszővel.Lehet,hogy most meghalok,de küzdök,ameddig csak tudok...és...senki nem fog sajnálni-gondolja,és keserűen elmosolyodik.
 
Az idéző látván nyilas képességei hiányosságát, kockáztat. Habár tudja, hogy vajmi kevés esélye van közelharcban a Vrock ellen, a gépre teleportál, viszonylag messze a szörnytől, hogy biztosan találhasson. Ahogy elereszti a húrt, még gyorsan valami szépre gondol, ha netán ez lenne az utolsó dolog, amit lát...
 
A Vrock tovább támadja ellenfelét. Ez alkalommal csak az egyik karomtámadása talál, a másik fent akad a lány vértjében.
A denevér ismét támadást intéz Orionra ám az időben félrehajol.
A farkas beleharap a lányba, de szerencsére az csak könnyebb sérülést szenved. Fuhur lövése a combján éri a démont. Az nem tud tovább talpon maradni. Sérülései túl komolyak ahhoz, hogy túlélje.
Orion elvéti a célpontját, lövése a Vrockot takaró hajótestet éri ám abban komoly kárt nem okoz.
A katonák újabb Dretchnek osztanak sebeket, a lény immár komoly sérüléseket szenvedett.

//Enger -40/26- mana: 100/0 Láthatatlanság még: 2 kör (inaktív)
Orion -40/22- 0 erőpont
Fuhur -70/23- 40/20 mana, Zárkózottság: 2 kör
4 Dretch a fedélzeten
Vrock: 120/18
Quasit (vs Fuhur) -26/23-
A strici: 80/58 //
 
A szeme sarkából látja,hogy a Vrock elindul felé,oldalra is pillant,de a szörny takarásba kerül,így nem lő rá.Helyette a súlyosan sérült Drechet célozza,majd gyorsan a gép másik végére fut,hátha így nem ő lesz a madárszerű lény célpontja.
 
Az idéző tudja, nincs veszteni való ideje: alighanem egy lövéssel nem végezhet ellenségével, egy újabb kivárás pedig Fuhur életébe kerülhet. Teleportál, úgy, hogy lentről minnél jobban célba tudja venni a Vrockot, de még kellőképp távol legyen tőle. Tudja, hogy ezzel magára vonhatja a Quasit figyelmét, de inkább az marcangolja, mint az undorító torzszülött. Céloz, s lő, bízva egy jó találatban.
 
A kör elején a súlyosan sérült Vrock még be akarja váltani a fenyegetését és az idézőnek veti magát. Egy nyílvessző lesz próbálkozásának jutalma és Orion már a tisztás végéhez is teleportált. Szárnyra kap, hogy visszatérjen a csatába Fuhurral, ám ebben a körben már nem támadhat. Ismét takarásba kerül.
A denevérré alakult Quasit szárnyra kap. Jobb lett volna farkas formában marad, no de így is harcolhat. Harapása könnyebb sebet okoz.
Fuhur könnyedén elkerüli a farkas támadását, a Dretch csapása vértjén akad fenn, lövése jó helyen talál.
Az öt másik Dretch tovább összpontosítja a támadását az egyik katonára. Amazok lassan nem tudnak hova hátrébb vonulni ám lövéseik végre leterítik az egyik Dretchet.

//Enger -40/26- mana: 100/0 Láthatatlanság még: 2 kör (inaktív)
Orion -40/22- 0 erőpont
Fuhur -70/30- 40/20 mana, Zárkózottság: 3 kör
4 Dretch a fedélzeten
1. Dretch (vs Fuhur) -18/4-
Bejárat: 20/15, keménység: 8
Vrock: 120/18
Quasit (vs Fuhur) -26/23-
A strici: 80/60 //
 
Engel leginkább szuszog közbe próbál minnél távolabb kerülni az ellenséges dögöktől, amennyire ez lehetséges. Elteszi a villámpálcát, de tőrétől nem remél sok védelmet.
- A nagyot lőjétek! - nagyjából ennyit bír kinyögni
 
A szörnyek támadása után hátrál,picit meg is billen.Összeszedi magát,újabb nyilat vesz elő,ismét a Drechtet veszi célba.
 
A lenti Quasit elkezd denevérré alakulni.
A Vrock szárnyra kap és karmaival tépni, marcangolni kezdi Fuhurt. A farkas és Dretch támadása szintén talált, a lány fizikuma komolyan megrendült. Lövése előtt hátrébb kerül és így sikerrel viszi be azt.
Orion felteleportált és kivár, így cselekszik elsőként.
Enger Villámpálcáján a lég elem rúnái még füstölögve szikráztak egy kicsit a lövés után, mely kritikus sebet okozott a démonnak.
A Dretchek és a két gyalogos tovább harcolnak.


//Enger -40/26- mana: 100/0 Láthatatlanság még: 2 kör (inaktív)
Orion -40/23- 0 erőpont
Fuhur -70/30- 40/20 mana, Zárkózottság: 4 kör
5 Dretch a fedélzeten
1. Dretch (vs Fuhur) -18/10-
Bejárat: 20/15, keménység: 8
Vrock: 120/ 25
Quasit (vs Fuhur) -26/23-
A strici: 80/60

Az az igazság, hogy kicsit benéztem a kezdeményezést, de mostmár mindegy, így is jó lesz. Enger és Fuhur írjatok, Orion a kör legelején automatikusan lő és teleportál, ha rámennek. //
 
Enger jobb ötlet híján előveszi a pálcáját és bármennyire is pazarlás, hogy ne dögöljenek meg tüzel a Vrockra. Láthatóva válik mivel most úgyis lelepleződött a helyzete majd még később újra eltűnik. Nem élvezte, hogy ennyire a halál közelében vannak.
 
Egy pillanatra felkapja fejét,a látvány egyáltalán nem tetszik neki.Nyilával most az előbb rátámadó dretch fejét célozza,közben próbál nagyobb sikerrel eltáncolni ellenfelei csapásai elől.Észreveszi Oriont,az idéző látványa örömmel tölti el,bár jobban érezte magát,mikor még a Vrockkal együtt lent volt.
 
A szellemsámán, miután összeszedi magát az alattomos Vrock támadása után, látja, hogy társai igencsak bajban vannak. Teleportál, ám fel a gépre: az eddig vele lent szórakozó Quasit biztos nem éri el. <i>El kell csalnom innen</i> gondolja, s a roncs egy kiemelkedő részére mászik, hogy a felmászó dretchek se érjék el. Kifeszíti az íjhúrt, de nem lő... most kivár. Ha most támadna, az undorító szörny bizonyára széttépné - ehelyett megvárja, míg Ramuh erejével újra tud majd teleportálni, s ekkor fog lőni. Evvel magához vonzza majd a Vrockot, s mielőtt az lesújtana rá, messzebb megy tőle, hogy ő még mindig lőhesse, ám a szörny ne érje utól.
 
A Quasit Félelem képességét használja a Szellemsámán ellen, ám sikertelenül. Az idéző akaratereje a helyén volt.
A farkas támadását könnyedén elkerüli a drow, de a Dretch csapása talál.
Orion lövései ismét komoly sérüléseket okoznak, ám a Gyorsítás megszűnik.
Az egyik Dretchnek sikerül feljutni, de egy ismét visszaesett. A másik két, már fent lévő lény ismét megsebezte a katonát. Ő és fekete társa Fuhurtól és Engertől elkerítve, a hajó tetejének másik felére szorultak.
A lány két lövése vajmi keveset sebez a farkason.
A Vrock megelégeli a jelentéktelen halandók okozta fenyegetést, szárnyra kap és a gép fölé száll. Nyílván nagyon fontos neki, hogy a fent lévők beleit kiteregesse a közeli mezőn. Borzalmas, idegtépő rikoltást hallat, melynek hatására a kalandozók a fejükhöz kapnak és féltérdre esnek. A démonoknak ideje van még egyet támadni, mielőtt a csapat magához térne.

-Új kör-

A lenti Quasit ismét futásnak ered, ám még nem éri el Oriont. A Vrock leszáll a fedélzetre, így fél fedezékbe kerülve az idéző támadásaitól. Fuhurra csap két karomtámadásával, ám az egyik megakad a lány mágikus vértezetében. A rettenetes madárszerű lény bőréből hirtelen spórák lövellnek ki, megfertőzve Fuhurt és Engert. A spórák hatására fájdalom járja át őket, s bőrük alól förtelmes kis rügyek kezdenek sarjadni, sebzést okozva.
Hála Enger mágiájának, a Quasit nem képes megharapni, ám a Dretch talál.
A fedélzeten lévő másik három Dretch újabb csapásokat visz be a katonának.
A karakterek ismét cselekvőképesek.


//Enger -40/26- mana: 100/0 Láthatatlanság: 3 kör
Orion -40/23- 0 erőpont
Fuhur -70/47- 40/20 mana, Zárkózottság: 5 kör
1 Dretch mászik, 1 kör míg felérnek
4 Dretch a fedélzeten
1. Dretch (vs Fuhur) -18/14-
Bejárat: 20/15, keménység: 8
Vrock: 120/ 49
Quasit (vs Fuhur) -26/23-
A strici: 80/66//
 
- Most tőlem se számíts többre!
Kiálltott majd arébb ment, próbált úgy helyezkedni, hogy semiképp se őt támadják meg, remélte, hogy kitud kerülni a csatázók közül. Tőrét kézben tartotta, hogy legalább majd védekezni tudjon.
Aztán eszébe jut, hogy ha meglőhetné a Vrockot egy villámmal. Igaz tartalékolnia kéne, de ha meghal már úgyis mindegy. Ezután próbált úgy helyezkedni, hogy majd rálőhessen, de erre a távolság és az ellenségek kerülgetése miatt csak kicsit később lesz lehetősége.

//kövi körben, addig remélem nem találnak meg ezek a cukifalatok ^^ //
 
-Én csak magamra tudok gyorsítást tenni,sajnálom-kiált vissza Orionnak.Rápillant lábára,aztán az előbb rátámadó Quasitra lő egymás után kétszer,megint a szemekre céloz.A továbbiakban próbál ügyesebben kitérni a támadások elöl.
 
Az idéző tudja, hogy a neheze még hátra van: hamarosan elmúlik Enger trükkjének hatása, és ha a Vrock nekitámad, nem fogja sokáig bírni ellene. Újabb teleportáció, hogy megzavarja az őt kergető Quasitot; ezúttal a gép közelébe megy, hogy társaihoz viszonylag közel legyen, ám se a farkas se Vrock ne érje el. Két lövés dörren ismét, bele a szörnybe, majd Orion a társainak üvölt:
- Még egy fürgeség jól jönne!
 
A Quasit megtorpan és a Szellemsámán új pozíciója felé kezd ügetni. Félő hogy ismét hamarosan eléri.
A Vrock tovább szaggatja a kaput sikkerrel.
A fedélzeten lévő Quasit átalakult és immár farkasként vicsorogva támad Fuhurra. Csúnya sebet ejt a lány lábán. A Drecht azonban elvéti.
A lány mindkét lövése talál, ám a lény természetfelettien ellenálló bőre sokat felfogott a sebzésből. Orion mindkét lövése talál, immár a Vrockon látszanak a komoly sérülések.
Enger csapásait felfogja a lény bőre. Nevetségesen keveset sebez ahhoz, hogy ártson akármelyik ellenfelének.
A két Dretch megkerülte a lányt és megsebezte az egyik katonát.

//Enger -40/28- mana: 100/0 Láthatatlanság: 5 kör
Orion -40/23- 0 erőpont, Gyorsítás: 1 kör
Fuhur -70/65- 40/20 mana, Zárkózottság: 7 kör, Gyorsítás: 2 kör
2 Dretch mászik, 1 kör míg felérnek
3 Dretch a fedélzeten
1. Dretch -18/14-
Bejárat: 20/15, keménység: 8
Vrock: 120/ 68
A strici: 80/76//
 
Enger az egyik közelede dretchet próbálja megvágni. Majd ismételten Fuhur fedezékébe vonul, nehogy a katonák zárótűzbe vonják. Volt egy olyan érzése, hogy nem bírná úgy a fegyvereket mint ezek a bestiák.
 
-Gyáva férgek-morogja halkan és alrébb lép,nem igazán tetszik neki ez az élőpajzs szerep.Majd az előbb rátámadó Dretchre céloz, egymás után két lövés ad le,a szörny két szemét célozva.
 
Mire a farkas az idézőre vetné magát, már csak egy kis szenes fűre eshet, át a fekete felhőn - feltéve, ha nem áll meg az újabb villám hatására, ugyanis Orion ismét teleportál! Most úgy változtatja helyét, hogy ismét távol kerüljön a Quasittól, s oldalról vehesse célba az új ocsmányságot. Íj vízszintesen, két gyors dörrenés, s robban is a két nyílvessző Vrock testébe!
 
A farkassá alakult Quasit az idéző felé kezd rohanni farkasügetésben, valószínűleg másodperceken belül oda is fog érni. A Vrock az inzultusra hátra néz. Lilás retinájú szeme egy hosszú pillanatra elfogja Orion tekintetét. Bár csőre nem mozdul, a Szellemsámán mégis szavakat hall:
-A következő Te leszel!
Ezzel karmolászni kezdi tovább az ajtót, nem sok kárt téve ezúttal benne.
A fent lévő Quasit nem kockáztat meg egy támadást egyre halványuló ellenfelére, aki már az Árnyéktáncos védelmében áll. Közelharci távolságon kívül elkezd farkas formába alakulni.
A katonák behátrálnak Fuhur mögé, szégyen szemre a lánytól várva védelmet. Eleget láttak már ahhoz, hogy tudják: sem páncéljaik, sem fegyvereik nem elégségesek az ilyen harcokhoz.
A Dretchek közül csak egy jut föl a tetőre, ketten ismét visszaesnek.
A három fent lévőből egy a drowra veti magát -sikertelenül-, kettő igyekszik megkerüli, hogy a katonákhoz férhessen.

//Enger -40/28- mana: 100/0 Láthatatlanság:
Orion -40/23- 0 erőpont, Gyorsítás: 2 kör
Fuhur -70/69- 40/20 mana, Zárkózottság: 8 kör, Gyorsítás: 3 kör
2 Dretch mászik, 2 kör míg felérnek
3 Dretch a fedélzeten
Bejárat: 20/17, keménység: 8
Vrock: 120/ 83//
 
Orion szembogarai égő fehérségbe vésznek, ruhája és haja, mintha alulról érné erős szél az ég felé lobog, amint az íjjá változtatott entitás újabb képességét használja: villám csap az idézőbe, a férfi után csak hűlt hely marad! Egy pillanat sem telik bele, máris hallatszik a következő dörrenés, picit odébb a tisztáson: ide csapott a másik villám, Orion itt jelenik meg. Úgy teleportált, hogy a Quasitnak ne legyen alkalma hozzáférkőzni még mielőtt újra használhatja erejét. Mialatt fekete füst veszi körül, ő újra lő: ropogva tör ki a fellegből két villám, bele Vrock hátába...
 
Enger láthatatlanná válik, majd a lehető legjobban próbálja elkerülni az ellenséges dögöket, ha szerencséje van nem fogják megtalálni. Fuhur közelében maradt, valamivel mögötte. Nem túl férfias az igaz, de nincs kedve egyenlőre kimúlni.
 
Látva Enger nem épp kellemes helyzetét,visszamegy a környékére,nehogy megszüntesse varázsalatát,aztán manái felét elkölti egy gyorsításra.
 
A Vrock lerázza magáról Orion lövését, mint ahogy Fuhurét is. Tovább folytatja pusztító munkáját. A mellette álló, immár átalakult Quasit várja, hogy valamelyik ellenfele közelharci távolságra kerüljön.
A hajó tetején lévő Quasit ismét Engert támadja és talál.
A két Dretch szintén a varázslónak ugrik, annak nem sikerült időben a drow mögé érnie. Harci tudásban úgy néz ki még -szánalmasságuk ellenére is- fölé teljesítenek. A két katona sortüze megöli a súlyosan sérült Quasitot.

//Enger -40/28- mana: 100/0
Orion -40/23- 0 erőpont, Gyorsítás: 3 kör
Fuhur -70/69- 40/40 mana, Zárkózottság: 9 kör
3 Dretch mászik, 1 kör míg felérnek
2 Dretch a fedélzeten
Bejárat: 20/17, keménység: 8
Vrock: 120/ 97

Az új kezdeményező rendszer miatt ettől a körtől élvezheted csak a gyorsítás előnyeit, Cody.//
 
  ... | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.